|
|
#4741 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Anglia cz. III
Cytat:
powinien to zglosic na policje.. moze pamieta jakies szczegoly, jaki to samochod, kolor.. moze byly w okolicy kamery????jejku |
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry czy ja tez moze sie dolaczyc?
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to musieli byc jacys popieprzency ![]() ja bym zrobila jak radzi Bakteria Cytat:
juz skonczylam padam , ale mieszkanie lsni az milo popatrzec ......teraz czas dla siebie kapiel, pazurki,wlosy ![]() Cytat:
decyzja musi byc Twoja, ale tak jak tu ktos napisal bez kontraktu gorzej... chyba bedziesz musiala pracowac przynajmniej 6 mies aby pozniej dostac macierzynskie.... musisz sie zastanowic, pogadaj z tz .... moze elo .... napiszesz cos o sobie?
|
|
#4745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze to moja musi byc decyzja.. rozmawialam juz z mezem, chodzi o to ze ja tez sie juz mecze w tej robocie.. wololabym zeby to byla praca w jakims lab, to bym sie nie zastanawiala |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe przyszlo mi moje pierwsze dvd - nie nabijaj sie, jak na razie checi sa dobre!!! zobaczymy czy nie skonczy sie jak ostatnio... jak to kaza siasc i obejrzec DVD na poczatek zeby sie zaznajomic z cwiczeniami, wiec siadlam, wlaczylam te cwiczonka jak przystalo, za nastepne 15 minut otworzylam winko nalalam sobie kieliszeczek.... 23.00 butla winka oprozniona, bakteria na dywanie nogami wymachuje i po angielsku wykrzykuje ze to takie 'easy'!!!!! tak mnie znalazl moj TZ - wiecej tej plyty nie wlaczylam!! ![]() ania - psychika najwazniejsza - jak sie masz kobietko wykonczyc to szukaj czegos i zmieniaj!!! lepiej nie bedzie jesli masz juz az tak dosc |
|
|
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj Bakteria widze ze pocwiczylybysmy razem ![]() wariatka ******* a ja juz po godzinnej kapieli .... cała pachne ![]() zjadlam zupke ... i nie wiem co dalej
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() A wiec jestem w Anglii ponad 3 lata, wiekszosc czasu spedzilam w Londynie ale w tamtym roku spakowalismy z TZ manatki i wyprowadzilismy sie nad morze. Hmm w sumie to jest to kanal ale jednak woda jest nie Od niedawna takze pracuje w pokolicy wiec ciesze sie nadmorskim zyciem i super upierdliwymi mewami codziennie ![]() Widze ze wszystkie cwicza, ja wlasnie wrocilam z water workout - bardzo fajne zajecia ale dali nam dzis wycisk i beda jutro lapki bolec, oj beda. Pierwszy raz jak bylam to dzien po nie moglam kubka z herbata utrzymac tak mi sie miesnie telepaly ![]() Bakteryjka po winku wszystko jest takie "easy" ![]() Pozdrawiam x
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-04-19 o 20:39 |
|
|
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Jestem wykonczona, pracowalam dzisiaj za troje, w doslownym znaczeniu tego slowa, dwoje z moich wspolpracownikow nie bylo dzisiaj w pracy, a w poniedzialek kazde z nas musi cos zrobic, musialam zostac po godzinach,zeby to ogarnac. Mialam tylko jedna przerwe 5 min.Glowa mi peka, ale na szczescie wszystko zrobione.
A teraz wcinam sernika, pije kawke i sie relaksuje.
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Kawę o tej porze?
![]() myślicie że wznowią loty do piątku? Mam do TZ lecieć a tu taki psikus
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
No z tymi lotami to teraz nieciekawie :/ ciekawe kiedy to wróci do normy.
My obrączki będziemy mieli takie mieszane, trochę białego i trochę żółtego złota i grawer wewnątrz z datą ślubu.Kofika, właśnie czytałam dziś w gazecie,że dużo nauczycieli i uczniów nie wróciło jeszcze do domu po świętach masakra, jakie długie wakacje, ale niekoniecznie miłe :/ i teraz lekcje przez to odwołują.A ja dziś jakiegoś lekkiego dołka mam, wszystko wydaje mi się takie bezsensowne, głupie i chętnie spakowałabym torbę i wróciła do domku mam nadzieję,że jutro będzie lepszy dzień
|
|
|
|
#4753 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze się nie urodził a już takie cuda ma za sobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to dowcipnisie się znaleźli, pfffffffff ależ ludzie są bezmyślni.... ciekawe czy im tak do śmiechu będzie jak kiedyś coś się komuś naprawdę stanie!Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- a jeszcze co do lotów i wulkanów. ja słyszałam że ten wulkan o jakże cudownej nazwie która mnie do łez doprowadza zawsze jak ją słyszę to może dymić parę dni albo..... parę lat Ostatni wybuch trwal bagatela 2 lata! Poza tym ten wulkan uruchamia reakcje lancuchowa i powoduje wybuch kolejnego, nie wiadomo tylko po jakim czasie. I ten drugi wulkan, Katla, powoduje powodzie.Tu ciekawy artykul: http://www.msnbc.msn.com/id/35988484...ience-science/
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
supply-ai
|
|
#4755 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tez martwi ten wulkan
Tyle osob utknelo ze szkoda gadac.Zalaczam zdjecie ode mnie z wczoraj... zrobione okolo 3pm, byl piekny sloneczny dzien, ale horyzont taki zamglony - takiego jeszcze nie widzialam. Zastamawiam sie czy to ten pyl wulkaniczny
|
#4756 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwile
. Witam nowe 'twarze' .Cytat:
Choc klub na razie cos podupada, no ale moze to i lepiej Cytat:
Moja kolezanka jedna nie moze poleciec do Polski, a druga wrocic na wyspy - w obu przypadkach sa wciekle. Co to sie wyprawia na tym swiecie .A do tego mam polpasca - na szczescie najlagodniejsza forme i poza lekka wysypka w okolicy tali nic mi nie jest. Sama sobie postawilam diagnoze a lekarz potwierdzil Wiec prosze sie nie wpatrywac za bardzo w moj awatar bo zarazam ospa ![]() |
||
|
|
|
#4757 |
|
Konto usunięte
|
Ola, teraz Ci szczeka opadnie, ide sobie zrobic kawe
![]() Lori: polpasiec , zgin przepadnij maro nieczysta, nie kieruj do mnie zadnych wypowiedzi Kofi: ja tez dzis mialam faze sprzatania,chowanie zimowych rzeczy, przeglad zepsutych/nieuzywanych zabawek itp. Zajelo mi to 3 godziny ![]() Moj brat jest poza UK i nie wiadomo kiedy wroci. Wspolczuje tym podrozujacym, o ile na krotki dystans mozna trase pokonac autobusem/pociagiem to juz na daleki nie, i to jest najgorsze. Bo sa rodziny z malymi dziecmi, bez ubran, hotelu, pieniedzy, straszne
|
|
|
|
#4758 |
|
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869244 3]Lori: polpasiec
, zgin przepadnij maro nieczysta, nie kieruj do mnie zadnych wypowiedzi [/QUOTE] Jak sobie zyczysz .
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869244 3]Ola, teraz Ci szczeka opadnie, ide sobie zrobic kawe
[/QUOTE]to ty widzisz Olki posty [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869244 3] Kofi: ja tez dzis mialam faze sprzatania,chowanie zimowych rzeczy, przeglad zepsutych/nieuzywanych zabawek itp. Zajelo mi to 3 godziny ![]() Moj brat jest poza UK i nie wiadomo kiedy wroci. Wspolczuje tym podrozujacym, o ile na krotki dystans mozna trase pokonac autobusem/pociagiem to juz na daleki nie, i to jest najgorsze. Bo sa rodziny z malymi dziecmi, bez ubran, hotelu, pieniedzy, straszne [/QUOTE]no zimowe rzeczy to ja juz wczesniej "ulokowalam" letnie jeszcze nie wyciagniete - poki co nie ma takiego co by sie w nie zmiescil no vulkan nam sie znalazl ![]() oby to wszytsko szybko wrocilo do normy ..... Lori dlaczego masz tylko PÓŁ paśca a gdzie reszta ? kot zjadł
|
#4760 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
na głowie kwietny ma wianek, w reku zielony badylek ....... i Lori paisemy,pasiemy .....
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869328 6]nie, nie widze [/QUOTE] yyy no ten tego ..... nie .....
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
Moona na lace sie pasie oczywiscie
.
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
widac czytam w twoich myslach
albo wiem gdzie zazwyczaj sie pasiesz
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
widzialam to na szaro mazniete
wlasnie wrocilam z hopsasa i o moj ty boze - cieplo sie zrobilo trzeba sie ogolic! nozki jak sarenki po tej zimie a te wariatki z londynu juz udami swieca!!! krotkie spodniczki/spodenki i szczuja po silowni ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4767 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie w klubie od wtorku zaczyna sie zumba, pewnie beda tlumy W pracy dzisiaj nic nie mialam do roboty, myslalam ze zglupieje z nudow, ale za to pierwszy raz wyszlam o 17.30 i pobieglam pocwiczyc ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Mozesz byc kim zechcesz, po prostu stan sie kims kim chcialabys byc... Edytowane przez 7sweety7 Czas edycji: 2010-04-19 o 23:21 |
|||
|
|
|
#4768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Lori - co ty polpasiesz? w pubie.... kota? ja sie chyba zgubilam...---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- hej BB - witamy ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() nasza pani sliczna od pilates dzisiaj ' you should feel a warming sensation in the fleshy part' a gosciu sportowiec z tylu ' YOU MEAN BURNING SENSATION right?' mysle ze jakbym walnela kielicha to jak z platka by poszlo |
||
|
|
|
#4769 |
|
Rozeznanie
|
bry back
![]() dzięki wam serdeczne za fajny oddzew na zapytanie noclegowe z poprzedniej strony. Ide posprawdzac po ile są hostele i podam wtedy orientacyjna cenę - żeby nie wyszło że za darmo chcę pomieszkać ![]() sprawdzę tez polecane dwa miejsca i mam jednego PW z propozycją - zobaczymy - nadzieja w każdym razie jest więc są i chęci by to zorganizować. zadano mi pytanie jak to sobie wyobrażam i przyznam, że nie wiem - wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Sama mieszkałam przez 6 lat w Holandii i jak ktoś znajomy odwiedzał na kilka dni to dawałam pokój w chacie i sobie zwiedzał Amsterdam, klucze miałam ja, umawialiśmy się że wróci do domu jak będę po pracy.. Jakoś działało nie raz i nie dwa, tyle że kasy nie brałam. Chyba tylko taka różnica teraz - no i niepewność na kogo się trafi ![]() ale będzie miał niespodziankę mąż :P do samego końca mu nic nie powiem :P
|
|
#4770 |
|
Konto usunięte
|
Wiolqn: co za gUpki
Przeciez taki gUpi zart moze sie zakonczyc tragicznie ![]() Koculek nam zamilkl
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

powinien to zglosic na policje.. moze pamieta jakies szczegoly, jaki to samochod, kolor.. moze byly w okolicy kamery????

padam , ale mieszkanie lsni 

Tyle osob utknelo ze szkoda gadac.