![]() |
#1051 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem tez ten zapach o niewypał ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie katalog 9 całkiem, całkiem.
Wezmę na pewno: -błyszczyk z okładki za 9,90zł -mgiełkę kokosową -pomadkę i lakier ice sheers Z Demo: -Magix Ivory Z netto: -Anew cień do powiek -Pro To Go -niebieski tusz do kresek -jakiegoś naturalsa Trochę tego jest ![]()
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
odpisali mi odnośnie reklamówek ...pierdy i jeszcze raz pierdy
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że od katalogu 07/2009 w ofercie posiadamy torebki biodegradowalne w formacie 20x30 cm w pakietach: 5sztuk, 10sztuk oraz 25sztuk. Dodatkowo dostępne są również torby papierowe w formacie A4 w pakiecie 10 sztuk. Nasza firma zwraca uwagę na problem zanieczyszczenia środowiska i ekologii globalnej. Zastąpienie toreb foliowych torbami papierowymi nie jest polecane, aby wyprodukować papier papiernia wycina drzewa, zużywa bardzo dużo energii na proces produkcyjny, system zbiórki i przerabiania też nie działa najlepiej w naszym kraju. Nasze torby foliowe są produkowane z grubego, wysokiej jakości plastiku, tak aby były trwałe i mogły służyć naszym klientom wielokrotnie. Dodatkowo staramy się doskonalić i ulepszać nasze torby foliowe. Cały czas współpracujemy z naszymi dostawcami, aby udoskonalić nasze torby i mamy wzgląd na ochronę środowiska. Podsumowując, nasza firma robi wiele, aby podnieść standard ekologiczny, kwestia tylko zauważenia tych elementów i skorzystania z nich jako świadomy ekologicznie Klient. Z pozdrowieniami, Kur ślepa nie jestem....dostrzegam te masakryczne ceny |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosze, szybko potrzebny mi jest numer na infolinie jakas do Avonu, musze zadzwonic zeby zglosic bledy na fakturze. Szukalam juz na forum ale nie moge znalezc... Nie wiecie w jakic godzinach mozna dzwonic? Prosilabym o szybka odpowiedz!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Wtajemniczenie
|
22 878 28 00
wiem ze koło 20 jeszcze odbierają
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Przyczajenie
|
Dzieki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi ta mgielke malinowa to dla mnie to jakas chemiczna, gorzka malina a nie slodka malinka jak w katalogu. Wzielam tez mgielke roza, brzoskwinia i wg mnie jest o niebo lepsza.
a co ze zwrotem w sytuacji kiedy kupilam 2 za 16,90? moge tylko jedna oddac? Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-04-19 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Wtajemniczenie
|
Mam pogląd fakturki - nadal w brakach Maja
![]() Poza tym brak braków, zestaw za 6,90 przyjdzie ![]()
#1060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje !! katalog 9 - R E W E L A C J A ! ! ! W szczególności perfumy za 115 zł - ahh zbieram kase bo kocham ten zapach !! Seria kokosowa - super !! kiedyś on był kokos i papaja . A te wody lakiery i blsamy do ust, zestaw wisienka , i ten za 25 zł . eternal magic za 33 zł i błyszczyk powiększający usta - podsumowując 2 stówy Ehhh chyba o perfumkach muszę pomarzyć ![]() A i mazia84 jest super !!
Konsultantka Avon ![]() Z każdym dniem coraz bardziej K. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Douce24 Czas edycji: 2010-04-19 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Rozeznanie
|
musze powiedzieć, że jakoś specjalnie mnie katalog nie zachwycił, ale lista i tak pewnie będzie długa, wydaje mi się , że klientki powinny się zainteresować.
MAZIA84 jesteś niesamowita ! ![]()
#1062 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak ogólnie to mi również katalog nie przypadł bardzo do gustu.. lakiery z arabian glow, no i netto jakoś wyjątkowo udane. Z niego wezmę pewnie więcej niż z katalogu. mazia84 jesteś wielka! Postawimy Ci pomnik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Rozeznanie
|
W katalogu 9 podoba mi się kilka rzeczy: pachnące balsamy do ust , seria kokosowa , maseczki do włosów za 8,90 , seria wiśniowa do stóp , Eternal magic i podklad rozświetlająco antystresowy- dobra cena
![]() Ale tak ogólnie bez rewelacji. O wiele bardziej przypadło mi do gustu netto - obłowię się tym razem na wyprzedażach ![]() A i ciekawa jestem nowego zapachu z demo Jet Femme w letniej odsłonie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
mazia dzięki za katalog
![]() już mi sie kilka rzeczy spodobało i z katalogu i z netto ![]() ![]() ![]() a jutro idę po paczkę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam takie pytanie,składałam zamówienie na I termin na kwote 260zł czyli upust 25% tak?? i teraz chciałabym zamówic tylko na II termin dla siebie 2 buteleczki perfum TTA i jak to bedzie policzone?? bo na nie przysługuje ten upust niby 45% a te 25% podstawowe tez bedzie? Bo własnie tego nie czaje,czy tylko ten 45%??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez melisska Czas edycji: 2010-04-19 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
hello
![]() ![]() 1. ten zestaw za 14,90 zł liczy się do tej kwoty, której trzeba na torbę zebrę? 2. Czy program liftingujący nadaje się do użytku dla 23 latki? czy jednak dla starszych wiekiem ![]() Dziś odebrałam paczkę i zamiast 4 szt. próbek "ochrona młodości" wrzucili mi 4szt. już zamówionych przeze mnie 4szt. próbek "źródło energii" ![]() ![]() ![]()
#1070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ten zestaw za 14,90 sie liczy to nie wiem,nie wiem także czy ten zestaw liftingujacy bedzie sie nadawać dla tak młodej kobiety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Raczkowanie
|
Mam 24l i cały czas używam kremów z serii Anew (obecnie krem przeciw oznakom fotostarzenia - myślałam, że rozjaśni mi blizny ale puki co nie ma efektów)
Twarzy mi jeszcze nie wypaliło... ![]() Czy jest wskazany w tym wieku... hmm...
#1073 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Raczkowanie
|
wg mnie zestaw za 14,90 sie nie wlicza, on jest na 5 stronie w katalogu, a zeby zebrac na torbe podane sa strony od 8.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() Z tym zestawem za 14,90 zł tak też mi się wydawało, ale zawsze lepiej się upewnić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1078 |
Rozeznanie
|
tiny_dorcia dziękuję za wyjaśnienie odnośnie zestawupodróżnego i kuferka
![]() ![]() a mazi śliczne podziękowania ![]() ![]()
#1079 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1080 |
Raczkowanie
|
przede wszystkim jestem załamana torbami Maja- oczywiście zamówione w kat. 5 ciagle mam w brakach, mimo że zamawiałam na kilka terminów bo może doslą... ( dostałam jedynie jedną złożoną na siostrę która jest nową konsultantką ale niestety ze źle wszytym zamkiem) - co więcej zamówiłam tez torby z kat. 6 za 49,90 i tez nie przyszły! wiec te drugie raczej wykreślę...
co do mgiełek do ciała używam je jako spraye do pomieszczeń- pod taką nazwa w sumie funkcjonują tez w angielskim avonie, a podejrzewam, że skład jest ten sam- uwielbiam truskawkową, owoc granatu i lawendową ( u nas niestety nie dostępna)- czekam tez na malinę i mam nadzieję, że sie nie zawiodę a co do kuferków to napisałam do Avonu dlaczego nie dostałam zestawu podróżnego w kat. 6 mimo iz spełniłam w 5 warunek, odpisali mi o kuferku na kosmetyki, jak zawsze rzeczowo i na temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.