![]() |
#2071 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Czemu Cię kocham? Bo tak mi każe serce.
_________________________ ____ Ja niestety nie mam różowych okularów.. Muszę dbać o zdrowie, więc nie mogę na ciebie patrzeć. ![]() Widzę różowe słoniki ![]() Kocham Cię.. denerwować. ![]() _________________________ ___ Zostaw mnie Zagryzam wargi Gdy lecą łzy Nie mam już siebie Już nie mam nic.
#2072 |
Zadomowienie
|
Jeden dzień może być perłą, a wiek cały może nic nie znaczyć. Jutro to najbardziej zajęty dzień roku.
![]() |
#2073 |
Przyczajenie
|
Wielokrotnie odgrywana scena rodzi zobojętnienie..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Przyczajenie
|
no siema. happyend z tej str. tam mam baaaana!
napiszę kilka swoich. wgl. zaakochałam się ! ajaaaj <3 ' teraz dla niej jestes całym światem.. Dla mnie już panem niktosiem. ' Chcę być jak twój pies. Ciągne przy Twojej nodze ![]() ' Ile razy mówiłam Ci, że Cię kocham ? policz sobie. Przypuszczam, że jakiś milion . ' Mam nowy cel! < 3 ' szkoda tylko, że piękne chwile nas ominęły. - Przestań mnie kochać do cholery! - Yhy.. a jak powiesz słońcu zeby przestało świecić to posłucha.? |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Raczkowanie
|
'bawcie się, tańczcie tak, by zapomniał świat o łzach.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Raczkowanie
|
pi*prz ich. kompletnie. nie potrzebujesz ich. jesteś najfajnieszą laską na tej półkuli. pi*prz ich. pie*rz ich. pie*rz ich. poważnie. nie możesz pozwolić, żeby takie dupki rządziły Twoim życiem.
Something so beautiful deserves to be seen on someone worthy of its beauty. / Coś tak pięknego powinno należeć do kogoś godnego tego piękna. [ z plotkaryy. ]
![]()
#2077 |
Zadomowienie
|
A gdy widzę jak z nią gadasz mam ochotę
powyrywać jej włosy To tylko Twój bezsensowny bełkot,nic więcej A na pytanie od Ciebie co się stało ze łzami w oczach nie odpowiadam nic Chora satysfakcja z całego burdelu w Twojej głowie Za to przepraszam nie kupie sobie nowego zaufania co do Ciebie Czekam tylko na to aż wielkie pluszowe misie zaatakują mój chory umysł Siedząc na parapecie przykryta kocem,popijając kakao i słuchając muzyki wiedziała,że lepiej by się czuła gdyby on był teraz przy niej Bo jakże słodko zacząć nowy dzień bez Ciebie Czekałam aż kupisz sobie starter z plusa żebyśmy mogli pisać bez przerwy namiętne smsy A w portfelu trzymam Twoje zdjęcie Czekoladowy świat fantazji Zawsze nadchodzi taki czas jak ten Kiedy myślę o Tobie I zastanawiam się, czy Ty kiedyś myślałeś o mnie M <3 ![]() Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-04-21 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Rozeznanie
|
' Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest. ' ' Moje serce lustrem jest i ciągle jeszcze szuka sił by wybaczyć. ' ' Dzięki tobie już umiem nie szukać zbędnych mi złudzeń. ' ' Nie dam zniszczyć swych uczuć tylko po to byś znów mógł cieszyć się swoim szczęściem niszcząc we mnie całą resztę. ' ' Widziałam Cię, chciałam bez słowa Cię znów pocałować, lecz w Twoje ramiona wtuliła się ona. Zrozumiałam że miłość przegrała. Zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać. ' ' Twój niechciany anioł stróż. ' ' Gdziekolwiek teraz jesteś odnajdzie Cię, obudzi Cię Mój Krzyk. ' wszystko to teksty piosenek.brak weny.
#2079 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() *
pomyśl chwilkę. co, za trudne? ![]() fascynacja to dopiero pierwszy z wielu krok ku miłości, niestety. dzięki Bogu za makijaż. nie tak łatwo poznać, jak bardzo płakałam w nocy. słońce świeci tak intensywnie jakby wiedziało, jak marzę o spacerze z Tobą. przygarnę stado czarnych kotów, a Ty i tak to przebijesz i przyniesiesz mi szczęście. uwielbiam z Twojego powodu dreszcze, łapczywie sięgam po jeszcze i jeszcze. kodeks miłości na pamięć wykułam. człowiek najpierw się upodli, a później o brak kaca modli. ![]() *
![]() |
#2080 |
Przyczajenie
|
to już jest koniec, nie ma już nic, ja jestem wolna, ty możesz iść.
Mamo! Ja już nie chce się zakochiwać! ![]() ![]() _________________________ ______ Ja? Ja nie mam złamanego serca! Tylko troszkę się potłukło.. -Co będzie, jeśli ja się wyprowadzę? Ty tu zostaniesz, i się zakochasz? -Nic nie będzie, zakocham się dopiero wtedy kiedy przyjedziesz.. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥wszędzie je widzę ![]() ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ _________________________ ______ Nawet najlepszy doktor, nie wie jakie jest najlepsze lekarstwo na złamane serce ![]() ![]()
#2081 |
Raczkowanie
|
http://gabrienaa-sebbene.blogspot.com/ < - proszę komentować z góry dzięki <3 ; *1 . jestem taka obca, kiedyś mnie nie poznasz... |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Raczkowanie
|
poprostuAsiss - dziękuję, dziękuję, dziękuję
![]() ![]() ____ nie potrzebuję ustawiać bezsensownych opisów na gg, aby uświadomić wszystkim jak bardzo mi ciebie brakuje. przecież każdy wie jak jest, że nie śpię nocami za dnia tylko płaczę. już nic nie jem, a woda nie jest wcale mi potrzebna.. nie którzy pytają jak mi pomóc odpowiadam 'spraw, aby on wrócił'. a ja co dnia zakładam Twoją bluzę, którą u mnie zostawiłeś. nie mam zamiaru ci jej oddać, bo wciąż pachnie jeszcze Twoimi perfumami. to niesamowite, że tak ogromną satysfakcję może dawać ranienie czyichś uczuć. tak jak robisz mi to co dnia, powtarzając, że się nie liczę.
im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie Edytowane przez impresion Czas edycji: 2010-04-21 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Raczkowanie
|
marikab
![]() dobrzemidobrzemidobrzemi dobrzemidobrzemidobrzemi dobrzemidobrzemidobrzemi dobrzemidobrzemidobrzemi. .. podobno kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą . powiedziałam abyś się do mnie nie zbliżał, mimo iż tak naprawdę nigdy nie byłeś wystarczająco blisko mnie. Bo kac zawsze zmusza mnie do przemysleń. ![]() ![]() ![]()
#2084 |
Zadomowienie
|
zobaczenie Cię nie było zbyt dobrym pomysłem. niezabliźnione rany paskudzą się na nowo.
boli, boli, boli! zrób coś z tym do cholery.
![]() |
#2085 |
Rozeznanie
|
Istotka z Bajki - z moją też.
![]() ![]() Mariettax3 - niezmiernie mi miło, okradaj do woli ![]() ![]() radzę sobie coraz lepiej bez Ciebie czasem tylko przypomni mi się twój cudowny uśmiech i zabójczo czekoladowe oczy, ale co tam... But then I feel your love surrounding me .. <3 / ale wtedy czuję twoja miłość otaczającą mnie <3 'Rodzice chcieli Ci dać na imię sku*wiel, ale ksiądz nie pozwolił, prawda?'
![]() |
#2086 |
Przyczajenie
|
dziewczyny szukam opisów :
1) pod zdjęcia np; z przyjacielem 2) pod zdjęcia - różne. 3) smutne typu: "wszyscy bredzą jak pijani" 4) dialogowe. Dziękuję ; ** z góry. |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Przyczajenie
|
Każdy nowo poznany człowiek wie coś, czego my jeszcze nie wiemy!
Dziewczyna z różową rękawiczką, która miała być księżniczka.. Życie jest za krótkie, by spróbować wszystkiego... Teraz wiem, że nie śpię... że to nie sen.. `...Pomyśl chociaż raz,ile możesz dać każdego dnia. Ile możesz dać szczęścia,w rytmie serca... ...Dokądkolwiek pójdziesz, tam będziesz... ● Jeśli będziesz myślał nad krokiem w przód, możesz nigdy go nie wykonać. ♪♪ Śmiech opromienia świat niczym słońce szczęście jest czerwone w żółte kropki i nosi małą, zieloną koronę. Ludzi znudzeni nudzą. Ludzie interesujący budzą zainteresowani ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
do 1 : moze byc : Niewielu jest ludzi, których prawdziwie kocham, a jeszcze mniej takich, o których mam dobre mniemanie. Im więcej poznaje świat, tym mniej mi się podoba, a każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu o ludzkiej niestałości i o tym, jak mało można ufać pozorom cnoty czy rozumu. -------- naucz się doceniać to co masz zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś. -------- "Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi" Jan Paweł II
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję ; **** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie bitwy, które przychodzi nam stoczyć w życiu, czegoś nas uczą. Także te przegrane.
Zrób to na co masz ochote, potem żałuj... i tak umieramy po mału Tak ma być dalej? Za jaką karę? J**ać to!! Dawaj na balet!! eLo ziomale Żyjmy chwilą, tu powtórek nie ma. Halo ! Klęski się zdarzają. Nikt ich nie uniknie. Dlatego czasem lepiej przegrać bitwę o swoje marzenia niż zostać pokonanym, nie wiedząc po co się walczyło. W życiu jak w "Klanie" raz jest dobrze a raz Rysiu ;o
![]() |
#2090 |
Zadomowienie
|
przecież dziś nie jest lepiej, nie jest dobrze.
rozmijamy się całkiem.
#2091 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() impresion - ![]() a żeby nie było off'a:
gadaj zdrów. nie uda Ci się okłamać mnie znów. drugiego takiego nie znajdę, to fakt. ale są miliony lepszych. *
![]() |
#2092 |
BAN stały
|
dziękuje za pochwały
![]() . . .
o jedno westchnienie za mało by się zakochać . - powiedziała i odeszła . szukała Cię dzień po dniu . zaglądając w każdą dziurę . a kiedy już Cię odnalazła zorientowała się, że miłość to straszny kicz . zaplątana w nici uczuć szuka resztek miłości . może i jesteś idealnym ideałem . może i jesteś moją niegdyś zgniłą połówka . może i jesteś tym chłopakiem z moich snów . może i jesteś moim marzeniem . ale wiem jedno . nigdy się w Tobie nie zakocham na zabój. nie pokocham Cię bo nie jesteś nim . . . . |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Raczkowanie
|
aleBekaCo - ; **
poprostuAsiss - pewnie, kradnij : * bryym - kłaniam się nisko pyszczku ; * SweetSexyLady - hah, jejuuś : * aż mi szczena opadłaaa... jest mi bardzo ale to baaaaardzo miło, naprawde. ; *** ![]() a byli jak namalowani. - ferb, co dzisiaj będziemy robić ? chodząc po różowych kroplach deszczu. smak chwili jak ciepła wódka z plastikowego kubka. a ludzie tak samo zwyczajni.. fabuła uderza z większą siłą. perfekcyjnie potrafię oszukiwać własną podświadomość. remont w sercu. wstęp wzbroniony. wyprałam uczucia, suszą się na balkonie. Jeśli mogę coś powiedzieć, to dzisiaj wolę milczeć. nie chcę przeszkadzać w Twoim życiu . Zakochać się w Tobie jeszcze raz.
![]() |
#2094 |
Rozeznanie
|
'Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy.' 'Najbardziej brakowało mi twojego milczenia.' 'Jest tylko ona, ona, u mojego boku, tu, teraz, i tylko to się liczy. Tu i teraz. A to, kim była dawniej, gdzie była dawniej i z kim była dawniej, to nie ma żadnego, najmniejszego znaczenia. Teraz jest ze mną, tu, wśród was. Ze mną, z nikim innym. Tak właśnie myślę, myśląc wciąż o niej, nieustannie myśląc o niej, czując zapach jej perfum i ciepło jej ciała. A wy udławcie się zawiłością.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Raczkowanie
|
Dziękuje perełki za życzenia (po raz 2) hihi
![]() + marikab - nie dobijaj mnie kobieto z tą staruchą ![]() i miło być okradaną przez ciebie , ale to wiesz ![]() ___________________
zacznę przechowywać w szafkach potrawy przeterminowane o dwa dni, w końcu może zacznie zwracać uwagę na cokolwiek poza czubatymi zwierzeniami osiągającymi szczyt zwłaszcza przed świętem Bożego Narodzenia. niemożliwość dogadania się zwyczajnie puchnie i boli jak nagłe uderzenia ciepła spadające z pustych krawężników tuż pod rynnę wypełnioną zasadami dobrego wychowania. a my? my wciąż mamy zasady. Nie spędzał całych dni na wpatrywaniu się w komode , nie zaglądał nawet czy ma czyste skarpetki. czemu miałby w takim razie zatęsknić za dopiero co przeschłą normalnością Loża szyderców wdziała swoje półuśmieszki już się błąkają po bladych twarzach.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości..
...ale Ty przyszedłeś i zmieniłeś wszystko ![]() Każde niebo w Twoim świecie ma odcień niebieski <3 Pokazałeś mi coś, czego nie chciałam widzieć, otworzyłeś moje oczy i sprawiłeś, że wierzę ![]()
#2097 |
Zakorzenienie
|
Lubię być zakochana.To jak oddawać część samego siebie. Miłość jest na zawsze .
#2098 |
Zadomowienie
|
Niczym spacer po zakurzonej tafli miłości.
Między nami gorzej i gorzej. W mojej głowie widzę tylko Twoje oczy. Muszę się zatrzymać. Pomyśleć. Sama dam sobie radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Raczkowanie
|
Nensie - okradłam
![]() ![]() ![]() ______________ jasne włosy to styl, sposób na powodzenie. . ;p
chcę spoglądać w oczy Twe, bo zniewoliły mnie. .każda chwila z Tobą to bajka. <3 .już za późno.. już chyba mnie masz. .to płaczem skończy się.. . ..ale po co mam miłość gdy masz zamiar udawać?!. Na miłość, na wiarę, na ciebie i na mnie, na Boga, na wszystko święte i ważne, przysięgam że Cię kocham! <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Rozeznanie
|
showmeyourteeth __Fallen Angel__ nie dotykaj czarnaalbk
-bardzo dziękuje ![]() lubię spodnie wokół twoich stóp i brud który jest na twojej szyi i sposób w jaki wciąż mówisz 'proszę' kiedy patrzysz na mnie z góry jesteś jak moja ulubiona cholerna choroba i kocham miejsca do których chodzimy i ludzi których znasz i sposób w jaki nie umiesz powiedzieć 'nie' kocham, kocham cię całego to tak jakbym przez cały czas odwracała się, zakochiwała i znajdowała moje serce na ziemi i tam właśnie powinno leżeć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.