|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
Cytat:
pewnie, szukaj przyczyny.. a nóż da się wyeliminować problem... ![]() kurde, to to za oknem mnie dobija. spać mi się chce. w ogóle jakoś dołująco jest. Włosomaniaczki też ospałe są... co tak cichutko siedzicie?
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Bylam wczoraj w galerii, ale kupilam tylko kosmetyki bo nie mialam kasy. Ale wypatrzylam buty w CCC za 70 zl. Niezle i akurat na wiosne na obcasie. I strasznie duzo jest zwyklych topow z cwiekami powbijanymi np na ramionach. Tanie sa to tez bede musiala kupic. U mnie tez brzydko za oknem. A mialam dzis okna pomyc ;/ A Madzia chyba zamawialas taki sweterek z kokardkami szary To tez go widzialam jest sliczny, ale wykupili najmniejsze rozmiary wrrr
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-04-21 o 13:01 |
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z zajęć i piję sobie skrzypokrzywę
![]() A na dworze tak zimno! Wiatr i w ogóle. A wymyśliłam, że dzisiaj jak umyję włosy to zaplotę sobie warkoczyki i zostawię na noc, może mi się włosy pokręcą trochę
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
ja piję kawę na zmianę z bratkiem
![]() przeglądnęłam już chyba wszystkie portale z ofertami pracy i poznałam nazwy urzędów, o których istnieniu nawet nie wiedziałam oczywiście wszędzie dupa ja się dziś nastawiam na olejowanie kokosem
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie kokos skonczyl
Wgl wczoraj w galerii kolezanka poszla zjesc fast fooda, a tak mnie kusilo Haha ale nie dalam sie i 20 zl zaoszczedzone ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=10187&zid=2 o takie cos. Tzn nie chodzi mi o ksztalt bluzki tylko takie cos przyklejone. Juz widze, ze nie nazywa sie to cwiek, a dżety
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-04-21 o 13:11 |
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie, to modne ostatnio jest
prawie wszystkie sklepy mają koszulki z dżetami ja nie wiem czy mi się to podoba...
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi jeśli cierpisz na nadmiar gotówki polecam Ci karite z MYPY
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i tanie. A ja bardzo lubie bokserki.
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze się składa, bo niedawno dostałam od Agusi takie właśnie masełko dobrze, że mówisz a jak tam Twoje oczyszczanie? rety, ale jestem niechętna do pracy.. zaraz czas na drugie śniadanie
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wpadłam na chwilę podczas tłumaczenia słówek z angielskiego ![]() Ja się przekonuję do dżetów, ćwieków, kiedyś nosiłam namiętnie (oczywiście w zupełnie innej stylizacji ), a potem nastały czasy emo i się odcięłamWczoraj kupiłam sobie spodnie z dżetami imitującymi ćwieki w miejscu paska, ale tylko dlatego, że są szare, pasują na mnie i kosztowały 85zł w Tally Weijl, czyli ponoszę je dobre kilka lat W ogóle muszę Wam powiedzieć, że od kilkunastu dni śni mi się jeden chłopak z mojej szkoły. Kiedyś mu się strasznie podobałam i nawet pisał dla mnie wiersze, teraz role się jak widać odwróciły I przy okazji całkowicie uwolniłam się od exa
|
|
|
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/s...max-results=20
Znacie tą stronę?
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
oprócz tabletek przeciwbólowych i dwóch mocnych kaw na pusty żołądek
dość dobrze najtrudniej wieczorami, bo wczoraj zjadłam trochę gorzkiej czekolady taki miałam spadek energii ale ogólnie dobrze, tylko przez te herbatki i wodę z cytryną mój pęcherz zwariował |
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie bywa zaskakujące ![]() dobrze, że pozbyłaś się exa! tak trzymaj! Cytat:
tzn kiedyś ktoś mi pokazał. jest meeegaaaa!
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh ja tez senna strasznie przez tą pogodę jestem a rano było u mnie tak słonecznie. kupiłam bratka i cynk, może to mi cerę poprawi troszke pokrzywę i skrzyp pijam od dawna ![]() a i mam pytanie do Was zużyłam małe opkaowanie Vatiki no i wiem ze chcę nadal olejowac włosy, ale: czy warto kupować Vatike? macie porównanie ze zwykłym koksem? może szkoda przepłacac
|
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nowa fascynacja to najlepsze lekarstwo na złamane serce ![]() Cytat:
uwielbiam takie zdjęcia Macie jakieś plany na weekend majowy?
|
||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Bejjka, my mieliśmy plany, ale wszyscy znajomi płaczą , że nie mają kasy.. w sumie to ze mną na czele... w dodatku Tż-a zwolnili z pracy i jakoś tak... postanowiliśmy się schlać w domowym zaciszu
ewentualnie jakieś party u kogoś na działce.. jeśli pogoda pozwoli ![]() Aniu, ja porównania ze zwykłą Vatiką nie mam mam natomiast Vatikę z oliwą i kaktusem. tu porównując wygrywa kokos za to tamto pięknie pachnie
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja dawno kokosa nie miałam na głowie...
Ale na razie nie będę nic kupować. Muszę oszczędzać, skoro chcę się przenieść na mieszkanie
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 2 propozycje na majowke. Dwie na dzialce na wsi. Mam nadzieje, ze pogoda dopisze
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 1 maja idę na osiemnastkę kuzyna
A potem dalej zakuwam |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
jyyli przynajmniej sie odstresujesz
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jeszcze nie wiem co robimy
chcemy gdzieś wyjechać, ale skoro w maju/czerwca mamy jechać do Paryża to każdy grosz się liczy raczej przyjmujemy wersję oszczędną (czyli moi rodzice ). prawdopodobnie byłyby moje siostry i ich partnerzy jeszcze, czyli byłoby super, ale...sama nie wiem, bo coś tżet kręci nosem, bo byliśmy u nich w zeszły weekend a pierwotnie mieliśmy do Wrocławia albo nad morze jechać....więc sama nie wiem
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
kurde tak patrzę , że pokrzywa, skrzyp i bratek działają na cerę i są moczopędne... no luz. teraz zrobiłam sobie zieloną herbatę z mniszkiem lekarskim. czytam o mniszku i co widzę - działanie moczopędne + zwalczanie trądziku...
znaczy się co? przy takiej baterii oczyszczającej to będę miała cerę jak Afrodyta i monopol na toaletę ?
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
I będę mieć okazję, żeby wreszcie kupić jakąś ładną sukienkę
![]() Tylko pytanie, czy będę umiała rozmawiać o rzeczach innych niż uprawy batatów albo transport kolejowy na świecie |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko muszę znaleźć najtańszy an necie bo nie wiem czy gdzieś dostane w normalnym sklepie.
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć cerę jak Afrodyta, ale zapewne długo na to poczekam...
A może uda mi się w końcu pozbyć i wyleczyć... oby... A monopol na toaletę mam cały czas. Min raz na 2-3h chodzę siusiu, a inni patrzą się na mnie jak na wariatkę :P
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ![]() ![]() ![]() mi też ciągle chce się siusiu ![]() tylko pij też dużo wody, bo musisz dostarczać utracone płyny ![]() w domku pokrzywa i skrzyp na mnie jeszcze czekają
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale dziś jestem styrana ![]() nie mam na nic siły i tez ciągle latam siusiu od tych płynów ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
U mnie też tragicznie dziś na dworzu, a jak zimno, ciągle spac mi sie chce ![]() deszcz pada, pogoda straszna normalnie, a tak fajnie wczoraj było ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Ale bedziemy pieknie oczyszczone ![]()
|
|
|
#1289 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
Blondyno, KasiuMajo, Dymko, dzięki za kciuki. Z WOSu mnie nie pytał, mam 3. Z matmy powinnam klasówkę zaliczyć
![]() Spokojnie, nic mi nie jest. Ja okres właściwie bezobjawowo przechodzę. Krwawię trochę i tyle. A kubek czerwonej herbaty całą zbędą wodę z organizmu "spuścił" więc po sprawie. Gdyby nie krew to nawet nie czułabym, że mam okres. Cytat:
Fajniutka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lepiej uprzedź TŻ. O toalecie rzecz jasna :P
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, mam dziś dreszcze i jest mi potwornie zimno
mam nadzieję, że nie będę chora choć być może to z niewyspania przez te nocne bóle głowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

pewnie, szukaj przyczyny.. a nóż da się wyeliminować problem... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

To tez go widzialam jest sliczny, ale wykupili najmniejsze rozmiary
wrrr

oczywiście wszędzie dupa

a rano było u mnie tak słonecznie.
ale dziś jestem styrana 
kiepską mamy wiosnę w tym roku.. jak wstaję rano i widzę taką aurę za oknem to nawet nie chce mi się sensownie ubrać... i jakoś tak beznadziejnie wyglądam. z dnia na dzień co raz gorzej....