![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Szukam Jean-Charles BROSSEAU Jasmin-Lilas EDT.
W zamian za coś z moich zapachów: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=18251653&p ostcount=2
#242 |
Wtajemniczenie
|
Agnieszko32
![]() ![]() ![]() Interesują mnie -te pierwsze najważniejsze ![]() Twilight EDP Donna Karan - Black Cashmere (nowy) Etro – Etra Hermes - Un Jardin Sur Le Nil Laura Biagiotti – Roma EDT Sonia Rykiel - Rykiel Woman EDP Aha-aktualny spis próbek mam w pierwszym poście wymianowym,w podpisie,i wcześniej na forum ![]() Edytowane przez Ender Czas edycji: 2010-04-18 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
![]()
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
- odlewkę Etro - Gomma (dowolnej wielkości) - odlewkę CostumeNational - 21 (ok.9ml) - odlewkę Fendi – Celebration do 20ml - odlewkę Trussardi – Python do 10ml - odlewkę Roberto Verino - Platinum do10ml - odlewkę Sonia Rykiel - Belle en Rykiel do 10ml - odlewkę Parfums Gres – Caline do 10ml - odlewkę Donna Karan - Gold Sparkling do 10ml - odlewkę Tommy Hilfiger - Dreaming do 10ml - odlewkę Benetton - United Colors of Benetton do 10ml - odlewkę Parfums Gres – Cabotine do 10ml - odlewkę Oscar de la Renta - So de la Renta do 5ml próbkę firmową A*Men T.Mugler (spray z kartonikiem) Szukam rozpaczliwie używek ![]() Ricci Ricci - Niny Ricci i Jasmin Noir Bvlgari ![]() oraz korków z podpisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Agnieszko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |||
Zadomowienie
|
Mogę kontynuować wymianę o ile z Waszej strony też jest aktualna
Cytat:
ponawiam pytanie: - Czy Aromatics E. to edt czy edp? I czy na 1ml Kyoto mogłabym liczyć? I Czy Ciebie interesuje 4ml Rock Crystal? Cytat:
Cytat:
I Opium Fl. Imperiale też mogę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję może niezbyt pilnie, ale z błyskiem w oku:
AA Rosa Magnifica AA Pivoine Magnifica AA Orange Magnifica Les Belles zielone (pomidorki) Very Irresistible i wszelakie wariacje tego Stella Sheer 2007 i 2009 oraz Rose Absolute Pur desir de Pivoine YR Pur desir de Lys YR Pur desir de Rose YR wszystkie zapachy ze starej serii Fleur de Sephora i odlewki All about Eve w zamian oddam próbki lub odlewki ![]()
#252 |
Zakorzenienie
|
Byłby ktoś chętny na odlewkę Eau Dolce Vita?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Lynn,a chcesz jeszcze Poisona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnysko, mam taką wersję VI, chętnie zrobię Ci odlewkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
-------------------------------------------- Przy okazji przypomnę listę: Oddam: Celine Oriental Summer - odlewka 5 ml. M.Williamson Incense - odlewka 5 ml. CDG Kyoto - odlewka 5 ml. Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune- odlewka 5 ml. Byblos Sandalo - odlewka 5 ml. próbki: L'Artisan Dzing (firmowa) Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) CdG Kyoto (robiona) Nina Rici Les Belles zielone (robiona) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) NU EDP (robiona) CdG Avignion (robiona) Idole de Lubin (robiona) S.Lutens Fleur's d'Oranger (firmowa) Kenzo Jungle Elephant (robiona) Kenneth Cole New York (firmowa) M.Williamson Incense (robiona) CDG Kyoto (robiona) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) Chopard Mira Bai (firmowa) T. Hillfigier Tommy Girl (firmowa, z kartonikiem) Sisley Eau de Soir (robiona) E.Arden Green Tea (firmowa, z kartonikiem) T. Mugler B.Men (firmowa, z kartonikiem) Poszukuję: Demeter - Holy Smoke, Incense, Patchouli i Amber J. Heeley - Cardinal Parfum d'Empire - Wazamba O. Durbano - Rock Crystal D.Karan - Wenge Norma Kamali - Incense i Ceremony 10 Corso Como Tauer - Incense Extreme Etro - Messe de Minuit J. Statkus R. Piquet - Bandit M. Micallef - Gaiac Ginestet - Le Boise Parfumerie Generale - Coze CDG - Hinoki Satellite Padparadscha Costes Costes LesNez Let Me Play The Lion L'Artisan – Dzongkha A.Goutal – Ambre Fetiche F. Malle - Musc Ravageur Profumum - Fumidus Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2010-04-21 o 08:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ************************* ************************* Oddam odlewki: -John Galliano -Dior Eau de Dolce Vita - DKNY Be delicious Szukam: -Inncent -Alien -Oriental Summer -Hot Ralph -Hot Couture -Kashmina Touch -Sensuous Za Innocenta, HC, Aliena mogę zrobić odlewki: -Chance edp -Addicta -LLL -Hypnose -Kenzo Amour -Kenzo Amour Le Parfum -Vanille Chocolat Oddam równiez miniaturkę Theoremy. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-04-21 o 08:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
oddam 25/50ml Un Bois Vanille
i flakon/odlewkę Note Vanille Micallef
#259 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Super ![]() A co miało być ode mnie? ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję :
Hugo Boss, Boss Woman (próbka lub odlewka) Idylle ![]() Małą odlewkę Bright Crystal Aliena
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-04-21 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
To ja się przypomnę.
Chciałam od Ciebie: Kyoto Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) Napisz co Ty byś ode mnie chciała dokładnie i jak widzisz wymianę (czyt. ile Kyoto byś odlała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Za 1,5ml Addicta i 2ml Chance
![]() A ja Tobie 2ml Kashminy, Sensuous (1ml) i Innocent (0,5ml) Może być? Jeśli tak to proszę o PW. Miało być coś lawendowego ![]() ![]() A Ty jesteś chętna na te wszystkie Helmut Lang Shiny Creation 2ml Amethyst - Lalique Purplelips - S.Dali Versace Metal Jeans NEONATURA SOUFFLE - YR plus Opium Fl. Imperiale i kapkę Marokańskiej Pustyni czy tylko na te dwie ostatnie próbki, bo nie zrozumiałam... Edytowane przez passero Czas edycji: 2010-04-21 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddam: Bal a Versailles Iris L'Erobolario Gio Fleur d'Iris Maitre Perfumeur et Gantier Gucci EdP Fracas Piguet fabryczna Perles Lalique (mogę zrobić odlewkę) Summer Kenzo (duża, 3 ml) Midnight Poison L'eau d'issey fabryczna z atomizerem Antiheros kapka Diamonds Kenzo Power fabryczna z atomizerem Eclat d'Arpege Au the rouge Celebration Fendi Kashmina Touch (mogę zrobić odlewkę) Mystery N. Campbell kapka Kelly Caleche EdT (mogę zrobić odlewkę) Versace Essence Mexx Nice Metal Jeans Versace True Glow Avon Flower by Cynthia Rowley Avon Indulgence Oriflame Giordani Gold Oriflame Eclat woman Oriflame Hippy Fizz Moschino fabryczna z atomizerem Into the blue Escada fabryczna Idole d'Armani fabryczna z atomizerem Gabriela Sabatini EdP fabryczna CK In 2 U fabryczna z atomizerem The vert YR Baby Doll YR Fleurs d'Ombre Rose Brosseau Cedre Bleu YR (mogę odlać więcej) Poison EdT (mogę odlać więcej) Cabaret Gres (mogę odlać więcej) Au Masculin Lolita Lempicka (mogę oddać całą miniaturę 5 ml z ubytkiem testowym) Oriflame Home Autumn Walk in Tuscany (mogę odlać sporo) za coś specjalnego mogę zrobić próbkę: Mure et Musc L'Artisan Lavender Donna Karan BC stare BC nowe Wenge Tobacco Vanille Tom Ford OI stara Poison esprit de parfum A*men Pure Coffee Jaisalmer L'eau Guerriere
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-04-21 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
PILNE
Rozpaczliwie poszukuję malutkiej kapki (nawet 0,05 ml) Botrytisa Odwdzięczę się czym chata bogata, poszukam poza wątkiem etc. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-04-22 o 07:11 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maggie-79 czy nasza wymiana jest aktualna, bo zauważyłam, że Rocka Crystala już nie szukasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje (min 0,5ml)
Acqua di Parma Cipresso di Toscana Balenciaga Le Dix Balenciaga Rumba Balmain Miss Balmain Boucheron Jaipur Saphir Caron Nocturnes Caron Tabac Blond Cartier Panthere Cartier Pasha CdG Odeur 71 CdG 2 Silver Words Clinique AE CsP Caramel Sunset CsP L'Eau du Gouverneur CsP Vanille Banane Diptyque Opone Eau D`Italie Baume du Doge Etro Patchouly Fendi by Fendi Frapin Caravelle Epicee Guerlain Jicky Guerlain Eau de Cologne Imperiale Guerlain Eau de Fleurs de Cedrat Il Profumo Chocolat IHP Fire from Heaven Jean Patou 1000 Jean Patou PanAme Jean Patou Sira des Indes Jean Patou Sublime JPG Fleur du Male Les Nereides Imperial Opoponax Lutens Chene Mauboussin by Mauboussin Micallef Note Ambree Micallef Red Sea Micallef Yellow Sea PdE Wazamba PG Bois de Copaiba PG Bois Blond PG Coze PG Louanges Profanes Profumum Roma Olibanum Rochas Poupee Scents of Time Pyxis / Ankh Sisley Eau de 3 SL Muscs Koublai Khan SL Vetiver Oriental Tom Ford White Patchouli YSL Kouros Yves Rocher Voile d'Ambre Oddam: A Ashley Musk 1,5 AA Mentafollia 1 Amouage Dia 0,5 Annick Goutal Duel 1 Aquolina Chocolovers 1 Balmain Ivoire 1 Burberry London 1 (mozliwa odlewka) Cacharel Anais Anais 1 Caron Parfum Sacre 1 Cartier Dragon edt ok 1 Cartier Eau de Cartier 1 CdG Artek Standard 1 CdG 2 Man 1 CdG CdG 1 Chanel Coco Mademoiselle 1 Coty Emeraude 1 Coty L'Aimant 1 Coty L'Origan 1 Coty Wild Woods 0,5 Demeter Leather 1 Demeter Holy Smoke 1 Demeter Russian Leather 1 Demeter Sugar Cane 1 Diesel Fuel for Life 0,6 Diptyque L'Ombre Dans L'Eau 1 Durbano Amethyst 0,6 Durbano Rock Crystal 0,6 Etro Etra 0,6 Etro Shaal Nur 1 Fendi Theorema Esprit d`Ete 1 Gres Cabaret 1 Gres Cabochard 1 (mozliwa odlewka do 10) Gucci Rush 1,5 Gucci PH 1 Guerlain Voile d`Ete 1 (mozliwa odlewka) Guerlain Shalimar edt 1 Guerlain Vetiver 1 (mozliwa odlewka 5ml) Hermes Caleche edp 0,6 Hermes Kelly Caleche 1 Hermes Ogrodek nilowy 1 Hugo Deep Red 1,5 Jean Paul Gaultier Classique edp 1 Kookai L'eau de Kookai 1 Krizia K 1 L'Artisan Parfumeur Dzing! 1 Lalique Lalique 0,5 Lalique Perles 1 Lanvin Arpege 1 L Biagiotti Aqua di Roma 1,2 L Biagiotti Roma 1 L Biagiotti Tempore Donna 0,6 Lacoste Pour Femme 1,5 Lancome Cuir 1 Lancome Hypnose 0,6 Lancome Tresor 0,6 Lancome Magnifique 0,5 Lolita Lempicka L 1 (mozliwa odlewka) Lempicka Au Masculin 0,5 Lutens Fleurs d'Oranger 1 Lutens Fumerie Turque 0,6 Lutens Serge Noire 0,6 Max Mara Max Mara edp 1 Max Mara Kashmina 1 Mauboussin Histoire d`Eau 1 Micallef Royal Muska 0,6 Micallef Black Sea 0,5 Molinard Habanita 0,6 Mont Blanc Femme de M 1,5 Moschino OH 1 Moschino by Moschino 1 Penhaligon`s Artemisia 0,5 Prada Infusion d'Iris 1 Rance Eau Sublime 1 Rochas Madame 1 Satellite Padparadscha 0,6 Sephora Czekoladowanilia 1 Sephora Paczulowanilia 1 Sephora Karmelowanilia 0,5 Sisley 2 1 Stella M Stella 0,5 T Mugler A Men 1 T Mugler Eau de Star 1,2 Trussardi by Trussardi (szypr) 1 (mozliwa odlewka do 10) Valentino Rock n Rose 1,5 Van Cleef & Arpels First Love 1 Voluspa Tobacco Vanille 1 Voluspa Burmese Rosewood 1 Voluspa Red Amber Incense 1 Voluspa Baltic Amber 1 Voluspa Vanille Creme Fleur 1 Voluspa Fleur de Cocoa 1 Westwood Boudoir 1 YR Vanille organic 1 YR Kokos organic 1 YSL Nu edt 1 YSL Cinema Festival d`Ete 1 (mozliwa odlewka 5) YSL Body Kouros 1 (mozliwa odlewka do 10) YSL Yvresse 1 YSL Opium PH 1 YSL M7 1 YSL Y 1 ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2010-04-22 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Polkadxdx
Byloby wspaniale ![]() Tylko co byś w zamian chciała? Niszy nie mam za bardzo, ale mam np takie cóś: próbki: Paul Smith Women Armani Diamonds Armani Sensi Rosselini Isabella Estee Lauder pure white linen light breeze L del Lolita Winter Delice YSL La Nuit de L'Homme Wish Chopard Donna Karan Black Cashmere (stara) T4T - malutka próbka Dior Jadore Escada Magnetism Dior Tendre Poison - mała próbeczka Celine Oriental Summer Gabriela Sabatini elegance Silver Rain Bond no 9 -The Scent of Peace DKNY Woman Time to play YSL Yvresse Miyake Le Feu D'issey Light Amor Amor Tentation Guess Marciano D&G Sicilly DKNY Be Delicious YSL Cinema edp Fendi Theorema Esprit d'ete To tyle na szybko- napisz może czego szukasz a ja poszperam jeszcze ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-04-22 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.