|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
kretencja szybko wróciłaś
Rozumiem, że w sumie nie musisz się martwić a jedynie podjadać czekoladę ![]() Tity również trzymam ![]() Wczoraj byliśmy ze znajomymi na pizzy, najadłam się jak bąk
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie!
Tity - kciukasy mocno trzymam!! Kretencja - 20mm... ![]() Ja zaraz do pracy smigam, dzis trening mam, wiec moze sie nie narobie Obolala jestem po ostatnich 2 dniach wielkiej harowy ale magazyn jest teraz wzorem calego sklepu i wszyscy managerowie ogladali z podziwem![]() U nas pogoda sie popsula i pada od rana ale plakac nie bede bo caly tydzien bylo naprawde milo i wiosennie, wiec i roslinki musza troche popic wody a i ja odpoczne od podlewania ![]() Zmykam i do milego!
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho hello!
Miałam cudny weekend. Zwłaszcza dzień dzisiejszy. W piątek, z okazji Światowego Dnia Książki, kupiłam sobie 4 nowe nabytki (TŻet znalazł jeszcze 2), a wśród nich takie, które z pewnością sprawią mi niesamowitą frajdę. Wczoraj skoczyłam wreszcie na pazurki (bardzo mi ten manicure japoński podpasował A co u Was, robaczki?
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś jechałam pierwszy raz do pracy sama i poszło mi całkiem nieżle ![]() Aldi a gdzie dokładnie mieszkasz???? Tity kciukasy ogromne!!!!! Daj znać Virginia fajnie że spędziłaś uroczy weekend, to ważne
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka wystraszylas mnie jak napisalas,ze rok (juz myslalam,ze mi przepadly).Dokopalam sie do papierow i na moich jest napisane 2 lata.No to mam czas do marca zeby zdac cholerstwo
|
|
|
|
#4026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój Tż właśnie buszuje na jardzie, uwielbia mieć zielono, i stara się coś wykombinować sam nie usiedzi na miejscu hehe
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja jestem zmęczona, ale kartkówki napisane, no i co najważniejsze nie ma @. Chociaż brzuch mnie w nocy bolał mocno i brałam nospe, ale w dzień jakoś mniej. Jak dzisiaj nie przyjdzie to jutro zatestuję rano Zastanawiam się czy nospa może opóźnić @...
|
|
|
|
#4029 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie niedzielnie
Wczoraj spędziłam dzien na grilowaniu ze znajomymi Mój mąż wymarzył sobie impreze na świeżym powietrzu to poszliśmy na działke rodziców nie była za ciepło dlatego z kolezanką wstwiłyśmy ławkę do foli i tak się grzałyśmy A dziś na do pracy musiałm iść i łapka mnie boli od pisania
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
oj nie było mnie troche i takie wspaniałw wieści
lindsley wielkei gratulacje ![]() Tity artroskopia to takie badanie stawu kolanowego o tu masz więcej info http://www.medicus-bonus.pl/pl/baza-...olanowego.html ewurka ty z Krakowa ??? ja też hihi tam się urodziłam i troche mieszkałam na Krowodrzy ![]() aldii ale księżniczka z twojej niuniu BlackAngel a ja kicham i prycham ,mój nos wygląda jak u pijaka moja alergia sie uaktywniła na całego jutro ide do lekarza bo normalnie nie wyrabiam juz dawno tak mnie nie meczyło |
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kolejny weekend z TŻ spędziłam na powietrzu , no a później obiad i leżanko
![]() tity dasz nam znać szybko, prawda? ![]() awenturko virginia weszłam sobie na Twojego bloga i zdjęcia pięknie wyszły , poza tym czasami wchodzę i podczytuje jakie książki polecasz do czytania o tej japonce np dość ciekawa się wydaje chętnie bym przeczytała , ale to chyba nie teraz bo mam prace do pisania póki co
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki. Jeszcze nie puszczajcie
Dam znać od razu jakby co, jakby nie co, to też dam znać Awenturyn brzmi poważnie to badanie. Ale mam nadzieję, że Ci pomogą. oj Ty też bidula z tymi chorobami jesteś. Mnie o dziwo nie męczy tak alergia, mało leków biorę, ale chyba na męża przeszła...Kicha jak opętany. Nie wiem czy to mogę uznać za jakiś wczesny objaw czy to tylko przypadek, ale od 2 dni mam tragiczne wzdęcia. Aż mnie dzisiaj stanik uwiera , cały bebech mnie boli.... |
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko na chwilkę... Piszę żebyście nie myślały że o Was zapomniałam...
Dziękujemy za gratulację i miłe słowa o Michasiu Jesteśmy w domku i mamy pierwsze problemy ale jakoś sobie już radzimy... Michaś jest kochany... Nie wiedziałam, że tak się zmienia sposób patrzenia na świat po porodzie jak się ma taką małą istotkę obok siebie... Zmykam wpadnę jutro Tity trzymam
|
#4035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta mała istotka potrafi naprawdę wiele zmienić
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley na bolące sutki jak karmisz wyczytałam w m jak mamie ,że można je "smarować" własnym mlekiem i to podobno łagodzi , na wzmożoną laktację polecają również napar z szałwii
, ale po kilku dniach ból sam powinien przejść... sama teoria ode mnie ![]() a TŻ wziął sobie trochę wolnego w pracy?
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, u mnie chyba nic z tego. @ co prawda nie ma, ale kreski nie widać, tzn. ja sobie wmawiam, że coś widać, ale chyba bardziej sobie wmawiam niż widzę. Mąż nic nie zobaczył. No cóż...czekam dalej...
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, u mnie pierwszy raz kreska była tak słaba, że myślałam, że mam halucynacje
A w ogóle to śniło mi się właśnie dziś, że założyłaś wątek pt. "Jest druga kreska!". Serio
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tity jeszcze nic straconego... dzisiaj śnił mi się test ciążowy z tą 2 gą kreseczką bardzo slabą tylko nie wiem czyj ten test był ![]() a ja za godzine wychodze na zajęcia , tak mi sie nie chce ;/
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Tity ojjj widze,ze dzisiaj nawiedzilas sny nas wszystkich.Mi sie snilo,ze wisialas nad toaleta i strasznie wymiotowalas.A ja do Ciebie mowie - oj tak wcale sie nie strulas,tylko pewnie w ciazy jestes
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn
Cytat:
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, kochane jesteście
Ubawiłyście mnie tymi swoimi snami Co ja bym bez Was zrobiła Chodzę z tym testem cały dzień i się modlę do niego i ciągle doglądam tego czegoś co wydaje się być kreską(nie pod światło tym razem:P) I niby to widzę, ale tak, że to równie dobrze może być halun jakiś Poczekam jeszcze jak jutro @ nie przyjdzie to w środę powtórzę test. Ostatni mi został, mógłby być szczęśliwy bo mi się nie chce już nowych zamawiać No teraz tak patrzę to coś widzę, ale po takim czasie to już powinnam go wyrzucić w cholerę....o jejciu jejciu. Do środy chyba zeświruję. Dzisiaj zrobiłam ten test o 4.30 bo obudziła mnie potrzeba siku, no to stwierdziłam, że do 6 nie wytrzymam i już nie zasnęłam. Na dodatek muli mnie do 3 dni, ale to pewnie bardziej ze stresu.
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Tity a może pokażesz nam ten test?
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no próbowałam robić zdjęcie, ale nic na nim nie widać
Za bardzo rozmazane.
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, połóż ten test na białej kartce i wtedy zobacz, czy coś się odznacza w tym miejscu, gdzie powinna być druga kreska. Moje pierwsze testy tylko w ten sposób pokazywały cokolwiek
Mocno trzymam kciuki i wysyłam fluidki od Tymka Lindsley, fajnie, że w domu jesteście już. ja czekam na opis porodu, bo to to, co mnie przeraża ![]() Virginia, alez pozytywnie zazdraszczam tych książek - my to ostatnio tak pod kreską, że normalnie mnie nosi. Może dziś uda się coś z pracą męża ![]() A my żyjemy, młody rośnie i coraz częściej i coraz mocniej stuka z wnętrza. Ma już nawet swoje godziny Na połówkowym usg wszystko w porządku, ja czuję się rewelacyjnie i gdyby nie brak pracy P. to czułabym się jak w niebie Miłego dnia kochane |
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, bardzo, dziękuję
Ale jak nie tu to gdzie indziej, tylko już bym chciała wiedzieć, że nie musimy się bać...
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko kciuki za pracę męża
Dobrze, że Tymcio rośnie ładnie ![]() A z tą kartką to robiłam tak, co prawda test już się zrobił żółty, ale coś tam się odznacza, ale to taki cieniutki (nie taki jak kontrolny), prawie(albo halun) nie widoczny paseczek. Teraz się boję, żeby @ nie przyszła. Brzuch mnie boli dość mocno. Jadę na nospie. Wiecie co najgorsza jest taka niepewność. Wolałabym, albo w tą albo w tamtą,a tu takie nie wiadomo co i dalej stres. Tym bardziej, że powinnam w ciąży lutkę brać...a jak do czasu wyraźnego testu wszystko spłynie...? |
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Tity
![]() a kysz @ a kyszW ogóle to cześć. ![]() Lindsley już w domku szybciutko
|
|
|
|
#4050 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w ten piękny słoneczny i bezwietrzny dzień.
Pogoda cudna. Pranko już się suszy a pościel wietrzy. Pomidorko- na pewno się odezwa Tity- ja termin @ miałam na 17.03. a 19 zrobiłam test i nic. Powtórzyłam 25 i wyszły II kreski. U Ciebie tez się pojawią. Trzymam ![]() Szukam pracy na własną rękę. Nie mam zielonego pojęcia czy jak coś znajdę to będą chcieli mnie zatrudnić skoro nie jestem zarejestrowana w UP. Oferty jakie znalazłam bardzo przyszłościowe : operator koparko- ładowarki, elektryk, rzeźnik, szwaczka, do rozwożenia butli z gazem i stróż. Aż sama nie wiem co mam wybrać. ![]() Coś mało jem. Za to dużo pije. Mdłości brak (chyba że w koszu zaczyna coś gnić), ogólnie samopoczucie dobre. Tylko w podbrzuszu mnie kłuje kilka razy dziennie. Ale gin uprzedzał mnie ze tak będzie i mam się nie martwic.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Rozumiem, że w sumie nie musisz się martwić a jedynie podjadać czekoladę 

Obolala jestem po ostatnich 2 dniach wielkiej harowy ale magazyn jest teraz wzorem calego sklepu i wszyscy managerowie ogladali z podziwem

Co ja bym bez Was zrobiła
Za bardzo rozmazane.

a kysz @ a kysz