Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 15:48   #1141
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Zdolniacha z Ciebie
Mowisz? Gratuluje zakupow, sporo juz macie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja będę miała zwykły french, ale z kamuflażem, bo mam paskudne pazurki i muszą mi zakryć te moje paskudztwa :P Na razie umówiłam się na utwardzanie, ale jak mi się połamią, to będzie trzeba przedłużyć. Niestety moje pazury ostatnio są w coraz gorszej kondycji

I ja się na środę umawiam, bo w czwartek czeka mnie cały dzień w aucie do domu, a na miejscu nie znam żadnej osoby robiącej porządne pazurki, a nie chcę ryzykować...
Ja jak raz poszlam na przedluzanie zelami do nowej facetki, to mi po dwoch dniach jeden odpadl, wiec teraz chodze juz tylko do sprawdzonej. Co do lamliwosci paznokci, to ja sobie jakies dwa tygodnie temu kupilam sally hansen hard as wraps i wcale mi sie nie lamia od tej pory, co dwa dni zmywam to, opilowuje pazurki odrobinke i nakladam nowa warstwe.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Czesc

a my w tym tygodniu mamy zamiar skonczyc zapraszanie (nie liczac czesci mojej rodzinki, ktora zaproszenie dostanie na najblizszej komunii). wreszcie bo juz jestem tym znuzona troche przez ostatnie 3 tygodnie codziennie byly wyjscia ze znajomymi, grille, imprezy itp. i na prawde mozna sie tym bylo zmeczyc
To zapraszanie to rzeczywiscie wyczerpujace jest Mama i tata ostatnio zawiezli swoim znajomym zaproszenie dla 10 gosci (zostawilismy
ich na ostatek gdyby nam sie goscie zaczeli wykruszac), no i oni tez juz powiedzieli, ze od nich tylko 4 osoby przyjda. Wiec moja maksymalna liczba gosci to 160, a mysle, ze jeszcze do 20 osob moze odpasc, wiec bedziemy mieli jak na moja sale idealna wielkosc wesela

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
też miałam kicie czesława niestety odszedł odnas teraz zostały mi tylko 4 pocieszne kicie pierwsza kocica staruszka już nawet dzieci nie rodzi dostałam ja od Tż-ta w prezencie już dawno jak mi zdechł Kotek druga kocica matka czarnej smoły(mały kicia urodził się 1 kwietnia) wygląda jak rasowy kot.i mój czwarty kot czarna mamba szalony wariot potrafiący miałczec na zawołanie pozdrawiam wasze KOTKI
To ma tego samego dnia co ja urodziny
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:09   #1142
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Hej ponownie.
Wróciłam z mini wycieczki.Troszke mi zimno było,bo niby słońce świeci ale jest zimny wiatr.

Zanim nadrobie,mam pytanko ile kosztuje w Polsce przebijanie uszów???? Z ciekawości pytam.Kiedyś miałam przebite jako dziecko,nosiłam złote kolczyki,a gdy zachciało mi się srebne to uszy mi ropiały.I chyba mi już zarosły dziurki. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-20 o 17:13
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:09   #1143
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja jak raz poszlam na przedluzanie zelami do nowej facetki, to mi po dwoch dniach jeden odpadl, wiec teraz chodze juz tylko do sprawdzonej. Co do lamliwosci paznokci, to ja sobie jakies dwa tygodnie temu kupilam sally hansen hard as wraps i wcale mi sie nie lamia od tej pory, co dwa dni zmywam to, opilowuje pazurki odrobinke i nakladam nowa warstwe.
Eh, musiałam przełożyć na wtorek pazurki, bo babka do mnie zadzwoniła, że jej nie pasuje ta środa Bo jakaś inna zapisywała... Mam nadzieję, że się za duży odrost nie zrobi - już nie pamiętam, kiedy zaczynał być u mnie widoczny...

Mi na pazurki żadne preparaty nie pomagają. Wiele już wypróbowałam i nic Taka moja uroda. Akurat pazurki mi się wybitnie nie udały
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:10   #1144
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Hej ponownie.

Zanim nadrobie,mam pytanko ile kosztuje w Polsce przebijanie uszów????
Kiedyś miałam przebite jako dziecko,nosiłam złote kolczyki,a gdy zachciało mi się srebne to uszy mi ropiały.I chyba mi już zarosły dziurki. :/
ja dałam 30 plus kolczyki, a jak masz złote kolczyki z ostrym końcem to płacisz mniej... ale nie wiem czy ta cena jest aktualna

btw, chyba nie pamięta

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:18   #1145
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ja dałam 30 plus kolczyki, a jak masz złote kolczyki z ostrym końcem to płacisz mniej... ale nie wiem czy ta cena jest aktualna
A to spoko cena. To,nic tak czy siak jeszcze się zorientuje jak to jest w moim mieście.Myśle nad tym/zastanawiam się,czy tu przybijać uszy czy w Polsce.

Cytat:
btw, chyba nie pamięta
Uu,nieładnie. No,ale to jeszcze nie koniec dnia,więc może i miej nadzieje że jednak go oświeci.
Stary 2010-04-20, 17:24   #1146
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, musiałam przełożyć na wtorek pazurki, bo babka do mnie zadzwoniła, że jej nie pasuje ta środa Bo jakaś inna zapisywała... Mam nadzieję, że się za duży odrost nie zrobi - już nie pamiętam, kiedy zaczynał być u mnie widoczny...

Mi na pazurki żadne preparaty nie pomagają. Wiele już wypróbowałam i nic Taka moja uroda. Akurat pazurki mi się wybitnie nie udały
No ale wszystko inne bardzo urodziwe, wiec nie ma sie co pazurkami przejmowac

Cytat:

btw, chyba nie pamięta
Ja szczerze mowiac tez nie pamietalam o naszej rocznicy zareczyn, teraz zapomnialam o rocznicy bycia razem. Jesli to dla ciebie wazne, to wez mu normalnie powiedz, ze dzis jest rocznica i czy ma ochote to w jakis sposob swietowac, a nie bedziesz mu pozniej focha strzelac, ze nie pamietal.

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-04-20 o 17:33
Stary 2010-04-20, 17:24   #1147
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zanim nadrobie,mam pytanko ile kosztuje w Polsce przebijanie uszów???? Z ciekawości pytam.Kiedyś miałam przebite jako dziecko,nosiłam złote kolczyki,a gdy zachciało mi się srebne to uszy mi ropiały.I chyba mi już zarosły dziurki. :/
ja z tytanowymi kolczykami zaplacilam w promocji 100zl w innym studiu chcieli ode mnie 160
ogolnie polecam przekluwanie w studio piercingu i koniecznie igla, a nie zadnym pistoletem

ja na nowo odkrywam urok przeklutych uszu (juz kiedys mialam 5 dziurek, ale mi zarosly ) i codziennie sobie nosze inne kolczyki

juz obczailam etykietki na wodke i tablice rejestracyjne - superowe
wlasnie obklejamy z TZcikiem butelki wodki a potem idziemy z zaproszeniem na piwko z kolejnymi znajomymi.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:36   #1148
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
raczej nostradaaaśmusem
No,no Aaś. Nasz nostradaaaśmusie.

Cytat:
Rura
Tak jestRura,rura.

Cytat:
A teraz meldunek z zakupów:
kupiłam:
- 3 pary pończoch samonośnych z Gatty (2 białe i 1 zwykłe)
- zapasowe slipy dla TŻta
- zapasowe skarpety dla TŻta
- 3 pary majtek dla mnie
nie kupiłam:
- prezentu dla mamy
wydrukowałam:
- listy niezbędnikowe razy 2 (pierwsza do odhaczania kupionych rzeczy, a druga na sierpień do odhaczania spakowanych rzeczy)
No to za udane zakupy.A reszte spokojnie jeszcze kupisz/załatwisz.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
ja z tytanowymi kolczykami zaplacilam w promocji 100zl w innym studiu chcieli ode mnie 160
ogolnie polecam przekluwanie w studio piercingu i koniecznie igla, a nie zadnym pistoletem
Ok,dzięki za informacje. Co do cen musze się zorientować,tutaj kosztuje 15 funtów.Tż uważa że troszke drogo ( ) Ja uważam,że cena jest ok.Będąc dzieckiem miałam przekuwane uszy właśnie pistoletem. A czemu lepiej igłą niż pistoletem??

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Elli - to wszystko jest przerażające, dlaczego ktoś chciałby coś takiego zrobić, zwłaszcza w dniu ślubu jego......
A no,to tak jakby chciał go celować usunąć. :/

Cytat:
To też jestem za, ale to tak wieczorkiem, bo popołydniu do świadkowej jadę zrobiła dla gości kuferki z niespodzianką, a niespodzianka to będą fotokrówki tzn krówki opakowane papierkiem z naszymi zdjęciami Boska ta moja świadkowa Wszystko ona wymyśliła, zaproponowała i zrobiła, prawie bez mojej wiedzy
No,ależ oczywiście że kolejna część panieńskiej imprezy naszych d-óch Panien Młodych odbędzie się wieczorem.
No,to super masz świadkową.

Cytat:
No zadziały takie kolorowe i smakowite - jak ich nie wypić
To teraz Mad nas upije rozumiem
No,baa.Dzisiaj ja Was upije.

Cytat:
Kolejne skojarzenie, z filmu Lejdis na lekcji biologii omawiany robaczek: Pipa pipa
Ja właśnie zerkam na film-Rozmowy nocą.

Cytat:
A ja dziś potwierdziłam listę osób na przyjęcie, i na podziękowanie dla rodziców zrobilismy zdjęcie do obrazka, kupiłam dobre słodycze, koszyki, dekoracyjne jakieś bzdety. Jeszcze dokupię wino półmusujące i moge pakowac w koszyki
za zakupy.
Stary 2010-04-20, 17:54   #1149
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
albo nostrapipamus
dobra dobra, bo mi odbija
Ty już lepiej dzisiaj nie pij. :lol

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Z checia bym zjadła taka krówke
Ja nie przepadam za krówkami,jak dla mnie są za słodkie.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
jakby ktoś się zastanawiał gdzie kot ma swoje ulubione miejsce
moja niunia od kiedy remont sie skonczyl wgapia sie nieomal godiznami w splyw wody pod prysznicem....

ale mam z nia problem bo mi sikac zaczela po dywanikach i na kanapie i fuj
Fajny kitek,ale jeszcze lepsze są kafelki w waszej łazience.Bardzo ładne.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Ok nadrobiłam i zmykam na jakiś czas.
Będe za ok.2 godzinki.
Stary 2010-04-20, 17:59   #1150
BlackAngel
Adwokat diabła

Ej no jestem trzeźwa jak świnia

ja miałam uszy przekuwanie pistoletem właśnie, myślę aby sobie dwie dodatkowe dziurki strzelić jeszcze

Stary 2010-04-20, 18:31   #1151
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnio na weselu mialam z Gatty ponczochy 8 den (bezowe) i kiepsciutko strasznie latwo zrobic oczko (a potem poleci blyskawicznie) no i jak na 8 den to cos malo transparentne sa jak dla mnie. wiec chyba na wesele kupie cos innej firmy. trzeba bedzie zrobic jeszcze pare testow
Ja nawet nie wiem ile te moje mają denów
Miałam takie ostatnio na weselu i chyba po raz pierwszy nie poleciało mi oczko, więc tym razem kupiłam takie same Ma 3 pary, więc w razie oczek dam jakoś radę

Cytat:
Mowisz? Gratuluje zakupow, sporo juz macie
Dzięki

Cytat:
btw, chyba nie pamięta
Może mu się wieczorem przypomni, tak ja mi o tych urodzinach mamy

Cytat:
Ja szczerze mowiac tez nie pamietalam o naszej rocznicy zareczyn, teraz zapomnialam o rocznicy bycia razem. Jesli to dla ciebie wazne, to wez mu normalnie powiedz, ze dzis jest rocznica i czy ma ochote to w jakis sposob swietowac, a nie bedziesz mu pozniej focha strzelac, ze nie pamietal.
Ooo. i tu się zgadzam Ja zawsze przypominam wcześniej TZtowi, żeby później nie być rozczarowana, że zapomniał

Cytat:
No to za udane zakupy.A reszte spokojnie jeszcze kupisz/załatwisz.
Dziękować

Kupiliśmy mamie ręcznik z haftem "Kochanej Mamie". W maju mama jedzie do sanatorium, więc jej się przyda, a dodatkowo będzie jej przypominać, że o niej myślimy
Przy okazji kupiliśmy mały ręczniczek - taki to wycierania twarzy/karku dla TŻta na wesele, więc kolejną rzecz mogę w niezbędniku odhaczyć
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:15   #1152
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej dziewczyny ale jestem dziś nie w sosie ... Pokłóciłam sie z Tz

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:

ja miałam uszy przekuwanie pistoletem właśnie, myślę aby sobie dwie dodatkowe dziurki strzelić jeszcze
ja mialam igłą jak miałam 2 latka i sobie pozniej strzelilam jeszcze jedna dziure pistolotem ale mi zarosla po minucie dosłownie nie dalo sie wlozyc kolczyka.Ale jeszcze raz bym sprobowala
Stary 2010-04-20, 19:19   #1153
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

ja na nowo odkrywam urok przeklutych uszu (juz kiedys mialam 5 dziurek, ale mi zarosly ) i codziennie sobie nosze inne kolczyki

juz obczailam etykietki na wodke i tablice rejestracyjne - superowe
wlasnie obklejamy z TZcikiem butelki wodki a potem idziemy z zaproszeniem na piwko z kolejnymi znajomymi.
O macie wódkę już kupioną?
Jaką jeśli można wiedzieć
Ja wczoraj zaczęłam przeglądać all. pod kątem wyboru księgi g., tablic r. i zawieszek.
Te ostatnie miałam robić sama, ale przeliczyłam i się nie opłaca..
W jakiej cenie zamawiałaś zawieszki?Widziałam jedne po 1,30zł bardzooo mi się podobały, ale nie wiem czy jest sens wydawać na nie tyle kasy bo czy ktoś to zauważy

Tak w ogóle to cześć

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:27   #1154
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

hej kobietki sluchajcie zapodajecie jakeis spiewy na mszy chilanes kiedyś pokazywała ale teraz już nie wiem w której czeście chyba w 15... a nie chce mi się szukać

acha a uszy tez mialam przekłuwane (nawet wręcz 4 razy - bo mi korek palsikowy wlazł do dziury - wtedy się okazał że mam ucuzlenie lae było za późno - bo musiemi mi zaszyć dziurkę - dobrze że z tyłu..... no i potem za kilka lat znowu mnie naszło to przekłułam drugi raz i o ile odbrze pamietam też pistoletem) i myslę cały czas nad piercingiem w pępku.
a teraz mój tz-cik zrobi dla nas jajko sadzone na kolacyjkę
Blaczku masz całuska ode mnie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-04-20 o 19:35
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:35   #1155
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Hej

Jak tam skacowane po wvzorajszym panieńskim Gusi i Remmi???
Tym,którym omineła ta impreza zawsze to można powtórzyć.
Ja niewyspana ... i zaraz się biorę za kolejne winietki bo wczoraj skończyłam na 21.

Cytat:

No zadziały takie kolorowe i smakowite - jak ich nie wypić
To teraz Mad nas upije rozumiem

a jak widać ja żyję, nie wiem jak Guska - pewnie się męczy w robocie

Jakbyś zgadął najpier w pracy się meczyłam, a potem pojechaliśmy do hurtowni po napoje i się okazało, że jest do 16:00 wrrr, pojechaliśmy do kolejnej i nie było coca-coli ale, że miałam już dość i w tym tygodniu nie ma już czasu bo codziennie jest coś zaplanowane to kupiliśmy pepsi, 7up i mirindę, soki i wodę oczywiście. po 3 l napojaów na łebka będzie OK?

A co dziś cd panieńskiego?? To mój trzeci będzie A Remii ma chyba jutro w realu.. to będzie miała ciąg
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:36   #1156
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hej kobietki sluchajcie zapodajecie jakeis spiewy na mszy chilanes kiedyś pokazywała ale teraz już nie wiem w której czeście chyba w 15... a nie chce mi się szukać
O widzisz, ja wlasnie trzy minuty temu dzwonilam do skrzypka, czy ma jeszcze wolny termin. Ma mi sprawdzic bardzo poznym wieczorem i mam do niego zadzwonic o 23, jesli ma 15.05 wolny, to go od razu poprosze, zeby mi wyslal repertuar i troszeczke doradzil ile tych utworow powinno byc. Jak tylko sobie muzyke z nim ustale, to wrzuce ci tu liste.
Stary 2010-04-20, 19:47   #1157
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
O widzisz, ja wlasnie trzy minuty temu dzwonilam do skrzypka, czy ma jeszcze wolny termin. Ma mi sprawdzic bardzo poznym wieczorem i mam do niego zadzwonic o 23, jesli ma 15.05 wolny, to go od razu poprosze, zeby mi wyslal repertuar i troszeczke doradzil ile tych utworow powinno byc. Jak tylko sobie muzyke z nim ustale, to wrzuce ci tu liste.
od razu dziękuję
Stary 2010-04-20, 20:10   #1158
madmuazelle
BAN stały

Ok,już jestem do Waszej dyspozycji.
Musze nadrobić pare postów.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:

i też tak ładnie chrumkasz???
A gdzie te dwie dodatkowe dziurki chcesz sobie zrobić???

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Kupiliśmy mamie ręcznik z haftem "Kochanej Mamie". W maju mama jedzie do sanatorium, więc jej się przyda, a dodatkowo będzie jej przypominać, że o niej myślimy
Przy okazji kupiliśmy mały ręczniczek - taki to wycierania twarzy/karku dla TŻta na wesele, więc kolejną rzecz mogę w niezbędniku odhaczyć
fajny przydatny upominek taki reczniczek z takim haftem.
A co do małego ręcznika dla PM,to gdzie go będziecie go trzymać??
Troszke dziwne pytanie,ale cóż

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ale jestem dziś nie w sosie ... Pokłóciłam sie z Tz
Przejdzie Wam i się pogodzicie się napewno.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18710425]
Ja niewyspana ... i zaraz się biorę za kolejne winietki bo wczoraj skończyłam na 21.[/QUOTE]
OOO,to czyli imprezka udana boś nie wyspana
No to na zapęd wiesz,żeby tak fajnie i dobrze ci szło robienie winietek jak wczoraj.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18710425]
A co dziś cd panieńskiego?? To mój trzeci będzie A Remii ma chyba jutro w realu.. to będzie miała ciąg [/QUOTE]
Tak,dziś cd panieńskiego,bo niektórych PM nie było,imprezka ich omineła. A zresztą,jak się bawić,tak się bawić.
Stary 2010-04-20, 20:25   #1159
Konto usunięte

Cytat:
Ok,już jestem do Waszej dyspozycji.

OOO,to czyli imprezka udana boś nie wyspana
No to na zapęd wiesz,żeby tak fajnie i dobrze ci szło robienie winietek jak wczoraj.

Tak,dziś cd panieńskiego,bo niektórych PM nie było,imprezka ich omineła. A zresztą,jak się bawić,tak się bawić.
OK to zaczynamy

winietek 39/92

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-04-20 o 20:31
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:47   #1160
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

aa! słuchajcie. śniło mi się że Black miała taki sam avatar jak ja i ja za to ochrzaniłam

skąd się biorą takie głupoty to ja nie wiem, mi się dziś śniło ( a już naprawdę dawno taka durnota mi się nie śniła) że z moim bratem i jeszcze jakimiś naszymi kolegami biegaliśmy po lesie, i natknęliśmy się na jakiś taki bar, byliśmy zmęczeni, weszliśmy więc napić się czegoś i kto tam obsługiwał... Frankenstein no po prostu chyba, mam coś z głową

ale miałyście wczoraj party time dlaczego mnie nie obudziłyście

dziewczyny Gusia, Remmi to już tak blisko

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:50   #1161
madmuazelle
BAN stały

Gusia,Remmi wasze zdrowie.
i za winietki
Choć mi się coś spać chce.
Stary 2010-04-20, 20:50   #1162
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Przyłączam się do prośby, ale bardziej w kontekście czytań/psalmów/ewangelii, bo wiem, że są jakies opcje do wyboru

Cytat:

fajny przydatny upominek taki reczniczek z takim haftem.
A co do małego ręcznika dla PM,to gdzie go będziecie go trzymać??
Troszke dziwne pytanie,ale cóż
W koszyku (ostatnio wklejałam fotki). Włożę do woreczka i w tym woreczku do koszyka, w którym będą tabletki, plastry, igła i nici i inne niezbędne pierdołki Tylko się zaczynam obawiać czy mi się wszystko w tym pudełku zmieści, ale najwyżej jak nie to te mniej potrzebne rzeczy dorzucę do większego pudła, które będzie stać w naszym pokoju (o ile uda nam się takowy załatwić )

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18712206]OK to zaczynamy
[/QUOTE]

Stary 2010-04-20, 20:51   #1163
BlackAngel
Adwokat diabła

mad, w uchu a gdzieżby indziej

Stary 2010-04-20, 20:52   #1164
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Przejdzie Wam i się pogodzicie się napewno.
dzieki za słowa otuchy On twierdzi, ze jestem zbyt czepialska i delikatna

Guska i Remmi :
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo miłości i radości
Stary 2010-04-20, 20:55   #1165
lusmarija
Wtajemniczenie

Black masz ode mnie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:58   #1166
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze Tylko musicie spokojnie porozmawiać, a później ładnie się pogodzić
Stary 2010-04-20, 20:59   #1167
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Aaaaaaaaaaa jeszcze mój prezent dla Was
Stary 2010-04-20, 21:01   #1168
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaaaaaa jeszcze mój prezent dla Was
Genialne
Stary 2010-04-20, 21:01   #1169
Konto usunięte

Cytat:

Guska i Remmi : wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo miłości i radości
no poczekaj poczekaj jeszcze i nie uprzedzaj tutaj faktów..przecież jeszcze możemy się rozmyślić
Stary 2010-04-20, 21:06   #1170
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie dobrze Tylko musicie spokojnie porozmawiać, a później ładnie się pogodzić
Mam nadzieje trzeba przetrwać jakoś...Ale nam takie kłótnie psują relacje ...Ale myślę sobie, ze inni maja gorsze problemy i nie wolno sie poddawac

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Genialne
prawda? hahahhah ,Pewnie cieplutkie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18713593]no poczekaj poczekaj jeszcze i nie uprzedzaj tutaj faktów..przecież jeszcze możemy się rozmyślić [/QUOTE]
hahha nie pomyslalam o tym ale prezent musisz przyjac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości