![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D
Poka poka mnie te bluzeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dokladnie na ta: http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Broc...t=-1&clr=Cream ma byc na rodzinne uroczystosci, komunie, chrzciny i takie tam. no i miala byc jeszcze jedna, taka bardziej noszalna na co dzien, ale mi swisneli sprzed nosa rozmiar moj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Katt
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A o frytkach z majonezem pisała Kattarina, ze tak po skandynawskiemu jada. A ja się nauczyłam jeść frytki z majonezem w Niderlandach. Tylko tam to w ogóle jakis specjalny majonez mają do frytek i fryciory takie grubaśne ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej odsłonie watku.
tak (niestety ) pobieznie przeleciałam i chciałam Katt i Mahorze zielona kule przesłać. niestety zaraz pedze po Skarba do przeczkola i do drugiej pracy.
#65 |
Zakorzenienie
|
Śliczna ta kiecka Mirro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Piers do przodu
|
Kiecka piękna - ale ta modelka jakoś tak niebałdzo ją reklamuje - nie do każdej rzeczy trzeba być aż na takim luzie
![]()
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katty, zgadzam sie, na mnie ta kiecka bedzie duzo lepiej sie prezentowac ![]() ![]() a to jest ta, com ja tez chciala i mi zabrali: http://www.asos.com/Asos/Asos-Tailor...rt=-1&clr=Grey |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
niecnotliwa dziewica
|
Mirruś, kiecka śliczna, jedna i druga
![]() Jeeeeeść!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Powiedziałabym Wam jaka sałatkę wciągnełam ale nie powiem bo Margote nam wessie
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- nie jedz Margotko kfc. Niezdrowe i śmieciowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Doroto,
strasznie fajniasta jest trzecia z tych Twoich http://www.asos.com/Reiss/Reiss-Louv...&clr=Champagne tylko droga choliera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kuniecznie bez butow i tych bransoletek ozdobnikow-p.i.e.r.d.o.l.n.i.k.o.w ale frytki to dzisiaj zrobie i je zjem sie napalilam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsza i czwarta ![]() Proszę bardzo: Załącznik 3054786 prawdziwe holandziańskie patat met mayo OK dochodzi 16.00 ![]() ![]() udanego weekendu ![]()
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2010-04-23 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
A ja myślałam że tak cicho dzisiaj
![]() Dzięki dziewczyny za wiadomość o wątku ![]() ![]() ![]() Więc wkleję raz jeszcze a co ![]() Witajcie ![]() ![]() Teść mój już w domu,dziękuję kochani za ![]() ![]() Niestety dalej nic nie wiadomo ![]() ![]() 26lipca Moja psina specjalnie dla Ciebie ![]() Kupiłam mule mrożone połówki (w Biedronce promocja.Paczka 500g kosztuje 9,99) Czy te mule to wg przepisu Nastursji zrobić? Na blaszce upic z sosem? Czy co? Co to z tego jeszcze można zrobić? Idę w ramach odstresowania poszukać fajnego przepisu ![]() To mam nadrabiania ![]()
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Figarro- jakie to "nowe" Figarrątko jest kochaniutkie
![]() Dziekuje Wam za kulki i usciski ![]() ![]() Kassanno- nie masz pojecia jak bym sie przytulila do Twego mymłona ![]() ![]() ![]() ide pozyc z rodzina ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2010-04-23 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Uff - trafiłam
![]() Ale wątek w treść wzbogacony! Jak tu się przyjąć na nim, jak na razie tylko na trochę wpadać mogę. Jednak zaległości w czytaniu nadrobiłam i w tak zwanym międzyczasie obiadek ugotowałam na dwa dni - żeby jutro czasu w kuchni nie tracić, skoro pogodę zapowiadają piękną . Na starym wątku Nasturcja napisała: "..wiem jednakze, zem Unemu obuw sportowy wyprala a nowy byl, niemal, uzyty znaczy sie incydentalnie i obuw byl ow bananem ( w czasie po-pranym)".. ![]() Czy Un teraz sam zajmuje się czyszczeniem swojego obuwia ? Bo ja, gdy mojemu mężowi ciuchy uprałam - (a one nie wiedzieć czemu ![]() Jak i prasowanie spodni - On tak idealnie kanty sobie wceluje - że Go nie doścignę w tej skrupulatności ![]() a Big-Mama rzekła : "A czemużto Niunia z pałą na naszą Dorotkie dybie ? ![]() Dorotka fajna jest i nieulękła" Skoro tak - to dziękować Bogu pewnie ani się nie ulękła, ani za złe mieć nie będzie. Mam nadzieję ![]() Ale od Big Mamy pewnie na tyłek razy przyjąć trzeba. Wszystkiego dobrego na przyszłe lata w "po-życiu" ![]() I na zaś, dla Zuzi ![]() Dorota-Coco - a Ty zezłościłaś się na tego bejsbola? i jeszcze Nasturcja: ..."taka, ktora wiedzac o mnie, miala kochac i wychowac zamiast"... ![]() Ja mam w pamięci własny dom - "nie dom" z dzieciństwa, wciąga w mroki wspomnienie - odganiam je prędko ! ale w Tobie także zaległo w zakątkach duszy. ![]() i to: ruchy ciala zezwloka trzeba ograniczac bo sie cialo wyruch.uje ![]() Joasiak: Padło mi na zatoki przynosowe, nos mnie boli, wydzielina potocznie zwana smarkami nie spływa i tego typu przyjemności, a do lekarza najprędzej we wtorek mogę iść. Empirycznie sprawdziłam - w takiej sytuacji doraźnie - bardzo skutecznie pomógł mi "Sulfarinol". Kropelki (zawiesina) - bez recepty, kosztuje ok. 9-10 zł. Jeśli jeszcze nie masz czegoś skutecznego - kup. Przyniesie ulgę. Edytowane przez Nenunia44 Czas edycji: 2010-04-23 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
dom tylko dla mnie,3 wina w lodówce,a mnie się spać chce
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
rude jest piękne:)
|
nuuuu sie troche obrobilam i zasiende chwile przy moim miejscu pracy
![]() przytule Katt ![]() buzi dla Winterrry ![]() dlaNe-niuni tyz ![]() ![]() Figarku caly kosz mizianek dla futra przepieknego ![]() Dorotto ,ach jakbym kciala ta ostatnia sukienke wybrana przez Ciebie juzem sie w niej widze ,pozostale tez spokojnie bym nosila ,sliczne ![]() Mirrus te wybrane przez Ciebie sukienki ,to takie dla Ciebie ,lepiej bys wygladala w nich niz ta modelka ![]() chalierka cos jeszcze mialam tylko cooo???? starosc nie radosc ,a w zasadzie skleroza...... ![]()
#80 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Katt - ![]() Angel - ![]() Figarro - piękny pies. Z sukienek najbardziej podoba mi się Dorotowa ostatnia (czarna) i ta Mirrowa pierwsza bardzo wpada w oko. Byłam dzisiaj w centrum handlowym po kurtkę letnią. Kurtek już prawie nigdzie nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
No baby i chłopy nadobne, jezdem powrócona.
![]() Jeszcze nie tak do konca czeźwa, jeszcze nie do konca... Alem jest. Doczytam co było, widzę, ze nastepna część juz nadejszła, nadczytam starą. Na razie sie ino melduję szanownej szefowej i Wam Bracia i Siostry. ![]() Idem na łono rodziny stesknionej ![]() Za wszelkie wiadomości DZIĘKUJĘ i prosze o wybaczenie ale odpisze jednak później, bo mnie rodzina wydziera kompa z rąk.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-04-23 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
![]() wolniej, wolniej ... nienadanżam ![]() edit Luba Luba, powróciła hurrra Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2010-04-23 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]() Figarro, piesek prześliczny ![]() Kattarino ![]() Gratuluje wszystkim udanych zakupów ![]() a wszystkim potrzebującym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
![]() Świr, świr ![]() Przylajzłam i ja za "łowieckami i barankami"... Śpiewajęcy przylajzłam i z flaszeczką ![]() A wiecie, jak "usłyszałam" Was śpiewajęcy to mi się przypomniała dialektyka po góralsku Ks. Tischnera. Muszę wkleić ten fragment bo to, wypisz wymaluj, obraz naszego wewontku: „Dialektyke” mozes uwidzieć gołym okiem, kie Jasiek, Władek i Józek sóm jest przynapici. Kie sie Jasiek przynapije, to go gorzołka ciągnie w dół. Kie sie Władek przynapije, to gorzołka ciągnie go na bok. A Józka zaś gorzołka ciągnie do zadku. Kie sie nojdóm syćka pijani, to sie poobłapiajom i trzymajóm sie wroz. Tak se idóm. I choć kozdy z osobna ni moze się na nogach utrzymać, to razem się trzymajom. Idom śpiewajęcy sobie samym na sprzycność. I to się nazywo „pojednaniem w sprzycności”. No sami powiedzcie - czy tu się przeciwieństwa różne nie jednoczą? I to w dodatku śpiewajęcy! Hej! ![]() Kattarino - w czółko całuję... Magdulenkę całuję ![]() I zamarwiajacą się Secco ![]() Aniołka witam po przerwie i Mirrę witam (bo chyba tego nie uczyniłam wcześniej ![]() ![]() Wszystkich pozdrawiam i życzę: Na ten Nowy Wontek zdrowia i scynścia by sie Wom chowały chłopcy i dziywcynta! Bysie Wom darzyło, kopiło, dyślym do stodoły łobrociło! Byście mieli Gości jak na smrecku łości Dziecyska jako biołe klusecki a łonych i łone jako janiołecki! ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Luba i Córa - cześć! |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Cze Passero
![]() ---- Sie pochwalę, zajrzałam dzisiaj do lumpeksu i upolowałam fajne ciuszki za 4zł od sztuki. Popielaty płaszczyk, mowię wam jaki fajny, czarną koronkowa bluzeczkę ![]() ![]() uwielbiam takie tanie zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
cos tam chcialam nabazgrolic, ale Wrobel napisala o pojednaniu w sprzycnosci i mnie faja zmiekla
nic pisac mi juz nie trzeba Wrobel, dziekuje Tobie ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Czesc Renata ![]() Czesc Luboslawo ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Nenenunio, mnie sie zdaje, ze palow, to sie nie boje ale pewnosci nie mam musze dluzej nad tem pomyslic ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- zapomnialam a nie powinnam zapomniec! Aniu BigM. i Teresko, Mile Wy i Wasze Ony - wszystkiego dobrego na nie nowa droge po-zycia Wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróbelku, ściskam ja Cie! ćwir ćwir. i Figarro jeszcze zamacham ![]() i Myszce ![]() a Teresce buzi dam ![]() Wrociłam od dentysty sadysty. dopiero mi znieczulica odchodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Melduję się we wontku - dziś tylko zamacham
![]() Właśnie przyszedłem z roboty i siły mnie opuściły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.