|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() Bylam dzis z moja druga starsza na zakupach sukienkowych. Niestety wybor nie byl za duzy i ciezko bylo cos wybrac, zeby ladnie wygladalo z sukienka pierwszej starszej, wiec poszlysmy na latwizne i kupilysmy czarna. Do tego poszlysmy do sklepu z materialami i kupilysmy po 2 metry czarnego i ciemnozielonego (identycznego koloru jak sukienka mojej siostry) materialu, z ktorych beda uszyte szale dla dziewczyn do zarzucenia na ramiona do kosciola. W ten sposob moja siostra bedzie miala ciemnozielona sukienke i czarny szal, a siostra TZa czarna sukienke i ciemnozielony szal, a chlopaki czyli moj brat i brat TZa maja czarne garnitury i ciemnozielone krawaty
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-22 o 21:48 |
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rzadko tu ostatnio wpadam (z braku czas po prostu ) ale za każdym razem jak tu wejdę to podziwiam Twoje przygotowania wszystko masz tak pod kontrolą, że czasem się aż dziwie, że chce ci się nad tym wszystkim myśleć i zastanawiam się czy jest choć jedna rzecz związana ze ślubem i weselem nad którą nie masz kontroli bo pogodę też masz pewnie już zamówioną i ustaloną ![]() a druga do kolekcji to jest Martoolka87 takie tempo sobie narzuciła, że do sierpnia to ona zdarzyłaby spokojnie i ze 3 wesela zaplanować i zorganizować ![]() Cytat:
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1445 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka wieczorkowo
![]() tak serio to nadal nie wiem czemu dostalam te ostrzezenie :[ przez kapusie zostal naruszony moj wizerunek profilu ![]() ja raz widzialam na zdjeciach pare mlode jak miala piekne chabrowe dodatki i pan mlody i pani mloda nic zmykam spac bo do pracy trzeba o 5.30 wstac ![]()
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam srebrne elementy sukni i TŻ ma kamizelkę slubną i musznik biały z taką srebrną nitką
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja sie taka nieprzygotowana czuje i mam wrazenie, ze tego wszystkiego nie jestem w stanie ogarnac. No ale mi tylko 3 tygodnie zostaly, wiec chce czy nie chce to musze o tym myslec. Co do pogody, to jedna wersja jest taka, ze bedzie pieknie i slonecznie, a druga, ze i tak bedzie zimna Zoska, ale nie wiem jeszcze, ktora wybiore |
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam na All. Kup teraz było 129, ale wylicytowałam za 85 + 7zł wys. ![]() Na stronie producenta są prześliczne butki, zobaczcie same! I różne wysokości obcasów. Mi się podobają najbardziej ostatnie na tej stronie ![]() Cytat:
Wiecie co, napisałam dziś maila o te zaproszenia, które zamówiłam, bo się nie odzywali. I facet mi odpisał, że żadne zamówienie z moim nazwiskiem do nich nie wpłynęło. A ja bym sobie siedziała i czekała jak głupia!
|
|
#1449 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do pogody to ja 3 mam kciuki za tą pierwszą wersję
|
|
|
#1450 |
|
BAN stały
|
No pokaże Wam co dzisiaj w sklepie widziałam.
Takie o to pudełeczka na ciasto weselne. ![]() Nie koniecznie musza być na ciasto,można tam włożyc jakiś inny mały upominek. Zastanawiam się czy kupić,ale chyba jutro pójde i je kupie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-22 o 22:14 |
|
|
|
#1451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie powinna... ale nie było, bo z mojej parafii nie przesłali dokumentów normalnie miałam taki humor że jakby mnie ktoś o coś zapytał to chyba bym przywaliła z nerwów. Tak olewać człowieka! straciłam tylko czas i pieniądze ) Oglądaliśmy z TŻcikiem obrączki i jedne bardzo nam się spodobały - białe złoto z czerwonym złotem- paseczkiem. I takie tanie - niecałe 1100zł, grawer bezpłatny, można dać swoje złoto, no i jeszcze jak się da swoje to oprócz tego że liczą 50 zł za gram to jeszcze dostaje się 15% upustu |
|
|
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
jestem na minutkę, nadrobiłam i uciekam po paaadam, umieram ze zmęczenia... jutro wolne już spowiedź, alko do dostarczenia itd ..pappa
|
|
|
|
#1453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 |
|
BAN stały
|
certi,no to fajnie z tymi obrączkami.Tanio.
Gusia dobranoc. ![]() Przed chwilą skończyłam rozmawiac z moją mamą.I wiecie co wymysliła. Umówiłysmy się,aby ona/moja mama również napisała liste gości by porownać i ustalić jedną.Noi podaje mi swoją liste gości,jak przeczytała imie i nazwisko jej/rodziców znajomych,to myślałam że padne.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-22 o 22:23 |
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
mad proszę odpisz mi
|
#1456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też pierwsze słyszę że zapraszanie znajomych przynosi szczęście coraz więcej tych ślubnych zabobonów...o znalazłam na stronie tego jubilera te obrączki: http://www.obraczki.lublin.pl/obracz...we_lublin.html to te ostatnie na tej stronie, na żywo wyglądają dużo ładniej, no i chyba ten paseczek z czerwonego złota zrobilibyśmy jednak w środku
|
|
|
|
|
#1458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1459 |
|
BAN stały
|
No to super,że niedośc że spoko cena,to solidna robota/obrączki.
Ładne obrączki tam mają są takie które mi i tż-towi sę podobają i które ewentualnie chcielibysmy mieć. ![]() Co do tego zabobonu,to ja niewiem skąd ona to w ogóle wytrzasneła. ![]() Nie wyobrażam sobie iść do znajomych rodziców i ich zaprosić na ślub/wesele.Zaprasza się rodzine,a nie znajomych rodziców.Fakt moja mama ma z nimi dobry kontakt,mieszkają na tym samym osiedlu co rodzice,no ale bez przesady.
|
|
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobilam liste piosenek angielskich na wesele, to ostatnie cd, to dzielo mojego TZa
![]() CD1 1.Abba - Mamma Mia 2.The Fratellis - Chelsea Dagger 3.Jackson five-I want you back 4.You Shook Me All Night Long- AC/DC 5.Sugar Sugar- Archies 6.Livin' On A Prayer- Bon Jovi 7.the proclaimers-500 miles 8.Queen - 'Don't Stop Me Now 9.What Is Love- Haddaway 10.Hot N Cold -Katy Perry CD2 1.Think -Aretha Franklin 2.Don't Stop Believin'- Journey 3.Stayin' Alive- Bee Gees 4.Don't Stop The Music- Rihanna 5.Boom, Boom, Boom, Boom!!- Vengaboys 6.Rock Around The Clock -Bill Haley 7.Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down 8.Girls Just Want to Have Fun Cyndi Lauper 9.(I Can't Get No) Satisfaction- Rolling Stones 10.Rhythm is a dancer- 2 Unlimited CD3 1.Twist & Shout- The Beatles 7.The Strokes - You Only Live Once 2.We Are Family- Sister Sledge 3.the kinks- all day and all of the night 4.Great Balls Of Fire- Jerry Lee Lewis 8.Florence and the Machine- You've got the love 5.Black or white- Michael Jackson 9.I Got A Feeling Black- Eyed Peas 6.Kings Of Leon – California waiting 10.Cotton Eye Joe -Rednex CD4 1.Footloose -Kenny Loggins 5.That's Amore -Dean Martin 3.My Sharona- Knack 2.You Sexy Thing- Hot Chocolate 4.The Clash - Should I stay or should I go 9.Hey Ya!- Outkast 6.Elvis Presley - Suspicious Minds 7.Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor 8.Mr.President- Coco Jambo 10.Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less and Less CD5 1.Macarena- Los de Rio 2.the prodigy -no good start the dance 3.ocean colour scene -the daywe caught the train 4.Blur - Coffe and tv 5.oasis whats the story morning glory 6.foo fighters pretender 7.the beatles tomorrow never knows 8.the libertines cant stand me now 9.The Killers - Somebody Told Me 10.ray charles twist it |
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Mam też gdzieś listę utworów koleżanki, którą jej DJ dał, żeby sobie powybierała co chce. Gdyby któraś chciała, to się mogę podzielić, tylko najpierw muszę to znaleźć i zeskanować, a nie jestem pewna czy nie wyrzuciłam przez przypadek, bo jakiś czas temu robiłam porządki i powyrzucałam różne niepotrzebne już ulotki. Mam nadzieję, że tę listę odłożyłam na bok.
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, wiec nowa lista wyglada tak. Kopiuj do woli![]() CD1 1.Abba - Mamma Mia 2.The Fratellis - Chelsea Dagger 3.Jackson five-I want you back 4.You Shook Me All Night Long- AC/DC 5.Sugar Sugar- Archies 6.Livin' On A Prayer- Bon Jovi 7.the proclaimers-500 miles 8.Queen - 'Don't Stop Me Now 9.What Is Love- Haddaway 10.Hot N Cold -Katy Perry CD2 1.Think -Aretha Franklin 2.Don't Stop Believin'- Journey 3.Stayin' Alive- Bee Gees 4.Don't Stop The Music- Rihanna 5.Boom, Boom, Boom, Boom!!- Vengaboys 6.Rock Around The Clock -Bill Haley 7.Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down 8.Girls Just Want to Have Fun Cyndi Lauper 9.(I Can't Get No) Satisfaction- Rolling Stones 10.Rhythm is a dancer- 2 Unlimited CD3 1.Twist & Shout- The Beatles 7.The Strokes - You Only Live Once 2.We Are Family- Sister Sledge 3.the kinks- all day and all of the night 4.Great Balls Of Fire- Jerry Lee Lewis 8.Florence and the Machine- You've got the love 5.Black or white- Michael Jackson 9.I Got A Feeling Black- Eyed Peas 6.Kings Of Leon – California waiting 10.Cotton Eye Joe -Rednex CD4 1.Footloose -Kenny Loggins 5.That's Amore -Dean Martin 3.My Sharona- Knack 2.You Sexy Thing- Hot Chocolate 4.The Clash - Should I stay or should I go 9.Hey Ya!- Outkast 6.Elvis Presley - Suspicious Minds 7.Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor 8.Mr.President- Coco Jambo 10.Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less and Less CD5 1.Queen - crazy little thing called love 2.Klaxons - Golden Skans 3.Brown Eyed Girl Van Morrison 4.Blur - Coffe and tv 5. Sweet Caroline Neil Diamond 6.Bonnie Tyler - I Need a Hero 7.the beatles- help 8.the libertines- cant stand me now 9.The Killers - Somebody Told Me 10.ray charles twist it |
|
|
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w cudowny piątkowy dzień
od 15.30 już weekend dziś jestem umówiona na tipsiorki strasznie sie ciesze :P mała rzecz a cieszy ![]() wczoraj pisałam prace zdarzyłam napisać tylko pól strony ![]() macie jakieś plany na majówkę
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki wpadłam życzyć wam miłego dnia
![]() ![]() przepraszam że ostatnio was zaniedbuje ale wogóle nie mam na nic czasu u nas 106 dni do naszego Wielkiego Dnia a za 12 dni mój Tż wyjeżdża wczoraj byliśmy wyciągnąć skrócone akty urodzenia i zapłaciliśmy razem 44 zł strasznie dużo 22 zł za jeden papier! I pani nas uprzedziła że jak będziemy szli do mojej gminy to żebyśmy sobie naszykowali 84 zł bo tyle nas to będzie kosztować..w końcu zaczęły się wydatki.obrączki odebrane mierzyliśmy sobie i są piękne leżą idealnie Tż -towi się oczka świeciły MIŁEGO DNIA
|
#1468 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Moja główna myśl na dzisiaj brzmi "jak problem to na Wizaż" Bo w sumie najczęściej to się odzywam jak mam z czymś kłopot a Wy mi pomagacie lub rozwiewacie wątpliwości. No i przechodząc do sedna sprawy to byliśmy wczoraj z TŻ w poradni( pierwsze spotkanie) i pani rozdała materiały, książeczki o antykoncepcji ( a raczej o tym jaka anty. jest zła) i min. również zeszycik do obliczania tych wszystkich dni płodnych, swoje obserwacje śluzu itp. Nie mam czasu ani możliwości na te wszystkie pomiary temp i w ogóle, poza tym mam nieregularne okresy więc i tak kalendarzyk raczej dla mnie to nie sposób antykoncepcji. Czy jeśli powiem jej to to i tak mi podbije na drugim spotkaniu pieczątkę i nie będzie o nic pytać?
|
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
Lils zależy od tej kobiety ale obawiam się że dla niej to może nie byc żadnym argumentem... Powie Ci pewnie żebyś chociaż spróbowała się poobserwowac i że to pomoże ci kiedyś jak będziesz się starac o dziecko...
|
|
|
|
#1470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale tak ogolnie to dobry pomysl z taka obserwacja, bo mozna poznac swoj organizm i np. wiedziec dzieki tej temp kiedy przyjdzie @, czy w ogole ma sie owulacje itd. A temp mozesz mierzyc wieczorem przed snem jesli rano nie masz czasu - termometrem elektronicznym trwa to minute Moj suwaczek slubny oszukuje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

) ale za każdym razem jak tu wejdę to podziwiam Twoje przygotowania
bo pogodę też masz pewnie już zamówioną i ustaloną

A ja sie taka nieprzygotowana czuje i mam wrazenie, ze tego wszystkiego nie jestem w stanie ogarnac. No ale mi tylko 3 tygodnie zostaly, wiec chce czy nie chce to musze o tym myslec. Co do pogody, to jedna wersja jest taka, ze bedzie pieknie i slonecznie, a druga, ze i tak bedzie zimna Zoska, ale nie wiem jeszcze, ktora wybiore

podobają mi się :P
A ja bym sobie siedziała i czekała jak głupia!

są takie które mi i tż-towi sę podobają i które ewentualnie chcielibysmy mieć. 
strasznie sie ciesze :P mała rzecz a cieszy