Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 10:39   #1021
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
u nas zawsze się mówiło, że jak masz krostę na języku to Cię ktoś obgaduje i trzeba zawiązać gdzieś na ubraniu, które nosisz supełek (np. na troczku od spodni albo bluzy) to wtedy zawiążesz języki obgadującym i krostka zniknie ja nie wiem czy to siła sugestii ale mi zawsze to pomaga
A moja teściowa zawsze każe mi, jak jej mówię, że mam krostkę na języku, poprzekłuwać ramiączko od stanika igłą albo szpilką. ale to mi nie pomaga. Ale supełek zawsze działa
hm... ktoś mnie obgaduje?? juz wczoraj wieczorem mi wyskoczyła, na samym czubku języka dobra, chyba zastosuję twój pomysł

ide ze się wziąć za sprzatanie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:41   #1022
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jezusiemaryjo, oświećta mnie laski proszę gdzie ten klub bo jeszcze tam nie trafiłam
Żonki 2009 musisz wysłać ,,prośbę" o przyjęcie a wtedy chyba moderator tego klubu Cie przyjmie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:43   #1023
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a mi krosta na języku się zrobiła i mnie boli buuu czym to zwalczyć??
ktoś tu niedawno wspominał o domowym sposobie na afty... Jak się nie brzydzisz, to może i na krostę Ci pomoże
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Nie wiem Maja, może jest tak jak piszesz...ja jeszcze na to pytanie nie znalazłam odpowiedzi
ja z kolei jestem czasami jak zwyrodnialec odbierana, bo już tyle po ślubie a ja bez brzucha chodzę
Ty zwyrodnialec? Na mnie własna matka się wydarła, jak kiedyś wspomniałam, że mnie do dzieci nie ciągnie i chyba nie chcę mieć
A wystarczy poczytać fora o ludziach rezygnujących z potomstwa - ile tam jadu i nienawiści się sączy...
Cytat:
Pzreciez to ABERRACJA!!!! Co komu do tego, że po ślubie brzucha się nie ma?????? Ja tez nie mam brzucha, lat też niemało juz, ale nikt mi jeszcze nic nie zasugerował, bo ja sobie nie dam po prostu. Moj brzuch, moja sprawa i nikomu nic do tego. A jak ktos myśli, ze jestem przez to gorsza, bo nie chce zajsć w ciąże, to jest ograniczony umysłowo i niech do średniowiecza spada, tam były takie poglądy może i popularne
Powiem Wam, ze moja teściowa powiedziała kiedyś mojemu tz-wi, ze nawet jak byśmy nie mieli w przyszłości dzieci, to ona się wcale nie obrazi, ani nię bedzie nam miala tego za złe. To jest równa babka!
fajna teściowa
Stary 2010-04-22, 10:45   #1024
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ktoś tu niedawno wspominał o domowym sposobie na afty... Jak się nie brzydzisz, to może i na krostę Ci pomoże
"afty" a co to jest??
az się boję pomysleć co to za sposoby

buu w ubraniu nie mam sznureczka by go na supełek zawiązec

Stary 2010-04-22, 10:46   #1025
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Żonki 2009 musisz wysłać ,,prośbę" o przyjęcie a wtedy chyba moderator tego klubu Cie przyjmie
Aaa dzięki bardzo

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:49   #1026
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ania mojej mamy to już się od września pytają czy już jest babcią, no i jest szał ciał, bo widocznie nie byłam w ciąży. Wkurza mnie to, ze wszyscy patrzą czy mi już rośnie czy nie.

Czasem wręcz boli takie gadanie, bo my przecież chcemy...

jak mnie wkur*** jak się ludzie wpitalają w czyjkeś sprawy
niech się własnymi tyłkmia zajmą
Cytat:
"afty" a co to jest??

buu w ubraniu nie mam sznureczka by go na supełek zawiązec
no że afty, pleśniawki, że najlepiej to moczem smarować... a może to o zajadach było?
(co taka awantura była, jak powiedziałam, że dla mnie to równie obrzydliwe jak ślina psa, a przecież oba specyfiki mają działanie antybakteryjne )
Stary 2010-04-22, 10:50   #1027
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ania mój tato tak samo, nigdy na siebie nie uważa. Tnie coś, okularów nie włoży i do okulisty trzeba. Szlifuje coś metalowego, bez okularów i do szpitala z okiem. Ręce tak samo ile to razy miał szyte ale nie przegadasz. Mało tego to mój tato na jedno oko w ogóle nie widzi (brak ciałka żółtego, czy jakoś tak) i zawsze uszkadza sobie to zdrowe oko
Nic, tylko złoić tyłek

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
laseczki wrzucam fotkę brzusia

http://picasaweb.google.pl/mmoniaj/B...57990066616690

trochę słabe, bo sama sobie w lustrze robiłam
no nie osłabiaj mnie to jak ja utaję mój w razie co?!!! 13 tydzień i taki duży?!!! ale mi zbiłaś ja jestem chudzielec to na pewno zauważą

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:50   #1028
monarika
Wtajemniczenie

Corii z tego co pamiętam to Myszka zakładała klub i napisz do niej bo ona musi Ci wysłać zaproszenie...
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:50   #1029
ania20m
Wtajemniczenie

to powiecie mi coś o tym Metronidazolu?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:50   #1030
AgatkaL
Wtajemniczenie

Kurcze, chciałam kupić sobie jakieś przejściowe butki do latania na codzień do pracy, ale w sklepach już wszystko letnie, sandałki, japonki, klapeczki...wrrrrr. Czyżbym za późno się obudziła...zostałam w adidasach i pantofelkach na obcasie...buuuu.
Maja, ja niedawno też swojej mamie mówiłam, ze nie chcę dzieci, to stwierdziła, że zwariowałam. Nie zaprzeczam, że za jakis czas instynkt macierzyński się we mnie obudzi, ale póki co...no cóż...jest jak jest...
Aaaaa i widzę, że nie masz jeszcze monitoringu w pracy, bo udzielasz się ostro

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:51   #1031
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Corii z tego co pamiętam to Myszka zakładała klub i napisz do niej bo ona musi Ci wysłać zaproszenie...
O dziękuję Kochana za jeszcze jaśniejszą odpowiedź To mi umkneło, bo jeszcze wtedy mnie tu chyba nie było

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-22, 10:52   #1032
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

jak mnie wkur*** jak się ludzie wpitalają w czyjkeś sprawy
niech się własnymi tyłkmia zajmą

no że afty, pleśniawki, że najlepiej to moczem smarować... a może to o zajadach było?
(co taka awantura była, jak powiedziałam, że dla mnie to równie obrzydliwe jak ślina psa, a przecież oba specyfiki mają działanie antybakteryjne )
o plesniawkach

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 10:53   #1033
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
ja niedawno też swojej mamie mówiłam, ze nie chcę dzieci, to stwierdziła, że zwariowałam. Nie zaprzeczam, że za jakis czas instynkt macierzyński się we mnie obudzi, ale póki co...no cóż...jest jak jest...
No to u mnie tak samo, a mama powiedziała, zebym tylko kiedys nie zalowala

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-22, 10:58   #1034
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

aa to mnie przy tym nie było ale tez słyszałam, ze jak sie było małym to na plesniawki przykładało sie pieluszkę tetrową z moczem

jednak na moja krostę nie będe tego stosowała hehe

o kurde, musze odkurzyc cały dom ale mi sie nie chce.

Stary 2010-04-22, 10:58   #1035
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Red face Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

ja brałam jak leczyłam upławy

nic nie pomogło to wiecej nei wziełam

Stary 2010-04-22, 11:00   #1036
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

ale dziś pogoda...

Cytat:
"afty" a co to jest??
Madzia wygoogluj co to afta kiedyś miewałam je często i lekarz zalecił mi wtedy brać kompeks wit. B i przepisał jakiś płyn, którym płukałam jamę ustną. Niestety afty są bardzo bolesne. Kiedyś jak miałam ciągłe nawroty aft to musiałam zrobić poziom żelaza, bo podobno przy anemii ciągle mogą się robić.

Mam dziś zakwasy w łydkach zapisaliśmy się z TŻem na kurs tańca i dziś to odczuwam fizycznie
Stary 2010-04-22, 11:03   #1037
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

ale dziś pogoda...

Madzia wygoogluj co to afta kiedyś miewałam je często i lekarz zalecił mi wtedy brać kompeks wit. B i przepisał jakiś płyn, którym płukałam jamę ustną. Niestety afty są bardzo bolesne. Kiedyś jak miałam ciągłe nawroty aft to musiałam zrobić poziom żelaza, bo podobno przy anemii ciągle mogą się robić.

Mam dziś zakwasy w łydkach zapisaliśmy się z TŻem na kurs tańca i dziś to odczuwam fizycznie
ale ja nie mam plesniawek tylko małą, upierdliwą i bolącą krostkę na czubku języka

zazdroszczę kursu tanca. tez bym sobie pochodziła. My chodzilismy przed slubem, ale były lekcje indywdualne i tylko walc ang.

Stary 2010-04-22, 11:04   #1038
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Pzreciez to ABERRACJA!!!! Co komu do tego, że po ślubie brzucha się nie ma?????? Ja tez nie mam brzucha, lat też niemało juz, ale nikt mi jeszcze nic nie zasugerował, bo ja sobie nie dam po prostu. Moj brzuch, moja sprawa i nikomu nic do tego. A jak ktos myśli, ze jestem przez to gorsza, bo nie chce zajsć w ciąże, to jest ograniczony umysłowo i niech do średniowiecza spada, tam były takie poglądy może i popularne
Powiem Wam, ze moja teściowa powiedziała kiedyś mojemu tz-wi, ze nawet jak byśmy nie mieli w przyszłości dzieci, to ona się wcale nie obrazi, ani nię bedzie nam miala tego za złe. To jest równa babka!
Corii ja już zlewam te pytania i docinki, bo ze mnie jest raptu i każdy kto się tak głupio dopytuje musiałby w odpowiedzi dostać wiązankę.
Teściowa kiedys ode mnie usłyszała na temat dzieci i od tej pory cisza powiedziałam, że nic nie stoi na przeszkodzie zeby swoje jeszcze miala.
Mnie też niestety irytuje myslenie niektorych, ze jak slub we wrzesniu to ja od pazdziernika juz w ciazy mam chodzic...nie wiem moze gdzie jest takie prawo zapisane a ja sie jeszcze nie doczytalam

Teściową masz rzeczywiście fajną, zdrowe ma kobieta podejście. Rozumie, że to Wasze życie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
słońce ja na stronę wklejałam zdjecia 15x21
Aniu sama nie wiem...ja ciągle z nią jeżdżę na kontrole więc wiem "na ile rzeczywiście" babcia widzi i boje się, ze jak damy jej album to bedzie sciemniac, ze super ze sie cieszy ale tak naprawde to żeby byc pewnym musialabym ja pytac o to kto lub co jest na kazdym zdjeciu. Z jej wzrokiem jest serio zle. Aczkolwiek pomysl bardzo mi sie podoba

Cytat:
Ale szybko ci doszly bardzo sie ciesze ze ci sie podobają
Ania poślij mi Twoje dane z NK bo chyba Cie jeszcze nie mam, a pisalas ze na swoim profilu tez masz zdjecia swoich wyrobow

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ania mojej mamy to już się od września pytają czy już jest babcią, no i jest szał ciał, bo widocznie nie byłam w ciąży. Wkurza mnie to, ze wszyscy patrzą czy mi już rośnie czy nie.

Czasem wręcz boli takie gadanie, bo my przecież chcemy...
Scio wierze Kochana, ze sporo Was muszą takie komentarze kosztowac.
Tydzien temu na weselu to zostałam zmacana przez rodzine męza znaczy sie wujek meza i jego jedna corka pochodzą i masują wiec stałam z wymuszonym usmiechem na twarzy az w koncu powiedzialam ze co najwyzej moga uslyszec jak mi w brzuchu burczy.
A nie chce mi sie juz nikomu tlumaczyc czemy w ciazy nie jestem nasz wybor i koniec kropka

Cytat:
Ty zwyrodnialec? Na mnie własna matka się wydarła, jak kiedyś wspomniałam, że mnie do dzieci nie ciągnie i chyba nie chcę mieć
A wystarczy poczytać fora o ludziach rezygnujących z potomstwa - ile tam jadu i nienawiści się sączy...

fajna teściowa
Wiesz Maja, dla niektórych slub jest jednoznaczny z tym ze po nim masz zaraz byc w ciazy...i koniec kropka, bo jak nie jestes to pewnie sie Wam nie uklada albo ktores chore...albo jeszcze inne cuda wianki.
Niestety przyszło nam zyc w bardzo nietolerancyjnych czasach. Nasi rodzice są inni pokoleniowo, za ich mlodosci sprzeciw nie byl tolerowany, robilo sie to co robil ogół i co było ogólnie przyjęte za konieczne...żyło się na wzór innych

Cytat:
Aniu poczytaj w necie na forum medycznym
Stary 2010-04-22, 11:06   #1039
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak Marta dlatego ja jakoś nie widzę się w szkole, może za jakiś czas mi się zmieni

dziewczyny moja babcia 18.04 obchodziła 70 urodziny, na prezent planujemy wywołać nasze zdjęcie ze ślubu i włożyć w ramkę jak myślicie może być czy kiczowaty pomysł? nic innego mi do głowy nie przychodzi
babcie to takie urocze "stworzonka" ze najbardzije ciesza sie z frenztow w formie wlasnie zdjec.. one maja tyle czasu ze lubia patrzec ogladac wspominac.. moja babacia ma cala sciane fotke.. jeszcze jak widziala to nawet miala pokli nimi obklejone wiec to super pomysl

Cytat:
Ale szybko ci doszly bardzo sie ciesze ze ci sie podobają
sa piekne

Cytat:
niestety nic mi nie wiadomo...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 11:14   #1040
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
babcie to takie urocze "stworzonka" ze najbardzije ciesza sie z frenztow w formie wlasnie zdjec.. one maja tyle czasu ze lubia patrzec ogladac wspominac.. moja babacia ma cala sciane fotke.. jeszcze jak widziala to nawet miala pokli nimi obklejone wiec to super pomysl

sa piekne

niestety nic mi nie wiadomo...
Oj tak moja gdyby nie zły stan jej wzroku pewnie też by w albumach i zdjęciach siedziała. Zostajemy więc przy zdjęciu w ramce. Nie chce jej dodatkowo stresować odpytywaniem co do tego kto jest na zdjęciach...
mam nadzieje, że w Fotojokerze uwiną się z tym do soboty ramkę możemy kupić sami, ale chodzi mi o odbitki
Stary 2010-04-22, 11:15   #1041
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Kurcze, chciałam kupić sobie jakieś przejściowe butki do latania na codzień do pracy, ale w sklepach już wszystko letnie, sandałki, japonki, klapeczki...wrrrrr. Czyżbym za późno się obudziła...zostałam w adidasach i pantofelkach na obcasie...buuuu.
Maja, ja niedawno też swojej mamie mówiłam, ze nie chcę dzieci, to stwierdziła, że zwariowałam. Nie zaprzeczam, że za jakis czas instynkt macierzyński się we mnie obudzi, ale póki co...no cóż...jest jak jest...
Aaaaa i widzę, że nie masz jeszcze monitoringu w pracy, bo udzielasz się ostro
bo się dzisiaj system krzaczy i nie ma jak robić a jak już naprawili, to oczywiście tylko Maja Lucky ma dalej wszystko pokrzaczone
We mnie moze się obudzi, moze nie...
ale nie ukrywam, że optuję za tą drugą opcją
(tym bardziej, że przy moich zaburzeniach nawet gdybym chciała, to mogę nie móc mieć)
Cytat:
No to u mnie tak samo, a mama powiedziała, zebym tylko kiedys nie zalowala

e tam, ja tam niczego ie żaluję tylko żyję od przodu
Cytat:
Corii ja już zlewam te pytania i docinki, bo ze mnie jest raptu i każdy kto się tak głupio dopytuje musiałby w odpowiedzi dostać wiązankę.
Teściowa kiedys ode mnie usłyszała na temat dzieci i od tej pory cisza powiedziałam, że nic nie stoi na przeszkodzie zeby swoje jeszcze miala.
Mnie też niestety irytuje myslenie niektorych, ze jak slub we wrzesniu to ja od pazdziernika juz w ciazy mam chodzic...nie wiem moze gdzie jest takie prawo zapisane a ja sie jeszcze nie doczytalam
ja też nie
moze to jakiś relikt po czasach, kiedy nie znano antyoncepsji? I jak zaraz po ślubie brzucha nie było, to znaczyło, że z ich pożyciem coś nie ten teges?
Cytat:
Scio wierze Kochana, ze sporo Was muszą takie komentarze kosztowac.
Tydzien temu na weselu to zostałam zmacana przez rodzine męza znaczy sie wujek meza i jego jedna corka pochodzą i masują wiec stałam z wymuszonym usmiechem na twarzy az w koncu powiedzialam ze co najwyzej moga uslyszec jak mi w brzuchu burczy.
było powiedzieć, zeby masowali dalej, bo tak się objadłas, że Ci gazy nie chcą odejść

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to u mnie jak zwykle na odwrót wszystko
Babcia oddała moją mamę sowjej bezdzietnej siostrze, a ta z kolei na stare lata musiała brać psychotropy, bo jak nie, to krzyczała i wyła całe noce, a jak poszłam do niej spytać co się stało, to mnie od k**ew wyzwała i kazała spier***. I tym podobne...
A mama mojego taty zmarła dawno temu, wiec w sumie babci ani dziadków nie znałam ani nie pamiętam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-22 o 11:22
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:17   #1042
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Oj tak moja gdyby nie zły stan jej wzroku pewnie też by w albumach i zdjęciach siedziała. Zostajemy więc przy zdjęciu w ramce. Nie chce jej dodatkowo stresować odpytywaniem co do tego kto jest na zdjęciach...
mam nadzieje, że w Fotojokerze uwiną się z tym do soboty ramkę możemy kupić sami, ale chodzi mi o odbitki

ania a jaki format zamawiasz

bo ja jestem zarejesterowana w digifoto oni maja taki system vertis.pl i tam sa duuuuzo niższe ceny

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-04-22 o 11:21
Stary 2010-04-22, 11:18   #1043
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
było powiedzieć, zeby masowali dalej, bo tak się objadłas, że Ci gazy nie chcą odejść
juz widze ich miny po tych słowach

Stary 2010-04-22, 11:23   #1044
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)ja też nie
moze to jakiś relikt po czasach, kiedy nie znano antyoncepsji? I jak zaraz po ślubie brzucha nie było, to znaczyło, że z ich pożyciem coś nie ten teges?

No właśnie niektórzy tak chyba myślą, że jak po ślubie dziecka brak to ktoś urok rzucił i teraz potomstwa mieć nie mogą. Z tym urokiem to ludzie mają niezłe loty...szczególnie osoby starszej daty, chociaż nie generalizuję.

Maja a z tymi gazami wierz mi, że miałam to na końcu języka w trochę innej formie, ale chciałam z czymś takim wypalić

Anika co do formatu to w Fotojokerze znalazłam fotoplakat wymiar 30x45 cm i do tego ramka, ale nie wiem ile kosztuje i ile czasu im na to potrzeba. Zaś w Media największy format to 20x30 jak dla mojej babci ciut za mały

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-04-22 o 11:25
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:24   #1045
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Teściową masz rzeczywiście fajną, zdrowe ma kobieta podejście. Rozumie, że to Wasze życie
Ania, ja też jestem raptus, dlatego nikt mi nie podskoczy, bo woli się nie narazać na inwektywy i włoski temperament choleryczki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-22, 11:34   #1046
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Ania, ja też jestem raptus, dlatego nikt mi nie podskoczy, bo woli się nie narazać na inwektywy i włoski temperament choleryczki
Teraz na weselu nie chciałam skupiać uwagi na sobie, bo to dzień młodych był, ale korciło mnie żeby powiedzieć coś co by im w pięty poszło.
Moja mama czasem się śmieje, że nie jestem jej dzieckiem bo tyle jadu we mnie, wiec jej tłumaczę, że to tylko reakcja obronna na ludzką głupotę

Anika fajna ta stronka i mają laboratroium w z-u, to by mi grało
podjedzimy dziś do fotojokera, media ale do nich tez zaraz zadzwonie i zapytam ile bym musiala czekac na zdjęcie formatu 30x45
dzieki za info
Stary 2010-04-22, 11:36   #1047
gold-fish
Zakorzenienie

Dzisiaj idziemy na spotkanie z włascicielami mam stresa... żeby to spotkanie było o.k.

Moze macie jakieś rady o co spytać? Nie chodzi już o cenę. A jeszcze do tych które brały hipoteczny.... czy miałayscie w przedwstępnej zapisa, że tylko wtedy kupicie mieszkanie jak dostaniecie kredyt? a jeżeli nie to zadatek będzie zwrócony bez żadnych roszczeń ?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 11:36   #1048
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Teraz na weselu nie chciałam skupiać uwagi na sobie, bo to dzień młodych był, ale korciło mnie żeby powiedzieć coś co by im w pięty poszło.
Moja mama czasem się śmieje, że nie jestem jej dzieckiem bo tyle jadu we mnie, wiec jej tłumaczę, że to tylko reakcja obronna na ludzką głupotę
Kurcze Ania, jak czytam o jadzie, to jakbym o sobie słyszała

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-22, 11:38   #1049
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
No właśnie niektórzy tak chyba myślą, że jak po ślubie dziecka brak to ktoś urok rzucił i teraz potomstwa mieć nie mogą. Z tym urokiem to ludzie mają niezłe loty...szczególnie osoby starszej daty, chociaż nie generalizuję.

Maja a z tymi gazami wierz mi, że miałam to na końcu języka w trochę innej formie, ale chciałam z czymś takim wypalić

Anika co do formatu to w Fotojokerze znalazłam fotoplakat wymiar 30x45 cm i do tego ramka, ale nie wiem ile kosztuje i ile czasu im na to potrzeba. Zaś w Media największy format to 20x30 jak dla mojej babci ciut za mały
takie są ceny w vertisie

http://www.vertis.pl/cennik

tylko nei wiem jak z ramką tam nie ma

i można w zabrzu odebrać

Odbiory lokalne zleceń:
Laboratorium digi-FOTO Gliwice, ul. Zwycięstwa 23 (DH Ikar) V piętro

[COLOR=#ffffff !important][COLOR=#ffaa00 !important][COLOR=#ffffff !important]Laboratorium digi-FOTO Zabrze, ul. 3-go maja 36[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Stary 2010-04-22, 11:39   #1050
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dzisiaj idziemy na spotkanie z włascicielami mam stresa... żeby to spotkanie było o.k.

Moze macie jakieś rady o co spytać? Nie chodzi już o cenę. A jeszcze do tych które brały hipoteczny.... czy miałayscie w przedwstępnej zapisa, że tylko wtedy kupicie mieszkanie jak dostaniecie kredyt? a jeżeli nie to zadatek będzie zwrócony bez żadnych roszczeń ?
Gold ja co prawda kredytu nie brałam jeszcze, ale o takim zapisie słyszałam, że dobrze go mieć jest to dla was zabezpieczenie

Cytat:
Kurcze Ania, jak czytam o jadzie, to jakbym o sobie słyszała
przybij piąteczkę

Anika już przestudiowałam cennik. Dziękuję

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-04-22 o 11:42
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości