|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
wyrzuciłam całą szafę, żeby nie musieć patrzeć na ubrania, o których mówiłeś ładne. zmieniłam kolor włosów, żeby nie widzieć obrazów, w których się nimi bawiłeś i gładziłeś. nie wychodzę z domu, żeby nie musieć cię widzieć. a mimo to, kiedy zamykam powieki choć na chwilę, pojawiasz się na nich ty. przygryzam usta z tęsknoty do ciebie, a one puszczają krople krwi na białą sukienkę. ____________ + happyend - lustereczko kochany talencie ; * |
|
|
|
#2492 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
dziewczynki ale mi poprawiłyście humor
![]() wchodzę na forum, a tu pochwały od najlepszych ![]() ciiri dresowa happyend Toogether93 - straaasznie się cieszę ! ![]() Frutellka xD - ![]() szkoda że rozsypanych uczuć nie można jak puzzli poskładać. powiedział 'mała,muszę przemyśleć parę spraw' i tyle go widziałam. i będę oszukiwać samą siebie, że jestem szczęśliwa dopóki w to nie uwierzę. plastikowe szczęście, jest lepsze niż żadne. I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
/ marzyłam, że będziesz ze mna i nigdy nie odejdziesz .
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-04-25 o 14:33 |
|
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
xsxs - od najlepszych ? kochana ; * 4 które wymieniłaś tak ale ja to nie ; D
Tobie i pozostałym nigdy nie dorównam < 3 czekoladowe szczescie - Aaaj! <3 ' ciekawe jak się zachowujesz gdy ktoś wypowiada moje imię lub cos o mnie mówi.. ' jeśli mnie kochasz obiecaj mi, że zabierzesz mnie na drugi koniec świata. ' Z Tobą nigdy już na zawsze.. ' Tak długo czekałam i teraz się nie poddam. |
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
i nawet wódka nie pomoże.
chyba nie wiedziałam, że telewizja kłamie. uroda to nie wszystko, Złotko.
|
|
#2495 |
|
Rozeznanie
|
Ilekroć wyrzekasz się czegoś, wiążesz się z tym na zawsze. 'Żyjemy w krótkich przebłyskach adrenaliny. Reszta to śpiączka codzienności.' Nikt nie kazał wierzyć spojrzeniom wymienionym niechcący. Kiedyś będziemy wiedzieć, dlaczego nie byliśmy sobie przeznaczeni. 'Wieczność może zaczekać, chcemy tylko popatrzeć na niebo.' ... te chwile w pamięci mieć, jak zdjęcie. Jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. 'Nie sen jest najgorszy, najgorsze jest przebudzenie.' '(...) jesteś płaskim listem, który można całować nie czując nic.' 'Przeszłosc zatem brutalnie kopała w okno dnia dzisiejszego.' 'Hey, read my lips, cause all they say is kiss, kiss, kiss.' ;] Widok wspomnień w piwnych tęczówkach i chwil, które nadejdą. Pięciosekundowa pewność, że pamiętasz. Nikt nie kazał wierzyć spojrzeniom wymienionym niechcący. Ktoś wczoraj spojrzał mi w sumienie, zrobił szpetną minę i uciekł.
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Warto było się spotkać, aby dowiedzieć się, że istnieją takie oczy jak Twoje.
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
człowiek wypowiedzianym słowem się dławi, mimo to serce nadal krwawi.
ludzie zawodzą, tak się po prostu dzieje. i tak się będzie dziać zawsze, niestety. nie mów, jak bardzo mnie kochasz. spraw, bym nigdy w to nie zwątpiła. miłość z prawdziwego zdarzenia. nie głupkowate opisy znalezione w internecie, byleby tylko jak najpiękniej o nim napisać. szkoda, że nie swoimi słowami. nie pozwól mi tracić czasu na bzdury.
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
Rozdawał miłość każdej z nas a później mówił każdej w twarz, że kocha wszystkie bo nie ma limitu na miłość.
Zamykam oczy by widzieć przyszłość, wszytko co było i tak mi się przyśni. Zabić uczucie można tylko raz, lecz zabijać przez lata poranków. Nie chcę Twego serca w zastaw. Chcę je na miłość, na wieczność. Szykuję się na nasz ślub bo będzie to w ten dzień, w to piękne święto tak dumnie zwane świętym nigdy. Można zniszczyć serce, oddać niechciane, ale żeby położyć na półce w kurzu i zapomnieniu? Jeśli jesteś moją drugą połówką to ja chętnie znajdę tą trzecią.
|
#2500 |
|
Rozeznanie
|
xsxs, RozowaSkeyterka, _patrysiowa, _ZaagubiOna_ -tak,wy talenciary
Missi_16- <33 `Ej, mała. Kocham cię - w końcu ci się coś od życia należy. `Siedząc na zielonej trawie i oglądając chmury wspominała, jak kiedyś z nim odgadywali kształty chmur. `To piękne, że na świecie są jeszcze ludzie, dla których istniejemy. `Patrząc w gwiazdy szukała konstelacji ich miłości. Musiało to być serce przełamane na pół. `Kotku. Nie marudź, tylko mnie pocałuj. -Chyba dam sobie z nim spokój. -Ale widzę, że on cię kocha. Ten jego smutek, to reakcja na twoje rozmowy z innymi. To samo mówi za siebie -Nieprawda. -Aj.. Szkoda, że nie widzisz jak on na ciebie patrzy..
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
czarnaalbk - jeszcze Ty najlepsza
dziękuję ![]() dreams_x33 - bardzo się cieszę z tego powodu ![]() _ZaagubiOna_ - nie spodziewałabym się ![]() istny_paradoks, Martusssia, UpsentMinded - okradłam ![]() _______________________
Robiła wszystko, by było dobrze, lecz to było tylko stratą czasu. Mówiąc o Nim Jej twarz promienieje. Myśląc o Jego promyczkach w oczach, na Jej twarzy pojawia się uśmiech. Jesteś moim źródłem szczęścia.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-25 o 15:12 |
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
`brał mnie za tą grzeczną dziewczynkę, dopóki nie zobaczył mnie z papierosem w ręku i plastikowym kubkiem wypełnionym tanim winem.
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
:pjona: <3 ___________ my ♥ is so tired /moje serce jest takie zmęczone/ A B C D E F
G H I J K L Ł M N ♥ P Q R S T U W X Y Z girls are superheroes! who else could bleed for 5 days and not die? /dziewczyny są superbohaterkami! kto jeszcze potrafi krwawić przez pięć dni i nie umrzeć?/ let's find some beautiful place to get lost /znajdźmy jakieś piękne miejsce, w którym moglibyśmy się zgubić/
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
to jest właśnie ta wartość, w którą zawsze będę wierzyć. i nim cokolwiek teraz ci powiem… to nic nie zmienia, bo perspektyw chyba już nie ma. jeżeli wiesz co dalej robić chcesz. jeżeli w swoim sercu, serce masz. może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz… nie wszystko jest takie, jakie wydaje się być. co dla mnie skarbem, dla ciebie było piaskiem na plaży rozsypanym.
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
stawiam dziś obok wczoraj, zapijam wódką jutro. to Twoja druga szansa jesteś ukryty w croissantach. pod ławką wypalone na spółkę papierosy, pusta butelka wina za 7,50. och, dziękuję Ci za te dni. słyszę Twój śmiech radosny odbity od gorących, betonowych bloków.
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
dobra wracam do Was bo mi smutno bez Was ;pp
oczywiscie nikt nie zauważył ze zniknełam ;pp Pomimo wszystko Cię kocham . Hazard... teraz już wiem , że wciągnąłeś się w to gówno. Czasem chce być w szpitalu , bo chciałabym wiedzieć kto mnie odwiedzi i kto jest tak na prawdę moim prawdziwym przyjacielem. Każda chwila spędzona z Tobą to wrażenie , że nie przyznając sie do uczuć , kochasz mnie a ja Ciebie . Osobny egzemplarz moich uczuć . |
|
|
|
#2507 |
|
Przyczajenie
|
' Może to wkurzać, kiedy patrzą Ci na ręce
Niech sobie patrzą, dla nich lepiej już nie będzie. ' Bo czas mija, błędy uczą i odwrotnie. Jutro nie rozmijam, wczoraj czasu przecież już nie cofnę.. ' Żyjemy z klątwą uzależnień na barkach Niby łatwo coś zmienić, jednak siły już brak nam. ' Żyjemy w epoce, gdzie bliski nam koniec, a prawda jest taka, co ma wisieć nie utonie. ' Mały, szary człowiek. ; ] ' Nie daj się manipulować, zawsze masz o jedno wyjście więcej, niż Ci się wydaje. ' Boże ludzie starzeją się marzenia nikną ja chcę tylko swoim bliski zapewnić wszystko.. |
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
`Przytul mnie gdy tego potrzebuje,weź ten bagaż,a Ty patrz Boże jak się to robi gdy nie pomagasz `.
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
otojest , dresowa - wspaniałe.
_____ twój zapach unoszący się w powietrzu. he does not have the usual brown eyes , he has amazing brown eyes. lód w mojej krwi rani moje żyły. // Pezet - Źrenice. Nie rozumiem słów którymi mówią do mnie inni. Ich pragnień, ich gestów, ich wyrazów, ich twarzy, ich prawdy, ich szczęścia, chyba nawet ich marzeń. // Pezet - Źrenice. Wypluwam krew otwartą raną w moim sercu, nie chcę umierać, a samotność jest mordercą. // Pezet - Źrenice.
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
gdzie jest hoe ?
'Jestem chora, zmęczona, zasmarkana, stęskniona, zapłakana, wykończona Twoimi kłamstwami.. Rób tak dalej to skończę najpierw z Toba później z nia a na końcu ze sobą. aa! Trzymajcie mnie bo go uduszę ! Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-25 o 16:00 |
|
|
|
#2511 | ||
|
Rozeznanie
|
We can hide. We'll never lie. I'll always see into you. | Możemy się schować. Nigdy nie skłamiemy. Zawsze będę widziała Cię.
Frutellka xD bardzo miło. ![]() Cytat:
Cytat:
w tym samym mieście mieszkamy, że tak dobrze moje życie znacie ?
![]()
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
moje marzenia legły w gruzach, kiedy Ty pocałowałeś ją w usta.
- spójrz! zobacz jakie ma ładne oczy! - piękniejsze są, gdy promienieją uśmiechem! - więc dlaczego dajesz im powód do płaczu?
|
#2513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
_________________________ I wish eyes could speak what my heart feels for you.
(ang. żałuję,że moje oczy nie mogą mówić tego co czuję do Ciebie) love is born with a smile, grows with a kiss and dies with a tear (ang.miłość rodzi się z uśmiechem, rośnie z pocałunkiem i umiera z łzą) |
|
|
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam tymbarka, a pod nakrętką napis 'On Cię kocha'.
zdenerwowałam się. nawet tymbark się ze mnie nabija...
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
marikab - a kradnij ile zechcesz.
![]() Zawsze znajdzie się ktoś kto uzupełni braki, kto podniesie na duchu, za to dzięki chłopaki. Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce. Ludzie mają oczy. piątego zrobisz w ch*ja, szósty Cię zaskoczy. Choke this love./ Udław się tą miłością. I have rules about the betrayal./ Mam zasady co do zdrady możesz piszczeć, możesz jęczeć i skomleć, nawet słowem o Tobie nie wspomnę.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-04-25 o 16:48 |
|
|
|
#2516 |
|
Marudziara
|
Koncepcje są zazwyczaj dwie – albo się musi, albo się chce?...
Przypadku przelotnością dostrzegać drżenie zmysłów... Wśród sylab pobojowiska odnaleźć wczorajsze słowa ... Czarowność głupiej pamięci z bagażem dat ... Układam słowa w wieżowce...
|
#2517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie żebym się czepiała albo coś, tylko wszystkie opisy z mojego fbl, nawet notki po kolei, a dopiero co na wizażu były, bo wszystkie biorę stąd. To tak na przyszłość, żebyś wiedziała,że dodając jakiś opis na fbl, każdy jest z wizażu. ![]() * Ruch powiek odkrywa oczy.
Słychać tylko Twój oddech. Teraz Ty chodzisz po swoich błędach. Moja osoba, uzależniła się od Twojej osoby.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-04-25 o 16:54 |
|
|
|
|
#2518 |
|
Raczkowanie
|
szczęściem jest kolor jego oczu, jego śmiech, jego obecność . <3 .
|
|
|
|
#2519 |
|
Marudziara
|
Coś dłuższego :
Szybkonogie chodniki, rozgadane ławki, zdyszane sypialnie, schody zabiegane, zmęczone biura na zawał obowiązków, wszystko to na nic, gdy pozostawione sobie. Jestem architektem słowa, nadaję kształty bezimiennej przestrzeni. I kilka krótkich opisów : Między "nie" i "mnie" robi ułamek, pauzy, zawiesza głos
|
#2520 |
|
Zadomowienie
|
Odzew. Teraz moja kolej. Ja dytuję reguły gry. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

nie spodziewałabym się