"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 11:48   #3511
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Zadzwoń Frezi, nic nie stracisz. A teraz stracisz nerwy No i trzymam kciuki.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:52   #3512
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Crozee też kciukam a co jutro masz?

No my też byśmy chcieli skorzystać z rodziny na swoim, ale to najpierw ślub trzeba i koło się zamyka
a no własnie nie koniecznie tez tak myślałam, ale doradca nam rozjaśnił, że wcale nie. Tylko że rodzina na swoim ma te ograniczenia w kasie na metr. I to jak na Wawę (i podejrzewam, że skoro ceny są podobne to i na Krk) trochę małe ograniczenia

Frezi, dzwoń.

Aleks
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:57   #3513
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Zadzwoń Frezi, nic nie stracisz. A teraz stracisz nerwy No i trzymam kciuki.

ufff carmelku, gwizdaczku - dzięki za przekonanie do zadzwonienia.... jeszcze nie wiedza co i jak..... pani powiedziała, że troszkę im się to przedłuża i że do końca tego tygodnia będzie dzwonic z odpowiedzią.....

niestety, ale w takim razie uważam, że żaden z kandydatów wtedy ( w tym i ja) nie spełnił wymagań i robia kolejna rekrutację na to stanowisko... więc spodziewams ię jednej odpowiedzi... aaaa! dupa zbita!

ale dobrze że zadzwoniłam...
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:57   #3514
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
a no własnie nie koniecznie tez tak myślałam, ale doradca nam rozjaśnił, że wcale nie. Tylko że rodzina na swoim ma te ograniczenia w kasie na metr. I to jak na Wawę (i podejrzewam, że skoro ceny są podobne to i na Krk) trochę małe ograniczenia

Frezi, dzwoń.

Aleks
Czytałam kiedyś, że w kraku ten limit za metr jest tak niedorzecznie ustalony, że mało mieszkań się łapie. W Warszawie ponoć lepiej to wygląda.
Po przeprowadzanej na nowo rozmowie od 5 do 8 rano tż wziął sobie wolne bo uznał, że nie jest w nastroju pracować. Dziwnie tak jak jest w domu w ciągu dnia. Przywykłam do swojego towarzystwa.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:06   #3515
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Czytałam kiedyś, że w kraku ten limit za metr jest tak niedorzecznie ustalony, że mało mieszkań się łapie. W Warszawie ponoć lepiej to wygląda.
Po przeprowadzanej na nowo rozmowie od 5 do 8 rano tż wziął sobie wolne bo uznał, że nie jest w nastroju pracować. Dziwnie tak jak jest w domu w ciągu dnia. Przywykłam do swojego towarzystwa.
no wygląda tak, że lepiej niż tydzień 2 tygodnie temu, bo właśnie limity podnieśli To jest dobra opcja, ale dla tych, co mają jakąś kase na start, zeby wrzucić w mieszkanie. Bo jak limit jest chyba 7800/m2, to spoko. Można kupić za tyle mieszkanie. Tylko jak dorzuci się właśnie 1500 zł za m na wykończenie to już żadna rodzina na swoim nas nie ratuje

Aleks, ale jest dobrze?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

niestety, ale w takim razie uważam, że żaden z kandydatów wtedy ( w tym i ja) nie spełnił wymagań i robia kolejna rekrutację na to stanowisko... więc spodziewams ię jednej odpowiedzi... aaaa! dupa zbita!

ale dobrze że zadzwoniłam...
eee nie koniecznie Mój proces rekrutacyjny trwał 2 m-ce i też nic nie było wiadomo
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-20, 12:15   #3516
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
no wygląda tak, że lepiej niż tydzień 2 tygodnie temu, bo właśnie limity podnieśli To jest dobra opcja, ale dla tych, co mają jakąś kase na start, zeby wrzucić w mieszkanie. Bo jak limit jest chyba 7800/m2, to spoko. Można kupić za tyle mieszkanie. Tylko jak dorzuci się właśnie 1500 zł za m na wykończenie to już żadna rodzina na swoim nas nie ratuje

Aleks, ale jest dobrze?
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

eee nie koniecznie Mój proces rekrutacyjny trwał 2 m-ce i też nic nie było wiadomo
Jest nieźle chociaż dziwnie jak to po ciężkich rozmowach.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:16   #3517
raingirl
Zakorzenienie

Hejho! Wróciłam od mojego KOCHANEGO i JEDYNEGO W SWOIM RODZAJU promotora Kurcze, w ciągu dwóch godzin mi rozwiał prawie wszystkie wątpliwości Teraz wiem, czym się zająć, a to co zrobiłam jest ok Może nie będzie tak źle skoro Zazdrośnice we mnie wierzą i promotor też
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
rain będzie dobrze prawo się zmieniło ale dziekan chyba nie? Napisz to co tu, że miałaś cały rok problemy ze zdrowiem i nie byłaś w stanie się dobrze przygotować do obrony, i wiesz że ten czas do września wiele by Ci dał, żebyś mogła się obronić na maksimum swoich możliwości.
Dzięki
No właśnie nasz dziekan to taki trochę niemrawy jest - kompletnie nie orientuje się w niczym, co dotyczy studenta. Jak był prodziekanem do spraw studenta to akurat koleżanka załatwiała wyjazd na wymianę do Austrii i tyle co ona się narzucała jobami po wyjściu z jego gabinetu to cały słownik ulicznej łaciny można by zapełnić
Zobaczymy - do początku czerwca daję sobie czas na zryw - gdyby teraz wyklarował mi się pomysł na projekt to szybko bym to pociągnęła do końca - całą resztę mam zrobioną i tu jestem na plus w porównaniu ze znajomymi z roku - mają projekt do skończenia i nic napisanego. A ja mam całą pracę odtwórczą zrobioną jednak
Cytat:
Gdzie się nie zadzwoni, tam albo sprzedane, albo zostało jedno, najczęściej z jakimś mankamentem, np. parter ale bez balkonu i ogródka.
A może tak gadają, że jedno zostało, żeby się szybko decydować i nie wybrzydzać ?
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ojj, ktoś tu chrzani od rzeczy!
dasz radę, [B]deszczyku
Ale jesteś kochana, wiesz ?

A tak poza tym to zajewaniałam dzisiaj do domu z wielką plastikową łopatką, którą kupiłam mojemu chrześniakowi, bo ostatnio jest na etapie uwielbiania piaskownic - musiałam ciekawe z tym szpadlem wyglądać
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:16   #3518
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nie no... ja jednak nigdy nie pojmę tak zwanego "procesu twórczego"... siedziałam gapiąc się w program graficzny przez dwie godziny i rysując coraz większe bzdury a teraz jak zaczęłam na ślepo bazgrać kreski to nagle zaczyna to "jakoś" wyglądać. Chyba mam wreszcie kiełkujący pomysł na projekt. Głupio mi iść do promotora z takim zalążkiem, no ale co ja mam poradzić, że to jest kwestia jakiejś większej "weny", żeby ten nieszczęsny projekt zacząć.
Już wystarczy, że ostatnimi czasy zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że ja się na architekta krajobrazu po prostu zwyczajnie nie nadaję
nawet tak nie myśl !nadajesz siekażdy ma czasem momenty gdy wątpi w to co robi

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja się szykuję właśnie do szkoły popijam sobie herbatę i już mam naszykowaną kawę
Ja odczuwam , że u TŻ zawsze będę gościem
U mnie TŻ to już od dawna członek rodziny , rodzice zawsze się pytają co tam u niego słychać, kiedy przyjedzie .
A teście , jak mówiłam nie byłam od grudnia u nich .
Tak samo jego brat też nie usiądzie nie pogada , chyba jeszcze nigdy z nim nie rozmawiałam . Może jestem też nieśmiała ale to wszystko przez tą atmosferę w domu . Niby spoko , ale kurcze jestem jakby mnie nie było , teraz trochę wdaliśmy sie w rozmowę z teściami ale to też malutką
Jestem ciekawa czy jeśli TŻ się oświadczy czy teście się ucieszą , zaakceptują mnie ....
zawsze masz takie czarne scenariusze co do nich może warto z mamą Twojego Tża o tym porozmawiać??

Cytat:
kurcze, nie spodziewałam się, że szukanie mieszkania, to taka gehenna. Gdzie się nie zadzwoni, tam albo sprzedane, albo zostało jedno, najczęściej z jakimś mankamentem, np. parter ale bez balkonu i ogródka. Za to jest szyba Bajer
znajdziesz swoje wymarzone mieszkanie nie ma co łapać pierwszego lepszego

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeść wczoraj miałam cudowny wieczór. OD 21 do 2 w nocy klachaliśmy jak najęci o różnych rzeczach, popijając winko nie zeszliśmy na tematy ślubne, ale tak ogólnie mówiliśmy o wszystkim. Aha, w jednym miejscu ten temat luby poruszył, no i wyszło na to, że oświadczyny będą prawdopodobnie dopiero po spłacie auta. Wtedy będziemy mogli spokojnie odkładać pieniążki na ślub. No i plus jest taki, ze powiedział: "trzeba je superszybko spłacić ", ale szczerze powiedziawszy, nawet przy dobrych wiatrach, będziemy je spłacać z 6-8 miesięcy, a nie wiadomo, czy takie dobre będą...
mimo wszystko wieczór bardzo fajny i bardzo udany ależ my się kochamy
fajnie,że miło spedziliście wieczór

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

beznadziejnie spałam. cała noc z bólu się zwijałam. tabletki przeciwbólowe ledwo co pomagały.
biedna a mi sie śniło,że przebiłam u kogos tam jezyk i z ucha mi krew leciała ciurkiem... a mama mnie obudziła,że nóż zleciał z blatu aż pod lodówke a nie było szansy żeby sam zleciał i troche mam stracha

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć Lachony
Przycięłam sobie palucha szufladą
mocno krwawi?

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
dziewuszki, trzymajcie jutro o 8 za mnie kciuki........ prosze....
bedą

Cytat:
a rozmawiacie ze sobą?

Kania przykro mi ale zasługujesz na kogoś lepszegokto podzieli Twoje marzenia i plany
Stary 2010-04-20, 12:18   #3519
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Hejho! Wróciłam od mojego KOCHANEGO i JEDYNEGO W SWOIM RODZAJU promotora Kurcze, w ciągu dwóch godzin mi rozwiał prawie wszystkie wątpliwości Teraz wiem, czym się zająć, a to co zrobiłam jest ok Może nie będzie tak źle skoro Zazdrośnice we mnie wierzą i promotor też
no widzisz super,że jest ok i nie bedzie źle

Posprzątałam w szafie (w koncu :P ) i spadam na uczelnie a później spotykam sie z Tż miłego dnia Kochane
Stary 2010-04-20, 12:18   #3520
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Bo rodzina na swoim specjalnie nie przewiduje dofinansowania wykończenia i wyposażenia mieszkania - trochę dziwne - wiadomo, że większość ludzi zaczyna życie nie mając wspaniałego zaplecza finansowego

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:36   #3521
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Jest nieźle chociaż dziwnie jak to po ciężkich rozmowach.
po ciężkich rozmowach najlepiej działa przytulanie się

Cytat:

Dzięki
No właśnie nasz dziekan to taki trochę niemrawy jest - kompletnie nie orientuje się w niczym, co dotyczy studenta. Jak był prodziekanem do spraw studenta to akurat koleżanka załatwiała wyjazd na wymianę do Austrii i tyle co ona się narzucała jobami po wyjściu z jego gabinetu to cały słownik ulicznej łaciny można by zapełnić
Zobaczymy - do początku czerwca daję sobie czas na zryw - gdyby teraz wyklarował mi się pomysł na projekt to szybko bym to pociągnęła do końca - całą resztę mam zrobioną i tu jestem na plus w porównaniu ze znajomymi z roku - mają projekt do skończenia i nic napisanego. A ja mam całą pracę odtwórczą zrobioną jednak

A może tak gadają, że jedno zostało, żeby się szybko decydować i nie wybrzydzać ?

Ale jesteś kochana, wiesz ?

A tak poza tym to zajewaniałam dzisiaj do domu z wielką plastikową łopatką, którą kupiłam mojemu chrześniakowi, bo ostatnio jest na etapie uwielbiania piaskownic - musiałam ciekawe z tym szpadlem wyglądać
super a co do pogrubionego - watpię przeciez nie pokazywaliby mi wtdy jednego mieszkania
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Bo rodzina na swoim specjalnie nie przewiduje dofinansowania wykończenia i wyposażenia mieszkania - trochę dziwne - wiadomo, że większość ludzi zaczyna życie nie mając wspaniałego zaplecza finansowego
no właśnie...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

właśnie mówili w radio o bocianie, który co rok przelatuje 13 000 km, żeby być ze swoją partnerką, która na stałe osiadła w Chorwacji. Samiczka ma przestrzelone skrzydło i nie może latać. A jej bocian co rok przylatuje do niej z Afryki, mają stadko małych bocianków, które on uczy latać i zabiera ze sobą do Afryki. I wraca do niej... wzruszyłam się
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-20, 12:41   #3522
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
nawet tak nie myśl !nadajesz siekażdy ma czasem momenty gdy wątpi w to co robi
Dzięki
Wczoraj wieczorem jakiś wybitny atak zwątpienia mnie naszedł - aż spać nie mogłam i dzisiaj ledwo wstałam o tej 7.00
Odwykło się od wczesnego wstawania, oj odwykło...
Stary 2010-04-20, 12:43   #3523
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Zazdroszczę Wam tych planów i zakupów mieszkaniowych. Ja po 6 latach chciałabym móc poczuć się u siebie i wbić gwóźdź żeby powiesić obrazek. Niestety przez 2 lata kredytu nie dostaniemy. Zresztą nie wiem czy było by dobrym pomysłem kupować z konkubentem a sama to przez wieki całe nie będę mieć zdolności. Ech życie...
Taaaa,fajnie... Szukam i szukam jakiegoś fajnego mieszkania a ceny są porażające Dzisiaj jak zadzwoniłam do babki z biura nieruchomości i powiedziałam,że chcę w nowym budownictwie,2 pokoje w miejscu z którego mogłabym dojechac do pracy komunikacją miejską cena do 400 000 zł to mnie dosłownie wyśmiała Powiedziała,że za taką kwotę to ja sobie mogę w nowym budownictwie kawalerkę kupić Ale poszuka,może coś znajdzie.

Gwizdak byłam wczoraj oglądać na Olbrachta. I powiem Ci,że ceny faktycznie fajne ale jedyne mieszkania jakie zostały to te 49 m2 i od ulicy. Poza tym komunikacja miejska w tamtym miejscy dosyć kiepskawa Musiałabym niezły kawałek dymać na przystanek najbliższy). ale to pozostaje mi jako opcja zapasowa,jak narazie rozglądam się dalej

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:43   #3524
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie mówili w radio o bocianie, który co rok przelatuje 13 000 km, żeby być ze swoją partnerką, która na stałe osiadła w Chorwacji. Samiczka ma przestrzelone skrzydło i nie może latać. A jej bocian co rok przylatuje do niej z Afryki, mają stadko małych bocianków, które on uczy latać i zabiera ze sobą do Afryki. I wraca do niej... wzruszyłam się
Ojeeej
Patrzcie... że też zwierzęta czasem lepiej rozumieją pojęcia "związek" i "partnerstwo"
Stary 2010-04-20, 12:44   #3525
frezyjka85
Zakorzenienie

ha! właśnie si dowiedziałam, że TŻ gdzieś tam w Austrii kupił koszyk truskawek .....

a ponieważ śpimy dzsiaj w naszym mieszkanku to kupię szampana i czekolady i roztopię je w garnuszku łaaaaaaa ale się cieszę!! :ślina:
Stary 2010-04-20, 12:48   #3526
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ha! właśnie si dowiedziałam, że TŻ gdzieś tam w Austrii kupił koszyk truskawek .....

a ponieważ śpimy dzsiaj w naszym mieszkanku to kupię szampana i czekolady i roztopię je w garnuszku łaaaaaaa ale się cieszę!! :ślina:
Aaaaale Ci fajnie a raczej Wam
Zazdraszczam ...i chyba zmałpuję pomysł na długi weekend majowy - chociaż chyba poddam go modyfikacji - czerwone winko i sery stworzę TŻ idealną atmosferę do przyklęku - jak to go nie ruszy to idę pobierać nauki u naj
Stary 2010-04-20, 12:51   #3527
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdraszczam ...i chyba zmałpuję pomysł na długi weekend majowy - chociaż chyba poddam go modyfikacji - czerwone winko i sery stworzę TŻ idealną atmosferę do przyklęku - jak to go nie ruszy to idę pobierać nauki u naj

a że naj to specjalista od intrygi
Stary 2010-04-20, 12:54   #3528
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
a że naj to specjalista od intrygi
nie będzie odwrotu, MUSI się udać

Stary 2010-04-20, 12:57   #3529
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:

oj jaki romantyczny bocian
Frezyjko zazdroszczę Wam

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:02   #3530
yogu
Raczkowanie

Cytat:
czadowo!
my w tym roku raczej nie wyjedziemy na majówkę, nie dość że krótka, to na 30 kwietnia mamy już plany ... ale winko i sery to jest to!

doczekałam się

yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:04   #3531
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
nie będzie odwrotu, MUSI się udać

trzymam kciuki

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
oj jaki romantyczny bocian
Frezyjko zazdroszczę Wam

ja sobie tez zazdroszczę i nie mogę się doczekać wieczoru...
Stary 2010-04-20, 13:06   #3532
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
czadowo!
my w tym roku raczej nie wyjedziemy na majówkę, nie dość że krótka, to na 30 kwietnia mamy już plany ... ale winko i sery to jest to!
My też zostajemy w domu, ale cały sekret jest w tym, że będziemy w tym domu razem, a nie każde osobno
Stary 2010-04-20, 13:18   #3533
yogu
Raczkowanie

Cytat:
My też zostajemy w domu, ale cały sekret jest w tym, że będziemy w tym domu razem, a nie każde osobno
upijemy ich tak, że same im się kolana ugną

doczekałam się

Stary 2010-04-20, 13:19   #3534
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość

Gwizdak byłam wczoraj oglądać na Olbrachta. I powiem Ci,że ceny faktycznie fajne ale jedyne mieszkania jakie zostały to te 49 m2 i od ulicy. Poza tym komunikacja miejska w tamtym miejscy dosyć kiepskawa Musiałabym niezły kawałek dymać na przystanek najbliższy). ale to pozostaje mi jako opcja zapasowa,jak narazie rozglądam się dalej
no wiem, bo to mi powiedziała Pani przez telefon nam 49m nawet pasuje. mogłoby być większe. No nic pojedziemy zobaczyć. Komunikacja to nie problem, bo i tak się furą wożę ale db pomysł z tą agencją
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-20, 13:19   #3535
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
upijemy ich tak, że same im się kolana ugną
Tylko, żeby nie było odwrotnie, bo przy ostatnim obalaniu wina to ja się upiłam (pierwszy raz w życiu) i zasnęłam na kanapie Ale miał ze mnie polewkę
Stary 2010-04-20, 13:29   #3536
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
no wiem, bo to mi powiedziała Pani przez telefon nam 49m nawet pasuje. mogłoby być większe. No nic pojedziemy zobaczyć. Komunikacja to nie problem, bo i tak się furą wożę ale db pomysł z tą agencją
Mi generalnie ten metraż też pasuje,tym bardziej,że kuchnię można w bardzo prosty sposób oddzielić od pokoju albo zostawić otwartą do pokoju-jak kto lubi Bardzo mi się tam podobało Piękne osiedle ale kurczę do przystanku daleko Może jak też tam zamieszkasz to będziesz mnie podrzucać na najbliższy przystanek
Jutro dostanę ofertę z biura nieruchomości i od J.W Construction bo mają jakieś fajne mieszkanka na Górczewskiej. Poza tym czekam jeszcze na ostateczną ofertę cenową z Kasztanowego Osiedla-pięknie tam jest ale ceny...

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:31   #3537
yogu
Raczkowanie

Cytat:
Tylko, żeby nie było odwrotnie, bo przy ostatnim obalaniu wina to ja się upiłam (pierwszy raz w życiu) i zasnęłam na kanapie Ale miał ze mnie polewkę
hahaha no, ja pierwsze upicie mam już za sobą - spiłam się na studniówce (najlepszej imprezie w moim życiu jak do tej pory!!!!)

doczekałam się

Stary 2010-04-20, 13:32   #3538
frezyjka85
Zakorzenienie

umieram z głodu.... a zaraz teściowa zaserwuje pomidorówkę z ryżem
Stary 2010-04-20, 13:34   #3539
yogu
Raczkowanie

tam na olbrachta kupiła moja znajoma - piękne mieszkanie, cztery pokoje i garderoba, mega balkon i duże okna... 80 metrów
ale z tego co wiem oni w zeszłym roku to nabyli ... ech, jak tak dalej pójdzie z tą dostępnością do pewnych rzeczy to niedługo będę musiała się rozejrzeć za przedszkolem dla swojego planowanego dziecka

doczekałam się

Stary 2010-04-20, 13:40   #3540
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha no, ja pierwsze upicie mam już za sobą - spiłam się na studniówce (najlepszej imprezie w moim życiu jak do tej pory!!!!)
Ze mną jest trochę trudniej, bo ja oprócz wina od święta nie piję żadnego alkoholu. Wiem, że to brzmi trochę śmiesznie, ale za niedługo wybije mi 24 rok życia a nigdy w życiu nie wypiłam nawet kropli piwa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości