|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Remi trzymamy kciuki na pewno wszystko super wypadnie
wiem na pewno łatwo nam się mówi ze masz zachować spokój ale na pewno będzie super teraz to ja już sie nie mogę doczekać swojego ślubu ahhh
|
#1532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Wszystko śliczne!
![]() Cytat:
Cytat:
Co do zaproszeń to ja właśnie zamówiłam drugi raz, bo poprzednim razem- w tamtym tygodniu nie doszło Idę coś zjeść, bo przez to zamieszanie z dekoracją i zaproszeniami(ciągle mi się net wyłącza!) jeszcze nic nie jadłam. a jeszcze mam przeczytać dziś książkę bo w weekend mam zjazd i jeszcze dziś wieczorem imieniny u wujka! Cytat:
GOSIU i REMI: Trzymam za Was kciuki, żeby wam się wszystko udało, żeby pogoda była piękna i żebyście się nie stresowały!!!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-04-23 o 13:56 |
|||
|
|
|
#1533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 |
|
BAN stały
|
Spadam na lunch.
![]() Do potem
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie jestem w szoku, że mój TŻ tak zupełnie bezproblemowo się zgodził na ten krawat Nie przypuszczałam, że jest tak odważny. Po 4 latach w związku ciężko jest kogoś zaskoczyć, ale TŻtowi się to udało ![]() Cytat:
Już się tym nie przejmuj - będzie pięknie ![]() A jeszcze Wam zapomniałam napisać, że się wczoraj zabraliśmy z TŻtem za przeglądanie zdjęć do fotoksiążki (zdjęcia z niektórych imprez to normalnie -> posikać się można ze śmiechu). Jeszcze musimy wybrać około 30 fotek. Najgorsze będzie skomponowanie tej fotoksiążki (bo wcześniej myślałam, że się tylko fotki wysyła, a oni to za mnie zrobią a jednak muszę sama to opracować w specjalnym programie). Jak rodzice nie będą zadowoleni z prezentu to ![]() W empiku jest teraz promocja na fotoksiążki do 18 maja jakby co
|
||
|
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co?? ja to jeszcze zaproszen nie mam wybranych ![]() ale wydaje mi sie ze spokojnie zdazymy ![]() ogladam rozmowy w toku o dziewczynach walczacych w kisielu. A odnosnie reklam o ktorych jedna z was wspominala to mnie rozbraja ta: dla mojej krysi najlepszy zestaw poprosze sikam z tego
Edytowane przez agator74 Czas edycji: 2010-04-23 o 16:16 |
|
|
|
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
odbyłam dziś sesje na solarium pani powiedziała, że mam bardzo jasną karnację więc powoli się będę złocić![]() Woda fajnie że masz taki ślub w angielskim stylu i taki dopracowany Martoolka powiem Ci, że ten różyk mi się bardzo podoba ![]() w ogóle ze mnie to też planistka, ale przy ślubie mamy już większośc zrobionych rzeczy więc cóż mam robić, natomiast druga sprawa że mi się nie chce jedyna ekstrawagancja na naszym skromnym przyjątku to płatki róż sypane przed kościołem i przepraszam druga: fotka przy/na/obok armaty![]() no i oczywiście goście nie potwierdzają, po co, w końcu wiadomo że przyjdą lub nie i tak wiedziałam, że trzeba będzie obdzwaniać![]() powiem, wam że czas mi strasznie biegnie, został nam do ślubu miesiąc i 6 dni, co jest nieco szokujące. Dla Remmi i Guśki- dziewczyny cudownej pogody, nastroju i zabawy super na początku nowej drogi życia
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-04-23 o 16:46 |
|
|
|
#1539 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków
![]() Tylko na chwillkę bo lecimy do spowiedzi, dowieźliśmy alkohol sie chłodzi już, przećwiczyliśmy pierwszy taniec na sali - jak stres nie zadziała to będzie OK. Czy mam stresa?? Się zobaczy wieczoram czy szybko zasnę, na razie zmęczona jestem strasznie. A ktoś kiedys pytał o prasowanie welonu, no i się da tylko przez siatkę taką do prsowania i nic a nic mu się nie stało i pieknie rozprostowany jest ![]() Suknia i welon już wiszą bez pokrowców i się prostują... A wpadałam tak tylko, żeby Was postraszyć suwaczkiem .....brrr
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Gusta pwoiedz mi a skad miaąlś pokrowce na suknię i garniak i co to za siatka? moze przez bawełnianą ściereczkę też by się dało wyprasowac welonik?
|
#1541 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() QUOTE=gospella;18782014]hej ho odbyłam dziś sesje na solarium pani powiedziała, że mam bardzo jasną karnację więc powoli się będę złocić![]() [/QUOTE] ja tez mam jasna karnacje wlasnie i zaczne chodzic 2 miesiace przed. A Ty ile razy zamierzasz isc tam ? ![]() Dzisiaj byliśme sie spytac znow o autokar i wyjdzie nas to 1000zł, mamy daleko sale i w ogole, i u nas nikt nie bierze taniej ... I pomyślałam nad dodatkami do sukni i chyba sie zdecyduje na różowe róże , makijaż też coś od różu i na paznokciach też może jakies dodatki różowe , bo jestem blondynką a nie chce tez byc cala biala
|
|
#1542 |
|
Adwokat diabła
|
Guśka i Remmi, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Nie stresujcie się, bądźcie uśmiechnięte!
|
|
#1543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba, ale po tym dzis czuję na skórze, chociaż nie jestem zaczerwieniona... ja to chce miec tylko taki złocisty odcień oczywiścieale drogo ten autokar, u nas 260 zapłacimy, no ale my tylko 10km mamy
|
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
A do mojej mamy wlasnie zadzwonila ciocia z potwierdzeniem przybycia, 13 osob czyli wszyscy od nich przychodza. Bardzo sie ucieszylam, bo nie dosc, ze maja do nas okolo 300 kilometrow, to nawet ci starsi sie wybieraja. Wujo jest po powaznej operacji nogi i nawet sie nie spodziewalam, ze sie do mnie pofatyguja. Bardzo mi milo
|
|
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie sobie uświadomiłam, że zostało do slubu dokąłdnie 4 tygodnie
![]() i tak mi się przyjemnie na serduszku zrobiło, bo obejrzałam sobie nasze rejestracje slubne ![]() dzisiaj kolejni goście odmówili, ale w sumie mają chorą córeczkę, więc rozumiem... ja na solarium chodze sobie raz w tygodniu na 7 minut, w sumie byłam 3 razy.. w moim przypadku nie mogłabym robic sobie takich serii co 2-3 dni, bo wiem że by mi skóra od razu zeszła a tak sobie przyzwyczajam skórę, teraz w poniedziałek po zdjęciu szwów pójdę sobie na 10 minutek a potem dopiero w maju a że ja bledzioch jestem, to jak złapie delikatną opaleniznę to będzie ok najgorsze jak Panna młoda jest za mocno opalona, to wtedy niezbyt fajnie to wygląda, a niektóre dziewczyny często przesadza z opalaniem..
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-04-23 o 19:03 |
|
|
|
#1546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My niestety mamy dluzsza droge,(35km w jedna strone) niestety nikt u nas nie bierze taniej za przejazd ![]() Cytat:
ja tez zrobie jak Ty bede na poczatku chodzic co tydzien na 5 min. a potem moze na dluzej, ale bede to kontrolowac...
|
|
#1547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem ma być dlużej ciutke, a potem stojąca tuba, jak zobaczę, że jest ok to nie będe dalej się opalać, bo chcę byc muśnięta a nie zabrązowiona
|
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
A fuj dziewczyny, zmarszczki wam sie porobia od tych solariow
Ja sobie dzis zrobilam mala probe makijazu i |
|
|
|
#1549 |
|
BAN stały
|
Gusiu & Remmi jutro wasz wielki dzień. ![]() Szczęśliwa Młoda Paro Życzymy Wam w uroczystym dniu ślubu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód, oraz spełnienia pięknych marzeń i planów. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-23 o 19:29 |
|
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18782648]Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków
![]() Tylko na chwillkę bo lecimy do spowiedzi, dowieźliśmy alkohol sie chłodzi już, przećwiczyliśmy pierwszy taniec na sali - jak stres nie zadziała to będzie OK. Czy mam stresa?? Się zobaczy wieczoram czy szybko zasnę, na razie zmęczona jestem strasznie. A ktoś kiedys pytał o prasowanie welonu, no i się da tylko przez siatkę taką do prsowania i nic a nic mu się nie stało i pieknie rozprostowany jest ![]() Suknia i welon już wiszą bez pokrowców i się prostują... A wpadałam tak tylko, żeby Was postraszyć suwaczkiem .....brrr [/QUOTE]jejku Guska Twój suwaczek straszy ![]() Dzisiaj składam Tobie i Remmi życzenia: marzeń spełnienia, samych pięknych chwil i dużo uśmiechu oraz zyczę Wam dużo słoneczka i bezchmurnego nieba jutro mam zajęcia do 14 więc składam dzisiaj ![]() Cytat:
widziałam wczoraj w rossmanie że garnier wypuścił nowy roll-on pod oczy przeciw cieniom, workom i jeszcze właśnie z korektorem bo są różne odcienie. Ja bardzo polecam garnier ten kofeinowy roll-on (zielony) - jak mnie bolą oczy to sobie smaruję i jest super, chłodzi i nawilża trochę drogi bo ok 35zl kosztuje, ale jest wydajny, no chyba że ktoś potrzebuje używać bardzo często
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do prasowania są takie siatki specjalne ale myślę, że przez ściereczke bawełnianą też będzie dobrze. Pani w salonie powiedziała, zeby go na 2 dni wywiesić luzem to się sam rozprostuje i fakt po 1 dniu już się dużo rozprostował sam, ale mu dziś jednak pomogłam i dalej wisi i czeka... ![]() Dziękuję za życzenia, już po spowiedzi i została tylko jakaś depilacja lekka, peeling na twarz, balsamik i spać ![]() Ciekawe czy Remii jeszcze zajrzy ... Edit... Nikogo nie ma , nikt ze mną nie chce gadać to uciekam do wanny... do skliknia już pewnie po.. Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-04-23 o 20:38 |
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super!ja boję się, że sporo osób odmówi ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18786656]Pokrowce na suknię i garniak dostaliśmy w salonie w którym kupowaliśmy - my w Cymbeline. Do prasowania są takie siatki specjalne ale myślę, że przez ściereczke bawełnianą też będzie dobrze. Pani w salonie powiedziała, zeby go na 2 dni wywiesić luzem to się sam rozprostuje i fakt po 1 dniu już się dużo rozprostował sam, ale mu dziś jednak pomogłam i dalej wisi i czeka... ![]() Dziękuję za życzenia, już po spowiedzi i została tylko jakaś depilacja lekka, peeling na twarz, balsamik i spać ![]() Ciekawe czy Remii jeszcze zajrzy ... Edit... Nikogo nie ma , nikt ze mną nie chce gadać to uciekam do wanny... do skliknia już pewnie po..[/QUOTE] trzymaj się słońce Guska, Remmi życzę wszystkiego co najlepsze!
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
GUŚKA, REMI wszystkiego najlepszego zyczę
pieknego i niezapomnianego jutrzejszego dnia![]() Guśka a u Was ludziska nie zjeżdżają się na "tłuczenie szła", "butleki", "polter" czy jak to się tam u Was zwie ![]() chili u nas duzo osób odmówiło
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
chcialam dzis oddac sukienke do pralni ale sie z czasem nie wyrobilismy, jutro juz sobota, masakra jak ten czas zasuwa, a od poniedzialku znow do pracy i zacznie sie codzienne zycie, dobrze ze was mam Remi, Guska trzymam za was kciuki
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
can't Wy macie więcej zaproszonych od nas, a jak z naszych 60 osób wiele odmówi, to chyba się załamię albo ich powystrzelam
|
#1556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze mam 3 miesiace , ale juz zaczynam czuc stresa. Lezka mi napływa do oka
|
|
#1557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sala duża, że będziemy mogli się gonić ![]() dzisiaj jak po raz kolejny nam ktoś odmówił, to powiedziałam TŻtowi że może być i nawet 40 soób,a i tak będziemy się świetie bawić i to będzie najpiekniejszy dzień w naszym życiu i nic tego nie zmieni a odmawianiem gości już przestałam się przejmowac, bo ktoś kto nie chce przyjść to znajdzie byle pretekst, wiadomo że sa przypadki losowe, bo takie tez mieliśmy, ale niektórzy to takie bzdury wymyślają, że szkoda to nawet komentować ![]() obecnie to nawet nie wiem mieliśmy potwierdzenia do 20, ale jeszcze czekamy
|
|
|
|
|
#1558 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Codzienne życie , ale już z mężem ![]() ![]() Cytat:
My tez mamy duzo osob do zaproszenia , ale duuzo odpadnie, przez to , ze mamy w wakacje slub
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee nie ma co nawet o tym myśleć, jak na razie nikt oficjalnie nam nie odmówił, no ale do 20 lipca (termin ostatecznych potwierdzeń) jeszcze dużo czasu na odmowę mają Muszę jednak przyznać, że miło mnie zaskoczył kolega Tż z dziewczyną, którzy na co dzień mieszkają w anglii i specjalnie ze względu na nasz ślub przekładali urlop i przebukowywali bilety ![]() No i zapewne jak u większości z Was znajomi potwierdzili w pierwszej kolejności Nie licząc mego jednego brata, który w 24 godz poz aręczynach, gdy żadnego ślubu na horyzoncie nie było to potwierdzał przybycie "jakby co"
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-23 o 21:27 |
|
|
|
|
#1560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

17,77zł za butelkę nam wyjdzie.
Z MOIMI KOLEŻANKAMI Z OKAZJI MOICH poniedziałkowych urodzin

posikać się można ze śmiechu). Jeszcze musimy wybrać około 30 fotek. Najgorsze będzie skomponowanie tej fotoksiążki (bo wcześniej myślałam, że się tylko fotki wysyła, a oni to za mnie zrobią
a jednak muszę sama to opracować w specjalnym programie). Jak rodzice nie będą zadowoleni z prezentu to