|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Czesc slonca moje
![]() Dawno mnie tu nie bylo... zas mam 2 zmiany i zajob w pracy... dzisiaj mamy w pracy akcje "dzien ziemi" idziemy zbierac smieci a potem idziemy na impreze integracyjna... ale niestety po imprezie musze wrocic do pracy ehhh... na szczescie tylko na pare godzin...chodze na rehabilitacje z moja nozka... hmmm zobaczymy co z tego wyjdzie... oczywiscie musialam isc prywatnie bo panstwowo terminy byl na pazdziernik dopiero... teraz codziennie z tztem cwiczymy... mam nadzieje ze pomoze ![]() buziaki |
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-22 o 10:52 |
||
|
|
|
#993 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Maja! Głodnemu chleb na myśli Ja jak widze Viggo to
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie tak.. tylko od dyrektora...
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
scio ja tylko do podstawówek składałam, bo w gimnazjum miałam praktyki i lepiej mi się pracowało w podstawówce. Albo przedszkole, ale musiałabym się przekwalifikować
![]() chyb że po filologii mogę do dzieciaczków iść ![]() mam specjalizację nauczycielską.
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak jeden kopnął koleżanką, z którą pracowałam i powiedziała, że dostanie pałę z zachowania, to jej odpysknął "a wstawiaj se kolejną, ja same jedynki mam!"Masakra ![]() Dziecko może mieć każdy, ale nie każdy powinien - będę powtarzać to stare powiedzenie do znudzenia ![]() ale ja zdążyłam wylukać ![]() no co ![]() Akurat ostatnio w radiu coś mówili o tym filmie i mi się przypomniał - świetny był
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-22 o 10:55 |
|
|
|
|
#997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bidulko to nieźle jesteś odkarzona wyobrażam sobie jak musiałaś cierpieć. Ja też mam babcię na wsi i jednego roku chcieliśmy się wkupić w łaski okolicznej bandy dzieciaków więc z kuzynem zjedliśmy po 5 liści pokrzywy ![]() Cytat:
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ale pogoda beznadziejna przed chwilą sypał śnieg a teraz świeci słońce ale wieje okropne wiatrzysko bleDziewczyny kupiłam sobie ostatnio buty na wesele i normalnie nie mogę w nich chodzić bo mi się pięty wysuwają i mi "klapią" kupiłam sobie takie wkładki żelowe ale i tak noga mi po nich ślizga i dalej się wysuwa |
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
aha laski szukajace pracy w szkolnictwie - idzice do niepublicznego czy prywatnego przedszkola... tam jest ogromna rotacja pracownikow bo warunki pracy sa inne - gorsze duo masz z kartyu nauczyciela ale sporo z umowy o prace np czas pracy itd.. i dlatego tam ciagle kogos potrzebuja... a pracujac juz majac doswiadczenie chetnie przyjmuja do panstwowych (dlatego jest rotacja bo zdobedziesz doswiadczenie np przez rok w niepublicznym i uciekasz do panstwowego gdzie jest lepiej) a lepiej sie rok przemeczyc majac prace w zawodzie na troche gorszych warunkach ale jednak i potem dostac w panstwoym niz nie miec woggole.. ja tak mialam..
no idyrektorzy panstwoych chetniej przyjmuja z niepublicznych bo wiedza ze dziwczyny tam robia wiecej wiec tu jak je o cos dodatkowego poproasza to nie beda sie burzyc jak panie wiecie strasze stazem ktore nic ponad nie zrobia... u nas bynajmniej tak jest.. zreszta u nas wtychach do przedszkola niepublicznego ktorych jest juz z 5 przyjmuja z marszy dajes zpodanie i od poniedzialku zaczynasz bo jest tyleeeeee dzieci i tylu brakuje nauczycieli.. gorzej z panstwowka.. tak tylko z doswiadczeniem i znajomymi pracujacymi juz w danej placowce
|
|
#1000 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() To jeden z lepszych aktorów, któremu mogliby dac Oscara z zamkniętymi oczami. A to, jak sie przygotowuje do roli też zasługuje na nagrodę. Jezu, a jaki on męeeeeski
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mam tydzień, wczoraj wypadek taty a dzisiaj musiałam z mama jechać do lekarza, mama jest alergiczką i ma uczulenie na pyłki, wczoraj troche dziabała w ogrodzie a dzisiaj rano wstała spuchnięta i czerwona jak burak i musiałam ją zawieść na zastrzyk odczulający.
A i jeszcze poszlam do gina po wyniki cytologii i okazalo sie ze jest jakiś stan zapalny i zapisal mi Metronidazol, nigdy tego nie bralam jeszcze, czy któraś z was to brala? Możecie mi coś o tym leku napisać? |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się najlepiej pracowało w gimnazjum. Nawet z tymi najgorszymi uczniami. Kwestia podejścia, spacyfikowania od początku, no i żadnych uprzedzeń, motywacja pozytywna. Zupenie inaczej jest jak jest słaby uczeń, ma same pały, a Ty nagle wyciągasz z niego i stawiasz mu choćby te trójczyne. Wyciągnąć dzieciaka z takiego doła bycia najgorszym.
pamiętam jak w drugiej klasie gimn. był taki Piotruś, słaby uczeń, ale tak mu zależało, żeby dostać dobrą ocenę, zeby mu wpisać do zeszytu, zeby pokazać mamie. Za każdym z tych dzieciaków stoi jakaś historia, patologia itd. Moja szwagierka miała staż w podst. też się napatrzyła na biedne dzieciaki, całe szczęście było kilka nauczycielek co im się chciało. Jenego dzieciaka z mega patologicznej rodziny, matka pijaczka, troje dzieci, każde z innym ojcem, w domu nie ma światła itd. chłopaki przychodzili do szkoły tuż po jej otwarciu, bo w szkole jest ciepło. Groziła mu pała z matmy, przedszkolanka obiecała mu rower jeśli się wyciągnie na dwóje. I chłopak się wyciągnął i uwierzył w siebie. Ech to się rozpisałam
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupuje buty 35 i czesto sa jeszcze za duże wiec wkładam zwykłą wkładke dodatkowo i ten żelowy zapiętek i działa noga nei wyskakuje ![]() http://butyslubne.com/media/23/foto/...e/zapietki.png http://images.google.pl/imgres?imgur...Es-asAa65f3JDw nie zapytałam cie czy to sa pełne buty czy sandalki...
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-04-22 o 11:10 |
|
|
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a w przedszkolu tak czy inaczej ich widzisz codziennie co kilka dni bo musza ich przyprowadzic odebrac nawet jak robi to dziadek to jak mu powiesz to przekaze i mama czy ojciec sie zglosi... jest jakis kontakt z nimi... wogole dostalam kolczykiiiiii od ani20m sa PIEKNE oprocz tego ze maja przepiekne kolory takie osoczyste to sa ekstra wykonane no i leciutkie... piekneeee ania a ty jestes wariatka wiesz czemu dziekuje dawaj znac jak cos wrzucisz to poogladam i....
|
|
|
#1005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pełne bez palców o takie:
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2010-04-22 o 11:16 |
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny moja babcia 18.04 obchodziła 70 urodziny, na prezent planujemy wywołać nasze zdjęcie ze ślubu i włożyć w ramkę jak myślicie może być czy kiczowaty pomysł? nic innego mi do głowy nie przychodzi
|
|
|
#1007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo "tak trzeba"? bo 'wszyscy mają i nie wypada nie mieć"? Bo pokutuje stereotyp matki polki i że kobieta musi rodzić, bo jak nie, to jest śmieciem itp? Bo chca mieć darmową opiekę na starość? ![]() Cytat:
![]() widziałam kilka filmów z nim, ale chyba nawet jako Aragorn tak mnie nie zachwycił, jak ten cichy i twardy Nikolai Fragment, jak gasi papierosa na języku wymiata ![]() Cytat:
A wyjdzie potem taki skrzywiony popapraniec jak ja
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
na gołą nogę ci sie nei powinno ślizgać bo ten zelik się tak "przykleja " do nogi
tylko czy na wesele pójdziesz z gołymi nogami? gołe nogi do pełnych butów mnei by piekła stopa i zaraz bym miała poobdzierane przy palcach
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
o jejku, ale się w wannie wyleżałam
![]() ogoliłam sobie od razu nóżki Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- a mi krosta na języku się zrobiła i mnie boli buuu czym to zwalczyć??
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia na swojeurodziny dostała od nas piekny skórzany album z naszymi slubnymi zdjeciami ( nie było jej na naszym ślubie bo wylądowała na kilka meisięcy w szpitalu) cieszyła sie bardzo
|
|
|
#1011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale zobaczymy...
|
|
|
|
|
#1012 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja z kolei jestem czasami jak zwyrodnialec odbierana, bo już tyle po ślubie a ja bez brzucha chodzę ![]() Cytat:
Anika babcia u nas na ślubie była o albumie też myśleliśmy, ale zdjęcia musiałyby być wilkości stron w albumie (babcia źle widzi) dlatego pomyśleliśmy o takim na którym jesteśmy oboje i żeby go powiększyć, miałaby do powieszenia na ścianę Madzia krosta na języku powiadasz ktoś Cię obgaduje
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-04-22 o 11:27 |
|||
|
|
|
#1013 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas zawsze się mówiło, że jak masz krostę na języku to Cię ktoś obgaduje i trzeba zawiązać gdzieś na ubraniu, które nosisz supełek (np. na troczku od spodni albo bluzy) to wtedy zawiążesz języki obgadującym i krostka zniknie ja nie wiem czy to siła sugestii ale mi zawsze to pomaga A moja teściowa zawsze każe mi, jak jej mówię, że mam krostkę na języku, poprzekłuwać ramiączko od stanika igłą albo szpilką.
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja tez nie mam brzucha, lat też niemało juz, ale nikt mi jeszcze nic nie zasugerował, bo ja sobie nie dam po prostu. Moj brzuch, moja sprawa i nikomu nic do tego. A jak ktos myśli, ze jestem przez to gorsza, bo nie chce zajsć w ciąże, to jest ograniczony umysłowo i niech do średniowiecza spada, tam były takie poglądy może i popularne ![]() Powiem Wam, ze moja teściowa powiedziała kiedyś mojemu tz-wi, ze nawet jak byśmy nie mieli w przyszłości dzieci, to ona się wcale nie obrazi, ani nię bedzie nam miala tego za złe. To jest równa babka!
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-04-22 o 11:34 |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
ania20m, mam nadzieję, że z tata wszystko w porządku. Obserwujcie go, bo czasami człowiek nawet jak ma wstrząs mózgu to na początku jest o.k., a później moze się pogorszyć
![]() Napisałam Wam apropo wczorajszczej sprawy na klubie |
|
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo sie ciesze ze ci sie podobają |
|
|
|
|
#1019 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jezusiemaryjo, oświećta mnie laski proszę gdzie ten klub
bo jeszcze tam nie trafiłam
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Ania mojej mamy to już się od września pytają czy już jest babcią, no i jest szał ciał, bo widocznie nie byłam w ciąży. Wkurza mnie to, ze wszyscy patrzą czy mi już rośnie czy nie.
Czasem wręcz boli takie gadanie, bo my przecież chcemy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

idziemy zbierac smieci a potem idziemy na impreze integracyjna... ale niestety po imprezie musze wrocic do pracy ehhh... na szczescie tylko na pare godzin...

żartuje teraz.
Głodnemu chleb na myśli

a jak jeden kopnął koleżanką, z którą pracowałam i powiedziała, że dostanie pałę z zachowania, to jej odpysknął "a wstawiaj se kolejną, ja same jedynki mam!"

przed chwilą sypał śnieg a teraz świeci słońce ale wieje okropne wiatrzysko ble

buuu czym to zwalczyć??
ktoś Cię obgaduje