Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 09:09   #1351
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
moje buty poprawinowe
Piekne
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ostatnio się nie odzywałam, choć jestem z Wami myślami i zaglądam
Nie chciałam Wam smucić

Ale dziś i jutro proszę o kciuki i ciepłe myśli, bo dla mnie to bardzo trudne dni będą

Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
witka z samiuśkiego rana jak dobrze ze dziś już czwartek jeszcze tyko jutro

kurcze ale miałam dzisiaj horrory w śnie na szczęście nie ślubne jakieś potwory i katastrofy mi się śniły a wszystko chyba przez to ze wczoraj przed snem strasznie skupiłam się na oglądaniu rożnych filmików i zdjęć z katastrofy samolotu TU-154.
Nie które zdjęcia na stronach rosyjskich straszne nie wiem jak mogli je tam zamieścić
Oj u mnie dzis to samo, okropne rzeczy mi sie snily, TŻowi to samo, pewnie dlatego ze zjedlismy na noc KFC
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wlasnie siostra przeslala mi kilka zdjec to wam pokaze, nastepne beda moze w piatek
Bardzo zgrabnie wygladalas, ale jestes szczuplutka Sliczny bukiet

Zapraszam na moj suwaczek ślubny

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-22 o 09:10
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 09:38   #1352
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja na bank bede miala swoje, zreszta ja chce takie krociutkie, wiec nie powinno byc z tym problemu.

Jaka macie teraz pogode w pl? Ciekawa jestem czy bede miala sloneczko w dniu slubu i czy nie zamarzne w kosciele, bo ja zadnego bolerka nie planuje
U mnie aż 3 stopnie, zimno :/ słońca brak
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 09:56   #1353
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
u mnie byla przed chwila snieżyca
Stary 2010-04-22, 10:15   #1354
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
moje buty poprawinowe
fantastyczny kolor mam sukienkę weselną w takim kolorze

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18742382]Wróciliśmy z tańców, już jest w miarę OK układ dopracowany, jeszcze jutro na salę idziemy potańczyć.

Dziś zrobiłam paznokcie, takie....
ale mi dziwnie i nie miem pisać nawet guzika zapiąć, inwalida takiii [/QUOTE]

ładne chociaż ja nigdy takich nie miałam i pewnie by mnie prędzej szlag trafił i bym je obcięła niż bym cokolwiek zrobiła

Cytat:
Ja na bank bede miala swoje, zreszta ja chce takie krociutkie, wiec nie powinno byc z tym problemu.

Jaka macie teraz pogode w pl? Ciekawa jestem czy bede miala sloneczko w dniu slubu i czy nie zamarzne w kosciele, bo ja zadnego bolerka nie planuje
nie pytaj ale w niedzielę ma być nawet do 20st

Cytat:
Hej dziewczyny
Nie chciałam Wam smucić

Ale dziś i jutro proszę o kciuki i ciepłe myśli, bo dla mnie to bardzo trudne dni będą

Miłego dnia
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:15   #1355
lain
Zakorzenienie

Metkaa ale jestes szczuplutka a co to za fure mieliscie?

co do kamerzysty i fotografa to ja bylam za tym zeby fotograf byl na moich przygotowaniach, a kamerzysta na TZa, ale w sumie nie wiem jak to w rezultacie bedzie. jeszcze sie przed slubem z nimi pogada i cos ustali moj stylista ma bardzo fajnie wygladajace studio, wiec mysle, ze super beda wygladaly fotki z czesania i makijazu m.in. wlasnie ze wzledu na wnetrza

a my wczoraj zamowilismy obraczki
dobrze, ze sie z tym wstrzymalismy, bo od momentu jak mierzylismy paluszki u jubilera na poczatku grudnia rozmiar mi jeszcze polecial w dol i teraz mam 10-ke. gdybysmy wtedy zamowili to mialabym za duza obraczke
i jeszcze zamiast 5% za karte klienta dali nam 10% doliczajac do tego bony, wychodzi ze obraczki kosztowaly nas 800zl (a nie 2 tys.)
to teraz czekamy az sie zrobia

dalej nie mozemy sie zdecydowac jakie biale wino kupic

dzisiaj mamy 100 dni do slubu i z tej okazji ide zaraz kupic dla nas prezent bilety na kolejny festiwal w czerwcu zapowiada sie muzyczno-festiwalowy czerwiec
najpierw jakis TZowy trance w Tarnowie, a potem kompletna zmiana klimatu i Metallica w Wawce a gdzies pomiedzy kolejne wesele znajomych, dwie sesje, obrony, wybory prezydenckie itp. bedzie intensywnie w tym czerwcu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-04-22 o 10:17
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:34   #1356
Remmi
Rozeznanie

Zwariowałyście ? kilka stron do nadrobienia? wczoraj też nie nadrobiłam, bo byłam strasznie zalatana. A dziś kaca leczę, miałam wczoraj panieński w klubie - było fantastyczne, a jakie prezenty dostałam uuuuuuuu
Pózniej jak dojdę do siebie, to nadrobię i więcej napiszę i w ogóle
Miłego dzionka
Stary 2010-04-22, 10:36   #1357
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
Wpadłam tylko się przywitać
Nie zdążyłam nadrobić, ale fotki oczywiście obejrzałam
Metka - ślicznie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:40   #1358
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

dobrze, ze sie z tym wstrzymalismy, bo od momentu jak mierzylismy paluszki u jubilera na poczatku grudnia rozmiar mi jeszcze polecial w dol i teraz mam 10-ke. gdybysmy wtedy zamowili to mialabym za duza obraczke
i jeszcze zamiast 5% za karte klienta dali nam 10% doliczajac do tego bony, wychodzi ze obraczki kosztowaly nas 800zl (a nie 2 tys.)

dzisiaj mamy 100 dni do slubu i z tej okazji ide zaraz kupic dla nas prezent bilety na kolejny festiwal w czerwcu zapowiada sie muzyczno-festiwalowy czerwiec
najpierw jakis TZowy trance w Tarnowie, a potem kompletna zmiana klimatu i Metallica w Wawce a gdzies pomiedzy kolejne wesele znajomych, dwie sesje, obrony, wybory prezydenckie itp. bedzie intensywnie w tym czerwcu
z powodu studniówki
Ja tez ma obraczke 10-tke, jest na styk bo troszke spuchly mi palce i piersionek zareczynowy ktory w zime mial luz teraz ledwo mozna zdjac. Po ciazy obraczka mam nadzieje bedzie idealna

Stary 2010-04-22, 10:47   #1359
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny
Nie chciałam Wam smucić

Miłego dnia

Tosiu trzymam kciuki
Cytat:
witka z samiuśkiego rana jak dobrze ze dziś już czwartek jeszcze tyko jutro

kurcze ale miałam dzisiaj horrory w śnie na szczęście nie ślubne jakieś potwory i katastrofy mi się śniły a wszystko chyba przez to ze wczoraj przed snem strasznie skupiłam się na oglądaniu rożnych filmików i zdjęć z katastrofy samolotu TU-154.
Nie które zdjęcia na stronach rosyjskich straszne nie wiem jak mogli je tam zamieścić
mogłabyś podać strony? ja też się interesuję tą tragedią i ciekawa jestem z jakiej perspektywy widzą to Rosjanie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dziś pogrzeb kuzyna- trzymajcie za nas kciuki

Kupiłam kilka fajnych rzeczy i opowiem jak wrócimy. I prześlę zdjęcia zaproszeń. Miłego dnia!!

Ellin trzymaj się
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

super

a u mnie był właśnie pan z ubezpieczalni i wycenił mi szkodę i w końcu za 2 tyg będę mogła umówić się do naprawy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:02   #1360
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

mogłabyś podać strony? ja też się interesuję tą tragedią i ciekawa jestem z jakiej perspektywy widzą to Rosjanie
Podbijam
Wiecie co dziewczyny, podzielę się z Wami moją radością Niby nic takiego, ale cieszę się, ponieważ zauważyłam, że odkąd TŻcik zamieszkał u mnie między nami jest lepiej W końcu zaczął żyć naszym życiem, możemy w końcu więcej rozmawiać szczerze, snuć plany. Wcześniej aż tak nie było. Myślę, że ma znaczenie fakt, że już dzień w dzień matka nie absorbuje go tak swoimi sprawami/kłopotami/zmartwieniami, a ona ma tendencję do przesadzania. TŻcik ma spokojniejszą głowę, dzięki temu może się skupić na naszych sprawach. wprawdzie czasami po pracy na chwilę wstepuje do matki, ale w tym czasie to tylko ona zdąży go wypytać co u nas, albo na szybko powiedzieć co u niej, ale że TŻ spieszy się do mnie to brakuje jej czasu na długie wywody W sobotę TŻ ma jechać do niej po pracy coś pomóc ojcu (jakiś mały remont chyba) i jak już tam będzie, to ma ostatecznie zamknąć ich listę gości. Zobaczę co z tego wyjdzie...Postanowiłam, że jak mi ja przywiezie i nadal nie będzie ona zmniejszona, to każe TŻ samemu bez matki tę listę okroić skoro w końcu to on pokrywa znaczną część kosztów za swoją połowę; ma wg mnie głos decyzyjny. I nie będę się więcej cyrtolić I już nie moge się doczekać wtorku, bo pojedziemy wybrać zaproszenia i prawdopodobnie już w tej drukarni mają pełen wybór zawieszek itp. więc możliwe że odrazu załatwimy pozostałe "pierdółki". O i księgę gości pewnie również. No uzewnetrzniłam się
Stary 2010-04-22, 11:19   #1361
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Wczoraj w koncu udało nam się odbyc spotkanie w poradnii rodzinnej, babka zrobiła nam 2 spotkania wczoraj, a za 2 tyg.mamy przyjsc na ostanie. Fajna babka, bylsimy we dwoje, pare min. po rozpoczęciu przyszła sama dziewczyny by zrobic te spotkania, bo Narzeczony pracuje za granica i narazie nie moze byc, i tak we trójke siedzielismy. 1 temat o miłosci, 2 o planowaniu rodziny, Tz wyskoczył z tekstem ze przyda "nam się" ta ksiazeczka co opisane są w niej metody planowania, mierzenia temp. i zakupił ją

Cytat:
moje buty poprawinowe
Cudne
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:32   #1362
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Podbijam
Wiecie co dziewczyny, podzielę się z Wami moją radością Niby nic takiego, ale cieszę się, ponieważ zauważyłam, że odkąd TŻcik zamieszkał u mnie między nami jest lepiej W końcu zaczął żyć naszym życiem, możemy w końcu więcej rozmawiać szczerze, snuć plany. Wcześniej aż tak nie było. Myślę, że ma znaczenie fakt, że już dzień w dzień matka nie absorbuje go tak swoimi sprawami/kłopotami/zmartwieniami, a ona ma tendencję do przesadzania. TŻcik ma spokojniejszą głowę, dzięki temu może się skupić na naszych sprawach. wprawdzie czasami po pracy na chwilę wstepuje do matki, ale w tym czasie to tylko ona zdąży go wypytać co u nas, albo na szybko powiedzieć co u niej, ale że TŻ spieszy się do mnie to brakuje jej czasu na długie wywody W sobotę TŻ ma jechać do niej po pracy coś pomóc ojcu (jakiś mały remont chyba) i jak już tam będzie, to ma ostatecznie zamknąć ich listę gości. Zobaczę co z tego wyjdzie...Postanowiłam, że jak mi ja przywiezie i nadal nie będzie ona zmniejszona, to każe TŻ samemu bez matki tę listę okroić skoro w końcu to on pokrywa znaczną część kosztów za swoją połowę; ma wg mnie głos decyzyjny. I nie będę się więcej cyrtolić I już nie moge się doczekać wtorku, bo pojedziemy wybrać zaproszenia i prawdopodobnie już w tej drukarni mają pełen wybór zawieszek itp. więc możliwe że odrazu załatwimy pozostałe "pierdółki". O i księgę gości pewnie również. No uzewnetrzniłam się
Tez tak myślę, jak sie mieszka samemu to trudno sie podzielic z kims swoimi przemyśleniami. Tylko, ze niestety narazie osobno mieszkamy czasem u niego zostaje i wtedy sobie zawsze gadamy przed pójsciem spac
Stary 2010-04-22, 12:05   #1363
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
U mnie ziąb i deszcz
Cytat:
Hej dziewczyny
Nie chciałam Wam smucić

Miłego dnia
hej! Trzymam
Cytat:
Ja to samo, takie koszmary to dawno mi się nie śnily! Właśnie jakieś przepowiednie o nadchodzących katastrofach, a potem mój tata odcinał sobie nożem wszystkie części ciała łącznie z głową a ja wzywałam karetkę... cieszę sie, że się obudziłam...
też przyłączam się do prośby o podanie tej ros. strony.
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dziś pogrzeb kuzyna- trzymajcie za nas kciuki

Kupiłam kilka fajnych rzeczy i opowiem jak wrócimy. I prześlę zdjęcia zaproszeń. Miłego dnia!!
Trzymaj się jakoś, współczuję, ze musisz to przeżywać! czekam wiec na relację z zakupów.
Cytat:
Oj u mnie dzis to samo, okropne rzeczy mi sie snily, TŻowi to samo, pewnie dlatego ze zjedlismy na noc KFC

dobre z tym KFC
Jejku jak malutko! ja mam 3 m-ce i 16 dni! czyli 107 dni! za tydzień 100-dniówka!Nie mogę w to uwierzyć!
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

dzisiaj mamy 100 dni do slubu
Gratuluję obrączek i 100-dniówki!
Co do win to na razie wiem tylko tyle, ze chcę Martini białe coś jeszcze wymyślimy.
Cytat:
Podbijam
Wiecie co dziewczyny, podzielę się z Wami moją radością Niby nic takiego, ale cieszę się, ponieważ zauważyłam, że odkąd TŻcik zamieszkał u mnie między nami jest lepiej W końcu zaczął żyć naszym życiem, możemy w końcu więcej rozmawiać szczerze, snuć plany
Super, cieszę się, ze jheszcze lepiej wam się układa i nie mogę się doczekać kiedy my razem zamieszkamy. Bo chyba bym już nie wytrzymała czekac z tym jeszcze roku!
Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
1 temat o miłosci, 2 o planowaniu rodziny, Tz wyskoczył z tekstem ze przyda "nam się" ta ksiazeczka co opisane są w niej metody planowania, mierzenia temp. i zakupił ją

Ja się zaczynam trochę martwić o zaproszenia, bo zamówiłam przez net TUTAJ
w zeszłym tygodniu i nawet nic nie napisali, nie zadzwonili do tej pory... Może mają duzo zamówień, ale nie wiem, powinni jakoś dać znać, że przyjęte do realizacji, przysłać mi podgląd wydruku... w ogóle zapomniałam tam dopisać przy potwierdzeniu nr telefonu, ale chyba wszyscy nas znają z gości i nasze numery, bo zapraszamy tylko najbliższych.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:09   #1364
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Tosiu trzymam kciuki

proszę http://fotki.yandex.ru/users/bbc-77/view/364077/?page=0 nie wszystkie sa straszne ale jak dla mnie nie które zdjęcia nie powinny być tam zamieszczone :/

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2010-04-22 o 12:14
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:16   #1365
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
u mnie byla przed chwila snieżyca
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

nie pytaj ale w niedzielę ma być nawet do 20st
Naprawde tak zimno? Olaboga, jak ja w tej mojej kiecce wyskocze...

Cytat:
z powodu studniówki
Ja tez ma obraczke 10-tke, jest na styk bo troszke spuchly mi palce i piersionek zareczynowy ktory w zime mial luz teraz ledwo mozna zdjac. Po ciazy obraczka mam nadzieje bedzie idealna
Nie martw sie, napewno obraczki beda dobre Ja mam strasznie drobne paluszki i rozmiar 6.5 i ostatnio gadalam przez telefon z kolega, ktory sie zenil w zeszla sobote i jego laska jest strasznie chuda i nie mogli uwierzyc, ze ja mam 6.5, a ona 8 (tzn. bardziej ona nie mogla uwierzyc).
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:18   #1366
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie martw sie, napewno obraczki beda dobre Ja mam strasznie drobne paluszki i rozmiar 6.5 i ostatnio gadalam przez telefon z kolega, ktory sie zenil w zeszla sobote i jego laska jest strasznie chuda i nie mogli uwierzyc, ze ja mam 6.5, a ona 8 (tzn. bardziej ona nie mogla uwierzyc).
A co ja mam powiedzieć? ja mam 14, a zawsze słyszałam opinię, że mam takie długie i szczupłe palce to naprawdę czuję kompleks jak czytam że dziewczyny macie 8 czy 6,5 a nawet 10
Stary 2010-04-22, 12:20   #1367
madmuazelle
BAN stały

Hej

Nadrobiłam i:

Gusia,ładne pazurki.

capri za miesiąc /lain za 100 dni do ślubu.

Elli,Tosia

Zaraz opisze Wam mój nocny ślubny sen,

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-22 o 12:21
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:21   #1368
Aaś
Zakorzenienie

woda jak wychodziłam z domu ok 9 to były 4 stopnie
Stary 2010-04-22, 12:23   #1369
obca7
Wtajemniczenie

Hello u nas też zimno, jas chodze w 2 swetrach taka zimnica. dobrze ze zaczeliw biurze palic bo chyba zamarzłabym

Cytat:
A co ja mam powiedzieć? ja mam 14, a zawsze słyszałam opinię, że mam takie długie i szczupłe palce to naprawdę czuję kompleks jak czytam że dziewczyny macie 8 czy 6,5 a nawet 10
ja mam 16 i sie nie przejmuję
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:26   #1370
woda sodowa
Wtajemniczenie

Ellin, a twoj TZ pojechal do Szwecji?

Cytat:
Bo to tez duzo zalezy od dlugosci palcow

Cytat:
woda jak wychodziłam z domu ok 9 to były 4 stopnie
To rzeczywiscie pogoda narazie nie jest najlepsza, jeszcze sie okaze, ze bede musiala na ostatnia chwile etole kupic Chociaz w tym kwietniu to roznie bywa, przewaznie po weekendzie majowym ladna sie pogoda zaczyna robic, no przynajmniej taka mam nadzieje Dzieki za info
Stary 2010-04-22, 12:27   #1371
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja również się nie przejmuję możliwe, że moja wypowiedź tak zabrzmiała, ale pisałam raczej humorystycznie Moje palce to akurat ta część mojego ciała która mi się podoba i nie mam do nich zastrzeżeń
woda otóż właśnie ja mam długie palce

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-04-22 o 12:29
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:29   #1372
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ellin, a twoj TZ pojechal do Szwecji?

Bo to tez duzo zalezy od dlugosci palcow

To rzeczywiscie pogoda narazie nie jest najlepsza, jeszcze sie okaze, ze bede musiala na ostatnia chwile etole kupic Chociaz w tym kwietniu to roznie bywa, przewaznie po weekendzie majowym ladna sie pogoda zaczyna robic, no przynajmniej taka mam nadzieje Dzieki za info
A wiesz że 15.05 jest zimna zośka?
Stary 2010-04-22, 12:36   #1373
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
moje buty poprawinowe
Prześliczne Cudo, cudo, cudo! Piękny kolor! I krój też

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18742382]Dziś zrobiłam paznokcie, takie....
ale mi dziwnie i nie miem pisać nawet guzika zapiąć, inwalida takiii [/QUOTE]

Nie najlepiej wykonane te pazurki... Chociaż wzorek ładny Ja się zastanawiam, czy będę jakiś robić, czy tylko french

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja się zaczynam trochę martwić o zaproszenia, bo zamówiłam przez net TUTAJ
Mnie zaczyna denerwować sprzedawca od bombonierek, które chcemy dać rodzicom, bo od poniedziałku mi nie odpisuje, a ja nie mam za dużo czasu

Cytat:
Wiem Od razu jak ustaliliśmy datę, to i babcia i mama TŻ to zauważyły...

W ogóle koła dzisiaj nie było, bo ludzie wrzeszczeli o przekładanie I zamiast mieć z głowy, to kolejne dwa tygodnie nauki i nerwów...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:36   #1374
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Moj TZ ma 16.5 i tez sie nie przejmuje

Cytat:
No wiem, bo wlasnie ciocia Zosia bedzie miala imieniny W sumie to bardziej mi zalezy, zeby 16.05 bylo cieplutko, bo mamy grilla na podworku, a moja sukienka poprawinowa to ma takie wyciecie na plecach, ze chyba bym jakies chorobsko zlapala, gdyby nie bylo sloneczka http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR03080_041
Stary 2010-04-22, 12:37   #1375
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Faktycznie te niektóre zdjęcia z poturbowanymi ciałami cos strasznego:/
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:37   #1376
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Jejku, 6,5 to chyba jak u dziecka
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

capri za miesiąc /lain za 100 dni do ślubu.

Cytat:

super

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

dobre z tym KFC
Jejku jak malutko! ja mam 3 m-ce i 16 dni! czyli 107 dni! za tydzień 100-dniówka!Nie mogę w to uwierzyć!
Dzieki, to juz tak malo ze nie moge uwierzyc

Stary 2010-04-22, 12:39   #1377
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jejku, 6,5 to chyba jak u dziecka
To samo powiedzialam u jubilera, a facetka na to: niektore dzieci maja grubsze
Stary 2010-04-22, 12:47   #1378
madmuazelle
BAN stały

Mi się strona nie otwiera woda.Tzn jest napisane website error. :/
To samo ze stroną ze zdjęciami katastrofy,no ale może to i lepiej.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Miałam Wam napisać o snie. Otóż wczoraj przed spaniem oglądałam sobie suknie ślubne,noi owocowało to w nocny sen.Sniło mi się,że byłam w salonie z mą rodzicielką i mierzyłam dwie suknie.Z tym,że jedna suknia to były spodnie z gorstem,kory miał takie cuś ala bolerko. Druga toi owszem była suknia,ktora była bardzo ładna i ładnie w niej wyglądałam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-22 o 13:06
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:52   #1379
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mi się strona nie otwiera woda.Tzn pisze website error. :/
To samo ze stroną ze zdjęciami katastrofy,no ale może to i lepiej.
http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR03080_041
Stary 2010-04-22, 12:52   #1380
notizia
Raczkowanie

nie moge... nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście...

a u mnie zimno... brrr....śnieg się z nieba sypie...

a od godziny grad... ufff.................
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości