|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() Tylko trochę głodna zaczynam się robić ![]() Edit. Właśnie oglądam na youtube coś o elemong i tam dziewczyna ma swój patent na łatwiejsze rozsmarowanie go na twarzy (o ile dobrze zrozumiałam, że to o to chodzi bo to po angielsku ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-23 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Na pewno znajdziesz Swoją metodę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Recenzja wczorajszych zakupów ![]() Tusze Essence - super ![]() Puder Rimmela - całkiem, całkiem, kolor wzięłam dobry, widać niestety włoski na twarzy ale ja mam ich tyle, że niestety przy każdym pudrze je widać ![]() Odżywka Artiste - masakra ![]() ![]() Dam jej jeszcze jedną szansę z innym szamponem a jak będzie tak samo to zużyję do golenia nóg ![]() Ja już niestety uciekam, moooże będę jutro ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-23 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
|
O, a ja z powrotem
![]() Z tą odżywką to tak myślałam, ostatnio widziałam składy 2 szamponów tej firmy, takie słabe, że szkoda gadać ![]() Może sama rozczez włosy przed fryzjerem? Ja na pewno tak zrobię ![]() Jeju, to już jutro ![]() ![]() Masakra...
![]() |
#3455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to dobra jesteś, to już prawdziwe mineralne zboczenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3456 | |||
Zakorzenienie
|
Witam !
U mnie deszczy paskudnie. W telewizorni wczoraj wróżyli z chmur, że w całej Polsce słonecznie, jedynie "u mnie" padać będzie. Cytat:
Cytat:
Hi, hi, hi ! ![]() Cytat:
Opowiedz o tym kremie - podkładzie, ale tak własnymi słowami. Dobrze kryje i czy niezbyt suchy ?! Informacje z odnośnika czytałam. Wolę jednak z ust użytkownika usłyszeć. Też o recenzję proszę. Pogrubia rzęsy ?! Zostawia kurze łapki ?! Puder oczyszcza ?! Wiem, wiem - mineralny. Jaki by nie był - to puder. Zajrzę wieczorem, może relacja z fryzjerskiej eskapady Asi już będzie. Cały czas mam nadzieję, że zamiast do fryzjera nowe buty kupi. ![]() Sąsiad zasadził wczoraj kilkadziesiąt iglaków na swojej działce{szkoda, że nie na mojej ![]() Teraz udaje się - tradycyjnie - na poszukiwanie szarego kota. Od 21-szej buszuje. A deszcz - nic, deszcz - pada. Zmoknie biedaczysko. Nadal nie mogę przyzwyczaić się do kociego nocnego łazęgostwa. Szlaja to się całą noc, a potem cały dzień śpi. Rudy przed paroma minutami wrócił. Nażarł się i śpi. Miłej soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale na szczęście już znalazłam informacje, ze tak ma działać ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Plany na weekend? Pewnie znowu zleci tak, że nie zauważ, że był ;o
Byłam w ciuszku i nabyłam pełno nowych rzeczy ![]() ![]() ![]() Zaraz dodam fotkę do albumu siebie w nowym kolorze ![]()
#3459 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale nic na siłe ![]() a puderek ten creamy bisque w tej formule original (czy jakos tak sie pisało ![]() Cytat:
![]() czuję się jakbym trędowata była ![]() mam nadzieję, ze do jutro zniknie ![]() Cytat:
![]() a no przydałoby się od razu kupic, ale nie mam tyle kasy żeby od razu tyle brac ![]() a jeszczee muszę kupic ten ze słodkich migdałów ![]() a co do tego oczyszczenia pudru mineralnego to czytałam, ze u niektórych osób, które przezucają się na minerały moze wystąpic takie oczyszczenie skóry, ze wszystko wyjdzie na wierzch, ale potem powinno zniknąc i the end ![]() Cytat:
siedzenien w domu ![]() własnie skonczyłam sprzątac ![]() będę musiała pomyc puste słioczki po minerałkach, poprzesypywac struny i poopisywac ![]() plus pranie pedzli a wieczorem mam zamiar zrobic tą suszarke do pędzli ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-24 o 12:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Testowałam dzisiaj ten podkład mój [a raczej ciągle testuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3461 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() No nic, pójdzie do golenia, w końcu 5zł to 5zł - szkoda, żeby się zmarnowało ![]() Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać aż Cię zobaczę po wizycie, chyba, że pan fryzjer znowu odwiedzie Cię od pomysłu obcinania Twoich pięknych długich włosów ![]() Hmm, na pewno wydłuża i może trochę pogrubia - ogólnie rzęsy bardzo ładnie wyglądają, taki wachlarzyk, nie osypuje się ![]() Co masz na myśli "kurze łapki"? ![]() Za to ostatni tusz, który kupiłam - Wibo - po miesiącu kompletnie wysechł i nie nadaje się już do użycia ![]() ![]() Ja stwierdziłam, że mi się nie chce w coś takiego bawić i jak będę prała pędzle to przywiążę je tasiemką do sznurka w łazience i też będą sobie schły włosiem do dołu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||||
|
Cytat:
![]() Ten Elemong to taki dość treściwy się wydaje, ma gęstą konsystencję, dobrze kryje moim zdaniem, ale jest też bardzo jasny, przez co może niekoniecznie dobry dla Ciebie. Ale mogę Ci próbkę podesłać, to sprawdzisz jak Ci leży. Mam jeszcze inny BB Cream, taki lekki, na lato, ciemniejszy odcień, skłąd kiedyś w sieci znalazłam i mi się spodobał, bo dużo ekstraktów, ładnie nawilżał mi policzki, a one z reguły są suche; fajny bo bez filtra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotki będą, ale nie teraz, postaram się w najbliższych dniach zapodać.
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-04-24 o 15:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kliknęłaś mi tego Elemonga? Maznęłam się nim dzisiaj ostatni raz bo już nic mi nie zostało i w połączeniu z tym Rimmelem w kamieniu jakaś taka strasznie blada jestem - taki trupek ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
|
Cytat:
![]() Sorka dziewczyny ![]() ![]() ![]() Może dzisiaj się powyrabiam ![]() Jeszcze raz przepraszam ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-04-24 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak tylko pytałam, nie ponaglam ![]() Po prostu puściłabym Ci już przelew - mogę to zrobić tylko wtedy jak tu będę bo u siebie już nie zrobię bo karta się skończyła więc nie ma netu - może przeleję Ci 3 dychy a jakby nie wyszło z przesyłką od razu do mnie (tzn jakby nie umieli czytać ![]() Cytat:
![]() Przypomniało mi się, że miałam sobie jeszcze kokosa kupić bo już mi się skończył, tabsy od dermatologa (znowu 7 dych pójdzie się...), bilet miesięczny za 5 dych, fryzjer... kurde, pensji mi nie starczy a następna dopiero za 2 tygodnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą bardzo podobają mi się tak wyraźnie podkreslone kości policzkowe, ja jeszcze musze sie jeszcze nauczyć fachowo nakladać ten róż, tylko ze jeszcze pędzelek by się przydał dobry ![]()
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różu nie używałam nigdy ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-24 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym my mamy konto w tym samym banku więc nie ma prowizji za przelew - jak ja to lubię ![]() Cytat:
![]() Kiedyś kupiłam kuleczki rozświetlające z sensique i musiałam bardzo uważać z ilością bo jak wzięłam odrobinę za dużo to świeciłam się jak bombka ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-24 o 15:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
Asia, właśnie puściłam Ci przelew
![]() Skorzystałam z okazji, ze TZ na chwile wyszedł bo pewnie znowu by marudził, ze ZNOWU cos kupuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Karolina to fajnie, ze trafiłaś z odcieniem
![]() to Ty wcale nie taki bladzioch skoro ten odcien Ci pasi ![]() masz podobny odcien skóry do mnie tylko jak bardziej żółtawa jestem ![]() Aga przywiązywanie pędzli jest spoko ![]() tylko ja mam za duzo tych pędzli ![]() ![]() Asia czekamy na fotki wyprałam pędzlaki, umyłam słoiczki, poprzesypywałam prochy i poopisywalam to co nie miało opisów ![]() ufff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Mirelka - pracowity dzień?
![]() Właśnie próbowałam obejrzeć kolejny odcinek Pamiętników Wampirów ale tam gdzie siedzę z kompem (a nie mam innego miejsca) tak strasznie świeci słońce, że nic nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaraz chyba skuszę się na 19 odcinek gotowych na wszystko i nadal rozpaczam nad brakiem 19 odcinka one tree hill ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- ja już obejrzałam 19 gotowych ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-04-24 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
|
No, jestem z powrotem
![]() W TV [na FOX] leciał ostatnio 16 odcinek "Gotowych". Nie oglądam w necie, twarda jestem ![]() Aga, nie przejmuj się TŻ'tem ![]() Ja też bez przerwy coś kupuję, ale w tym miesiącu już finito, a w maju jeśli chodzi o kosmetyki to limit: 1szt/tydzień i postaram się nie łazić po drogeriach ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.