Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 13:59   #1321
emmi01
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Dla mnie "moc nawilżenia" to również rewelacja A kiedyś mi chyba ciotka mówiła, że nie powinno się używać do twarzy kosmetyków nivea... no ale każdemu odpowiada co innego
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:00   #1322
sylwiao931
Raczkowanie

ej dziewczyn iole kosztuje ten balsam do ciala,, letni blask" w 9/2010?? bo niewidac na skanach.... z gory thx
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:05   #1323
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez klekotka10 Pokaż wiadomość
Już gdzieś wcześniej pisałam, że kremy sa do bani ;/
Nie wchłaniają się wcale, a poza tym buzia wygląda jak wysmarowana jakims tłuszczem . Ogólnie wcale mi nie pasują, na twarzy pojawiły mi sie jakies czerwone kropeczki. Teraz używam kremu Nivea Soft i musze powiedziec ze pomimo dużo niższej ceny jest rewelacyjny. Kremy Moc Nawilżenia przy Sofcie sie kładą. Ogólnie nie polecam ich.
hmmm... mam ten kremik mini z zestawu poszkoleniowego i też się tak świeciłam - posmarowałam się na noc i rano normalnie tak samo się świeciłam jak wieczorem... Mam cerę mieszaną, ale chciałam sobie nawilżyć. No nawilżyć nawilża, ale rano trzeba zmyć bo człowiek jak lustro chodzi
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:11   #1324
sylwiao931
Raczkowanie

dziewczynki a te blyszczyki na okladce dzialaja w stosunku 1:1??? a i mam pytanie odnosnie ich kolorow - jakimi kolorami sa olumping pearl i clearly plum?? prosze o odp oraz o odp na to pytanko co zadal;am powyzaj
Stary 2010-04-22, 14:15   #1325
malutka84
Zakorzenienie

Czy w Coku można kupić próbki?
Stary 2010-04-22, 14:24   #1326
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutka63 Pokaż wiadomość
obok mojej koleżanki usiadł Dyrektor Sprzedaży Avon Cosmetics Polska (jest osobą tak sympatyczną, tak przyjemną, nie jest sztywniakiem w garniturze na prawdę luźno się z nim rozmawia no LUZAK ciepły głos naprawdę rozmawialiśmy nie tylko o AVON o różnych tematach można z nim porozmawiać oraz pośmiać się CZŁOWIEK REWELACYJNY). Rozmawiałyśmy z nim na temat sprzedaży w centrach handlowych i wielu wielu różnych dziwnych miejscach. Powiedział nam że zamykają takie stoiska i starają się by czegoś takiego NIE BYŁO bo jak on to określił "ZABIJA TO SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIĄ ORAZ NORMALNE KONSULTANTKI" weszłyśmy też na temat ALLEGRO powiedział że na razie NIE DA SIĘ Z TYM NIC ZROBIĆ ale starają się z tym walczyć (więc teraz kieruję słowa do kingusiusia) nie da Ci nic jak będziesz wysyłała do nich co chwile inny nick ta osoba może zrobić sobie konto na kogoś innego TEGO NIE OPANUJESZ a swojej klientce powiedz mądre słowa które i ja wczoraj usłyszałam (oczywiście jak zapytała jak to jest na allegro jest taniej a u Pani tak drogo) odpowiedz spokojnym głosem tak BO WIDZI PANI JAK TO JEST NA ALLEGRO SĄ KOSMETYKI ALBO KRADZIONE ALBO PODRÓBKI NAWET PRZY NAJWIĘKSZYM UPUŚCIE JAKI MY POSIADAMY CZYLI 40% (policz z nią jakiś kosmetyk) TA OSOBA NIE ZARABIA JA SPRZEDAJĘ PANI KOSMETYKI ORYGINALNE I Z PEWNEGO ŹRÓDŁA JAKIM JEST AVON ALE JEŚLI PANI POPIERA HANDEL NIELEGALNY TO MOŻE PANI KUPOWAĆ NA ALLEGRO u mnie w okręgu powiedziała tak (już obecna menadżerka) swojej klientce i klientka powiedziała AHA TO JA JUŻ NIE BĘDE ZAMAWIAŁA NA ALLEGRO TYLKO U PANI.
Po pierwsze Dyrektor Sprzedaży nie będzie przecież opryskliwy, to naturalna jego poza (i wielu poprzednich takich dyrektorów w Avonie, a pewnie i w wielu firmach tak jest). Piękne słowa, puste słowa - bo inaczej tego nazwać nie można, gdy ów ten dyrektor nagradza tych Liderów i tych Klubowiczów i te OMS, o których WIE, że działają na Allegro. Na jego biurko trafiały i od moich znajomych Liderek pisma z nazwiskami, które dostały od Allegro, bo kupiły tam perfumy czy kremy, by upewnić się, że robi to dana osoba. I co na to ten ów przemiły dyrektor ? Ano nic, nawet nie odpisał, zignorował.
Obecność tego dyrektora w Avonie na tym stanowisku zależy właśnie od wielkości sprzedaży - jeśli spadnie to i jego głowa poleci, straci premię itd.
Już od co najmniej 3-4 lat cała dyrekcja kadzi nas słowami "walczymy z Allegro, ze stoiskami, wyrzucamy z firmy" - tylko czy ktoś to widział?

Po drugie - jedynym sposobem walki z Allegro - jeśli już ktoś zrobi taki zakup kontrolowany, czyli kupi coś, by mieć dane takiej osoby - to wysyłanie zgłoszeń do lokalnego Urzędu Skarbowego lub Izby Skarbowej (organ sprawujący kontrolę na US) i tam podanie danych, numer jednej z aukcji, nicka z Allegro itd. Urząd ma możliwość sprawdzenia, czy ktoś kto sprzedaje 100, 200 i więcej produktów (w ilościach sztuk) czy ma założoną działalność, czy odprowadza podatki itd. Dla Avonu liczy się obecność na rynku, a przecież osoby, które biorą udział w ankietach z pytaniem "jakiej marki kremu używa Pani" i odpowiadają "Avonu" też niejednokrotnie kupują właśnie na Allegro.

Po trzecie - wtajemniczanie klientów Avon w tajniki opustów i ile KK zarabia to totalna głupota osoby, która to robi. Czy jak idziesz do sklepu to sprzedawca mówi - "wie Pani na tych butach co Pani kupuje zarabiam 50zł, a na tej kurtce 100zł" ? Można pokusić się o kłamstwo, że są to podróbki czy też rzeczy kradzione, ale czy aż w takiej ilości ? Wiadomo, że 85% osób na Allegro to Liderzy, Klubowicze, którzy gonią za bonusami, kolejnym poziomem klubu itd. A że robią to nieuczciwie to niestety tylko pozostaje droga opisana powyżej. Avon nie wydaje mi się, by nam zbytnio pomógł, jeśli sami nie weźmiemy sprawy w swoje ręce.
Można np. otworzyć stronę, gdzie będzie umieszczać się dane personalne z aukcji z podaniem ile ktoś sprzedaje itd. Ochrona danych osobowych tutaj byłaby dyskusyjna, bo ona obowiązuje osoby prywatne, a nie firmy, a za firmę należy traktować chyba kogoś kto sprzedaje na jednej aukcji ponad 10 sztuk danej rzeczy - a przecież wiemy, że na Allegro są aukcje z 100 i więcej sztuka jednego produktu.
Wracając do klientów to tych możemy sobie zjednać:
- profesjonalną obsługą
- możliwością zwrotu / wymiany
- pewnością, że otrzyma oryginalny przez nikogo nie używany produkt
(na Allegro zapłaci i nie wie, czy ktoś zamiast perfum nie przyśle jej czasem starych gazet)
- szybkością dostawy ( o ile często składamy zamówienia )
- pokazaniem, że u nas za dostawę nie płaci się, a tam doliczając koszt przesyłki i ryzyko klient wcale tak wiele nie zaoszczędzi w wielu przypadkach (np. w przypadku żeli, szamponów itp.)

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:31
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:36   #1327
argininka
Raczkowanie

Hej.
Mam mały problem z zamówieniem... Jestem dzień wysyłkowy A, czyli do dzisiaj mogę składać zamówienia na 2. termin. Tak się składa, że złożyłam wczoraj, bo myślałam, że dziś nie zdążę.
A tu dzisiaj jedna zaspana klientka zamówiła jeszcze na ponad 200zł, skutkiem czego wskoczyłabym na 30%, bo wczorajsze zamówienie było na ok 400zł.
Teraz zastanawiam się co mogłabym zrobić:
1) poczekać jak uruchomią stronę, anulować tamto zamówienie i złożyć jeszcze jedno już w całości
2) domówić zaraz brakujące rzeczy telefonicznie?

Nie mogę sprawdzić statusu paczki, bo stronka jest nieczynna, więc nie wiem czy moje zamówienie pobrano już do realizacji :/
A z kolei czy jak domówię kosmetyki telefonicznie to policzą mi je jako osobne zamówienie czy zusammen z poprzednim? Chciałabym mieć całość na 30%, a nie tylko tą domówioną część

Może któraś z Was miała podobną sytuację i mogłaby mi doradzić?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc
argininka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 14:40   #1328
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
ej dziewczyn iole kosztuje ten balsam do ciala,, letni blask" w 9/2010?? bo niewidac na skanach.... z gory thx
wydaje mi się, że widziałam cenę 8,9zł
aż znalazłam skan pierwszej strony w wątku katalogowym i tam ewidentnie pod logiem wizażu jest czerwonym drukiem podana cena

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:45
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:48   #1329
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez argininka Pokaż wiadomość
Hej.
Mam mały problem z zamówieniem... Jestem dzień wysyłkowy A, czyli do dzisiaj mogę składać zamówienia na 2. termin. Tak się składa, że złożyłam wczoraj, bo myślałam, że dziś nie zdążę.
A tu dzisiaj jedna zaspana klientka zamówiła jeszcze na ponad 200zł, skutkiem czego wskoczyłabym na 30%, bo wczorajsze zamówienie było na ok 400zł.
1) poczekać jak uruchomią stronę, anulować tamto zamówienie i złożyć jeszcze jedno już w całości

Nie mogę sprawdzić statusu paczki, bo stronka jest nieczynna, więc nie wiem czy moje zamówienie pobrano już do realizacji :/
A z kolei czy jak domówię kosmetyki telefonicznie to policzą mi je jako osobne zamówienie czy zusammen z poprzednim? Chciałabym mieć całość na 30%, a nie tylko tą domówioną część

Jeśli wcześniej złożone zamówienie nie zostało zafakturowane - wówczas dopisując telefonicznie domówienie - zostanie ono dołączone do zamówienia, powstanie 1 faktura.
Aby najszybciej sprawdzić stan zamówienia najlepiej to zrobić pod bezpłatnym numerem telefonu 800 800 888 - i tam bodajże pod opcją 4 lub 5 (wystarczy odsłuchać, którą cyfrę należy wybrać) jest sprawdzanie stanu ostatniego zamówienia. Jeśli zamówienia będzie miało stan, że "oczekuje" to wówczas wybierając opcję "1" i dalej zgodnie ze wskazówkami lektora (że "masz na koncie oczekujące zamówienia z katalogu ..., wybierz 1 aby dopisać do niego ...") można dopisać produkty i mieć pewność, że dołączą się.

Jeśli już powstała faktura to wówczas nowy/wyższy opust będzie policzony tylko i wyłącznie do tej faktury, której wysokość już uprawnia do wyższego progu opustu.

Ewentualnie można poprosić telefonicznie pracownika działu obsługi 22 878 28 00, i przedstawić mu sytuację np. w taki sposób, iż nie dopisałyśmy produktów i przez to mamy niższy opust. Ale to dobra wola pracownika, które może, ale nie musi zgodzić się, by skorygować już wystawioną fakturę do wyższego opustu i dopisać produkty do konta.
Stary 2010-04-22, 14:51   #1330
jouka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez argininka Pokaż wiadomość
Hej.

Zdecydowanie domawiaj telefonicznie, prosząc o dopisanie do tamtego zamówienia. Jeśli zamówienie nie jest jeszcze spakowane to bez problemu dopiszą, a jak już spakowali to poproś o uwzględnienie w trybie reklamacyjnym i korektę opustu.
jouka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:52   #1331
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

krystell a co powiesz na to;

klubowiczom avon clubu przysługują spotkania DMS co 3 m-ce, nic takiego oczywiscie nie ma, npisalam do BOK z pytaniem co i jak, kiedy beda itd, odpowiedz;
prosze sie w tej sprawie kontaktowac z DMS.....nr telefonu.....

f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 15:05   #1332
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Witam To mój pierwszy post w tym wątku. Mam pytanie. Widziałam w najnowszym katalogu 'majówka' lakier do paznokci jasnofioletowy za 10,90zł. z 23,00zł., 12 ml., jest to podobno nowość, ale może możecie coś o nim powiedzieć? Długo się utrzymuje, szybko schnie? Kusi mnie ten kolorek

Czasami potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:13   #1333
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
hmmm... mam ten kremik mini z zestawu poszkoleniowego i też się tak świeciłam - posmarowałam się na noc i rano normalnie tak samo się świeciłam jak wieczorem... Mam cerę mieszaną, ale chciałam sobie nawilżyć. No nawilżyć nawilża, ale rano trzeba zmyć bo człowiek jak lustro chodzi
Ja dokładnie tak musiałam zrobić po użyciu żelu na noc z nowej serii do cery mieszanej.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:15   #1334
krystell
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18756028]krystell a co powiesz na to;

klubowiczom avon clubu przysługują spotkania DMS co 3 m-ce, nic takiego oczywiscie nie ma, npisalam do BOK z pytaniem co i jak, kiedy beda itd, odpowiedz;
prosze sie w tej sprawie kontaktowac z DMS.....nr telefonu.....

[/QUOTE]

Ja bym zadzwoniła, ale albo nic się nie dowiesz, bo usłyszysz słynne "firma nie przekazała pieniędzy na ten cel" albo usłyszysz inną równie genialną wymówkę.
Lepiej pisać na adres: obsluga.korespondecji @ avon.com i tam pisać, prosząc o przekazanie listu do Działu Wspomagania Sprzedaży do osoby odpowiedzialnej za Avon Club.
I nie piszcie "kiedy będzie spotkanie" tylko proście o wyjaśnienie "dlaczego DMS nie organizuje jakichkolwiek spotkań dla Avon Club, do których jest zobowiązana, o czym stanowi regulamin AC"

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-04-22 o 15:19
Stary 2010-04-22, 15:23   #1335
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
A nie próbowałyście tej temperówki avonowskiej ? Ona ma dość duży otwór i mi się udaje zatemperować kredkę o satynowym połysku, czy jakos tak (nie pamiętam dokladnie nazwy , bo dawno ją kupiłam)
No właśnie ja już pisałam wyżej, że do avonowskiej nie wszystkie grube kredki pasują. Kaszmirowe wchodzą, a big colour czy też stare metaliczne są węższe i tylko się w niej kręcą.
Stary 2010-04-22, 15:28   #1336
Taste
Raczkowanie

Ok. 13:00 przyszła moja paczka. Wrzucili mi 7 katalogów więcej. W sumie to mi nawet tyle nie potrzeba, no ale nie narzekam, skoro za dramo. Chociaż na początku myślałam, że ja coś źle zamówiłam i będę musiała płacić, no ale nigdzie tak napisane nie jest.

Dla siebie brałam:
-Złociście połyskujący cień do powiek Goddess - średnio ciemny róż, ładny, kupiłam, bo ten kolor był ostatni raz w regularnej sprzedaży
-Złociście połyskujący tusz do kresek Dune z netto - średnio ciemny brąz, kupiłam, bo jestem bardzo zadowolona z koloru Storm (granatowy), ten też wydaje się bardzo fajny
-Żel do mycia twarzy "Idealna Równowaga" pachnie jak krem-żel na noc z tej samej serii, mam nadzieję, że będzie lepszy w działaniu, bo krem jak dla mnie okropny jest.

Użyłam próbek szminek: Pro To Go Pink Sizzle i średnio mi się podoba ten kolor; i szminki Anew Silky Pink: okropny kolor, nie dla mnie, usta wyglądają na sine. Na razie żadna szminka z Avonu oprócz UCR Pout Cream mi nie podpasowała. Idealna z innej firmy (no cóż, mała krypto-reklama) to MNY Color Sensational 132. Nie wiem, czy kiedykolwiek spotkam taką w Avonie.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No właśnie ja już pisałam wyżej, że do avonowskiej nie wszystkie grube kredki pasują. Kaszmirowe wchodzą, a big colour czy też stare metaliczne są węższe i tylko się w niej kręcą.
Oo, to ja sobie ją kupię, bo uwielbiam moją kaszmirową kredkę. Nie wiecie, w którym katalogu będzie? W 7 nie ma.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.

Edytowane przez Taste
Czas edycji: 2010-04-22 o 15:35
Stary 2010-04-22, 15:35   #1337
sylwiao931
Raczkowanie

Cytat:
dziewczynki a te blyszczyki na okladce dzialaja w stosunku 1:1 w kat 09/2010??? a i mam pytanie odnosnie ich kolorow - jakimi kolorami sa plumping pearl i clearly plum?? prosze o odp
:conf used:...prosze o odp bo zamierzAm ja kupic tylko niewiem jakie to kolory bo plumping pearl to chyba przezroczysty jest ale ten drugi to niewiem takze bardzo prosze mi napisaxc jakie to kolory...moze ktos widzial juz te blyszczyki czy cos... z gory thx
Stary 2010-04-22, 15:40   #1338
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość

Oo, to ja sobie ją kupię, bo uwielbiam moją kaszmirową kredkę. Nie wiecie, w którym katalogu będzie? W 7 nie ma.
Ja wszystkie moje kaszmirowe kupiłam w netto. Ich już od dawna nie ma w katalogu
Edit: Oj, sorry, pytałaś zapewne o temperówkę

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2010-04-22 o 15:42
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:42   #1339
Taste
Raczkowanie

Cytat:
:conf used:...prosze o odp bo zamierzAm ja kupic tylko niewiem jakie to kolory bo plumping pearl to chyba przezroczysty jest ale ten drugi to niewiem takze bardzo prosze mi napisaxc jakie to kolory...moze ktos widzial juz te blyszczyki czy cos... z gory thx
Clearly plum to przezroczysty. Plumping Pearl to przezroczysty z drobinkami.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Ja wszystkie moje kaszmirowe kupiłam w netto. Ich już od dawna nie ma w katalogu
Też kupiłam w netto, ale mam jej jeszcze sporo, bo nie miałam czym zatemperować.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 15:44   #1340
sylwiao931
Raczkowanie

[QUOTE=Taste;18757135]Clearly plum to przezroczysty. Plumping Pearl to przezroczysty z drobinkami.

oj bardzo ci dziekuije ... a w jakim sensie z drobinkami??? bo niebardzo wiem co masz na mysli...a tobie ktory kolorek sie najbardziej podoba i czy ta oferta dziala 1:1??z gory ci dziekuje
Stary 2010-04-22, 15:45   #1341
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Edit: Oj, sorry, pytałaś zapewne o temperówkę
Dokładnie. Przejrzę zaraz 8 i 9 na katalogowym, może jakoś ją ujrzę.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-04-22, 15:47   #1342
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Chcę dobrać szminkę Ultra Colour Rich do konturówki do ust w kolorze Mystery Mauve. Patrzę właśnie w kartę kolorów, ale coś ciężko mi ocenić co by lepiej pasowało, może Chic, Frozen rose, Iced coffee jak myślicie
W karcie kolorów Mystery Mauve wygląda na bordowy/brązowy, a np. na ostatniej stronie kat. 06 na taki buraczkowy Więc wg mnie najlepiej będzie, jeśli napiszesz do Avonu.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:53   #1343
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Clearly plum to przezroczysty. Plumping Pearl to przezroczysty z drobinkami.

oj bardzo ci dziekuije ... a w jakim sensie z drobinkami??? bo niebardzo wiem co masz na mysli...a tobie ktory kolorek sie najbardziej podoba i czy ta oferta dziala 1:1??z gory ci dziekuje
Srebrny, mały jakby brokat. Mnie podobają się wszystkie, no ale to ze względu na to, iż jestem błyszczykową maniaczką. Myślę, że Clearly Plum jest najbardziej uniwersalny. Oferta działa w stosunku 1:1.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Dokładnie. Przejrzę zaraz 8 i 9 na katalogowym, może jakoś ją ujrzę.
No niestety ani w 8, ani w 9 nie widzę. Szkoda, kredka będzie musiała jeszcze poczekać.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-04-22, 15:54   #1344
alloffkowa
Zakorzenienie

a ja odliczam minuty, aby zobaczyć stronke ;d
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:59   #1345
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klekotka10 Pokaż wiadomość
Już gdzieś wcześniej pisałam, że kremy sa do bani ;/
Nie wchłaniają się wcale, a poza tym buzia wygląda jak wysmarowana jakims tłuszczem . Ogólnie wcale mi nie pasują, na twarzy pojawiły mi sie jakies czerwone kropeczki. Teraz używam kremu Nivea Soft i musze powiedziec ze pomimo dużo niższej ceny jest rewelacyjny. Kremy Moc Nawilżenia przy Sofcie sie kładą. Ogólnie nie polecam ich.
Jak były próbki tych kremów w katalogach kiedyś to wszystkie moje klientki były nimi zachwycone i pytały czy jeszcze nie mam próbek z katalogów
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:00   #1346
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
a ja odliczam minuty, aby zobaczyć stronke ;d
Ja też. A tak w ogóle to muszę się pospieszyć i wysłać w końcu hasło krzyżówki z NT 53, bo do 25 kwietnia bodajże jest.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-04-22, 16:02   #1347
alloffkowa
Zakorzenienie

Spóźniają się :f
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:06   #1348
emmi01
Raczkowanie

Ja też oczekuję na nową stronkę ale coś mi się wydaje, że to wcale tak szybko nie będzie znając avon. Żeby się tylko dzisiaj wyrobili bo chciałam zamówienie złożyć
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:11   #1349
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Ja dokładnie tak musiałam zrobić po użyciu żelu na noc z nowej serii do cery mieszanej.
ten żel też już używałam nie raz i na szczęście nie było tragedii... za to ten krem na dzień z tej serii wcale tak dobrze nie matuje człowiek niedługo potem się świeci - mimo, iż dodatkowo używam pudru "idealny kolor" fair w kamieniu.... Ani to, ani tamto zbyt dobrze nie działa a ja nie mam w zwyczaju chodzić i się poprawiać w ciągu dnia....
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:13   #1350
ankoro
Wtajemniczenie

Wiecie co to jest niepoważne z ich strony,że zmieniają stronkę w ciągu dnia zamiast w nocy. Jest już 10 minut po 17 ,a stronka nadal nie działa. Potrzebuję zobaczyć moje wcześniejsze zamówienie czy jest już fakturka wystawiona i złożyć następne. Nie wiem co jest ,a czego może brakować( zamawiałam dużo z netto).bo jak bym wiedziała, czego brakuje zamówiłabym coś zamiennego, a termin regularny właśnie mam dzisiaj.Telefon mnie w takim przypadku nie urządza.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości