|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Uciekam, do później
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Wróciłam z Kato. Nadrobiłam
![]() Cytat:
Zespoły dwu,trzy-osobowe grają z podkładu i też dlatego często mają takie brzmienie. Ja bym jeszcze szukała.Wiem,co mówię,bo sama spędzałam godziny na wertowaniu ofert
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także najlepiej się wystrzegać kredytów i brać tylko wtedy, kiedy trzeba. Ja też nie przepadam za taką muzyką, ale już mam swój typ na moje wesele Mam znajomego który prowadzi przeróżne imprezy, ma masę muzyki i do tego sam śpiewa niektóre kawałki (a śpiewa bardzo ładnie, bardzo fajnie, dynamicznie, ma świetny głos). Tia, wcześniej był to problem bo Cinek jest dobrym kolegą ex więc nie wypadałoby żeby go prosić o "granie" nam na weselu, więc... tyle dobrze mi ex zrobił że będę miała dobrą muzykę Cytat:
ale po prostu tak wyszło, że wyszłyśmy z K z sali a ona "chodź na endoskopię" i pobiegłyśmy bo już się zaczynała Więc sorry... nie miałam czasu żeby to oznajmiać wszem i wobec.
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
uf ja wróciłam właśnie do domu
dziś to jestem skonana...no ale coś za coś. Za to zaliczyłam kolosa z fonetyki wprawdzie na 3 ale i tak się ciesze bo to nielada wysiłek
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie prywatnie do szału doprowadzają reklamy Providenta. Gościu się szczerzy do kamery i mówi "Zepsuł się nam telewizor, potrzebowaliśmy pieniędzy na nowy. Provident przyszedł nam z pomocą!" Blee. Normalny człowiek, jak nie ma gotówki to kupuje telewizor na raty 0%. Racja - pewnie i przepłaci te 200-300 zł, ale nie będzie musiał oddać 2x tyle jakiejś złodziejskiej firmie ![]() Mój wujek lubował się swego czasu w braniu takich wątpliwych pożyczek. Wciąż się nie mogą wygrzebać z tego bagna - biorą następny kredyt, żeby spłacić poprzedni, a później nie ma za co zapłacić rachunków :/ |
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
sanrioo gratki
![]() Ja właśnie lubię wszystko planować, jakoś pewniej się czuję. I wiem że żeby jakoś uniknąć stresu, to powinno się właściwie całe wesele zorganizować dużo wcześniej, ale kurczę z drugiej strony nie mam jeszcze pierścionka :P no i naukę mam na głowie teraz a nie szukanie sali ![]() ale tak nam się marzył ślub po moich studiach, od samego początku
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolalabym opinie ktory z tych dwoch lepszy, bo oba mam juz zaklepane i raczej nie bede szukac nic nowego Pewnie, ze fajnie byloby miec 5 osobowa orkiestre, a najbardziej lubie jak graja na perkusji
|
|
|
#3608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałaś o sobie znać, pomyślą że masz inicjatywę i Cię przyjmą ![]() Cytat:
chociaż bociany chyba zmieniają w życiu gniazda a nie partnerów, tak jak rekiny albo coś też są monogamistamiCytat:
Cytat:
Cytat:
dziecko to niestety wydatek. Mój brat jest o 5 lat starszy i w jego czasach przeciętnie na miejsce na studiach było 15 osób, z mojego rocznika 5 w porywach. Ludzie jak już mają potomstwo to jedynaków albo z wpadki bo ich nie stać na świadome rodzicielstwo |
|||||
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad melduje sie na pokładzie
no to tak dostałam kredyt pamietacie moją spodnice o ktorej wczoraj pisałam i w którą żelazny zadek sie wczoraj zmiesci, spaliłam ja dziś żelazkiem reszta na klubie, napiszcie co sądzicie :/
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zamiar jakoś wyuczyć się na zadania z chemii jutro, tylko nie mam wszystkich poleceń, więc nie wiem co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Ola, te Twoje kolezanki... Ja chyba bym już dostawała rozstroju nerwowego na ich widok, zagrzmociłabym po kolei. Takie hasła, zachwanie... Co do kredytów... Jestem za i przeciw. Za, jeśli nie będzie mnie stać na coś przez przynajmniej 10 lat (np mieszkanie), to wiadomo, że się zaciągnę. Tylko rodzice mnie wesprą - dołożą się do miesięcznej spłaty kredytu Ale branie kredytu na tv jak dla mnie jest bez sensu... Lepiej spłacić w ratach, chociaż to zawsze wychodzi ciut drożej. Ale co zrobić, jeśli nie ma się aż tyle kasy na raz, a dzięki takim ratom można coś mieć od zaraz? ![]() AAA KUPIŁAM SOBIE MAŁEGO GŁODA
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-04-20 o 19:49 |
||
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak lepiej brzmi niż drugi![]() Wiadomo,ze każdy ma swój gust-ja wolę bardziej rockowe brzmienie,aczkolwiek nasi grajkowie powiedzieli (chociaż strasznie zadowoleni nie byli),że jakby ktoś chciał to zagrają nawet disco polo
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupota... w ogóle mało oglądam telewizje prawie wcale ale kiedyś właśnie często oglądałam.ja w ogóle sobie nie wyobrażam zespołu na moim weselu ... raczej taką uroczystą kolację czy obiadokolację...
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
w nagrodę mam wolne od nauki choć nie wiem czy to dobrze ![]() w ogole od 2 dni piję rumianek bo mnie tak brzuch boli że mi nic nie pomaga i rano nic jeść nie mogę. jakieś świnstwo w powietrzu chyba jest w Sosnowcu bo u mnie w grupie też dziewczyny cierpią na bóle brzucha...
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
a może to przez ten pył z wulkanu ?
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My to mamy pomysły , że ho ho .... Tak myślę co z tym weekendem majowym i naszą rocznicą , teraz pare groszy wpadnie mi i się zastanawiam co zrobić . Dziś wpadłam na pomysł aby wywołać w dużym formacie nasze zdjęcie i podpisać , nasze nicki z czatu, na którym się poznaliśmy i napisać coś od siebie krótkiego i powiesić u mnie w pokoju ponieważ i tak będziemy tu mieszkać i nad łóżkiem takie zdjęcie ![]() sądzicie , że to dobry pomysł ? I oczywiście nie wiem czy coś kupić TŻ z okazji 2 lat czy nie , czy lepiej właśnie na cały dzień wyruszyć w świat czyli gdzieś pojechać do większego miasta , na pewno jakaś kolacja będzie . Może doradzicie co
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Laski
Kurza dupa jak Wy wymiatacie nie mogę za Wami nadążyć ![]() Muszę się pochwalić.... byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy, jutro idę na dzień próbny i jeśli będą zadowoleni to......... ZOSTANĘ ASYSTENKĄ MENAGERA!!!!!!!!!!!!!!:ju pi: W czwartek z Tż mamy 4 rocznicę i wymyśliłam sobie kolacyjkę przy winku i świecach, ale co na tą kolacyjkę?????? Jak zapytałam ostatnio Tż co będziemy robić w tą rocznicę to mi odpowiedział że może będziemy obchodzić tylko okrągłe czyli w sensie że z zaręczyn jeszcze dłuuuuugo lipa... |
|
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pojedziecie gdzies na kolacje to też bedzie dobrze ![]() Cytat:
gratuluje
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on co wymyślił na rocznicę ? Bo jak nic to nie rób kolacji |
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zaraz nadrobię, ale najpierw chciałam się podzielić wesołą nowiną ![]() Dzisiaj przyjechałam z Tż do niego, no i w samochodzie mówi, że już się nie może doczekać i że chce mi coś pokazać, jakąś niespodziankę ![]() Wchodzimy do niego do "norki", zostawiamy rzeczy, a on mówi, żebym szła na górę, na poddasze no dobra, ja już sobie myślę, o co chodzi? wchodzimy i nic tam nie ma - tzn wszystko tak jak było, meble itp a Tż: no to jest ta niespodziankaa ja: cooo??? Tż: no, wprowadzamy się, to będzie nasze wspólne mieszkanko AAAAAAAAAAAAA!!!!!! Dziewczyny tam jest cudownie, dużo słońca, wszystko pieknie wykończone i w ogóle, a co najważniejsze ZAMIESZKAMY RAZEM ![]() ![]() Jejku jak już wszystkie graty moje i jego przeprowadzimy, co pewnie zajmie trochę czasu, to wszystko obfocę i Wam pokażę I czuję, że to kolejny krok do "..."![]() A w ogóle to okazało się, że od wczoraj chciał mi powiedzieć i się powstrzymywał, a ja się dziwiłam, co on ma taki dobry humorek
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-04-20 o 20:42 |
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia to super
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, cała zajarana jestem
Aż mi się buźka śmieje To było jedno z moich marzeń, i właśnie się spełnia, aż nie mogę uwierzyć I jeszcze Tż powiedział, że dopiero teraz dojrzał do tej decyzji, że już od dłuższego czasu o tym myślał ale jeszcze nie był pewien, a teraz już jest
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusiu, gratulacje !!! To się chłop postarał, utrzymał wszystko w tajemnicy i zaskoczył Cię przytulnym miejscem do mieszkania
|
|
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
ale fajnie
gratuluje [/QUOTE]A dziękuję dziękuję ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- madziamacius8786 przepraszam ale jeszcze nie idzie mi pisanie |
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
już się poprawiam!!
Gleniusia SUPER!!!! a co do prezentów rocznicowych nie pomogę, bo nie obchodzimy takich cudów
Edytowane przez yogu Czas edycji: 2010-04-20 o 20:53 |
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
Ilsa Lund
właśnie nie wiem co wymyślił bo zawsze niespodzianki mi robi ![]() mam nadzieję ze nie będzie miał zadnej trasy bo wtedy w nocy pewnie bedzie wyjezdzł ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Gleniusia GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia super!
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wybieram roślinki do mojego projektu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

slubne sprawy stoja w miejscu narazie, poza tym ze zmienilismy jednak ta orkiestre do ktorej mielismy watpliwosci. Wlasciwie to mamy teraz 2, i musimy w koncu jedna wybrac. Podesle wam linka to moze powiecie co wam sie podoba

Mam znajomego który prowadzi przeróżne imprezy, ma masę muzyki i do tego sam śpiewa niektóre kawałki (a śpiewa bardzo ładnie, bardzo fajnie, dynamicznie, ma świetny głos). 

dziecko to niestety wydatek. Mój brat jest o 5 lat starszy i w jego czasach przeciętnie na miejsce na studiach było 15 osób, z mojego rocznika 5 w porywach. Ludzie jak już mają potomstwo to jedynaków albo z wpadki bo ich nie stać na świadome rodzicielstwo
13.03.2008

głupota... w ogóle mało oglądam telewizje prawie wcale ale kiedyś właśnie często oglądałam.