|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() Lenka cudności Cytat:
Unholy to trzymam żeby jutro bylo lepiej. Najważniejsze, że Antosia to nie boli i nie swędzi.Z moczem nie pomogę. O tych bodach dla chłopców już wiele razy słyszałam. Dziewczyny czy nie głupio iść w czerwcu w czarnej sukience na wesele jako gość? |
||
|
|
|
#4322 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
no i po zakupach- pampersy wzielam ale poscieli nie, bo gatunkowo kiepska i kupie chyba satynowa na lato
![]() Cytat:
a wiadomo ze Wercia nie wie ze musi skrecic w prawo czy lewo to ja musze krecic kierownica ![]() na dworku jeszcze nie bylysmy ale wydaje mi sie ze po nierownej powierzchni nie bedzie lekko mi nie przeszkadza bo mamy rowno przed domem tzn. wybetonowane ale wybrobuje tez po trawie -jak bedzie cieplej to wezme jezdzika na dwor ![]() Cytat:
to Lenka bedzie miec piekny usmiech Cytat:
jak dziecko sie nia nie bawi to ona czeka az ja dotknie i znowu sie turla-ucieka Cytat:
Cytat:
![]() chociaz mam nadzieje ze Antosiowi to zniknie ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
czarna sukienka zawsze w modzie-jakies dodatki dorzucisz i bedziesz piekna a propo wesela to my chyba w lipcu idziemu do znajomych a w pazdzierniku ma moj brat
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
to bedziemy balowac
![]() a kiedy?? my idziemy 5-6 pazdziernika tj. w tygodniu
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Nie mam coś dzisiaj weny na pisanie ![]() Byłam mieszkanie posprzątać i zejdzie mi jeszcze ze 3 dni zanim skończę ![]() Unholy oby Antosiowi szybko znikło to paskudztwo ![]() Cass no co Ty ![]() syla39 no proszę jaka z Lenki dama Miramejku cieszę się, że wizyta się udała Miłego wieczorku
|
#4326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my 9-tego...i już się zaczynam zastanawiać co z małą pocznę
|
|
#4327 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja idę w czerwcu w czarnej w grochy. A na innych letnich weselach widziała sporo osób w czarnych kieckach Cytat:
A pościel dla was czy dla Werci? Bo jak dla Was, to mogę polecić fajną
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-04-22 o 21:39 |
||
|
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaaaaaa
Zapomniałam napisać, że wczoraj Amelka przeszła sama dwa kroczki
![]() Zrobiła to pod moją nieobecność jak z babcią została więc nie widziałam ![]() ![]()
|
#4329 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to chyba jednak go nie kupie
|
|
|
#4330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozatym jak bedzie czas kapieli to sama pojde ja wykapac i poloze a szwagierka bedzie jej pilnowac i jeszcze jest plan ze Weronika z Filipem(synek siostry mojej bratowej) pojda w kosciele przed para mloda z obraczkami tylko czy Wercia bedzie umiala chodzic i czy nie zwieje---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() dla nas Cytat:
![]() ![]() klask i:no niestety.........ja czasem skrecam mimo ze kierownica jest skrecona ale mam wrazenie ze ona peknie wiec musze kierownica
|
|
#4331 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Super Cytat:
![]() A ja Wam zapomniałam napisać, ze Antoś nauczył się mówić AM. Jak chodzi ze mną po kuchni, to tak woła i jak banana mu ciapkałam dzisiaj to też mówił AM i buźką mlaskał
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Antka ![]() musze dac lapka malzowi
|
|
#4333 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale tak sobie pomyslalam, ze jak kupimy taki jezdzik to juz rowerek z raczka do prowadzenia mozemy sobie darowac i dopiero pozniej kupic jak maly bedzie sie uczyl sam jezdzic
|
|
|
#4334 |
|
Ola-Unhola
|
Czeko
Andropol po prostu boska: http://www.allegro.pl/listing/search...category=15986 I tańsza ale równie milutka (bawełniana satyna). Ja mam na suwaki. Ta z guzikami troszkę mniej przyjemna. Jest to pościel dwustronna (czyli tak jak na fotkach - inny wzór na wierzchu iny pod spodem). Ważne, nie ma w rzecz. tych lamówek i falbanek, ale i tak jest super. http://www.allegro.pl/item1000188096...ronna_hit.html http://www.allegro.pl/item995093349_..._satynowa.html http://www.allegro.pl/item997421315_...wustronna.html http://www.allegro.pl/item998991310_...wustronna.html itp itd ![]() wpisując dwustronna można dużo tych wzorów znaleźć http://www.allegro.pl/listing/search...&description=1 i ta jeszcze fajna: http://www.allegro.pl/item993621438_...0_bawelna.html http://www.allegro.pl/item994844589_...wyprzedaz.html ogólnie haft* http://www.allegro.pl/listing/search...category=15986 To wkleiła Wasza Wyszukiwarka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Idę spać, dobranoc
|
#4335 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Martynka na pewno pomaszerowałaby gdzie jej się podoba ![]() ja też chętnie na pościel zerknę Cytat:
A Martynka dalej żadnej sylaby ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
dziękujemy Wyszukiwarko
|
|
#4336 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszylas mnie Cytat:
![]() Tak mysle jak sie wam udaje utrzymac takie muzeum w domu ![]() Ja mimo ze codzien wycieram podlogi i jade odkurzaczem to mloda jest poprostu umorusana Obiecuje wam ze wstawie fotke po calym dniu, gdzie bedzie przekroj jedzenia,picia itp na rzeczach Przebieram ją najczesciej 2x dziennie U mnie nie da sie utrzymac takiej czystosci by zakladac biale rajtuzki.Stwory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez nie widzialam 1 raków, bo poszlam na papierocha i siorka widzialaCytat:
![]() Ja mala wożę w zwykłą kaczuszka jeszcze po synku siorki.Ma skrecana kierowniczke i takie strzemionka.korytko na nozki i mala jest uradowana.Po drodze do mamy mam komis takich dzieciecych bajerkow i mąż sie napala zeby malej sprawic. Cytat:
Unholy ja wlasciwie jeszcze zagladnelam w sprawie Antosia zeby zobaczyc czy jakies wiesci są. Wyrobilam sie z robota i oczy mi sie kleja wiec nie pogoogluje co to ten lupiez.Bede czekac na wiesci od ciebie. Z moczem nie pomoge bo nie pobieralam no i mamy kreske ![]() ale siorka robila tak jak napisala Svi. Buziaki ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ja jeszcze slowko o satynowej... wydałam, bo dla mnie jakas sliska i zimna, wciaz sie zsuwala z nas i ją podarowalam kolezance ![]() Anula a nie ma mozliwosci poproszenia o pokój? na weselach zwykle rezerwuja nocleg dalekim gościom no i z malymi dziecmi, tylko jeszcze bylby problem kto ma siedziec a kto ma sie bawic
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||||
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
syla39 Lenka sliczna
UnholyOne trzymam kciuki, aby plamki zniknely. Dobrze przynajmniej, ze lekarka nie sciemniala, ze na 100% to jest to a to, Brawa dla Antosia za "am" ![]() Cytat:
Rowniez brawa dla Amelki
|
|
#4338 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bialy to wiadomo a czarny i czerwony to na pozniejsze przebranie ale to juz raczej nie te czasy przeciez panna mloda i na fioletowo moze sie ubrac i co ![]() dziewczyny znalazlam tansza wersje tego smoby, to jest II http://allegro.pl/item1009914253_smo...i_berchet.html bo tamten drozszy to III http://allegro.pl/item1000579899_smo...ii_gratis.html jak myslicie - lepiej doplacic i wziac III? czy lepsza II?
|
|
#4339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zjedźcie wszystkie do mnie, urządzimy żłobek ![]() bawełna satynowa to inna bajka, milutka jest i nie śliska, taka zwykła satyna to mi też nie bardzo pasuje no niestety nie ma, już kombinowałam, bo wtedy znalazłabym kogoś do opieki i zerkałabym co chwilę, w razie potrzeby byłabym na miejscu...ale to nowy lokal i dopiero myślą nad pokojami, ale dzięki za radę
|
|
#4340 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już myślę na trochę inną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to macie złoto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dodam, że nie codziennie odkurzam i zmywam podłogi ![]() Ale Ty masz zwierzyniec i na pewno jest inaczej. Chodziłam kiedyś w czarnych ale pomyślałam, że latem to jakoś dziwnie
|
|||||||
|
|
|
#4341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() III bardziej mi się podoba, one mają skręcaną rączkę?
|
|
#4342 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() a poprawiny tez w slubnej? nie wiem, wyslalam pytanie do sprzedawcy ale cos czuje, ze tylko rowerki maja
|
|
|
#4343 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no na poprawiny to tak...myślałam że mówisz że na ten sam dzień, np wieczorem
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też tylko na poprawiny się przebierają
|
|
|
|
#4345 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
u nas tez sie czasem po oczepinach przebieraja
|
|
#4346 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze fajny ten jezdzik no ale nie bede sie rozdrabniac kupilam taki a Wercia zadowoloma![]() Cytat:
najbardziej podoba mi ta Andropolu a ta dwustronna to dobrej jakosci?? bo jakas tania.....mam porownaie do cen w makro, chociaz wiem ze czasem i tanie jest dobrej jakosci Cytat:
ale moj brat tez bedzie ich prosil na wesele wiec zostaje mi szwagierka i wole zeby ona przyjechala do nas ja popilnowac niz Wercie tam wiezc bo wiem ze plakalaby jej w kapieli i pewnie by tam nie zasnela-zreszta zobacze jeszcze jaka Wercia bedzie bo wiadomo ze to pol roku jeszcze a dzieciecy charakterek sie ksztaltuje dopieroCytat:
ide na film bo malz mnie wola ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
5 latek to juz madrala a Wercia i Filip to nie wiem czy wypali ![]() Cytat:
![]() uciekam juz papapapapap
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na film mówisz
|
|
#4348 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maść nazywa się Diprogenta. Cytat:
![]() Cytat:
, w sumie dalej nic na pewno nie wiadomo , w każdym razie żeby się Antkowi poprawiłoNa posiew mocz najlepiej w pojemnik łapać, a na ogólne do woreczka Bardziej to chyba od pieluchy się nagrzewają ![]() A ja mam syneczka i nikt mi nic wcześniej nie powiedział ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Kubuś od wczoraj "mama" ale jednym ciągiem "mamamamamama" albo "mam" ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Zasiedziałam się dzisiaj , ale już idę ![]() Dobranoc
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Mam koleżanki, które mają synków i im na każdej wizycie pediatrzy mówią, że nie należy body dla chłopca zakładać bo przegrzewają jąderka i mogą być problemy z płodnością w przyszłości. Ja tylko piszę co usłyszałam, żeby nie było
|
|
|
|
#4350 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ona to dopiero grzeje ![]() mialam cos napisac.....i zapomnialam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

. W zasadzie to nie lubie tych kolorowych bo nic do nich nie pasuje
. pod spodnie mozna je tylko schowac. No ale jesli nie ubierasz sukienek mozesz miec kolorowe i wzorzyste

i jazda.
(nie zanosi się)
żeby jutro bylo lepiej. Najważniejsze, że Antosia to nie boli i nie swędzi.

pocieszylas mnie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)