|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziecinny facet..
Cytat:
![]() To nie bajka, to brutalna rzeczywistość nizin społecznych. Chyba, że mamy do czynienia z: http://i219.photobucket.com/albums/c...successful.jpg W co jednak wątpię.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ...
|
|
|
|
|
#153 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopie, weź albo znajdź sobie jakieś argumenty i podyskutuj, albo wracaj do swoich nizin rzucać teksty o ruchaniu i chełp się tym jaką to radość nadobnym dzieweczką sprawiasz. Bo w chwili obecnej żałość z Twoich postów zionie.
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że świetnie idzie Ci obrażanie nie tylko kobiet, ale także uczuć religijnych. Kończ waść wstydu (sobie) oszczędź.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2010-04-19 o 16:20 |
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
...
|
|
|
|
|
#158 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Akurat cytatowi bliżej źródłem do Potopu, niż do uczuć religijnych, niemniej ap1 merytoryką ostatnich argumentów przeraża
(Chociaż ap raczej też tego nie jest pewien, bo przyrównywanie siebie do cnotliwej Oleńki... )Ap1 - nie kompromituj się. Albo skończ pisać, albo zacznij argumentować.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#159 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
intrygujesz mnie Kotku
Edytowane przez ap1 Czas edycji: 2010-04-19 o 18:44 |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na bana/upomnienie to ty już zasługujesz. Bo nic do dyskusji nie wnosisz, tylko spamujesz, rzucasz prześmiewcze uwagi i jesteś chamski.
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
ap1 jest jajcarski nieźle ![]() I widzicie dziewczyny - mój tż rzucając chamskimi tekstami też to robi - PROWOKUJE (nie tutaj, bo ja tu nie trolluję) żeby dziewczynki wyglądały przed monitorami tak - Hmm... a podobno dziewczyny uwielbiają i lgną do niegrzecznych chłopców PS. -żeby nie zostalo dla potomnych - mama mojego tżta gdy tylko usłyszy wulgaryzm z ust syna od razu go poucza. Jednak nie dziwi jej jego zachowanie, bo jak to zazwyczaj samce mają - lubia sobie czasem zakląc lub skomentowac urodę kobiety (w sensie - nie robi mu dzikich awantur, nie krzyczy - bo to już by była kolejna patologia do kompletu!!!
|
|
#163 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Polemika, rozumiem, zakończona. Lilka - to już co kto lubi. Do mnie teksty o r*chaniu usprawiedliwiane rzekomą 'prowokacją' nie przemawiają.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ubaw po pachy http://i44.tinypic.com/9k7yq0.jpg Tłumy szaleją!
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2010-04-19 o 20:40 |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Wypowiedzi AP1 już nie komentuję i nie radzę wam Dziewczyny wdawać się z nim w polemikę, chłopak musiał zostać kiedyś srogo skrzywdzony i jest przepełniony stereotypami, dyskusja z nim polega na "mów do słupa, a słup...". Lilka, wiesz, ja jednak wolę prowokacje innego rodzaju, trąbienie, gwizdy, teksty o ru**aniu i tym podobne "lala, but ci się rozpie**ala" jakoś nie sprawiają, że czuję się dowartościowana i jakoś nie mam ochoty poznawać gości, którzy mają taką bajerę. No ale to już zależy kto na co leci
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2010-04-19 o 20:53 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
haha
dobre ja się uśmiałam
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Ap1 - widmo "czulego_wojtka" powraca
![]() Ja jednak wolę Monty Phytona i Pratchetta, ale poczucie humoru, to kwestia gustu.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
Nasuneła mi sie pewna refleksja co do mechanizmu działania tego forum a mianowicie drogie panie ja go porównam do sztafety lekkoatletycznej.Pojawia sie jakas opinia o kimś np o mnie [proponuje powtórnie przeczytac moje posty w tym wątku] nastepna osoba ja przejmuje powielając ja nawet nie czytajac uwaznie wątku,o zrozumienie tejze wypowiedzi juz nie mówiąc.Po dziesiatym podobnym komentarzu osoba oceniana zastanawia sie co ona wlaściwie napisała,inaczej mówiąc już sam zgłupiałem.Nie rozumiem tej całej krytyki pod moim adresem,jedziecie stereotypami.Odnosze wrazenie,ze mozliwosc skrytykowania faceta jest wam potrzebna conajmniej jak powietrze.Prosze mi wymienic w pkt. za co jestem krytykowany na podst.moich postow.[tylko bez fantazjowania prosze bo pora dobranocki sie skonczyła]
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie ap1! dokładnie tak jest! ja już z drugiego wątku wychodzę zakręcona
, a ja napisałam, że pewnie filmów się naoglądały i sobie jaja robiłam, po czym zostałam oskarżona o patologie jako, że propaguję bicie ) To samo tutaj... efekt kuli śnieżnej lub po prostu babskie ploteczki - tak jak ujął ap. Co ja tu robię?? a chciałam tylko pogadac.. szukałam zrozumienia, akceptacji i dyskusji na poziomie..a tu tylko PATOLOGIA i PATOLOGIA
|
|
#170 |
|
po drugiej stronie szafy
|
AP1, poczytaj sobie wątek od początku. Założyłeś na dzieńdobry, że autorka posłuchała paru komplementów, w głowie jej się przewróciło, znudził jej się obecny chłopak i go rzuciła. Dziewczyny Ci na spokojnie tłumaczyły, że wcale tak nie musiało być, że to, że się zaczyna psuć dopiero po jakimś czasie, wcale nie znaczy, że się dziewczę nasłuchało komplementów. Tłumaczyły, że na początku związku jest wielkie zakochanie, patrzenie na wady przez palce, przez pryzmat motylków i innych radości związanych z głupawką zakochanych, że niektóre różnice w charakterach wychodzą po czasie, jak pierwsze szalone emocje opadają, jak się zaczyna rzeczywistość...a Ty w ogóle nie przyjmowałeś do wiadomości tego, co Ci pisały, cały czas zadawałeś to samo pytanie - dlaczego ona z nim zerwała dopiero po takim czasie.
Z Tobą się potwornie ciężko dyskutuje, nie interesują Cię argumenty innych, masz swoją wizję i tego się trzymasz. Nie wmawiaj dziewczynom, że jadą stereotypami, bo sam nimi jedziesz i nie docierają do Ciebie zupełnie argumenty obalające Twój punkt widzenia. Ile można tłumaczyć na spokojnie i zderzać się ze ścianą? EOT.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2010-04-19 o 23:04 Powód: błąd - poprawiony |
|
|
|
|
#171 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dlaczego nikt nie krytykował autorki? Tylko ja i ap1? jak jest jakaś mniejszośc krytykująca, mająca opinię odbiegającą od reszty, to trzeba się rzucic i rozszarpac. Do mnie np. nie przemawia "to patologia" I dlaczego jakieś argumenty miały by go /kogokolwiek zmusic/skłonic do zmiany stanowiska, kiedy czuje, że jego własne odczucia są słuszne? To tu za "złe " poglądy trzeba przepraszac i się nawracac??
|
|
|
#173 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Twoje "wypowiedzi" były po to, żeby zirytować, sprowokować do gwałtownej reakcji. Tak się nie robi. Pamiętajmy, można się z kimś nie zgadzać, można dyskutować, ale robić to bez wyśmiewania, bez rzucania krzywdzących stereotypów.
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
I dostał odpowiedź, zarówno od autorki, jak i od innych wizażanek. Olał owe odpowiedzi, doszedł do wniosku widocznie, że autorka się na siłę wybiela (oczywiście jest to możliwe, ale granitowej pewności nie ma), że wszystkie baby to ZUO i zostawią cacy chłopaka jak tylko usłyszą komplement. I nieważne, że się tłumaczyło na spokojnie. Nie, bo on ma wizję. Wiesz dobrze, że nie chodzi o krytykę, a o jej formę. Nie mówię, że miałby się od razu nawrócić, nie mówię tego też Tobie. Każdy ma swoje poglądy i fajnie by było, gdyby umiał ich bronić, nie atakując i nie olewając przy okazji innych. Tego się wszyscy uczymy na forum. Wychodzi, jak widać, różnie. A tu wyszło "bo my jesteśmy biedni, bo my jesteśmy w mniejszości, stłamszeni, o niedobre hipokrytki" - i po co to? ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A ja nie znoszę generalizowania. I nazywania mnie hipokrytką bez posiadania podstaw ku temu.
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem cała masa innych się dołączyła. Nie znają człowieka, ale rzuc go, jak sobie takiego mogłas wybrac, na jakim jestescie poziomie i czy on skonczył gimnazjum. ![]() A tu same wyedukowane siedzą i się wymądrzają, niby tak pragną dyskusji na poziomie, a jak to panie, potrafią tylko szpilki innym wbijac co za świat..---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Bo to była JEGO prawda, jego własne zdanie - dlaczego miałby je zmieniac? nie wierzył autorce? też jego prawo.
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
A teraz, to już nie wiem, jaki sens ma wasza wymiana zdań.
Serio, szukanie dziury w całym - moim zdaniem. Jak zwykle poszło bardziej o formę wypowiedzi, niż o jej treść.
|
|
|
|
#179 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Dziewczyny na początku były w szoku, że pozwalasz mu na takie a nie inne teksty (ja też byłam i jestem, mój półobecny bywa wulgarny, ja też bywam, ale w stosunku do siebie trzymamy poziom), potem jak zaczęłaś go bronić, przy okazji atakując, to się potoczyło lawinowo. Wiesz dobrze, że pisząc na forum, wystawiasz swoje słowa na opinię. Trzeba się z tym liczyć. Tyle w temacie. Tak jak któraś, chyba Zagubiona, napisała - nie chcesz żeby Cię oceniano - nie pisz. Mogłaś uciąć temat, a nie rozwijać go jeszcze bardziej. Wiesz dobrze, że w dyskusji, na jakim poziomie by ona nie była, są dwie strony i obie strony rozrabiają. Zwalanie winy nie ma sensu. Najazd był? To trzeba było olać temat, w końcu one Cię nie znają, nie znają Twojego chłopaka, guzik wiedzą, wam jest idealnie, co Ciebie obchodzi ich zdanie?
|
|
|
|
#180 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez ap1 Czas edycji: 2010-04-19 o 23:29 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

...
)
intrygujesz mnie Kotku

nieźle
, a ja napisałam, że pewnie filmów się naoglądały i sobie jaja robiłam, po czym zostałam oskarżona o patologie jako, że propaguję bicie
) To samo tutaj... efekt kuli śnieżnej lub po prostu babskie ploteczki - tak jak ujął ap. Co ja tu robię?? a chciałam tylko pogadac..
szukałam zrozumienia, akceptacji i dyskusji na poziomie..a tu tylko PATOLOGIA i PATOLOGIA