|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
niii sama nie zostane - wy bedziecie mnie pocieszac narzekajac na swoich mezow ![]()
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najchętniej to bym wyszła za mąż już teraz...
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do Twojego, to ja już sama nie wiem na co on czeka. Od zaręczyn do ślubu troszkę czasu mija (zazwyczaj). Za 3 lata to on może ślub planować a nie zaręczyny. Niech uwaza, bo jeszcze mu uciekniesz, albo ktoś Cię ukradnie
|
||
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
2013 już w sumie niedługo
pamiętam czasy jak marzyłam o 2011, i to tak, żeby mieć z dwa lata na uzbieranie funduszy ja teraz myślę jak najrealniej o 2015 - miałabym 28 lat, 9 lat w związku z lubym, w tym 6 w konkubinacie, czaaad ![]() co do carmi, to nie sądzę, że ona czy jej facet cały czas poza pracą spędzają ze sobą. po prostu powiedziałą tak, bo było jej smutno, że on idzie, gdy ona ma doła. I dla mnie też nie ma podziału na babskie i męskie sprawy. jakoś gadamy o wszystkim. a mimo to P. wychodzi czasem beze mnie, a ja bez niego. ale u nas jest tak, że jesteśmy zwierzętami domowymi, więc i tak większość czasu spędzamy ze sobą. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- carmi, no chyba Ci właśnie udowodnił, że mimo problemów w pracy, ten dzień zbliża się wielkimi krokami łepek do góry mój też nie wiem, na co czeka. najlepsze, że ja mu wierzę, żeby nie powiedzieć "wiem", że on tego chce. coraz częściej przebąkuje, że chciałby i bla bla bla... natomiast zazwyczaj dodaje, że jeszcze sobie poczekam. tak jakby mnie uspokajał, że to nadejdzie, ale nie na dniach. a w zad niech się ugryzie
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
Woooooooooooooooooolniej! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() nie było mnie od piątku popołudniu i mam tyle nadrabiania że hoho Jestem z Wami od niedawna ale już się uzależniłam ![]() Świetny tytuł nowego wątka |
|
|
|
#697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czasu wolnego, to masz rację. Nie spędzamy non stop czasu razem, bo jest praca, ja mam uczelnię, on ma siłownię, ja kolezanki itp. Po prostu dzisiaj wyjątkowo go potrzebowałam. Na domiar złego zastanawiamy się co z Egiptem, skoro ten drugi wulkan ma wybuchnąć... Może jakieś Włochy samochodem? Do dupy to wszystko. A co do przebąkiwania, to mój "przebąkuje" od 4 lat, ale dopiero rok temu przestałam odwodzić go od tego pomysłu. Wcześniej nie dojrzałam do takiej decyzji. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() Co do muffinek, to na razie nie mam weny. Ale za to upiekłam dzisiaj ciasteczka owsiane z gorzką czekoladą
|
||
|
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff nadrobiłam
![]() Rodzynka gratuluję Ola ja też byłam dziś w ogrodzie botanicznym Uwielbiam to miejsce i na szczęście mam TŻta, który też No i to on wyszedł z propozycją wyjścia w takie miejsce. No i sobie dekolt opaliłam Fajny dzień ![]() Carmi
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dekolt też opaliłam trójkącik taki mi się zrobił pewnie jutro już nie będzie widać ale mam nadzieję, że parę dni będzie na tyle ciepło, żeby można było utrzymywać opaleniznę ![]() A do ogrodu mam zamiar częściej chodzić bo można się tam w spokoju pouczyć na świeży powietrzu (dużo bliżej mam park ale tam bomby z nieba lecą bo strasznie dużo kawek ma tam gniazda )Krakowski botaniczny jest piękny (o szklarniach mówię, w tej "tropikalnej" mogłabym godzinami siedzieć)
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak zrobić, żeby Word mi samoistnie nie zmieniał wyrazów? tzn. ja piszę John, a on mi robi Jon. ja piszę Sobczyk, a on mi robi Kobczyk. Tzn. nie chcę wyłączać autokorekty, bo przydatna jest ta linia na czerwono pod wyrazem, no ale żeby sam nie zmieniał, bo boję się, że za którymś razem nie zauważę i pójdzie mi tak źle zmienione. da się tylko to wyłączyć?
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Naj to bardzo ciekawe,bo identyczna historia nie przydarzyłaby się dwóm dziewczynom.
Ta Ola Z. to dziewczyna,którą znam osobiście i jest siostrą mojej koleżanki co pracuje w sklepie obok. I one tego na pewno nie zmyśliły ![]() I dodam jeszcze,że cała Rodzina Oli przyjaźni się z Rodziną mojej przyjaciółki i wiem na 100%,że tak zrobił facet Oli.Co więcej-zaraz mogę Ci podać telefon czy konto nk tej Oli i możesz jej osobiście przez telefon (hahaha) zapytać Więc nie wiem kto tu zmyśla. Przecież możliwe,że Twój eksszef usłyszał to od kogoś znajomego i powtórzył mówiąc,że to ktoś inny![]() A niemożliwe,żeby dwóch facetów zrobiło coś takiego identycznie-bo ty to opisałaś kropka w kropkę tak jak miała Ola. I przypominam sobie,że opisywałam te zaręczyny tutaj zanim ja się jeszcze zaręczyłam
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-04-25 o 21:39 |
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zwykle piszę w One Note i tam coś takiego jest. Nie wiem jak to się ma do czerwonej linii pod wyrazem, bo mnie ona drazni więc mam wszystkie opcje poprawiania wyłączone
|
|
|
#703 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola szklarnie rzeczywiście są super
Osobiście uwielbiam takie klimaty, miejsce gdzie chętnie bym się jeszcze kiedyś wybrała to Palmiarnia w Poznaniu
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bimbałeczki
![]() Carmi pomyśle właśnie o jakimś gazie a co do Tża niech idzie, wróci i bedziecie tylko dla siebie![]() Rodzynku cudowna wiadomość Gratuluje !!! ![]() śliczny pierścionek![]() skimos gratuluje 5 ![]() jeju wreszcie jutro Tża zobacze nie moge sie doczekać...http://demotywatory.pl/1432191/Rok-Chopinowski
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-25 o 21:48 |
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze co mogłaś powiedzieć to to, że "a jakie możesz mieć sprawy", bo mimo wszystko (tego całego partnerstwa) są rzeczy, o których chce rozmawiać z kumplem i nie musisz o nich wszystkiego wiedzieć z założenia. Tak samo pewnie nie chciałabyś, żeby wiedział wszystkiego o twoich "babskich" sprawach - z forum, z gadek z koleżankami. Jakby tak było - zero tajemnic, jesteśmy dla siebie jedynymi "rozmawiaczami", to byś tu nie siedziała, miała tylko jego i nikogo poza nim. No matko... Ale miło, że nie zrobił Ci focha, tylko ładnie wytłumaczył o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Najgorsze co może być, to uczucie robienia dobrej miny do złej gry Może jednak mu się podśpieszy wreszcie...A ja spędzam dzień z tż, planowaliśmy milutki wieczór i co? Przyjechała współlokatorka przed 18 I ciul z planami...
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szefu chyba by nie zmyślał, bo po co? i skąd miałby znać Twoją kumpelę, bo czytającego go forum ślubne sobie nie wyobrażam No ale dowiedziałam się o tym jakiś czas temu, na pewno po Twoich zaręczynach w każdym razie nie wymyśliłam sobie koleżanki w tej sytuacji, bo zapomniałam, że czytałam taką sytuację na wątku, jeśli to sugerujesz choć znam ją dość słabo, więc za jej prawdomówność nie ręczę a swoją drogą pamiętam historię ze spontanicznym wylotem do Paryża już wcześniej, ale nie pamiętam nic o oświadczynach przy innych na wieży Eiffla, więc nie wiem nawet, czy czytałam tamten post, w którym to opisywałaś. może czytałam, a zapomniałam. w każdym razie szef to opisał na zasadzie: "A wiecie co u Madzi?" i bla bla bla, z nią nie gadałam, ale ściemy nie brałam pod uwagę, no ale ja to łatwowierna jestem poza tym kto wie, mogło się to wydarzyć i innym. faceci bywają romantyczni (może to ta druga para Polaków Oj, naszukałam się, ale znalazłam to, o czym pisała Rain - dzięki |
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
medeline no ale dlatego sie nie widzicie??
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogło się tak zdarzyć skoro faktycznie wieża Eiffla to taka maszyna do robienia narzeczonych a faceci nie mają wielu miejsc do wyboru.
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, to się rzuć na lubego jak lwica, jak go wreszcie zobaczysz
medeline, a co to za grzeszne plany mieliście, że współlokatorka przeszkadza?
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz... kąpiel, świeczki, obcasy, sukienka, gorset...
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to na spacer mogliście pójść
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny jest i bardziej funkcjonalny, ale po przesiadce ze starego myślałam, że mnie wyjątkowo jasny szlag trafi na miejscu jak to zobaczyłam |
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna przyjemność chodzić tu po nocach
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Ty przynajmniej wiesz, że masz
a ja czekam... znowu ponad 50 dni, w środę jadę do TŻ, docelowo miało być kilka miłych wieczorów (i nocy ) a tu się pewnie skończy na tym, że mnie złośliwa czerwona ciocia odwiedzi akurat Ironia mojego organizmu jest po prostu niezmierzona
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna przyjemność chodzić tu po nocach
I raczej chcieliśmy tak mega wypasione romantiko, a nie jakieś spacery, które robimy za każdym razem
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
uuu, no to nieciekawie...
a w ogóle to współlokatorka nie informuje Cię, że będzie wcześniej? przecież wie, że masz chłopa. mogła wejść jak Ty akurat się półnaga po mieszkaniu przemieszczałaś z łazienki do pokoju czy coś... Cytat:
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) poza tym można miło czas spędzać poza łóżkiem, Ty zboczku!
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
no to chociaż mogliście sobie posiedzieć w pokoju
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Nie zostaniesz starą panną i nie zostaniesz tutaj sama 

13.03.2008
Gdyby nie to, już byśmy brali ślub... Zresztą w moich okolicach i tak czeka się ze 3 lata na salę jak się chce mieć w sobotę 

on opowiadał, że chce mieć z nią dzieci i takie tam.
" 

Najgorsze co mogłaś powiedzieć to to, że "a jakie możesz mieć sprawy", bo mimo wszystko (tego całego partnerstwa) są rzeczy, o których chce rozmawiać z kumplem i nie musisz o nich wszystkiego wiedzieć z założenia. Tak samo pewnie nie chciałabyś, żeby wiedział wszystkiego o twoich "babskich" sprawach - z forum, z gadek z koleżankami. Jakby tak było - zero tajemnic, jesteśmy dla siebie jedynymi "rozmawiaczami", to byś tu nie siedziała, miała tylko jego i nikogo poza nim. No matko... 
I ciul z planami...
może czytałam, a zapomniałam.