|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Miramej, ochraniacz z all, tutaj widzę mają takie ale niestety nie pamiętam czy to ten sam sprzedający. Ochraniacz zsuwa się i na naszym zdjęciu wygląda na niższy ale i tak zbyt wysoki nie jest, widziała jeszcze że w IKEA mają dość fajne ale już chyba droższe były...Aaa, smoczek non stop pod łóżeczkiem jest i tak
( a swoją droga jak ona to robi że on pod łóżeczko wpada nie mam pojęcia )Martynka dziękuje za komplement A piętki uwielbiam
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
, te z IKEI są droższe o niecałe 5 zł, ale wychodzą taniej, bo tam jeszcze przesyłka ![]() Kuba przez sen wyciąga z buzi smoka i rzuca nim, widziałam . A czasem oczywiście rzuca specjalnie ![]() A Martynka też walczy przed zaśnięciem?
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy ona nie robi czegoś co Kubuś?
![]() z IKEA widziałam tez na all no ale to oczywiście drożej wychodzi A Martek dalej śpi obiadku już jej chyba dzisiaj nie dam tylko mleczko bo tak na wieczór to może mieć ciężkostrawne...zobaczymy o której wstanie ( i o której pójdzie spać )
|
#4624 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś w końcu przyjść musi ![]() ![]() Cytat:
Co Ty chcesz od babci?Z braku laku,każdy sposób dobry ![]() Cytat:
ale u niego 15 min i wyspany,to może ekscesów nocnych nie będziemy mieć![]() Moje dziecko,jest tak ruchliwe że szok przy jedzeniu nie usiedzi spokojnie,pampersa ciężko zmienić-już chyba zmienialiśmy we wszelakich pozycjach,włącznie ze staniem,leżeniem na brzuchu i siedzeniem ubrać go teraz po kąpieli ciężko,jak dawniej chwila moment,tak teraz trzeba walczyć z dobre 10-15min.Damian był ruchliwy,ale chyba nie aż tak.Aż się boję co to będzie jak zacznie chodzić Dzisiaj kota,przez szczeble w łóżeczku złapał za ogon.Dobrze,że go kot nie udrapał.No mały ancymon mi rośnie |
|||
|
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A długo już śpi? Bo w sumie powinna powoli szykować się na sen nocny ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() A ile trwała drzemka? 5 min? ![]() Chciałabym to zobaczyć .Mnie zwykle jakoś udaje się Kubę ujarzmić , ale czasem jest naprawdę ciężko. Po kąpieli ubiera Go Małż i się nieźle namęczy , jak już nie daje rady, to ja próbuję odwrócić uwagę Małego i jakoś idzie.Biedny kotek
|
|
|
#4626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Svi jeśli chodzi o tytuł na nową część,to mi się podoba 6 i 10 tytuł
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() Teraz,czy na spacerze? My też tak robimy
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-04-24 o 18:14 |
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No w sumie i teraz i na spacerze ![]() Ileż to się człowiek musi nakombinować
|
|
|
#4628 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekowac
![]() nieee no moja Synowa wymiata spacerek sie udal baaaaaardzo - zwiedzilismy cala dzielnice - Eryk smigal na rolkach az mu pot splywal po twarzy, ale zasuwa to moje dziecko w szoku jestem normalniea Marcel nie zmruzyl oka ani na minute - i w zasadzie wyszlo, ze przez caly dzien spal tylko 30min dzisiaj ![]() za to teraz oboje z Erykiem padli ![]() zaraz bedzie fotorelacja na nk
|
|
#4629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie ![]() Na spacerze z 20 min i już nie śpi-to jakieś 15 co daje razem,taaadam aż 35 min
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z Paniami
Ja szybko mówię cześć i papa, bo Wielkie Oko się gapi i moja kochana Polerka przypełzła wdrapuje mi się na kolana ![]()
|
|
#4631 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie no, od babci to ja nic, nic ![]() Cytat:
ni nic, może padnie w końcu kiedyś ![]() dobry plan to połowa sukcesu ![]() Cytat:
cześć
|
|
#4632 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje dziecko to juz zapomnialo o raczkowaniu w 95%pełza jesli chce gdzies dojść a w ogole to tez woli stać, wstawac,podnosic sie o wszystko co odstaje od ziemi i tak wychodzi stanie na glowie Cytat:
![]() fuck Cytat:
Fajne mieli w diversie a najlepsza w c&a na karku gumeczka , na czole najszerzej i w kierunku uszu sie zwęża no i jak sie jej nie pomarszczy to zachodzi prawie na cala glowe, moze cos takiego? Cytat:
Na zdrówko Kubaskowi ![]() Cytat:
![]() ale moze mala kuleczke siup dyskretnie do uszka, ...why not ![]() Cytat:
![]() moja wyobraznia dziala Młody... ![]() Cytat:
To o ktorej u was spanko takie na dobre bedzie? Jestem wypompowana... @ Corka niczym noworodek poszla spac o 18 i to juz był max makxow O17 juz glodna i tarla oczka,ziewala, nic nie chciala sie bawic, ani na raczkach, wszedzie glowe przykladala i oczy zamykala Moze swierze powietrze ja zmeczylo.Napracowala sie dzis w piaskownicy przesypujac piasek miedzy paluszkami, powozilam ją na kaczuszce i pohuśtała sie sporo, a potem wybudzilam ja z drzemki zbyt wczesnie.To moja wina, ale mąż dzis do niej wstaje Ide sie zdrzemnac nim pranie sie wypierze i zalegne przed tv niczym leń, o nie jeszcze podlogi musze wytrzec ![]() Miramej, no mam sklere, ale powracaja do mnie posty w roznych porach dniach.W kąpieli malej przypomnialo mi sie ze pytalas co to "na apa", tak wiec tak dzieci mowia jesli chca byc wziete na rece. Chodzą za toba i wołaja "apa" Czy to mi tylko znajome? czy ktos jeszcze to zna?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-04-24 o 19:10 |
|||||||
|
|
|
#4633 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no wlasnie nie wiem - bo dalej spi oboje spia
|
|
|
#4634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu, ale jak Tobie sie podobają takie chusty to czemu maż ma Cię wyśmiać
![]() chyba lepiej żebys miała pewność, ze głowa Cie nie rozboli Cytat:
![]() pozycja niezła Cytat:
mój nawet jak jest przypięty ciasno do krzesełka w czasie jedzenia to chociaż głową macha, zebym przypadkiem nie miała łatwo z trafianiem do buzi ![]() Cytat:
ja byłam z mamą na zakupach - kupiła sobie spodnie, 3 koszulki i sukienkę na nasze majowe wesele, potem spacerowałyśmy z Tomusiem i jestem padnięta
|
|
|
#4635 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wasze wesele?
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne spodnie włożyłam na pupe
Tak sie podnieciłam ![]() Wlasciwe to chyba ogromna zasługa gotowania w parowarze.A grzechy jak to grzechy, kazdy z nas ma i czasem zbładzi mi ręka i wsadzi coś słodkiego do paszczy ![]() Tylko ten brzuch ![]() Musze sie zmobilizowac do codziennych cwiczen,kremow i masazy ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- p4w no wlasnie...wasze? i tak to skromnie miedzy wierszami piszesz , tak mimochodem?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie nasze - my jesteśmy po ślubie już 4 lata ![]() chrześnica mojej mamy wychodzi za mąż ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- katarzynko, gratuluje włożonych spodni ja nadal nie wchodzę w połowę swoich spodni ![]() ale tez się nie odchudzam, więc nie mam na co liczyć
|
|
|
#4638 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
p4w aaaaaaaaaa myslalam, ze moze macie cywilny i teraz koscielny bierzecie albo cus
![]() ja tez sie zaniedbalam, nie cwicze juz ani hula ani tamilee musze do tego powrocic bo w sumie chudnac nie musze ale ten brzuch jak w 5 miesiacu ciazy
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wypróbuję tą opaskę, o której Kat mi przypomniała. |
|||
|
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez myslalam ze cywilke macie Och, tylko wiesz co... jest miedzy nami "subtelna" roznica -waga wyjsciowa-sprzed ciazy ehhh a ile w ciazy przytylas to nie pamietam ![]() ja przed zajsciem klops bylam ![]() Cytat:
Jaka laseczka z dziecmi spaceruje U mnie brzuch, ręce i plecy jakies obtłuszczone mi sie wydaja fujA w kolejce czekaja biale i czarne lniane 3/4spodenki ,oby mi sie udalo w nie wbic przed upałami
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4641 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wisi mi wielki flak nad spodniami - a w zasadzie na nic
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i buzia szczuplutka a 5mc to chyba bys chciala byc z córeńka ![]() dobra! ide wytrzec podlogi nim do cna sie rozleniwie
|
|
|
|
#4643 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() twarz tez mi schudla - tylko z brzucha nie schodzi
|
|
|
#4644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wam mowie dobranoc i do jutra
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- z brzuchem to maskara, ja juz bym nawet przyjeła moja pupe i nogi, ale brzuch...eh ponizej wszelkiej krytyki Ciesze sie natomiast z tego ze cale 6kg ktore zgubilam na OZN sie utrzymuje.Ani gram mi nie przybyl Musialabym walnac jeszcze powtorke dwoch serii.
|
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ile ja się przy Niej nagimnastykuję ![]() Dobry pomysł ![]() A to dlaczego? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Laurka pewnie i tak całą nockę prześpi ![]() Cytat:
Faceci się nie znają ![]() Zuzia to samo i jeszcze specjalnie w dół się patrzy, żeby łyżki nie można było włożyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poucinało cytaty ale już nie chce mi się wracać ![]() Anula pozycja Martynki boska ![]() Unholy jak Antoś? |
|||||
|
|
|
#4648 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ile godzin spała?Podobno ![]() Cytat:
, Kuba raczkować nie umie, tylko pełzać ![]() No ja nie wiem, czy takie ilości mogą iść na zdrówko , ale dziękujemy ![]() U nas, podobnie jak u Anuli (doczytałam dalej ), mówią "opa"Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Bo stara już jestem Cytat:
|
|
|
#4649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi nic nie wisi, ale jestem po prostu grubsza w zadku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale ja byłam szczupła przed zajściem w ciążę, więc wszyscy mówią, ze teraz lepiej wyglądam niż przed ciążą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z resztą mój małż mi zawsze prawi komplementy i mówi, ze ładnie wyglądam te nasze Szkraby, a jak zaczyna łazikować to nie mogę nadążyć za nim tylko jego pohukiwania słychać ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Svi, ale laseczka z Ciebie słabo widać, ale ten karmelek na włosach wygląda dobrze śmiałam się, ze TZ sie dopasował strojem do wózka ![]() chłopaki słodziaki...
|
|
|
#4650 | |
|
Wtajemniczenie
|
padła
nawet tragedii nie było, o 20 tej już spała, no a drzemka niezła, 2,5 godziny widocznie tego potrzebowała ![]() Cytat:
( ja to już nie pamiętam kiedy jakiś komplement słyszałam ) no trudnio)eej, dlaczego ja was nie mam na NK nie załapałam się jakoś na wymianę znajomości ktoś chce się ze mną zaprzyjaźnić? ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-04-24 o 21:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

( a swoją droga jak ona to robi że on pod łóżeczko wpada nie mam pojęcia
)
A piętki uwielbiam 

, te z IKEI są droższe o niecałe 5 zł, ale wychodzą taniej, bo tam jeszcze przesyłka
. A czasem oczywiście rzuca specjalnie 
obiadku już jej chyba dzisiaj nie dam tylko mleczko bo tak na wieczór to może mieć ciężkostrawne...zobaczymy o której wstanie ( i o której pójdzie spać
)

przy jedzeniu nie usiedzi spokojnie,pampersa ciężko zmienić-już chyba zmienialiśmy we wszelakich pozycjach,włącznie ze staniem,leżeniem na brzuchu i siedzeniem
Dzisiaj kota,przez szczeble w łóżeczku złapał za ogon.Dobrze,że go kot nie udrapał.No mały ancymon mi rośnie

w szoku jestem normalnie
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)