|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
No wlasnie. Dlatego ciesze sie, ze robilam 3d/4d wczesniej, bo jak widac po 30 tyg to dziecko jest juz tam tak scisniete, ze duzo trudniej uchwycic cokolwiek, zeby bylo ladnie widoczne...
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
u mnie znowu leje
Ciemno się zrobiło ![]() Dobrze, że zdążyłam wrócić ze spaceru z psiakiem. |
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien no buziaczek slodziutki
jeszcze troche i zobaczysz ja na zywo
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i śliczny brzuszek |
|
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Alguien - Napisałaś wczoraj, że widzisz powtarzające się osoby podglądające wątek ale nie biorące udziału. Pewnie mój nick widziałaś wielokrotnie. Czytam Was regularnie od 3 miesięcy, ale nie miałam odwagi nic napisać. W związku z tak długim czasem domyślacie się, że znam Was już dobrze, Wasze problemy i rozterki i bardzo często z Wami martwię się popłakuję i śmieję się. Dziś nadszedł czas ażeby się odezwać (mój debiut). Jestem z Wami prawie codziennie i staram się nie opuszczać nawet jednej strony choć czasem jest to naprawdę niemożliwe - tyle piszecie. Nie wiem czy będę w stanie pisać tak często jak Wy ( a ja też jestem wielką gadułą), bo ja się z Wami zaprzyjaźniłam, ale Wy mnie zupenie nie znacie i chyba jest już zbyt mało czasu na takie zbliżenie się do siebie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, mocno ściskam te przeżywające rozterki sercowe i problemy zdrowotne i cieszę się z tymi, które przeżywają swoje radości!!! P.s. Mam na imię Ania i na dzień dzisiejszy jestem w 28 tc.
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() witam nowe mamusie Ale macie wszystkie piękne brzuszki, mój to taki tłusty wałek, ale chociaż Marek mówi, że ładny Chyba muszę się w końcu zdobyć na jakieś zdjęcie dla Was ![]() Ja dziś od rana na nogach, wstałam o 5, bo musiałam jechać z mamą do Gdańska na zdjęcie szwów po operacji, na szczęście wszystko ok. No i lekarz powiedział mamie, że ma dobrą pielęgniarkę, bo ma fachowy opatrunek A to ja robiłam ![]() No więc jak szłam z mamą do szpitala, to strasznie się przestraszyłam, bo nagle zrobiło mi się strasznie mokro w majtkach!!!! Jak doszłam do szpitala to szybko weszłam do toalety i nie było żadnej krwi ani nic tylko taki bardzo rzadki śluz. A jeszcze zapomniałam o wkładce! Aż na spodniach miałam małą plamę, ale na szczęście nic nie było widać, bo miałam ponczo. Muszę powiedzieć o tym swojej gin, mówię Wam, ale się przestraszyłam, bo myślałam, że wody mi odchodzą (wiem, że głupie).No, a poza tym to wczoraj czułam taki dziwny ból, jakby moja kość łonowa chciała mi pęknąć. Bałam się ruszyć! A dziś jeszcze to... Normalnie kiedyś zawału dostanę. Przyszły dziś te moje używane ciuszki z allegro, które Wam kiedyś pokazywałam i muszę przyznać, że śliczne, opłacało się ![]() A w Gdyni rano padał snieg ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole wiecie co- wczoraj przyszła moja sąsiadka, a ja wyszłam do kuchni i mówię do mamy, że mam zgagę, a ta sąsiadka mówi, że zgaga jest od tego, że dziecko ma duzo włosów na głowie! ahahahahah
Myślałam, że walnę
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobre z ta zgaga ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a moja dzidzia chyba ma włosy do pasa już ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Widzę, że sporo tu nas - Ań
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolandra- odzywaj się częściej
![]() Jak mnie korci żeby pojechać na zakupy. Od wczoraj mam na to ochotę. Ale samej jakoś mi głupio, bo ja gaduła jestem, a mama położyła się na drzemkę. Co by tu wykombinować? Hmmm...? Za 15 minut ją chyba obudzę
|
#3584 |
|
Rozeznanie
|
hihihihi.....dobre
a swoją drogą to ja do 2 roku życia nie miałam włosków... ![]() booo blond mi się rzuciły białe jak mleko.. |
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zdjecie koniecznie anuszka ja się nie rozstaje z wkładkami i w zasadzie to bym chyba nie umiała odróżnić sączacych sie wód i upławów
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-22 o 17:49 |
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
a moja moze bedzie miala trzy wlosy na krzyz
bo chyba raz mialam zgage, ale nawet nie wiem czy to to
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dla mojego maluszka: http://www.allegro.pl/item1005321347...n_polecam.html Wszystko przez Bajke, bo kusi tu swoimi super zakupami
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak moja kruszynka będzie podobna do mnie to będzie miała włoski ale takie jaśniuteńkie
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
anuszka a co mamie było ?
lazurowa jak synuś wda się do mnie to jaśniutkie i kręcone (takie miałam jako dziecko po tacie bo mama moja ma ciemne))a jak po TŻcie to ciemne marta super okazja z tymi ciuszkami Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-22 o 17:52 |
|
|
|
#3591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w dalszym ciągu wszystko neutralne kupuję
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wydawały mi sie tanie, to wzięłam. 27 złotych za 7 bodziaków to nie majątek. Sporo jest takich okazji na allegro.
|
|
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój mały lokator ma czkawkę albo tak kopie bo brzuch mi co rusz drga A najlepsze jest to, że jak chcę coś takiego mamie pokazać to dzidzia się chyba babci wstydzi i przestaje.
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Mama miała przed świętami operację, wycinali jej caly woreczek żółciowy, ale za szybko wypuścili ją do domu, bo już na drugi dzien po operacji, w ranie zaczęła się zbierać ropa i wszystko się wylało, okazało się, że wdała się jakaś bakteria. Popuścili jej dwa szwy i ta ropa caly czas się sączy, trzeba zmieniac opatrunki. Po tygodniu dopiero dostała antybiotyk i w końcu powoli zaczęło się goić. Dziś zdjęcli jej resztę szwów i powiedzieli, że jeszcze z 2 tygodnie będzie się ta ropa sączyć, ale ogolnie ok, bo wyleczone
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
zreszta jak ktokolwiek inny niz ja przyklada reke to przestaje
|
||
|
|
|
#3599 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, ma któraś z Was wózek mutsy lub maxi cosi?
|
|
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie jem gruszkę ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Dziewczyny a anoxa to chyba dziś się mężem cieszy? Bo coś jej nie widzę.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Ciemno się zrobiło