|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wargi sromowe
.
Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2010-01-28 o 02:59 |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
jak wy to robicie.. ja niby za soba mam nawet ten wstydniwy sex oralny ale i tak sie bardzoe tego wstydze i unikam
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2010-01-28 o 02:59 |
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Heh, jak dla mnie to całkowita norma, że różnimy się w podobie
a kto tego nie akceptuje, w sęsie facetów, no to troszkę dziwnie... To nasze ciało, a czy coś jest mniejsze troche czy większe, ma mniejsze znaczenie. Oczywiście, jeśli nie wpływa to na nasze zdrowie, a niestety na tym już się nie znam ale nie miejcie kompleksów, bo naprawde nie ma w czym
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy ja powiedziałam ze moj partner tego nie akceptuje??
nie ![]() przekonuje mnie ze slicznie i nic by nie zmienił bo oczywiscie powiedziałam mu o kompleksie.. ale ja mam taka nature,,, chec bycia idalna
|
|
#336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikt nie jest idealny, ale uwierz mi ze dla swojego partnera zapewne jestes
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po zabiegu i polecam go każdej kobiecie, która o tym myśli. Nie ma sensu się zadręczać, bo gwarantuję, że jeśli to Wam choć trochę przeszkadza, to nikt, ani nic nie jest w stanie sprawić, że to w sobie zaakceptujecie. Mnie zajęło rok czasu znalezienie dobrego lekarza, ale się opłacało. Pokonałam ponad 300km i trafiłam do doktora Plewy z Lublina.
Ja miałam wykonywany zabieg w Laser-Medzie w Lublinie, jakieś 100m od dworca PKP. Zapłaciłam 1600zł, w tym zagwarantowany jest nocleg, który osobiście polecam, bo parę godzin po zabiegu może się zrobić np. jakiś krwiaczek, który doktor natychmiast usunie, a jak pojedziecie po zabiegu do domu będziecie się z tym same męczyć i wszystko dłużej się wtedy goi. Na drugi dzień poszłam już do pracy. Miałam założoną grubą podpaskę i opatrunek z gazy, ale ogólnie czułam się bardzo dobrze, choć moja praca wymaga ode mnie trochę ruchu, częstego siadania i wstawania. Co do samej osoby dra Plewy, to mogę wyrazić się tylko w samych pozytywach. Przede wszystkim niesamowity profesjonalista. Zaro blizn, po wygojeniu nie ma śladu, że coś się tam "działo" Poza tym bardzo, ale to bardzo miły. To nieprzyjemny zabieg, szczególnie ze względu na obszar w którym się go wykonuje, a dr Plewa potrafi stworzyć taką atmosferę, że czujecie się jak na pogawędce u dobrego znajomego Wszystko wykonuje na znieczuleniu, więc czujecie tylko wbicie cieniutkiej igły, potem już nic. Stoi też przy Was bardzo miła pielęgniarka.Dodam jeszcze tylko jedno: nie wierzcie, że ten zabieg może wykonać każdy ginekolog, za 300-500zł. Na ściągniecie szwów nie chciałam znów jechać do Lublina i porosiła o to mojego ginekologa, a ten nawet tego nie umiał zrobić. Stwierdził, że to tak misterna, koronkowa robota, że on nie ma tak małutkich penset i obcinaczek, żeby ściągnąc te szwy. Pozdrawiam! Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-01 o 18:04 Powód: przywrócenie treści |
|
|
|
|
#338 |
|
BAN stały
|
Mężczyzna na pewno nie oceni "innych" warg sromowych jako "dziwne" lub "brzydkie". A kiedy wstydzimy się rozebrac czy współżyc oralnie jeszcze bardziej wskazujemy na trapiący nas problem.
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
pamiętam, że nigdy ich nie lubiłam i miałam kompleks na ich punkcie
ale po paru bliższych kontaktach z moim chłopakiem i jego słowach, podchodzę do tego zupełnie inaczej polubiłam je i zero skrępowania
|
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
kurcze a juz myslalam ze jest mna jest cos nie tak i jestem poprostu jakos tak dziwnie zbudowana :P mialam mega kompleks na ich punkcie ale juz mi przeszlo
|
|
|
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
u mnie minely juz 2 miescie od zabiegu
&ani troche nie zaluje jedyne co troszke boli to ... wiecie co ![]() no z poczatku tak moze niestety byc. ale wiem ze wroci do normy... tak czy siak jestem szczesliwa ze sie wyzwolilam ale tez mysle,ze dziewczyny ktore to czytaja nie powinny sie do konca sugerowac... i mysle ze tez powinny popatrzec na to z tej strony ze jest to wzgledne.... kazda jest zbudowana inaczej no i kazda sobie potrafi odp na pytanie: czy ja chce z tym zyc? moj problem naprawde byl spory dlatego sie zdecydowalam. gdyby byl sredni pewnie bym tego nie zrobila
|
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się takim banałem. Jeżeli Twój facet ją kocha to po co robić z tego wielki problem?! Nie ma najmniejszego sensu, ciesz się z seksu oralnego i przezywaj to co w nim najlepsze. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
też mam taki 'problem' ;p chociaż jak tak poczytałam to kompleks mi przechodzi już w znacznym stopniu
skojarzyło mi się tylko to z tym, że my chcemy mieć w majtkach jak najmniej a faceci jak najwięcej xD może po prostu lepiej zaakceptować siebie nie ważne czy duże czy małe.. ważne że nasze |
|
|
|
|
#344 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
rośnie we mnie nadzieją na pozegnanie się z moim "tabu"
|
|
|
|
|
|
#345 |
|
Przyczajenie
|
dlaczego ktos kto nie ma tego problemu, mowi czy to moze przeszkadzac czy nie.... a gdybys miala jedna piers wieksza? albo obwisla? to co nie chcialabys tego zmienic???
|
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się takimi błachostakiami tym bardziej jak Twojemu facetowi to zupełnie nie przeszkadza i uwielbia patrzeć
|
|
|
|
|
#347 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam mniejsze wargi większe (ale tylko troszke wystają) i nie jest to dla mnie krępujące
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo nie powinno być
|
|
|
|
#349 |
|
ftgy
|
znalazłam stronę zdjęć przed i po operacji zmiejszenia tych "fałdek"
http://www.chirurgia-plastyczna.tv/z...spirova-blanka dla zainteresowanych, niektore zdjecia sa ciut obrzydliwe.. |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Akceptujmy to, że to jest zupełnie naturalne!
Facet dla którego liczy się jedynie wygląd jest mhhh płytki... Edytowane przez mourie Czas edycji: 2011-02-10 o 18:26 |
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
tez miałam ten kompleks z którego wyleczył mnie mój tż, lubi mojego "kalafiorka" jak to się śmieje
wręcz uwielbia, śmieje się do niego, gada z nim mi przeszkadza bo jets to troche niewygodne ale jak tż dowiedział się że myślę o zabiegu powiedział "nie! tylko nie to! uwielbiam kalafiorka takim jakim jest"i kompleksy zniknęły to najlepsze lekarstwo
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
te zdjęcia po są naparwde tragiczne ja też miałam taki zabieg ale nie wyglądało to aż tak źle nie było tej krwi ani takich dziwnych szwów. wygląda to naparwde niedobrze. po takich zdjęciach też bym się nie zdecydowała..... ale na szczescie trafiłam do bdb specjalisty i jedyne czego mogę żałować to że nie zrobiłam tego wczeesniej od zabiegu mineło 5 miesięcy i wiem że nie mogłam podjąć lepszej decyzji... |
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie trochę przeraża jak ludzie w dzisiejszych czasach na siłę dążą do perfekcji... w dodatku perfekcji ustalonej przez czyjeś widzi mi się...
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy nie wykonałabym takiego zabiegu.
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
To chyba nie jest odpowiedni partner dla Ciebie !
Twój TŻ nie powinien Cię krytykować to okropność ;o Hehh dobry ten argument o rozmiarach itp penisa !
"Nasze spojrzenia spotkały się na chwilę; jego złote oczy były tak niesamowicie głębokie, że wyobrażałam sobie, iż mogę w nich zobaczyć ścieżkę aż do samej jego duszy." Edytowane przez sandereq Czas edycji: 2010-04-20 o 20:32 |
|
|
|
|
#358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
to jest forum o kompleksach więc o kompleksach piszę i nie po to zeby się użalać tylko żeby się podzielić refleksją o fakcie, ze często się zdarza, że to nie my same nie lubimy własnego ciała tylko sprawia to ktoś kogo kochasz, może nawet nie do końca zdając sobie z tego sprawę
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak Ci cycki będą opadać w co drugim wątku to w końcu sięgną kolan ![]() Przepraszam, ale nie mogłam powstrzymać się od komentarza ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

a kto tego nie akceptuje, w sęsie facetów, no to troszkę dziwnie... To nasze ciało, a czy coś jest mniejsze troche czy większe, ma mniejsze znaczenie. Oczywiście, jeśli nie wpływa to na nasze zdrowie, a niestety na tym już się nie znam

i zero skrępowania 

bo nie powinno być