|  2010-04-23, 14:29 | #61 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D

Poka poka mnie te bluzeczki    | 
|     | 
|  2010-04-23, 14:29 | #62 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  ja dokladnie na ta: http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Broc...t=-1&clr=Cream ma byc na rodzinne uroczystosci, komunie, chrzciny i takie tam. no i miala byc jeszcze jedna, taka bardziej noszalna na co dzien, ale mi swisneli sprzed nosa rozmiar moj   | |
|     | 
|  2010-04-23, 14:33 | #63 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Katt     Cytat: 
  No dooobra ale ja pisałam o frytkach z sosem czosnkowym podjudzona tym czosnkiem przez  Ciebie (twoich sąsiadów) i Rawitę. A o frytkach z majonezem pisała Kattarina, ze tak po skandynawskiemu jada. A ja się nauczyłam jeść frytki z majonezem w Niderlandach. Tylko tam to w ogóle jakis specjalny majonez mają do frytek i fryciory takie grubaśne  Ojjj już mi slina na klawiature kapie 
				__________________ WYMIENIĘ | |
|     | 
|  2010-04-23, 14:36 | #64 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam w nowej odsłonie watku. tak (niestety ) pobieznie przeleciałam i chciałam Katt i Mahorze zielona kule przesłać. niestety zaraz pedze po Skarba do przeczkola i do drugiej pracy. 
				__________________  | 
|     | 
|  2010-04-23, 14:42 | #65 | 
| Zakorzenienie | 

Śliczna ta kiecka Mirro    | 
|     | 
|  2010-04-23, 14:49 | #66 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Kiecka piękna - ale ta modelka jakoś tak niebałdzo ją reklamuje - nie do każdej rzeczy trzeba być aż na takim luzie    
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2010-04-23, 14:56 | #67 | |
				 | 

Cytat: 
 Katty, zgadzam sie, na mnie ta kiecka bedzie duzo lepiej sie prezentowac   a to jest ta, com ja tez chciala i mi zabrali: http://www.asos.com/Asos/Asos-Tailor...rt=-1&clr=Grey | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-23, 15:03 | #68 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Mirruś, kiecka śliczna, jedna i druga   Jeeeeeść!!!!  chyba napdne po drodze na jakiś KFC bo nie dojadę do chałupy   | 
|     | 
|  2010-04-23, 15:06 | #69 | 
| Zakorzenienie | 

Powiedziałabym Wam jaka sałatkę wciągnełam ale nie powiem bo Margote nam wessie   ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- nie jedz Margotko kfc. Niezdrowe i śmieciowe. | 
|     | 
|  2010-04-23, 15:14 | #70 | ||
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-04-23, 15:24 | #71 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-04-23, 15:27 | #72 | 
				 | 

Doroto,  strasznie fajniasta jest trzecia z tych Twoich http://www.asos.com/Reiss/Reiss-Louv...&clr=Champagne tylko droga choliera  to juz lepiej frytkow pojesc   | 
|     | 
|  2010-04-23, 15:31 | #73 | |
				 | 

Cytat: 
  i kuniecznie bez butow i tych bransoletek ozdobnikow-p.i.e.r.d.o.l.n.i.k.o.w ale frytki to dzisiaj zrobie i je zjem sie napalilam | |
|     | 
|  2010-04-23, 15:44 | #74 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: Pierwsza i czwarta  Proszę bardzo: Załącznik 3054786 prawdziwe holandziańskie patat met mayo OK dochodzi 16.00  lecę do domu  papa udanego weekendu   
				__________________ WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2010-04-23 o 15:57 | |
|     | 
|  2010-04-23, 16:06 | #75 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

A ja myślałam że tak cicho dzisiaj   Dzięki dziewczyny za wiadomość o wątku    Więc wkleję raz jeszcze a co  Witajcie   Teść mój już w domu,dziękuję kochani za  Przydało się  Niestety dalej nic nie wiadomo   26lipca Moja psina specjalnie dla Ciebie  Kupiłam mule mrożone połówki (w Biedronce promocja.Paczka 500g kosztuje 9,99) Czy te mule to wg przepisu Nastursji zrobić? Na blaszce upic z sosem? Czy co? Co to z tego jeszcze można zrobić? Idę w ramach odstresowania poszukać fajnego przepisu  To mam nadrabiania   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2010-04-23, 16:19 | #76 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Figarro- jakie to "nowe" Figarrątko jest kochaniutkie  Dziekuje Wam za kulki i usciski  , wiem, ze to zalosne- wylewac zale do wirtualnych znajomych, ale realnie nie chce....  Kassanno- nie masz pojecia jak bym sie przytulila do Twego mymłona  a moglabym chwile połkać wen w glos? Tak ze 2-3 minuty... w ramach oczyszczenia duszy?   ide pozyc z rodzina   Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2010-04-23 o 16:21 | 
|     | 
|  2010-04-23, 18:22 | #77 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: The Big Green 
				 | 

Uff - trafiłam   Ale wątek w treść wzbogacony! Jak tu się przyjąć na nim, jak na razie tylko na trochę wpadać mogę. Jednak zaległości w czytaniu nadrobiłam i w tak zwanym międzyczasie obiadek ugotowałam na dwa dni - żeby jutro czasu w kuchni nie tracić, skoro pogodę zapowiadają piękną . Na starym wątku Nasturcja napisała: "..wiem jednakze, zem Unemu obuw sportowy wyprala a nowy byl, niemal, uzyty znaczy sie incydentalnie i obuw byl ow bananem ( w czasie po-pranym)"..  Czy Un teraz sam zajmuje się czyszczeniem swojego obuwia ? Bo ja, gdy mojemu mężowi ciuchy uprałam - (a one nie wiedzieć czemu  )  zmniejszyły się znacznie i zmieniły odcień - to mam ten obowiązek zdjęty  ze swoich barków do końca "po-życia". Jak i prasowanie spodni - On tak idealnie kanty sobie wceluje - że Go nie doścignę w tej skrupulatności  a Big-Mama rzekła : "A czemużto Niunia z pałą na naszą Dorotkie dybie ?  Dorotka fajna jest i nieulękła" Skoro tak - to dziękować Bogu pewnie ani się nie ulękła, ani za złe mieć nie będzie. Mam nadzieję  -z nadzieją,  że płonna ona nie jest. Ale od Big Mamy pewnie na tyłek razy przyjąć trzeba. Wszystkiego dobrego na przyszłe lata w "po-życiu"  . I na zaś, dla Zuzi  Dorota-Coco - a Ty zezłościłaś się na tego bejsbola? i jeszcze Nasturcja: ..."taka, ktora wiedzac o mnie, miala kochac i wychowac zamiast"...  Och, ale za serce mnie ten Twój tekst Nasturcjo chwycił. Ja mam w pamięci własny dom - "nie dom" z dzieciństwa, wciąga w mroki wspomnienie - odganiam je prędko ! ale w Tobie także zaległo w zakątkach duszy.  i to: ruchy ciala zezwloka trzeba ograniczac bo sie cialo wyruch.uje  Joasiak: Padło mi na zatoki przynosowe, nos mnie boli, wydzielina potocznie zwana smarkami nie spływa i tego typu przyjemności, a do lekarza najprędzej we wtorek mogę iść. Empirycznie sprawdziłam - w takiej sytuacji doraźnie - bardzo skutecznie pomógł mi "Sulfarinol". Kropelki (zawiesina) - bez recepty, kosztuje ok. 9-10 zł. Jeśli jeszcze nie masz czegoś skutecznego - kup. Przyniesie ulgę. Edytowane przez Nenunia44 Czas edycji: 2010-04-23 o 18:23 | 
|     | 
|  2010-04-23, 18:25 | #78 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

dom tylko dla mnie,3 wina w lodówce,a mnie się spać chce   starzeję się chyba   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2010-04-23, 19:06 | #79 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

nuuuu sie troche obrobilam i zasiende chwile przy moim miejscu pracy  przytule Katt  buzi dla Winterrry  dlaNe-niuni tyz  coby szybko sie zaaklimatyzowala  wewatku  Figarku caly kosz mizianek dla futra przepieknego  Dorotto ,ach jakbym kciala ta ostatnia sukienke wybrana przez Ciebie juzem sie w niej widze ,pozostale tez spokojnie bym nosila ,sliczne  Mirrus te wybrane przez Ciebie sukienki ,to takie dla Ciebie ,lepiej bys wygladala w nich niz ta modelka  chalierka cos jeszcze mialam tylko cooo???? starosc nie radosc ,a w zasadzie skleroza......   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-23, 19:28 | #80 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Katt -  Angel -  Figarro - piękny pies. Z sukienek najbardziej podoba mi się Dorotowa ostatnia (czarna) i ta Mirrowa pierwsza bardzo wpada w oko. Byłam dzisiaj w centrum handlowym po kurtkę letnią. Kurtek już prawie nigdzie nie ma  A te co znalazłam to źle na mnie leżały i nie mam kurtki  I te lustra jakieś dziwne w sklepach, pogrubiają czy co  Pfffff. | 
|     | 
|  2010-04-23, 19:42 | #81 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

No baby i chłopy nadobne, jezdem powrócona.   Jeszcze nie tak do konca czeźwa, jeszcze nie do konca... Alem jest. Doczytam co było, widzę, ze nastepna część juz nadejszła, nadczytam starą. Na razie sie ino melduję szanownej szefowej i Wam Bracia i Siostry.  Idem na łono rodziny stesknionej  Za wszelkie wiadomości DZIĘKUJĘ i prosze o wybaczenie ale odpisze jednak później, bo mnie rodzina wydziera kompa z rąk. 
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-04-23 o 19:43 | 
|     | 
|  2010-04-23, 19:44 | #82 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

wolniej, wolniej ... nienadanżam  edit Luba Luba, powróciła hurrra Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2010-04-23 o 19:46 | 
|     | 
|  2010-04-23, 19:48 | #83 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Figarro, piesek prześliczny  Kattarino  Gratuluje wszystkim udanych zakupów  a wszystkim potrzebującym   | 
|     | 
|  2010-04-23, 19:57 | #84 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Witam   Cytat: 
  Cytat: 

__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | ||
|     | 
|  2010-04-23, 20:01 | #85 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-04-23, 20:07 | #86 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Świr, świr  Przylajzłam i ja za "łowieckami i barankami"... Śpiewajęcy przylajzłam i z flaszeczką  A wiecie, jak "usłyszałam" Was śpiewajęcy to mi się przypomniała dialektyka po góralsku Ks. Tischnera. Muszę wkleić ten fragment bo to, wypisz wymaluj, obraz naszego wewontku: „Dialektyke” mozes uwidzieć gołym okiem, kie Jasiek, Władek i Józek sóm jest przynapici. Kie sie Jasiek przynapije, to go gorzołka ciągnie w dół. Kie sie Władek przynapije, to gorzołka ciągnie go na bok. A Józka zaś gorzołka ciągnie do zadku. Kie sie nojdóm syćka pijani, to sie poobłapiajom i trzymajóm sie wroz. Tak se idóm. I choć kozdy z osobna ni moze się na nogach utrzymać, to razem się trzymajom. Idom śpiewajęcy sobie samym na sprzycność. I to się nazywo „pojednaniem w sprzycności”. No sami powiedzcie - czy tu się przeciwieństwa różne nie jednoczą? I to w dodatku śpiewajęcy! Hej!   Kattarino - w czółko całuję... Magdulenkę całuję  I zamarwiajacą się Secco  Aniołka witam po przerwie i Mirrę witam (bo chyba tego nie uczyniłam wcześniej  a może uczyniłam  ) Wszystkich pozdrawiam i życzę: Na ten Nowy Wontek zdrowia i scynścia by sie Wom chowały chłopcy i dziywcynta! Bysie Wom darzyło, kopiło, dyślym do stodoły łobrociło! Byście mieli Gości jak na smrecku łości Dziecyska jako biołe klusecki a łonych i łone jako janiołecki!  ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Luba i Córa - cześć! | 
|     | 
|  2010-04-23, 20:19 | #87 | 
				 | 

Cze Passero  ---- Sie pochwalę, zajrzałam dzisiaj do lumpeksu i upolowałam fajne ciuszki za 4zł od sztuki. Popielaty płaszczyk, mowię wam jaki fajny, czarną koronkowa bluzeczkę  i turkusowa tunikę  uwielbiam takie tanie zakupy   | 
|     | 
|  2010-04-23, 20:36 | #88 | 
				 | 

cos tam chcialam nabazgrolic, ale Wrobel napisala o pojednaniu w sprzycnosci i mnie faja zmiekla nic pisac mi juz nie trzeba Wrobel, dziekuje Tobie  ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Czesc Renata  Czesc Luboslawo  ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Nenenunio, mnie sie zdaje, ze palow, to sie nie boje ale pewnosci nie mam musze dluzej nad tem pomyslic  ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- zapomnialam a nie powinnam zapomniec! Aniu BigM. i Teresko, Mile Wy i Wasze Ony - wszystkiego dobrego na nie nowa droge po-zycia Wam zycze   | 
|     | 
|  2010-04-23, 20:40 | #89 | |
				 | 

Cytat: 
  Wróbelku, ściskam ja Cie! ćwir ćwir. i Figarro jeszcze zamacham  i Myszce  a Teresce buzi dam  Wrociłam od dentysty sadysty. dopiero mi znieczulica odchodzi... | |
|     | 
|  2010-04-23, 20:42 | #90 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Melduję się we wontku - dziś tylko zamacham   Właśnie przyszedłem z roboty i siły mnie opuściły   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Bo moja skleroza sobie zanotowała, ze Kattarina i nie moze przestac.....
 Bo moja skleroza sobie zanotowała, ze Kattarina i nie moze przestac.....