|
|
#631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Wszystko jest takie ch*,że sie zyc odechciewa.....echhh... szkoda nawet pisac...
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
co jest?
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac, bo mam goraczke, ch*j!
PAPAPA ![]() ![]()
|
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
przez tz kumpli...bylo tak super,cudownie,bajecznie itp...do piatku...i tak sie ciagnie,,,
do tego ostro poklocilam sie z najlepsza oprzyjaciolka z jej winy ale ona twierdzi,ze to moja az sie z niej wszyscy smieja... i do tego z 2 kol sie poklocilam tez z jej winy bo wszyscy to mowia,a ona sie wymadrza,że w mojej...wiec od piatku super mam ciekawie... reszta mnie rypka najgorzej co teraz TZ odwala...ja mu zrobilam afere to juz kolejny dzien obrazony nie chce mnie widziec,wielki foch...ch* z tym ze jak ona zawala to ja od razu och uch...ale nie..bedzie foch...bosko...;] |
|
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju ja z Macku to raz n pół roku jestem.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#636 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaakceptuj mnie ![]() Cytat:
mogę napisać za Ciebie jak napiszesz za mnie mapę z geografii państwa + stolice nom ![]() Cytat:
Cytat:
a chyba zawaliłam sprawdzian w piątek pofarbowałam włosy na rudo ![]() pokażę Wam jutro jak już będą suche dobranoc robaczki
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
ent, ja mam podobnie jesli chodzi o robienie afer tzowi : jak go opieprze porządnie, to pozniej wielce obrazony przez tydzien chodzi :| ...
wszystko sie ulozy. i z kolezankami i z tzem
|
#638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dzwonilam to zeby mu spokoj dac,ze nie chce gadac....drze sie i przeklina...ech ok rozumiem ,ze to moze tez przed to ,ze wczoraj i dzis byl po 10 h w pracy...ale nie moze zrozumiec tez mnie? ze ja cierpie..?![]() ![]()
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
ale zapisałyście, chyba specjalnie, bo mnie nie było
![]() ![]() dodałam Was do znajomków, żeby Was pooglądać w galeriach ![]() ja się miałam uczyć, ale kol do mnie wbiła i siedziałyśmy, a później poszłyśmy na łąki, śpiewałyśmy i uczyłam ją grać na gitarze Najlepsi byli jacyś dwaj goście wyglądający na lekko zaje****ch i uparli się, żebyśmy im coś zaśpiewały ![]() no i jutro mam klasówkę z historii, ale moja kochana klasa pomyślała o mnie i mi przesłali ściągi. Uff
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj mialam goraczke i caly dzien mi oczy lzawily to dzisiaj mam takie spuchniete jakbym od 3dni plakala ale porazka
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Wstaaajemy!
Następne obijanie się za 5 dni!
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Wake up!!!
Zostalam w domu, kurcze w takich chwilach, jak choroba wolalabym chodzic juz do szkoly ![]() ![]()
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
mialam skrócone lekcje dzis :p haha i juz w domu jestem.
elegancko :p ide z przyjaciółką na lody, a pozniej moze z tzem na budowe, bo super pogoda..
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale za to wtedy będzie takie porządne
![]() ![]() Cytat:
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2010-04-26 o 13:21 |
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego musze byc chora
Zjadłabym lody, połaziła gdzies... A tak, zaraz tż przyjedzie, jak skonczy pakowac na siłce i mnie odwiedzi. Heh, poprawilam 1 na 3 z matmy, a babka liczy zawsze ta drugą ocene, wiec jakby tez bani nie było, za to dostalam kolejna lache, kur wa! a tż 2... Musze poprawic, bo mam teraz oceny: 1,1,3,3,4... ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodałam zdjęcie do galerii, moje przepiękne rude włosy
![]() a to kurtka, którą wczoraj dostałam
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta kurtka...
Ładniej Ci w rudym
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj! edit: piękny kolor
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
21lat, chlopak 19 w tym roku. bez pracy ani nic. ciesszy sie w ogole to juz nie jestem na diecie norweskiej cwiczenia i o wiele mniej jedzenia;D jak myslicie,bedzie efekt???
|
|
#651 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- dzięki
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dostałam 5 z historii za to ze byłam bo były 4 osoby i podał nam co będzie jutro na sprawdzianie I wgl jako jedyna zrobiłam 9 okrązen wokół boiska (350m jedno) i dostałam 6 z wf a teraz nie czuje nóg i ogólnie umieram
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:O gratyja mam problem z przebiegnięciem chociażby kawałka
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
cały dzien nic nie jadlam bo nie miałam czasu, przyszłam , zjadłam o biad i wylądowal on w wc
booze ;| ide spac
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też ;d aż jedna lekcja mi przepadła
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- która mnie zaraziła?! przyznać sie kurdę , chodzę jakaś przywalona, spać mi się chce, mam mega katar i boli mnie nos ;o
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kuźwa i jutro jeszcze 8 lekcji ;/ a najgorsze jest to że kończy się kwiecień
|
|
#658 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdrówka daj znać jak się czujesz? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
trzeba jeść regularnie ![]() Dziś miałam SUPER dzień: - zaspałam na pierwszą lekcje -oblałam całe spodnie ciastem do naleśników -czarny kot przeszedł mi przez drogę Ale mimo to wiedziałam że ten dzień będzie super ![]() Dostałam 3 z polskiego Co ustabilizowało moją pozycję z tego przedmiotu już nie jestem zagrożona Cristiano ze mną dziś bardzo namiętnie pisał, okazało się że wczoraj był "padnięty" po imprezie Dziś bardzo miłe eski dostawałam... Chociaż trochę go nie zrozumiałam... napisałam do niego że jestem ciekawa jak jest z nim na dłuższą metę... że wydaje mi się że preferuje luźne związki o ile już w ogóle je preferuje... a on do mnie na to że stara mi się wytłumaczyć że w ogóle nie preferuje ich ale zależy co mam na myśli mówiąc luźne związki... i czy ja szukam kogoś na dłużej... Ja już taka wkurzona na maksa... że on sobie szuka tylko takiej dziewczyny na chwilę albo w ogóle... Odpisałam mu tylko "Tak"- odpowiedziałam na pytanie. A on do mnie sms'a "Ja też tego szukam. Czegoś szczerego i bardzo bardzo opartego na silnych uczuciach. Mimo że zostałem zraniony. Chcę się znowu zakochać. Jestem romantykiem i miłość jest dla mnie najważniejsza..." I w tym momencie zrozumiałam że on nie preferuje "luźnych związków" tylko czegoś na dłużej... Po prostu jego źle zrozumiałam Powiedziałam mu o tym a on mnie jeszcze raz uspokoił Później jeszcze dostałam smska że nie interesuje go żadna inna dziewczyna oprócz mnie aaaaa!!!! Ale się rozpisałam Pewnie i tak nie przeczytacie ![]() ![]() ach... ale i tak musiałam to powiedzieć Wam
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() a co do Cristiano to widzę, że nam się na wątku kolejna lovka szykuje powodzenia ![]() a ja ciągle jestem sama
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy lovka? nie wiem... na razie to jest flirt smsowy nie chcę zapeszyć a Ty kochanie na pewno kogoś znajdziesz ja w sumie wychodzę z tego założenia że nic na siłę...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

Ja chce zeby bylo tak jak dzisiaj 

graty
przyznać sie kurdę , chodzę jakaś przywalona, spać mi się chce, mam mega katar i boli mnie nos ;o