Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 19:35   #541
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
5.45 to prawie 6 ja tez wstaje przed 6 ,a Agatek wstaje o 4 to jest "mała "roznica
Ja jestem typ sowa nigdy się do tego nie przyzwyczaję ,pracuję juz tak od okolo 4 lat i nic sie nie zmienia
Ja też sówka...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
...

nie wiem jeszcze. najgorzej, ze nie wiemy co z Holandią. kazali nam zadzwonic za tydzien lub dwa. wiec w sumie jestesmy tak zawieszeni jakby.
Choc dzis Tata mi powiedział, ze potrzebuje kogos do malowania pokoi w Hotelu a że akurat jestesmy to moze TZ by mógł to zrobic (juz mojemu tacier w listopadadzie salon pomalował) . Musze TZ o tym powiedziec, bo teraz pojechał na basen a nie ma karty polskiej w kom i nie mogę do niego zadzwonic, bo tel polski mam przy sobie ja
Aha czyli jesteście zawieszeni... A jeżeli wrócicie tam to na długo jeszcze?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
...
Dokładnie, ja też jestem pod wrażeniem. Chcieć to móc - prezydent Gruzji też na pogrzeb leciał ze Stanów, więc jakoś mozna to było zorganizować. Ale Obama wolał pograć w golfa, co go interesuje jakaś Polska Jemu i wielu innym ten cały wulkan był baaaardzo na rękę.
Zgadzam się chcieć to móc...

Ale akurat przeciwko Jarkowi nic nie mam... zaś nie trawię pana Tuska

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
...
boje ze sie zerwie...

bylam u lekarza z dzidziolkiem wszytsko dobrze a pan dokror jak bylam jeszze polnaga powiedzial... wie pani co jest pani w polowie ciazy a tak pani zgrabnie wyglada... no no no hahahahahahahaha myslalam ze sie przewroce
To grubszy łańcuszek i się nie rozerwie... Choćby ze samą obrączką bez pierścionka co by o nie obciążać...
Pamiętam jak byliśmy z tżem a ona urodziła i zobaczyłam, że na szyi nawet w takiej chwili miała obrączkę to się wzruszyłam...

Mój ginek też miał takie teksty, a nawet gorsze... Momentami to aż się go bałam...

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ale slodka ta wasza mala i tatus jak rechocze

dlatego ja zawsze chodze do gina w spodniczce wtedy tylko rajty i majty w dol, na fotelu zadzieram kiece, a pozniej ja sobie opuszczam i juz mi lepiej, ze nie paraduje z golym doopskiem
Ja tam samo się staram... albo jakąś tuniczkę
Maggie jak dzidzi? jakieś objawy?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:38   #542
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
bardzo mi sie podobaja

Odrazu apeluje do wszytkich naszych zonek i nie zonek ania20m ma piekne drewniane kolczyki obejrzyjcie sobie cudneeee
Dzięki za te komplementy bardzo jest mi milo że moje kolczyki ci sie podobają

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:41   #543
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
bo 1. marnotrawienie jedzenia , bo dzieci w afryce głodują
2. nie ma komu posprzątać
3. do ryżu lecą gołębie a jak golebie to wiadomo co....
Takie same powody słyszałam, poza tym ryż wchodzi w szczeliny w płytkach, potem pada, rozmaka i się paprze.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
Sprawa z mieszkaniem wygląda tak... chcemy podpisać umowę przedwstępną, nawet w tym tygodniu albo następnym na razie poprosiłam pośredniczkę żeby właściciele załatwili wypis, akt, zaświadczenia o nie zaleganiu mam nadzieję, że pójdzie to sprawnie kciuki się przydadzą
Sprawdźcie jeszcze w gminie ile osób tam jest zameldowanych i czy się już wymeldowały - co by niespodzianki nie było.

Cytat:
laseczki zapomniałam wam powiedziec ide dzis obciąć wlosy
ale kompletnie nie mam koncepcji
wiem jedno ta asymetria co ją teraz mam okropnie mnie wkurza
I jak fryzurka?

Cytat:
O matko jak Ty w ogole funkcjonujesz? Ja niestety nigdy nie pogodze sie z tak wczesnym wstawaniem,dla mnie nawet 6 to zabojstwo
Mam nadzieje ze niedlugo bede pracowac dla samej siebie i wtedy bede mogla wstawac o ktorej chce ale to jeszcze z pol roku
Ja też nienawidzę rano wstawać. Budzi dzwoni 6:30, wstaję i sprint do autobusu (gdzie jest ciepełko) i tak się turlam do punktu przesiadkowego gdzie budzę się tak naprawdę Ja jestem typową sową, w pracy rozkręcam się koło południa i mogę tak do nocy.
Atomufka, nie chcę Cię broń boziu dobijać, ale na swoim to Ty się dziewczyno dopiero nie wyśpisz.

Cytat:
jejku, nałykałam się aspiryny i leże. Ale przynajmniej nie jest mi już tak zimno
za to jutro o 10 jadziemy z tesciową pomóc jej wybrac okna (a dokłądnie kolor okleiny)
dzięki
czyli mieszkanko juz zaklepane TZ sie dał przekonac?? super
o kurcze
nie wiem jeszcze. najgorzej, ze nie wiemy co z Holandią. kazali nam zadzwonic za tydzien lub dwa. wiec w sumie jestesmy tak zawieszeni jakby.
Choc dzis Tata mi powiedział, ze potrzebuje kogos do malowania pokoi w Hotelu a że akurat jestesmy to moze TZ by mógł to zrobic (juz mojemu tacier w listopadadzie salon pomalował) . Musze TZ o tym powiedziec, bo teraz pojechał na basen a nie ma karty polskiej w kom i nie mogę do niego zadzwonic, bo tel polski mam przy sobie ja
Madzia, ja bym zadzwoniła i jakby była możliwość to bym pojechała. Oferty możesz wysyłać z Holandii, miej tylko polską kartę ze sobą, a na rozmowę skoczyć - na upartego w 1-2 dni obrócisz - a pieniądze przy budowie przecież się przydadzą - zawsze to wkład własny a nie spłacanie bankowi odsetek.

Cytat:
juz tyle lat jestescie w stanach??
ja pamiętam jak kiedyś jechałam do Łeby 12 godz autobusem myslałam ze mi tyłek odpadnie
A ja jazdę nad morze autobusem (Żabcia - z Krakowa) - bardzo miło wspominam. Wyspałam się, jechaliśmy w nocy, nie bałam się że ktoś nas okradnie.

Cytat:
boje ze sie zerwie...
bylam u lekarza z dzidziolkiem wszytsko dobrze a pan dokror jak bylam jeszze polnaga powiedzial... wie pani co jest pani w polowie ciazy a tak pani zgrabnie wyglada... no no no hahahahahahahaha myslalam ze sie przewroce
Martucha - uważaj tylko, bo na razie opuchlizna Ci schodzi, ale któregoś dnia może nie zejść i będziesz musiała ciąć obrączkę, bo inaczej nie zejdzie. Może jakiś grubszy łańcuszek?

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
organista jest w zestawie, ale chodzi mi o jakiegos skrzypka bądź innego grajka
Organista Ave Maria Ci zagra, a jak chcesz skrzypka - wejdź na Allegro - widziałam tam oferty

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Tato mieszka tu juz ponad 20lat mama 9 .. maja tutaj dom takze ciezko by im bylo zaczynac od nowa w PL .. chociaz mowia ze na starosc wroca do PL .. ale kiedy to bedzie to nie wiadomosc moze za 10 lat moze za 15 ... A jesli wroca to w przyszlosci nasze dzieci beda wychowywac sie bez dziadkow
Dziewczyny jak z telewizja w PL ?
Bo sie zastanawiam czy beda dzisiaj " Barwy Szczescia" czy nie
Myślę Żabciu, że 15 lat to taki odległy czas, że nie masz się co martwić o powrót rodziców. Po tylu latach za granicą ciężko się im będzie przestawić na polskie tory - w USA mają dom, znajomych, wspomnienia, Was.

Chwalę się - mamy koło bloku zbiornik wodny i nasza para kaczek doczekała się potomstwa 7 małych sobie pływa Słodkie są.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:46   #544
india83
Zakorzenienie

Cytat:
india to stosujecie najczestsza metodę ,ktora jest najbardziej zawodna
Tak wiem, ale ja juz miałam dosyc brania tabsów, a na gumki mam uczulenie i wszystko mnie pozniej "gryzie" i piecze, więc na razie jest tak. Dopoki nie urodzę pierwszego dzidziusia, pozniej na pewno bede ostrożniejsza
Stary 2010-04-19, 19:51   #545
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Tato mieszka tu juz ponad 20lat mama 9 .. maja tutaj dom takze ciezko by im bylo zaczynac od nowa w PL .. chociaz mowia ze na starosc wroca do PL .. ale kiedy to bedzie to nie wiadomosc moze za 10 lat moze za 15 ... A jesli wroca to w przyszlosci nasze dzieci beda wychowywac sie bez dziadkow

Dziewczyny jak z telewizja w PL ?
Bo sie zastanawiam czy beda dzisiaj " Barwy Szczescia" czy nie
No w sumie faktycznie ciężka decyzja. Z jednej strony tam już macie ułożone życie więc tutaj trzeba by zacząć wszystko od nowa. Ale z drugiej strony nie dziwię się rodzicom, że ich ciągnie jednak w rodzinne strony.
Stary 2010-04-19, 19:52   #546
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Ja też nienawidzę rano wstawać. Budzi dzwoni 6:30, wstaję i sprint do autobusu (gdzie jest ciepełko) i tak się turlam do punktu przesiadkowego gdzie budzę się tak naprawdę Ja jestem typową sową, w pracy rozkręcam się koło południa i mogę tak do nocy.
Atomufka, nie chcę Cię broń boziu dobijać, ale na swoim to Ty się dziewczyno dopiero nie wyśpisz.

Chwalę się - mamy koło bloku zbiornik wodny i nasza para kaczek doczekała się potomstwa 7 małych sobie pływa Słodkie są.
Wiem ,ale nie bede musiala wstawac o 6 rano w przypadku mojego biznesu raczej bede pracowala popoludniami i wieczorami

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:00   #547
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zgadzam się chcieć to móc...

ja też go nie trawię
Ale Jarek tez taki zbyt ambitny i mu czasem odbija

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 20:02   #548
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

już lecą
kurde a unas chyba nie bedzie dzis
my to wogole w tyl jestesmy .. dopiero Kasie zostawil Sam .. .

Cytat:
Bo mysle ze taka decyzja nie nalezy do najłatwiejszych.My pomimo 5 lat za granicą chcemy wrocic.Nie wyobrazam sobie juz dluzej zycia bez mojej rodziny i przyjaciol ,mysle ze 5 lat to i tak za długo,ale niestety tak wyszlo.
Racja ale powiem Ci ze juz sie przyzywczailismy do zycia tutaj .. mamy prace ja szkole znajomych takze nie mamy co narzekac Nawet jak polecimy do PL to nam sie troche teskni za stanami a jak jestesmy tu to teskni sie za PL ..

Cytat:

A ja jazdę nad morze autobusem (Żabcia - z Krakowa) - bardzo miło wspominam. Wyspałam się, jechaliśmy w nocy, nie bałam się że ktoś nas okradnie

Myślę Żabciu, że 15 lat to taki odległy czas, że nie masz się co martwić o powrót rodziców. Po tylu latach za granicą ciężko się im będzie przestawić na polskie tory - w USA mają dom, znajomych, wspomnienia, Was.
i ile jechaliscie z Krakowa?

Dokladnie masz racje
Chociaz powiem Ci ze mama czesto mowi ze chcialaby wrocic do PL bo ma tam siostre braci a znajomi to jednak nie to samo co rodzina

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No w sumie faktycznie ciężka decyzja. Z jednej strony tam już macie ułożone życie więc tutaj trzeba by zacząć wszystko od nowa. Ale z drugiej strony nie dziwię się rodzicom, że ich ciągnie jednak w rodzinne strony.
tak to jest jest sie tutaj teskni sie za PL jest sie w PL teskni sie za stanami ... tacy rozdarci troche jestesmy miedzy dwoma domami ..

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:12   #549
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
kurde a unas chyba nie bedzie dzis
my to wogole w tyl jestesmy .. dopiero Kasie zostawil Sam .. .

Racja ale powiem Ci ze juz sie przyzywczailismy do zycia tutaj .. mamy prace ja szkole znajomych takze nie mamy co narzekac Nawet jak polecimy do PL to nam sie troche teskni za stanami a jak jestesmy tu to teskni sie za PL ..

i ile jechaliscie z Krakowa?

Dokladnie masz racje
Chociaz powiem Ci ze mama czesto mowi ze chcialaby wrocic do PL bo ma tam siostre braci a znajomi to jednak nie to samo co rodzina

tak to jest jest sie tutaj teskni sie za PL jest sie w PL teskni sie za stanami ... tacy rozdarci troche jestesmy miedzy dwoma domami ..
Rozumiem Cie doskonale.Z tym że Tobie na pewno jest 100 razy łatwiej bo masz ze sobą rodziców.Ja swoich nie widzialam juz 10 miesiecy to nie jest łatwe nawet jak ma się juz swoje lata Mysle ze gdybym miala tutaj lepszą pracę i znajomych to pewnie rozwazylabym pozostanie na dluzej,ale nie na zawsze Jednak cenie sobie zycie rodzinne.A my tak naprawde jestesmy tutaj sami z TZ,ja nie mam juz nawet zadnej kumpeli ,bo wszystkie wrocily do Polski.Wszystkie weekendy praktycznie spedzamy w domu ,bo tutaj nic sie nie dzieje taka wioska Jestem przyzwyczajona do zupelnie innego zycia.W Poznaniu na mojej ulicy było kino i teatr.Poza tym w Polsce tyle sie dzieje.Co roku latem festiwale,teatry ,eventy ...a tutaj taka posucha ze szok
Irlandczycy spedzaja czas wolny w tych swoich pubach i to jest ich caly sens zycia

szafa

Stary 2010-04-19, 20:16   #550
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

[QUOTE=iwka28;18688403]Takie same powody słyszałam, poza tym ryż wchodzi w szczeliny w płytkach, potem pada, rozmaka i się paprze.

Sprawdźcie jeszcze w gminie ile osób tam jest zameldowanych i czy się już wymeldowały - co by niespodzianki nie było.

I jak fryzurka?

iwka własnie ni jak

wklejam zdjecia to w płaszczyku to takie miałam do tej pory

aaaa no i płaszczyk chciałyscie obejrzec

jezuuuu dopiero teraz zobaczyłam swoja mine smutna jakas zmęczona

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:19
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:23   #551
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Takie same powody słyszałam, poza tym ryż wchodzi w szczeliny w płytkach, potem pada, rozmaka i się paprze.

I jak fryzurka?

iwka własnie ni jak

wklejam zdjecia to w płaszczyku to takie miałam do tej pory

jezuuuu dopiero teraz zobaczyłam swoja mine smutna jakas zmęczona
mam podobny plaszczy, nie wiem jak fason, ale kolor na pewno zblizony. a fryzurka bardzo mi sie podoba no i brakuje usmiechu

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:32
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:24   #552
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja to bym się bała do takiego chodzić - a nuż erotoman jakiś?
wiedzialam ze to napiszesz..

Cytat:
dlatego ja zawsze chodze do gina w spodniczce wtedy tylko rajty i majty w dol, na fotelu zadzieram kiece, a pozniej ja sobie opuszczam i juz mi lepiej, ze nie paraduje z golym doopskiem
e tam...

Cytat:
A ja nie przejmuję się takim rzeczami w końcu to lekarz i nie jedno widział
dokladne tak
szczegolnie ze to swietny lekarz bardzo taktowny i pierwszy raz pozwolil sobie na taka wycieczke

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dzięki za te komplementy bardzo jest mi milo że moje kolczyki ci sie podobają
bardzoooo sa swietne

Cytat:
Martucha - uważaj tylko, bo na razie opuchlizna Ci schodzi, ale któregoś dnia może nie zejść i będziesz musiała ciąć obrączkę, bo inaczej nie zejdzie. Może jakiś grubszy łańcuszek?
wiem wiem dlatego sciagam co jakis czas i sprawdzam
ale mysle ze teraz juz na noc wogole bede sciagac..

Cytat:
ale masz super plaszcyzk.. zielonyyyyyyyyyy cudooooo
a fryzurka calkiem calkiem

a i najwazniejsze PRZYTYLAM 2 KG czyli juz 3 na plusie (plus to co schudlam czyli 7 jestem w 24 tyg

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:30
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:26   #553
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Tak wiem, ale ja juz miałam dosyc brania tabsów, a na gumki mam uczulenie i wszystko mnie pozniej "gryzie" i piecze, więc na razie jest tak. Dopoki nie urodzę pierwszego dzidziusia, pozniej na pewno bede ostrożniejsza
O prosze widze, że nie tylko ja amm ten problem, a właściwie identyczny. Gumki są beee, piecze itp. a tabletek właściwe nawet nie mogę, bo mam zaburzenia hormonalne no i co mi pozostaje?

Cytat:
ja też go nie trawię
Nie jest może jakimś moim kandydatem nr 1 ale nie mam nic przeciwko Niemu nie rozumiem dlaczego taki bulwers niektórzy strzelają... a jakby startował razem z bratem...? to dopiero by był szok... tak źle, a tak niedobrze, a każdy ms prawo się wykazać
Stary 2010-04-19, 20:29   #554
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
wiedzialam ze to napiszesz..

e tam...

dokladne tak
szczegolnie ze to swietny lekarz bardzo taktowny i pierwszy raz pozwolil sobie na taka wycieczke

bardzoooo sa swietne

wiem wiem dlatego sciagam co jakis czas i sprawdzam
ale mysle ze teraz juz na noc wogole bede sciagac..

ale masz super plaszcyzk.. zielonyyyyyyyyyy cudooooo
a fryzurka calkiem calkiem

a i najwazniejsze PRZYTULAM 2 KG czyli juz 3 na plusie (plus to co schudlam czyli 7 jestem w 24 tyg

nooo zielony dałam sie mezu namówić mowi mi kup plaszczyk

a ja na to kupie obojetnie jaki byle był czarny no i nie pozwolił
wyszłam z zielonym

teraz wygladamy jak zielone zabki trzy ja maż i arutek wszyscy zieloni

a najlepszy tekst szwagra w kociele w swieta ja siedze w płaszyku a po mojej jedne stronie maz ( w zielonej kurtce jak na fotce) a z drugiej strony siedzi szwagier tez w zielonej tylko takiej butelowej

wyszlismy przed kosciół i wzielam ich pod łokcie i mowie wiecie wygladamy jak trzy zabki
a szwagier żabki żabki no moze jak zabki nie chyba bardziej dwie żabki i ropucha

no świeta byly to wybaczyłam

Stary 2010-04-19, 20:32   #555
Ana***
Zakorzenienie

anika222 fryzurka całkiem, całkiem jaki Ty miałaś kolorek na ślubie? blond? dobrze widzę w avatarku?
Stary 2010-04-19, 20:32   #556
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika222 fryzurka całkiem, całkiem jaki Ty miałaś kolorek na ślubie? blond? dobrze widzę w avatarku?

tak jasny blond + pasemka toffi

w moim podpisie sa wieksze zdjecia

Stary 2010-04-19, 20:33   #557
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ja też go nie trawię
Jarek wez przestan... dla mnie porazka..

Cytat:
no świeta byly to wybaczyłam
jakie swieta wkoncu sie ciaza ruszyla
juz 3 na plusie hahaha
Stary 2010-04-19, 20:34   #558
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jest może jakimś moim kandydatem nr 1 ale nie mam nic przeciwko Niemu nie rozumiem dlaczego taki bulwers niektórzy strzelają... a jakby startował razem z bratem...? to dopiero by był szok... tak źle, a tak niedobrze, a każdy ms prawo się wykazać
dla mnie za bardzo Rydzykowy jest
Stary 2010-04-19, 20:34   #559
Ana***
Zakorzenienie

Anika odważna z Ciebie bestia że się odważyłaś na tak żywy kolor... ale muszę powiedzieć, że ładnie Ci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 20:35   #560
atomufka
Zakorzenienie

anika byliscie w moim miescie

szafa

Stary 2010-04-19, 20:37   #561
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

juz 3 na plusie hahaha
A ja tam go pobronie, a co... nie znam Go na tyle dobrze, aby stwierdzić czy jestem za czy przeciw, ale jak powiedziałam każdy może się wykazać...
A może nóż widelec wśród tej naszej polityki znajdzie się jakaś perła, która odmieni nasz los??
Stary 2010-04-19, 20:38   #562
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

juz 3 na plusie hahaha

martuch ale ja o porównaniu mnie do ropuchy mowiła w kontescie wybaczania w swięta....

a apropo ciazy i tycia tobie wszystko wolno jestes w uprzywilejowanej sytuacji

Stary 2010-04-19, 20:39   #563
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domiks my mielismy solistkę ,która zaspiewala Ave Maria.A Ty się troszkę pozno zabralas za te organizacyjne sprawy
my mamy slub przekladamy z października zeszłego roku...na tamten termin mielismy trojke grajkow (gitara, skrzypce i cos tam jeszcze+ spiew i obstawione czytania), ale ten numer do nich mi gdzies przepadl..
szczerze?to z dzieckiem jeszcze jakis czas temu nawet nie chcialo mi sie o tym myslec.. Mimo, ze jest grzeczna to jest bardzo absorbujaca...

Cytat:
ale slodka ta wasza mala i tatus jak rechocze

Cytat:

taki na luzie koles mialam okazje poznac go osobiscie i nawet "czesc" mi powiedzial

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:39   #564
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć,
Wróciłam z pracy...
Jestem padnięta, dziś byłam na pobraniu krwi i u dentysty.
Byłam w ciucholandzie i kupiłam sobie spodnie ciążowe nówki za 15 zł jasne na teraz z materiału ale bardzo fajnie i chyba z 10 ubranek dla maleństwa a za wsio zapłaciłam razem ze spodniami 37 zł
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:40   #565
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika byliscie w moim miescie

owszem na targach meblowych i nawet jak jechałam przez kórnik to myślałam o tobie

Stary 2010-04-19, 20:43   #566
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
....

taki na luzie koles mialam okazje poznac go osobiscie i nawet "czesc" mi powiedzial
O którym z nich dwóch mówisz?

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć,
Wróciłam z pracy...
Byłam w ciucholandzie i kupiłam sobie spodnie ciążowe nówki za 15 zł jasne na teraz z materiału ale bardzo fajnie i chyba z 10 ubranek dla maleństwa a za wsio zapłaciłam razem ze spodniami 37 zł
O to udane zakupy ja właśnie przeglądałam dzisiaj allegro jakie można paczki pokupować dla dzidzi...
Stary 2010-04-19, 20:46   #567
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
O którym z nich dwóch mówisz?

O to udane zakupy ja właśnie przeglądałam dzisiaj allegro jakie można paczki pokupować dla dzidzi...

laski maz mi włączył ten film na polsacie nie moge poprostu nie moge go obejrzec

okropny jest

Stary 2010-04-19, 20:48   #568
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
owszem na targach meblowych i nawet jak jechałam przez kórnik to myślałam o tobie
o jak miło

szafa

Stary 2010-04-19, 20:52   #569
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ciesz się że o 6 wstajesz, bo ja jak mam na 6 to wstaję o 3.45
Ja mam na 6.30 i wstaje o 5 a tez dojezdzam ale rano mam gonitwe po domu

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć,
Wróciłam z pracy...
O udane łowy ciuchowe
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:53   #570
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
laski maz mi włączył ten film na polsacie nie moge poprostu nie moge go obejrzec

okropny jest
Jaki film? o co chodzi?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości