Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 10:27   #1081
agnescha89
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

witam!
mam do Was pytanko
czy trwały eyeliner ze str24 z katalogu 6/2010 ma końcówkę pędzelkowatą czy raczej twardszą typu rysik?
Z góry dzięki za odpowiedź
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 10:33   #1082
ankoro
Wtajemniczenie

Dostałam ten kuferek na biżuterię, jest bardzo ładny i duży!!!!!
Nie wiedziałam,ze to komplet z tym zestawem podróżnym. W pierwszej chwili myślałam,że dostałam drugi ten zestaw. Jestem mega zadowolona.
Stary 2010-04-20, 10:36   #1083
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Zdecydowanie za wcześnie, po co już w takim wieku ładować skórze mocne kosmetyki, potem już nie będą tak działały jak potrzeba. Do 25 roku życia produkuje jeszcze kolagen i elastynę , więc wspomaganie jej kosmetykami zawierającymi składniki stymulujące ich produkcję może tylko spowodować niepotrzebne komplikacje na przyszłość. Tak jak witamin nie powinno się przedawkowywać tak samo dotyczy to skory i kosmetyków.
tak na przyszłość: od jakiego wieku można używać tego programu liftingującego okolice oczu i w ogóle serię anew clinical - kosmetyki przeciwzmarszczkowe? bo tu jedna z serii nie określona wiekiem jeśli chodzi o kosmetyki liftingujące....
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 10:41   #1084
Majka722
Raczkowanie

Mam pytanie odnośnie nowego zestawu Planet Spa Tajski Kwiat Lotosu czy ktoś może już posiada coś z tej serii? Najbardziej interesuje mnie Wygładzająco-odżywcza maseczka do włosów, Luksusowy kremowy mus do ciała i Maseczka głęboko oczyszczająca pory. Jeśli ktoś ma coś z tego to prosze o opinie
Majka722 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 10:51   #1085
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
tak na przyszłość: od jakiego wieku można używać tego programu liftingującego okolice oczu i w ogóle serię anew clinical - kosmetyki przeciwzmarszczkowe? bo tu jedna z serii nie określona wiekiem jeśli chodzi o kosmetyki liftingujące....
Bo to jest seria nie uzależniona od wieku, ale od potrzeb skory. Np. krem liftingujący pod oczy - na zwiotczałe powieki, jednym powieki wiotczeją w wieku 30 lat , innym później. O tym miedzy innymi decydują geny.Patrzysz w lustro i widzisz, czy taki krem jest właśnie stworzony na taki defekt kosmetyczny czy nie. Ale nie sądzę, aby 23 latka miala juz zwiotczale i pomarszczone powieki.
Kosmetyki liftingujace powinny być stosowane tam gdzie skora jest zwiotczala i pomarszczona celem jej uelastycznienia.

Edytowane przez ankoro
Czas edycji: 2010-04-20 o 10:53
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:24   #1086
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Dostałam ten kuferek na biżuterię, jest bardzo ładny i duży!!!!!
Nie wiedziałam,ze to komplet z tym zestawem podróżnym. W pierwszej chwili myślałam,że dostałam drugi ten zestaw. Jestem mega zadowolona.
Tak, to taki niepisany komplet, widziałam wcześniej u mojej OMS podobał mi się również mimo , że niektóre osoby tu na forum miały odmienne zdanie. Nawet jeżeli ja bym tego nie używała ,to świetny prezent dla kogoś...
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:41   #1087
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka722 Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie nowego zestawu Planet Spa Tajski Kwiat Lotosu czy ktoś może już posiada coś z tej serii? Najbardziej interesuje mnie Wygładzająco-odżywcza maseczka do włosów, Luksusowy kremowy mus do ciała i Maseczka głęboko oczyszczająca pory. Jeśli ktoś ma coś z tego to prosze o opinie
mam z tej serii maseczkę do włosów i krem do ciała:

maseczka do włosów - oprócz ładnego zapachu wygładza włosy, jest w porządku, użyłam jej na razie dwukrotnie więc ciężko mi mówić o jakiś efektach ale póki co ją polubiłam

kremowy mus do ciała - leka konsystencja ale z nawilżaniem nie bardzo... do tego skóra jest później taka "tępa" - nie wiem, czy ktoś też ma takie spostrzeżenia? i krem jest taki błyszczący w tym opakowaniu - tzn. nie zawiera żadnych drobinek ani nic ale jak patrzę na niego to ma taki połysk (nie wiem, czy jasno się wyrażam )

maseczki do twarzy nie zamawiałam, bo jestem w trakcie używania płatków z kwasem glikolowym z serii Anew Clinical więc potrzebuję silnie nawilżaącej maseczki a nie oczyszczającej
Isn't it?

Edytowane przez ziarnko piasku
Czas edycji: 2010-04-20 o 11:42
ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:48   #1088
noneczka89
Raczkowanie

Dziewczyny, mam problem. Tydzien temu zlozylam zamowienie ale gdzies zniknelo, nie bylo go nigdzie, wiec zrobilam nowe. A teraz patrze na historie zamowien i jedno jest pobrane do realizacji i jest drugie przy ktorym jest napisane : "usuniete lub dolaczone do innego". nie chce miec zdublowanego zamowienia. Co mam teraz robic??

Dobra dzieki, zadzwonilam do nich i mi usuneli

Edytowane przez noneczka89
Czas edycji: 2010-04-20 o 12:15
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:08   #1089
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
kremowy mus do ciała - leka konsystencja ale z nawilżaniem nie bardzo... do tego skóra jest później taka "tępa" - nie wiem, czy ktoś też ma takie spostrzeżenia? i krem jest taki błyszczący w tym opakowaniu - tzn. nie zawiera żadnych drobinek ani nic ale jak patrzę na niego to ma taki połysk (nie wiem, czy jasno się wyrażam )
A masz może porównanie z masłem do ciala z minerałami MM?? Albo z oliwkowym?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:19   #1090
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka722 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
tego masła z minerałami morza martwego nigdy nie miałam, miałam za to oliwkowe i to w kwesti nawilżania było lepsze (podobnie jak ten krem do ciała SSS - też świetnie nawilża i szybko się wchłania) aczkolwiek to masło oliwkowe miało taką treściwszą konsystencję. Ten mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu owszem szybko się wchłania ale wkurza mnie, że ciało jest potem takie tępe naprawdę niezbyt miłe uczucie
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:31   #1091
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Ja też zamówiłam ten mus tajski kwiat lotosu, a wcześniej używałam właśnie albo krem do ciała oliwkowy, albo masło MM. Według mnie tajski mus jest lepszy niż masło MM, ale krem oliwkowy troszkę lepiej nawilża. Za to zapach musu tajskiego... Ummm... Piękny! Dlatego polecam z tych trzech najbardziej kwiat lotosu
Stary 2010-04-20, 12:39   #1092
skimos
Zakorzenienie

hej dziewczyny
odebrałam dziś paczkę i pierwsze wrażenie to 14 zamiast 20 katalogów. Mam nadzieję że reszta się zgadza chyba zrobią mi korektę na konto prawda? Bo pewnie je kupię w COKu... a może dałoby radę kupić te 6 w COKu po cenie 0,75gr? Jak uważacie?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:45   #1093
a_nnuszka
Raczkowanie

Ktoś wspominał o brakach trwałego eyelinera - robiłam wczoraj zamówienie i mam go zafakturowanego.
Z netto bezbarwny podkład MagiX też przychodzi.
a_nnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:18   #1094
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Ja też zamówiłam ten mus tajski kwiat lotosu, a wcześniej używałam właśnie albo krem do ciała oliwkowy, albo masło MM. Według mnie tajski mus jest lepszy niż masło MM, ale krem oliwkowy troszkę lepiej nawilża. Za to zapach musu tajskiego... Ummm... Piękny! Dlatego polecam z tych trzech najbardziej kwiat lotosu
Pod jakim względem tajski jest lepszy od minerałów? Z MM niestety jest za słaby dla mojej skóry i obawiam się, że "lekki mus" tez będzie niewystarczający

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
tego masła z minerałami morza martwego nigdy nie miałam, miałam za to oliwkowe i to w kwesti nawilżania było lepsze (podobnie jak ten krem do ciała SSS - też świetnie nawilża i szybko się wchłania) aczkolwiek to masło oliwkowe miało taką treściwszą konsystencję. Ten mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu owszem szybko się wchłania ale wkurza mnie, że ciało jest potem takie tępe naprawdę niezbyt miłe uczucie
Uuu tez tego nie lubię .... Lubię gładką, miękką skórę jak np. po migdałowym balsamie AA

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:22   #1095
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
odebrałam dziś paczkę i pierwsze wrażenie to 14 zamiast 20 katalogów. Mam nadzieję że reszta się zgadza chyba zrobią mi korektę na konto prawda? Bo pewnie je kupię w COKu... a może dałoby radę kupić te 6 w COKu po cenie 0,75gr? Jak uważacie?
Myślę, ze dołączą Ci brakujące katalogi do następnej paczki, raczej nie wierzę, żeby zgodzili się sprzedać Ci 6 katalogów po 75gr

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Czy zauwazylyscie, ze termin placenia za faktury jest 2 tygodnie + 3 dni od dnia jej wystawienia? O ile dobrze kojarze to nie tak dawno byly to 3 tygodnie...
Odkąd pamietam termin płatnosci był wystawiany na 17 dzień od daty wystawienia faktury. A na zapłacenie jest 21 dni, dają te parę dni "poślizgu", żeby pieniadze zdążyły się zaksięgować
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:26   #1096
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Myślę, ze dołączą Ci brakujące katalogi do następnej paczki, raczej nie wierzę, żeby zgodzili się sprzedać Ci 6 katalogów po 75gr
Ale nie wiem czy będę miała kolejne zamówienie z tego katalogu, a jak mi zrobią korektę, a ja je dokupię w COKu to będę stratna

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:27   #1097
Dziewczyna822
Raczkowanie

mam cala serie tajska w tym takze mus, uzylam go wczoraj pierwszy raz i jak dla mnie super, wg mnie 100 razy lepszy niz maslo MM, ktorego nie moge zmeczyc od pol roku, bardziej podoba mi sie konsystencja tego musu, lepiej nawilza, o zapachu nie wspominajac, o niebo lepszy. Reszty kosmetykow z serii nie zdazylam jeszcze uzyc, ale dzis chyba wyprobuje maseczke do twarzy.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:31   #1098
Majka722
Raczkowanie

A co myslicie o Wyszczuplającym kremie antycellulitowym z masażerem? jakie są wasze opinie? z gory dziekuje
Majka722 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:39   #1099
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

[QUOTE=Hosenka*;18702498]Pod jakim względem tajski jest lepszy od minerałów? Z MM niestety jest za słaby dla mojej skóry i obawiam się, że "lekki mus" tez będzie niewystarczający

Na mojej skórze to masło MM daje fajny efekt, ale na bardzo krótko... A ten nowy mus raz, że bardzo długo pachnie skóra po użyciu, a dwa po użyciu mam taką delikatną skórę i to przez długi czas. Po kremie oliwkowym też właśnie miałam taką skórę, ale nie potrzebowałam aż tyle nawilżenia - dlatego DLA MNIE ten nowy mus jest taki w sam raz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-20, 14:02   #1100
Agnieszka2185
Raczkowanie

Dziewczyny, którą wode byście mi poleciły Today czy Tomorrow? Miałam Always a teraz chciałabym zobaczyć inny zapach. Może któraś z nich ma podobny zapach do innego avonowskiego zapachu.
Agnieszka2185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:04   #1101
2911
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, jestem początkującą konsultantką i mam pytanie. Moje pierwsze zamówienie z k8 opiewało na ponad 190zł, mam tez zamowienia na drugi termin na prawie 100zł, czy moge wybrac sobie kuferek albo jakiś inny prezent?
2911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:05   #1102
malutka84
Zakorzenienie

Kiedy zaczynacie zbierać zamówienie z nowego katalogu? Bo ja jak dostaję pierwsze zamówienie razem z katalogami to już nie mogę się doczekać żeby je rozdać!
Stary 2010-04-20, 14:06   #1103
in bloom
Zadomowienie

dziewczyny pomocy nie wiem co zrobic wlasnie skladam zamowienie i jak juz mam wpisane nr to te produkty nie chca mi sie dodac klikam i klikam na dodaj a one nic moze ktos mial podobny problem
Stary 2010-04-20, 14:14   #1104
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 2911 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem początkującą konsultantką i mam pytanie. Moje pierwsze zamówienie z k8 opiewało na ponad 190zł, mam tez zamowienia na drugi termin na prawie 100zł, czy moge wybrac sobie kuferek albo jakiś inny prezent?
Nie, kuferki są od 250zł. A prezent chyba i ta dostaniesz w ramach TPS.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez a_nnuszka Pokaż wiadomość
Ktoś wspominał o brakach trwałego eyelinera - robiłam wczoraj zamówienie i mam go zafakturowanego.
Z netto bezbarwny podkład MagiX też przychodzi.
Kurcze, wczoraj robiłam zamówienie i nie mam go. Dzisiaj znowu robiłam i mam nadzieję, że jutro mi przyjdzie.
Potwierdzam, że MagiX z netto przychodzi.

Własnie dostała fakturkę, trwały tusz do kresek PRZYCHODZI,

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Kiedy zaczynacie zbierać zamówienie z nowego katalogu? Bo ja jak dostaję pierwsze zamówienie razem z katalogami to już nie mogę się doczekać żeby je rozdać!
Ja właśnie rozdałam pierwsze paczki, jutro kolejne, a cieszę się jak małe dziecko. Podoba mi się 7-mka, więc mam nadzieję, że kleintki też się pokuszą!

Edytowane przez gagateczkaaa
Czas edycji: 2010-04-20 o 14:52
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:16   #1105
sylwiao931
Raczkowanie

mam prozbe ... czy moz ktos wkleic/zeskanowac kat 09/2010???
jesli by ktoras mogla to bardzo prosze...berdzo mio na tym zalezy tylko prosze o zdjecia bo z pdf mam problemy...z gory thx
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:17   #1106
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
mam prozbe ... czy moz ktos wkleic/zeskanowac kat 09/2010???
jesli by ktoras mogla to bardzo prosze...berdzo mio na tym zalezy tylko prosze o zdjecia bo z pdf mam problemy...z gory thx
Już od wczoraj jest na katalogowym... ;|
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:41   #1107
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2185 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którą wode byście mi poleciły Today czy Tomorrow? Miałam Always a teraz chciałabym zobaczyć inny zapach. Może któraś z nich ma podobny zapach do innego avonowskiego zapachu.

Ja baaaardzo długo używałam Today i dopiero teraz zamieniłam go na Diamond Ale jeśli miałaś Always, to polecam właśnie Today, bo Tomorrow to bardzo mocny i intensywny zapach - prawie że 'duszący' (jak dla mnie). Today natomiast jest taki pośrodku i bardzo go lubię Aaa, Diamond też świetny!! Polecam!!!

in bloom a dlaczego 'dodaj'?? Raczej opcja 'dalej'

Edytowane przez tiny_dorcia
Czas edycji: 2010-04-20 o 14:42
tiny_dorcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-20, 14:48   #1108
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Tak w skrócie: Tomorrow jest słodki, wyczuwalna jest wanilia, a Today kwiatowy, cięższy, "mydlany", "poważny" To takie moje skojarzenia.
Ja bym polecała Tomorrow. Moim ulubionym też był Always i na drugim miejscu stawiałam Tomorrow.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2010-04-20 o 14:50
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:49   #1109
Gosienka1707
Raczkowanie

Cytat:

Ja też polecam Today Jak dla mnie-jeden z najlepszych zapachów Avonu
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 14:51   #1110
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Ja baaaardzo długo używałam Today i dopiero teraz zamieniłam go na Diamond Ale jeśli miałaś Always, to polecam właśnie Today, bo Tomorrow to bardzo mocny i intensywny zapach - prawie że 'duszący' (jak dla mnie). Today natomiast jest taki pośrodku i bardzo go lubię Aaa, Diamond też świetny!! Polecam!!!

in bloom a dlaczego 'dodaj'?? Raczej opcja 'dalej'
dodaj bo zeby przejsc dalej to najpierw trzeba dodac ale juz rozwiazalam problem dzieki

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości