"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 14:25   #4531
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Mam dziś naprawdę strasznego doła. Czuję się okropnie zmęczona myślami o nas...
myślę, że czas na sposób a'la Olka: "na kolana chamie"
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:27   #4532
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Naj - kochana jak czasem ciebie czytam, to widze siebie jeszcze nie tak dawno. Taka sama sytuacja byla u nas. Mielismy oddac pieniazki mojemu tacie, ktory mowil ze mu sie nie spieszy, zebysmy oddali kiedy i jak chcemy. Wiec ja myslac o Tz, zeby biedaczek mogl odlozyc na pierscionek, mowilam ze bedziemy wysylac tacie po trochu, zeby tego nie odczuc, a on ze nieeee, trzeba wszystko odrazu splacic, co by znaczylo ze z pierscionka nici przez kolejne 3 mce.
No ale koniec koncow zmienil zdanie..... i wtedyz tez pierdzionek sie jednak pojawil

U ciebie tez napewno sie ulozy. wczesniej czy pozniej......
jakby mi się mój oświadczył w tym roku, bylabym w ciężkim szoku. Naprawdę niedawno myślałam, że do września NA PEWNO, no rękę bym sobie dała uciąć, i co...? i chodziłabym bez ręki i lała krwią jak Gwizdak
dobrze, że jednak z nikim się nie zakładałam o moje przedramię jestem teraz tak pewna, że nic się nie stanie jeszcze przez tak cholernie długi czas, że dostaję szału po prostu... czytam o komunikacji interpersonalnej - mam to porównać do internetu, a ja co robię? przewertowałam kartki i czytam o kłótni w małżeństwie (bo artykułu o kłótni w konkubinacie czy w ogóle w związku nie ma) - słowem: nie umiem się na niczym skupić

nie wierzę w to, że mój nie chce oddawać jak najwięcej, by odłożyć na pierścionek. On o tym po prostu na razie nie myśli. Jemu się chyba wydaje, że jak mu się oświadczać zachce, to dzień wcześniej pójdzie i kupi. A jak uzna, że za drogo, to dopiero wtedy zacznie odkładać.
Cytat:
Napisane przez nicol005 Pokaż wiadomość
NAJ i ja Ci dam miec w d... wszystko i magisterke
jaaa, rób mi tak jeszcze
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:31   #4533
nicol005
Raczkowanie

Cytat:

jaaa, rób mi tak jeszcze
Ty Zboczuszko
Wtedy byłaś pewna ze się oświadczy i nic a teraz jak jesteś pewna ze jednak nie to będzie zonk i będziesz panna młodą
nicol005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:34   #4534
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Też mam doła więc nawet nie chce mi się z Wami wsiurkować i sirkować.
widzisz, jakbyś była emo, to mogłabyś się chociaż pociąć...
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Jasne, że tak emowsiurską siostrą metalówką w stylu gore
oooooooł jeeeeeeeeee
Cytat:
jakby mi się mój oświadczył w tym roku, bylabym w ciężkim szoku. Naprawdę niedawno myślałam, że do września NA PEWNO, no rękę bym sobie dała uciąć, i co...? i chodziłabym bez ręki i lała krwią jak Gwizdak
dobrze, że jednak z nikim się nie zakładałam o moje przedramię jestem teraz tak pewna, że nic się nie stanie jeszcze przez tak cholernie długi czas, że dostaję szału po prostu... czytam o komunikacji interpersonalnej - mam to porównać do internetu, a ja co robię? przewertowałam kartki i czytam o kłótni w małżeństwie (bo artykułu o kłótni w konkubinacie czy w ogóle w związku nie ma) - słowem: nie umiem się na niczym skupić

nie wierzę w to, że mój nie chce oddawać jak najwięcej, by odłożyć na pierścionek. On o tym po prostu na razie nie myśli. Jemu się chyba wydaje, że jak mu się oświadczać zachce, to dzień wcześniej pójdzie i kupi. A jak uzna, że za drogo, to dopiero wtedy zacznie odkładać.

jaaa, rób mi tak jeszcze
wydając przeraźliwe dźwięki Kurczę Naj, tak dobrze wiem co czujesz i myślisz.....

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
mam ochote na cos słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
to zjedz coś słodkiego
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-22, 14:35   #4535
Choji
Zakorzenienie

Wojewódzki Urząd Pracy w Krakowie zaprasza mieszkańców Małopolski na coroczne Dni Pracy, Edukacji i Szkoleń. Impreza odbędzie się 5 i 6 maja 2010 r. w Krakowie, Nowym Sączu i Tarnowie.

5 maja - DZIEŃ WYSTAWIENNICZY podczas, którego odwiedzający będą mieć okazję zapoznać się z ofertą małopolskich i zagranicznych PRACODAWCÓW oraz z ofertą instytucji edukacyjnych i szkoleniowych.

5 i 6 maja DZIEŃ WARSZTATÓW I SEMINARIÓW, podczas których uczestnicy będą mieli szansę zadbać o swój rozwój zawodowy. Skorzystać z usług punktu konsultacyjnego dla przedsiębiorców i osób planujących założenie własnej firmy. Będzie również okazja do udziału w warsztatach i spotkaniach informacyjnych związanych z tematyką przedsiębiorczości, planowaniem kariery zawodowej, przygotowaniem do rozmowy kwalifikacyjnej z pracodawcą w języku angielskim oraz elastycznymi formami zatrudnienia. Na Małopolan czekają również prezentacje multimedialne instytucji i pracodawców oraz projekcje filmów.

Udział we wszystkich atrakcjach jest bezpłatny.

Dni Pracy, Edukacji i Szkoleń w Małopolsce są wydarzeniem ogólnoeuropejskim, organizowanym z inicjatywy Komisji Europejskiej i odbywają się również w wielu miastach Starego Kontynentu.

Ideą przewodnią przedsięwzięcia jest promocja mobilności zawodowej, geograficznej oraz społecznej, jak również umożliwienie wymiany informacji pomiędzy pracodawcami, instytucjami z obszaru rynku pracy edukacji i szkoleń a osobami poszukującymi zatrudnienia, samo zatrudnienia, ofert edukacyjnych oraz staży w Europie.

Organizatorami wydarzenia są: Komisja Europejska, Wojewódzki Urząd Pracy w Krakowie w ramach sieci EURES Publicznych Służb Zatrudnienia.

Współorganizatorzy: Wojewódzka Biblioteka Publiczna w Krakowie, Miejska Biblioteka Publiczna w Tarnowie, Sądecka Biblioteka Publiczna, Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży Ochotnicze Hufce Pracy w Nowym Sączu wraz z partnerami - instytucjami rynku pracy, edukacji i szkoleń.

Szczegółowe informacje:
www.wup-krakow.pl

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:39   #4536
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam doła więc nawet nie chce mi się z Wami wsiurkować i sirkować.
A co się stało?
Cytat:
mam ochote na cos słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
właśnie wcinam Danio
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
myślę, że czas na sposób a'la Olka: "na kolana chamie"
próbowałam tego w różnych formach - nie działa

I tłumaczę sobie: młodzi jesteśmy, i tak jak na nasz wiek mamy super, po co mi ten ślub? po co ja go chcę? może ja podświadomie boję się, że on mnie na tyle nie kocha, żeby się ze mną ożenić...? po co on mówi, że chce ślubu? jak się chce, to się bierze, dobrze mówię?

idę wyyyyyyyyyyyyyć...

(i nie obronię się nawet w 3456 roku, o.)

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez nicol005 Pokaż wiadomość
Ty Zboczuszko
Wtedy byłaś pewna ze się oświadczy i nic a teraz jak jesteś pewna ze jednak nie to będzie zonk i będziesz panna młodą
to by było super, ale nie...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:41   #4537
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:
W czterech literach zaczynam mieć to wszystko. A magisterkę to już w ogóle...
Naj....nie zalamuj sie!!!Pamietam co ma byc to i tak bedziemy!My niczego nie przyspieszymy.
Wiem,ze Ci jest smutno.<glaszcze>
Moj mi powiedzial,ze najpierw kupi mieszkanie,auto nowe a potem pomysli o zalozeniu rodziny....i co d...
Przestalam juz czekam,zabiegac o to.Co ma byc to i tak bedzie.
A powiem wam,ze my wg planow z lata 2009 r. mieslismy sie pobrac 26 czerwca 2010r!!!Juz nawet nie marze o slubie w przyszylym roku,bo on ma czas do 28 roku zycia.I co ja mam jeszcze czekac tyle???NIE!!!

Pisz magisterke!!!

Dziewczyny co ja mam zrobic???Znalazlam na skrzynce list od bylego,od mojego pierwszego powaznego chlopaka.Zaprasza mnie na dwa dni nad morze.Dodam,ze on ma zone!!!Jakos mi teraz w kwietniu minie I rocznica!!!
Znam odpowiedz,oczywiscie,ze nie jade.Pytanie co mam zrobic,odpisac,na krzyczec na niego,nie reagowac,powiedziec o tym jego zonie???A moze pogadac z moim M???Moj M wie,ze ten palant sklada mi takie propozycje. <zalamka>

Długo jeszcze...
malgorzatek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:43   #4538
Choji
Zakorzenienie

A ja zamiast siedzieć i się uczyć to sobie z wami pisze i zastanawiam się nad stworzeniem quizu jak dobrze mnie Tż zna i innych gier pozwalających się nam jeszcze lepiej poznać ;p

Motyl, co się stało? Czemu masz doła? Przecież Maniek powinien go odpędzić.

Stary 2010-04-22, 14:43   #4539
yogu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
I w ogóle jak byłam w domu, to wszyscy pytali, czy planujemy ślub. Albo kiedy nasza kolej na dzieci i tak dalej (cóż poradzę, że część znajomych już mężata i dzieciata). I dziwili się, że przyjechałam sama.... No więc musiałam kłamać, że TŻ musiał być w pracy.
(a w piątek planuje se wziąć wolne. To w poniedziałek rozumiem nie mógłby?!)
Co do reszty pytań, to nie musiałam kłamać, mówiłam, że nie planujemy i że nas nie stać

A no i było mi jeszcze strasznie głupio i przykro, bo prawie od wszystkich dostałam prezenty urodzinowe, które na mnie czekały aż odwiedzę Gdynię. Rozumiecie?
Po miesiącu czasu wszyscy złożyli mi życzenia, podostawałam prezenty. No niby miło, ale tym większy mam żal do TŻta, że życzenia złożył mi w nocy tylko w ramach przeprosin, że cały dzień grał - w moje urodziny. O prezencie to tam nawet nie mówię, bo nie dostałam nawet pluszowego misia z kiosku nigdy. Ostatni prezent był 2,5 roku temu. No i to kurde nie chodzi o to, że ja chcę być obdarowywana. Tylko o sam fakt.
o rany Ins... ale dupa - nie znam Twojej historii ale z tego co czytam nie jest za ciekawie weź się w garść, w końcu kto jak nie Ty ma zadbać o Twoje życie?

Cytat:
jakby mi się mój oświadczył w tym roku, bylabym w ciężkim szoku. Naprawdę niedawno myślałam, że do września NA PEWNO, no rękę bym sobie dała uciąć, i co...?
.... skąd ja to znam

czy u Was też był śnieg i grad ???

doczekałam się

yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:44   #4540
OlkaR
Zakorzenienie

małgo.... olej. Nie odpisuj, nie krzycz. Po prostu olej typa
Stary 2010-04-22, 14:49   #4541
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgorzatek85 Pokaż wiadomość

Dziewczyny co ja mam zrobic??
olać
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-22, 14:50   #4542
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
o rany Ins... ale dupa - nie znam Twojej historii ale z tego co czytam nie jest za ciekawie weź się w garść, w końcu kto jak nie Ty ma zadbać o Twoje życie?

.... skąd ja to znam

czy u Was też był śnieg i grad ???
chyba sobie żartujesz. U wszystkich są burze grady, śniegi tylko u mnie jakaś wyrwa zawsze w chmurach powstaje i nie ma nic. ;/

Stary 2010-04-22, 14:52   #4543
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
małgo.... olej. Nie odpisuj, nie krzycz. Po prostu olej typa

To nie takie proste!Ja z nim nie jestem juz od kilku lat.On nadal sie czepia! (((Naprawde mam tego dosc,bo przeciez takie sytuacje moga poroznic mnie z moim tż a tego nie chce!!!
Najchetniej zrobilabym tak: albo umowila sie z nim na ten wyjazd,ale napisala do jego zony tez o tym i w ten sposob zobaczyla jakiego ma kochanego mezusia albo umowilabym tż z nim,niech sobie pogadaja po mesku <diablik> ;p
Milczenie nie pomaga.Napisze kilka @ a potem dzwoni na kom,na tel dom.
Psychopata!!!

Długo jeszcze...
Stary 2010-04-22, 14:55   #4544
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
To nie takie proste!Ja z nim nie jestem juz od kilku lat.On nadal sie czepia! (((Naprawde mam tego dosc,bo przeciez takie sytuacje moga poroznic mnie z moim tż a tego nie chce!!!
Najchetniej zrobilabym tak: albo umowila sie z nim na ten wyjazd,ale napisala do jego zony tez o tym i w ten sposob zobaczyla jakiego ma kochanego mezusia albo umowilabym tż z nim,niech sobie pogadaja po mesku <diablik> ;p
Milczenie nie pomaga.Napisze kilka @ a potem dzwoni na kom,na tel dom.
Psychopata!!!
To olej go a swojemu facetowi powiedz, że Cię nęka. Jak zadzwoni na komórkę, to niech Twój facet odbierze telefon. A co do jego małżeństwa się nie mieszaj.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-22, 14:56   #4545
butterfly20
Zakorzenienie

Przeczytajcie zakładkę Kult co B. dopisał w ostatnim zdaniu

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...wnotice=1#Kult

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:57   #4546
yogu
Raczkowanie

Choji dobrze Ci

Małgorzatek olej, udaj że nie dostałaś!!

doczekałam się

Stary 2010-04-22, 14:58   #4547
OlkaR
Zakorzenienie

małgo najprostsze wyjście- dodaj jego maila do filtra spamu i nie będziesz dostawała wiadomości + zmień numer telefonu.
Ja po rozstaniu z ex zmieniłam numer i mam święty spokój (wcześniej jego kumpel do mnie wydzwaniał i próbował "oczyścić" kochankę ex).
Stary 2010-04-22, 14:59   #4548
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytajcie zakładkę Kult co B. dopisał w ostatnim zdaniu

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Nimfa_(mi tologia)&stable=0&shownot ice=1#Kult
oj Motylek, Motylek
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-04-22, 15:00   #4549
Choji
Zakorzenienie

Yogu, kiedy ja lubię burze, śnieżyce i inne takie. A u mnie zawsze posucha.

Stary 2010-04-22, 15:01   #4550
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
oj Motylek, Motylek

No co?To nie ja,tylko on:P

Dzwonili do mnie z jednego banku i jutro mam rozmowę...ŁEEEEEE.CO ja mam robić?Gdzie Arrakis?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:01   #4551
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
to zjedz coś słodkiego
nie moge na diecie jestem
Stary 2010-04-22, 15:04   #4552
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Dzwonili do mnie z jednego banku i jutro mam rozmowę...ŁEEEEEE.CO ja mam robić?Gdzie Arrakis?
No nic, nic

jak to co masz robić? Iśc na rozmowę i dobrze wypaść

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
nie moge na diecie jestem
od jednej czekoladki czy tam batonika Twoja dieta nie ucierpi Nie mówił Ci dietetyk, że czasem można? eeech, to tylko ja taka jestem dobra da swoich pacjentów

iide się uczyć. PA

22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-04-22 o 15:07
Stary 2010-04-22, 15:11   #4553
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
No nic, nic

od jednej czekoladki czy tam batonika Twoja dieta nie ucierpi Nie mówił Ci dietetyk, że czasem można? eeech, to tylko ja taka jestem dobra da swoich pacjentów

Na mojej diecie Dukanowej zjedzenie 1 batonika=tydzień zastoju w spadkach wagi Ni wiem czy każdy tak ma,może tylko mój organizm tak reaguje

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:12   #4554
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:

A na jakie stanowisko jesli moge zapytac???

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
małgo najprostsze wyjście- dodaj jego maila do filtra spamu i nie będziesz dostawała wiadomości + zmień numer telefonu.
Ja po rozstaniu z ex zmieniłam numer i mam święty spokój (wcześniej jego kumpel do mnie wydzwaniał i próbował "oczyścić" kochankę ex).
Ej przeciez zablokowalam jego@ widac napisal z innego adresu!Nr kom nie zmienie!
Oleje to i tyle.Nic nie powiem tż tylko jak zapyta za jakis czas to mu powiem i tyle.

Długo jeszcze...
Stary 2010-04-22, 15:15   #4555
yogu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Yogu, kiedy ja lubię burze, śnieżyce i inne takie. A u mnie zawsze posucha.
no ja też lubię ale NIE pod koniec kwietnia,kiedy pomykam w pantofelkach na obcasie na spotkanie

właśnie wcinam princi polo

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Na mojej diecie Dukanowej zjedzenie 1 batonika=tydzień zastoju w spadkach wagi Ni wiem czy każdy tak ma,może tylko mój organizm tak reaguje
to zmień dietę

nigdy się w sumie nie odchudzałam, ale jakby miała to bym wybrała jakąś dietę normalną a nie taką dziwną bez słodyczy

doczekałam się

Stary 2010-04-22, 15:15   #4556
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ej przeciez zablokowalam jego@ widac napisal z innego adresu!Nr kom nie zmienie!
Oleje to i tyle.Nic nie powiem tż tylko jak zapyta za jakis czas to mu powiem i tyle.
Wiesz, Twoja sprawa. Mnie niechciane telefony denerwują dlatego wolę oszczędzać swoje nerwy
Zawsze możesz zgłosić u operatora sieci jego numer i poprosić o blokowanie połączeń z niego przychodzących.
Stary 2010-04-22, 15:16   #4557
yogu
Raczkowanie

Cytat:
ja bym pogadała z Tż, niech wie... potem może wyjść nieprzyjemna sytuacja, a po co
powiedz mu wszystko

doczekałam się

Stary 2010-04-22, 15:21   #4558
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej olać.
Z tym, że ja bym TŻ powiedziała. Gdyby się dowiedział przypadkiem mogłaby głupia sytuacja zaistnieć. Wiem, bo byłam w takiej, tylko, że byłam tą stroną, której się trochę niefajnie zrobiło z powodu "nie powiedzenia"...
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:23   #4559
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
ja bym pogadała z Tż, niech wie... potem może wyjść nieprzyjemna sytuacja, a po co
powiedz mu wszystko

Tż wie,ze mam takie problemy z tym typem!Wolalam mu powiedziec,niz zeby dowiedzial sie w inny sposob!
Ja mam naprwde szczescie do psychicznych.Z dwa miesiace temu tż dzwonil do takiego typka,z ktorym nigdy mnie nic nie laczylo,tylko on sie uparl,ze musi byc ze ma a dzis byly.ehhh Jutro mu powiem.Obym tylko zle nie wyszla na szczerosci!

Zalamka,zalamka,zalamka :
Obliczylam sobie BMI i zalalalam sie Od dzis chyba nic nie bede jadla!

Ide,bo umowilam sie z moja mama.

Długo jeszcze...
Stary 2010-04-22, 15:25   #4560
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mu powiem.Obym tylko zle nie wyszla na szczerosci!
Eee tam, dobrze będzie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości