Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 18:39   #3451
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ooooj tam
No chyba, że jesteś specjalistą od montażu prysznica i innych tego typu sprzętów
Wiesz jak to jest - facetom lepiej w robotę nie wchodzić
Właśnie pojechali po coś do Nomi, dobrze, że nie zapytali czy chcę jechać z nimi
Tylko trochę głodna zaczynam się robić

Edit. Właśnie oglądam na youtube coś o elemong i tam dziewczyna ma swój patent na łatwiejsze rozsmarowanie go na twarzy (o ile dobrze zrozumiałam, że to o to chodzi bo to po angielsku ) - nakłada najpierw na palce, pociera nimi o siebie, żeby go trochę rozetrzeć albo ogrzać i dopiero nakłada

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-23 o 18:43
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 18:53   #3452
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Właśnie pojechali po coś do Nomi, dobrze, że nie zapytali czy chcę jechać z nimi
Tylko trochę głodna zaczynam się robić

Edit. Właśnie oglądam na youtube coś o elemong i tam dziewczyna ma swój patent na łatwiejsze rozsmarowanie go na twarzy (o ile dobrze zrozumiałam, że to o to chodzi bo to po angielsku ) - nakłada najpierw na palce, pociera nimi o siebie, żeby go trochę rozetrzeć albo ogrzać i dopiero nakłada
Ja to robię małe kropeczki na całej twarzy, a potem je rozcieram.
Na pewno znajdziesz Swoją metodę

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 19:02   #3453
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to robię małe kropeczki na całej twarzy, a potem je rozcieram.
Na pewno znajdziesz Swoją metodę
Będę musiała jeśli będę chciała "jakoś" wyglądać

Recenzja wczorajszych zakupów
Tusze Essence - super
Puder Rimmela - całkiem, całkiem, kolor wzięłam dobry, widać niestety włoski na twarzy ale ja mam ich tyle, że niestety przy każdym pudrze je widać
Odżywka Artiste - masakra Strasznie rzadka, musiałam jej wziąć bardzo dużo, tak więc niewydajna, poza tym miałam strasznie dziwne włosy podczas jej spłukiwania, nie mówiąc już później - włosy miałam strasznie poplątane (a przecież odżywka powinna ułatwiać rozczesywanie), jakieś takie sztywne i jak dzisiaj rano je rozczesywałam to myślałam, że pół włosów sobie wyrwę - tak więc nie idę chyba jutro do fryzjera bo jak ona będzie mi próbowała tym grzebyczkiem włosy rozczesać to już w ogóle wyjdę łysa
Dam jej jeszcze jedną szansę z innym szamponem a jak będzie tak samo to zużyję do golenia nóg

Ja już niestety uciekam, moooże będę jutro

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-23 o 19:20
Stary 2010-04-23, 19:37   #3454
'Estelle'

O, a ja z powrotem

Z tą odżywką to tak myślałam, ostatnio widziałam składy 2 szamponów tej firmy, takie słabe, że szkoda gadać

Może sama rozczez włosy przed fryzjerem? Ja na pewno tak zrobię
Jeju, to już jutro
Masakra...

Stary 2010-04-23, 20:41   #3455
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja kłade tylko filtr primer podkład i matująca wykonczeniówkę i potem równiec świece sie niemiłosiernie i nie przesadzam...
swiece sie jak lampka
ale to wina przesuszonej cery....

a zaskórniki to albo wychodzą na wierzch, albo podkład (nimineralny) jest winowajcą

ostatnio po wfie nieźle się świeciłam, a nie miałam przy sobie minerałków i kolezanka namówiła mnie na odrobinkę podkładu na nos
jak przyszłam do domu, zaraz wszystko zmywałam
to juz obsesja nie umarłabym od kapki podkładu drogeryjnego na nosie, ale czułam się z nim źle
Ja mam nadzieje ze wyłażą w ulotce cos pisało ze cera moze sie oczyszczać z początku

No to dobra jesteś, to już prawdziwe mineralne zboczenie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Karola - nie mogę określić jego wieku, ale prawie się położył ze smiechu z tego co robiłam i ze nic nie widziałam na tablicy

Cytat:
O, a ja z powrotem

Z tą odżywką to tak myślałam, ostatnio widziałam składy 2 szamponów tej firmy, takie słabe, że szkoda gadać

Jeju, to już jutro
Masakra...
To może jeszcze nie obcinaj skoro nie jesteś psychicznie gotowa

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 03:01   #3456
Heroldin
Zakorzenienie

Witam !
U mnie deszczy paskudnie. W telewizorni wczoraj wróżyli z chmur, że w całej Polsce słonecznie, jedynie "u mnie" padać będzie.

Cytat:
nałozyłam wczoraj zel hialuronowy ten lekki 1% i dodałam tamanu w proporcjach 60%-żelu 40%oleju i cudo
jaka gładka i nawilzona cera
To Ci zazdroszczę ! Też bym tak chciała.

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
50ml tamanu to dla mnie stanowczo za malo, bo raz dwa zuzyje (duzo uzywam) szkoda, ze większyhc pojemnosci nie sprzedają
Kup trzy lub więcej {wedle uznania} opakowań . Nie otwarte oleje mają długi termin przydatności.

Cytat:
(poderwałam syna tego optyka! )
Hi, hi, hi !

Cytat:
nie mogę określić jego wieku, ale prawie się położył ze smiechu z tego co robiłam i ze nic nie widziałam na tablicy
Każda metoda jest dobra !

Cytat:
No szkoda... ale ja mam tego jeszcze jakieś 100 ml do zużycia
Opowiedz o tym kremie - podkładzie, ale tak własnymi słowami. Dobrze kryje i czy niezbyt suchy ?! Informacje z odnośnika czytałam. Wolę jednak z ust użytkownika usłyszeć.

Cytat:
Tusze Essence - super
Też o recenzję proszę. Pogrubia rzęsy ?! Zostawia kurze łapki ?!

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
w ulotce cos pisało ze cera moze sie oczyszczać z początku
Puder oczyszcza ?! Wiem, wiem - mineralny. Jaki by nie był - to puder.

Zajrzę wieczorem, może relacja z fryzjerskiej eskapady Asi już będzie. Cały czas mam nadzieję, że zamiast do fryzjera nowe buty kupi. Z drugiej strony - długie włosy mogą być niewygodne przy maluszku.

Sąsiad zasadził wczoraj kilkadziesiąt iglaków na swojej działce{szkoda, że nie na mojej } . Ryzykant ! Ja czekam do "zimnej Zośki". Chociaż - teraz zapowiadają parę dni deszczowych, to będzie miał bezpłatne podlewanie. Jednak w nocy są jeszcze przymrozki i ja obawiam się, że sadzonki mogą zmarznąć. Już nie mogę patrzeć na te sterczące w moim ogródku kikuty.
Teraz udaje się - tradycyjnie - na poszukiwanie szarego kota. Od 21-szej buszuje. A deszcz - nic, deszcz - pada. Zmoknie biedaczysko. Nadal nie mogę przyzwyczaić się do kociego nocnego łazęgostwa. Szlaja to się całą noc, a potem cały dzień śpi. Rudy przed paroma minutami wrócił. Nażarł się i śpi.

Miłej soboty
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 07:50   #3457
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Mówiłam o leku od dermatologa, nie pudrze tylko tak niezrozumiale napisałam
Ale na szczęście już znalazłam informacje, ze tak ma działać

Dzień dobry Jak tam plany na weekand/sobote? Ja musze narazie sprzątać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 11:41   #3458
ImmortalLover
Zakorzenienie

Plany na weekend? Pewnie znowu zleci tak, że nie zauważ, że był ;o
Byłam w ciuszku i nabyłam pełno nowych rzeczy uwielbiam to i wreszcie zebrałam się do kupna odżywki z miodem i cytryną. Uwielbiam ją, a zapach kojarzy mi się z wakacjami w Bieszczadach

Zaraz dodam fotkę do albumu siebie w nowym kolorze

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:07   #3459
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię filtrów okropnie mnie po nich wybłyszcza
I jakoś mnie nie przekonuje do końca koncepcja filtrowania na siłę
No i w związku z tym, że filtry tłuste [i moja cera w strefie T też], to plamy mi zostaną z podkłądu.

O kurde, Lachonie
O włosy się nie martw, wypłucze się z czasem

Mnię też
Już się zaczynam powoli rozglądać na ebayu, bo te to masakrycznie drogie są

Yao zagazowane jakieś dzisiaj jest i przez to żyć nie daje
Myślałam, że rano po karminiu se drzemne a tu

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

No 14 $ ten puder duży kosztuje, przeciętnie x 3 zeta [w rzeczywistości wyjdzie pewnie mniejszy przelicznik].
Tylko w końcu nie wiedziałam, czy zamawiać.
Który kolor?
tez się błyszczę jak cholera, ale czego sie nie robi dla mojej cienkutkiej skóry
no ale nic na siłe

a puderek ten creamy bisque w tej formule original (czy jakos tak sie pisało)

Cytat:
Ja mam nadzieje ze wyłażą w ulotce cos pisało ze cera moze sie oczyszczać z początku

No to dobra jesteś, to już prawdziwe mineralne zboczenie

To może jeszcze nie obcinaj skoro nie jesteś psychicznie gotowa
a ja Ci powiem, że wczoraj miałam czyszczenie i z pewnoscią nie wyglaadsz gorzej niz ja
czuję się jakbym trędowata była
mam nadzieję, ze do jutro zniknie

Cytat:
Witam !
U mnie deszczy paskudnie. W telewizorni wczoraj wróżyli z chmur, że w całej Polsce słonecznie, jedynie "u mnie" padać będzie.

To Ci zazdroszczę ! Też bym tak chciała.

Kup trzy lub więcej {wedle uznania} opakowań . Nie otwarte oleje mają długi termin przydatności.

Hi, hi, hi !

Każda metoda jest dobra !

Opowiedz o tym kremie - podkładzie, ale tak własnymi słowami. Dobrze kryje i czy niezbyt suchy ?! Informacje z odnośnika czytałam. Wolę jednak z ust użytkownika usłyszeć.

Zajrzę wieczorem, może relacja z fryzjerskiej eskapady Asi już będzie. Cały czas mam nadzieję, że zamiast do fryzjera nowe buty kupi. Z drugiej strony - długie włosy mogą być niewygodne przy maluszku.

Sąsiad zasadził wczoraj kilkadziesiąt iglaków na swojej działce{szkoda, że nie na mojej } . Ryzykant ! Ja czekam do "zimnej Zośki". Chociaż - teraz zapowiadają parę dni deszczowych, to będzie miał bezpłatne podlewanie. Jednak w nocy są jeszcze przymrozki i ja obawiam się, że sadzonki mogą zmarznąć. Już nie mogę patrzeć na te sterczące w moim ogródku kikuty.
Teraz udaje się - tradycyjnie - na poszukiwanie szarego kota. Od 21-szej buszuje. A deszcz - nic, deszcz - pada. Zmoknie biedaczysko. Nadal nie mogę przyzwyczaić się do kociego nocnego łazęgostwa. Szlaja to się całą noc, a potem cały dzień śpi. Rudy przed paroma minutami wrócił. Nażarł się i śpi.

Miłej soboty
a jednak dobrze, ze wziełam ten żelik

a no przydałoby się od razu kupic, ale nie mam tyle kasy żeby od razu tyle brac
a jeszczee muszę kupic ten ze słodkich migdałów

a co do tego oczyszczenia pudru mineralnego to czytałam, ze u niektórych osób, które przezucają się na minerały moze wystąpic takie oczyszczenie skóry, ze wszystko wyjdzie na wierzch, ale potem powinno zniknąc i the end

Cytat:
Mówiłam o leku od dermatologa, nie pudrze tylko tak niezrozumiale napisałam
Ale na szczęście już znalazłam informacje, ze tak ma działać

Dzień dobry Jak tam plany na weekand/sobote? Ja musze narazie sprzątać
plany na sobote?
siedzenien w domu
własnie skonczyłam sprzątac

będę musiała pomyc puste słioczki po minerałkach, poprzesypywac struny i poopisywac

plus pranie pedzli

a wieczorem mam zamiar zrobic tą suszarke do pędzli

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-04-24 o 12:09
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 13:40   #3460
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Plany na weekend? Pewnie znowu zleci tak, że nie zauważ, że był ;o
Byłam w ciuszku i nabyłam pełno nowych rzeczy uwielbiam to i wreszcie zebrałam się do kupna odżywki z miodem i cytryną. Uwielbiam ją, a zapach kojarzy mi się z wakacjami w Bieszczadach

Zaraz dodam fotkę do albumu siebie w nowym kolorze
To masz szczęście do tych ciuchlandów ja nigdy nic nie moge znalezc, ale moja mama kupiła dzisiaj fajną torebke i co najlepsze nawet mi sie podoba wiec mam nadzieje, ze będzie mi pożyczac [albo sama sobie pożycze ]

Cytat:
tez się błyszczę jak cholera, ale czego sie nie robi dla mojej cienkutkiej skóry
no ale nic na siłe

a puderek ten creamy bisque w tej formule original (czy jakos tak sie pisało)

a ja Ci powiem, że wczoraj miałam czyszczenie i z pewnoscią nie wyglaadsz gorzej niz ja
czuję się jakbym trędowata była
mam nadzieję, ze do jutro zniknie

a jednak dobrze, ze wziełam ten żelik

a no przydałoby się od razu kupic, ale nie mam tyle kasy żeby od razu tyle brac
a jeszczee muszę kupic ten ze słodkich migdałów

a co do tego oczyszczenia pudru mineralnego to czytałam, ze u niektórych osób, które przezucają się na minerały moze wystąpic takie oczyszczenie skóry, ze wszystko wyjdzie na wierzch, ale potem powinno zniknąc i the end

plany na sobote?
siedzenien w domu
własnie skonczyłam sprzątac

będę musiała pomyc puste słioczki po minerałkach, poprzesypywac struny i poopisywac

plus pranie pedzli

No u mnie nie jest tak tragicznie, bywało gorzej

Testowałam dzisiaj ten podkład mój [a raczej ciągle testuje ] i chyba w końcu trafiłam z kolorem, tzn przynajmniej tak ze moge wyjsc do ludzi, ale i tak jest bardzo jasny tzn mniej wiecej w kolorze szyi więc odpowiedni, ale musze się przyzwyczaić troche do aż takiej bladości Ale niestety nałożony na sam filtr się waży i szybko się świece, ale może z pudrem 'pod' i 'na' będzie w miare ok

Stary 2010-04-24, 14:06   #3461
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
O szamponach nic nie słyszałam, tylko o odżywkach, że fajne - nie mam pojęcia co w tych odżywkach jest dla kogoś fajne
No nic, pójdzie do golenia, w końcu 5zł to 5zł - szkoda, żeby się zmarnowało

Cytat:
Jeju, to już jutro
Masakra...
Jednak nie poszłam, nie chciało mi się wyjść z domu do południa
Nie mogę się doczekać aż Cię zobaczę po wizycie, chyba, że pan fryzjer znowu odwiedzie Cię od pomysłu obcinania Twoich pięknych długich włosów

Cytat:
Hmm, na pewno wydłuża i może trochę pogrubia - ogólnie rzęsy bardzo ładnie wyglądają, taki wachlarzyk, nie osypuje się Tylko trochę za gęsty jest ale to byłaby jedyna rzecz, do której mogłabym się przyczepić.
Co masz na myśli "kurze łapki"?

Za to ostatni tusz, który kupiłam - Wibo - po miesiącu kompletnie wysechł i nie nadaje się już do użycia Jedynie szczoteczkę miał fajną, taka gumową - dobrze rozczesywała

Cytat:
Ja stwierdziłam, że mi się nie chce w coś takiego bawić i jak będę prała pędzle to przywiążę je tasiemką do sznurka w łazience i też będą sobie schły włosiem do dołu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 14:39   #3462
'Estelle'

Cytat:
To są takie podkłądy wielofunkcyjne, mają często filtr UV, przez co bywają tłustawe, nawilżają, mają składniki odżywcze, skóra po nich się lepiej goi [nawet u siebie zauważyłam jakoweś polepszenie cery ].
Ten Elemong to taki dość treściwy się wydaje, ma gęstą konsystencję, dobrze kryje moim zdaniem, ale jest też bardzo jasny, przez co może niekoniecznie dobry dla Ciebie. Ale mogę Ci próbkę podesłać, to sprawdzisz jak Ci leży.

Mam jeszcze inny BB Cream, taki lekki, na lato, ciemniejszy odcień, skłąd kiedyś w sieci znalazłam i mi się spodobał, bo dużo ekstraktów, ładnie nawilżał mi policzki, a one z reguły są suche; fajny bo bez filtra
Cytat:
No niestety, nowych bucików nie przywiozłam
Cytat:
No focie nam pokaż, nie bądź wiśnia
Cytat:
Jednak nie poszłam, nie chciało mi się wyjść z domu do południa
Nie mogę się doczekać aż Cię zobaczę po wizycie, chyba, że pan fryzjer znowu odwiedzie Cię od pomysłu obcinania Twoich pięknych długich włosów
No nie odwiódł, chociaż chyba trochę się wahał, a mi telepały się ręce, kiedy kitę mi odjął a potem to już z górki...
Fotki będą, ale nie teraz, postaram się w najbliższych dniach zapodać.

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2010-04-24 o 15:02
Stary 2010-04-24, 15:01   #3463
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jeszcze inny BB Cream, taki lekki, na lato, ciemniejszy odcień, skłąd kiedyś w sieci znalazłam i mi się spodobał, bo dużo ekstraktów, ładnie nawilżał mi policzki, a one z reguły są suche; fajny bo bez filtra
Co to za ciemny BB Cream? Daj jakieś namiary?
Kliknęłaś mi tego Elemonga? Maznęłam się nim dzisiaj ostatni raz bo już nic mi nie zostało i w połączeniu z tym Rimmelem w kamieniu jakaś taka strasznie blada jestem - taki trupek

Cytat:
No nie odwiódł, chociaż chyba trochę się wahał, a mi telepały się ręce, kiedy kitę mi odjął a potem to już z górki...
Fotki będą, ale nie teraz, postaram się w najbliższych dniachzapodać.
Będę czekać A jakie masz?
Stary 2010-04-24, 15:09   #3464
'Estelle'

Cytat:
Kliknęłaś mi tego Elemonga? Maznęłam się nim dzisiaj ostatni raz bo już nic mi nie zostało i w połączeniu z tym Rimmelem w kamieniu jakaś taka strasznie blada jestem - taki trupek

No mam takie przed i w trakcie, a teraz jeszcze porposzę TŻ to mi zrobi po

Sorka dziewczyny , wczoraj nie dałam już rady z zakupami ale i tak weekend, to nie wysyłają
Może dzisiaj się powyrabiam
Jeszcze raz przepraszam

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2010-04-24 o 15:12
Stary 2010-04-24, 15:12   #3465
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

To róż na policzki i gitara będzie Albo można się bronzerem lekko maznąć

Stary 2010-04-24, 15:18   #3466
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No mam takie przed i w trakcie, a teraz jeszcze porposzę TŻ to mi zrobi po

Sorka dziewczyny , wczoraj nie dałam już rady z zakupami ale i tak weekend, to nie wysyłają
Może dzisiaj się powyrabiam
Jeszcze raz przepraszam
Nie ma sprawy
Tak tylko pytałam, nie ponaglam
Po prostu puściłabym Ci już przelew - mogę to zrobić tylko wtedy jak tu będę bo u siebie już nie zrobię bo karta się skończyła więc nie ma netu - może przeleję Ci 3 dychy a jakby nie wyszło z przesyłką od razu do mnie (tzn jakby nie umieli czytać ) to doślę Ci jeszcze za przesyłkę?

Cytat:
To róż na policzki i gitara będzie Albo można się bronzerem lekko maznąć
Trzeba by jakiś kupić bo nie posiadam a miałam oszczędzać
Przypomniało mi się, że miałam sobie jeszcze kokosa kupić bo już mi się skończył, tabsy od dermatologa (znowu 7 dych pójdzie się...), bilet miesięczny za 5 dych, fryzjer... kurde, pensji mi nie starczy a następna dopiero za 2 tygodnie
Stary 2010-04-24, 15:28   #3467
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy
Po prostu puściłabym Ci już przelew - mogę to zrobić tylko wtedy jak tu będę bo u siebie już nie zrobię bo karta się skończyła więc nie ma netu - może przeleję Ci 3 dychy a jakby nie wyszło z przesyłką od razu do mnie (tzn jakby nie umieli czytać ) to doślę Ci jeszcze za przesyłkę?

Przypomniało mi się, że miałam sobie jeszcze kokosa kupić bo już mi się skończył, tabsy od dermatologa (znowu 7 dych pójdzie się...), bilet miesięczny za 5 dych, fryzjer... kurde, pensji mi nie starczy a następna dopiero za 2 tygodnie
Ja z rózami czy bronzerami nigdy nie szalałam - kupowałam najtańsze, takie bezfirmowe, bo nie muszą matowić czy być supertrwałe jak podkład czy puder
Swoją drogą bardzo podobają mi się tak wyraźnie podkreslone kości policzkowe, ja jeszcze musze sie jeszcze nauczyć fachowo nakladać ten róż, tylko ze jeszcze pędzelek by się przydał dobry

Stary 2010-04-24, 15:30   #3468
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z rózami czy bronzerami nigdy nie szalałam - kupowałam najtańsze, takie bezfirmowe, bo nie muszą matowić czy być supertrwałe jak podkład czy puder
Swoją drogą bardzo podobają mi się tak wyraźnie podkreslone kości policzkowe, ja jeszcze musze sie jeszcze nauczyć fachowo nakladać ten róż, tylko ze jeszcze pędzelek by się przydał dobry
Może kupię sobie te kuleczki brązujące z sensique, ok dychy kosztują
Różu nie używałam nigdy

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-24 o 15:31
Stary 2010-04-24, 15:34   #3469
'Estelle'

Cytat:
Nie ma sprawy
Spoko, nie ma pośpiechu z przelewem, muszę się jeszcze z Wami rozliczyć z EDM, bo coś pozostawało, i oczywiście nie mam kiedy

Cytat:
Aga, kup sobie kuleczki Volare/Cantare, one z 5 czy 6 zeta kosztują a są fajne Powinny być na tych stoiskach targowych, gdzie kupowałaś cienie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 15:40   #3470
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, nie ma pośpiechu z przelewem, muszę się jeszcze z Wami rozliczyć z EDM, bo coś pozostawało, i oczywiście nie mam kiedy
Ja tam wolę takie rzeczy załatwiać od razu Tak samo nawet jak na allegro coś kupuję to jeszcze w tym samym dniu albo w następnym robię przelew. Kiedyś pamiętam TŻ mi coś kupował i wkurzałam się na niego bo 3 dni nie mogłam się doprosić, żeby wreszcie zrobił mi przelew
Poza tym my mamy konto w tym samym banku więc nie ma prowizji za przelew - jak ja to lubię

Cytat:
Aga, kup sobie kuleczki Volare/Cantare, one z 5 czy 6 zeta kosztują a są fajne Powinny być na tych stoiskach targowych, gdzie kupowałaś cienie
Ok, muszę się wybrać i poszperać
Kiedyś kupiłam kuleczki rozświetlające z sensique i musiałam bardzo uważać z ilością bo jak wzięłam odrobinę za dużo to świeciłam się jak bombka

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-24 o 15:41
Stary 2010-04-24, 15:41   #3471
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Też je miałam ale już nie pamiętam czy się sprawdziły Ale mam róż Butterfly też z tych 'bazarowych' i fajny jest

Stary 2010-04-24, 16:04   #3472
Finlora
Zakorzenienie

Asia, właśnie puściłam Ci przelew
Skorzystałam z okazji, ze TZ na chwile wyszedł bo pewnie znowu by marudził, ze ZNOWU cos kupuje
Stary 2010-04-24, 16:10   #3473
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Karolina to fajnie, ze trafiłaś z odcieniem

to Ty wcale nie taki bladzioch skoro ten odcien Ci pasi
masz podobny odcien skóry do mnie tylko jak bardziej żółtawa jestem

Aga przywiązywanie pędzli jest spoko
tylko ja mam za duzo tych pędzli i zrobienie suszarki ułatwi mi sprawę

Asia czekamy na fotki

wyprałam pędzlaki, umyłam słoiczki, poprzesypywałam prochy i poopisywalam to co nie miało opisów
ufff
Stary 2010-04-24, 16:13   #3474
Finlora
Zakorzenienie

Mirelka - pracowity dzień?

Właśnie próbowałam obejrzeć kolejny odcinek Pamiętników Wampirów ale tam gdzie siedzę z kompem (a nie mam innego miejsca) tak strasznie świeci słońce, że nic nie widzę
Stary 2010-04-24, 16:20   #3475
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mirelka - pracowity dzień?

Właśnie próbowałam obejrzeć kolejny odcinek Pamiętników Wampirów ale tam gdzie siedzę z kompem (a nie mam innego miejsca) tak strasznie świeci słońce, że nic nie widzę
a no pracowity, bo jeszcze wysprzątałam i obiad ugotowałam

ja zaraz chyba skuszę się na 19 odcinek gotowych na wszystko i nadal rozpaczam nad brakiem 19 odcinka one tree hill
Stary 2010-04-24, 16:23   #3476
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina to fajnie, ze trafiłaś z odcieniem

to Ty wcale nie taki bladzioch skoro ten odcien Ci pasi
masz podobny odcien skóry do mnie tylko jak bardziej żółtawa jestem

Aga przywiązywanie pędzli jest spoko
tylko ja mam za duzo tych pędzli i zrobienie suszarki ułatwi mi sprawę

Asia czekamy na fotki

wyprałam pędzlaki, umyłam słoiczki, poprzesypywałam prochy i poopisywalam to co nie miało opisów
ufff
I tak bladzioch w porównianiu do innych. Tzn myśle ze mam taką normalną karnacje, ale nie chodze na solar, nie opalam się bardzo, nie używam marchewkowych podkładów jak niektóre dziewczyny to pewnie dlatego

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

ja już obejrzałam 19 gotowych a nie wiesz czy jeszcze lecą w telewizji i który odcinek?

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-04-24 o 16:22
Stary 2010-04-24, 16:29   #3477
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

ja już obejrzałam 19 gotowych a nie wiesz czy jeszcze lecą w telewizji i który odcinek?
Ja już dawno odpuściłam sobie gotowe, leci kolejny sezon a my z koleżanką nie możemy już od dawien dawna zmusić się do dokończenia poprzedniego - jakoś tak chyba znudziły nas te wszystkie intrygi
Stary 2010-04-24, 16:33   #3478
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już dawno odpuściłam sobie gotowe, leci kolejny sezon a my z koleżanką nie możemy już od dawien dawna zmusić się do dokończenia poprzedniego - jakoś tak chyba znudziły nas te wszystkie intrygi
no widzisz, a ja wszystkie 6 sezonów obejrzałam w necie chociaż niektóre rzeczy też mnie pomału już nudzą

Stary 2010-04-24, 16:37   #3479
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz, a ja wszystkie 6 sezonów obejrzałam w necie chociaż niektóre rzeczy też mnie pomału już nudzą
My też cały czas oglądałyśmy z netu, w tv nie widziałam nawet jednego odcinka, zresztą gdybym miała czekać na kolejne sezony w tv to bym sobie trochę poczekała Tego sezonu, który leci teraz (w stanach znaczy się, nie wiem nawet czy w naszej tv coś jest) koleżanka póki co już nie ściągała bo nie dokończyłyśmy poprzedniego chociaż te odcinki leżą u niej na kompie już ładne kilka miesięcy - jakoś tak nie potrafimy się zmusić, już nawet nie pamiętam co tam ostatnio było
Stary 2010-04-24, 16:39   #3480
'Estelle'

No, jestem z powrotem
W TV [na FOX] leciał ostatnio 16 odcinek "Gotowych".
Nie oglądam w necie, twarda jestem

Aga, nie przejmuj się TŻ'tem
Ja też bez przerwy coś kupuję, ale w tym miesiącu już finito, a w maju jeśli chodzi o kosmetyki to limit: 1szt/tydzień i postaram się nie łazić po drogeriach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości