|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piękne, nowe ubranka dla dzieci za perfumy lub kosmetyki
Mam piękne ubranka dziecięce, w różnych rozmiarach, nowe , z metkami. Chłopięce dresy, spodnie bojówki, komplety jeansowe (kurteczka i spodenki) i dziewczęce komplety ze spódniczkami, bluzkami i kurteczkami jeansowymi.
Ubranka są naprawdę śliczne. Prosze pisać jakie rozmiary interesują dokładnie. Zamienię nawet hurtowo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, nowe ubranka dla dzieci za perfumy lub kosmetyki
a jakich kosmetyków szukasz?ja potrzebuje na 98cm dla dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja potrzebuję na 80-86 dla dziewczynki
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() jakiej marki są ubranka? wpadła mi w oko kurteczka ze spódniczką zdjęcie 1 - potrzebuję rozmiaru 92-98. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-04-20 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej
ja potrzebuję od 92 dla dziewczynki znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam,
Mam ten komplecik dla dziewczynek ze spódniczka, bluzką i kurteczką w rozmiarze małym 92 ![]() Za komplecik chciałabym Sean John Unforgiveable 15 ml nowe nieotwierane a za komplecik i dresik Sean John Unforgivable i odlewkę Dior Addict Pozdrawiam Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-22 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kochana będę w takim razie zainteresowana tymi ciuszkami- tylko napisz na jaki rozmiarek są.
I co byś wzięła w zamian... U mnie w watku- link w podpisie
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-10-28 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Raczkowanie
|
Mam ten rozmiar
![]() Ja w zamian chciałabym YSL ELLE 50 ml tylko test (ubytek max 2ml) Za rozmiar 92 i 104. Jeden z bluzeczką w czerwone paski a drugi w filoletowe. No i dresiki mogę dorzucić. Moze jeszcze Amariage Mariage 13ml z 15ml i 20ml balsamu? w oryginalnych opakowaniach, nie sa to odlewki. Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Ja bym chciała za to: 1)Sean John Unforgiveable 15 ml nowe nieotwierane 2)Bluberry London 20ml 3) odlewkę dior Addict 30ml 4) odlewkę Gucci Flora może być 15ml Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Ja bym chciała za to: 1)Sean John Unforgiveable 15 ml nowe nieotwierane 2)Bluberry London 20ml 3) odlewkę dior Addict 30ml 4) odlewkę Gucci Flora może być 15ml Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-22 o 10:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a mam pytanko jeszcze- ile te ciuszki są warte? Bo jak dla mnie trochę przesadziłaś
![]() sam addict Diora kosztuje koło 200zł za 30ml Flora za 50ml 260zł około więc chyba za dużo...
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-04-22 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie napisałam, że wszystko naraz ![]() ![]() ![]() ![]() Ja te ubranka sprzedaję za 55 zł za komplety i 32 zł za dresiki ![]() Z tym że chciałabym mieć pewność że odlewki są na 100% oryginalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tak, w 100% są oryginalne.
Kupowane wszystko w Sephora. Nie masz się czym martwić. Po za tym w wątku są zdjęcia z kodami na opakowaniu. 100% oryginały. Oddam Ci za to jeśli chcesz: Unforgiveable nowe 15ml Całego Addicta tam mam 29-30 ml myślę że będzie ok ale mogę zaproponować np do tego 5ml Gucci Flora edp 5ml CK Escape czy odpowiada ci taka zamiana?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Aha i te moje ceny ubranek są naprawdę niewielkie, ponieważ takie same komplety w sklepie kilka ulic dalej kosztują już od 65 zł
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Ok ![]() ![]() Te małe też mi się przydadzą, bo Flory jescze nie miałam okazji spróbować ![]() Podaję wymiary: Komplet ze spodenkami jeansowy : długośc spodni 39cm Dres: długośc spodni: 45-46cm (róznią się trochę ponieważ to dwie inne firmy. Komplet jeansowy jest firmy Happy House, a dres Crossfire, jest to rozmiar 2 czyli 86cm) Długość spódniczki w komplecie jeansowym to: 25cm długość bluzki: 36cm. Napisz proszę czy będą pasowały, jesli tak to napisz czy chcesz i podaj adres do wysyłki ![]() Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-22 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że z korzyścią będziesz miała wymianę
![]() Czy masz atomizery po 5ml? Bo jeśli nie to we fiolkach mogę jedynie wysłać CK i Gucci. I jeszcze proszę podać na jaki rozmiar są te ciuszki
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
napisałam powyżej Twojej odpowiedzi
![]() Mogę dorzucić dwie próbki - połowa z atomizerkiem Halloween i też z atomizerkiem próbkę Hermes Un JardinSur Le Nil. Nie mam atomizerków pustych. A Dior będzie w jakim opakowaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dior w atomizerze tak jak na zdjęciu w wątku.
Nie chcę próbek. Czyli rozumiem że wszystkie ciuszki są większe niż na 80cm. W takim razie będzie ok. Już podaję adres na PW. Napisz mi tez swój
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast mam tez komlet jeansowy większy, na metce jest rozmiar na 3 latka, ale mam córeczkę 3 letnią i na nią byłby za mały, jest to na rozmiar 92 ![]() Na 2 latka, czyli według tej rozmiarówki 86-92 juz nie mam. Ale mogę tez zaproponowac te dwa komplety jeansowe, jak z jednego wyrośnie to będzie drugi ![]() Moze bys tak chciała, ze ja bym dodała ten drugi komplecik a Ty moze te Blueberry, a z Gucci i Escape bym zrezygnowała? Albo po prostu zotałoby tak jak było tylko wzięłabys ten większy komplecik, niby jest na metce 3 latka, ale według mnie to góra 98, a prędzej 92 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I musiałoby już zostać tak jak jest bo ja już spakowałam paczuszkę do Ciebie. Czekam na PW na Twój adres. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Wysyłam Ci: Unforgiveable nowe 15ml Całego Addicta tam mam 29-30 ml 5ml Gucci Flora edp 5ml CK Escape A Ty mi 4 komplety ciuszków , które podałam w linkach wyżej.
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A Ty mi 4 komplety ciuszków , które podałam w linkach wyżej.[/QUOTE]
No to wysyłać dwa te komplety jeansowe? Bo tak to będą trzy komplety ciuszków, te co pokazałaś na zdjęciach. Pierwsze to był komplet jeansowy dla dziewczynek (pierwsze i drugie zdjęcie to ten sam komplet, tylko drugie zdjęcie jest zrobione z bluzeczką, wygląda tak samo, tylko ja załączyłam dwa zdjęcia, tak jak spodnie załaczyłam zdjęcia z przodu i z tyłu, ale to te same spodnie) Drugie to trzyczęsciowy dres A trzeci to własnie jeansowy komplet spodnie i kurtka. No to już mi się zaczyna mieszać. Napisałam 3, podałam rozmiary 3 (plus dodatkowo ten jeden jesli byś chciała większy)...no więc wyszło mi że mam do Ciebie wysłać 3 komplety ciuszków. To co ja mam teraz biedna zrobić? Bo już miałam wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam święcie przekonana że wymieniamy się na 4 komplety:
spódniczka + katana spódniczka+katana+bluzecz ka dżinsy + katana I dres Tak było by sprawiedliwie mi wysłać te rzeczy... chyba że mozesz mi coś w takim razie zaproponować jeszcze? Co ja w końcu wybrałam do tej pory? spódniczka+katana+bluzecz ka dres 3 części spodnie + katana tak?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Co ja w końcu wybrałam do tej pory?
spódniczka+katana+bluzecz ka dres 3 części spodnie + katana tak?[/QUOTE] Tak. Dokładnie. W sumie mogłam pomyśleć czemu mi wysłałaś dwa zdjęcia jednego kompletu i się zapytać. Hmmmm.... Może dam Ci dwa te jeansowe komplety dla chłopca? Bo nie mam i nie miałam więcej tych kompletów dla dziewczynek w tym rozmiarze. To było najmniejsze jakie miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
czyli dostanę:
katana+spódniczka+bluzecz ka dres 3 części katana + spodnie na ok 80cm katana + spodnie na ok 92cm Tak? Zgadza się?
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, 1)Komplet jeans 1,5-2 latka (bluzka, katana, spódniczka) 2)Dres trzyczęsciowy (spodnie, bluzka z długim rękawem z napisem next oraz kamizelka na suwak z kieszonkami) 3) Komplet jeans na około 1 roczek (80cm) (spodnie i kurteczka) 4) Komplet jeans na 92-98 cm (na metce napis ze na 3 latka, ale na pewno jest mnieszy nż 104, bo na moją córeczkę byłby za mały, od razu widać) Wysyłać w ten sposób? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ! ![]() Cieszę że się dogadałyśmy bo bym się zdziwiła jak bym dostała paczuszkę a w niej nie to co myślałam ![]() Możesz wysyłać ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
No własnie
![]() ![]() Czyli ja czekam na Unforgiveable nowe 15ml Całego Addicta tam mam 29-30 ml 5ml Gucci Flora edp 5ml CK Escape No i lecę na pocztę ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.