Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-25, 20:56   #691
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Spokojnie ja zostanę. I to nawet dłużej niż Ty
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość

Ależ zrzędzisz Nie zostaniesz starą panną i nie zostaniesz tutaj sama
nie zrzedze - mam trudniej niz wy, bo nawet nie mam TZta niii sama nie zostane - wy bedziecie mnie pocieszac narzekajac na swoich mezow
Stary 2010-04-25, 20:56   #692
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Wiesz i może właśnie tego mu brakuje. Ja np. sobie nie wyobrażam siedzieć non stop ze swoim mężczyzną. Trzeba jednak mieć jakieś "swoje" sprawy. Niekoniecznie tajemnice. Po prostu wydaje mi się, że to nic złego, ze chce gdzieś wyjść z kumplami a hasło "a jakie Ty możesz mieć sprawy".... no powiem Ci że mnie by takie słowa zabolały...
Ale to moje zdanie.
oj trzeba mieć margines własnych spotkań i zainteresowań bo inaczej nie ma się sobie nic do powiedzenia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:59   #693
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Za 3-4 lata, dokładniej albo 20.04.2013, albo 19.04.2014. A wszystko przez finanse Gdyby nie to, już byśmy brali ślub... Zresztą w moich okolicach i tak czeka się ze 3 lata na salę jak się chce mieć w sobotę

Dziękuję bardzo

Też słyszałam taką wersję

Kurczę, to jakie on te zaręczyny chce wymyślić? Aż ciężko sobie wyobrazić. Kochana, są takie dni w życiu kobiety, kiedy ma ochotę cały czas płakać.... Ale dasz radę, bo jesteś dzielna i masz nas
Eh ja tez chcę w 2013... A TŻ się nie garnie do zaręczyn.
Ale najchętniej to bym wyszła za mąż już teraz...
Stary 2010-04-25, 21:03   #694
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Za 3-4 lata, dokładniej albo 20.04.2013, albo 19.04.2014. A wszystko przez finanse Gdyby nie to, już byśmy brali ślub... Zresztą w moich okolicach i tak czeka się ze 3 lata na salę jak się chce mieć w sobotę

Dziękuję bardzo

Też słyszałam taką wersję

Kurczę, to jakie on te zaręczyny chce wymyślić? Aż ciężko sobie wyobrazić. Kochana, są takie dni w życiu kobiety, kiedy ma ochotę cały czas płakać.... Ale dasz radę, bo jesteś dzielna i masz nas
Nie mam pojęcia o jakich zaręczynach on myśli. Ale jest typem romantyka i idealisty, który uważa, że jedna kobieta na całe życie to szczyt jego marzeń (oprócz fajnego domu i dzieci). Dziękuję za wsparcie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
na 1000000% byli razem wcześniej, bo miałam wątpliwą przyjemność obejrzenia kilku odcinków i oni się tam wypowiadali, że są ze sobą już jakiś czas, jury waliło im teksty typu: "Marto, jesteś królową swojego Króla" (on ma tak na nazwisko) itp. on opowiadał, że chce mieć z nią dzieci i takie tam.
no ale i tak nie wiem, ile lat ze sobą byli.

to chyba faktycznie masz dołaśny dzień, bo ja po takich słowach wyrzuciłabym go z domu z uśmiechem na twarzy, coby czasu nie marnował
ciesz się, że to tuż-tuż

mój dziś powiedział parę niefajnych słów, nt. zaręczyn i ślubu. Nie poruszam tego tematu, ale na nic w gruncie rzeczy już nie czekam. Powiedział np. "Fajną będziesz żoną" ja: "Fajni ludzie wchodzą w fajne role" a on: "No, Ty wejdziesz" ja: "aha, to może zamiast gadać, rób?" on: "zrobię, zrobię, spłacimy auto, kupimy mieszkanko, urządzimy się..." ja: "no to jeszcze ze 3 lata będę fajną konkubiną " on: "no, to też fajne przecież "
i nie chciał mnie zmylić, bo jak byliśmy u jego babci, powiedział jej (nie wiedział przecież, że ona mi powie), że chce się ze mną ożenić, ale wcześniej są inne priorytety. a na razie jesteśmy razem, mieszkamy,żyjemy jak małżeństwo... i gdyby nie to, że są inne rzeczy po drodze to BYĆ MOŻE już by to zrobił.

Takich innych rzeczy może być jeszcze milion pięćset sto dziewięćset, ale olewam to już w tym momencie. Najpierw spłaćmy auto, kupmy mieszkanie, spłaćmy kredyt na mieszkanie, a potem - na emeryturze - będzie czas, by pomyśleć o ślubie (albo i będą ważniejsze rzeczy po drodze).

Sorry, znów marudzę. Spadam do mgr
Cholercia myślałam, że to już tuż tuż, a tu wyskoczył ten problem w pracy. Ehhh... Teraz nie jestem tego taka pewna.

A co do Twojego, to ja już sama nie wiem na co on czeka. Od zaręczyn do ślubu troszkę czasu mija (zazwyczaj). Za 3 lata to on może ślub planować a nie zaręczyny. Niech uwaza, bo jeszcze mu uciekniesz, albo ktoś Cię ukradnie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:08   #695
najfajniejsza
Zakorzenienie

2013 już w sumie niedługo
pamiętam czasy jak marzyłam o 2011, i to tak, żeby mieć z dwa lata na uzbieranie funduszy

ja teraz myślę jak najrealniej o 2015 - miałabym 28 lat, 9 lat w związku z lubym, w tym 6 w konkubinacie, czaaad

co do carmi, to nie sądzę, że ona czy jej facet cały czas poza pracą spędzają ze sobą. po prostu powiedziałą tak, bo było jej smutno, że on idzie, gdy ona ma doła. I dla mnie też nie ma podziału na babskie i męskie sprawy. jakoś gadamy o wszystkim. a mimo to P. wychodzi czasem beze mnie, a ja bez niego. ale u nas jest tak, że jesteśmy zwierzętami domowymi, więc i tak większość czasu spędzamy ze sobą.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

carmi, no chyba Ci właśnie udowodnił, że mimo problemów w pracy, ten dzień zbliża się wielkimi krokami łepek do góry

mój też nie wiem, na co czeka. najlepsze, że ja mu wierzę, żeby nie powiedzieć "wiem", że on tego chce. coraz częściej przebąkuje, że chciałby i bla bla bla... natomiast zazwyczaj dodaje, że jeszcze sobie poczekam. tak jakby mnie uspokajał, że to nadejdzie, ale nie na dniach.
a w zad niech się ugryzie
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:14   #696
nicol005
Raczkowanie

Woooooooooooooooooolniej! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie było mnie od piątku popołudniu i mam tyle nadrabiania że hoho
Jestem z Wami od niedawna ale już się uzależniłam
Świetny tytuł nowego wątka
nicol005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:27   #697
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
2013 już w sumie niedługo
pamiętam czasy jak marzyłam o 2011, i to tak, żeby mieć z dwa lata na uzbieranie funduszy

ja teraz myślę jak najrealniej o 2015 - miałabym 28 lat, 9 lat w związku z lubym, w tym 6 w konkubinacie, czaaad

co do carmi, to nie sądzę, że ona czy jej facet cały czas poza pracą spędzają ze sobą. po prostu powiedziałą tak, bo było jej smutno, że on idzie, gdy ona ma doła. I dla mnie też nie ma podziału na babskie i męskie sprawy. jakoś gadamy o wszystkim. a mimo to P. wychodzi czasem beze mnie, a ja bez niego. ale u nas jest tak, że jesteśmy zwierzętami domowymi, więc i tak większość czasu spędzamy ze sobą.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

carmi, no chyba Ci właśnie udowodnił, że mimo problemów w pracy, ten dzień zbliża się wielkimi krokami łepek do góry

mój też nie wiem, na co czeka. najlepsze, że ja mu wierzę, żeby nie powiedzieć "wiem", że on tego chce. coraz częściej przebąkuje, że chciałby i bla bla bla... natomiast zazwyczaj dodaje, że jeszcze sobie poczekam. tak jakby mnie uspokajał, że to nadejdzie, ale nie na dniach.
a w zad niech się ugryzie
nawet nie kracz!

Co do czasu wolnego, to masz rację. Nie spędzamy non stop czasu razem, bo jest praca, ja mam uczelnię, on ma siłownię, ja kolezanki itp. Po prostu dzisiaj wyjątkowo go potrzebowałam.

Na domiar złego zastanawiamy się co z Egiptem, skoro ten drugi wulkan ma wybuchnąć... Może jakieś Włochy samochodem? Do dupy to wszystko.

A co do przebąkiwania, to mój "przebąkuje" od 4 lat, ale dopiero rok temu przestałam odwodzić go od tego pomysłu. Wcześniej nie dojrzałam do takiej decyzji.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość

Uszka do góry
Może znajdź sobie jakiś ciekawy temat do czytania, dopóki Tż nie wróci?
Mój Tż jest troszkę inny - on chce dużo wyjść, spotykać się z ludźmi (jakbym była na miejscu, pewnie wszędzie razem byśmy szli)- a ja cierpię, że dla mnie nie ma czasu (czytaj: mi się wydaje, że mało spędza, ale jest to dyskusyjne). Innymi słowy, podejrzewam, że rozumiem co czujesz

Może pomyślisz o jakiś nowych muffinkach? Ja kupiłam ostatnio w Ikei, ale miały dużo proszku do pieczenia, ale poza tym były idealne
Dziękuję

Co do muffinek, to na razie nie mam weny. Ale za to upiekłam dzisiaj ciasteczka owsiane z gorzką czekoladą
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:27   #698
pagka
Wtajemniczenie

Ufff nadrobiłam

Rodzynka gratuluję

Ola ja też byłam dziś w ogrodzie botanicznym Uwielbiam to miejsce i na szczęście mam TŻta, który też No i to on wyszedł z propozycją wyjścia w takie miejsce. No i sobie dekolt opaliłam Fajny dzień

Carmi
Stary 2010-04-25, 21:32   #699
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Ola ja też byłam dziś w ogrodzie botanicznym Uwielbiam to miejsce i na szczęście mam TŻta, który też No i to on wyszedł z propozycją wyjścia w takie miejsce. No i sobie dekolt opaliłam Fajny dzień
TŻa zazdroszczę... tyle dzisiaj było par.... ehhh.....

A dekolt też opaliłam trójkącik taki mi się zrobił pewnie jutro już nie będzie widać ale mam nadzieję, że parę dni będzie na tyle ciepło, żeby można było utrzymywać opaleniznę
A do ogrodu mam zamiar częściej chodzić bo można się tam w spokoju pouczyć na świeży powietrzu (dużo bliżej mam park ale tam bomby z nieba lecą bo strasznie dużo kawek ma tam gniazda )

Krakowski botaniczny jest piękny (o szklarniach mówię, w tej "tropikalnej" mogłabym godzinami siedzieć)
Stary 2010-04-25, 21:34   #700
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak zrobić, żeby Word mi samoistnie nie zmieniał wyrazów? tzn. ja piszę John, a on mi robi Jon. ja piszę Sobczyk, a on mi robi Kobczyk. Tzn. nie chcę wyłączać autokorekty, bo przydatna jest ta linia na czerwono pod wyrazem, no ale żeby sam nie zmieniał, bo boję się, że za którymś razem nie zauważę i pójdzie mi tak źle zmienione. da się tylko to wyłączyć?
Stary 2010-04-25, 21:36   #701
butterfly20
Zakorzenienie

Naj to bardzo ciekawe,bo identyczna historia nie przydarzyłaby się dwóm dziewczynom.
Ta Ola Z. to dziewczyna,którą znam osobiście i jest siostrą mojej koleżanki co pracuje w sklepie obok. I one tego na pewno nie zmyśliły

I dodam jeszcze,że cała Rodzina Oli przyjaźni się z Rodziną mojej przyjaciółki i wiem na 100%,że tak zrobił facet Oli.Co więcej-zaraz mogę Ci podać telefon czy konto nk tej Oli i możesz jej osobiście przez telefon (hahaha) zapytać Więc nie wiem kto tu zmyśla. Przecież możliwe,że Twój eksszef usłyszał to od kogoś znajomego i powtórzył mówiąc,że to ktoś inny

A niemożliwe,żeby dwóch facetów zrobiło coś takiego identycznie-bo ty to opisałaś kropka w kropkę tak jak miała Ola.

I przypominam sobie,że opisywałam te zaręczyny tutaj zanim ja się jeszcze zaręczyłam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2010-04-25 o 21:39
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:42   #702
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jak zrobić, żeby Word mi samoistnie nie zmieniał wyrazów? tzn. ja piszę John, a on mi robi Jon. ja piszę Sobczyk, a on mi robi Kobczyk. Tzn. nie chcę wyłączać autokorekty, bo przydatna jest ta linia na czerwono pod wyrazem, no ale żeby sam nie zmieniał, bo boję się, że za którymś razem nie zauważę i pójdzie mi tak źle zmienione. da się tylko to wyłączyć?
Wydaje mi się, że jak się pojawi przy zmieninym wyrazie ten taki znaczek, że został on poprawiony, to musisz na niego kliknąć i dać "zatrzymaj poprawianie wyrazów" czy jakoś tak.
Ja zwykle piszę w One Note i tam coś takiego jest. Nie wiem jak to się ma do czerwonej linii pod wyrazem, bo mnie ona drazni więc mam wszystkie opcje poprawiania wyłączone
Stary 2010-04-25, 21:42   #703
pagka
Wtajemniczenie

Ola szklarnie rzeczywiście są super Osobiście uwielbiam takie klimaty, miejsce gdzie chętnie bym się jeszcze kiedyś wybrała to Palmiarnia w Poznaniu No i po wizycie miałam jedno do powiedzenia TŻtowi - mogłabym studiować botanikę
Stary 2010-04-25, 21:45   #704
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
W opcjach Worda, jak wejdziesz w zakładkę Sprawdzanie to na górze powinno być "opcje autokorekty" - tam trzeba wymazać ptaszka z okienka "zmieniaj tekst podczas pisania". Powinno być ok
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:46   #705
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Bimbałeczki

Carmi pomyśle właśnie o jakimś gazie a co do Tża niech idzie, wróci i bedziecie tylko dla siebie

Rodzynku cudowna wiadomość Gratuluje !!! śliczny pierścionek

skimos gratuluje 5

jeju wreszcie jutro Tża zobacze nie moge sie doczekać...

http://demotywatory.pl/1432191/Rok-Chopinowski

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-25 o 21:48
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:55   #706
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj jakiegoś doła, płaczę bez powodu, tęskniłam strasznie za B. bo miał być dzisiaj w pracy do 18:00. Generalnie dzień tulisia mam... 18:00, ja czekam z obiadem, Tz pisze, że wróci ok. 19:00. Ok, wiem, że ma niefajną sytuację w pracy, więc nie robię fochów, piszę mu tylko że bardzo tęsknię... B. wraca, opowiada jak mu minął dzień, po czym obwieszcza, że się umówił z kolegą i zaraz do niego jedzie. Ja usta w podkówkę B. pyta co się stało itp. Mi zaczęły lecieć łzy :/
Tż: Kochanie, tak rzadko się spotykam z kolegami...
ja: wiem, ale ja tęskniłam
Tż: Ale ja czasem też muszę pogadać z kolegami, mamy swoje męskie sprawy.
ja: A jakie możesz mieć sprawy, prezecież jesteśmy przyjaciółmi i mi możesz się wygadać
Tż: mam z Tobą rozmawiać na temat organizacji zaręczyn? O kupnie pierścionka? Tomek ma milion fajnych pomysłów, jest zaręczony, chce się go poradzić. Przecież wiesz że najbardziej lubię spędzać wieczory z Tobą, ale mam coś do załatwienia.
ja: aha.... (ja głupia mina)

No i siedzę sama, z Wami i laptopem Ale z drugiej strony....
Oj... Dałaś mu popalić... Najgorsze co mogłaś powiedzieć to to, że "a jakie możesz mieć sprawy", bo mimo wszystko (tego całego partnerstwa) są rzeczy, o których chce rozmawiać z kumplem i nie musisz o nich wszystkiego wiedzieć z założenia. Tak samo pewnie nie chciałabyś, żeby wiedział wszystkiego o twoich "babskich" sprawach - z forum, z gadek z koleżankami. Jakby tak było - zero tajemnic, jesteśmy dla siebie jedynymi "rozmawiaczami", to byś tu nie siedziała, miała tylko jego i nikogo poza nim. No matko... Ale miło, że nie zrobił Ci focha, tylko ładnie wytłumaczył o co chodzi

Cytat:
na 1000000% byli razem wcześniej, bo miałam wątpliwą przyjemność obejrzenia kilku odcinków i oni się tam wypowiadali, że są ze sobą już jakiś czas, jury waliło im teksty typu: "Marto, jesteś królową swojego Króla" (on ma tak na nazwisko) itp. on opowiadał, że chce mieć z nią dzieci i takie tam.
no ale i tak nie wiem, ile lat ze sobą byli.

to chyba faktycznie masz dołaśny dzień, bo ja po takich słowach wyrzuciłabym go z domu z uśmiechem na twarzy, coby czasu nie marnował
ciesz się, że to tuż-tuż

mój dziś powiedział parę niefajnych słów, nt. zaręczyn i ślubu. Nie poruszam tego tematu, ale na nic w gruncie rzeczy już nie czekam. Powiedział np. "Fajną będziesz żoną" ja: "Fajni ludzie wchodzą w fajne role" a on: "No, Ty wejdziesz" ja: "aha, to może zamiast gadać, rób?" on: "zrobię, zrobię, spłacimy auto, kupimy mieszkanko, urządzimy się..." ja: "no to jeszcze ze 3 lata będę fajną konkubiną " on: "no, to też fajne przecież "
i nie chciał mnie zmylić, bo jak byliśmy u jego babci, powiedział jej (nie wiedział przecież, że ona mi powie), że chce się ze mną ożenić, ale wcześniej są inne priorytety. a na razie jesteśmy razem, mieszkamy,żyjemy jak małżeństwo... i gdyby nie to, że są inne rzeczy po drodze to BYĆ MOŻE już by to zrobił.

Takich innych rzeczy może być jeszcze milion pięćset sto dziewięćset, ale olewam to już w tym momencie. Najpierw spłaćmy auto, kupmy mieszkanie, spłaćmy kredyt na mieszkanie, a potem - na emeryturze - będzie czas, by pomyśleć o ślubie (albo i będą ważniejsze rzeczy po drodze).

Sorry, znów marudzę. Spadam do mgr
Wrr, twojego to
Najgorsze co może być, to uczucie robienia dobrej miny do złej gry Może jednak mu się podśpieszy wreszcie...

A ja spędzam dzień z tż, planowaliśmy milutki wieczór i co? Przyjechała współlokatorka przed 18 a miała być jutro I ciul z planami...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:57   #707
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Naj to bardzo ciekawe,bo identyczna historia nie przydarzyłaby się dwóm dziewczynom.
Ta Ola Z. to dziewczyna,którą znam osobiście i jest siostrą mojej koleżanki co pracuje w sklepie obok. I one tego na pewno nie zmyśliły

I dodam jeszcze,że cała Rodzina Oli przyjaźni się z Rodziną mojej przyjaciółki i wiem na 100%,że tak zrobił facet Oli.Co więcej-zaraz mogę Ci podać telefon czy konto nk tej Oli i możesz jej osobiście przez telefon (hahaha) zapytać Więc nie wiem kto tu zmyśla. Przecież możliwe,że Twój eksszef usłyszał to od kogoś znajomego i powtórzył mówiąc,że to ktoś inny

A niemożliwe,żeby dwóch facetów zrobiło coś takiego identycznie-bo ty to opisałaś kropka w kropkę tak jak miała Ola.

I przypominam sobie,że opisywałam te zaręczyny tutaj zanim ja się jeszcze zaręczyłam
nie wiem, nie wnikam, może przypadek, a może ona śledzi to forum i przeczytała i zmyśliła a szefu chyba by nie zmyślał, bo po co? i skąd miałby znać Twoją kumpelę, bo czytającego go forum ślubne sobie nie wyobrażam No ale dowiedziałam się o tym jakiś czas temu, na pewno po Twoich zaręczynach w każdym razie nie wymyśliłam sobie koleżanki w tej sytuacji, bo zapomniałam, że czytałam taką sytuację na wątku, jeśli to sugerujesz choć znam ją dość słabo, więc za jej prawdomówność nie ręczę

a swoją drogą pamiętam historię ze spontanicznym wylotem do Paryża już wcześniej, ale nie pamiętam nic o oświadczynach przy innych na wieży Eiffla, więc nie wiem nawet, czy czytałam tamten post, w którym to opisywałaś. może czytałam, a zapomniałam.

w każdym razie szef to opisał na zasadzie: "A wiecie co u Madzi?" i bla bla bla, z nią nie gadałam, ale ściemy nie brałam pod uwagę, no ale ja to łatwowierna jestem
poza tym kto wie, mogło się to wydarzyć i innym. faceci bywają romantyczni (może to ta druga para Polaków )

Oj, naszukałam się, ale znalazłam to, o czym pisała Rain - dzięki
Stary 2010-04-25, 21:57   #708
madziamacius8786
Zakorzenienie

medeline no ale dlatego sie nie widzicie??
Stary 2010-04-25, 21:57   #709
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
to tylko zaręczyny mogło się tak zdarzyć skoro faktycznie wieża Eiffla to taka maszyna do robienia narzeczonych a faceci nie mają wielu miejsc do wyboru.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 22:00   #710
najfajniejsza
Zakorzenienie

Madzia, to się rzuć na lubego jak lwica, jak go wreszcie zobaczysz

medeline, a co to za grzeszne plany mieliście, że współlokatorka przeszkadza?
Stary 2010-04-25, 22:03   #711
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

medeline, a co to za grzeszne plany mieliście, że współlokatorka przeszkadza?
A wiesz... kąpiel, świeczki, obcasy, sukienka, gorset...

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-04-25, 22:04   #712
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, to się rzuć na lubego jak lwica, jak go wreszcie zobaczysz
taaa...mam @ wiec nici z tego a tak bardzo bym chciała

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
to na spacer mogliście pójść
Stary 2010-04-25, 22:05   #713
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, naszukałam się, ale znalazłam to, o czym pisała Rain - dzięki
A masz tego "nowego" Worda? Tam faktycznie ciężko opcje znaleźć, dopiero teraz o tym pomyślałam...
Fajny jest i bardziej funkcjonalny, ale po przesiadce ze starego myślałam, że mnie wyjątkowo jasny szlag trafi na miejscu jak to zobaczyłam
Stary 2010-04-25, 22:07   #714
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Żadna przyjemność chodzić tu po nocach

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-04-25, 22:07   #715
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
taaa...mam @ wiec nici z tego a tak bardzo bym chciała
Ty przynajmniej wiesz, że masz a ja czekam... znowu ponad 50 dni, w środę jadę do TŻ, docelowo miało być kilka miłych wieczorów (i nocy ) a tu się pewnie skończy na tym, że mnie złośliwa czerwona ciocia odwiedzi akurat
Ironia mojego organizmu jest po prostu niezmierzona
Stary 2010-04-25, 22:08   #716
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

Żadna przyjemność chodzić tu po nocach I raczej chcieliśmy tak mega wypasione romantiko, a nie jakieś spacery, które robimy za każdym razem

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-04-25, 22:08   #717
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
uuu, no to nieciekawie...
a w ogóle to współlokatorka nie informuje Cię, że będzie wcześniej? przecież wie, że masz chłopa. mogła wejść jak Ty akurat się półnaga po mieszkaniu przemieszczałaś z łazienki do pokoju czy coś...
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A masz tego "nowego" Worda? Tam faktycznie ciężko opcje znaleźć, dopiero teraz o tym pomyślałam...
Fajny jest i bardziej funkcjonalny, ale po przesiadce ze starego myślałam, że mnie wyjątkowo jasny szlag trafi na miejscu jak to zobaczyłam
Worda na lapku mam starego, ale z kolei jakiś czas temu przyzwyczaiłam się do tego nowego i teraz w tym starym się poruszam jak... wsiur
Stary 2010-04-25, 22:10   #718
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
uuu, no to nieciekawie...
a w ogóle to współlokatorka nie informuje Cię, że będzie wcześniej? przecież wie, że masz chłopa. mogła wejść jak Ty akurat się półnaga po mieszkaniu przemieszczałaś z łazienki do pokoju czy coś...

Worda na lapku mam starego, ale z kolei jakiś czas temu przyzwyczaiłam się do tego nowego i teraz w tym starym się poruszam jak... wsiur
No właśnie się zdziwiłam. Zazwyczaj pisała cokolwiek, a tutaj nic. Jakby była pół godziny wcześniej, to by miała darmowe widowisko chyba

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-04-25, 22:10   #719
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Ty przynajmniej wiesz, że masz a ja czekam... znowu ponad 50 dni, w środę jadę do TŻ, docelowo miało być kilka miłych wieczorów (i nocy ) a tu się pewnie skończy na tym, że mnie złośliwa czerwona ciocia odwiedzi akurat
mnie by tam okres nie przeszkadzał (taki lekki )
poza tym można miło czas spędzać poza łóżkiem, Ty zboczku!
Stary 2010-04-25, 22:12   #720
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Żadna przyjemność chodzić tu po nocach
no to chociaż mogliście sobie posiedzieć w pokoju

Cytat:
oby nie przyszła @ i do Ciebie na ten czas

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości