Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 14:56   #2581
soffera
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej

Brrr zmarzlam dzis - ale juz siedze w domku i zaraz bede robic obiad - dzis tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym

Anusiu to pewnie ze tesknilysmy! oj chetnie na taka uczta do Ciebie bym wpadla. Ale fakt faktem musialas sie bardzo natrudzic - mnie najbardziej meczy nie gotowanie ile zakupy - czasem nie moge kupic wszystkiego w jednym sklepie, tu wiem ze maja piekne warzywa tu swietne mieso wiec jezdze i jezdze. Zazwyczaj musze to jeszcze sama przytachac do domu z auta.
Ule - trzeba miec do ich foremke w ksztalcie ula, jest to masa orzechowa a w srodku krem ajerkoniakowy a na spodzie wafelek. Jest to taki ulik. Zaznaczam ze nei robie sama tylko kupuje.

Kasienka katar przeszedl?
Wiesz ze jeszcze nei cyklam tej fotki?! Jakos weny brak

Dagus nastepna zakatarzona...
To co reflektujesz jeszcze na ta kawke...?
Bo padne Muffinek jeszcze nie pieklam dzieki zarowce Najwazniejsze ze wyszly hihi

Dzasta swietne wiesci! Czasem i szef czlowiek hihi

Mili witaj remontowiczko
Nie pisalas wczesniej nic o rozstepach Kobiety tyle poswiecaja dla swoich malenstw...

Gosiu ja tam w pracy i tak nie mam neta Ale do waszego strajku sie przylacze Chyba zaraz wlacze swojego powera
Jakos Mucha za bardzo sie przyczepia do tej osobowosci - owszem muszą ja miec ale przede wszystkim maja umiec tanczyc, jakos niezbyt mnie ciekawi co ona ma do powiedzenia.

Malutka oj wspolczuje, najlepiej skurcz rozruszac...

Agusia i może koło mnie bedziecie przejezdzac... Jedziecie a4?

Izazusia nei martw sie jakos Cie zabawimy

O moim psie to nie opowiadam bo musialabym napisac mega esej. Wlasnie sobie podsmierduje i lezy na kolankach i korzysta z tego ze z powodu chroby kapiele sa zawieszone do odwolania... Dalej mi pochrumkuje mimo ze leki juz zjadla... chyba ze robi to specjalnie by sie nie kapac
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:22   #2582
agunia82
Zakorzenienie

Sofciu tak, będziemy jechać A4 Do Kościerzyc dokładnie jedziemy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:27   #2583
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Sofciu tak, będziemy jechać A4 Do Kościerzyc dokładnie jedziemy
No to jednak bedziecie przejezdzac w poblizu mnie

Ide sobie zrolowac tortillke
Stary 2010-04-22, 19:20   #2584
kotekk81
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

ja na moment przypomniec o swoim istnieniu i zaraz lece pod prysznic i do lozeczka wygrzewac sie bo chyba sie przeziebilam

bylam we wtorek i srode na tych badaniach smaku a wiec to byly badania na uniwersytecie i "badaja" smaki u kobiet w ciazy w I i III trymestrze, porownuja, takie badania statystyczne dostalam dnia pierwszego 39 probowek, ankiete i mialam "degustowac" smak i wpisywac moje odczucia na kartki i powiem Wam ze calkiem fajne to bylo i przy okazji "pomoglam" nauce hihihi

Dzastusia ja Ci powiem ze mnie do 12 tygodnia meczyly mnie wlasnie popoludniowo wieczorne mdlosci i pomagaly mi banany. Wogole to caly czas musialam cos jesc, wiec chrupalam np platki sniadaniowe. No i do tej pory musze robic drzemki Kolo godziny 16 tak mnie lamie spanie ze moge usnac nawet na stojaco, wiec 0,5 h lub 1 h drzemki i wracam do zycia Jakbys miala jeszcze jakies pytania to wal smialo

aaa no i jeszcze jedno...wczoraj moj malzonek zdal prawo jazdy (za pierwszym razem) i teraz nic nie robi tylko autka oglada a ja dopiero na testy na 10.05. jestem zapisana

no a teraz zmykam pod prysznic bo znowu zaczyna mnie glowa bolec

aaa bo zapomnialam moze Wy mi pomozecie. 09.05. bede swiadkiem na bierzmowaniu u kuzynki i mam pytanie, czy ja mam jej cos kupic??dac pieniadze?? Zupelnie nie wiem czy cos sie daje, bo z tego co pamietam to ja nic nie dostalam i jak bylam swiadkiem u mojego brata to jemu tez nic nie dalam. Pomozcie pliiisss

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2010-04-22 o 19:24
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 20:11   #2585
soffera
Zadomowienie

Koteczku do lozeczka wygrzewac sie marsz!
Banany to ja caly czas wcinam na doladowanie baterii
Co do bierzmowania - dostalam mala ksiazeczke z cytatami i jakas niewielka sumke - zeby to nie zabrzmialo ze mi malo bylo Byl to mily gest i bylam bardzo zadowolona.

Cos ostatnio nam Paulinke wywialo... Hop hop Paulina...!
Stary 2010-04-22, 20:48   #2586
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej
@ przypełzła i chyba będę musiała teblety łyknąć, kobiety to mają prze...ne
Aaaa i dzisiaj w pracy grzejniki nam włączyli normalnie nie wyobrażacie sobie jaka radość zapanowała, normalnie jak gdyby nam podwyżkę dali
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
do tego w nocy złapał mnie okropny skurcz w lewej łydce
może magnezu za mało

Cytat:
Gosia też wczoraj takiego powera dostałam, ale ja to dlatego że już nie mogłam patrzeć na ten syf w mieszkaniu, a jakoś ostatnio jestem tak zaganiana, że czasu nie mam na nic i się troszkę nam nabrudziło, więc z mężem trochę to ogarnęliśmy. Ahh i jeszcze zapomniałam się pochwalić, zakupiłam sobie ostatnio dwie pary spodni a'la bojówki za 40 zeta Lubię takie zakupy
1. jeździcie z psiakiem na zloty? dobrze zrozumiałam? Jeśli tak to co się na takim zlocie robi?
2. U mnie ten power to nie z "syfu", ten typ, czyli jak już tak ma. Np siedzę sobie i tak sobie myślę "kiedy ja myłam podłogę"?...hmmm...pewnie jest już brudna...hmmm...no to sprzątam i tym sposobem sprzątam cały dom.
3. też bym takie zakupy lubiła ale ja straszna noga do grzebania jestem, zwyczajnie nie potrafię

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
[No i obiecane zdjecia zakupkow, pstrykane na szybko wiec wybaczcie....
fajne zwiewne bluzeczki, nie dla mnie ale do Ciebie jakoś tak mi pasują

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Brrr zmarzlam dzis - ale juz siedze w domku i zaraz bede robic obiad - dzis tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym

Jakos Mucha za bardzo sie przyczepia do tej osobowosci - owszem muszą ja miec ale przede wszystkim maja umiec tanczyc, jakos niezbyt mnie ciekawi co ona ma do powiedzenia.
zjadłabym...masz jeszcze?

Wiesz co w sumie to po tych tancerzach też widać, że z całej trójki oceniającej Muchy zdanie jest najmniej ważne.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja na moment przypomniec o swoim istnieniu i zaraz lece pod prysznic i do lozeczka wygrzewac sie bo chyba sie przeziebilam

aaa no i jeszcze jedno...wczoraj moj malzonek zdal prawo jazdy (za pierwszym razem) i teraz nic nie robi tylko autka oglada a ja dopiero na testy na 10.05. jestem zapisana

aaa bo zapomnialam moze Wy mi pomozecie. 09.05. bede swiadkiem na bierzmowaniu u kuzynki i mam pytanie, czy ja mam jej cos kupic??dac pieniadze??
kotku pamiętamy o Tobie, w każdym razie ja pamiętam kuruj się i trzymaj się cieplutko

gratulacje dla małża a Ty też zdasz, z brzuchem Cię przepuszczą

wiesz co, nie wiem czy się teraz coś kupuje, jeżeli czujesz, że powinnaś to kup jej jakiś drobiazg, np coś ze srebra. Nie będzie to ani drogi ani jakoś zobowiązujący prezent a zrobisz dziewczynie przyjemność.

Ok idę poczytać.
Buźki
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:23   #2587
agunia82
Zakorzenienie

Gosiu co się na zlotach robi, hmmm, spotyka innych psiarzy i inne pieski, popija piwko przy ognichu, je się pieczone kiełbaski, świniaczka, grilluje itp Ty dodatkowo organizatorzy postarali się o atrakcje takie jak kurs wystawiania psa, kurs "jak porozumieć się z własnym psem" i pokaz psa policyjnego. A zlot się odbywa przy okazji wystawy.
Już się doczekać nie mogę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 21:33   #2588
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

Witajcie Moge sie dolaczyc do was???
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:46   #2589
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
jasne, zapraszamy

Stary 2010-04-22, 22:39   #2590
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
bede robic obiad - dzis tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym

Dagus nastepna zakatarzona...
To co reflektujesz jeszcze na ta kawke...?
Bo padne Muffinek jeszcze nie pieklam dzieki zarowce Najwazniejsze ze wyszly hihi

Wlasnie sobie podsmierduje i lezy na kolankach i korzysta z tego ze z powodu chroby kapiele sa zawieszone do odwolania...
U mnie dzis byly podpiekane nalesniki z farszem miesnym z sosem smietanowo-majonezowo-ogórkowym .
O tej porze z kawka byloby przegiecie ale jutro z rana poprosze. Moze tak byc? A tak w ogole to czesto kapiesz te swoja slicznote?

Cytat:

bylam we wtorek i srode na tych badaniach smaku a wiec to byly badania na uniwersytecie i "badaja" smaki u kobiet w ciazy w I i III trymestrze, porownuja, takie badania statystyczne dostalam dnia pierwszego 39 probowek, ankiete i mialam "degustowac" smak i wpisywac moje odczucia na kartki i powiem Wam ze calkiem fajne to bylo i przy okazji "pomoglam" nauce hihihi

aaa bo zapomnialam moze Wy mi pomozecie. 09.05. bede swiadkiem na bierzmowaniu u kuzynki i mam pytanie, czy ja mam jej cos kupic??dac pieniadze?? Zupelnie nie wiem czy cos sie daje, bo z tego co pamietam to ja nic nie dostalam i jak bylam swiadkiem u mojego brata to jemu tez nic nie dalam. Pomozcie pliiisss
No to fajne te doswiadczenia . co do biezmowania to sadze tak jak Gosia jakas kartka okazjonalna i mala pamiatka.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej
@ przypełzła i chyba będę musiała teblety łyknąć, kobiety to mają prze...ne
Aaaa i dzisiaj w pracy grzejniki nam włączyli normalnie nie wyobrażacie sobie jaka radość zapanowała, normalnie jak gdyby nam podwyżkę dali

fajne zwiewne bluzeczki, nie dla mnie ale do Ciebie jakoś tak mi pasują

:
Ojej ale dobrze ze chociaz cieplo macie . dziekuje lubie takie szmatki

Cytat:
Jasne, zapraszamy

Ide w koncu spac... bo przeciez znowu sobie zajecie znalazlam ... robilam prezent urodzinowo-imieninowy dla psiapsioly ktora zjezdza w maju na tydzien z Londynu . Moje mieszkanie wyglada jak po przejsciu huraganu !!! Dobrze ze jutro juz piatek to w sobote ogarne
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 08:35   #2591
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Wczoraj miałam dużo na głowie w pracy, dobrze, że dziś piątek.
Zostałam słomianą wdową, TŻ wyjechał we wtorek do Niemiec i wróci... we wtorek To i tak lepiej, bo początkowo miał wracać w środę. Na szczęście w pracy nie mam czasu na tęsknotę.

Gosiu, szczerze podziwiam za umiłowanie do sprzątania Mi się nie chce - jak się za coś zabieram, to owszem, skończę, ale często planuję dużo więcej porządków, a wychodzi co innego
Też nie umiem szperać w sklepach, a o lumpeksach nie wspominam - nie lubię. Drażni mnie chaos kolorystyczny Przydałoby mi się parę nowych ciuchów na wiosnę, bo większość jest na mnie za duża.

Idę zrobić sobie herbatkę. Albo cykorię. Hmmm.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-23, 09:09   #2592
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

Witajcie

Opisze moze siebie....jestem Ala mezatka z mezem Tomaszem od 12.06 2008.....ostatnio dowiedzilam sie ze bede Mamusia i jestem szczesliwa jak nie wiem co......
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:35   #2593
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Opisze moze siebie....jestem Ala mezatka z mezem Tomaszem od 12.06 2008.....ostatnio dowiedzilam sie ze bede Mamusia i jestem szczesliwa jak nie wiem co......
Gratulacje

Stary 2010-04-23, 10:11   #2594
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Zostałam słomianą wdową, TŻ wyjechał we wtorek do Niemiec i wróci... we wtorek To i tak lepiej, bo początkowo miał wracać w środę. Na szczęście w pracy nie mam czasu na tęsknotę.

Też nie umiem szperać w sklepach, a o lumpeksach nie wspominam - nie lubię. Drażni mnie chaos kolorystyczny Przydałoby mi się parę nowych ciuchów na wiosnę, bo większość jest na mnie za duża.
No to skoro slomiana wdowka to wiecej czasu dla nas masz . Ale wiem jak to jest ...
Ja natomiast uwielbiam lumpeksy zawsze cos wyszparam, tylko draznia mnie Warszawskie ceny ostatnio widzialam 69zl/ kg! Toz to zdzierstwo!!! .... Czasami lepiej kupic cos w sklepie za te sama cene

Cytat:

Super... Wielkie gratulacje!!!
Stary 2010-04-23, 10:17   #2595
agunia82
Zakorzenienie

Ja spodni nie kupiłam w lumpeksie, też jakoś nie za bardzo umiem w nich grzebać....
Spodnie w realu kupiłam, ale są naprawdę bardzo fajne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-23, 12:42   #2596
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZĆ SŁONKA!
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Heloł
Tak jest Panie Kapitanie!!!
Psiunio , czy już mówiłam, że uwielbiam szczeniaki
Dzięki Chyba nie mówiłaś.

Cytat:
Hej Kochane
Izulec mala jeszcze ciut prycha i zastanawiam sie czy isc z nia jeszcze raz do weta czy troche odczekac....
Twoj niedzwiadek jest cudny - a to zdjecie z lapkami -
sofferko biedna psinka.
Ale mi narobiłaś ochoty na tortillę.

A może jednak napiszesz coś o psiaku?
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hej Żonki
Za to żarełko nie chwaląc się wyszło mi pierwsza klasa - wszyscy goście chwalili mnie taż że urosłam o 5 cm No i co najważniejsze zniknęło wszystko do ostatniego okruszka. Siorka też zadowolona w 100% więc czego chcieć więcej

izulek - zakochałam się w twoim Brutusie Szczeniaki sa zawsze takie słodkie, że nic tylko wymiziać je
Anusiu znowu Ci wizaż zabierali...
Ojj imprezka udana...

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Poza tym sesja się rozpoczyna, gorący okres ostatnich poprawek w pracy mgr wiec czasu jak na lekarstwo. Nasz pokoj w koncu skonczony ale kolor jednej sciany nie wyszedł taki jak chcielismy jak bede miec czas to opisze całą sytuacje to sie usmiejecie teraz meble i dodatki i następny części mieszkania do remontu...

aa... Zapomniałam się "pochwalić" byłam na zabiegu mezoterapi igłowej na moj biedny zaoorany rostępami brzuch, jutro mam kolejny... Po pierwszym jest efekt- zobaczymy co bedzie dalej.

ja tez planuję coś podobnego bo o tyle o ile z szeroko pojętego "wizazu"jestem noga totalna jak wiesz zresztą to makijaz strasznie mnie kręci i po mgr zamiezam wybrac sie na jakis dobry kurs makijażu w tym sesyjnego- mam z tym związane plany zawodowe ale ciii..
Izka moj piesek był identyczny 10 lat temu teraz to już duży psiak ale dalee szaleje jak szczeniak.
Miluś szkoda, że tak zleciała szybko wizyta brata z żoną.
Nic nie mów mi o pracy ... Cały czas nad nią siedzę...i o niczym innym nie myślę. A jeszcze jakieś projekty do pisania zadali...

No i po cichutku trzymam kciuki za plany zawodowe.
A zabieg brzmi strasznie. Nie bałaś się?
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Jaka paskudna dzisiaj u nas pogoda, na przemian deszcz ze słońcem do tego w nocy złapał mnie okropny skurcz w lewej łydce nie powiem jak bolało, przed głośnym płaczem i wrzaskiem z bólu powstrzymało mnie tylko śpiące dziecko pomogły mi uderzenia pięścią w mięsień i jakoś przetrwałam
Izka jaki słodki piesek, a w tym pierwszym zdjęciu się zakochałam
malutka magnez magnez magnez. I trzymam kciuki, żeby skurcz nie łapał.
Dzieki.
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje Drogie
Poza tym mąż mi wybywa na "delegację" do Olsztyna zaraz po weekendzie smutno mi będzie bez tego gada...
Jak tak piszecie o swoich pieskach to aż mi się zachciewa chociaż ja absolutnie psiara nie jestem
Ale Brutus Izki rozwalił mnie całkowicie
Kolejna słomiana...
Izuś co tak Cie w nim rozwaliło. Mów prawdę!
Cytat:
Izka zapomnialam sie na widok waszego nowego lokatora. Ale bedzie teraz wesolo. sliczna kulka....
Wiecie jaka sie nasza psina boi-dupa zrobila. Szok.. ostatnio myslam ze na zawal zejdzie. Poszlismy na wieczorny spacer i ta nagle zaczyna fuczec i obszczekiwac nicosc... Wiec sie wpatruje na co ona tam szczeka i co? Ktos postawil wieki pien na miejscu gdzie ona siusia. Wiec go obszczekala, a moj maz dlugo nie myslac wzial kamola i rzucil w strone tego pnia, a Czika ogon pod siebie i ziuuuu myslalam ze mi reke urwie . Myslala ze to "cos" zaczelo ja gonic. Obronca ojczyzny A wczoraj spadl mi recznik miedzy kratke a okno balkonowe a Czika myslalam ze mi sie zaszczeka. Zastanawialam sie co ona zobaczyla na metr od okna ze tak ja zbulwersowalo. Dopoki nie zobaczylam tego nieszczesnego recznika ruszajacego sie na wietrze. Musialam jej okno otworzyc i pokazac ze to jej nie zje.... Nasz glupol...
Dziekuję dagecik
Pieczenie muffinek niezłe.
Jak mogłam zapomnieć o ciuszkach, no i Chice. Zdjęcie 1, 2 chętnie bym zabrała te ciuszki, no i Chike też.
Czy mnie też czeka taka strachliwość pieska....już nie mogę sie doczekać..
Cytat:
Hej dziewczynki

Koteczku gratki dla męża. No i czekamy na Twój dobry wynik.
Fajne badania, ale się zasmakowałaś.
Cytat:
Cześć!
asiuk znam ten stan. Masz też nas.

mooonik wróć.

Faktycznie długo Paulinki nie widać coś..

kasienko pazurki nawet nawet jak na pierwszy raz.

Molalala gratuluję i witamy wśród PM 2008.

agunia tekst o goniacym pniu rewelacja.

Wczoraj byłam u fryzjera...w koncu sie wybrałam. Jestem czekoladowa z jasnymi refleksami. o!

Kupiłam Brutkowi zabawkę, sznurki, pewnie większość wie o co chodzi. Pokazywałam ja tacie, a że byliśmy na dworze, to wyczaił ją suczka rodziców. A miała taka zabawkę jak była mała. I jak ja zobaczyła, to zgłupiała dosłownie, myślałam, ze się przeciśnie przez bramę, a jak prosiła ładnie. Oczywiście oddałam jej zabawkę, a Brutkowi kupiłam nową. Tequila zaczęła podrzucać tą zabawkę i się wygłupiać, jak szczeniaczek dosłownie. Piękny widok.

Żonki miała któraś zabieg mikrodermabrazji,
albo jakis podobny, który usunął przebarwienia?

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-04-23 o 13:20 Powód: dopisek
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 13:03   #2597
kasienka1985
Zakorzenienie

hej glizdeczki
witam również Alę- przyszłą mamusię

Dziewczynki dzieki za troske
Katarek wczoraj mnie opanował całkowicie aż dziś zostałam w domku o dziwo- dziś już o niebo lepiej- a wzielam tylko 1 fervex

Wczoraj na kursie robiłam te pasemka na paście
Ja i koleżanka która robiła mi je dzień wczesniej... zostałyśmy pochwalone przez Pana Marcina że mimo tego że troszke za długo nam to schodzi to robimy je najlepiej i najdokładniej
Ja dostałam miano prawie że profesjonalistki
<hmmm... wcale sie nie przykladalam do tego >

Jest jeden wielki plus tego, że chodze na kurs z fryzjerstwa
codziennie mam umyte i wyprostowane włosy

Wczoraj ubrałam moją nową sukienkę nieco krótką i granatowe platformy - pierwszy raz je ubrałam
Nie dośc że tak mi dupe wywiało nie spodziewalam sie takiego zimna to jeszcze buty tak mnie obtarły, że wracajac z kursu szłam na rzęsach
Teraz w domu leczę rany- skóry na piętach prawie nie mam
Wybrała się "gwiazda" na taki dystans, że hoho

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 13:03   #2598
kasienka1985
Zakorzenienie

...
Poza tym widzę, że u Was nasilają się psie rozmowy moje Wy psiarki kochane
Paulinka rzeczywiscie gdzies przepadła
Aguniu- ależ mi narobilas ochoty na takie ognicho z kiełbachą
bez psów rzecz jasna- co by mi ktoryś jej nie zeżarł
kurteczka fajowska, a Ty taka chudziutka <w jasniejszym kolorku byloby Ci chyba troszke lepiej >
Sofinku- fotki ino myk!
Izulena- kochanie kupiłam sobie zeberkową spódniczkę wybacz ze zgapilam ale jest cudooooooooooooooowna!!
Dagulek- ubranka również nie dla mnie, ale Gosia ma racje do Ciebie i Twojego stylu mi pasują niech zgadnę... Grzesio na widok koronkowej bluzeczki padł z wrażenia
Gosieńko- ja tez czekam na @- dzis powinna przyjsc... a cos sie nie zapowiada zabawne że sie jakos tam zazwyczaj zgrywamy tu wszystkie z @
jestem mistrzynią grzebania podobno, wiec zapraszam na wspolne zakupy hehehehehe
podziwiam Cie z tym sprzataniem
Co do Muszyska- mam identyczne zdanie
Kotku- ciesze sie, że u Ciebie wszystko ok ze zdrowkiem i gratulacje dla węża
Mili- to po cichutku trzymam kciuki, zeby sie udalo
Malutka- na skurcze magnez w tabletkach albo gorzka czekolada- z domowych sposobów ojjj wiem jaki to ból
Dzastus- dbaj o Was kochanie

Dziołchy mam dzis zaproszenie na urodziny do bratanka- sędziwy wiek- 2 latka
Dzis mialam isc z kolezanka z kursu na balety- i spac u niej- a z racji tego ze zle sie czuje i nie wiem jakie buty bym ubrala musialam zrezygnowac
W niedziele ma byc super pogoda i chcemy jechac do zoo do Breslau mam nadzieje ze nogi sie zagoją

buziaki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-04-23, 13:18   #2599
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Ja spodni nie kupiłam w lumpeksie, też jakoś nie za bardzo umiem w nich grzebać....
Spodnie w realu kupiłam, ale są naprawdę bardzo fajne
Najwazniejsze jest to ze sa fajne
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
dagecik
Czy mnie też czeka taka strachliwość pieska....już nie mogę sie doczekać..

Wczoraj byłam u fryzjera...w koncu sie wybrałam. Jestem czekoladowa z jasnymi refleksami. o!
Nasza byla odwazna jak byla mala a teraz jej sie zmienilo heheh. A zdjecior gdzie???? Czekoladowo pewnie mniamusnie wygladasz...

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ja dostałam miano prawie że profesjonalistki
<hmmm... wcale sie nie przykladalam do tego >

Teraz w domu leczę rany- skóry na piętach prawie nie mam
Wybrała się "gwiazda" na taki dystans, że hoho
no to widac ze masz talent . A nozki lecz bo bedziesz na boso chodzic

Cytat:
Dagulek- ubranka również nie dla mnie, ale Gosia ma racje do Ciebie i Twojego stylu mi pasują niech zgadnę... Grzesio na widok koronkowej bluzeczki padł z wrażenia

W niedziele ma byc super pogoda i chcemy jechac do zoo do Breslau mam nadzieje ze nogi sie zagoją
jakbys zgadla, najbardziej mu sie podobala . A skoro w niedziele ma byc super pogoda to tym bardziej nalezy leczyc nozki.

My jutro jedziemy do tescia na imieniny.... A moja mama juz potwierdzila swoj przyjazd na 1 maja wiec prawdopodobnie bedziemy miec moich rodzicow z bratem i jego dziewczyna u siebie rano 1 maja a potem pojedziemy do tesciow . Sie bedzie dzialo... Juz to widze....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-23, 13:43   #2600
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Najwazniejsze jest to ze sa fajne
Nasza byla odwazna jak byla mala a teraz jej sie zmienilo heheh. A zdjecior gdzie???? Czekoladowo pewnie mniamusnie wygladasz...

My jutro jedziemy do tescia na imieniny.... A moja mama juz potwierdzila swoj przyjazd na 1 maja wiec prawdopodobnie bedziemy miec moich rodzicow z bratem i jego dziewczyna u siebie rano 1 maja a potem pojedziemy do tesciow . Sie bedzie dzialo... Juz to widze....
daget kolorek taki miałam też na ślubie, ale teraz jest bardziej intensywny.
Chwale się. Ale proszę szczerze napisać, czy nie za ciemny, jak dla mnie.
Załącznik 3054581
Załącznik 3054582
Fajne te ciuszki, tuniczkę ze zdjęcia 1 i ciuszki z 2 zdjęcia zabieram, no i CHike też jak nie zauważysz.
Cytat:
...
Poza tym widzę, że u Was nasilają się psie rozmowy moje Wy psiarki kochane
Izulena- kochanie kupiłam sobie zeberkową spódniczkę wybacz ze zgapilam ale jest cudooooooooooooooowna!!

buziaki
kasienko nie dziwię się, że zgapiłaś.. uwielbiam ją.
Fajna sparwa z wypadem do zoo.

Czas edycji: 2010-04-23 o 14:07
Stary 2010-04-23, 14:03   #2601
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Chwale się. Ale proszę szczerze napisać, czy nie za ciemny, jak dla mnie.
cudny kolor
na tej fotce zdaje się, ze do Ciebie pasuje... jak bede miala analize kolorystyczną to powiem Ci czy dobrze dobrany kolor
mówi Ci to "frycjerka" prawie że!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-04-23, 14:08   #2602
Milibili
Zadomowienie

Hej!

Cytat:
Hej

Ule - trzeba miec do ich foremke w ksztalcie ula, jest to masa orzechowa a w srodku krem ajerkoniakowy a na spodzie wafelek. Jest to taki ulik. Zaznaczam ze nei robie sama tylko kupuje.

Mili witaj remontowiczko
Nie pisalas wczesniej nic o rozstepach Kobiety tyle poswiecaja dla swoich malenstw...

Moja mama robi rewelacyjne ule i nie jestem stronnicza bo kto tylko się nimi zajada to twierdzi, że najlepsze.
Rozstępy - ech... Ja mam do nich straszne skłonności, jak zaczełam rosnąć to porobiły mi się takie pręgi na plecach i biodrach, że w szkole zainteresował się mną pedagog bo myśleli, że mnie biją w domu

Brzuch mimo, że malutki i smarowany jeszcze przed zajściem specyfikami przeciwko pojawiniu się rozstępów wysypało strasznie, gdzie nie pojde do lekarza to wszyscy się dziwią Zobaczymy, jakie efekty przyniesie mezoterapia, wiem, że nie znkną bo są za duże i głębokie ale może zmaleją.

Cytat:
Hej dziewczynki

Ciekawe badania
Odpoczywaj teraz ile się da! Przydadzą się zapasy

Cytat:
Cześć!

Biedactwo mi ciężko wytrzymać parę godzin bez TŻ, a co dopiero tydzień W takich sytuacjach rzeczywiście lepiej mieć dużo pracy

Cytat:
Witajcie

Witam Mój mąż też Tomek a córeczka Alicja Gratuluję

Cytat:
Miluś szkoda, że tak zleciała szybko wizyta brata z żoną.
Nic nie mów mi o pracy ... Cały czas nad nią siedzę...i o niczym innym nie myślę. A jeszcze jakieś projekty do pisania zadali...

No i po cichutku trzymam kciuki za plany zawodowe.
A zabieg brzmi strasznie. Nie bałaś się?

Żonki miała któraś zabieg mikrodermabrazji,
albo jakis podobny, który usunął przebarwienia?

Nie jakoś ja z tych mniej strachliwych przed takimi zabiegami. Miałąm znieczulenie miejscowe maścią i nic nie czułam ale tam gdzie zapomniałam się posmarować aż tak bardzo nie bolało więc nawet bez znieczulenia jest ok Ale lekarka mówiła, że niektóre kobiety bardzo się tego zabiegu boją bo polega na nakłuwaniu kilkadziesiąt razy igłą skóry i wstrzykiwaniu jakiegoś koktajlu, ale jest na to sposób - nie patrzeć na to co robi

Miałam mikrodermabrazje przed ślubem, na pewno wygładziło mi to buzię, ujednoliciło kolor. To był tylko jednorazowy zabieg więc nie wiem czy usunełaby jakieś większe przebarwienia przy serii zabiegów. Podobno pomaga. W każdym razie ja po pierwszym byłam zadowolona

Cytat:
...

Dziołchy mam dzis zaproszenie na urodziny do bratanka- sędziwy wiek- 2 latka
Dzis mialam isc z kolezanka z kursu na balety- i spac u niej- a z racji tego ze zle sie czuje i nie wiem jakie buty bym ubrala musialam zrezygnowac

buziaki

Biedna Ty - ale tak to jest - chcesz dobrze wyglądać to cierp
Miłej wycieczki do zoo a na te urodziny bratanka dziś się wybierasz? bO się pogubiłam czy miałaś iść na balety czy na te urodziny

Cytat:

A może nie będzie tak źle

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 14:11   #2603
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
cudny kolor
na tej fotce zdaje się, ze do Ciebie pasuje... jak bede miala analize kolorystyczną to powiem Ci czy dobrze dobrany kolor
mówi Ci to "frycjerka" prawie że!
Obiecaj, że nie zapominasz...
Czekam na analizę.
Ty sie kasienko nie śmiej, bo się zdziwisz jak za kilka miesiecy czy lat będziesz w swoim zakładzie pracować. Mówi CI to...ja , nie fryzjerka...

Miluś ja mam od zdrapywania strupków na czole takie przebarwienie dość duże i mnie drażni strasznie. Będę chyba musiała sie przejść do kosmetyczki i zapytać.
Podziwiam, bo mnie na sobą myśl o wkłuwaniu igieł strach ogarnia. daj znać jak dalsze efekty.

Dziewczyny może ułatwimy troszkę Molalali i opisze każda słówko o sobie, tak jak Mili. Co sądzicie?

Czas edycji: 2010-04-23 o 14:27
Stary 2010-04-23, 14:14   #2604
soffera
Zadomowienie

O jaki nalot

Boziuuu przeziebienie mnie bierze

P.S Zaraz tu wpadne ze zdjeciami wiec Kasienka czekja tu na mnie Ide zobaczyc czy moje ciasto na pizze zyje

P.P.S Psina ma spi na plecach z wyciagnieta szyja i otwarta gęba i sie wierci od czasu do czasu

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-04-23 o 14:16
Stary 2010-04-23, 14:27   #2605
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Brzuch mimo, że malutki i smarowany jeszcze przed zajściem specyfikami przeciwko pojawiniu się rozstępów wysypało strasznie, gdzie nie pojde do lekarza to wszyscy się dziwią Zobaczymy, jakie efekty przyniesie mezoterapia, wiem, że nie znkną bo są za duże i głębokie ale może zmaleją.

Biedna Ty - ale tak to jest - chcesz dobrze wyglądać to cierp
Miłej wycieczki do zoo a na te urodziny bratanka dziś się wybierasz? bO się pogubiłam czy miałaś iść na balety czy na te urodziny
1- o maj got! jak ja sie boje ciazy
moje cielsko tez ma masę rozstepow
2- wczesniej umawialam sie z kolezanka na dicho, a na impreze bratankowa dostalam zaproszenie wczoraj- jak zwykle na ostatnia chwile
na bratankowa raczej pojde, a z dicho musialam zrezygnowac same wiecie dlaczego z głupoty
Cytat:
Obiecaj, że nie zapominasz...
Czekam na analizę.
Ty sie kasienko nie śmiej, bo się zdziwisz jak za kilka miesiecy czy lat będziesz w sowim zakładzie pracować. Mówi CI to...ja , nie fryzjerka...

Dziewczyny może ułatwimy troszkę Molalali i opisze każda słówko o sobie, tak jak Mili. Co sądzicie?
1- no problem jak sie dowiem czegos ciekawego to dam Ci znac
2- juz teraz wiem, ze fryzjerstwo nie jest dla mnie
3- oki
Kasica ma węża Łukaszka, ślubowała mu wiernośc itp. 20 wrzesnia 2008. Dzieci brak, planów na dzieci również brak, mieszkania brak!
Ogólnie bieda!
Zakupoholizm jednak króluje, butoholizm i jeszcze biżuterioholizm- przez Soffke ostatnio!
Ciekawe kiedy wpadnę w alko... pewnie po diecie

To tyla
Cytat:
O jaki nalot

P.S Zaraz tu wpadne ze zdjeciami wiec Kasienka czekja tu na mnie Ide zobaczyc czy moje ciasto na pizze zyje

P.P.S Psina ma spi na plecach z wyciagnieta szyja i otwarta gęba i sie wierci od czasu do czasu
1- nalot bo ja żem przybiegła!
2- ja żem Cie zaraziła!
3- ja żem czekam!
4- jak ja żem się uśmiała

Ja żem spadam jajco usmażyc na obiad!!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-04-23, 14:29   #2606
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
Miluś ja mam od zdrapywania strupków na czole takie przebarwienie dość duże i mnie drażni strasznie. Będę chyba musiała sie przejść do kosmetyczki i zapytać.
Podziwiam, bo mnie na sobą myśl o wkłuwaniu igieł strach ogarnia. daj znać jak dalsze efekty.
Najlepiej wybrac sie do kosmetyczki albo dermatologa niech ocenią jak głebokie sa zmiany i co na to byłoby najlepsze

Cytat:
O jaki nalot

Nalot bo pałką postraszyłam ostatnio

To przy okazji cyknij tez psince zdjęcie!!!

A tu cos dla ciotek!

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Stary 2010-04-23, 14:32   #2607
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
A tu cos dla ciotek!
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alusia jakaś Ty cudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
lof lof lof

ide to jajco smażyc!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-04-23, 14:37   #2608
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
1- no problem jak sie dowiem czegos ciekawego to dam Ci znac
2- juz teraz wiem, ze fryzjerstwo nie jest dla mnie
3- oki
Kasica ma węża Łukaszka, ślubowała mu wiernośc itp. 20 wrzesnia 2008. Dzieci brak, planów na dzieci również brak, mieszkania brak!
Ogólnie bieda!
Zakupoholizm jednak króluje, butoholizm i jeszcze biżuterioholizm- przez Soffke ostatnio!
Ciekawe kiedy wpadnę w alko... pewnie po diecie

To tyla
Padłam...kasienko wymiotłaś z opisem.
To bardziej pazurki CIe kręcą?
Cytat:
O jaki nalot

Dawaj dawaj te foty. Czekamy.
Chciałabym to widzieć...heh.
No to ja też coś opowiem.
Brutek wdepnął w kałużę i nie wiedział co sie stało. Powąchał kałużę i poszedł dalej. A potem spotkał kota ...popatrzył. Zrobił wsteczny, bez obracania sie głową w kierunku, w którym zmierzał i coś wydobył z siebie, jakby warczenie. Jestem z niego dumna.

Miluś co za cukierasek. Śliczności. Jakie spojrzenie ma ..wow.
Do dermatologa to idę jakiś rok już. Nie mogę się wybrać.

Molalala to i ja sie przedstawiam.
Wyszła za mąż za pewnego K. dnia 30.08.2008. Szczegóły zwiazku w podpisie. Dzieci brak, plany związane z dziećmi-wciąż trwają rozmowy. Mieszka u męża z teściami. Czekamy tez na więcej szczegółów od Ciebie

Czas edycji: 2010-04-23 o 14:50
Stary 2010-04-23, 14:40   #2609
kotekk81
Zakorzenienie

ja na chwilunie tylko sie przywitac i uciekam do sprzatania

a wieczorkiem przychodzi przyjaciolka na Karmi Malinowa Pasje

Milli zdradz mi kochana gdzie chodzisz na ta mezoterapie i ile taka przyjemnosc kosztuje bo chyba musze zaczac zbierac pieniazki bo ja tez mam sklonnosci do rozstepow a Alusia to normalnie cukiereczek do schrupania

Kasiula jak ja Ci zazdroszte tego kursu

aaa no bo byl zapomniala o przedstawieniu swej skromnej osoby

a wiec:

Pani Kotkowa poslubila Pana Kotka 16.08.2008 r a w pazdzierniku pojawi sie male Kociatko Plec jeszcze do konca nie znana, choc zasugerowano dziewczynke i teraz kminimy nad imieniem i mamy niemaly problem

no to chyba ladnie sie przedstawilam

oki a teraz lece ogarnac ten bajzel

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 14:42   #2610
Milibili
Zadomowienie

Izka zapomniałam dodac cos o kolorku, pokaz całą buśkę w nim na pewno nie za ciemny. Tylko ja bym moze u Ciebie nieco chłodniejszy odcien widziała.

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości