Anglia cz. III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 14:12   #4741
aniaxxxxx
Zadomowienie

Dot.: Anglia cz. III

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Wczoraj TaZik pojechal rowerem do kina i na rondzie mijal go wam, pasazer otworzyl okno i prysnal mu w twarz gasnica pianowa. Jakims cudem TaZ sie utrzymal na rowerze, nei bylo ruchu i nie wpadl pod inny samochod. Niestety nie udalo mu sie zauwazyc numerow rejestracyjnych. Zobaczyl tylko usmiechnieta gebe pasazera. Za jaja bym wieszala takich od razu.
matko co sie w tym kraju wyrabia powinien to zglosic na policje.. moze pamieta jakies szczegoly, jaki to samochod, kolor.. moze byly w okolicy kamery????

jejku znow chyba bede pracowac w niedziele dziewczyny poratujcie.. mam zmienic prace? teraz mam kontrakt na 20h, ale jestem juz psychicznie wykonczona i znudzona ta robota. Jest szansa zebym pracowala w fabryce Sony, pelny wymiar bez kontraktu... moze w ciagu roku postaramy sie o dzidzi.. nie wiem co robic, zmieniac ta prace co mam teraz?
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 14:15   #4742
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaxxxxx Pokaż wiadomość

jejku znow chyba bede pracowac w niedziele dziewczyny poratujcie.. mam zmienic prace? teraz mam kontrakt na 20h, ale jestem juz psychicznie wykonczona i znudzona ta robota. Jest szansa zebym pracowala w fabryce Sony, pelny wymiar bez kontraktu... moze w ciagu roku postaramy sie o dzidzi.. nie wiem co robic, zmieniac ta prace co mam teraz?
jeśli chcesz się starać o dziecko, to lepsza praca na kotrakt. ale o ile pamiętam dobrze, to musisz pracować minimum 21 godzin tygodniowo!
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 14:25   #4743
bellebelle
Zadomowienie

Dzien dobry czy ja tez moze sie dolaczyc?

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 16:08   #4744
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj TaZik pojechal rowerem do kina i na rondzie mijal go wam, pasazer otworzyl okno i prysnal mu w twarz gasnica pianowa. Jakims cudem TaZ sie utrzymal na rowerze, nei bylo ruchu i nie wpadl pod inny samochod. Niestety nie udalo mu sie zauwazyc numerow rejestracyjnych. Zobaczyl tylko usmiechnieta gebe pasazera. Za jaja bym wieszala takich od razu.

to musieli byc jacys popieprzency
ja bym zrobila jak radzi Bakteria

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
szuru buru, chlastu plastu, nie mam raczek jedenastu!!
kofi wyluzuj - bo sie 'wykonczysz' do jutra [COLOR="Silver"]
dokladnie tak bylo...
juz skonczylam padam , ale mieszkanie lsni az milo popatrzec ......
teraz czas dla siebie
kapiel, pazurki,wlosy

Cytat:
hymn
decyzja musi byc Twoja, ale tak jak tu ktos napisal bez kontraktu gorzej... chyba bedziesz musiala pracowac przynajmniej 6 mies aby pozniej dostac macierzynskie....
musisz sie zastanowic, pogadaj z tz .... moze

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
elo .... napiszesz cos o sobie?

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 16:25   #4745
aniaxxxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
dokladnie tak bylo...
teraz czas dla siebie
kapiel, pazurki,wlosy

hymn
decyzja musi byc Twoja, ale tak jak tu ktos napisal bez kontraktu gorzej... chyba bedziesz musiala pracowac przynajmniej 6 mies aby pozniej dostac macierzynskie....
musisz sie zastanowic, pogadaj z tz .... moze
fajnie masz teraz, taka czysta chate... mi sie ostatnio nie chce sprzatac, ale.... zrobilam dzis pierogi ruskie.. chyba z 80 takich duzych mi wyszlo... na 2 osoby... kto to zje

wiem ze to moja musi byc decyzja.. rozmawialam juz z mezem, chodzi o to ze ja tez sie juz mecze w tej robocie.. wololabym zeby to byla praca w jakims lab, to bym sie nie zastanawiala
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:21   #4746
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:

dokladnie tak bylo...
teraz czas dla siebie
kapiel, pazurki,wlosy
ty wcale tak brudno w tej chalupie nie mialas!!! 15 a ty juz? mi to tydzien zajmuje!!!

hehe przyszlo mi moje pierwsze dvd - nie nabijaj sie, jak na razie checi sa dobre!!! zobaczymy czy nie skonczy sie jak ostatnio...
jak to kaza siasc i obejrzec DVD na poczatek zeby sie zaznajomic z cwiczeniami, wiec siadlam, wlaczylam te cwiczonka jak przystalo, za nastepne 15 minut otworzylam winko nalalam sobie kieliszeczek....

23.00 butla winka oprozniona, bakteria na dywanie nogami wymachuje i po angielsku wykrzykuje ze to takie 'easy'!!!!!

tak mnie znalazl moj TZ - wiecej tej plyty nie wlaczylam!!

ania - psychika najwazniejsza - jak sie masz kobietko wykonczyc to szukaj czegos i zmieniaj!!! lepiej nie bedzie jesli masz juz az tak dosc
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:41   #4747
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
ty wcale tak brudno w tej chalupie nie mialas!!! 15 a ty juz? mi to tydzien zajmuje!!!
bo to nie chalupa tylko mieszkanie i do tego małe (45m2) wiec poszło szybko
Cytat:
hehe przyszlo mi moje pierwsze dvd - nie nabijaj sie, jak na razie checi sa dobre!!! zobaczymy czy nie skonczy sie jak ostatnio...
jak to kaza siasc i obejrzec DVD na poczatek zeby sie zaznajomic z cwiczeniami, wiec siadlam, wlaczylam te cwiczonka jak przystalo, za nastepne 15 minut otworzylam winko nalalam sobie kieliszeczek....

23.00 butla winka oprozniona, bakteria na dywanie nogami wymachuje i po angielsku wykrzykuje ze to takie 'easy'!!!!!

oj Bakteria widze ze pocwiczylybysmy razem
wariatka

a ja juz po godzinnej kapieli ....
cała pachne
zjadlam zupke ... i nie wiem co dalej

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2010-04-19, 20:38   #4748
bellebelle
Zadomowienie

Czesc

A wiec jestem w Anglii ponad 3 lata, wiekszosc czasu spedzilam w Londynie ale w tamtym roku spakowalismy z TZ manatki i wyprowadzilismy sie nad morze.
Hmm w sumie to jest to kanal ale jednak woda jest nie
Od niedawna takze pracuje w pokolicy wiec ciesze sie nadmorskim zyciem i super upierdliwymi mewami codziennie

Widze ze wszystkie cwicza, ja wlasnie wrocilam z water workout - bardzo fajne zajecia ale dali nam dzis wycisk i beda jutro lapki bolec, oj beda. Pierwszy raz jak bylam to dzien po nie moglam kubka z herbata utrzymac tak mi sie miesnie telepaly

Bakteryjka po winku wszystko jest takie "easy"

Pozdrawiam x

Edytowane przez bellebelle
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:39
Stary 2010-04-19, 20:39   #4749
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Witam. Jestem wykonczona, pracowalam dzisiaj za troje, w doslownym znaczeniu tego slowa, dwoje z moich wspolpracownikow nie bylo dzisiaj w pracy, a w poniedzialek kazde z nas musi cos zrobic, musialam zostac po godzinach,zeby to ogarnac. Mialam tylko jedna przerwe 5 min.Glowa mi peka, ale na szczescie wszystko zrobione.

A teraz wcinam sernika, pije kawke i sie relaksuje.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:52   #4750
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
A teraz wcinam sernika, pije kawke i sie relaksuje.
Kawę o tej porze?

myślicie że wznowią loty do piątku? Mam do TZ lecieć a tu taki psikus
Stary 2010-04-19, 20:56   #4751
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
Kawę o tej porze?

myślicie że wznowią loty do piątku? Mam do TZ lecieć a tu taki psikus
słyszałam, ze od soboty ... ale moze sieja panike niepotzrebne

Albert Einstein
Stary 2010-04-19, 21:18   #4752
Kasienka :)
Raczkowanie

No z tymi lotami to teraz nieciekawie :/ ciekawe kiedy to wróci do normy.

My obrączki będziemy mieli takie mieszane, trochę białego i trochę żółtego złota i grawer wewnątrz z datą ślubu.

Kofika, właśnie czytałam dziś w gazecie,że dużo nauczycieli i uczniów nie wróciło jeszcze do domu po świętach masakra, jakie długie wakacje, ale niekoniecznie miłe :/ i teraz lekcje przez to odwołują.

A ja dziś jakiegoś lekkiego dołka mam, wszystko wydaje mi się takie bezsensowne, głupie i chętnie spakowałabym torbę i wróciła do domku mam nadzieję,że jutro będzie lepszy dzień
Kasienka :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 21:37   #4753
peorth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Ja zazwyczaj susze wlosy suszarka, ale czasami jak ma lenia, albo TZ juz drzemie i nie chce go budzic to ide spac z mokrymi, niestety rano to wlosy nadaja sie jedynie do prostowania, bo nawet jakbym chciala je zwiazac to nie da rady. Wlosy mi sie okropnie zwijaja i wygladam jakbym miala na glowie gniazdo. Ostatnio zaczelam myc glowe rano przed praca, ale nie za bardzo mi sie chce wstac wczesniej tylko po to, zeby je umyc i wysuszc- latwiej je wyprostowac.
a ja ze mam kręcone włosy to często schną same - są wtedy mniej sianowate. jeśli idę spać z mokrymi, to śpię tak, żeby były do góry i żeby na nich nie leżeć, wtedy fajnie wyglądają. ale ostatnio już kilka razy suszę suszarką, bo długie już są i ciężkie i trochę przyklapnięte jak schną same, a suszarka fajnie dodaje objętości u nasady.

Cytat:
Napisane przez Vedma Pokaż wiadomość
I udalo mi sie przejechac gasienicowym pojazdem opancerzonym (mialam pewne watpliwosci, czy taka jazda jest dobra dla Adasia, ale Pan Żolnierz usiadl za mna i kazal mi podnosic reke jak bede chciala, zeby pojazd sie zatrzymal) - mowie Wam, lepsze, niz rollercoster
No to Adaś miał atrakcje w weekend Jeszcze się nie urodził a już takie cuda ma za sobą

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
Pomyślałam, że jeśli ktoś nie ma jeszcze ustabilizowanej sytuacji małżeńskiej (bo nie chcemy wchodzić z butami :P) może ma wolne pokoje, stracił współlokatora, potrzebuje zakupów z kraju..sama nie wiem. Może by nas przygarnął zarabiając na tym jednocześnie?
Raczej nie znam nikogo kto wynajmowałby pokoje turystom, a sama nie mieszkam w Londynie, i też uważam, że najepszym rozwiązaniem byłby tani hotelik typu Bed&Breakfast...

Cytat:

A to dowcipnisie się znaleźli, pfffffffff ależ ludzie są bezmyślni.... ciekawe czy im tak do śmiechu będzie jak kiedyś coś się komuś naprawdę stanie!

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
jeśli chcesz się starać o dziecko, to lepsza praca na kotrakt. ale o ile pamiętam dobrze, to musisz pracować minimum 21 godzin tygodniowo!
Cytat:
Witam dwie nowe wizażanki, zawsze to miło nowe avatary zobaczyć w wątku

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
słyszałam, ze od soboty ... ale moze sieja panike niepotzrebne

a jeszcze co do lotów i wulkanów.
ja słyszałam że ten wulkan o jakże cudownej nazwie która mnie do łez doprowadza zawsze jak ją słyszę to może dymić parę dni albo..... parę lat Ostatni wybuch trwal bagatela 2 lata! Poza tym ten wulkan uruchamia reakcje lancuchowa i powoduje wybuch kolejnego, nie wiadomo tylko po jakim czasie. I ten drugi wulkan, Katla, powoduje powodzie.

Tu ciekawy artykul:
http://www.msnbc.msn.com/id/35988484...ience-science/
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 21:56   #4754
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasienka :) Pokaż wiadomość

Kofika, właśnie czytałam dziś w gazecie,że dużo nauczycieli i uczniów nie wróciło jeszcze do domu po świętach masakra, jakie długie wakacje, ale niekoniecznie miłe :/ i teraz lekcje przez to odwołują.
tak to prawda,ale tak zle nie jest .... lekcji nie odwoluja w koncu od czego maja
supply-ai

Albert Einstein
Stary 2010-04-19, 22:07   #4755
bellebelle
Zadomowienie

Mnie tez martwi ten wulkan Tyle osob utknelo ze szkoda gadac.

Zalaczam zdjecie ode mnie z wczoraj... zrobione okolo 3pm, byl piekny sloneczny dzien, ale horyzont taki zamglony - takiego jeszcze nie widzialam. Zastamawiam sie czy to ten pyl wulkaniczny

Stary 2010-04-19, 22:08   #4756
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Ja tylko na chwile .
Witam nowe 'twarze' .

Cytat:

Bakteria nadajesz sie naszego klubu fitnesowo- alkoholowego jak znalazl .
Choc klub na razie cos podupada, no ale moze to i lepiej .

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
ja słyszałam że ten wulkan o jakże cudownej nazwie która mnie do łez doprowadza zawsze jak ją słyszę to może dymić parę dni albo..... parę lat Ostatni wybuch trwal bagatela 2 lata! Poza tym ten wulkan uruchamia reakcje lancuchowa i powoduje wybuch kolejnego, nie wiadomo tylko po jakim czasie. I ten drugi wulkan, Katla, powoduje powodzie.

Tu ciekawy artykul:
http://www.msnbc.msn.com/id/35988484...ience-science/
Czytalam .
Moja kolezanka jedna nie moze poleciec do Polski, a druga wrocic na wyspy - w obu przypadkach sa wciekle. Co to sie wyprawia na tym swiecie .

A do tego mam polpasca - na szczescie najlagodniejsza forme i poza lekka wysypka w okolicy tali nic mi nie jest. Sama sobie postawilam diagnoze a lekarz potwierdzil .
Wiec prosze sie nie wpatrywac za bardzo w moj awatar bo zarazam ospa .
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 22:29   #4757
d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640
Konto usunięte

Ola, teraz Ci szczeka opadnie, ide sobie zrobic kawe Na swoje usprawiedliwienie mam to, ze sama nie wiem jak zasnelam i niedawno sie obudzilam, jeszcze nie wiem jak sie nazywam

Lori: polpasiec , zgin przepadnij maro nieczysta, nie kieruj do mnie zadnych wypowiedzi

Kofi: ja tez dzis mialam faze sprzatania,chowanie zimowych rzeczy, przeglad zepsutych/nieuzywanych zabawek itp. Zajelo mi to 3 godziny

Moj brat jest poza UK i nie wiadomo kiedy wroci. Wspolczuje tym podrozujacym, o ile na krotki dystans mozna trase pokonac autobusem/pociagiem to juz na daleki nie, i to jest najgorsze. Bo sa rodziny z malymi dziecmi, bez ubran, hotelu, pieniedzy, straszne
d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 22:34   #4758
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869244 3]Lori: polpasiec , zgin przepadnij maro nieczysta, nie kieruj do mnie zadnych wypowiedzi

[/QUOTE]

Jak sobie zyczysz .
Stary 2010-04-19, 22:44   #4759
Kofika13
Zakorzenienie

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869244 3]Ola, teraz Ci szczeka opadnie, ide sobie zrobic kawe Na swoje usprawiedliwienie mam to, ze sama nie wiem jak zasnelam i niedawno sie obudzilam, jeszcze nie wiem jak sie nazywam [/QUOTE]

to ty widzisz Olki posty

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869244 3]
Kofi: ja tez dzis mialam faze sprzatania,chowanie zimowych rzeczy, przeglad zepsutych/nieuzywanych zabawek itp. Zajelo mi to 3 godziny

Moj brat jest poza UK i nie wiadomo kiedy wroci. Wspolczuje tym podrozujacym, o ile na krotki dystans mozna trase pokonac autobusem/pociagiem to juz na daleki nie, i to jest najgorsze. Bo sa rodziny z malymi dziecmi, bez ubran, hotelu, pieniedzy, straszne [/QUOTE]

no zimowe rzeczy to ja juz wczesniej "ulokowalam"
letnie jeszcze nie wyciagniete - poki co nie ma takiego co by sie w nie zmiescil

no vulkan nam sie znalazl
oby to wszytsko szybko wrocilo do normy .....

Lori
dlaczego masz tylko PÓŁ paśca a gdzie reszta ? kot zjadł

Albert Einstein
Stary 2010-04-19, 22:55   #4760
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Lori
dlaczego masz tylko PÓŁ paśca a gdzie reszta ? kot zjadł
Reszta sie pasie .
Stary 2010-04-19, 22:57   #4761
Konto usunięte

Cytat:
to ty widzisz Olki posty

nie, nie widze

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Reszta sie pasie .

gdzie
Stary 2010-04-19, 23:03   #4762
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Reszta sie pasie .
na głowie kwietny ma wianek, w reku zielony badylek ....... i Lori paisemy,pasiemy .....

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1869328 6]nie, nie widze
[/QUOTE]

yyy no ten tego ..... nie .....

Albert Einstein
Stary 2010-04-19, 23:06   #4763
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Moona na lace sie pasie oczywiscie .
Stary 2010-04-19, 23:08   #4764
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Moona na lace sie pasie oczywiscie .
widac czytam w twoich myslach
albo wiem gdzie zazwyczaj sie pasiesz

Albert Einstein
Stary 2010-04-19, 23:16   #4765
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
widac czytam w twoich myslach
albo wiem gdzie zazwyczaj sie pasiesz
Zazwyczaj w pubie .
Stary 2010-04-19, 23:18   #4766
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:

oj Bakteria widze ze pocwiczylybysmy razem
wariatka
widzialam to na szaro mazniete

wlasnie wrocilam z hopsasa i o moj ty boze - cieplo sie zrobilo trzeba sie ogolic! nozki jak sarenki po tej zimie a te wariatki z londynu juz udami swieca!!! krotkie spodniczki/spodenki i szczuja po silowni

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez peorth;18690095
ja słyszałam że ten wulkan o jakże cudownej nazwie która mnie do łez doprowadza zawsze jak ją słyszę to może dymić parę dni albo..... parę lat :cool: Ostatni wybuch trwal bagatela 2 lata! :brzydal: Poza tym ten wulkan uruchamia reakcje lancuchowa i powoduje wybuch kolejnego, nie wiadomo tylko po jakim czasie. I ten drugi wulkan, Katla, powoduje powodzie.

Tu ciekawy artykul:
[URL
http://www.msnbc.msn.com/id/35988484/ns/technology_and_science-science/[/URL]
to samo dzisiaj czytalam - i jestesmy uieni na teh wyspie!!!
Stary 2010-04-19, 23:20   #4767
7sweety7
Rozeznanie

Cytat:
nie potrzebujesz zadnego pozwolenia, kask nei jest obowiazkowy. Ja swoj trzymam na szafie bo glupi jest (tak, wiem malo to rozsadne). Mozesz po sciezce, bus linie, ulicy. Po chodnikach nei wolno. Mozesz dostac za to mandat, jak juz musisz to lepiej zejsc i podprowadzic (ewentualnie rozejrzec sie czy policji nei ma).
Na czerwonych swiatlach (zwlaszcza takich tylko dla pieszych) przejezdzam jak widze ze nikogo nei ma, ale upewniam sie ze policja nei stoi nigdzie. Raz zlapali kolege ktory przemknal wlasnie na czerwonym i mowia mu: "mogles chociaz sie rozejrzec zeby zobaczyc czy nei stoimy obok, a teraz musze sie mandat dac. " wiec sam pan policjant tego nie potepil. jakbym miala czekac na kazdym czerwonym w drodze do pracy (33) to musialabym wczesniej wstawac aby zdazyc.
Uwazaj na pieszych bo to zmora jest i kilka razy juz mi wyskoczyli zza samochodow stojacych w korkach. I motocyklisci sa jeszcze gorsi bo wpychaja sie na sciezki rowerowe.
Rowerzysci moga rowniez jezdzic pod prad na wiekszosci jednokierunkowych uliczek.

a ile bys chciala wydac za pokoj dziennie? wokol HydeParku jest mnostwo malutkich hotelikow/pensjonatow ktore nie sa zbyt drogie.
Wujek niedawno zatrzymal sie w tym pensjonaciku Caring Hotel,24 Craven Hill Gdns.,blisko Paddington Station, tel 020 7262 8780
Nie pamietam ile placili ale jakos niedrogo. poszukaj na laterooms.com, booking.com, lastminute.com hostelworld.com - tu sa rownziez tanie hotele nie tylko hostele. Czasem moze byc taniej niz pokoj u kogos
Dzieki bardzo za odpowiedz, a ten kierowca to stukniety, wspolczuje, wrr

Cytat:
matko co sie w tym kraju wyrabia powinien to zglosic na policje.. moze pamieta jakies szczegoly, jaki to samochod, kolor.. moze byly w okolicy kamery????

Ale jak to bez kontraktu? Nie kumam

U mnie w klubie od wtorku zaczyna sie zumba, pewnie beda tlumy

W pracy dzisiaj nic nie mialam do roboty, myslalam ze zglupieje z nudow, ale za to pierwszy raz wyszlam o 17.30 i pobieglam pocwiczyc

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Mnie tez martwi ten wulkan Tyle osob utknelo ze szkoda gadac.

Zalaczam zdjecie ode mnie z wczoraj... zrobione okolo 3pm, byl piekny sloneczny dzien, ale horyzont taki zamglony - takiego jeszcze nie widzialam. Zastamawiam sie czy to ten pyl wulkaniczny
Hej! O Brighton, bardzo mi sie podobalo to wahadlo, ale Tz i siorka sie bali i sama na tym siedzialam

Edytowane przez 7sweety7
Czas edycji: 2010-04-19 o 23:21
7sweety7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 23:26   #4768
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
J
Bakteria nadajesz sie naszego klubu fitnesowo- alkoholowego jak znalazl .
Choc klub na razie cos podupada, no ale moze to i lepiej .
.
dziekuje z wyrazy uznania a klub trzeba wskrzesic

Lori - co ty polpasiesz? w pubie.... kota? ja sie chyba zgubilam...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
hej BB - witamy

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Czesc

A wiec jestem w Anglii ponad 3 lata, wiekszosc czasu spedzilam w Londynie ale w tamtym roku spakowalismy z TZ manatki i wyprowadzilismy sie nad morze.
Hmm w sumie to jest to kanal ale jednak woda jest nie
Od niedawna takze pracuje w pokolicy wiec ciesze sie nadmorskim zyciem i super upierdliwymi mewami codziennie

Widze ze wszystkie cwicza, ja wlasnie wrocilam z water workout - bardzo fajne zajecia ale dali nam dzis wycisk i beda jutro lapki bolec, oj beda. Pierwszy raz jak bylam to dzien po nie moglam kubka z herbata utrzymac tak mi sie miesnie telepaly

Bakteryjka po winku wszystko jest takie "easy"

Pozdrawiam x
wyprowadzki serdecznie zazdroszcze, lacze sie w zakwasowym bolu i czemu do cholery to tylko po winie jest 'easy' innaczej w daje

nasza pani sliczna od pilates dzisiaj ' you should feel a warming sensation in the fleshy part' a gosciu sportowiec z tylu ' YOU MEAN BURNING SENSATION right?'
mysle ze jakbym walnela kielicha to jak z platka by poszlo
Stary 2010-04-19, 23:27   #4769
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

bry back
dzięki wam serdeczne za fajny oddzew na zapytanie noclegowe z poprzedniej strony. Ide posprawdzac po ile są hostele i podam wtedy orientacyjna cenę - żeby nie wyszło że za darmo chcę pomieszkać

sprawdzę tez polecane dwa miejsca i mam jednego PW z propozycją - zobaczymy - nadzieja w każdym razie jest więc są i chęci by to zorganizować. zadano mi pytanie jak to sobie wyobrażam i przyznam, że nie wiem - wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Sama mieszkałam przez 6 lat w Holandii i jak ktoś znajomy odwiedzał na kilka dni to dawałam pokój w chacie i sobie zwiedzał Amsterdam, klucze miałam ja, umawialiśmy się że wróci do domu jak będę po pracy..
Jakoś działało nie raz i nie dwa, tyle że kasy nie brałam. Chyba tylko taka różnica teraz - no i niepewność na kogo się trafi
ale będzie miał niespodziankę mąż :P do samego końca mu nic nie powiem :P
Stary 2010-04-19, 23:27   #4770
Konto usunięte

Wiolqn: co za gUpki Przeciez taki gUpi zart moze sie zakonczyc tragicznie My wczoraj przejezdzalismy na wyciagniecie reki od wypadku, straszne

Koculek nam zamilkl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości