|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cześć dziewczyny
![]() Ja już po odbiorze świadectwa Ostatni szczebel edukacji osiągnięty Jezuuu, mam nadzieję, że nie będę musiała już iść na żadne studia ![]() Marta, dobre określenie- stojak normalnie zbędny, ale w naszym przyapdku niezbędny ![]() Anulko, witaj po przerwie Zaglądaj częściej Zazdroszczę mieszkania samemu Już widzę jaki tu będę miała Sajgon jak mały się urodzi Wiecznie ktoś: to zrób tak, to tak, a czemu to macie tu itd. ![]() Cytat:
atomufko, szczęśliwej podróży! ![]() Madzia, ja, po moich doświadczeniach, wiem już jak ważne jest konsultowanie się w jednej sprawie z kilkoma lekarzami... Tak czytam co Ci tu dziewczyny radzą i myślę sobie, że jak tacy już jesteśmy, że jak lekarz nam powie, że wszystko w porządku, to nie szukamy konsultacji, a jak mówi,k że coś nie tak, to szukamy porady kogoś innego Mój 3 lata mi wciskał kit o powiększonym gruczole Bartholina i nie myślałam o skonsultowaniu tego, nie miałam powodu, żeby mu nie wierzyć. Tylko przez przypadek trafiłam do innego lekarza i okazało się, że to nowotwór...Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem co z wielkością tego mojego brzucha- jedni mówią, że spory, a inni, że mały ![]() anika, fajnie, że trafiłaś na konkretnego lekarza, który Cię kompleksowo zbadał ![]() I masz rację- ceny oprawek i szkieł powalają... Dobrze, że ja nie muszę nosić ![]() Aaaaaa, kolejna! ![]() Cytat:
![]() Wow, ileś my się zasłuchały o tym egzaminie, a tu 4,5! Rychtyk giganciara ![]() To już będziesz się z pięknym brzuchem bronić 8. miesiąc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() India muszę sobie sprawdzić ten program. |
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
![]() Miłosz razem ze mną skończył studia podyplomowe i zrobił prawo jazdy ![]() Cytat:
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-04-24 o 20:43 |
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-24 o 21:26 |
||
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bronic sie bede dokladnie w 33 tygodniu mam nadzieje ze dam rade
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
dlatego tez pozostajemy przy tej opcji
Cytat:
![]() dasz rade
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
jesli tylko beda pasowac do calosci domu to jak najbardziej - ja tez jestem za luksferami, a ten salon super
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
aj dziewczyny...miałam taki ambitny pan na dziś, że poczytam Was i popiszę z Wami...a tu dupa z planów..
Poszłam na ogród po 11, wyhakałam kawałek ziemi po poziomki, kawałek pod kwiatki. Ten pod kwiatki był tak porośnięty chwastami a tyle korzeni że szpadla użyć musiałam, ale dałam radę no i jak wróciłam do domu, to siadam do kompa i co pupa internet mi nie działa.. tzn nie działał, ale nie było go odkąd wróciłam do teraz. Mało tego, telefon też mi nie działał India mnie marzy się ściana w domu z luksferów(?) ale ostatnio mnie łapie mega dół w związku z naszym kątem na ziemi...chyba że sobie kąt pod wiaduktem znajdziemy bo kredytu raczej nie dostaniemy, zanim moglibyśmy się starać o kredyt to musielibyśmy spłacić ten co mamy teraz. A jak spłacimy to tż będzie miał 37lat
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
milego dzionka jutro w Poznaniu Cytat:
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też to pasuje
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu częściej do nas nie wpadasz???? pisz co tam u Ciebie!A ja dziś gadałam z kierownikiem i mówię mu, że co mnie zatrudnił żeby mnie teraz pilnować 'nie agatka to nie tak, po prostu chcę ominąć temat z kiedyś tam, jak narzekali, że wolno robisz, że źle robisz itp... ' mówię, na akord nie robię, co mam do zrobienia zrobię, ale nie z wywieszonym jęzorem!! no trochę podyskutowaliśmy sam na sam i mówił żebym do siebie nie brała wszystkiego itp... no mam nadzieje, bo czuję się jak na obserwacji czy mi przypadkiem brzuszek nie rośnie ![]() ale już dziś zdołowana jestem i płaczliwa... zmęczona, i jutro 7 dzień... ja już nie wiem jak się nazywam a jutro na 11 wrrrrrr i do tego nudy Jeszcze tż mnie wkurzył ostro, bo dzwoni że będzie po mnie bo akurat jest u J. bo tam miał mu jakąś kartę dać a ja mówię, że wychodzę z pracy na busa, bo mam co godzinę, a on że max 20 min i będzie.... no to po 10 min piszę że ja nie będę czekać na niego itp a on, że 'jedzie' dzwonie 5 min później, i słyszę głos kolegi w tle i jeszcze nie wyjechał!!!!!!!!!! jak mnie szlag trafił to myślałam, że wyjdę z siebie!!! szłam i ryczałam i powiedziałam, że sama se wrócę na piechotę!! ale po niecałym kilometrze zrezygnowałam i w końcu wsiadłam do samochodu a on przepraszał ale jestem złaaaaaaa ![]() i zmęczona ![]() ale to może hormony szaleją i coś się dzieje w brzuszku ![]() anika222 mi też jak lekarz zakroplił oczy to miałam źrenice jak spodki i nic nie widziałam, ani z daleka ani z bliska ![]() india83 kochana zainstaluj sobie w pracy simsy ale co jak co, bardzo efektowna praca!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-04-25 o 00:01 |
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki a Wy nadal śpicie???
ja wstałam, nieprzytomna jestem, ale jako tako wypełzłam z łóżka i podpuchnięte oczy mam nie dla mnie takie maratony ![]() Piękna pogoda się zapowiada, na razie zimno bo w cieniu 10 stopni, ale może później będzie ładniej ![]() Zmykam do pracy bo już na mnie czas
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie spie walsnie zajadam sie chlebkiem z dzemem ostatnio mam fazy na dzem moge go jest w kolko
![]()
|
|
#1458 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wczoraj byłam z tesciową na naszej działce. bardzo jej sie podobała a ja już latałam i patrzyłam na słonko i mówiłam : tu będzie salon, tu garaz, te drzewka zestawimy, te się wytnie POtem był grill u kolegi wiec wrócilismy dość późno 4 stopnie na dworzu ale nam to wtedy nie przeszkadzało. aa i wczoraj nas TZ rodzina zaprosiła na slub na 31 lipca, wiec juz wiem, co będe robiła na nasza pierwsza rocznicę slubu będe się bawiła na popraswinach albo odsypiła wesele ![]() Cytat:
widzisz, wiedziałam , ze kciuki nie będą potrzebne grarulacje, coraz bliżej końca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację, jak jest dobrze to sie cieszymy a jak coś nie tak to od razu lecimy to sprawdzic a dzis jade do babci i dziadka jejku już się doczekac nie mogę. 5 miesięcy ich nie widziałam
|
|||
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hEY a ja właśnie wcinam wędzoną makrele Wiecie chyba przez to ze jeszcze do tej pory nie miałam tego usg i nie wiem czy wszystko jest dobrze mam okropne sny Wczoraj znowu miałam mdłości ledwo z zakupów wróciłam
|
|
#1461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ;* Cytat:
A TZa to bym chyba ... Agatek ja w pracy nie mam czasu na gry ![]() Cytat:
![]() Przy okazji pojechechalismy na działeczke a tam już się mury parteru wznosza hihi "weszłam do salonu" i te moje wczorajsze aranzacje beda pasowac idealnie, juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla wszystko urzadzac Cytat:
dzis własnie tak było, razem z TZ oprowadzałam mame mowilsmy gdzie bedzie kanapa, TV, piekny sloneczny salon.... ech juz mi odbija
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() takie mysli to u na ciezarowke standard.. ale jak bedzies zpo usg to sie uspokoisz.. ![]() aaa skoro mialas mdlosci to sie ciesz wszystko jest ok
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie wyruszam do babci i dziadka. TZ zadecydował, ze ładna pogoda to idziemy na piechotkę. Mam jakies 4km
a ze dziadek się super czuje po tym sanatorium, to go tez na działkę zabieramy (ale juz dziadka samochodem) . Jak sie dowiedział, to podobno juz w oknie stoi (tak babcia mówiła) i czeka na nas
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Sysunia z wedzonymi rybami, z serkami plesniowymi lepiej na poczatku uwazac Bylismy dzis z moim tata 30 km od mojego miasta w takiej wiosce po akt chrztu Tz, bo nie mozemy spisac protokolu bez tego (a zostalo lekko ponad miesiac do slubu!). I głup.i ksiadz Tz nie dal!!powiedzial, zeby sobie przyjechal w tygodniu. Tz powiedzial, ze pracuje i nie ma kto go przywieźć, bo nie mamy auta, ze ewentualnie wysle wujka, ktory mieszka w wiosce obok. A ksiadz, ze go to nie interesuje, ze ma byc osobiscie ile by mu to zajelo- 10 min?to juz u mnei w miescie ksieza sa bardziej ludzcy
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!
Rybulka gratuluję ukończenia uczelni ![]() India ale zdolniacha z Ciebie fajny ten salonik... trzeba mieć metry żeby taki sobie urządzić ... jak dobrze pójdzie to całe moje mieszkanie będzie miało 48 ![]() Miałam wczoraj zajrzeć do Was ale miałam masakryczny dzień. Skończyłam pracę o 15 poszłam do mamy posiedziałam u niej do 17 a potem wyciągnęłam do galerii do Tesco. Połaziłyśmy zjadłam pysznego loda bananowo czekoladowego gałkę hmmm pychotka.Mama kupiła mi arbuza też był pyszny.Potem poszłam jeszcze na chwilkę do mamy a potem zaciągnęłam mamę do siebie żeby pokazać jej jakie dostałam ciuszki od mojej szefowej. No i otwieram szafkę bo Tż tam włożył te ciuszki , które już uprałam a tu oglądamy je a one prawie wszystkie wilgotne i leżały tam 2 dni!!! Na szczęście nic się nie stało. Nie zaśmiergły się ani nic... więc od razu wzięłam żelazko nastawiłam prawie ma maxa i zaczęłam to prasować , żeby po pierwsze wyschły a po 2 wydezynfekowały w razie czego... Nooo i jak to prasowałam to skończyłam po 1.5 godziny. Tak mnie nogi bolały po tym całym dniu że szok! A do tego to prasowanie, byłam wczoraj nieprzytomna a nogi miałam jak z betonu!!! Tż przyszedł po 23 z pracy a ja po prostu już mówić nie mogłam ze zmęczenia !!! A dziś byłam na Targach Matki i dziecka i była taka loteria fantowa na fundację "Mam marzenie " i los był za 10 zł a że było mało zwiedzających bo było rano to Pani powiedziała że nie muszę losować nagrody tylko sobie wybrać a ona i tak poleca mi nawilżacz powietrza Emmerson Baby w kształcie świnki. No i wzięłam go bo wydawał mi się bardzo fajny, ultradźwiękowy ... którego wartość jest 200 zł !!! |
|
|
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko robisz w programie ooo super!!! ze tak się udało z tym nawilżaczem dobrze, że z ubrankami nic się nie stało!
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Noo całe szczęście z tymi ubrankami bo jak by mi się tak popsuły to nie wiem !!! Trza było by na gotowanie nastawić a te ubranka to max na 60* mogę nastawić.
|
|
|
|
#1468 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki, biorę się za nadrabianie
![]() Żabcia - z Krakowa do Mielna jechaliśmy ponad 11 godzin, z czego większość przespałam ![]() Anika – fruzurka całkiem fajna, ale myślę że dobrze że wracasz do blondu. Śliczna z ciebie dziewczyna, a ten kolor teraz przygasza Cię troszkę. A fryzura dla męża – może taki mini irokez? Podgala się głowę po bokach (no nie do łysa ) zostawiając dłuższe włosy na środku I czubku głowy. Te zostawione stopniuje się od strony ucha krótsze, na czubku najdłuższe, - powstaje taki pas przez głowę przy czym tył jest podgolany na początku do trójkąta. Nie wiem czy coś z tego zrozumiesz, ale po latach cięcia maszynką mój Tż przed ślubem tak się obciął, bardzo mu się spodobało I fryz został do dzisiaj. Daysy – Twoja teściowa jest po prostu .... aż brak słów. Madzialenka – spróbuj na ten swój katar Ibuprom Zatoki – tż ma czasem problem z zatkanym nosem, bierze Ibuprom plus inhalacja z ziołami I wszystko ładnie schodzi. Madzia, a może świadek chciał z Tż pogadać po męsku? Bez towarzystwa? Nie zawsze trzeba się spotykać w parach.Nie ma się o co wkurzać. Ana*** - lepiej się pytać niż robić źleJ Szczególnie, że masz tu sporo koleżanek po fachu. Jak to mówią „Kto pyta nie błądzi”. Monarika – nie taki ginekolog strasznyJ teraz tylko pamiętaj, aby regularnie chodzić. Baja 86 – a ja myślę, że dzieci seplenią i generalnie mówią brzydziej i z mniejszym zasobem słownictwa, ponieważ rodzice nie poświęcają im tyle czasu co nam kiedyś poświęcali, nie czytają bajek - włączają telewizor, może też rzeczywiście przez te słoikowe papki, podawane już dużym dzieciom, które nie wyrabiają sobie w ten sposób mięśni w buzi. Ania – dobrze, że z tatą na szwach się skończyło! Może skoro był wcześniej nieostrożny to teraz się nauczy. Atomufka, Madzia – jak się pracuje w Holandii to nawet jak się nie pracowało w Polsce, trzeba się w Polsce rozliczyć. Holandia ma inną umowę z Polską niż Anglia czy Irlandia. Tyle, że w większości przypadków podatek, który trzebaby było dopłacić w Polsce objęty jest amnestią i się nic nie płaci (ale nie zawsze tak jest). Niestety zwrot nadpłaconego podatku w Holandi trzeba w Polsce wykazać również i od niego już trzeba podatek, który objęty amnestią nie jest. Chore. Żeby nie musieć się rozliczac w Polsce, trzeba przenieść swoje centrum interesów życiowych do Holandii, a to się da zrobić i wykazać przy dłuższych pobytach. Misqa – teraz przynajmniej widać przyczynę mdłości
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
ja makrelke już wcinam 3 dzień
wiem, że serki pleśniowe idą w odstawkę, ale moja makrelka???????
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA
bede sie chwalic maz mnie obfotografowal z kazdej strony sobie mnie poogladacie.. 24 tydzien i 4 dzien czyli 25 3 kg na plusie a to my Klusia i Kopytko (oczywiscie ja to Klusia a brzuszkowy Patryk to kopytko ) tak maz nas nazywa P.S. nie przejmujcie sie tlem przygotowujemy sie do remontu a nie chcialo mi sie bawic i go zmieniac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Ostatni szczebel edukacji osiągnięty 
Zazdroszczę mieszkania samemu 
Mój 3 lata mi wciskał kit o powiększonym gruczole Bartholina i nie myślałam o skonsultowaniu tego, nie miałam powodu, żeby mu nie wierzyć. Tylko przez przypadek trafiłam do innego lekarza i okazało się, że to nowotwór...
Dobrze, że ja nie muszę nosić

internet mi nie działa.. tzn nie działał, ale nie było go odkąd wróciłam do teraz. Mało tego, telefon też mi nie działał
bo kredytu raczej nie dostaniemy, zanim moglibyśmy się starać o kredyt to musielibyśmy spłacić ten co mamy teraz. A jak spłacimy to tż będzie miał 37lat

mam nadzieje, że mnie pamiętacie