![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Blusche Minerals - wspólne zakupy
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Cathy, zbankrutuję normalnie, ale jak szaleć to szaleć
![]() Poproszę: 3 zippie bag - Original Matte Foundation $1,75 Vanilla Latte Colombian White Mocha 3 zippie bag - Sheer Satin Foundation $1,75 White Chocolate Ethiopian Colombian 3 zippie bag - Full Matte Foundation $1,75 French Vanilla English Toffee Colombian 3 zippie bag - Blush $1,75 Berry Me Champagne Blushing Pink 3 zippie bag - Finishing Powder $1,75 Phoebe Shelley Rosie 3 zippie bag - Mineral Primer $1,75 Light Medium Dark Razem $10,5
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-04-19 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Cathy, poproszę róż Colorona - 10g Round Jar - 3.0g : C$6.00
![]() ![]()
#335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorki, nie chce byc namolna. Mam jedynie prosbe o info czy uda Ci sie jeszcze to dopisac do zamowienia, bo chcialabym Ci jak najszybciej przelac reszte pieniazkow, zeby wszystko bylo jak trzeba ![]() Jesli nie to tez nie ma sprawy, doplace roznice ![]()
![]() |
#336 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
dopisuję ![]() i oczywiście Ola przekaże w szkole ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Ech no nie wytrzymam choć bardzo się starałam
![]() Cathy, Poproszę o pędzel Flat Top z Blusche - 10,25$. Przesyłka z Polsce połączona z innymi I wielką prośbę przy okazji mam (łoj... mogę tutaj?) - jak do Ciebie dojdzie to rozpakuj go proszę i porównaj na wszystkie strony z tym z Lucy OK? Na chwałę przyszłym pokoleniom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() sobie też biorę, więc Twojego nie będę rozpakowywać, ale dzięki za chęć tak chwalebnych czynów ![]() Dopisuję oczywiście ![]() Dziewczyny, zamówienie Blusche porozbijałam na mniejsze części (VAT i koszt wysyłki pozwalający wziać jedynie 2 emu i 2 mydła w jednym zamówieniu - potem wskakuje na 30$) Zamówienia Blusche 2,3,4 - zamknięte i rozliczone - dane do przelewu oraz rozliczenia: linki w podpisie ![]() Proszę o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza - czy podczas dzielenia i liczenia, żeby się zmieścić nie umknęło mi coś ![]() Zamówienie Blusche 5 (najprawdopodobniej zostanie rozbite na 2, bo są tam już 3 emu) - wciąż otwarte, można się jeszcze zgłaszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Caty to ja też poproszę jeszcze Flat Topa 10,25$
![]() Rozumiem, że dopiszesz mnie do Blusche 5 i doliczysz dodatkowe $ za przesyłkę do Polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Cathy, czy ja się załapie na Emu? Jeśli jest taka możliwość, to poproszę
![]() I jeśli mozna zamówić 2. Emu oil dream bar (pod spodem jest jakaś notka, ze tylko w Philippines Online Store mają, wiec podejrzewam ze się nie da - ale na wszelki wypadek (nie znam się) dodaję ![]() 3. cinnamon - cień 5g $3,50 - jw. 4. peach - cień 5g $3,50 -jw. 5. pumpkin cień 5g $3,50 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Cathy,
Chciałam tylko zameldować, że dopłata za Blusche powinna być za chwilę na Twoim koncie.
#342 |
Raczkowanie
|
Cathy, proszę dopisz mi jeszcze:
5xzippie bag peral and shimmer eye- 2,25$: moon,camelot,chameleon,sp arkle,oriental http://www.blusche.biz/Store/mineral...ye-shadow.html ![]()
#343 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
dopisuję ![]() Niestety, muszę policzyć Ci osobną wysyłkę, bo to nowe zamówienie ![]() Cytat:
Dopisuję, z tym, że Monica pisała mi, że zostały jej tylko 3 kostki emu oil dream bar, a już są wykorzystane, więc pewnie się nie uda ![]() Cytat:
dopisuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-04-29 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Cathy, mogłabym i ja dołączyć? Zamówiłabym jeszcze z Twojego aktualnego EDM próbkowego i jeśli to nie problem, to razem byś mi wysłała,hm?
![]() to tak ![]() ![]() 1.Zippie x 1 - bronzer light - 0,75$ 2.Zippie bag x 5 - Pearl and Shimmer Eye Color - 2,25$ -avocado -glaze -chrome -apricot -oriental 3.Zippie bag x3 - Formuła Full Mate Fundation - 1,75 $ -Vanilla Latte -Colombian -English Toffee 4.3 zippie bag - Blush $1,75 Berry Me Champagne Blushing Pink 5.Corrector yellow - 0,75$ czyli razem : 1,75&+2,25$+1,75$+0,75$+0 ,75$=7,25$ 7,25x3zł=21,75zł 21,75zł +6zł=27,75zł + koszty wysyłki z Kanady ![]()
#346 |
Organizatorka
|
Kornka - dopisuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Organizatorka
|
zamykam zamówienia z Blusche
![]() dane do przelewu oraz rozliczenia - linki w podpisie ![]() (ostatnie zamówienie zostanie podzielone również na dwie części, by nie przekroczyć 2 emu i 2 mydeł w jednym i nie podwyższyć kosztu wysyłki do 30CAD) |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Kornka - proszę o decyzję, co w zamian Blushing Pink ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
papeteria teraz dopiero zobaczyłam,że mam od Ciebie PW
![]() ![]() Cathy,to ja poproszę - berry pink i wybacz,że od razu nie odpisałam,ale ostatnio za bardzo nie mam czasu (matura ![]() ![]()
#351 |
szyciowa specjalistka :)
|
Organizuję zamówienie Blusche Minerals
BLUSCHE V (bez pre buy!) termin złożenia zamówienia - kiedy zbiorą się chętne przesyłka z Canady -: podzielona zostanie na uczestniczki zamówienia, obliczę po zamknięciu zamówienia, podział procentowy ![]() ![]() przesyłki w Polsce: koperta + polecony priorytet od 5,6-10zł lista - owtarte zamówienie - otwarte |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Organizatorka
|
Blusche 7 Planowany termin zamknięcia zamówienia : środa 5 majaPlanowany termin złożenia zamówienia : piątek 7 maja Koszt dolara - 3zł Wpłaty - konto Inteligo, mBank Przesyłka w Polsce 6 zł Wysyłka - podzielona na uczestniczki zamówienia Rozliczenia - po rozesłaniu paczek Limit zamówienia - brak Jeżeli do środy będzie brak chętnych, zamówienie nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
Cathy,
![]() Jeśli można to ja w Blusche 7 poproszę o: 1.Emu Oil - 10,50$ 2. Alata Samina - African Black Soap Collection - 2,75$ 3. One for me, The for You - Ancient Secrets Collection - 2,75$ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Cathy
Poproszę: 1. Colombian Full Matte big 35g w słoiczku - 13,50$ 2. Vanilla Latte Full Matte Zippie Bag - 0,75$ 3. Róż Cotton Candy Zippie Bag -0,75$ Razem 15$, jeśli otrzymałaś fizycznie zwrot za pędzel to potraktujmy go jako nalezność za przesyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
oczywiście ![]() Cytat:
dopisuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Przyczajenie
|
Kasiu jeśli jeszcze się załapię to poproszę Emu Oil - 10,50$.
ps. jeśli będzie taka mozliwość to poproszę o wysyłkę razem z EGM. A jeśli nie masz czasu na takie zabawy to nie ma problemu może być osobno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
rezygnuję jednak z blushe
Edytowane przez deneb3 Czas edycji: 2010-05-10 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Organizatorka
|
Cytat:
dopisuję i zamykam zamówienia z Blusche ![]() Jutro naniosę wszystko do arkusza (3 dni bez dostępu do internetu byłam i lekkie zaległosci mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
szyciowa specjalistka :)
|
Organizuję zamówienie Blusche Minerals
BLUSCHE V (bez pre buy!) termin złożenia zamówienia - kiedy zbiorą się chętne przesyłka z Canady -: podzielona zostanie na uczestniczki zamówienia, obliczę po zamknięciu zamówienia, podział procentowy ![]() ![]() przesyłki w Polsce: koperta + polecony priorytet od 5,6-10zł lista - owtarte zamówienie - otwarte |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poproszę: - 3 zippie Bag formuła FC, kolory: Brazilian, English Toffee, Cappuccino 1,75$ - Emu Oil Bar Dream 2,5$ |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.