|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
Ann błagam wypluj to na dużą odległość
ja w przeciwieństwoe do Iwony nie mam dobrego zdania o spłeczeństwie, jeszcze wykraczesz EDIT co do żarówek to foty są, jakiś dziennikarz strzelił wojskowym, wygląda dość wiarygodnie pytanie czy to miałoby faktyczny wpływ na widoczność lotniska, gdyby samolot doleciał, no bo nie doleciał... a że obsługa lotniska wpadła w panikę i próbowała zamieść niedoróbki to też mnie nie zaskakuje.. teraz najbardziej intrygująca dla mnie jest różnica w czasie wypadku Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-04-25 o 19:34 |
|
|
|
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopisałam tylko czemu nie lubię kremu ![]() Zdam relację z Polleny, czy się nada ![]() Grille znane mi przewaznie nie są dietetyczne ![]() Cytat:
że wstydu nie ma ![]() Ja tam optymistka jestem to po pierwsze, a poza tym ludzie nie sOm gUpie swój rozum każdy ma
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Co do jajek to też dużo jadam. Same jajka nie powodują wzrostu cholesterolu, natomiast jajka + cukier to cholesterol leeeci w górę.
Slyszalam o cukrze, nie wiem czy cukier jako cukier, czy cukier z owoców też tak działa. Na pewno popicie jajek slodką herbatą odpada. To już podobno medycznie udowodnione i lekarze o tym oficjalnie mówią. Odnośnie odżywek, to też się kiedyś zastanawiałam, ale obawiam się że skończyłoby się to kolejnym posiłkiem dodatkowym, co za tym idzie dodatkowe kalorie czyli wzrost a nie spadek masy. Bo jak się domyślam odżywką białkową zastępujemy posiłek, a nie dodajemy.
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2010-04-25 o 19:43 |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
No ja niestety uważam ze społeczeństwo mamy głupie, a politycy o tym doskonale wiedzą i korzystają z tego
![]() Ogólnie to się brzydzę politykę dla mnie niezależnie jaka opcja to w większości tacy sami kretacze i złodzieje ![]() I dlatego zdecydowanie wolę o odzywkach różnorakich
|
|
#4475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Xal-obliczałaś sobie jaką ilosć białka powinnaś dziennie zjeść?
jesz tyle? odżywka ma dużo białka a mało kalorii,zastępuje posiłek albo jest dodatkiem jeśli brakuje w nim białka działa antykatabolicznie Cytat:
![]() i na pewno startuje Cytat:
to jakieś halogeny są?jak jest mleko to pewnie czubka samolotu nie widać a co dopiero jakies światła ale jak piszę nie mam o tym pojęcia,więc może się mylę...pisząc,że nie wierzę w takie rewelacje to miałam na myśli niewiarę w teorię spiskową ruskich-że zabili ich no po prostu mój móżdżek tego nie pojmuje... ale może naiwna jestem podają różne czasy wypadku? to nie wiedziałam nawet mnie denerwuje to całe gadanie o skrzynkach że wszystkiego się dowiemy etc. a g* się dowiemy
|
||
|
|
|
|
#4476 |
|
Rzabbocop
|
Beatko, Aniu pogoda sie poprawila wiec w tygodniu chodzimy duzo (4x do szkoly + jeszcze jakies spacerki
) a wczoraj i dzisiaj moje dzieci byly na urodzinach kolegi i kolezanki z klasyi jeszcze co chwile ktos/cos/z czyms i nie mam kiedy pisac, jedynie przelece jednym okiem po przekatnej
|
|
|
|
|
#4477 | ||
|
sophisticated
|
Cytat:
na tych fotkach to były zwykłe szklane żarówki z tego co rozpoznałam, szczęśliwie chyba nie te które wyznaczają początek pasa, bo to by było już dramatyczne ![]() o co chodzi z tym czasem to dokładnie nie wiem, dziś czy wczoraj jednym uchem mi doleciało że chyba katastrofa była 20 min. wcześniej niż podawano, wobec tego też 20 min, wcześniej zanim zawyły syreny na lotnisku itd. coraz więcej tych niejasności i to jest cholernie przygnębiające EDIT aa ale nie wiem na ile to wiarygodna pogłoska, w którymś oficjalnym medium słyszałam albo czytałam, więc pewna szansa że nie kompletna bzdura, tylko nie mam w ogóle czasu żeby to śledzić jakoś i układać w jawność skrzynek też szczerze wątpię ale co wy z tym Andrew? naprawdę będzie startował? to na prezydenta można z wyrokiem? Cytat:
oo i jak się dziewczynkom imprezy podobały? to pierwsze na nierodzinnym gruncie? Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-04-25 o 22:14 |
||
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, wczoraj zmarł teść
![]() do zobaczenia
|
|
|
#4479 |
|
sophisticated
|
Gadmarko kochana bardzo mi przykro
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
no widzisz bo ja tak po przekatnej, co ktorys post ![]() imprezy sie podobaly, tym bardziej, ze w malpim gaju obie, tylko w roznych czesciach wyspy ![]() pierwsze byly juz w przedszkolu Gadmarko wspolczuje bardzo ![]()
|
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zadomowienie
|
Ale piękny dzień dziś mieliśmy
Wszystkie ciuchy z walizek posuszyły się na słoneczku,poprasowałam je zaraz i jestem już ogarnięta ![]() Popołudnie spędziliśmy na łonie natury ,spacerowaliśmy nad wodą i oglądaliśmy pływające kaczki ( temat gorący na wątku ostatnio heh )Jutro powrót do pracy i szara rzeczywistość W PL nakupowałam mnóstwo kosmetyków ( o mało co dopłacałabym za nadbagaż .... ) ,darzę miłością Inglota którego tu nie ma więc zrozumiałe... Kupiłam też romantyczną bluzeczkę biało-niebieską w kwiatki ,białą koszulo-tunikę taką dość przejrzystą,szpilki popielate ( 12 cm obcas ) ,sukienkę w kratkę różową... Oczywiście obiecuję wam fotki Teraz popijam miętową herbatkę i chyba niedługo pójdę nyny ...
|
|
#4482 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
, bo tez ostatnio strasznie z doskoku zaglądam i nie nadążam za wszystkimi wątkamiale że cię nie ma to widziałam no to fajnie że siędziewczynkom podobało |
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Gadmarciu
trzymaj sie Kochana!!!Maddaleno, Rzabko - to ja czekam na jakies fotki
|
|
#4484 |
|
Rzabbocop
|
Niestety fotek nie robilam
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda Rzabko
![]() Rzabciu, a jak wrazenieaz mineralow, bo nie pisalas? Jaki odcien Ci przypasowal?
|
|
#4486 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() zima cos pod Linen EDM a teraz coraz ciemniej ![]() a wrazenia generalnie bardzo pozytywne co prawda cieni uzywam roznych, nie tylko mineralnych ale podkladu niemineralnego uzylam dopiero niedawno po ponad roku samych mineralow i fuj oraz paskudztwo od razu cos mi powylazilo i caly dzien mialam uczucie maski na twarzy
|
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDM nie znam, lubię Lauressy i Beatka mi wysle próbkę Pixie, więc może i je polubię
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Gadmarko, przykro mi
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
Gadmarko współczuję bardzo
![]() piękne słoneczko mam dzisiaj
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona, czy to znaczy, że Ty masz ten krem Shiseido? a nie chciałabyś próbki emulsji?
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu... smarowałam się dzisiaj filtrem od Ciebie i po prostu rewelka! Pierwszy filtr, który nic a nic nie szczypie w twarz
Pokaże mi ktoś opakowanie od tej Lirenki? Bo chce kupić i stosować
|
|
#4492 |
|
sophisticated
|
hihi proszę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wej-SPF-50.htm na żywo odcień tej żółci cieplejszy mi się wydaje tak mi się jakoś skojarzyło z rozważaniem nt. kondycji umysłów ludzkości pewnie widziałyście http://wiadomosci.onet.pl/2160596,12...kolt,item.htmlróżne przyczyny trzęsień ziemi czytałam, ale ta mnie jednak odrobinę zaskoczyła
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko, dzisiaj urządzę polowanie na ten filtr
Dziekuję Co do artu... no uroczo, uroczo
|
|
#4494 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() post Xal mnie natchnął,żeby uzewnętrznić moją niewiarę w jakiś spisek i planowaną śmierć tych osób... Cytat:
![]() Cytat:
no ja słyszałam,że komitet Andrew złożył stosowną dokumentację ![]() Cytat:
ja też jestem nim oczarowana-jedyny filtr,który mi odpowiada Cytat:
![]() to co-szorty czy dekolty macie dzisiaj ![]() Gadmarko-bardzo mi przykro kochana....
|
|||||
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dekolt.. nieświadomie, naprawdę nieświadomie
|
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie dzis zaskakująco piękna pogoda ![]() Cytat:
miałam ten krem, który wklejałaś :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ja-z-2007r.htm nie lubię go teraz jest zrozumiale? ![]() Cytat:
![]() Ja w tym tyg. nie dam rady, ale w przyszlym zakupuję Pollene Ewe licze na nią
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Gadmarko bardzo mi przykro, trzymaj sie ![]() Iwonko juz dziekuje a ja lece do lekarza. dzieci jakies dziwne. starsza miala wczoraj temp a dzis nadal niewyrazna a mlodszej przed weekendem wyskoczylo jakies swinstwo na buzi, takie chropowate, nierowne, rozlewajace sie, czasem znikajace. no magia dla mnie, zobaczymy co znachor powie
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam gołą szyję
dziś po raz pierwszy nie wzięłam apaszki ale to nie ma nic wspólnego z dekoltem. Zresztą w moim przypadku nawet, jakbym miała dekolt do pasa to nic światu nie grozi ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Zdrówka dla dzieczynek
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Ale poważn tematy polityczne poruszacie - ja się nie wypowiadm bom ignoranta trochę w tej dziedzinie
![]() Ja dzisiaj nie protestuję przciwko poglądam radykalnego wilebnego mam spodnie długie i golf Ann - a przy ciąży to tak wolno się woskować ![]() Daguś Iwonka, wczoraj też miałam ten filtr Evy i nic mnie nie wypryszczyło. Spróbuj sobie. Ale może weź ze sklepu próbkę najpierw. Zjadłam na śniadanie chleba żytniego z ziarenkami i mam zgagę... fuj... nie lubie nie lubięaaa i jeszcze miałam napisać czy Wy macie na pyśli Andrew L? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

dopisałam tylko czemu nie lubię kremu 

dla mnie niezależnie jaka opcja to w większości tacy sami kretacze i złodzieje 

) ,sukienkę w kratkę różową...
, bo tez ostatnio strasznie z doskoku zaglądam i nie nadążam za wszystkimi wątkami
Bo chce kupić i stosować 

fuj... nie lubie nie lubię