|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Mowisz? Gratuluje zakupow, sporo juz macie
Cytat:
Cytat:
ich na ostatek gdyby nam sie goscie zaczeli wykruszac), no i oni tez juz powiedzieli, ze od nich tylko 4 osoby przyjda. Wiec moja maksymalna liczba gosci to 160, a mysle, ze jeszcze do 20 osob moze odpasc, wiec bedziemy mieli jak na moja sale idealna wielkosc wesela ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1142 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Hej ponownie.
![]() Wróciłam z mini wycieczki.Troszke mi zimno było,bo niby słońce świeci ale jest zimny wiatr. ![]() Zanim nadrobie,mam pytanko ile kosztuje w Polsce przebijanie uszów???? Z ciekawości pytam.Kiedyś miałam przebite jako dziecko,nosiłam złote kolczyki,a gdy zachciało mi się srebne to uszy mi ropiały.I chyba mi już zarosły dziurki. :/
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-20 o 17:13 |
|
|
|
#1143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo jakaś inna zapisywała... Mam nadzieję, że się za duży odrost nie zrobi - już nie pamiętam, kiedy zaczynał być u mnie widoczny...Mi na pazurki żadne preparaty nie pomagają. Wiele już wypróbowałam i nic Taka moja uroda. Akurat pazurki mi się wybitnie nie udały
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() btw, chyba nie pamięta
|
|
|
#1145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Uu,nieładnie. No,ale to jeszcze nie koniec dnia,więc może i miej nadzieje że jednak go oświeci.
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja szczerze mowiac tez nie pamietalam o naszej rocznicy zareczyn, teraz zapomnialam o rocznicy bycia razem. Jesli to dla ciebie wazne, to wez mu normalnie powiedz, ze dzis jest rocznica i czy ma ochote to w jakis sposob swietowac, a nie bedziesz mu pozniej focha strzelac, ze nie pamietal. Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-04-20 o 17:33 |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w innym studiu chcieli ode mnie 160 ![]() ogolnie polecam przekluwanie w studio piercingu i koniecznie igla, a nie zadnym pistoletem ![]() ja na nowo odkrywam urok przeklutych uszu (juz kiedys mialam 5 dziurek, ale mi zarosly ) i codziennie sobie nosze inne kolczyki ![]() juz obczailam etykietki na wodke i tablice rejestracyjne - superowe ![]() wlasnie obklejamy z TZcikiem butelki wodki a potem idziemy z zaproszeniem na piwko z kolejnymi znajomymi.
|
|
|
|
|
#1148 | |||||||
|
BAN stały
|
No,no Aaś.
Nasz nostradaaaśmusie. ![]() Tak jestRura,rura. Cytat:
za udane zakupy.A reszte spokojnie jeszcze kupisz/załatwisz. ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Co do cen musze się zorientować,tutaj kosztuje 15 funtów.Tż uważa że troszke drogo ( A czemu lepiej igłą niż pistoletem?? ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() No,to super masz świadkową. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zakupy.
|
|||||||
|
|
|
#1149 | |
|
BAN stały
|
![]() Ja nie przepadam za krówkami,jak dla mnie są za słodkie. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Ok nadrobiłam i zmykam na jakiś czas. Będe za ok.2 godzinki.
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Adwokat diabła
|
Ej no jestem trzeźwa jak świnia
![]() ja miałam uszy przekuwanie pistoletem właśnie, myślę aby sobie dwie dodatkowe dziurki strzelić jeszcze
|
|
#1151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam takie ostatnio na weselu i chyba po raz pierwszy nie poleciało mi oczko, więc tym razem kupiłam takie same Ma 3 pary, więc w razie oczek dam jakoś radę Dzięki Może mu się wieczorem przypomni, tak ja mi o tych urodzinach mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiliśmy mamie ręcznik z haftem "Kochanej Mamie". W maju mama jedzie do sanatorium, więc jej się przyda, a dodatkowo będzie jej przypominać, że o niej myślimy ![]() Przy okazji kupiliśmy mały ręczniczek - taki to wycierania twarzy/karku dla TŻta na wesele, więc kolejną rzecz mogę w niezbędniku odhaczyć |
|||
|
|
|
#1152 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
ale jestem dziś nie w sosie ... Pokłóciłam sie z Tz ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() dosłownie nie dalo sie wlozyc kolczyka.Ale jeszcze raz bym sprobowala
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką jeśli można wiedzieć ![]() Ja wczoraj zaczęłam przeglądać all. pod kątem wyboru księgi g., tablic r. i zawieszek. Te ostatnie miałam robić sama, ale przeliczyłam i się nie opłaca.. W jakiej cenie zamawiałaś zawieszki?Widziałam jedne po 1,30zł bardzooo mi się podobały, ale nie wiem czy jest sens wydawać na nie tyle kasy bo czy ktoś to zauważy ![]() Tak w ogóle to cześć
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki sluchajcie zapodajecie jakeis spiewy na mszy chilanes kiedyś pokazywała ale teraz już nie wiem w której czeście chyba w 15... a nie chce mi się szukać
![]() acha a uszy tez mialam przekłuwane (nawet wręcz 4 razy - bo mi korek palsikowy wlazł do dziury - wtedy się okazał że mam ucuzlenie lae było za późno - bo musiemi mi zaszyć dziurkę - dobrze że z tyłu..... no i potem za kilka lat znowu mnie naszło to przekłułam drugi raz i o ile odbrze pamietam też pistoletem) i myslę cały czas nad piercingiem w pępku. a teraz mój tz-cik zrobi dla nas jajko sadzone na kolacyjkę ![]() Blaczku masz całuska ode mnie
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-04-20 o 19:35 |
|
|
|
#1155 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A co dziś cd panieńskiego?? To mój trzeci będzie A Remii ma chyba jutro w realu.. to będzie miała ciąg
|
||
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
O widzisz, ja wlasnie trzy minuty temu dzwonilam do skrzypka, czy ma jeszcze wolny termin. Ma mi sprawdzic bardzo poznym wieczorem i mam do niego zadzwonic o 23, jesli ma 15.05 wolny, to go od razu poprosze, zeby mi wyslal repertuar i troszeczke doradzil ile tych utworow powinno byc. Jak tylko sobie muzyke z nim ustale, to wrzuce ci tu liste.
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1158 | |||
|
BAN stały
|
Ok,już jestem do Waszej dyspozycji.
![]() Musze nadrobić pare postów. ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
A gdzie te dwie dodatkowe dziurki chcesz sobie zrobić??? ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
A co do małego ręcznika dla PM,to gdzie go będziecie go trzymać?? Troszke dziwne pytanie,ale cóż ![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18710425] Ja niewyspana ... i zaraz się biorę za kolejne winietki bo wczoraj skończyłam na 21.[/QUOTE] OOO,to czyli imprezka udana boś nie wyspana ![]() No to na zapęd wiesz,żeby tak fajnie i dobrze ci szło robienie winietek jak wczoraj. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18710425] A co dziś cd panieńskiego?? To mój trzeci będzie A Remii ma chyba jutro w realu.. to będzie miała ciąg [/QUOTE]Tak,dziś cd panieńskiego,bo niektórych PM nie było,imprezka ich omineła. A zresztą,jak się bawić,tak się bawić.
|
|||
|
|
|
#1159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() winietek 39/92 Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-04-20 o 20:31 |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skąd się biorą takie głupoty to ja nie wiem, mi się dziś śniło ( a już naprawdę dawno taka durnota mi się nie śniła ![]() no po prostu chyba, mam coś z głową ale miałyście wczoraj party time dlaczego mnie nie obudziłyście ![]() dziewczyny Gusia, Remmi to już tak blisko
|
|
#1161 |
|
BAN stały
|
Gusia,Remmi wasze zdrowie.
i za winietki ![]() Choć mi się coś spać chce.
|
|
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko się zaczynam obawiać czy mi się wszystko w tym pudełku zmieści, ale najwyżej jak nie to te mniej potrzebne rzeczy dorzucę do większego pudła, które będzie stać w naszym pokoju (o ile uda nam się takowy załatwić )[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18712206]OK to zaczynamy ![]() [/QUOTE]
|
||
|
|
|
#1163 |
|
Adwokat diabła
|
mad, w uchu a gdzieżby indziej
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za słowa otuchy
On twierdzi, ze jestem zbyt czepialska i delikatna ![]() Guska i Remmi : wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
Black masz
ode mnie
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaaa jeszcze mój prezent dla Was
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba przetrwać jakoś...Ale nam takie kłótnie psują relacje ...Ale myślę sobie, ze inni maja gorsze problemy i nie wolno sie poddawac---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- prawda? ![]() hahahhah ,Pewnie cieplutkie [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18713593]no poczekaj poczekaj jeszcze i nie uprzedzaj tutaj faktów..przecież jeszcze możemy się rozmyślić ![]() hahha nie pomyslalam o tym ale prezent musisz przyjac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

bo juz jestem tym znuzona troche
przez ostatnie 3 tygodnie codziennie byly wyjscia ze znajomymi, grille, imprezy itp. i na prawde mozna sie tym bylo zmeczyc 
pierwsza kocica staruszka już nawet dzieci nie rodzi dostałam ja od Tż-ta w prezencie już dawno jak mi zdechł Kotek

Z ciekawości pytam.Kiedyś miałam przebite jako dziecko,nosiłam złote kolczyki,a gdy zachciało mi się srebne to uszy mi ropiały.I chyba mi już zarosły dziurki. :/
No,ale to jeszcze nie koniec dnia,więc może i miej nadzieje że jednak go oświeci. 

za udane zakupy.A reszte spokojnie jeszcze kupisz/załatwisz. 

wiesz,żeby tak fajnie i dobrze ci szło robienie winietek jak wczoraj.