Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-25, 20:35   #1501
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
no to jeszcze raz gratuluje
bronic sie bede dokladnie w 33 tygodniu mam nadzieje ze dam rade
Moja droga, jak ja dałam radę zdać egzamin na prawo jazdy w 37 tygodniu ciąży, to Ty spokojnie się obronisz w 33 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
(...)
Wiecie chyba przez to ze jeszcze do tej pory nie miałam tego usg i nie wiem czy wszystko jest dobrze mam okropne sny Co chwile mi sie śni coś strasznego z moim skarbem dzis mi sie śniło ze było martwe po urodzeniu i ze nikt nie widział ze ja nosze martwe dzidzi ja juz świra dostaje <płacze> Mam nadzieje ze takie sny do na dobre sie snia a nie na złe

Wczoraj znowu miałam mdłości ledwo z zakupów wróciłam
To normalne, po prostu martwisz się i tyle. Jak już będzie po USG, to sie uspokoisz i odetchniesz pełną piersią

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
(...)
Bylismy dzis z moim tata 30 km od mojego miasta w takiej wiosce po akt chrztu Tz, bo nie mozemy spisac protokolu bez tego (a zostalo lekko ponad miesiac do slubu!). I głup.i ksiadz Tz nie dal!!powiedzial, zeby sobie przyjechal w tygodniu. Tz powiedzial, ze pracuje i nie ma kto go przywieźć, bo nie mamy auta, ze ewentualnie wysle wujka, ktory mieszka w wiosce obok. A ksiadz, ze go to nie interesuje, ze ma byc osobiscie
ile by mu to zajelo- 10 min?to juz u mnei w miescie ksieza sa bardziej ludzcy
Jak się ktoś uprze, to umie człowiekowi namieszać... Nie ma co, fajny ksiądz

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!!
Rybulka gratuluję ukończenia uczelni
(...)
Miałam wczoraj zajrzeć do Was ale miałam masakryczny dzień.
Skończyłam pracę o 15 poszłam do mamy posiedziałam u niej do 17 a potem wyciągnęłam do galerii do Tesco.
Połaziłyśmy zjadłam pysznego loda bananowo czekoladowego gałkę hmmm pychotka.
Mama kupiła mi arbuza też był pyszny.
Potem poszłam jeszcze na chwilkę do mamy a potem zaciągnęłam mamę do siebie żeby pokazać jej jakie dostałam ciuszki od mojej szefowej.
No i otwieram szafkę bo Tż tam włożył te ciuszki , które już uprałam a tu oglądamy je a one prawie wszystkie wilgotne i leżały tam 2 dni!!!
Na szczęście nic się nie stało. Nie zaśmiergły się ani nic... więc od razu wzięłam żelazko nastawiłam prawie ma maxa i zaczęłam to prasować , żeby po pierwsze wyschły a po 2 wydezynfekowały w razie czego...
Nooo i jak to prasowałam to skończyłam po 1.5 godziny.
Tak mnie nogi bolały po tym całym dniu że szok! A do tego to prasowanie, byłam wczoraj nieprzytomna a nogi miałam jak z betonu!!!
Tż przyszedł po 23 z pracy a ja po prostu już mówić nie mogłam ze zmęczenia !!!
A dziś byłam na Targach Matki i dziecka i była taka loteria fantowa na fundację "Mam marzenie " i los był za 10 zł a że było mało zwiedzających bo było rano to Pani powiedziała że nie muszę losować nagrody tylko sobie wybrać a ona i tak poleca mi nawilżacz powietrza Emmerson Baby w kształcie świnki.
No i wzięłam go bo wydawał mi się bardzo fajny, ultradźwiękowy ... którego wartość jest 200 zł !!!
Dziękuję
Gratuluję nawilżacza Tobie się darzy- ciuszki za taniochę, a teraz nawilżacz

Cytat:
UWAGA
bede sie chwalic
maz mnie obfotografowal z kazdej strony sobie mnie poogladacie.. 24 tydzien i 4 dzien czyli 25 3 kg na plusie

a to my Klusia i Kopytko
(oczywiscie ja to Klusia a brzuszkowy Patryk to kopytko ) tak maz nas nazywa

P.S. nie przejmujcie sie tlem przygotowujemy sie do remontu a nie chcialo mi sie bawic i go zmieniac
Wow Jakie seksowne te niektóre zdjęcia I pępek już Ci wybałuszyło
Jezuuu, a kolor Twoich włosów w połączeniu z kolorem bluzki

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko, Martucha, powiem Wam, że z brzuszkami wyglądacie ślicznie!
(...)
(...)

Baja, rzeczywiście, urocza ta kobietka od wpisów Niektórzy uwielbiają czuć "władzę"
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:41   #1502
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Rybulko bo ja to mam takie głupie szczęście w lotto mi się nie udaje wygrać ale za to czasem natrafiam na fajne okazje
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:43   #1503
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

a Ci co?
A Maju ... z małżem wczoraj była wojna ...już się prawie wyprowadziłam nawet ... teraz już jest ok, ale psychicznie pól dnia to leżałam na deskach i dochodziłam do siebie...

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:44   #1504
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Martucha fajny brzusio
.
dziekuje.. a babka.. no coz szkoda slow... niestety niktorym na uczeloni palma odbija... ale dasz rade trzymam kciuki zebys sie zalapala na ten wpis..

ktosia86 domi7ks MisQa Madzialenka dziekuje

Cytat:
Jestem już w domu
Marta piękny brzusio, mój brat mnie dziś obfotografował i z gołym brzuchem też
On ma zarąbisty profesjonalny aparat , i mam takie w lustrze ... mam nadzieje , że dobrze wyszły bo narzekał na światło .
A jak wyszły to będę miała super pamiątkę
dziekuje i poka fotki

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Moja droga, jak ja dałam radę zdać egzamin na prawo jazdy w 37 tygodniu ciąży, to Ty spokojnie się obronisz w 33 tygodniu
Wow Jakie seksowne te niektóre zdjęcia I pępek już Ci wybałuszyło
Jezuuu, a kolor Twoich włosów w połączeniu z kolorem bluzki
jak Ty tak mowisz to napewno dam
aaaa fotki no wiesz maz robil wiec sie usmiechalam do niego....
Stary 2010-04-25, 20:50   #1505
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A ja własnie wyruszam do babci i dziadka. TZ zadecydował, ze ładna pogoda to idziemy na piechotkę. Mam jakies 4km a ze dziadek się super czuje po tym sanatorium, to go tez na działkę zabieramy (ale juz dziadka samochodem) . Jak sie dowiedział, to podobno juz w oknie stoi (tak babcia mówiła) i czeka na nas
Widzisz jak sie stesknili za wnuczkami

Cytat:
Cześć!!
Rybulka gratuluję ukończenia uczelni
India ale zdolniacha z Ciebie fajny ten salonik... trzeba mieć metry żeby taki sobie urządzić ... jak dobrze pójdzie to całe moje mieszkanie będzie miało 48

Miałam wczoraj zajrzeć do Was ale miałam masakryczny dzień.
Skończyłam pracę o 15 poszłam do mamy posiedziałam u niej do 17 a potem wyciągnęłam do galerii do Tesco.
Połaziłyśmy zjadłam pysznego loda bananowo czekoladowego gałkę hmmm pychotka.
Mama kupiła mi arbuza też był pyszny.
Potem poszłam jeszcze na chwilkę do mamy a potem zaciągnęłam mamę do siebie żeby pokazać jej jakie dostałam ciuszki od mojej szefowej.
No i otwieram szafkę bo Tż tam włożył te ciuszki , które już uprałam a tu oglądamy je a one prawie wszystkie wilgotne i leżały tam 2 dni!!!
Na szczęście nic się nie stało. Nie zaśmiergły się ani nic... więc od razu wzięłam żelazko nastawiłam prawie ma maxa i zaczęłam to prasować , żeby po pierwsze wyschły a po 2 wydezynfekowały w razie czego...
Nooo i jak to prasowałam to skończyłam po 1.5 godziny.
Tak mnie nogi bolały po tym całym dniu że szok! A do tego to prasowanie, byłam wczoraj nieprzytomna a nogi miałam jak z betonu!!!
Tż przyszedł po 23 z pracy a ja po prostu już mówić nie mogłam ze zmęczenia !!!
A dziś byłam na Targach Matki i dziecka i była taka loteria fantowa na fundację "Mam marzenie " i los był za 10 zł a że było mało zwiedzających bo było rano to Pani powiedziała że nie muszę losować nagrody tylko sobie wybrać a ona i tak poleca mi nawilżacz powietrza Emmerson Baby w kształcie świnki.
No i wzięłam go bo wydawał mi się bardzo fajny, ultradźwiękowy ... którego wartość jest 200 zł !!!
Fajny prezent czemu ja nic nie wygrywam
Cytat:
UWAGA
bede sie chwalic
maz mnie obfotografowal z kazdej strony sobie mnie poogladacie.. 24 tydzien i 4 dzien czyli 25 3 kg na plusie

a to my Klusia i Kopytko
(oczywiscie ja to Klusia a brzuszkowy Patryk to kopytko ) tak maz nas nazywa

P.S. nie przejmujcie sie tlem przygotowujemy sie do remontu a nie chcialo mi sie bawic i go zmieniac
Ale sliczny brzusio i z ciebie dziewczyna nie moge napatrzeć się na te twoje włoski
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:51   #1506
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Rybulko bo ja to mam takie głupie szczęście w lotto mi się nie udaje wygrać ale za to czasem natrafiam na fajne okazje
W ogóle, fajne takie targi! Nie słyszałam jeszcze

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A Maju ... z małżem wczoraj była wojna ...już się prawie wyprowadziłam nawet ... teraz już jest ok, ale psychicznie pól dnia to leżałam na deskach i dochodziłam do siebie...

Niech teraz będzie tylko lepiej

Cytat:
(...)
jak Ty tak mowisz to napewno dam
aaaa fotki no wiesz maz robil wiec sie usmiechalam do niego....
Spoko, wielka siostra Ci to mówi
Stary 2010-04-25, 20:57   #1507
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Niech teraz będzie tylko lepiej
Taką mam cichą nadzieję ...
Sorka że tak egoistycznie dzisiaj i nikogo nie cytuję, ale nie mam siły nadrobić z tych 2 dni zaległości.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-25, 21:01   #1508
iwka28
Wtajemniczenie

India - po to jest forum, żeby sobie poględzić Ja bym nie dawała ubikacji i umywalki na jednej ścianie, bo zrobi Ci się slalom do WC - wszystko będzie uchane w jednym kącie, a druga połowa łazienki wolna. A jak chcesz podwieszaną (co Ci z całego serca polecam, to potrzebujesz troszkę miejsca na ukrycie stelaża za obudową kartonowo - gipsową, co jeszcze zajmie przestrzeń. Zrobiłabym umywalkę na wprost wejścia, po drugiej stronie ubikacja (nad nią możesz zrobić półki z płyty kartonowo - gipsowej) i grzejnik na ścianę na ręczniki. Reszta graciarni do pomieszczenia pralni, łącznie z koszem na brudne pranie.

Baja - nie przejmuj się "profesorami" z uczelni - pomyśl, że już nie długo.

Madzia - byłaby wdzięczna Mam 15 m tarasu i zabiera się za jego zagospodarowanie (na razie mam leżak, szt. 1 ) i potrzebuję pomocy.
Wczoraj kupiłam nasiona ziół, ziemię i mam plan zasiać to w doniczkach. Mam nadzieję, że ładnie urośnie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:01   #1509
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziewczynki padam wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczke rowerowa na 20 km co dla mnie jest sporo ale tak akurat zmeczona wracam a dzis rano zamiast na targ jechac to Tż znów mnie na rower wyciagnał i 32 km na liczniku przy średniej predkości 16 km /h pól trany po lesie wiec tyłek mi odpada tak sie poobiałam on chyba chce mnie wykończyć
Wróciliśmy głodni ja psy ale akurat na obiad potem przyszedł do nas moj chrzesniak 6 letni i tak nas wymęczył a ze to jego ostatni dzien w Polsce jutro rano leci do Uk nie obyło sie bez płaczu przy pozegnaniu aż mnie serce sciskoło tak płakał
Stary 2010-04-25, 21:03   #1510
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj az tak zle.... przytulam...

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ale sliczny brzusio i z ciebie dziewczyna nie moge napatrzeć się na te twoje włoski
dziekuje ale mi sie milo zrobilo

Cytat:
Spoko, wielka siostra Ci to mówi
teraz to juz napewno tak bedzie.. wlasnie pokazalam Wojtasowi Twoje fotki i powiedzial "ale ma brzuch.. ejj ale fajnie wyglada tak seksownie" hahahaha wiec wiesz.. chyba bede zazdrosna
Stary 2010-04-25, 21:05   #1511
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki padam wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczke rowerowa na 20 km co dla mnie jest sporo ale tak akurat zmeczona wracam a dzis rano zamiast na targ jechac to Tż znów mnie na rower wyciagnał i 32 km na liczniku przy średniej predkości 16 km /h pól trany po lesie wiec tyłek mi odpada tak sie poobiałam on chyba chce mnie wykończyć
Wróciliśmy głodni ja psy ale akurat na obiad potem przyszedł do nas moj chrzesniak 6 letni i tak nas wymęczył a ze to jego ostatni dzien w Polsce jutro rano leci do Uk nie obyło sie bez płaczu przy pozegnaniu aż mnie serce sciskoło tak płakał

ja się kiedyś do siostry wypuściłąm rowerem (24 km w obie mańki) i potem kilka dni nie mogłam sie ruszać
Stary 2010-04-25, 21:05   #1512
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia - z Krakowa do Mielna jechaliśmy ponad 11 godzin, z czego większość przespałam
o to wsumie nie jest tak zle

Dziewczyny ogladalyscie wczoraj walke Adamka?

PMki z 25 lipca dzisiaj mamy 9 miesiecy od Naszego Slubu

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-04-25 o 21:07
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:08   #1513
Rybulka
Zakorzenienie

Właśnie zauważyłam, że jakby się Miłosz urodził 1 maja, to by to było dokładnie 9 miesięcy po ślubie Ale jaja

Cytat:
Taką mam cichą nadzieję ...
Sorka że tak egoistycznie dzisiaj i nikogo nie cytuję, ale nie mam siły nadrobić z tych 2 dni zaległości.
Rozumiemy przecież

Cytat:
Wow, to nieźli z Was kolarze
Ja nawet roweru swojego nie mam
Stary 2010-04-25, 21:08   #1514
iwka28
Wtajemniczenie

India - Twojego kota widziałabym w takiej szafce jak w załączeniu. W ogóle dorwałam katalog firmy Hulsta i mają przepiękne meble, styl raczej nowoczesny. Dla urządzających się:

http://www.huelsta.pl

Nawet nie chcę znać cen

I na ścianę w łazience tą przechodnią, dałabym może farbę albo tapetę do łazienek i coś powiesiła

Corii - będzie lepiej

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-04-25 o 21:09
Stary 2010-04-25, 21:10   #1515
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
teraz to juz napewno tak bedzie.. wlasnie pokazalam Wojtasowi Twoje fotki i powiedzial "ale ma brzuch.. ejj ale fajnie wyglada tak seksownie" hahahaha wiec wiesz.. chyba bede zazdrosna

Nie wiem kto ma byc bardziej zazdrosny- Ty czy ja- bo jak ja pokazałam Twoje fotki TŻowi, to ten się tylko uśmiechnął, więc nie wiem co mu po głowie chodziło
Stary 2010-04-25, 21:15   #1516
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Wow, to nieźli z Was kolarze
Ja nawet roweru swojego nie mam
Ja kupiłam po ślubie rower i zaczęłam jeździć w tamtym roku dopiero bo Tż wcześniej wiec to mój drugi sezon ale Tż mowi ze juz dupa nie jestem jak w tamtym roku coraz lepiej mi idzie choc czasem pod górkę ledwo daje rade
Stary 2010-04-25, 21:16   #1517
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
program vitro- ale wiele elementow w nim brakuje i trzeba kombinowac ale fajne w nim jest to, ze pomieszczenie mozesz oglądac z kazdej strony. niestety po zapisaniu już nic się "nie rusza"
a mozesz podac dokladna nazwe bo nie potrafie znalesc...

Cytat:
juz ogladam

Cytat:

Nie wiem kto ma byc bardziej zazdrosny- Ty czy ja- bo jak ja pokazałam Twoje fotki TŻowi, to ten się tylko uśmiechnął, więc nie wiem co mu po głowie chodziło
hahahahahha faceci
Stary 2010-04-25, 21:17   #1518
Daysy85
Zakorzenienie

Uciekam na CSI na Polsat.
Zjadłam pizze uff objadłam się ale chyba tego mi było trzeba.
Piorę następną turę ubranek, ws między czasie spaliła mi się listwa do , której była włączona pralka. Myślałam , że się już uprało idę tam a tu kupa!
Tż wziął listwę od kuchenki gazowej i podłączył pralkę... patrzę a tu dopiero 10 minut było prania !!!! Jeszcze półtorej godziny .... a ja myślałam , że dziś wcześniej pójdę spać...
Całe szczęście , że pralka się nie spaliła, albo wody nie wylała albo nie wiem co jeszcze.

Nie mam jeszcze tych fotek , brat jak je ściągnie na kompa to prześle mi na pocztę a wtedy na 100% wrzucę Wam do obejrzenia
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:24   #1519
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabciu nawet nie zwróciłam na to uwagi ja to w ogóle liczyłam 1 miesiąc, potem pół roku a teraz to już chyba tylko na rocznice sobie przypomnę, już nie mówię o moim tż

Nam się marzą rowery, ale chyba musimy kupić jakieś taniochy bo na dwa lepsze kasy ni ma.

Ja dzisiaj od 4,30 na nogach...najpierw kot nie dał mi spać, potem nie mogłam zasnąć a na 6,30 miałam budzik nastawiony bo z rodzicami na giełdę jechałam. Kupiłam sadzonki poziomek jutro będę znowu na ogrodzie walczyć ale to z mamą bo moje roślinki wsadzane przeze mnie padają coś nie mam ręki muszę jeszcze jakieś kwiatki kupić ale to we wtorek na targu.

No i jutro wraca już tż

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:24   #1520
iwka28
Wtajemniczenie

Martucha oglądaj, oglądaj Może coś Ci w oko wpadnie - mnie się na przykład podoba strasznie stolik kawowy/ława z serii Mento:

http://www.huelsta.pl/pl_pl/program_pl_pl/pokoj-dzienny/mento/index.html

ten na głównym zdjęciu (jak się załaduje jest z drewnianym blatem, ale jak się przewinie na następne to jest z białym - to ten ).

Daisy - ale masz przygody z tymi ubrankami.

Stary 2010-04-25, 21:45   #1521
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam jeszcze tych fotek , brat jak je ściągnie na kompa to prześle mi na pocztę a wtedy na 100% wrzucę Wam do obejrzenia
bedziemy czekac

Cytat:
Martucha oglądaj, oglądaj Może coś Ci w oko wpadnie - mnie się na przykład podoba strasznie stolik kawowy/ława z serii Mento:

http://www.huelsta.pl/pl_pl/program_pl_pl/pokoj-dzienny/mento/index.html

ten na głównym zdjęciu (jak się załaduje jest z drewnianym blatem, ale jak się przewinie na następne to jest z białym - to ten ).

Daisy - ale masz przygody z tymi ubrankami.
tez mi sie on podoba ta poleczka pod spodem wogole fajny ma ksztalt i styl
Stary 2010-04-25, 21:48   #1522
atomufka
Zakorzenienie

witam dziewczyny .Melduje sie juz z Polskitroche mnie rozczarowala pogoda ,bo zimno , u nas na wyspie cieplej
Jutro wyruszamy w poszukiwaniu mieszkannasza babka od kredytu stwierdzila ze niezle z nas wariaty po tym jak jej powiedzielismy ze mamy cale 5 dni na znalezienie mieszkania Dzis widzielismy sie z nia i podpisalismy wszystkie papiery w sprawie kredytu w ciagu kilku dni ma zlozyc wnioski do bankow.Powiedziala ze raczej na 99.9% dostaniemy kredyt wiec teraz tylko trzeba znalezc mieszkanie

Martucha super wygladasz.I jaka Ty masz figurke ten lekarz mial racje

Uciekam bo padam ze zmeczenia.Cala noc bylismy w podrozy.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:52   #1523
india83
Zakorzenienie

Cytat:
oj az tak zle?

Cytat:
India - po to jest forum, żeby sobie poględzić Ja bym nie dawała ubikacji i umywalki na jednej ścianie, bo zrobi Ci się slalom do WC - wszystko będzie uchane w jednym kącie, a druga połowa łazienki wolna. A jak chcesz podwieszaną (co Ci z całego serca polecam, to potrzebujesz troszkę miejsca na ukrycie stelaża za obudową kartonowo - gipsową, co jeszcze zajmie przestrzeń. Zrobiłabym umywalkę na wprost wejścia, po drugiej stronie ubikacja (nad nią możesz zrobić półki z płyty kartonowo - gipsowej) i grzejnik na ścianę na ręczniki. Reszta graciarni do pomieszczenia pralni, łącznie z koszem na brudne pranie.

.
dzieki mnie tez bardziej spodobała się wersja gdzie przy wc nie ma umywalki

Cytat:
India - Twojego kota widziałabym w takiej szafce jak w załączeniu. W ogóle dorwałam katalog firmy Hulsta i mają przepiękne meble, styl raczej nowoczesny. Dla urządzających się:

http://www.huelsta.pl

I na ścianę w łazience tą przechodnią, dałabym może farbę albo tapetę do łazienek i coś powiesiła

:
masz wiele fajnych pomysłow chyba czesciej bede cie prosic o rady. a stronke przejrze jutro bo dzis juz klade sie do mezula

Cytat:
a mozesz podac dokladna nazwe bo nie potrafie znalesc...

marta ja mam to u siebue na kompie, nie pamietam skad sciagniete ale zaraz poszukam
Stary 2010-04-25, 21:53   #1524
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Iwka, Rybulka, Martucha - dzięki za dobre słowo
India No było wczoraj traumatycznie ale się dzisiaj naprostowało.
Wiecie, nie przepadam za serialami aż tak, ale od jakiegoś czasu oglądam co dzień wieczorem na HBO Comedy "Sex w wielkim mieście" i - kurczaki - podoba mi się nawet

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-04-25 o 21:55
Stary 2010-04-25, 21:54   #1525
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Iwka, Rybulka, Martucha - dzięki za dobre słowo

Wiecie, nie przepadam za serialami aż tak, ale od jakiegoś czasu oglądam co dzień wieczorem na HBO Comedy "Sex w wielkim mieście" i - kurczaki - podoba mi się nawet
To moj ulubiony serialniestety obejrzalam juz prawie wszystkie serie ale w sumie niektore mozna ogladac po kilka razy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:59   #1526
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
To moj ulubiony serialniestety obejrzalam juz prawie wszystkie serie
No to mnie się dośc głupio zaczęło jego oglądanie, bo przypadkowo kliknełam kiedyś na ten kanał i akurat leciało i zaczęłam oglądać od ... prawie początku 5 serii, a teraz 6 seria
Te laski są cięte w języku a najbardziej to lubię chyba Samanthę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-25, 22:00   #1527
india83
Zakorzenienie

marta do pobrania z tej stronki http://www.vitrosilicon.com.pl/stati...w/252?lang=pol
program Net+ plik nazywa sie vitro1

Cytat:
[B]India No było wczoraj traumatycznie ale się dzisiaj naprostowało.
całe szczescie, ze juz jest lepiej

uwielbiam ten serial

Cytat:
witam dziewczyny .Melduje sie juz z Polskitroche mnie rozczarowala pogoda ,bo zimno , u nas na wyspie cieplej
Jutro wyruszamy w poszukiwaniu mieszkannasza babka od kredytu stwierdzila ze niezle z nas wariaty po tym jak jej powiedzielismy ze mamy cale 5 dni na znalezienie mieszkania Dzis widzielismy sie z nia i podpisalismy wszystkie papiery w sprawie kredytu w ciagu kilku dni ma zlozyc wnioski do bankow.Powiedziala ze raczej na 99.9% dostaniemy kredyt wiec teraz tylko trzeba znalezc mieszkanie

.
hej, super, ze jzu wPolsce. mam nadzieje, ze wszystko szybko załatwicie

dobranoc
Stary 2010-04-25, 22:05   #1528
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

całe szczescie, ze juz jest lepiej

uwielbiam ten serial
No, ale co przeszłam, to moje.

Widzę, że jest tu Was sporo, które lubią ten serial
India, obejrzałaś wszystkie serie?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-25, 22:09   #1529
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jakie zimno - słoneczko dzisiaj już tak dawało, ze aż miło

A Sexu w Wielkim Mieście nie oglądam obejrzałam kiedyś - spoko ale nie aż tak, żeby mnie wciągnąć
Ale ja to mało serialowa jestem

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-25 o 22:14
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 22:13   #1530
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jakie zimno - słoneczko dzisiaj już tak dawało, ze aż miło
Ale wiatr wiał jak z Artkyki

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości