![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Ja mam tą różdżkę w odcieniu Berry. A właściwie to wzięła ją sobie moja mama, więc zrobię foty, jak będę miała możliwość.
W HT 07 na str. 2 jest "Zestaw 20 próbników lakierów do paznokci". Wprwdzie na zdjęciu obok jest on pomalowany 20-stoma lakierami, ale obok jest napisane, że to "Przykład zastosowania próbnika", więc pewnie będą puste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję perfum o zapachu konwalii... czy my mamy coś takiego w ofercie?
![]()
#1233 |
Wtajemniczenie
|
odnośnie terminów dostępności Majek i tych bocznych:
"Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że Zestaw Torebek Maja powinien być dostępny w sprzedaży po 28.04.2010 natomiast Torba Maja po 15.05.2010. Przepraszamy za niedogodności." grrr |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nadal nie działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Przyczajenie
|
bardzoooo wytrzymała, pojemna, nic sie nie urywa, nie rozrywa, elegancka jak dla mnie. Mam kremową. Jedyny mankament to to że strasznie sie brudzi
![]()
#1236 |
Raczkowanie
|
no to wstałam średni wypoczęta
![]() Przyjechałyśmy do malowniczego miejsca (hotel-restauracja) KOCIERZ przepiękny góralski klimat. Wszystko zaczynało się o 11 każda z OMS dywizji 13 dostała czerwoną góralską chustę oraz czerwone korale i bransoletkę. Na wejściu przywitali nas kawą, herbatą ciasteczkami i batonami. Każdu okręg miał wymyślić OKRZYK o czym nasza OMS zapomniała i wymyślałyśmy w 2 minuty coś wymyślać ![]() ![]() NOWA KONSULTANTKA - jeśli zostaniesz konsultantką i będziesz miała w 1 i 2 katalogu zamówienie na 250 zł otrzymasz WSPANIAŁY ZESTAW: ETUI + 12 SASZETEK MASECZEK DO TWARZY PLANET SPA, a jeżeli zrobisz zamówienie w 3 katalogu za 250 zł będziesz miała możliwość zakupu TORBY SPORTOWEJ za 6,90 (coś w stylu MAJA tylko szara i większa) STARA KONSULTANTKA - jeśli polecisz koleżankę która chciałaby zostać konsultantką to jeśli obie przez 3 katalogi (wszystko od K7) obie będziecie miały zamówienie na 250 zł będziecie miały możliwość zakupić TORBĘ SPORTOWĄ za 6,90 (coś w stylu MAJA tylko szara i większa) LIDER SPRZEDAŻY - bardzo dużo zmian fajne bonusy zarobkowe oraz inne ciekawe promocje i niespodzianki!! po 2gim wykładzie podano nam kolację MNUSTWO MNUSTWO PRZEPYSZNEGO JEDZENIA i obok mojej koleżanki usiadł Dyrektor Sprzedaży Avon Cosmetics Polska (jest osobą tak sympatyczną, tak przyjemną, nie jest sztywniakiem w garniturze na prawdę luźno się z nim rozmawia no LUZAK ciepły głos naprawdę rozmawialiśmy nie tylko o AVON o różnych tematach można z nim porozmawiać oraz pośmiać się CZŁOWIEK REWELACYJNY). Rozmawiałyśmy z nim na temat sprzedaży w centrach handlowych i wielu wielu różnych dziwnych miejscach. Powiedział nam że zamykają takie stoiska i starają się by czegoś takiego NIE BYŁO bo jak on to określił "ZABIJA TO SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIĄ ORAZ NORMALNE KONSULTANTKI" weszłyśmy też na temat ALLEGRO powiedział że na razie NIE DA SIĘ Z TYM NIC ZROBIĆ ale starają się z tym walczyć (więc teraz kieruję słowa do kingusiusia) nie da Ci nic jak będziesz wysyłała do nich co chwile inny nick ta osoba może zrobić sobie konto na kogoś innego TEGO NIE OPANUJESZ a swojej klientce powiedz mądre słowa które i ja wczoraj usłyszałam (oczywiście jak zapytała jak to jest na allegro jest taniej a u Pani tak drogo) odpowiedz spokojnym głosem tak BO WIDZI PANI JAK TO JEST NA ALLEGRO SĄ KOSMETYKI ALBO KRADZIONE ALBO PODRÓBKI NAWET PRZY NAJWIĘKSZYM UPUŚCIE JAKI MY POSIADAMY CZYLI 40% (policz z nią jakiś kosmetyk) TA OSOBA NIE ZARABIA JA SPRZEDAJĘ PANI KOSMETYKI ORYGINALNE I Z PEWNEGO ŹRÓDŁA JAKIM JEST AVON ALE JEŚLI PANI POPIERA HANDEL NIELEGALNY TO MOŻE PANI KUPOWAĆ NA ALLEGRO u mnie w okręgu powiedziała tak (już obecna menadżerka) swojej klientce i klientka powiedziała AHA TO JA JUŻ NIE BĘDE ZAMAWIAŁA NA ALLEGRO TYLKO U PANI. teraz objaśnienia do fotasów 1. każda z nas dostała pry wejściu od swojej OMS plakietkę którą miałyśmy sobie przypiąć do ubrania 2. torebeczka weekendowa BATYCKI dostawały osoby które zrobiły "cel na konferencje" 3. nowy perfum z k8 dostawały osoby które zrobiły "cel na konferencje" 4. perfum w opakowaniu j.w. 5. katalog 8 dostały osoby które zrobiły "cel na konferencje" TO BY BYŁO NA TYLE ![]()
#1237 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Wtajemniczenie
|
Wiem,że w regulaminie jest napisane, aby nie zwracać uwagi na błędy ortograficzne w pisanych postach.Dlatego też nie zwracam się do nikogo personalnie. Ale dziewczyny proszę przez szacunek do innych nie kaleczcie tak strasznie ojczystego języka.Słabo się robi, jak się czyta niektóre posty.Zapewne nie jeden słownik macie pod ręką.
Z oferty netto w moim, dzisiejszym zamówieniu tylko błyszczyk do ust Kameleon Gold Shimmer ma czerwoną kropkę.
#1239 |
Wtajemniczenie
|
alutka63 a jaki był ten "cel na konferencję"? z ciekawości pytam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Raczkowanie
|
Gdyby nadal miał ktoś wiatpliwości. Napisałam do Avonu w sprawie tych perełek :
"Witam chciałam się spytać czy zamawiając Gąbeczki do makijażu ze str.22 mogę zamówić perełki ze strony 19 w stosunku 1:1 ?? " i dostałam taką odpowiedz : "Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pana zapytanie informujemy, że produkt wlicza się do oferty. Przy zakupie Gąbeczek do makijażu może Pani zamówić perełki. Z pozdrowieniami, JOANNA MACIOCH Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska " Pozdrawiam was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
![]() od jakiś 2ch tygodni czytuję namiętnie co piszecie, ponieważ od katalogu 06/2010 będę konsultantką ![]() na razie zbieram zamówienia ale kiepskawo mi idzie ![]() Mam do was kilka pytań ![]() 1. Przez ile moich pierwszych katalogów mogę liczyc na jakieś prezenty po przekroczeniu kwoty 250zł? 3 katalogi?? 2. Kiedy będę brała udział w jakiś szkoleniach? ![]() na chwilę obecną to tyle pytań ![]() ![]()
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie koleżanki o gorącą piątkę w Coku!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1244 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Którą klientkę to obchodzi, że kradzione czy że nielegalne bo kłóci się to ze sprzedażą bezpośrednią.... ![]() Jedynym rozsądnym argumentem jest to, że nie może zwrócić. A najbardziej rozbawiło mnie : AHA TO JA JUŻ NIE BĘDE ZAMAWIAŁA NA ALLEGRO ![]() ![]()
![]() |
#1245 |
Rozeznanie
|
a ja dzwoniłam w sprawie zafakturowanego zestawu podróżnego, a braku go w paczce, okazało się, że zafakturowali mi go w piątek, a paczkę dostałam dziś, więc przyjdzie w kolejnym zamówieniu, tylko nie wiem dlaczego na bizuterie przyszedł od razu ;P
![]() |
#1246 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, czy są gdzieś te paski do francuskiego manikiuru, bo ja ich w katalogu nie widzę. Klientka dzisiaj do mnie zadzwoniła i pytała o nie. Oczywiście w katalogu jest zestaw, ale on nie zawiera tych pasków. Ją tylko interesują te paski bez lakierów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Kurcze a mi potrzebna jest temperówka bo do tych podwójnych grubych kredek Big Colour nie pasuje żadna z księgarni ![]() ![]()
![]() |
#1249 |
Raczkowanie
|
CEL NA KONFERENCJE był taki by w katalogu 3 zamianować 4 konsultantki wtedy też dostałabyś na konferencji tą torebkę
![]() |
#1250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj spokojnie na forum
![]() Porozdawałam już k7 i dwie osoby już mi zamówiły za w sumie 200 zł więc może będzie całkiem nieźle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- kwiatowy zapach lekko slodki
![]() |
#1253 | |
Rozeznanie
|
Dostałam odpowiedź na maila ( wysłałam im maila z linkiem do użytkownika allegro):
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Odpisali mi:
Drogi Liderze, W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że oferujemy różne rodzaje toreb. W naszej ofercie są zarówno torby papierowe, jak i biodegradowalne. Pakiet reklamówek bidegradowalnych kosztuje 4,50 za 25 sztuk. Zachęcamy do dokładnego zapoznania się z naszą ofertą zamieszczoną w Plikach do pobrania. Z pozdrowieniami, Emilia Adamska Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska A ja im: Szanowni Państwo, Dziękuję za odpowiedź, jako lider i konsultantka od wielu lat bardzo dobrze orientuje się w rodzajach i cenach toreb jakie oferujecie. Torebki w pakietach po 25 sztuk są malutkie i większość zamówień moich klientów w nie nie wchodzi. Cena toreb o których pisałam to reklamówki A3 (choć tak naprawdę bardziej jest to A4) i zwłaszcza o nie mi chodziło, że są baaardzo drogie. O wiele bardziej się teraz opłaca jechać na giełdę i tam kupować reklamówki niestety. A przecież nie prosimy o te torby dla nas tylko dla naszych klientów. Pozdrawiam, Jolanta Kozera ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- alutka63 na Kocierzu jest prześlicznie! Mój TŻ mieszka nieopodal więc często tam bywamy ![]()
#1255 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam, że już was kolejny raz o to pytam, ale testowała już któraś nową serię clearskin przeciw wągrom???
Kurczę, właśnie zamawiam a klientka dalej mnie męczy, co bym jej z tego poleciła tak, żeby wągry naprawdę znikły... ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Muszę wam powiedzieć że płyn do kąpieli Barokowa Róża jest świetny jako odświeżacz powietrza do łazienki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Nowa seria to ta sama co wcześniej tylko w nowym opakowaniu
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-04-21 o 20:47 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Raczkowanie
|
ponawiam, może ktoś coś wie
![]() mam ochotę zamówić krem kryjący clearskin za 9,90 ze str. 91 w kat.07, ale nie bardzo wiem jak on wygląda ![]() ![]() ![]() mam również pytanko o to, że zbieram na tą torbę zebra, ale zastanawiam się czy preparat do demakijażu i zmywacz we flamastrze oraz odżywka do paznokci, które są z zakresu podanych stron będą się liczyć jako "produkty avon kolor", czyli czy się załapią do kwoty 99zł? ![]()
#1259 |
BAN stały
|
A ja dzisiaj pierwszy raz użyłam kremu do ciała tajski lotos i w ogóle nie jestem zadowolona z niego
![]() ![]() Nr 1 w avonowych kremach,balsamach do ciała zostaje jednak krem SSS z jedwabiem ![]() Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2010-04-21 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czy jest tu jakaś osoba, która wcześniej używała Podkład matujący o konsystencji musu CREAM? Jeśli tak, to jaki odcien Matującego musu teraz używa? Musze mieć pewność co do odcienia, bo nie miałabym komu odstąpić ewentulanie źle dobranego odcienia, nikt z bliskiego otoczenia nie uzywa podkładu w musie. Kiedy była zmiana kolorówki, to dostałyśmy ulotki z informają o tym, który odcień zastąpił który. Może ktoś ma albo pamięta? Cytat:
Edytowane przez wezyrka Czas edycji: 2010-04-21 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.