|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Czas mi dzisiaj stoi w miejscu... kobity dobijcie mnie, bo nie dożyje końca dnia. Ledwie zipię. Spaaaaććć...
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Przyssać Ci się gdzieś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
A to ja mam cieplej, jak wychodziłam było +8. Ale buro i jakoś tak dupiato ogólnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
hahahha może lepiej nie
![]() ![]() U mnie +10 i tez buro i dupiasto. Spać się chce jak nie wiem.. chyba dzis wypiję 10 litrów kawy ![]()
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Odsysać teraz to bym wolała nie, bo sama mam sporo do odessania.
![]() ![]() Kawa - to jest myśl. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez d u p a blada
![]() Więc mozemy sobie łapki podać ![]()
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Ale pocieszający wątek się zrobił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Taa... ciotka zdezerterowała, myślałam, że Ty też i już miałam się zacząć poważnie martwić
![]()
#4390 |
Zakorzenienie
|
A szaleństwo jakieś mam, ganiam jak kot z pęcherzem... W pracy zero czasu, a w domu nic się nie chce, a jeszcze to trzeba i tamto... ostatnio pieluchy prałam i prasowałam - po 10 sztukach padłam.
![]() A puchnę tak, że jak z pracy wracam to godzinę leżę z girami w górze... No sam miód. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Na razie wybieram sobie pojedyncze dni, ale ja się chyba do tego nie nadaję... Po 4 dniach w domu wszystko mnie boli... W ostatnią nd. spałam do 10ej, zjadłam śniadanie i znowu spałam do 15ej. Potem nie mogłam dojść do siebie...
![]() A znów jak się wezmę za robotę z nudów, to przesadzę, bo np. świra dostaję i zaczynam okna myć... ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Już nie wspomnę o tym, że jak w domu siedzę sama to dumam co zjeść, co ugotować i co upiec. Wczoraj znowu piekłam ciasto i pół zjadłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Ano chyba lepiej.
![]() Wiesz, normalnie to sobie poleżę w wyrku i poczytam, teraz nie mogę leżeć na plecach, a na boku potrzebuję poduszkę między nogi i po chwili w jednej poz. coś mi cierpnie. ![]() ![]() Dziś wydumałam choć tyle dobrego, że ugotowałam zdrową zupę, niby krupnik niby kalafiorową, czyli coś krupnikowego z kalafiorem. Pycha. ![]() Muszę się jutro przejść do pasmanterii po szydełko, to może sweter połatam w końcu, bo mam przód i tył gotowe. No i jeszcze golf jakiś dorobić muszę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Jakby Ci się nudziło, to mozesz sweter dla mnie zacząć robić
![]() ![]() Ale samopoczucie masz tak ogólnie dobre? Jak Ty się czujesz mi powiedz, hmmm? ![]()
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gotować nie ma sprawy, tylko nie wiem czy moje niezdrowe żarło by Ci pasowało. A w zasadzie bardzo w to wątpię. ![]() Samopoczucie różnie, hormony ciążowe mnie teraz dopadają... Cały czas było ok, no... parę razy mi coś odwaliło, ale teraz chyba jakoś bardziej mi grzeje. Wczoraj się poryczałam, bo nakładałam pasy sera na murzynek woreczkiem foliowym z obciętym rożkiem i mi ten woreczek pękł. ![]() ![]() A fizycznie różnie... niewygodnie, ciężko, dusi mnie w żebra. Już bym się chciała rozpakować... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
No kalafiorową, tylko bez śmietany, mogłabyś mi gotować 3 razy w tygodniu. do tego pomidorową i jakieś jeszcze coś i mamy cały tydzien z głowy
![]() ![]() Oj, ciężarówka, ciężarówka, widać, że już hormony rzeczywiście szaleją ![]() ![]()
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do końca ciutkę więcej niż miesiąc. 5 tygodni. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Baby, gdzie Wy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
![]() Odzywa się córka (raczej baba) marnotrawna. Wpadłam do Was, a Was nie ma... Kropka - to już niedługo... Będzie synek czy córeczka? |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że to miła niespodzianka
![]() Cześć Hihi ![]() Wpadłam się przywitać i zobaczyć, co u Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
łooooo matulu nie wyrobię!!!
Wróciłaś na stałe mam nadzieje! ![]()
![]() |
#4404 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kulbitku
![]() Będę zaglądać , obiecuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
To może powiesz co tam u Ciebie słychować?
![]()
![]() |
#4407 |
Wtajemniczenie
|
Może powiem, ale.... musiałabym narzekać, a tego nie chcę, więc nie wiem, czy powiem
![]() ![]() Zarobiona byłam ostatnio, początek roku dał mi nieźle w kość, ale już powoli się wylizuję. Jeszcze przyszły tydzień muszę przeżyć. W ciągu 3 m-cy więcej się działo w pracy, niż w ciągu całego ostatniego roku, kontrole i te sprawy, na nic czasu nie było. Padałam na twarz, można powiedzieć, ledwo żyłam, jak wyrwałam tydzień urlopu, to ... 1 dzień siedziałam w pracy, a 2 dni sterczałam przy telefonie i kompie w domu. Praca zdominowała moje życie, nawet z dziewczynami doszłyśmy do wniosku, że jesteśmy nadgorliwe. Ale po prostu takie jesteśmy. Poza tym to przyszła wiosna i jakoś tak więcej energii ![]() ![]() Doczytałam, że jeździsz na rolkach? Ja zastanawiałam się ostatnio nad zakupem tego sprzętu, ale ostatecznie stwierdziłam, że zostanę przy rowerze. Co u Ciebie Kulbitku? |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz potrzebę narzekaj ile wlezie ![]() Może trzeba urlop brać i trochę wyluzować z tą pracą ![]() ![]() Dbaj jednak o siebie ![]() U mnie w pracy ciągły stres od już dłuższego czasu.. nawet nie chce mi się o tym już gadać.. powiem tylko tyle, ze ja która zawsze uwielbiałam tą moją pracę zaczynam myśleć nad jej zmianą.. Jakieś plany wyjazdu w góry w tym roku masz Beatko? My jedziemy dwa ostatnie tygodnie sierpnia ![]() ![]() Ano próbuje jeździć to raczej dobre określenie ![]() ![]() Ostatnio jednak sypnął mi się kręgosłup i musiałam rolki odstawić, ale liczę, ze od przyszłego tygodnia wrócę ![]() ![]() Kurka jakiś katar mnie łapie!!! Mój mąż wyjechał na 4 dni i starsznieeee za nim tęsknię..
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale fajnie Kulbitku, że jedziecie w góry ![]() Ja jeszcze nie mam konkretnych planów, myślimy o Krymie, jeżeli zbierzemy ekipę. Jeśli nie, to wsiądziemy w autko i pojedziemy: - albo do Chorwacji - albo w góry A wszystko też zależy od naszych funduszy, ponieważ zaczynamy działać na naszej ziemi na wsi, a tam będą też ciągnąć wodę i takie tam sprawy. Zobaczymy po prostu jak nam wyjdzie. Krym to najtańsza opcja, tańsza niż wypad w góry. W każdym bądź razie mam urlop od 15- go sierpnia (tradycyjnie), jakieś 2,5 tyg., więc jeśli to będą góry to wiadomo ![]() W pracy sytuacja jest taka, jaka jest, w sensie dużo stresu, kontrole, wnioski itp. Ale mam nadzieję, że się już uspokoi. Mam jeszcze 2 kontrole w przyszłym tygodniu ![]() ![]() Współczuję kłopotów z kręgosłupem. I rozumiem tęsknotę. Mój mąż też niedługo wyjeżdża na kilka dni, może w przyszłym tygodniu nawet, dokładnie jeszcze nie wie. Pięknie słoneczko świeci u mnie, ale zimno strasznie. Kulbitku - zdrówka, nie rozchoruj się. |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec zobaczymy jak to wyjdzie ![]() ![]() Ale na pewno chce powtórzyć Świnkę bo wtedy był kiepska pogoda.. i może zejdziemy z niej inaczej niz wtedy żeby było bardziej ekstremalnie ![]() No właśnie miałam Cie spytac jak tam plany związane z budową ![]() O tez masz urlop od 15? ![]() ![]() Więc trzymam kciuki za szybkie i pozytywne kontrole! ![]() Wczoraj z tej tęsknoty wysporzatałam wszystkie książki i wreście znalazłam miejsce dla niezłego już stosu ostatnio zakupionych ![]() U mnie tez słonko jest ale zimnica.. ![]() Chyba to jakiś uczuleniowy katar ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.