Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-24, 10:12   #1741
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
tak tylko gadam ja nie lubię siebie w żółtym więc jestem uprzedzona i mnie nie słuchaj ale chyba bym wolała różowe niż żółte - znajoma miała kiedyś ładną kieckę (była świadkową) w odcieniu pudrowego różu

Ale do zielonych by tulipany różowe pasowały (bo zwykle mają coś zielonego bukieciki) Dobrze że ja nie mam druhen i nie muszę sobie tym głowy zawracać Mi tam wszystko jedno w czym świadkowa przyjdzie
no wlasnie mi tez...i jakos sie zaczelam zastanawiać teraz czy trzeba dekoracje sali pod swiadkowa przygotowywac czy pod siebie ale doczytalam,ze lula ma druhny
Stary 2010-04-24, 10:12   #1742
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
kiedys wklejalam zdjecia jak bylam druhna i mialysmy zielone sukienki...i byly tez takie same tylko zolte i super wygladylo mi sie podobalo...zreszta chyba znajoma miala takie na slubie to wysle Ci link do jej nk na priv
ok

Lusesita Ja nawet nie mówię ile my potrzebujemy do przyszłego roku
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:12   #1743
lula177
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18794340]Cześc Pieronice.[/QUOTE]

czesc

a co do tych sukienek to pudrowy roz tez mi sie podoba ale tutaj nei ma takich samych 6 sukienek w wypozyczalnaich w tym kolrze...a podobaja mi si ejeszcze tez zielone i fioletowe mam duzo czasu tak ze luz

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:14   #1744
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Kurcze 50 tys. za ślub i wesele to jest jakaś masakra dla mnie. Tzn. chodzi mi o ceny "ślubne"

Ale mi się nie chce jechać na ten ślub

Wsystko, co mam do zabrania leży na tapczanie i czeka, aż się namyślę w co spakować

Niedługo będzie B. zjemy śniadanko i w drogę.
no dla mnie też

pogoda nie zacheca do smigania w sukience...ale jak sie gdzies nie chce jechac, to sie okazuje,ze najlepiej sie wtedy bawi

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18794340]Cześc Pieronice.[/QUOTE]

cześć Bąku
Stary 2010-04-24, 10:14   #1745
lula177
Zakorzenienie

znalazlam te zdjecia co na ruskiej stronie zablokowali...jeszcze wiecej ich tam jest.....

Stary 2010-04-24, 10:16   #1746
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
ok

Lusesita Ja nawet nie mówię ile my potrzebujemy do przyszłego roku

te 20 tys to wesele,a drugie tyle by sie przydalo na tzw "start"

ale moze goscie sypna groszem

i teraz sobie pomyslalam,ze jest 24.07 i taka pogoda za oknem, a u nas poprawiny w ogrodzie
Stary 2010-04-24, 10:17   #1747
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

a co do tych sukienek to pudrowy roz tez mi sie podoba ale tutaj nei ma takich samych 6 sukienek w wypozyczalnaich w tym kolrze...a podobaja mi si ejeszcze tez zielone i fioletowe mam duzo czasu tak ze luz
Myślałam, że sukienki będą szyte, ale rzeczywiście skoro są z wypożyczalni, to nie ma wielkiego pola manewru z kolorami
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:18   #1748
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
no wlasnie mi tez...i jakos sie zaczelam zastanawiać teraz czy trzeba dekoracje sali pod swiadkowa przygotowywac czy pod siebie ale doczytalam,ze lula ma druhny
ja nawet dekoracji sali pod siebie nie robię Tylko tort będzie "pod moją kieckę" ale właścicielka zawsze tak robi Albo biały albo ecru - zależy jaką suknie ma młoda Moja świadkowa nawet na czarno może przyjść

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:25
Stary 2010-04-24, 10:19   #1749
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że sukienki będą szyte, ale rzeczywiście skoro są z wypożyczalni, to nie ma wielkiego pola manewru z kolorami
tez sie nad tym zastanaiwlam bo mojamatka chrzestna jest krawcowa i moze by uszyla...moze jak nie znajde zadnych ktore beda sie mi poodbac to wtedy bym ciocie poprosila...zoabczymy.

Stary 2010-04-24, 10:24   #1750
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

te 20 tys to wesele,a drugie tyle by sie przydalo na tzw "start"

ale moze goscie sypna groszem

i teraz sobie pomyslalam,ze jest 24.07 i taka pogoda za oknem, a u nas poprawiny w ogrodzie
my w sumie musimy mieć 3 razy tyle ale to nie tylko na wesele
Cytat:
czesc

tez myślałam że szyjecie to zmienia postać rzeczy

Cytat:
Kurcze 50 tys. za ślub i wesele to jest jakaś masakra dla mnie. Tzn. chodzi mi o ceny "ślubne"

Wsystko, co mam do zabrania leży na tapczanie i czeka, aż się namyślę w co spakować

niestety nam po podliczeniu ogólnych kosztów wyszło jakieś 40tyś za jeden dzień a nie powiem abyśmy specjalnie szaleli

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:31
Stary 2010-04-24, 10:38   #1751
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co do tych sukienek to pudrowy roz
kocham ten kolor zresztą wklejałam Wam kiedyś suknie w takim kolorku ja nie wiem, ale nie będę miała druhen niech każdy ubierze co chce-byle nie białe-poza tym to są koszty albo moje albo ich ja tam nie rozczulam się na tym, jakoś jak miał być ślub w tym roku to nawet serwetki rozkminiałam teraz mam to w nosie ma być:
ładna sala-jest
pycha żarcie-jest
piękna para młoda-brak ale może jakoś mnie odpicują
a czy tam tort będzie pasował czy nie to mi to lotto chociaż ten tort co mi się podoba jest biało różowy, a ja chcę delikatny różowy makijaż taki wiosenny i różowe buty i bukiet więc siłą rzeczy samo się ułożyło więc na dobrą sprawę goście pomyślą, że nad tym myślałam
Cytat:
u mnie słonko, ale wiaterek zimny jak szłam do sklepu to poszłam bez rajtuzek i zmarzłam w stopy

taki torcik
Załącznik 3056403 ha! i już mi się nie spasowało bo tu są lilie a ja chcę bukiet z kalii sese
a makijaż coś w ten deseń to nie ma być landrynkowy róż tylko taka poświata nie wiem jak to ując
Załącznik 3056413

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:46
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:50   #1752
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
ja nawet dekoracji sali pod siebie nie robię Tylko tort będzie "pod moją kieckę" ale właścicielka zawsze tak robi Albo biały albo ecru - zależy jaką suknie ma młoda Moja świadkowa nawet na czarno może przyjść
no mi sie marzy kolorystyka sali bialo-czerwona, albo zloto-biala;p a ja sama chce miec bukiet cos z zielonym...tlyko myslalam,ze tak sie robi, zeby "sala"byla po mloda

strasznie duzo Wam wyszlo za ten jeden dzien:cmok :

kaśka fajny tort i ladnie podany my chyba zrezygnujemy z tortu tego co w sali maja-a szkoda-bo M. kuzynka pracuje w cukierni i nam zrobi

fajny makijaż i wiem o co Ci chodzi z ta poswiata ja postawie wlasnie na taki badz na b.ciemny...zalezy co kosmetyczka mi powie ale ciemny mi sie marzy...tylko chyba do mnie nie pasuje

ide sie ogarnac, bo sis z malym ma wpasc na chwile i pozrec resztyke mojej pizzy
Stary 2010-04-24, 10:55   #1753
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
fajny makijaż i wiem o co Ci chodzi z ta poswiata ja postawie wlasnie na taki badz na b.ciemny...zalezy co kosmetyczka mi powie ale ciemny mi sie marzy...tylko chyba do mnie nie pasuje
ja jestem dość blada, jasne włosy i najlepiej mi w takich delikatnych rózach i jeszcze brązach np bardzo mi się podoba smokeyeyes, ale niestety nie ładnie mi w nim wyglądam jak śmierć albo Cruella de mon

Stary 2010-04-24, 11:02   #1754
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no mi sie marzy kolorystyka sali bialo-czerwona, albo zloto-biala;p a ja sama chce miec bukiet cos z zielonym...tlyko myslalam,ze tak sie robi, zeby "sala"byla po mloda

strasznie duzo Wam wyszlo za ten jeden dzien:cmok :
mi ta wszystko jedno jak udekorują salę Byle by ładnie było Nie wiem jak inni robią - może robią dekoracje pod młodą
Mi by nawet ten tort zwisał ale oni maja taką politykę w tej restauracji to niech robią - chociaż ja już jej powiedziałam że tak czy siak chcę ecru

T'ai nie śpij - wstawaj Sweetie - Ty też
Stary 2010-04-24, 11:09   #1755
natalontko
Zakorzenienie

Czesc

U nas tez mniej z kasa wyjdzie licze ze tak ok 25 tys. moze i mniej, sala wyjdzie nas ok 11000 (z poprawinami) ustroju sali chyba nie bedziemy miec bo tam jest jak to nam pan powiedzial tak ladnie uzdobione ze nie trzeba czegos dodatkowego, ale jak patrzylam na zdjecia to zawsze jakies tam ozdoby sa wiec mysle ze i u mnie bedzie, ale to tez w cene wliczone. Zreszta zobacze za tydzien jak ta moja sala bedzie wygladala Juz za tydzien wesele

Wczoraj M wrocil o 3.30 do mnie na szczescie nie bylo widac ze byl wstawiony i nie wymiotowal, tak sie ciesze bo on ma problemy z zoladkiem ale bylismy juz z tym u lekarza ma skierowanie na pobranie krwii. Teraz pojechal do szkoly. A dzisiaj jestem sama w domu bo cala moja rodzinka na 18 mojej kuzynki idzie Jak M przyjedzie ze szkoly to po moich dziadkow jedziemy bo ta 18 to tak jak wesele na 60osob z tancami!!!!!!!!!!!

Pan mlody byl zadowolony z koszulek, nawet przyniosl liste jak kto bedzie siedziec na weselu a moj M oczywiscie nie zapamietal kolo kogo my siedzimy

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

lula to ty bedziesz miala druhny na weselu???? Co bede ubrane w jednakowe sukienki???? Tak po amerykansku

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

wiecie nie bierzcie sobie kolorow bordo bo pozniej to wyglada jak czarny na dvd, moze na poczatku tak zle nie bedzie wygladalo ale wiadomo plyty sie zuzywaja. U mojego kuzyna tak sie stalo, jechali bialym autem i mieli bordowe wstazki i wygladaly na czarne.

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2010-04-24 o 11:04
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 11:13   #1756
kaska87
Zakorzenienie

a ja już nie mogę się doczekać aż przyjdzie P. i pójdziemy zabulić za salę i na spacer do parku, bo ta nasza sala jest przy parku
rozmawiałam z nim przed chwilą bo chciałam sobie pobrać program, ale poczekam na niego niech on to zrobi, bo nie wiem gdzie chce to zapisać
miał jechać też przewody wymieniać w autku także nie wiem kiedy będzie to sobie z Wami posiedzę mam nadzieję, że nie uciekniecie mi zaraz

Stary 2010-04-24, 11:17   #1757
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
mi ta wszystko jedno jak udekorują salę Byle by ładnie było Nie wiem jak inni robią - może robią dekoracje pod młodą
Mi by nawet ten tort zwisał ale oni maja taką politykę w tej restauracji to niech robią - chociaż ja już jej powiedziałam że tak czy siak chcę ecru

T'ai nie śpij - wstawaj Sweetie - Ty też

wlasnie-wstawac, wstawac dziolchy

ja żałuję, że tortu od nich nie będzie, bo na zdjęciach wyglądał pięknie ale może t akuzynka nam zrobi też ładnie

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Czesc

U nas tez mniej z kasa wyjdzie licze ze tak ok 25 tys. moze i mniej, sala wyjdzie nas ok 11000 (z poprawinami) ustroju sali chyba nie bedziemy miec bo tam jest jak to nam pan powiedzial tak ladnie uzdobione ze nie trzeba czegos dodatkowego, ale jak patrzylam na zdjecia to zawsze jakies tam ozdoby sa wiec mysle ze i u mnie bedzie, ale to tez w cene wliczone. Zreszta zobacze za tydzien jak ta moja sala bedzie wygladala Juz za tydzien wesele

Wczoraj M wrocil o 3.30 do mnie na szczescie nie bylo widac ze byl wstawiony i nie wymiotowal, tak sie ciesze bo on ma problemy z zoladkiem ale bylismy juz z tym u lekarza ma skierowanie na pobranie krwii. Teraz pojechal do szkoly. A dzisiaj jestem sama w domu bo cala moja rodzinka na 18 mojej kuzynki idzie Jak M przyjedzie ze szkoly to po moich dziadkow jedziemy bo ta 18 to tak jak wesele na 60osob z tancami!!!!!!!!!!!

Pan mlody byl zadowolony z koszulek, nawet przyniosl liste jak kto bedzie siedziec na weselu a moj M oczywiscie nie zapamietal kolo kogo my siedzimy

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

lula to ty bedziesz miala druhny na weselu???? Co bede ubrane w jednakowe sukienki???? Tak po amerykansku

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

wiecie nie bierzcie sobie kolorow bordo bo pozniej to wyglada jak czarny na dvd, moze na poczatku tak zle nie bedzie wygladalo ale wiadomo plyty sie zuzywaja. U mojego kuzyna tak sie stalo, jechali bialym autem i mieli bordowe wstazki i wygladaly na czarne.
koszulki super wlasnie weszlam na @

hehe, no i fajnie,ze sie trzymal, moj na kawalerskim sie odezwal o 21 i na drugi dzien o 14

dobrze, ze napisalas o tym bordo...no mi sie tak spodobalo, jak babka zdjecia pokazywala, zreszta sa u nich nan stronie tez: http://austeria.org/zdjecia/28.img
chcialabym wlasnie tak delikatnie... ale brama jest jasna: http://austeria.org/zdjecia/39.img

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja już nie mogę się doczekać aż przyjdzie P. i pójdziemy zabulić za salę i na spacer do parku, bo ta nasza sala jest przy parku
rozmawiałam z nim przed chwilą bo chciałam sobie pobrać program, ale poczekam na niego niech on to zrobi, bo nie wiem gdzie chce to zapisać
miał jechać też przewody wymieniać w autku także nie wiem kiedy będzie to sobie z Wami posiedzę mam nadzieję, że nie uciekniecie mi zaraz
ja jestem pod pretekstem przepisywania reklam do mgr;p co by nie na dwor do malego nie wygonili ale zaraz sis pewnie wleci,ze chce pizze i chce jej DJ pokazac i w ogole "weselne" sprawy,bo oprocz Was tylk oona mnie slucha
Stary 2010-04-24, 11:20   #1758
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem pod pretekstem przepisywania reklam do mgr;p co by nie na dwor do malego nie wygonili ale zaraz sis pewnie wleci,ze chce pizze i chce jej DJ pokazac i w ogole "weselne" sprawy,bo oprocz Was tylk oona mnie slucha
ja o ślubie tylko z Wami rozmawiam i czasem z P.

Stary 2010-04-24, 11:21   #1759
Kociak85
Zadomowienie

A ja się witam, ale zaraz zmykam na fitness. Przedwczoraj byłam pierwszy raz po dłuuuuugiej przerwie i generalnie to nie mogę chodzić prawie takie zakwasy mam. Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej
Co do kosztów - ja się liczę, że będzie to coś ok. 30 tyś.

A dzisiaj w końcu mamy z M. spokojne popołudnie dla siebie (ja mam wolne, on w pracy do 15) i tak myślę, jak by to popołudnie spędzić. Myślałam o kinie, bo dawno nie byliśmy, ale akurat nic ciekawego nie puszczają :/ pewnie stanie na jakimś spacerze po parku i lodach. Muszę poszukać jakichś ciekawych miejsc we Wrocławiu, w których można spędzić czas (kaska87, może Ty znasz coś takiego?)
Stary 2010-04-24, 11:22   #1760
lusesita23
Zakorzenienie

no ja mam na bieżąco mówię co nowego wymyśliłam i niby jes tok,a po jakimś czasie- ostatnio jak siedziałam z M. to weszła i mówi,ze ja sobie nerwy tym weselem szarpię i żebym się tak nie martwiła i tego nie analizowała jak ja lubię

albo mówi,że ze mną ocipieje przez ten rok czy temu podobne teksty
Stary 2010-04-24, 11:25   #1761
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A dzisiaj w końcu mamy z M. spokojne popołudnie dla siebie (ja mam wolne, on w pracy do 15) i tak myślę, jak by to popołudnie spędzić. Myślałam o kinie, bo dawno nie byliśmy, ale akurat nic ciekawego nie puszczają :/ pewnie stanie na jakimś spacerze po parku i lodach. Muszę poszukać jakichś ciekawych miejsc we Wrocławiu, w których można spędzić czas (kaska87, może Ty znasz coś takiego?)
nie wiem, możecie pójść posiedzieć na Wyspie słodowej chociaż tam pewnie będzie masa ludzi dzisiaj, hmmm my pewnie poszlibyśmy do jakieś knajpy, później do kina, u nas to P. jest od wymyślania bo ja to tylko po centrum chodzę
ja z rodzicami tylko o dacie rozmawiam głównie to jak już coś gadamy to z ich inicjatywy, że salę trzeba klepnąć, że orkiestrę przełożyć, mój P. zawsze mówi "mamy czas"

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-04-24 o 11:27
Stary 2010-04-24, 11:25   #1762
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

udanej zabawy

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 11:27   #1763
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam na bieżąco mówię co nowego wymyśliłam i niby jes tok,a po jakimś czasie- ostatnio jak siedziałam z M. to weszła i mówi,ze ja sobie nerwy tym weselem szarpię i żebym się tak nie martwiła i tego nie analizowała jak ja lubię

albo mówi,że ze mną ocipieje przez ten rok czy temu podobne teksty
to moja mama bardziej przeżywa to niż ja Ostatnio mnie wypytuje czy mamy piosenkę na pierwszy taniec Więc jak już to z nią gadam i z Tż'tem
Stary 2010-04-24, 11:30   #1764
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

koszulki super wlasnie weszlam na @

hehe, no i fajnie,ze sie trzymal, moj na kawalerskim sie odezwal o 21 i na drugi dzien o 14

dobrze, ze napisalas o tym bordo...no mi sie tak spodobalo, jak babka zdjecia pokazywala, zreszta sa u nich nan stronie tez: http://austeria.org/zdjecia/28.img
chcialabym wlasnie tak delikatnie... ale brama jest jasna: http://austeria.org/zdjecia/39.img
no ladnie to wyglada tak delikatnie

Ja ogolnie rozmawiam z mama z sis ale to takie tam rozmowy i jak mowilam o kamerzycie ze chce wlasne utwory na plycie miec to mnie wysmiali ze oni sie na to nie zgodza a zgodzili sie Zobaczymy jak bedzie za rok A z Tz to gadamy tylko jak cos zalatwiamy tak to nie za bardzo, on nie lubi tego tematu

Ale i tak wole z Wami o tym sobie porozmawiac

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

a bambusiek juz poszedl??? Bo chcialam tez zyczyc milej zabawy!!!!!
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 11:32   #1765
kaska87
Zakorzenienie

mój tata tylko zafoszył jak powiedziałam, że nie chcę kamerzysty
będzie pewnie co chwilę to oglądał-tylko on

Stary 2010-04-24, 11:35   #1766
lusesita23
Zakorzenienie

ja też z Wami najbardziej

i jak mam mi mowila,ze analizuje to jej powiedzialam,ze nie musze jej tego mowic, bo mam swoje forum smiala sie

i mój TŻ sie cieszy,ze mam Was i moge-jak to ujal- dzielic z Wami ta radosc choć dla niego w tej radości jest dużo problemów na szczescie widze,ze jak mam powiedzial to sie uspokoil troche

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój tata tylko zafoszył jak powiedziałam, że nie chcę kamerzysty
będzie pewnie co chwilę to oglądał-tylko on
to i tak fajnie, bo moj z kolei mowi: my z mama to nie mielismy kamerzysty...a mam: Konrad, to bylo 35 lat temu. a moj dad: no to co?

ale ogolnie smieszny jest, bo jak ustalalismy kiedy na ta sale pojedziemy to wchodzi do pokoju i mowi:kiedy?ja moge w kazdy dzien! spojrzal na kalendarz.tak pt mi pasuje <nie pracuje juz,wiec dlatego sie sm ialam,ze musial w "grafik" spojrzec>;p
Stary 2010-04-24, 11:36   #1767
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale ogolnie smieszny jest, bo jak ustalalismy kiedy na ta sale pojedziemy to wchodzi do pokoju i mowi:kiedy?ja moge w kazdy dzien! spojrzal na kalendarz.tak pt mi pasuje <nie pracuje juz,wiec dlatego sie sm ialam,ze musial w "grafik" spojrzec>;p
dobry tata już go lubię

Stary 2010-04-24, 11:37   #1768
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć

Ja już po śniadanku, M. poszedł do sklepu i później idzie na mecz, więc będę mogła spokojnie posprzątać

chciałam się pochwalić, że chomciu dał mi się dziś pogłaskać

ale mam paskudny kaszel

nasze wesele wyjdzie około 20 000 powinniśmy ponad tysiaka co miesiąc odłożyć, zeby nazbierać

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 11:37   #1769
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

fajny

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 11:38   #1770
Kociak85
Zadomowienie

Czyli widzę, że to norma... Mój M. też zawsze na wszystko ma gotową odpowiedź. "Ty chyba zwariowałaś, mamy jeszcze tyyyyyle czasu". Ja generalnie mało rozmawiam o weselu ostatnio, bo wszystko najważniejsze mam zarezerwowane. No tylko zwrot tej zaliczki się przewija w rozmowach. Ale w główce to sobie wszystko powoli układam, albo jak natrafię na coś co mnie inspiruje - to zapisuję od razu
Dobra zmykam na ten fitness. Jak tam nie padnę to postaram się wpaść jeszcze później
kaska87, u mnie też zazwyczaj to M. coś wymyśla, ale niby ten Wrocław taki duży a tak naprawdę to nie ma co tak innego robić. Chociaż robi się ciepło to może będą jakieś imprezy. Czytałam, że jutro otwarcie sezonu wyścigowego na Partynicach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości