|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
Cytat:
a ta przyjaciolka wkurzyla mnie straszniew tedy.zapisalam ja rok wczensiej-kosmetyczka sie smiala,ze nie wie czy dozyje;p- a potem wymyslala sztuczne rzesy itp. kosmetyczka jej tlumaczyla,ze nie ma sensu jak sie nie mialo nigdy, poza tym ma dlugie geste rzesy,wiec po co?ech...a t ajeszcze z tym pytaniem wyjechala! no bo ona maluje sie Este Lauder i Lanocme...czy jak to sie pisze taka cwaniara,a jak z nia mieszkalam na 1 roku to kupowala kosmetyki na bazarze,a na moje <Avon;p> patrzyla z zazdroscia ![]() to sie wygadalam
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
http://www.sarah.com.pl/foto/galeria..._kat=3&id=2918
![]() chociaz one chyba podkreslaja ramiona
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
A daj
niech stracę a jak kiedyś znajdziesz tanią hurtownię alko i napoji która przyjmuje też zwrot jak wszystkiego się nie wypije to też możesz mnie poratować
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak,tak...bo moze bede miala biala jednak juz mi sie odmienilo z ecru na bialy M. mnie przekonal![]() Dotta no ja wlasnie tez musze mikro piersi trzymac bez ramiaczek,a na weselu nie dam rady
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sam pomysl fajnynie wiem jak z ramionami...nie znam sie na tym
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ma jeden kosmetyk z tych firm a sie chwali ![]() Cytat:
![]() w ogole podobno do kazdej sukni można dac ramiaczka... albo koronkowe albo innego materialu ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- w sumie ja bym chciala zeby mi poszerzyc troche bo mam opadajace ramiona... kolezanki twierdza ze najlepiej mi w kwadratowych (caro? ) dekoltach
|
|
#1900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może nie że grube ale szeroka w barach, mama mówi że jak pływaczki ![]() Cytat:
![]() nie myślałam o koronkach Cytat:
okaże się jak będziemy mierzyć dziś jakieś zdjęcia pm oglądałam i niektóre takie grubsze nromalnie takie sukienki miały bezy co je jeszcze bardziej poszerzały nie wiem, ślepe to było na przymiarkach? mam nadzieję że mama krytycznie na mnie spojrzy
|
|||
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na co dzień mam MF i L'oreal (ale on rzadziej) i jestem zadowolona chociaż jakieś mega trwałe nie są - na ślub jak już mam płacic to wolałam bym coś z wyższej półki i dobrego a nie by mnie babka Rimmelem smarowała bo mam uczulenie na niego i jakoś ma mizerną
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik niestety nie
wiekszosc ma z Lancome wlasnie ale nie o to mi chodzi, ze ma tylko,ze inne juz sa dla niej "beznadziejne":brzyda l: a nie zawsze tak jest,ze sa lepsze |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestes szczupla a jak suknie ubierzesz to bedzie bosko ja tez mam nadzieje ze mam zauwazy co i jak chociaz jej sie wszystko podoba
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rimmla nie lubie no mnie nies tac na drogie dlatego MF dla mnie jest ok czy inglot, czy sephora...nie wymagam nie wiadomo czego, bo na mojej cerze dobrze sie trzyma nawet podklad Bell, ktory teraz mam |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy opadające ramiona i kwadratowe są dobre dla nas Cytat:
|
||
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai nie chodzilo mi,ze masz grube ramiona
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedzialam ze V jest brzydkie dla mnie nie wiem czemu mam mi wmawia ze nie ![]() moze ja potajemnie tz tez do salonu wezme ![]() ja mam kolezanke ktora ma niby szersze ramiona ale jest szczupla i wyglada pieknie w swterkach czy bluzkach ktore jej ramiona podkreslaja...
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ sie nie nadaje na krytyka
|
|
|
|
#1910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAC chyba jeszcze. Z Kryolan mam eyeliner i jest do ... pupy.Ja z tych tańszych kiedyś używałam ale mnie wszystko strasznie zapycha i w sumie MF mi najbardziej pasuje. W tuszach też Moja znajoma kupowała sobie szminkę za 100zł (tzn. rodzice bo ona nie pracuje)- mi normalnie szkoda by było zwłaszcza że taka zwyczajna i kolor w sumie nie dobrany do karnacji bo sugerowała się ciemnoskórą (powiedzmy południowy typ) modelką która ją reklamowała ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-04-24 o 16:10 |
|||
|
|
|
#1911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolczyki to wiem bo niska jestem i mam buzię okrągłą więc długie najlepsze Cytat:
ja szukałam sukienki na wesele i mama wprost mówiła "brzuch ci odstaje", "biust się nie mieści", "w biodrach źle leży" więc mam nadzieję że teraz tak samo będzie ![]() Cytat:
a koszulki na lato weż wolę nie na cienkich ramiączkach tylko bluzki bez rękawów po prostu |
|||
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona ogolnie b. ladna jest, cera piekna, rzesy dlugieeeeeeeee i tyle kasy w sumie zazdroszcze jej,ze tyle moze przeznaczycja bym sobie teraz ta kase na wesele odkladala ![]() ona umie sobie ladnie dobrac kosmetyki, troche sie na tym zna i pewnioe dlatego weyjechala z tym tekstem do mojej kosmetyczki;p najgorsze to jak ktos kupuje bo "mu sie spodoba",a niekoniecznie ten kolor/ta rzecz jaest dla tej osoby;p Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-04-24 o 16:08 |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja wlansie tez widzialam ze niefajnie V na mnie wyglada, dopiero niedawno dowiedzialam sie czym to moze byc spowodowane ![]() 3. moj tz glownie skupia sie na tym zeby dekolt byl duzy ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ide kompu kompu wrócę jak sie dopucuje
|
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"i jak?" "ślicznie" "serio" "pięknie, jasne że tak" "mi jakoś dziwnie" "no co Ty, jak na Ciebie szyta" "za ciasna chyba jest i zobacz jak tu źle leży" "a faktycznie, bo oni teraz nie umieją szyć na kobiece figury ..." Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Na razie My do kina idziemy wieczorem |
||
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z zajęć już o 14
![]() umyłam hery ![]() słońce w tyłek grzeje ![]() jutro szkolenie i 2 egzaminy |
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam czarne rzęsy, może nie mega długie ale podkręcone więc czy MF pomaluję czy L'oreal czy Maybelline (ostatnio kupiłam) efekt wydaje mi się podobny |
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
u mnie bez zmian wiec udzielam sie mniej. mustique pisała cos o znieczuleniach: a wiec do produ zewnątrzoponowe tzn z/o jest płatne u mnie akurat 500zł jesli chodzi o znieczulenie do naciecia krocza i tym nie słyszłam nigdy..prawidłowe naciecie wykonuje sie na szczycie skurczu tak zeby pacjentka nie odczuwała bólu a co do szycia krocza powinno byc znieczulenie miejscowe xylokaina np
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-04-24 o 16:34 |
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
a na jaki film
![]() jeszcze nie bylam kompu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

a chcesz namiary na ta babke?
bedzie w wiadomosciach jakbym szukala 

pewnie ma jeden kosmetyk z tych firm a sie chwali
to bedzie akurat