|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
agatka944 - Twój ostatni wpis, właśnie takie opisy uwielbiam
![]() *Przeszłość to zamknięta karta. *Właśnie wtedy wszystkie moje marzenia rozsypały się w proch.. *Codziennie umiera jakaś cząstka mojej psychiki i ciała.. 'Wszystko skończone, dziewczyny" Mandy Smith *Nadrobić stracony czas. *Wschód słońca przypomniał, że życie toczy się dalej *Wiosna ma zapach szczęścia *Pocałunkami utul mnie do snu *Ostatnia myśl o Tobie i może spokojnie usnąć *Spalić mosty za sobą, iść do przodu i cieszyć się teraźniejszością. *Mimo wiatru w oczy nie poddać się *Zapomnieć - nie ma mowy. Być razem - nie ma mowy.." Normalsi "Nie ma mowy"
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
grise & ruda wiewióra - ![]() __________ pomimo tych łez, wszystko mi jedno. gardzę Tobą. boję się nieznanego. iskrzy. zgaś to. dotyk przeminął i odszedł bezpowrotnie. 'Nie jednym z wielu w tłoku lecz jedynym być w tłumie' miała nigdy nie być sama, a została całkiem sama. znów znalazł inną ścieżkę. w nicość mierzyć.
Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-04-24 o 16:30 |
|
|
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
Moje obsesje? Ty i.. Ty? ciiri - moja :sex: dreams_x33 - na zdrowie.
|
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
My baby is driving me crazy!
Moje kochanie robi ze mnie wariata! Jak by było, gdyby mnie nie było, jak by to było gdyby się nie wydarzyło, co by się zmieniło, co by się skończyło, bo jak by to było, gdyby mnie nie było. I zadaje Bogu pytanie: Czy ON mnie jeszcze kocha ? Edytowane przez _ZakoChanaa_ Czas edycji: 2010-04-24 o 16:35 |
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie rany są powierzchowne,
większość ran jest głębsza niż nam się wydaje. Nie widać ich gołym okiem. Są też rany, które nas samych zaskakują. Najważniejsze, by każdą ranę dokładnie zbadać i znaleźć prawdziwą przyczynę urazu, a kiedy się znajdzie, trzeba za wszelką ceną wyleczyć przyczynę. Rzuć wszystko...I chodź się całować! Mój najlepszy przyjaciel wolał się do mnie nie zbliżać. Po co tęsknić za kimś, kto Tobą gardzi? Życie w świecie, którego nie byłabyś częścią, nie miałoby dla mnie najmniejszego sensu. Melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów.
|
|
#2406 |
|
Raczkowanie
|
ciiri , dziękuję za pomoc kurczę , potrzebuję go ;dŁAAAAAŁ , dziękuuuje za takie wyróżnienie!!!! <33333 impresion , jejka dziękuję za uznanie ;* ________________ przyznam się choć nie wypada , kocham Cię. krzyczę milczeniem , rzucam gestami . nie ma truskawkowych chłopców , nie ma nawet Ciebie. byłam dla Ciebie o każdej porze dnia i nocy , bez własnego dnia , własnego życia - ciągle w głowie huczą słowa , których mam już dosyć ; przewijają się sms'y , których mam już nad to. dziewczęta , kiedyś pojawił się taki opis .. nie pamiętam go dokładnie , ale brzmiał jakoś tak : ' jak ludzie się dowiedzą , że chcesz do mnie wrócić to zaczną się śmiać' czy też ' i buchnę Ci śmiechem w twarz , gdy powiesz , że chcesz wrócić' coś w ten deseń brzmiało i był w języku angielskim!
jeśli , któraś z Was ma go w swoich zbiorach lub jest jego autorką , to baaaaardzo proszę mi go dać!;b
|
#2407 |
|
Zadomowienie
|
cel: stabilizacja. potrzebne: od zaraz. Dziś milczysz . A jutro nie będziesz chciał znać .
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-04-24 o 17:41 |
|
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
Ile może znaczyć jedno spojrzenie, jeden uśmiech, stosunkowo nieważny gest... 'Pół świata nuci że 'wszystko o czym myślę to Ty' kicz taki, że aż gównem śmierdzi i zero inwencji..' (Eldo. <3) to trochę tak jakby ktoś dawał Ci najlepszego cukierka z najlepszym na świecie nadzieniem a Ty nie mogłabyś go zjeść . - Wiesz co jest moim największym problemem w moim z związku z nim? - No... nie. - To, że go w nim nie ma.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-04-24 o 16:52 |
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
patrysiowa_, ruda wiewióra, grise, ciiri, czaarnalbk, -
dziękuje promyczki <3. jesteście świetne * Zbudowali nam pomnik.. Zastanawiam się, dlaczego ciągle wołam Twoje imię przez łzy.. ? Błyszczysz się w mroku. Rozłożę moje skrzydła jeszcze raz i jeszcze raz spróbuję pokochać. |
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
myCh, marikab
dziękuję perełki!Mam coś, czego nie macie. Przygryza wargę, udaje, że jest z kamienia. Ale i tak już wszyscy wiedzą. Nie jestem idealna. Zbyt często się mylę. Śmieję się, gdy nie powinnam. Zbyt łatwo doprowadzić mnie do łez. Wierzę w kłamstwa i sama kłamię. Więc nie mów, że jestem idealna, bo nie jestem. Zimniejszy niż spodnia strona mojej poduszki.
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
dresowa- niezapomniana ! Wreszcie ! <3
patrysiowa- Słoneczko, jesteś ![]() Zaczarowana xdd- Pewnie, że pamiętam <3 Dziękuję perełko ![]() impresion- Dziękuję za ten wspaniały tytuł! ![]() ciiri- Tak, spójrzmy prawdzie w oczy. Powiedzmy sobie to wreszcie. ![]() + uwielbiaj, TiS, Mrs Unfabulous - Okradam <3 ____ Nie wygląd decydował o jego wyjątkowości.
On przypadł mi do serca. .. Powiedziałeś, że nie zależy Ci na mnie , a potem już nie pamiętam, co się ze mną działo.. Nic więcej niż szczęście jak Twoje spojrzenie.. i kocham, jak się śmiejesz. Coś się w niej skończyło. Tak, jakby wiatr zdmuchnął świeczkę, zwyczajnie. Zrobiłeś więcej niż wszystko, żeby odeszła. Oddychasz moim powietrzem, w zamian pozwalasz mi oddychać sobą.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-04-24 o 17:20 |
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
kocham Cię jak mojego misia którego dostałam na pierwsze urodziny.. ma na imię tak jak Ty.
Jesteście tacy podobni.. Dwa miśki do przytulania z piwnymi oczami, bujną fryzurą i słodkimi ustami . ; - * |
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
ciiri
chodź, chodź, chodźmy na koniec świata ;* pokochałbyś mnie wczoraj? i gratuluję odwagi, głupoty i debilizmu.
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
czasem chcę wcisnąć reset i mieć czysty umysł. kląć jeszcze głośniej i jeszcze częściej, albo odejść, nie mówiąc nic więcej. być takim dymem w płucach twoich i na ustach, co wciąż wciągasz w siebie i z siebie wypuszczasz. gdy jestem w miejscach gdzie byliśmy razem, przystaję i płaczę ukradkiem. słowa ranią, a milczenie zabija. twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. najprawdopodobniej nigdy się nie dowiesz jak boli, gdy na mnie patrzysz i gdy muszę odwrócić wzrok od twojej twarzy, nie patrząc nawet kątem oka, abyś przypadkiem nie zauważył, jakie wywierasz na mnie wrażenie. zapytałeś dlaczego jestem smutna. odpowiedziałam prosto, że mam złamane serce. pocieszyłeś, rozweseliłeś… szkoda tylko, że nie zapytałeś przez kogo.
najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na serio nie masz nic.
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
I w mojej krwi jest Twoja krew
tam gdzie pękają chmury Jestem tłem i przeraża mnie powietrze Czy zapomnisz zapomnieć? Z sobą się męczę, duszę swą dręczę, Purporowe paznokcie tęsknią za Twoim słonecznym zapachem
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym.
ciiri - dziękuję! ___ ... a moje serce lubi przybierać poprzednie stany. kodujemy w sobie coś, nie dopuszczając myśli, że możemy to z siebie wyrzucić. To staje się regułą, tak naprawdę niepotrzebnym dodatkiem do naszego życia. twoje dreszcze i głośny, przyśpieszony oddech. podświadomie blokuję sobie drogę, którą chciałam kroczyć. Zwariowałam do końca. __ I PROŚBA: kiedyś któraś z was dodawała taki podobny opis "On będzie Cię kochał nawet, gdy będziesz rozczochrana, niepomalowana... itp" nigdzie nie mogę znaleźć, może któraś z was mogłaby mi pomóc?
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-04-24 o 18:14 |
|
|
|
#2417 |
|
Przyczajenie
|
caroline2324
nie wiem czy to o to chodzi, ale ja w swoich zbiorach mam coś takiego: "Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie, gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa..." żeby nie było off'topów: "(...) i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę (...)" |
|
|
|
#2418 |
|
Przyczajenie
|
Czlowiek wyszywa sobie taki kombinezonek usmiechnietego, wesolego ludka
i zaklada go zawsze, gdy tylko ktos zaczyna mu sie baczniej przygladac. Przedstawienie musi trwac. Takie jest prawo w tym zawodzie. Wszystko sie moze walic, serce ci peka, a ty pudrujesz twarz, usmiechasz sie i grasz dalej. Jakze czesto snimy o tych, przez których nie mozemy zasnac .. ; )) Widzisz tyle ile pozwalam Ci widziec. Wiesz tyle, ile pozwalam Ci wiedziec. Znasz mnie na tyle, na ile nigdy nie bylam soba. a wciaz myslisz, ze wiesz o mnie najlepiej. i znowu gdzies patrze w smutne niebo. kolejny browar pije do dna. zanim umre przez to, kolejny raz watpie w ludzi- która noc jestem smutna, zanim swiat mnie znuzy?
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
Ask me, how it feels to feel like you're a failure, when everything that's real burns the flame in anger. | Pytasz mnie, jak to jest odczuć poniesioną klęskę, kiedy cała rzeczywistość płonie w ogniu gniewu. Alone I've sat and rot, cause the pain from all these fears has built up all these years. | Siedziałam sama i drętwiałam, bo ból ze wszystkich tych lęków budował wszystkie te lata. Don't give in. Don't give up. | Nie oddam. Nie porzucę. Had many a promise broken and broken some myself. | Łamali wiele obietnic i czasem rujnowali samych siebie. Voice so true inside follow your own light fortune. | Dźwięk Twojego sumienia podąża światłem Twojego własnego losu. The struggle of these years has made every scar the stronger, my lust for life the longer. | Walka w tych latach sprawiła, że każda blizna stała się istotniejsza, a moje pożądanie większe.
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
Wow ale mi radoche sprawiłaś ,
nie wierze zaszczyt , jak dla mnie choć zrobiłam w nim błąd powinno być kartonu , a nie kartona i opatrzone a nie opatrzoną ![]() musze bardziej uważać . dziękuje !! ![]() _________________ "Jesteśmy kawałkiem nieba na dzień dobry i na dobranoc. Splątaną w zakamarkach snu tęsknotą. To my, a nie marzenia. To namacalna rzeczywistość gorąca jak lawa. To prawdziwe wybuchy i słowa, które jeszcze wczoraj, były niczym więcej jak zwykłymi przejęzyczeniami. " wysypisko myśli. za krótkie zdania rozdzieliły nas. rozmyte deszczem skojarzenia, słowem totalne nic. wyprowadzałeś czas na smyczy tak niepotrzebnie dokonany rozum nie wierzy a serce krzyczy. choć głos obija się od ściany. brudnym szkłemwydrapałeś przepraszam na zimnym ciele,
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2421 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ooo, co za miłe zaskoczenie! biorąc się za nadrabianie kilku mega stron myślałam, że już o mnie zapomnieliście, Cudaki Moje Cytat:
night is shorter than day for those who dream. but day is shorter than night for those who make their dreams come true [/QUOTE](ang.noc jest krótsza niż dzień dla tych, którzy śnią. ale dzień jest krótszy niż noc dla tych, których sny stają się prawdą.) też Was trochę pookradam co niektórych znowu.. __________________ Pyłem księżycowym być na Twoich stopach,
wiatrem przy Twej wstążce, mlekiem w Twoim kubku papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką, gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz..
|
|
|
#2422 |
|
Zadomowienie
|
ojojoj
. jaki ładny .ihaha xd - no coment. takagwiazdka - ________ styl bycia sobą. naucz mnie, naucz mnie wszystkiego od nowa. pójdźmy na kompromis. Dzisiaj, zamierzam walczyć. Nie martwię się o świat, ale mam mnóstwo piwa. Nie, impreza się nie zaczyna dopóki ja nie wejdę. ![]()
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33
i gdy księżyc na niebie - moje myśli tuż obok Ciebie. wrzuć na luz, Złotko. on jest MÓJ.
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było nikogo , kto by ją zrozumiał.Bo ludzie którzy ją otaczali,żyli rzeczami które chcieli kupić albo sprzedać .
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja tylko że pod innym nickiem więc cały czas jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() Zachowam obraz Twój na zawsze. W moim sercu pozostanie niezmieniony... Pokaż mi jaki kształt ma szczęście Na niebiesko kocham Cię, po swojemu
|
|
|
#2426 |
|
Przyczajenie
|
Witam moje Drogie ; ) Jestem tutaj nowa, aczkolwiek sledze was od dawna i chcialabym sie z wami podzielic kolekcja moich opisow ; )
Pozwól mi zostać, gdzie wiatr będzie do mnie szeptał, gdzie krople deszczu spadając opowiadają historię... Miłość, sen i śmierć przychodzą pomału, schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj… Serce kobiety to ocean tajemnic… Potrzebuję kołysanki, pocałunku na dobranoc, anioła, słodkiej miłości mojego życia... Jestem powoli umierającym kwiatem w mroźnej, martwej godzinie... ,,-Nie ja. To Anioł sprowadził cię z powrotem - Bo go o to poprosiłaś - Powiódł palcami po jej twarzy, jakby się upewniał że jest prawdziwa - Mogłaś dostać wszystko na świecie, a poprosiłaś o mnie - I zrobiłabym to znowu. Zawsze poprosiłabym o ciebie''
"...w nocy nie pozwalasz mi zasnąć, kradniesz moje sny...." Edytowane przez Naive__ Czas edycji: 2010-04-24 o 19:14 |
|
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
na rozstaju dróg już nie wiem którędy pójdę. meksyk w bani. każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam. zawsze czuję się bezpieczna, kiedy na mnie patrzysz. tak słodko spojrzeć w twoje oczy, kiedy marzysz. gdy jesteśmy zazdrośni, przekonujemy się, że kochamy. chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą. musisz być w jej oczach asem, o niej pomyśleć czasem. robisz wszystko żeby wyszło. a i tak nie wychodzi. póki jej nie stracisz.
|
#2428 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bezczelnie zabrałam ; * obiecaj, że się we mnie nie zakochasz...
a dzisiaj ? Zostawiam przeszłość za sobą. wierzchem swojej dłoni przejedź po moim policzku.
with you i feel inspired , you help me find My fire Edytowane przez little happiness Czas edycji: 2010-04-24 o 19:31 |
|
|
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi miło < 33
mówiłeś - kocham cię , a ja nic nie mogłam poradzić na to , że ilekroć słyszałam te słowa , odnosiłam wrażenie , że równie dobrze mógłbyś powiedzieć - ładna dziś pogoda albo jakiś inny zdawkowy banał .. jesteśmy malarzami własnego życia . od nas zależy czy nasz obraz będzie budzącym podziw arcydziełem , nieudaną reprodukcją , a może zwykłym obrazkiem namalowanym ręką dziecka i wypełnionym kolorami najprawdziwszych uczuć .
|
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
Mimo mocy rozumu, nie umiemy pokonać strachu przed samotnością
Dusi nas makrokosmos, tracimy życia ostrość, psuje nam go pozorna wolność. windykacja szczęścia piepsze życie z lumpeksu bez recepty na jutro Utulę cię do snu, byś choć na chwilę mógł odpocząć od ciężaru ludzkich spraw
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Dziękuję za ten wspaniały tytuł!
Powiedzmy sobie to wreszcie. 

zaszczyt , jak dla mnie