|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
Jaki macie wymarzony rozmiar??
![]() Ja mam tak jakos dziwinie, ze waze duzo... około 65 kg/162 cm. a mam rozmiar gdzies około 38, 40... to prawidłowo?? Jak ważyłam 50 kg to miałam 36... |
|
|
|
|
#1022 |
|
BAN stały
|
Hej Wam
Widze ze ladnie Wam dietka idzie ![]() Ja przedwczoraj zaczelam tego Dukana i tak sie zle czulam, ze nie do zycia bylam. Wczoraj to samo. Bylam tak oslabiona, że nie mialam na nic sily. A w dodatku mialam kolokwium i zaliczenie jednego przedmiotu, ktory mi sie konczy... I postanowilam, ze koniec tej wyniszczajacej diety, bo ona nic pozytecznego nie robi... Wczoraj te 2 zaliczenia tak ze mnie splynely, ze zjadlam dwa kawalki pizzy i loda w Mc Donaldzie... Musialam odreagowac jakos ten stres na zakupach i jedzeniem Ale teraz juz bede grzeczna,obiecuje Postanowilam sie wlasnie racjonalnie odzywiac i wiecej ruszac Dzisiaj za mna juz poltorej godziny basenu
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Rozeznanie
|
No hej dziewczyny
Stanęłam z ciekawości dzisiaj na wadze i widziałam 53,1 kg. Choc oczywiscie nie ukrywam że bardziej mnie by cieszyło ujrzec już te 50 kilogramów... jednak niestety nie ma nic tak szybko - przynajmniej nic na stałe... Teraz małymi krokami zbliża mi się @ więc z wagą może byc róznie z reguły mi sie przybiera około 1 kilograma ![]() Rozwalaja mnie ludzie którzy mi mówią "jaka ty jestes chuda" itd. ja tymczasem widzę w sobie małego klopsa
|
|
#1024 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Widze w podpisie, ze wazylas 58 kg, czyli tyle co ja jak mam okres ![]() Powiedz mi w jakims czasie idalo Ci sie zejsc do 53? |
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na początku diety ważyłam 62 kg. przez miesiąc ( może więcej troszkę ) schudłam do 58 potem bywało różnie ale ogólnie 58 ważyłam na koniec maja ubiegłego roku 54 miałam jakoś koło 15 lipca
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczęta!
![]() ja ze byłam chora to okres mi sie spóżnia 3 tydzień już xD ale waże tylko 1 kg więcej więc myślę ze jest ok lada chwila powinno mnie dorwać to czerwone paskudzctwo.Gratuluję Wam sukcesów, i życze dalszych!
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dziś ważyłam i 54,5 kg
czyli kg mniej od świąt ![]() a dzisiaj dietkowo- śniadanie bułka pełnoziarnista z szynką i pomidorem, później jabłko, na obiad placki ziemniaczane (kilka tylko ) a na kolację 2 kromki z pomirodkiem i szczypiorkiem ahh no i skusiłam się na malutkiego batonika kokosowego ale nie ma źle- pierwszy raz od świąt zjadłam coś słodkiego
|
|
#1028 |
|
BAN stały
|
Hej Wam
Ja dzisiaj pierwszy dzien podliczylam ile kalorii zjadlam i sie przerazilam ![]() Wyszlo mi prawie 1500.... I to nie jadlam dzis obiadu, same kanapki tyle daly... 2 grahamki to jest prawie 500 kcal, nie pomyslalabym o tym w zyciu! Na szczescie dzisiaj juz kupilam ciemny chleb delight z orkiszem i blonnikiem i zastapie nim bulki ![]() Plywalam dzisiaj poltorej godzinki, wiec spalilam 600 kcal. Czyli bilans nie wychodzi az tak tragiczny prawda?
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
no bilans nie wychodzi źle
Milusia gratuluję ![]() DobraDusza- również gratuluję ![]() Jeszcze nie byłam na wadzę,bo... boję się wyniku... ![]() Wczoraj zjadłam, 2 kanapki, jogurt jogobella reg., batonik fitness (88kcal), tortilla z Mc, zapiekanka i warzywa z Mc. Wszystko ok 1500kcal miało, ale cały dzień chodziłam, bo na zakupach byłam. Wszystko mnie do teraz boli... Kupiłam sobie tylko buty i jakąś tam bluzkę... dlaczego tylko? Bo jestem większa niż SŁOŃ!! Moje ciało to sam tłuszcz! Jestem spasionym słoniem i mimo, że walczę każdego dnia to jakoś nie widzę efektów, ani po ubraniach... na wadzę pewnie też. Jestem gruba! Nawet cycki mi urosły do C a to zły znak.
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie możesz tak mówić! tylko niepotrzebnie się dołujesz zobaczysz jakie będą rezultaty w lecie, trzeba wytrzymać i przecierpieć żeby być zadowolonym, pięknym i zdrowym! a mój wymarzony rozmiar to 36, teraz mam 38. Myślę, że dam rade jeden w dół. W wakacje nosiłam 36 a u Was jak z rozmiarem?
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dokładnie tak jak u Ciebie, miałam r. 36 a mam teraz 38 a nawet wcześniej dobiłam do 40! o zgrozo! Masakra!
|
|
#1032 |
|
BAN stały
|
U mnie to rozmiary wahają sie od XS do L.....
XS niestety juz kupuje coraz rzadziej, teraz czesciej M, czasem S. To jesli chodzi o bluzki. Spodnice ostatnio kupilam L i sie przerazilam ![]() Ostatnio na zakupach wyhaczyłam też legginsy. M byly za duze i musialam wziac S. Więc z tymi rozmiarami to różnie bywa... |
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
No różnie różnie, ale ja uwielbiam sklep Tally Weijl i zawsze tam kupuję ubrania :P więc patrzę na tamten rozmiar
co do diety super
|
|
#1034 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Trzymajcie sie kochane!
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też różnie z tymi rozmiarami... zazwyczaj kupuję 36, ale zdarza się, że kupię 38 i też jest na mnie dobre, a ostatnio kupiłam spodnie 34 i też w porządku
tak naprawdę to co sklep to inny rozmiar...
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Milusia zazdroszczę Ci spadków wagi!
Teraz weszłam na wagę i jest... 56,8!!
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
ja dostałam dziś wreszcie okres
|
|
|
#1039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak wiec przez @ moge sie spodziewac w najblizszym czasie raczej malego wzrostu wagi niz jej spadku... Dzis weekend nam sie zaczol- nareszcie Chociaz z drugiej strony az tak sie nie ciesze bo w weekend u mnie ciezko z dieta i w ogóle caly czas jestem kuszona przez mojego TŻ
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Oh kochane ze mną dziś nie najlepiej... Zjadłam:
1 kromkę z salami, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką; drugą taką samo tyle, że bez salami. Tortilla (nie miałam pojęcia, że ma aż 530kcal!!) i duże lody z maka z polewą toffi... Super. Już mam ponad 1000kcal! A jestem głodna... Muszę zjeść obiad tj. gołąbka bo uschnę tu do wieczora
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
powinnyście być ze mnie dumne cały tydzień ładnie przestrzegałam dietkę i ćwiczyłam dziś zgrzeszyłam tylko 2 kostkami czekolady i ciastkiem:/no ciekawe co pokaże waga, mam nadzieję ze nie więcej niż ostatnio. a marzy mi się żeby mniej
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta sądzicie, ze to prawda ze lepiej jeść lody niż batoniki i ciastka? ja generalnie jestem tego zdania. Zauważyłam ze lepiej jest kupić loda niż batonika. Lody nie sa takie kaloryczne. No ale to chyba zależy od człowieka.
http://www.blubit.com.pl/science/09/1.htm ![]() jest bez porównania np. lody mleczno- owocowe 1 kulka 29kcal a baton Snickers 275 kcal.
Edytowane przez olcik_07 Czas edycji: 2010-04-23 o 19:42 |
|
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Milusia1991, widzę, że zaczynałaś od podobnej wagi do mnie, bo ja coś koło 60kg. Cieszę się, że Ci się udało i mam nadzieję, że mi też się uda, bo cel mamy ten sam ;d
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Witam słonka w ten piękny, słoneczny dzień
![]() Co do diety wczoraj... to jej nie było, ale nie żałuję. Czasem trzeba zrobić sobie dzień przerwy, aby nie zaprzestać całkowicie zamierzonych efektów ![]() Dziś jajecznica z cebulką (216kcal) wieczorem będzie grill więc muszę oszczędzać kalorie
|
|
#1045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś rano na wadze 52,7 kg! MARTJU- mam nadzieje ze i tobie sie uda Do wakacji masz jeszcze troche czasu a mysle ze jest to najlepszy okres na schudniecie bo robi sie coraz cieplej i coraz bardziej motywuje myśl że niedługo trzeba sie bedzie pokazac w krotkiej spodniczce szortach czy bikini...Matko tak dzis do mnie dotarło ze to juz rok jak ciagna sie za mna te wszystkie diety... masakra... ale teraz w sumie weszlo mi juz w nawyk to zdrowie odzywianie i nie wyobrazam sobie sposobu zywienia sprzed wprowadzenia diety Na poczatku pamietam nie wierzylam w to ze mi sie uda tyle schudnac ... a tu prosze jednak trzeba wierzyc w siebie Bo warto![]() U mnie powolutku powolutku zblizaja sie wakacje - potem mam praktyki. Na poczatku lipca planuje wyjazd nad morze z moim TŻ i tak sobie myślę że wtedy musze wazyc juz 50 kilo a moze mniej... ![]() ![]()
|
|
|
#1046 |
|
BAN stały
|
Hej Wam... Ja waze 1 kg wiecej niz powinnam
No ale coz, grzeszki robia swoje. Musze wreszcie sie tak porzadnie za siebie wziac. Dzisiaj na sniadanie juz pochlonelam drozdzowke z serem, ale zaraz lecę na działke kosić trawe i pielić, więc spalę to wszystko Za tydzien na weekend majowy wyjeżdżam w góry, więc mam nadzieję, że to też się przyczyni to schudnięcia. No chyba, że będzie za dużo % ![]() Muszę jeszcze dziś dodatkowo poćwiczyć. Dalszych sukcesów życzę
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a ja dziś weszłam na wagę i jest pół kg mniej niż tydzień temu!!czyli 60, 3
ale się cieszę! dziś ładnie jem tylko zgrzeszyłam małym ciasteczkiem- ale tak to jest jak się jest w domu![]() ale się ciesze kurcze wiem że to nie duża różnica ale ciesze się jak głupia bo ostatni raz ważyłam tyle przed matura!!!!!! jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia opowiedz mi co ty jadasz (dokładnie), że tak szybko schudłaś
Chciałabym znać Twój sposób na sukces... Bo ja przez tydzień ok. kilograma chudnę, a Ty chyba więcej co? Madame- no niestety aby schudnąć trzeba się pilnować. Licz kalorie na ilewazy.pl Justi- gratuluję, każdy stracony gram motywuje :p Ja już po godzinie jazdy na rowerku spalone ok 500kcal Sweet to za wczorajsze obżarstwo. Dziś się trzymam. Jajecznica, a zaraz zupka kalafiorowa Nice!wieczorem grill :P
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:33 |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie ostatnio odpuściłam strasznie. Dzisiaj idę na rodzinną imprezę, więc bez kawałka ciasta się nie obejdzie, ale pomyślałam, że poza tym będę się odżywiać wzorowo i poćwiczę i w ten sposób zacznę po raz 10000001 na nowo.
Jak narazie zjadłam jajecznicę na śniadanie .
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy ja chudnę pół kilo na tydzień tylko, więc też uważam że mogłabym więcej no ale lepiej powoli a zdrowo
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

Musialam odreagowac jakos ten stres na zakupach i jedzeniem
Ale teraz juz bede grzeczna,obiecuje
Choc oczywiscie nie ukrywam że bardziej mnie by cieszyło ujrzec już te 50 kilogramów... jednak niestety nie ma nic tak szybko - przynajmniej nic na stałe... Teraz małymi krokami zbliża mi się @ więc z wagą może byc róznie z reguły mi sie przybiera około 1 kilograma 

1.09.2012

zobaczysz jakie będą rezultaty w lecie, trzeba wytrzymać i przecierpieć żeby być zadowolonym, pięknym i zdrowym! 

tak naprawdę to co sklep to inny rozmiar...