|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
Jej, już 15. Ale zleciało.....
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
noooooooo zlecialo bardzo..ja musze wkoncu przepisac prace i zrobic pare poprawek a tak mi sie nie chce;/
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
no nie? tak jakby to forum ślubne było
![]()
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
helo blondynki,szatynki i rude
![]() mialyscie tempo zwolnic,a tu co....6 stron, b.smieszne hahahaha,ale sie usmialam ![]() cos o menu mi sie rzucilo i zglodnialam ide na obiad <fryty mam sasasa>i wracam do Was Bąki |
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryty ale dałam za dużo ryżu i strasznie gęsta jest ale za to pożywna
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Menu uroczystości weselnej Obiad: Rosół z makaronem 3 kawałki mięsa na osobę: - rolada wołowa - rolada wieprzowa - schab panierowany - schab z pieczarkami - de Volaille - pieczeń faszerowana - kaczka - kule drobiowe w płatkach migdałowych Kluski białe, kluski czarne, ziemniaki Desery: - owoce - drobne kruche ciastka - cukierki - lody - galaretka z owocami - "kopy" - tort piętrowy (do wyboru: orzechowy, czekoladowy, szwarcwaldzki, śmietanowy, kokosowy, ananasowy, owocowy) - 3 kawałki ciasta na osobę (różne rodzaje) Kawa, herbata Zimna płyta: - wędliny - pieczone mięsa krojone w plasterki - sery - galaretki drobiowe - galaretki z ozorka - rulony szynkowe z kremem chrzanowym - tatar - kawior i łosoś na jajku - śledzie różne - 2 sałatki (do wyboru: grecka, z selera, ananasu, kukurydzy, sałatka chińska, ryż z kurczakiem, brokułowo-kalafiorowa z sosen czosnkowym, lub inne na życzenie) - pomidory - ogórki - pieczarki - papryka - masło - pieczywo - herbata Bogracz, flaczki Kolacja: - mięsa od obiadu + - frankfuterki - szaszłyki - golonka po bawarsku - ryby smażone: pstrąg, łosoś, karp - frytki - kluski pieczone - sałatka jarzynowa - kapusta z grzybami Barszcz z krokietem Napoje: - pepsi cola, 7up, mirinda, woda mineralna, soki - bez ograniczeń Cena: 160zł/os A to nasza sala => http://www.arkadiaradlin.pl/ Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-04-22 o 15:10 |
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do menu to wybaczie ale nei chce mi sie go tutuaj pisac bo mam tego 4 kartki:P |
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lula- Ty nie masz już warkoczyków
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Menu weselne
Powitanie chlebem i solą Uroczysty obiad Staropolski rosół z makaronem (możliwość wyboru innej zupy) Danie główne Ziemniaki z masłem i koperkiem Mięso (2 sztuki na osobę) do wyboru: Kotlet schabowy Udko z kurczaka Roladka z polędwicy wieprzowej De Volaille Trzy rodzaje surówek Lampka czerwonego wina do obiadu lub sok pomarańczowy Deser Lody melba z owocami i bitą śmietaną I Danie gorące Zupa Strogonow z warzywami i pieczarkami, podana w czarce chlebowej II Danie gorące (do wyboru) Filet z kurczaka grillowany, nakryty ananasem i polany sosem żurawinowym Filet z z kurczaka po parysku z kleksem pieczarkowo - śmietanowym Pieczeń z szynki wieprzowej z kluseczkami śląskimi i czerwoną kapustą Pałeczki z kurczaka grillowane w sosie pieczarkowym Eskalopki wieprzowe z różowym dipem Schab nadziewany morelką w sosie średnio-pikantnym Frytki / Złociste talarki Surówka ,,Wiosenna" III Danie gorące (do wyboru) Barszcz czerwony Krokiet z mięsem Żurek szefa z białą kiełbaską Barszcz czerwony Szaszłyk wieprzowy Zimna płyta Półmisek wybornych wędlin i sera Półmisek pasztetów Rolada wieprzowo drobiowa po królewsku Przekąska drobiowa w pikantnej salsie Ryba po grecku Tymbaliki drobiowe Śledzik "Sonata" Jajka w sosie tatarskim Sałatki (2 rodzaje) Ogórki Pomidory faszerowane Pieczywo Przekąska ze świeżego ananasa Koszyk wiejski Napoje gorące (bez ograniczeń) Kawa Herbata Napoje zimne Woda mineralna Tymbark Coca- Cola Sprite Dekoracja stołów Specjalna dekoracja stołu młodej pary Białe obrusy Serwety bankietowe Świece Owoce Kwiaty Pokój dla nowożeńców GRATIS |
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będę miała menu weselne może z miesiąc przed
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
ja musialam pisac ale dla Was wszystko Ja na obiad mialam ryz + bialy sos do tego marchewke i lane kluseczki ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- De Volaille rzadzi |
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też chcę całe menu wkleić
![]() TORT gratis ! prezent dla młodej pary. Obiad:Rosół z makaronem, kluski białe i czarne, ziemniaki 3 kawałki mięsa na 1 osobę: rolada wołowa, rolada wieprzowa, kotlet schabowy, de vollaile, biała pieczeń, sakiewka z grzybami, podudzie z kurczaka, udko z kaczki, schab z śliwką, pieczeń z karczku, kotlet szefa, kula, wrzeciono Przystawki: schab po cygańsku, kurczak na ostro lub "a la" dziczyzna, kompot z brzoskwiń + ananas, woda z cytryną, WINO podane do obiadu, półwytrawne, białe lub czerwone, owoce Surówki: z czerwonej kapusty, buraczki, pekińska, kapusta biała, marchew z kokosem Deser: do wyboru owoce w galarecie, lody płonące, moczka, szpajza, kopa, tulipan (trzy desery do wybrania ), kawa, ciasta Zimna płyta: 5 rodzajów szynek, tort szynkowy, salami, sery, galaretki (z kurczaka i ozorków), śledź w sosie pomarańczowym, kulki rybne, śliwki zapiekane w boczku, łosoś wędzony, marynaty, krakers z kawiorem, tatar, tymbaliki w sosie żurawinowym, ozorki wołowe w sosie własnym. Sałatki: sałatka z brokuł, kurczak z ananasem, kulki z sera, chińszczyzna, do wyboru: sałatka z krewetek lub chips'owa Pieczywo: dwa rodzaje, masło, Pomiędzy zimną płytą a kolacją: barszcz z krokietem Ryby: pstrąg, halibut, łosoś, frytki, sałatka grecka Kolacja: mięso pozostałe z obiadu + szaszłyk, karczek peklowany, łopatki pieczone płonące Dodatki: kasztanki Gorący posiłek: bogracz z pieczywem Do wyboru: prosię pieczone + surowki, ziemniaki zapiekane, golonko za dopłatą Cena nie obejmuje: napojów ![]() :brzyda l:![]() :brzy dal:![]()
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
a co to sa czarne kluski
|
|
|
|
#590 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Tak właściwie to to menu nie jest do końca prawdziwe. Koleżanka mi powiedziała, że jest też dużo innych rzeczy
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
kasztanki
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
proszę => http://pl.wikipedia.org/wiki/Kluski_czarne
Justi, a u Ciebie w cenie nie ma jeszcze kruchych ciastek i cukierków
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
moze o takie chodzi http://www.delecta.pl/przepisy,265,Kasztanki.html
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo
|
|
|
|
#596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam soczek pomarańczowy, bo kawkę tylko jedną dziennie pijam, ale dziękować ![]() Cytat:
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
do ciasta na zwykłe kluchy dodaje się starte ziemniaki- takie jak za placki ziemniaczane
A niektórzy robią z samych tartych Pyszne są szczególnie z kapustą kwaszoną zasmażaną i podpieczonym boczkiem
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak [pomyślałam i se myślę kurde ona się zaręczyła? a Antosia już taka duża?
---------- to dostałam od znajomej http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

kocham ten film!
(

ide na obiad <fryty mam sasasa>i wracam do Was Bąki
fryty
ale dałam za dużo ryżu i strasznie gęsta jest

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)