![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam cieni dior twilight ....
N I E A K T U A L N E !!!!!!!!!!!!!!
Tym razem poszukuję paletki diora TWILIGHT DOKŁADAM: Michael Kors Shimmering Loose Powder - edycja limitowana - użyty 1 raz SVR Provegol Eau demaquillante micellaire 500ml - użyty 1 raz Bioderma Sensibio H2O 500ml (raz użyty, ubytek minimalny) Kanebo Liquid Finish LF203 natural beige, zostało ok 2/3 Na wymianę : ZAPACHY: ESCADA INCREDIBLE ME EDP poj 30ml, folia, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu ARMANI CODE EDP poj ok 25ml z 50 ml EUPHORIA BLOSSOM EDT poj ok 25 ml z 30 ml SILVER RAIN EDP poj 30 ml, folia GUERLAIN INSOLENCE i MY INSOLENCE NARCISO RODRIGUEZ EDP i EDT 50 ml folia INNOCENT EDP 50ml folia GUCCI RUSH 30ml ubytek kilka ml HUGO BOSS PURE PURPLE zostało ok 25ml KOLORÓWKA: DIOR BLUSH 629 LUCKY PINK użyty kilka razy ESTEE LAUDER PLATINUM ILLUMINATOR użyty kilka razy SHISEIDO LUMIZING COLOR POWDER L2 nowy ESTEE LAUDER DOUBLE MATTE POWDER 02 raz użyty CLINIQUE CLARIFYING POWDER 02 użyty kilka razy CLINIQUE STAY-MATTE PUDER PRASOWANY 02 nowy CLINIQUE BLENDED FACE POWDER AND BRUSH 03 zużyte ok 1/4 z 35 g GIVENCHY PRISME FOUNDATION 03 użyty kilka razy GIVENCHY PRISME AGAIN 04 użyty kilka razy METEORITES BEIGE CHIC niewiele używane, najchętniej oddam pół opakowania METEORITES PINK FRESH niewiele używane, najchętniej oddam pół opakowania CIEŃ DIOR 725 frosted beige użyty kilka razy 5 DIOR 009 sky glow użyte kilka razy 5 DIOR 270myriad użyte kilka razy 5 DIOR 208 navy design użyte 2 razy SHISEIDO H4 użyty kilka razy LANCOME 312 (nowa paletka "4") LANCOME 310 (nowa paletka "4") KASETKA MINI DIOR (3 cienie, 2 błyszczyki) CLARINS Poudre Libre Multi Eclat puder sypki CLINIQUE, Blended Face Powder & Brush puder sypki 03 CLINIQUE blush 114 LANCONE brązek w pędzlu Star Bronzer 05 GUERLAIN Fleur de teint 520 podkład LA PRAIRIE Cellular Treatment Loose Powder Puder sypki LANCOME Hypnose tusz z drobinkami czarny GUERLAIN Loose Powder Kohl - brąz z drobinkami CHANEL błyszczyk nr 105 DIOR LIP POLISH 02 nowy PIELĘGNACJA: ESTEE LAUDER DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant - tonujący CLARINS Huile Lotus (olejek na noc) CLARINS SERUM HYDRAQUENCH poj 30ml użyty kilka razy Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-05-03 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni dior twilight ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja tez diorkowy błyszczyk lub chanelkowy ale mam tylko earth tones do oddania lub moonlight
![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18638668]A Petal Shine lub czworki YSL Cie nie interesuja?[/QUOTE] 809 już mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.ysl-parfums.com/ombres-qu...preferedCateg= |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18640309]Sa u mnie w watku. Odcien Nude.
http://www.ysl-parfums.com/ombres-qu...preferedCateg=[/QUOTE] Nie moje kolorki niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
cosik u mnie z CLINIQUE blush 114? Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
aniu musiałabym zerknąc na swatche
![]() no i nie ukrywam ze za sam błyszczyk paletki nie oddam - bo ona z reguły jest bardzo droga - bo bardzo cieżko dostepna ![]() co mogłabys mi dołozyc ?? aniu znalazłam swatche - bardzo mi się podoba ![]() co ewentualnie musiałabym dołożyć do my insolence ? ![]()
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-04-17 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z poniższych
![]() Bioderma Sensibio H2O 500ml (raz użyty, ubytek minimalny) SILVER RAIN EDP poj 30 ml, folia NARCISO RODRIGUEZ EDP 50 ml folia METEORITES BEIGE CHIC niewiele używane, najchętniej oddam pół opakowania 5 DIOR 208 navy design użyte 2 razy ESTEE LAUDER PLATINUM ILLUMINATOR użyty kilka razy METEORITES PINK FRESH niewiele używane, najchętniej oddam pół opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zadomowienie
|
Niestety nic, nie znalazłam, pozdr
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Przykro mi Ditu, nic nie znalazłam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Moze cos u mnie za: Bioderma Sensibio H2O 500ml (raz użyty, ubytek minimalny) ? ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
perfumove love
|
Paletki Diora co prawda nie posiadam, ale może coś innego wpadnie Ci w oko? Interesuje mnie My Insolence, ewentualnie Silver Rain. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie w spr. maseczki - chętnie Ci ją oddam,ale musisz (niestety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hej okazało się że mój Chanel jest podróbką, a podróbka nie wiem ile jest warta.
Mi się u Ciebie by podobalo EUPHORIA BLOSSOM EDT poj ok 25 ml z 30 ml
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
czesc Asia, a moze chcialabys cienie Chanela vanities? tez tonacja fioletow - 1 testowane....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
DWPlus - jest około połowy,a puder MUFE cały,ledow wypróbowany. Mam też miniaturę Idealista (świetny pod DW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za serum ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie, jednak serum na razie nie bo mam jeszcze swoje....ale chcialabym NR edt, i moglabym Ci cos fajnego dolozyc....np. cos z pielegnacji clarinsa....np. Clarins exfoliator z AHA....itp lub krem pod oczy clarins balm....albo odsypke jakichs kulek ktorych nie masz guerlaina...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to wracamy do początku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.