![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Meteory Guerlain'a "Beige Chic", Armani Mania , Clinique, kolorówka i zapachy..
Cytat:
![]() Najwiekszy kwadrat jest bezowy. To jasny bez. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteory Guerlain'a "Beige Chic", Armani Mania , Clinique, kolorówka i zapachy..
cienie są bez aplilkatorów, bo używam tylko pędzelków, natomiast odcienie są beżowe, nie - białe, dają efekt nude.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety jeszcze się wstrzymam. Muszę przemyśleć, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18732813]Nie wiem czy dobrze zrozumialam pytanie ![]() Najwiekszy kwadrat jest bezowy. To jasny bez.[/QUOTE] No tak, pytanie może dziwne, jednakże testowałam już mnóstwo beży, które jednak na powiece wcale nie były beżowe, lecz białe. Wolałabym jednak sprawdzić na żywo kolory. Jak sprawdzę dam znać. Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Witaj Podoba mi się parę rzeczy: perfumy J'aime i The one (ale to chyba za dużo za tusz???, chyba, że znajdziesz coś jeszcze u mnie), poza tym miniaturka Gucci Flora, tonik La Roche i tester cienia Diora Khakis. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma problemu. Sprawdz sobie na spokojni. Moim zdaniem cien to bez i z bialym nic nie ma wspolnego. Ocen jednak sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zależy mi zarówno na Manii jak i meteorytach... Może masz jakiś pomysł ? ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Manię?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Takie, których bym się chciała pozbyć to nie ...
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
I jak? Udalo Ci sie sprawdzic cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Czy może coś u mnie za choćby odsypkę meteorytków?
![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18767585]I jak? Udalo Ci sie sprawdzic cienie?[/QUOTE]
Hej Niestety jestem uziemiona, pewnie aż do przyszłego tygodnia. A może skusiłabym się na któryś z twoich rozświetlaczy. Mam maczka Clinique, kolorek Almond, który niestety sprawdza się tylko latem. Czy mogłabyś napisać, który z twoich puderków daje efekt zbliżony do maczka (jeśli oczywiście testowałaś maczka), chodzi mi o to, by nie było drobinek, a raczej taka perłowa poświata. Straszna ze mnie maruda.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Maczka nie mam, ale testowalam. Mam mnostwo rozswietlaczy bo je wprost uwielbiam. W watku mam Platinum Iluminator EL, daje zloty kolor. Mam tez shimmer Diora i on daje juz kolor rozu. Oba daja tafle, nie maja zadnych drobinek. Pytaj smialo, chetnie odpowiem. Jesli chcesz zatem otrzymac efekt maczka jednym kosmetykiem to Dior. Mozesz tez na jakis roz nalozyc Platinum. Daje to tez swietny efekt. Wybor nalezy do Ciebie ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-23 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
hej
![]() interesowałaby Cie paletka cieni(brązowo-beżowe) Gosh Quatro 22 Driftwood ?(mam praktycznie nową, raz użytą) mam też puder mineralny w kompakcie Deborah Milano (01) też nowy, przetestowałam go dopiero, mam także nowy i nie używany puder sypki Gosh transparentny jeśli pudry Cię interesują ;p i nowy róż Bourjois 95 rose de jaspe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18783986]Maczka nie mam, ale testowalam. Mam mnostwo rozswietlaczy bo je wprost uwielbiam. W watku mam Platinum Iluminator EL, daje zloty kolor. Mam tez shimmer Diora i on daje juz kolor rozu. Oba daja tafle, nie maja zadnych drobinek.
Pytaj smialo, chetnie odpowiem. Jesli chcesz zatem otrzymac efekt maczka jednym kosmetykiem to Dior. Mozesz tez na jakis roz nalozyc Platinum. Daje to tez swietny efekt. Wybor nalezy do Ciebie ![]() To ja się chyba skuszę na Diora. Mam nadzieję, że jest to produkt pełnowymiarowy, a nie tester. Byłabym wdzięczna za fotkę, albo przynajmniej kod. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
a czy tan booster guerlain terracotta jeszcze aktulany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Dziękuję, niestety nie ![]() Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18792774]Kod to 8t05. To byla jednorazowa seria kosmetykow. Gdzieniegdzie da sie go kupic. To oczywiscie produkt pelnowymiarowy (nie posiadam w ogole testerow). Mam do niego pudelko. Testowany dwa razy. Jutro zrobie zdjecie jesli chcesz
![]() A kiedy go kupiłaś/dostałaś? Poczekam na fotkę. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a co chcialabys za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
Guerlain, Divinora, Ombre Eclat Duo & Liner (Podwójny cień i liner) - kolor 382 - zielenie i zlocisty bez, testowany 2 razy, pacynki nieuzywane, mam welurek i kartonik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18799192]Zdjecia.[/QUOTE]
Dziękuję bardzo. A więc koniec z marudzeniem, zabieram Shimmer Diora i wysyłam Meteoryty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej ! Czy skusiłabyś się na Ombre eclat 4 couleurs Touche de Bronze 280 Guerlain? http://www.strawberrynet.com/images/...4264880702.jpg to taka paletka , za meteoryty? Zużycie oceniam na jakieś 5% na życzenie podeślę zdjęcia. To tak poza wątkiem A to mój wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=424680
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- spóźniłam się o kilka minut ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.