|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
dobranoc tym co już spać idą
a ja czekam na Tża i jeszcze poćwiczyć muszę
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
Cytat:
![]() Czy fajne nie wiem - ja go nie lubię bo mnie gnida męczy ![]() Taki http://www.fitness-sport.pl/catalog/...ge.php?pID=632 Ma już chyba 2 lata ale jak nowe bo nie używane ![]() co ćwiczysz? |
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
lof
|
|
|
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc wszytskim
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
dottta a6w... dziś 20 dzień a mi się już tak nie chce... mało samozaparcia mam i szybko się nudzę xD a do tego dziennie do i z pracy rowerem (super pomaga na calulit
)
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż to w cale nie jest trudne ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- branoc ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- kogo lofasz?
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
dottta, uwierz mi że ja też nienawidze xD rowerem zaczęłam jeździć aby obniżyć koszty dojazdów (zaoszczędzam przez to miesięcnzie ok 200 zł) i do tego da się przyzwyczaić.. a na a6w namówiłam Tża tak dla zabawy i trochę rywalizacji (bo gdybym miała sama ćwiczyć to poddałabym się po 2 dniach
) no i teraz musze dociągnąć do końca bo się ze mnie śmiał będzie xD a normalnie jestem leniwcem kanapowym
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie T'ai namówiła na ćwiczenia
Chwała jej za to |
|
|
|
#1689 | ||
|
Zakorzenienie
|
doczekasz się na pewno
![]() Cytat:
a kiedy jeszcze możesz go dorwać?Cytat:
![]() to może okno zamknijcie Ty czipsie
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
mnie nikt nie namawia
a tak mi się marzy płaski brzuch i szczupłe uda
|
|
|
|
#1691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczynki musze sie pochwalic:pizza wyszla mega przepyszna ![]() bede robic czesciej...;p TŻ mi pomagal:walkowal ciasto, nakladal skladniki... ![]() kupilismy piwko i cipsy i bylo fajnie imilo mimo @.....ale juz pojechal,bo jutro do pracy.a rodzicow jeszcze nie ma ![]() aha, i smial sie,ze mam sie jego rozkrecila i o weselu mowi.chce wziac pozyczke no zobaczymy jak to bedzie,ale ogolnie juz jest ok...damy rade branocki kochane ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
ale teraz jakos czesciej jemy niz w weekendy...![]() dzis tylko jedna malutka paczuszke pozarlismy-w wiekszosci ja;p- drugie czekaja na jutro ![]() ale ja zjadlam tylko dwa kawalki pizzy <takie male;p>a M. prawie 4 ![]() jeszcze 4 zostaly |
|||
|
|
|
#1692 | |
|
Zadomowienie
|
Witam moje drogie panie
Cytat:
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
heejjj!!!
Moj men baluje na kawalerskim na szczescie sie odzywa ![]() Co do koszulek to super wyszlo ![]() Jak znajde projekt M to dam na @ A tak to jestem juz zrobiona na kolor czern habinowy czy cos takiego ![]() Za tydzien bedziemy trzaskac szklo |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba będę chora, mam wypieki, źle się czuję i popękały mi kąciki ust
|
#1696 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A o co chodzi z tym trzaskaniem szkła? ![]() Cytat:
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas jest taki zwyczaj ze dzien przed weselem jedzie sie do domu panny mlodej ze szklem np sloiki, butelki i jak sie wchodzi to ryn na ziemie i wzamian para mloda czestuje wodka. To sie robi na szczescie
![]() Czytalam @ zal.pl nic wiecej nie moge tutaj napisac na ten temat ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
umarłam z przeżarcia
Karola mnie załatwiła tymi dukanowskimi naleśnikami Ciągle je pożeram i jak ja mam schudnąć ![]() Lusesita ![]() ja się też pochwalę uda mi pojędrniały ![]() a teraz idę robi listę zakupów bo mój Tż bez tego w sklepie jak bez ręki i nie pomagają tłumaczenia ze ja mam wszystko w głowie ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wysle 3 projekty obrazkow na koszulke takie sobie chlopcy przykleili na koszulki
oczywiscie na @
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
leżę nawet okno mam zamknięte bo zimno dzisiaj
![]() idę spać sen najlepszym lekarstwem dobranoc pchły na noc
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w zyciu bylam tylko na dwoch. U mojej sis
i u sasiadki. Nie bylo tak zle o 22 nikogo juz nie bylo U sis sasiad przyszedl juz podchmielony i robil 3 podejscia zeby sloik zbic za 3 razem mu sie udalo ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale 2 dni przed weselem(żeby można było odespać i posprzątać podwórko )super było! wszyscy się poprzebieralismy w tym roku też mnie to czeka muszę wymyśleć jakieś przebranie jeszcze nie śpię, bo mi się odechciało
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
no nic ja też uciekam bo jutro uczelnia czeka..
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać bo jakoś na nos padam
![]() dobranoc
|
|
|
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc
![]() też idę spać,ale już na serio Edytowane przez Bounty_ Czas edycji: 2010-04-23 o 23:59 |
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za co bylas przebrana no powiedz ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- no to dobranoc pewnie sama zostalam ![]() jakby co wyslalam projekty koszulek ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Zostalo nam 434 dni do slubu!!!! Znowu taka ladna liczba (dlatego napisalam ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Jeszcze Wam napisze co bylo na naukach, choc i tak pewnie nikt tego nie czyta Dzisiaj bylo o aborcji ![]() Na poczatku pani ktora prowadzila dzis nauki przedstawila formy zabezpieczania sie przed ciaza. I tylko 3 metody sa zgodne z kosciolem, badanie sluzu, jakas londyjska i laktacja. Z reszty nalezy sie spowiadac. Pozniej puszczono nam film. Byly wywiady z lekarzami ktorzy aborcje przeprowadzali a takze z kobietami ktore sie poddaly aborcji. Jeden lekarz opowiadal jak za 9 razem przeprowadzal aborcje - w 4 miesiacu ciazy i pierwszy raz wyciagnal na poczatku raczke (ktora sie jeszcze ruszala) tak samo nozke a na koncu serce ktore po wyciagnieciu na stol coraz wolniej bilo. Wszystko to bylo pokazane widzialam zmasakrowane cialo malego czlowieka.Ten lekarz po tym zabiegu juz nigdy wiecej sie tego nie podjal dopiero wtedy uswiadomil sobie ze zabil czlowieka. Mowil ze ich uczono w szkole ze dziecko dopiero zyje jak wyda pierwszy dzwiek (czyli po urodzeniu jak zaczyna plakac). Mowil ze lekarze robili nawet tak ze jak kobieta nie chciala dziecka a je urodzila to dziecko wkladano szybko do wiadra z woda zeby nie wydalo dzwieku bo wtedy uznano ze nie zyje i ze nie bylo czlowiekiem, czyli ze nie zabili tego dziecka. Ogolnie wypowiadali sie tam niemieccy lekarze i ponoc tam bardzo duzo jest aborcji (film byl tez stary lata moze koncowka 90) Pokazywali co robia z tymi dziecmi po aborcji. Pokazywali jak pala w wielkich piecach i wysypuja, zamurowuja w ziemie. Pokazali gorke usupana a pod nia krzyz. No i tez byla wzmianka o Auschwiz ze wcale to nie minelo. Takie filmy daja do myslenia.... |
|
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
świetne są te koszulki!
Co do nauk i pilmów o aborcji. Jak nam na religii puszczono właśnie podobny, to mój kolega wyszedł cały blady z sali a pod dzrwiami zemdlał... Ja szanuję życie drugiego człowieka i nigdy w życiu nie dokonałabym aborcji.Dla mnie to zabójstwo własnego dziecka i tyle. Mądrze powiedziała Matka Teresa z Kalkuty "jeżeli matka zabija swoje własne dziecko, to co powstrzymuje nas, byśmy siebie nawzajem nie powybijali..."
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madre slowa Niestety swiat wcale nie zmienia sie na lepsze ![]() Co do filmow tego typow to z nich najbardziej jest znany "niemy krzyk" czesto jest puszczany, my tez ogladalismy go na religii. A ten film dzisiejszy byl autorstwa Pospieszalskiego (Warto rozmawiac). Niestety nie moge go znalesc, wiec nie wkleje linku ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- A za koszulki dziekuje Fajnie ze sie podobaja ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Ja uciekam M moze przyjdzie do mnie po kawalerskim spac, wiec ide chociaz troche sie polozyc, mam nadzieje ze mnie obudzi telefon Jakby przyszedl musze sie przeniesc do pokoju obok bo my nie mozemy spac razem A tam nie wygodnie jest ![]() To uciekam Dobranoc |
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje 5 z kardiologii ![]() Chyba mam jakiś zespół psychiczny bo jestem zobojętniała czy zaliczę czy nie..wczoraj jej znowu nie było....dziekan powiedział że wszyscy zaliczyli bo on ja musi wyj**a już Kończę kawę, wyganiam Tate z łazienki i jadę za pół godziny.. Miłego dnia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

dzieki za pocieszenie
jedyny plus jest taki ze mnie tz na zadne niezdrowe jedzenie nie wyciagnie dzisiaj 
zamiast wam zyczyc jak najlepiej to o sobie mysli...
ja o niej nic nie slyszalam 

Perfect Housewife 

:tas aczek:
:non o:
a kiedy jeszcze możesz go dorwać?
a tak mi się marzy płaski brzuch i szczupłe uda
mój M w tym czasie będzie w drodze z pracy do rodzinnego domu

na szczescie sie odzywa
i jak ja mam schudnąć