"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-21, 13:18   #3811
_Remedios
Zadomowienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Mój lubi książki, czyta jak tylko ma czas... żadnych gazet, magazynów nie zaobserwowałam u niego.
Sama też bardzo lubię i sie czaję na tym empiku
i lubie gazety ale dzienniki, innych nie kupuję...

Carmi
Stary 2010-04-21, 13:18   #3812
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Te, które nam się podobają i są w dostępnej dla nas cenie i do których do tej pory napisałam są już pozajmowani
znam ten bol.... u nas wiele takich spraw było... zwłaszcza z salami....
ale finał finałów jest dobrze

u Was też sie uda

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Po jednej stronie domu pada deszcz a po drugiej grad
nieźle
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 13:23   #3813
gawa
Rozeznanie

frezyjka85 a gdzie będziecie mieli przyjęcie ?
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 13:25   #3814
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
frezyjka85 a gdzie będziecie mieli przyjęcie ?
w hotelu w niepołomicach......
Stary 2010-04-21, 13:28   #3815
carmelova
Zakorzenienie

Tżta chcą przenieść do nowego klubu Dużo mniejszego, zwiększą mu podstawę ale utną prowizje. Bu
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 13:30   #3816
Biska
Zakorzenienie

U mnie też niedawno grzmiało i gradem waliło jak głupie

Frezyjko tylko my chcieliśmy jakiś sprawdzony przez nas zespół, boję się w ciemno rezerwować odpisał mi właśnie jeden, że mają wolny termin, nie biorą jakoś specjalnie dużo, demo mają takie nawet, ale nie wiem jak brzmią na żywo...

O, a u mnie znów grad

Carmi, ale to już jest pewne?

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-04-21 o 13:38
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 13:43   #3817
carmelova
Zakorzenienie

Biska niby ma przemyśleć temat, ale wiadome jest, że główny manager chce mieć od tej pory same laski w sprzedaży....
Z tym zespołem to faktycznie niefajnie macie
Stary 2010-04-21, 13:48   #3818
Biska
Zakorzenienie

http://www.zespolmasters.net/ co myślicie?

Nie stać mnie, żeby wywalić 4000 zł na zespół a ten bierze tylko 2800

Stary 2010-04-21, 13:55   #3819
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
O Matko!!!!!! ale tu straszna burza idzie..... strasznie pioruny lecą
Dawaj ją do mnie ja lubię burze a i przynajmniej Tż nie będzie musiał koło domu robić

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonił Tż, że zaraz będzie u mnie w firmie, bo chce pogadać - dzisiaj ma wolne.
Nie chciał powiedzieć o co chodzi, ale głos miał nie za ciekawy
Cytat:
Te, które nam się podobają i są w dostępnej dla nas cenie i do których do tej pory napisałam są już pozajmowani
Cytat:
Tżta chcą przenieść do nowego klubu Dużo mniejszego, zwiększą mu podstawę ale utną prowizje. Bu
To nie ciekawie. ale może wyjdzie mu mniej więcej tyle samo kasy co wcześniej dostawał? Albo może niech szuka innej pracy?

Cytat:
http://www.zespolmasters.net/ co myślicie?

Nie stać mnie, żeby wywalić 4000 zł na zespół a ten bierze tylko 2800
Mi się średnio podoba ich wykonywanie piosenek, a odsłuchałam kilka.
A może Zespół Combo? Podobno są świetni.
Od Ciebie do Baranowa jest niedaleko, byłaś tam kiedyś w tym zamku i ogrodach? Warto jechać?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 13:57   #3820
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Mi się średnio podoba ich wykonywanie piosenek, a odsłuchałam kilka.
A może Zespół Combo? Podobno są świetni.
Od Ciebie do Baranowa jest niedaleko, byłaś tam kiedyś w tym zamku i ogrodach? Warto jechać?
Nigdy nie słyszałam o takim zespole

W Baranowie też nie byłam, wybierałam się już nie raz, ale nie udało mi się tam dotrzeć

Stary 2010-04-21, 14:00   #3821
Choji
Zakorzenienie

Biska, mogę sie 3 osób zapytać o terminy i ew dać ci ich namiary. Dwa zespoły i jeden to albo Dj albo zespół, ale tu nie jestem pewna.
I może zaglądnij na podkarpackie forum ślubne? Tam zwykle były podane namiary na zespoły w danej okolicy

Stary 2010-04-21, 14:01   #3822
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
to nie dobrze... ale to już pewne czy na razie takie przypuszczenia/pomysły?

Cytat:
U mnie też niedawno grzmiało i gradem waliło jak głupie

Frezyjko tylko my chcieliśmy jakiś sprawdzony przez nas zespół, boję się w ciemno rezerwować odpisał mi właśnie jeden, że mają wolny termin, nie biorą jakoś specjalnie dużo, demo mają takie nawet, ale nie wiem jak brzmią na żywo...

O, a u mnie znów grad

Carmi, ale to już jest pewne?
a może jest możliwość wstępnie zarezerwować i umówić się na zobaczenia jak grają... teraz zaczynają się wesela więc pewni gdzieś grają... pójdziecie i zobczycie.... kilka takich zespołów poszukaj, zarezerwuj i potem wybierzesz... my na szczęście wybraliśmy orkiestrę, która grała u naszej koleżanki i bardzo nam się spodobali... mieli na szczęście wolny termin i biorą 2000zł więc jesteśmy zadowoleni

Cytat:
Dawaj ją do mnie ja lubię burze a i przynajmniej Tż nie będzie musiał koło domu robić
łap
Stary 2010-04-21, 14:06   #3823
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Biska, mogę sie 3 osób zapytać o terminy i ew dać ci ich namiary. Dwa zespoły i jeden to albo Dj albo zespół, ale tu nie jestem pewna.
I może zaglądnij na podkarpackie forum ślubne? Tam zwykle były podane namiary na zespoły w danej okolicy
Przejrzę to forum, ale boje się rezerwować zespół, którego nie słyszałam na żywo Ten zespół, co podałam to wiem, że będzie miał u siebie kuzyn Tż i jego szwagierka go miała i następna też już go zarezerwowała na czerwiec 2011 i wszyscy chwalą

Będę mieć wesele z mp3 Claris, będziesz mi grać całe wesele na flecie poprzecznym?

Stary 2010-04-21, 14:10   #3824
Choji
Zakorzenienie

Biska, niestety musisz pojeździć po weselach i posłuchać jak grają na żywo.

Stary 2010-04-21, 14:12   #3825
gawa
Rozeznanie

ja wam zazdroszczę tego że macie pewne sprawy już za sobą bo ja mam WSZYSTKO przed! Nawet przyjęcie zaręczynowe z rodzicami którego się najbardziej boje. Nasi rodzice się jeszcze nie znają !
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:13   #3826
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Biska, niestety musisz pojeździć po weselach i posłuchać jak grają na żywo.
Wiem, ale Tż nie jest zachwycony tym pomysłem Już mu to proponowałam to mi odpowiedział, że On to może mieć nawet Dj, przynajmniej nikt mu nie będzie za uchem fałszował

Stary 2010-04-21, 14:17   #3827
upadly_aniol00
Zakorzenienie

frezyjka85 śliczne masz te pazurki zawsze jak jesteś na forum to oglądam Twojego bloga . Zakochałam się w tych pazurkach
a te czerwone szpony są boskie .
Bądź moja i rób mi pazurki ciągle
Stary 2010-04-21, 14:20   #3828
carmelova
Zakorzenienie

Bisia ten zespół który pokazywałaś nie jest zbyt fajny....

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-04-21 o 14:22
Stary 2010-04-21, 14:22   #3829
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle witam, bo nowa jestem na tym forum i szukam swojego miejsca
Heeeeeeeej!

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
BTW odnośnie wczorajszego doła zw. z noclegami dla gości - jednak dałoby radę jakoś ich rozlokować po całej Brodnicy tylko teraz czekam na odp wujka w której połowie sierpnia przyjedzie i będziemy pytać o terminy, więc kciuki bardzo by się przydały
kciukać będę
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Myślałam , zeby przeprowadzić się do większego miasta , ale pewnie nawet by nas nie było stać na to . W łodzi za kawalerkę zapłaci się 500-700zł a jak widzę oferty z większych miast to aż nie wierzę ... połowa wypłat na dwóch szła by na samo mieszkanie , a gdzie tu coś jeszcze odłożyć .
ile?!?!
w Tychach my płacimy 730 zł za naszą kawalerkę (ze "wszystkim") w nie najnowszym (ale i nie najstarszym) bloku i to nam się BARDZO udało. co prawda po znajomości da się znaleźć taniej, ale my takowych znajomości nie mamy. A jakbyśmy szukali przez nieruchomości to musielibyśmy płacić minimum 900 zł, i to bez mediów, c.o. itd.
Koleżanka wynajmuje z facetem 3 pokoje za 1000 zł + media i czynsz itp. I to tylko dlatego, że wynajmują od starszej kobiety, której głupio było powiedzieć, że chce więcej... :| a i tak muszą się wynieść, bo ona to mieszkanie sprzedaje.
500 zł w takim mieście jak Łódź za kawalerkę to niesamowicie mało, skoro moje małe Tychy są droższe...
natomiast co tydzień mamy wkładki z Domiporty, m.in. na Łódź i Kraków, i ceny w tych miastach są bardzo podobne - tzn. w Domiporcie tak jest. Łódź jest nieznacznie tańsza i to tylko w "brzydszych" okolicach z dala od centrum, bo np. w starej i nieciekawej kamienicy na Pietrynie jest drogo, tylko dlatego, że to Pietryna właśnie.
Cytat:
Idę dzisiaj do gina. Trzymajcie kciuki, żeby się nie okazało, że ten mój Obcy znowu urósł
kciuk, kciuk, kciukam będzie gitnie
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
wczorajszy wieczór...............

Olka, claris, naj i pagka pewnie będą mnie goniły z siekierą...

ale dzięki Bogu mam carmelka i madzię - one mnie obronią

co do tych kieliszków z grawerem.... to był mój prezent dla TŻta na naszą pierwszą półrocznicę..... zaniosłam wygrawerowane kieliszki z datą 10.09.2006 do restauracji dzień wcześniej w której byliśmy z tej okazji na kolacji i podali nam w tym wino.... ale TŻ był wtedy zaskoczony.... ehhhh wspomnienia
fajne kielonki ja mam ochotę jakiś drobiazg mojemu sprezentować, ale nie wiem co... zbieram na razie na "duży" prezent na rocznicę (chcę wydać ok. 700 zł, więc muszę już odkładać), ale chciałabym mu cokolwiek dać tak o. w międzyczasie może kolejna książka albo płyta...? niby ma ich dużo i często mu dokupuję, ale tak bez okazji, to chyba by miał niespodziankę
co do kolacyjki... przeceniłaś mnie, kochana, nie mam zamiaru Cię gonić z siekierką wystarczy bejsbol
bardzo fajna kolacyjka musiała to być
Cytat:
Buuuu ta kawalerka juz jest nieaktualna
oj,szkoda, bo wyglądała bardzo fajnie (przynajmniej kuchnia) no i warto by było obejrzeć... ale nie martw się, na pewno niedługo trafi się inna
Cytat:
czyli ogólnie wyjdzie na minus w porównaniu z tym, co ma teraz?
to może niech się zgodzi i rozgląda za czymś nowym? będzie dobrze

dzięki wszystkim za pocieszenie w związku z moją fuchą - będzie, co będzie. tak sobie chciałam marudnąć

muszę zacząć pisać pracę i wykorzystać fakt, że jutro mam wolne na uczelni i się UCZYĆ!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:25   #3830
raingirl
Zakorzenienie

Spadam do lekarza
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:26   #3831
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Bisia ten zepsół który pokazywałaś nie jest zbyt fajny....
Ja nie wiem czym Oni się zachwycali... szkoda, że to wesele dopiero w sierpniu mają, tak to bym zdecydowała dopiero po Ich weselu

Skończy się na tym, że weźmiemy zespół, który baaardzo średnio grał na weselu znajomych, przynajmniej będę wiedziała co mnie czeka... (pomijając fakt, że wokalistka ubrała się jak pod latarnie, co bardzo mocno zgorszyło starszą część gości i było gorącym tematem dyskusji )

Carmi, a może Ty coś wiesz na temat tego zespołu z Janowa? http://www.grupagraffiti.pl/sklad.htm

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-04-21 o 14:28
Stary 2010-04-21, 14:28   #3832
najfajniejsza
Zakorzenienie

Bisia, mnie się ten zespół w ogóle nie podoba no ale ja nie lubię takiej muzyki granej na keyboardzie i takiego wokalu i w ogóle... marzy mi się zespół z trąbkami, saksofonami, perkusją, w stylu swingowym ale jako że nie będzie nas na taki stać (taki, który wpadł nam w ucho, kosztuje ok. 8 tys. - a gdzieś 15 będziemy chcieli dać na wesele [tak mi się wydaje ;P]), weźmiemy pewnie didżejo-wodzireja może bez przesady z konkursami itp., bo tego nie lubimy, ale nie żeby tylko siedział przy sprzęcie, no wiecie w każdym razie dobry didżej jest i tak tańszy, a taki zespół... moim zdaniem brzmi zbyt diskopolowo. tzn. nie ma ten wokalista raczej talentu, a zarabia. ja wolałabym zapłacić fajnemu didżejowi (który poza szlagierami, puści też (s)hity na miarę "Umbrelli" ) niż przeciętnemu zespołowi, ale ja to ja każdy ma przecież swój gust. jeśli Wam się podoba, wiecie, że gra fajnie na żywo, to bierzcie
Stary 2010-04-21, 14:31   #3833
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Bisia, mnie się ten zespół w ogóle nie podoba no ale ja nie lubię takiej muzyki granej na keyboardzie i takiego wokalu i w ogóle... marzy mi się zespół z trąbkami, saksofonami, perkusją, w stylu swingowym ale jako że nie będzie nas na taki stać (taki, który wpadł nam w ucho, kosztuje ok. 8 tys. - a gdzieś 15 będziemy chcieli dać na wesele [tak mi się wydaje ;P]), weźmiemy pewnie didżejo-wodzireja może bez przesady z konkursami itp., bo tego nie lubimy, ale nie żeby tylko siedział przy sprzęcie, no wiecie w każdym razie dobry didżej jest i tak tańszy, a taki zespół... moim zdaniem brzmi zbyt diskopolowo. tzn. nie ma ten wokalista raczej talentu, a zarabia. ja wolałabym zapłacić fajnemu didżejowi (który poza szlagierami, puści też (s)hity na miarę "Umbrelli" ) niż przeciętnemu zespołowi, ale ja to ja każdy ma przecież swój gust. jeśli Wam się podoba, wiecie, że gra fajnie na żywo, to bierzcie
No właśnie nie wiemy a ja po prostu nie lubię i nie potrafię ocenić zespołu nie słysząc go na żywo coraz bardziej biorę pod uwagę Dja, chociaż porównując wesela z zespołem i wesela z Djem, to o wiele bardziej podobały mi się te z zespołem...

Rain

Stary 2010-04-21, 14:34   #3834
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ha już mam wstęp pracy
o 15.30 idę korki udzielać , pewnie z dwie godziny zejdzie , ale chociaż trochę kasy mi wpadnie i będziemy mogli dzięki temu lepiej spędzić naszą rocznice .
jak wrócę muszę napisać CV i list motywacyjny , okazało się że szukają grafika na staż , może udało by mi się dostać .
Niby staż mało kasy bym miała , ale w końcu w zawodzie bym miała staż w przyszłości inaczej by na to patrzyli.

Naj pod koniec tyg uśmiechnę się ślicznie do Ciebie o sprawdzenie pracy . A potem się jakoś odwdzięczę za to jeszcze nie wiem jak ale na pewno coś wymyśle

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Za 15 tys chcesz wesele wyprawić ? to chyba jakieś przyjęcie ? Chyba , że jeszcze rodzice mają Wam pomóc .
Stary 2010-04-21, 14:35   #3835
Choji
Zakorzenienie

Biska, zaglądnij tutaj. http://www.brosart.pl/ powiem ci że gość jest bardzo towarzyski, umie porwać ludzi. Tylko że to nie zespół.

Co kupić na 25-lecie ślubu? Teście mają w tym roku i moi rodzice też...

Stary 2010-04-21, 14:36   #3836
najfajniejsza
Zakorzenienie

Ten zespół za 8 tys. co grał na weselu kuzynki lubego i nam się spodobał, był bardzo profesjonalny moim zdaniem, bo:
1. wszyscy byli ubrani elegancko i cali na czarno (nawiązując do nazwy zespołu), wokalistka w czarnej skromnej sukience - co świadczy moim zdaniem o profesjonalizmie. a nie że każdy inaczej odwalony
2. znali mnóstwo piosenek! grali, prawie się nie powtarzając.
3. robili przerwy tylko jak podawano jedzenie (choć podawano dość często )
4. grali do oporu, bez dopłaty (!!!) na poprawinach grali do 23, bo się wszyscy świetnie bawili a pierwszego dnia do 5 rano.
5. byli uśmiechnięci i zarażali energią - bomba!

natomiast po tym, co mają na stronie internetowej, nie zdecydowałabym się na nich. takie instrumenty jak trąbka, perkusja itp. najlepiej brzmią na żywo no i miałam szczęście je usłyszeć
Stary 2010-04-21, 14:40   #3837
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
frezyjka85 śliczne masz te pazurki zawsze jak jesteś na forum to oglądam Twojego bloga . Zakochałam się w tych pazurkach
a te czerwone szpony są boskie .
Bądź moja i rób mi pazurki ciągle
ojej dziękuję Ci bardzo! ale to tylko takie hobby
uważam że o wiele większą sztuką jest tworzenie/malowanie obrazów.... zwłaszcza takich jak Twoje

Cytat:

fajne kielonki ja mam ochotę jakiś drobiazg mojemu sprezentować, ale nie wiem co... zbieram na razie na "duży" prezent na rocznicę (chcę wydać ok. 700 zł, więc muszę już odkładać), ale chciałabym mu cokolwiek dać tak o. w międzyczasie może kolejna książka albo płyta...? niby ma ich dużo i często mu dokupuję, ale tak bez okazji, to chyba by miał niespodziankę
co do kolacyjki... przeceniłaś mnie, kochana, nie mam zamiaru Cię gonić z siekierką wystarczy bejsbol
bardzo fajna kolacyjka musiała to być
myślałam że będziesz mnie biła za te pokazane truskawki z czekoladą

Cytat:
Spadam do lekarza
daj znać jak będziesz już po

Cytat:
Biska, zaglądnij tutaj. http://www.brosart.pl/ powiem ci że gość jest bardzo towarzyski, umie porwać ludzi. Tylko że to nie zespół.

hmmm... może jakis obraz albo wazon na kwiaty?
Stary 2010-04-21, 14:44   #3838
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, może coś do domu?
Cytat:
No właśnie nie wiemy a ja po prostu nie lubię i nie potrafię ocenić zespołu nie słysząc go na żywo coraz bardziej biorę pod uwagę Dja, chociaż porównując wesela z zespołem i wesela z Djem, to o wiele bardziej podobały mi się te z zespołem...

Rain
ja nie byłam na weselu z didżejem, więc nie wiem ale fakt, najlepiej na żywo ocenić...
Cytat:
Ha już mam wstęp pracy
o 15.30 idę korki udzielać , pewnie z dwie godziny zejdzie , ale chociaż trochę kasy mi wpadnie i będziemy mogli dzięki temu lepiej spędzić naszą rocznice .
jak wrócę muszę napisać CV i list motywacyjny , okazało się że szukają grafika na staż , może udało by mi się dostać .
Niby staż mało kasy bym miała , ale w końcu w zawodzie bym miała staż w przyszłości inaczej by na to patrzyli.

Naj pod koniec tyg uśmiechnę się ślicznie do Ciebie o sprawdzenie pracy . A potem się jakoś odwdzięczę za to jeszcze nie wiem jak ale na pewno coś wymyśle

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Za 15 tys chcesz wesele wyprawić ? to chyba jakieś przyjęcie ? Chyba , że jeszcze rodzice mają Wam pomóc .
chętnie sprawdzę bez żadnych odwdzięczeń wszak będziesz zasuwać przy moim weselu (i właśnie dlatego, że nam pomożecie, zmieścimy się w 15 tys., sesesese )
a tak serio to... chciałabym coś skromnego i chciałabym, byśmy płacili sami. nie mam pojęcia, czy zmieścimy się w 15 tys., natomiast więcej nie damy rady odłożyć (nie chcę czekać na ślub 5 lat od zaręczyn wolałabym to w ciągu kilku miesięcy maks. roku zorganizować).
no i nie wiem, co z poprawinami i noclegami natomiast pomocy finansowej wolałabym uniknąć - wolę te pieniądze dostać w prezencie ślubnym.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Aaaaa! oni kiedyś grali w Kato na imprezie studenckiej, na której byłam
no i byli fajni (bo ich tam dwóch było), ale nie wiem, czy na weselu też tak... tzn. bardzo fajnie było, bo właśnie bańki puszczali i ogólnie to byłą impreza w stylu lat 60.-80. z przebierankami faaaaaaaaaajnie było

Frezyjka, od bicia to ja mam ludzi
Stary 2010-04-21, 14:45   #3839
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry

Po pierwsze frezyjko.... (nie mogłam Cię przecież zawieść )

Po drugie- jestem wyrąbana jak koń po westernie. Wyspałam się, poszłam na 12 na zajęcia, zgłosiłam się na ochotnika do robienia sekcji i co? I dostałam ogromnego psa [jakiś skundlony wilczur], prawdopodobnie stukniętego przez zamochód bo był wygięty w kształcie litery S, w ogole jakiś nieforemny, z zanikiem mięśni, więc zanim przeszłam do sedna sprawy zmachałam się samym rozcinaniem. Poza tym okropnie śmierdział i mimo, że wzięłam dłuuuuugi prysznic, ubranie pierze się w pralce to dalej mam wrażenie, że śmierdzę trupem.

Po trzecie- UWIELBIAM BURZE i z utęsknieniem czekam na jakąś taką porządną.

Po czwarte- ja nie mogę mieć ładnych pazurków

Po piąte- siostra się odezwała....

Po szóste- miałam dzisiaj masakrycznie nieprzyjemny sen (tak, to był koszmar) i co gorsza, obudziłam się z wybitym palcem i siniakami na rękach i nogach

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-04-21 o 14:47
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:47   #3840
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, może coś do domu?

ja nie byłam na weselu z didżejem, więc nie wiem ale fakt, najlepiej na żywo ocenić...

chętnie sprawdzę bez żadnych odwdzięczeń wszak będziesz zasuwać przy moim weselu (i właśnie dlatego, że nam pomożecie, zmieścimy się w 15 tys., sesesese )
a tak serio to... chciałabym coś skromnego i chciałabym, byśmy płacili sami. nie mam pojęcia, czy zmieścimy się w 15 tys., natomiast więcej nie damy rady odłożyć (nie chcę czekać na ślub 5 lat od zaręczyn wolałabym to w ciągu kilku miesięcy maks. roku zorganizować).
no i nie wiem, co z poprawinami i noclegami natomiast pomocy finansowej wolałabym uniknąć - wolę te pieniądze dostać w prezencie ślubnym.
z nasza pomocą to w 10 tys się zmieścicie
W tym roku mam brata wesele i na 110 chyba osób licząc z orkiestrą , kamerzystą będzie . Całe wesele wyniesie coś koło 30 tys .
Ale powiem Wam , że u nas jest taka karczma młyn i kiedyś pojechałam tam z Tż trochę potańczyć , wypić drinka a tu słyszę w głośnikach a teraz zapraszamy Parę młodą na środek a my szok . Urządzili sobie malutkie przyjęcie impreza otwarta chyba z 15 osób było samo młodzi raczej . Ale świetnie się bawili i za dużo ich to nie wyniosło

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości