Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-24, 06:13   #2641
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Czy Twój teść to Jurek?
Nie , Wojciech
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja odkładam kupno sukienki na czerwcowe świadkowanie, bo czekam, aż osiągnę wymarzoną wagę Zostało mi jeszcze 1,5 kg. Obym cosik szybko znalazła!
Oooo zazdraszczam imprezy jak ja bym sobie poszla na jakis slub

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Witam kochane. Ostatnio czuję się dętka Znów mam @ od tygodnia mimo iż dopiero za tydzień miała się pojawić

Poniżej obiecane fotki
Oslabiona jestes Myszko.... a zdjeciory cadowe, slodziak

[QUOTE=czekoladka21;187885 09]

a takahttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=1003446889
wzor mc46 i do tego wzielam fioletowe przescieradlo i poszewki na jaski/QUOTE] Fajna ta posciel, i super kolorki tam maja. Ja tez ostatnio dorwalam fajna duuuza poszewke na koldre i z racji tego ze byla za szeroka to ja zwezilam i zrobilam poszewki na podluzne poduszki do kompletu

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
c
zaszalalas
Baaa.... czasami trzeba

Soffi A myslalas ze Cie omine w swym blogu? Co to, to nie!!! Ta Twoja bialaska jest rewelacyjna.... Hihihi

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad3. jak to o Tobie?? co było robione dla Ciebie??
Jezeli moge ujawnic to.... ostatnia slubna karteczka bialo-rozowa byla na zyczenie Sofki

Cytat:
uświadomiłam sobie, że mamy w czerwcu wesele i zakup sukienki będę musiała odłożyć do ostatniej chwili, bo nie wiadomo jak będę wyglądać, może już jak balon a ja tak nie lubię last minute z takimi sprawami

Dagetku - prezent dla przyjaciólki będzie pewnie przepiękny Twój blog śledzę codziennie
Sadze tak jak Kasienka sukienusia z miejscem na brzuszek w stylu "Marysienki" bedzie idealna. A to za komplement. Prezentu na razie nie pokaze bo bedzie bral on udzial w wyzwaniu wizazankowym ale wymyslilam cos co przyda sie jej w smolocie

Ide sobie herbate zrobic... Kto to padl na pomysl tak wczesnie wstawac.... Jak to kto? CZIKA
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:37   #2642
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

pospałam dziś do 9.20

ale wczoraj miałyście tu gwarno i wesoło

Kasienko - dobrze, że odpuściłaś te butki, za taką cenę możesz mieć skórzane
jak ja w ogóle mogłam pomyśleć, że się leczysz z zakupoholizmu
dziękuję za rady co do kiecy

Dagetku i Sofcia - śliczna ta karteczka Dagetku jesteś mistrzynią w swoim fachu

czekoladko21 mi też te zdjęcie pościeli się nie otwiera

co do jaśków - ja też śpię na jaśku, ale tylko na jaśku bez dużej poduszki, bo mi wtedy za wysoko ja jednak wolę męża od jaśka, bo zaczęły się jego wyjazdy i ostatnie noce jestem sama, więc wolę jego ramię niż poduszkę (jak już jest przy mnie)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:24   #2643
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ ŁOBUZY
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hę??
nie rosumiem o czym Ty do mnie rozmawiasz??
licytowalam na all, ale poszly drogo
czy cos niejasno napisalam ?
kasienka miałam wizję inną...
Zrozumiałam, że miałaś je(jako że Twoje wymarzone) i sprzedałaś...
nie wiem skąd mi sie to wzięło. tylko mi sie tam nie śmiać...no!
Cytat:
Cześć dziewczynki
pospałam dziś do 9.20

ale wczoraj miałyście tu gwarno i wesoło

co do jaśków - ja też śpię na jaśku, ale tylko na jaśku bez dużej poduszki, bo mi wtedy za wysoko ja jednak wolę męża od jaśka, bo zaczęły się jego wyjazdy i ostatnie noce jestem sama, więc wolę jego ramię niż poduszkę (jak już jest przy mnie)
dzastus wstałaś podobnie jak ja.
Ja kiedyś lubiłam spać na dużej poduszce i jeszcze jasiek, ale teraz to mi wszystko jedno i zdecydowanie wolę jak mam niżej.

daget te karteczki Twoje...ah, no brak słów. Tak dokładnie wykonane i piękne. Masz talent!

U Was też tak ładnie słonko świeci? Tylko ciut zimno...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:25
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 14:02   #2644
katey
Rozeznanie

GG do katey

dobry

znowu sie zapuscilam i nie pokazywalam u Was..tzn podczytywalam jak tylko znalazlam chwilke, ale zeby juz pisac to nie bylo sil..
a tak obiecywalam poprawe...

no ale cos nadrobilam i:
Czekoladko21- niestety nie pociesze Cie z ta posciela - mam 1 komplet satynowy i jest fajny jak tylko sie polozysz do lozka a pozniej tak sie nagrzewa od ciala ludzkiego (a w tym wypadku od 2 cialow) ze nie daje sie wytrzymac..dawno juz nie spalam pod tym kompletem bo sie poci czlowiek..wolne bawelenke...polecam ciensze koldry na lato (my mamy taka rozpinana tzn 2w1 i obecnie spimy pod dwoma oddzielnym cienszymi)

Skoro ostatnio tak psowato sie zrobilo to pozwolcie ze cos skrobne:
Sofii- fajny ten Twoj kudlatek ale zeby tam pyska na zdjeciach dojrzec to musialam sie dluugo wpatrywac mam nadzieje ze kaszelek przejdzie szybciutko wymiziaj pannice..

Izka- ten maluch jest przeslodki! i taki ciapowaty! uwielbiam wszystkie szczeniaki!

Aga-napisz jak ten zlot sie udal same bialasy maja byc?
ps. wytawialiscie juz Shiro??jakie wystawy macie w planach?nas szkoleniowiec namawia zeby pokazac mlodego chcoiaz w Lublinie-wiec moze pocwiczymy i sie z 1 raz pokazemy..w srode odbieramy w koncu rodowod

Daget-co do strachów Czikulca to okres przejsciowy..nasz mlody ma to samo teraz..boi sie rzeczy/odglosow ktorych nie bal sie wczesniej..rada szkoleniowca byla taka zeby nie zwracac na to uwagi, nie glaskac, nie pocieszac...przejdzie samo..ps wrzucaj wiecej fotek lwiatka

i dalej:
Mili-Ala jest przecudowna!! jak ja bym chciala taka mala juz ciut odchowana kruszynke...
Kotek- kuruj sie domowymi sposobami, na katar super dziala sol podgrzewana - tzn oklady z goracej soli na czolo..gratulacje dla malza za prawko..ja se zbieram i zbieram i podjelam decyzje ze w maju juz MUSZE sie zapisac..straszne to bedzie ale co tam wiem za 1szym razem nie zdam..a nauczyc sie musze...
Kasienko- fajny ten kurs masz..ile to ma trwac,co?to takie dopasowywanie kolorow do typu urody tez macie miec?? moze i mi cos doradzisz kiedys...
Dzasta-ja tez slyszalam ze sucharki dobrze dzialaja na mdlosci, tzn trzeba rano zanim sie podnieszesz z lozka zjesc kilak kesow i napic sie czegos i dopiero wstac..a poza tym to jak sie czujesz?? jakies zachcianki?? mezul rozpieszcza?

ok wybaczcie ze nie odpisuje kazdej ale moja pamiec jest dobra lecz ulotna..

u nas budowa trwa..malza podanie rozpatrzone aczkolwiek na razie bez parcia bo prawko bym chciala zdac najpierw, do tego tez troche bedzie roboty na dzialce wiec zobaczymy co czas przyniesie i po prostu cieszymy sie soba
obecnie jestesmy na etapie wybierania drzwi wewn (wybrane), projekty lazienek juz mamy (pokaze Wam) i sprzety domowe tez juz powoli wybieramy..w maju ekipa przyjdzie zrobic ocieplenie i tynki na zewnatrz i oczyszczalnie i reszta bedzie juz do roboty w srodku...

i na koniec fotka naszej bestyjki
ok to na razie tyle ode mnie
buziole

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 15:12   #2645
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Słoneczka

Pierwszy raz od dawien dawna miałam co poczytać na wizażu - wreszcie sie rozpisałyście Oczywiście z drugiej strony porażka, że teraz jak tyle piszecie ja nie mogę w pracy was podczytać

Teraz mam chwilkę bo mężuś robi obiadek Sis nie ma, pojechała na zawody taneczne. I przynajmniej jest spokój bo sie rozszalała w tym tyg., chyba jej ta "dorosłość" za bardzo do głowy uderzyła

dagunia - jak tam kiecka, już przerobiona? Bardzo mi sie podoba ta niebieska koronkowa bluzeczka Miło mi że ci sie mój bukiecik spodobał

dzasta - super, że szefowa dobrze zareagowała na ciąże dobrze, że masz czujną koleżankę w pracy co cie pilnuje i żeby mdłości przeszły

milibili - trzymam kciuki żeby kolejne zabiegi przynosiły rezultaty, takie, jakich oczekujesz Mój tż. jeżdzi na zabiegi laserowego usuwania tatuaży - ma takie gryzmoły które jako nastolatek sam sobie porobił własnej roboty maszynką. No i teraz trzeba to usunąć bo ma to na rękach. Tylko to też po jednym zabiegu nie znika całkiem i tak kilka, drogich zabiegów by się zdało. Ale on to facet, a ty masz prawo inwestować w to, żeby sie sobie podobać, taką kasę jaką trzeba Alusia - jest słodka

gosia - musimy chyba rzeczywiście wymyślić wspólnie jakiś sposób na tych przygłupów informatyków z pracy

agunia - teraz doczytałam dopiero, oj szkoda że nie wiedziałam, że przejeżdżałaś koło mnie. Chociaż te Kościerzyce to jest daleko od Opola, coś koło 40 km chyba. No ale może jakoś inaczej by sie nam udało zobaczyć. A jak sie zlot udał? Własnie teraz pokojarzyłam, że ty tam ciągle jestes pewnie A na wystawę do opola zajedziecie? Ja na pewno pójdę jutro pooglądać szczeniaczki

kotekk - ciekawe te badania miałaś gratulacje dla męża zdania prawka Jako świadek na bierzmowanie to się nic nie daje u nas. To jest symboliczna okazja, tylko coś na pamiątkę, jakiś drobiazg.

kasieńka - widzę, że wymiatasz na kursie A pokażesz fotki fryzurki? No i czemu fotek nowych nabytków brak ? Butki z all fajne, ale masz rację - zdecydowanie nie za taka kasę

izulek - ślicznie ci w tym nowym kolorku wcale nie za ciemny. Biała spódniczka - mmm.... sexi. O sposób noszenia narzutki już nasza wizażowa stylistka kasica się zatroszczyła Słodziak ten twój Brutusek

soffi -aaa.... ja chcę więcej zdjęć twojej białej kuleczki i więcej historyjek fajne trampki

czeko21 - nie zapomnij pochwalić się nową fryz

asiuk - też często ten motyw z kasami w rossmanie wykorzystuję, oczywiście mój wybór też zawsze pada na lakiery

molalala - witaj u nas i gratuluję fasolki

izazusia
- słodki źrebak

katey - dobrze, że sie pojawiłaś Boskie będziecie mieli te łazienki A to dokładnie w takich barwach? Podobają mi sie takie czekoladki. Piesio uroczo wyszedł

Własnie - a gdzie sie zapodziała paulinka?

Uff... pisałam tego posta ponad 1,5 h Z przerwą na obiad. Małż już mi zdążył zasnąć - zmykam go budzić i na jakiś spacer wyciągnąć bo wiosna piękna za oknami
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 16:37   #2646
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Tylko się przywitam i spadam bo mi szkoda soboty na siedzenie przed mnitorem. Dzisiaj fajny, aktywny dzień od rana. Nawet ciacho czakoladowe upiekłam i właśnie się tak obżarłam, że padam a jeszcze piwko w babskim gronie wieczorem mnie czeka
Buziaki
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 21:49   #2647
asiuk
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Intensywny ten róż, czy taki delikatny? Spryciaro Ty
Jak ja dawno piwka nie piłam...
Róż taki jak u Barbie - bardzo różowy

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Oooo zazdraszczam imprezy jak ja bym sobie poszla na jakis slub
A w lipcu jest następne wesele, mojej kuzynki, Przynajmniej będę mogła iść w tej samej kiecce, bo towarzystwo będzie inne

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
asiuk - też często ten motyw z kasami w rossmanie wykorzystuję, oczywiście mój wybór też zawsze pada na lakiery
Zwłaszcza kiedy taki lakier kosztuje ok. 5 zł

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 23:40   #2648
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Nie było mnie kilka dni, bo po pierwsze jestem zmęczona po pracy i tak jakoś weny mi brak i chęci tyż

Cytat:
Dziewczyny może ułatwimy troszkę Molalali i opisze każda słówko o sobie, tak jak Mili. Co sądzicie?
mam na imię Sylwia, mężatką jestem od 16.08.08 i mamusią rocznego Dawidka

Izuś
mnie taki skurcz łapie średnio 2 razy do roku, teraz już mnie nic nie boli

Daget
fajne zakupki, poluję na takie spodnie jak te czerwone, tylko w kolorze khaki albo jakimś jasnym

Sofcia
no właśnie im więcej chodziłam tym było lepiej, a psinka boska

Kotecku
dla męża. Ja swojemu bratu kupiłam na bierzmowane encyklopedię, wydaje mi się, że coś symbolicznego będzie w sam raz

Molalala
witamy i gratulujemy dzidziusia

Izka
ślicznie Ci w tym kolorku

Milibili
przecudowna ta Twoja Panna Alicja

Czekoladko
pochwal się fryzurką

Katey
fajne te projekty łazienek, a zwłaszcza pierwsza
Stary 2010-04-25, 10:33   #2649
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

Witajcie

dziekuje za Mile przywitanie.....i gratulacje dla Nas i naszej Fasolkii...:c mok:

U mnie taka ladna pogoda a ja sie przeziebilam...Gardelko boli
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 15:25   #2650
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dagetku i Sofcia - śliczna ta karteczka Dagetku jesteś mistrzynią w swoim fachu
Dziekuje takie komplementy uskrzydlaja

Cytat:
daget te karteczki Twoje...ah, no brak słów. Tak dokładnie wykonane i piękne. Masz talent!

U Was też tak ładnie słonko świeci? Tylko ciut zimno...
dzieki Izus Sloneczko wczoraj bylo fajne, ale dzis jest lepsze

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Daget-co do strachów Czikulca to okres przejsciowy..nasz mlody ma to samo teraz..boi sie rzeczy/odglosow ktorych nie bal sie wczesniej..rada szkoleniowca byla taka zeby nie zwracac na to uwagi, nie glaskac, nie pocieszac...przejdzie samo..ps wrzucaj wiecej fotek lwiatka

ok wybaczcie ze nie odpisuje kazdej ale moja pamiec jest dobra lecz ulotna..

u nas budowa trwa..malza podanie rozpatrzone aczkolwiek na razie bez parcia
Witamy zbakana duszyczke Noooo tylko nasza juz pannica bo ponad roczna, i raczej nie ma tu jak ja pocieszac bo ona poprostu bierze nogi za pas, albo sie zapiera i dalej nie pojdzie. W przypadku wsiadania do autobusu, badz pociagu trzeba brac ja na rece bo inaczej sie nie ruszy.... A zdjeciory beda, wszak odkurzylismy aparat
Super ze podanie rozpatrzone, lazieneczki super sie prezentuja no i fajnie ze bierzesz sie za prawko

Cytat:
dagunia - jak tam kiecka, już przerobiona? Bardzo mi sie podoba ta niebieska koronkowa bluzeczka Miło mi że ci sie mój bukiecik spodobał
Kiecka sie robi heheh, czekam na material z all do podszycia. Widze ze ta sama rzecz wpadla nam w oko . To wlasnie ta do ktorej szukalam powluszystej spodnicy o ktorej rozmawialysmy .

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Daget
fajne zakupki, poluję na takie spodnie jak te czerwone, tylko w kolorze khaki albo jakimś jasnym
O widzisz przypomnialas mi ze mam khaki ale u rodzicow musze je sobie przywiezdz.
I zbieraj sily kobitko.

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
Pogoda piekna, a na gardelko najlepszy jest tamtum verde w spreju , wiem bo jak tylko czuje drapanie to sobie psikne i mam z glowy

No a my z rana poszlismy na spacerek z psiakiem aby pozniej jej nie przegrzac. Polazilismy troszke, na obiadek zrobilismy pracki po wegiersku a na deser lody... Teraz laba niedzielna . Widze ze u was tez bo wszystkie wsiaknelyscie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 17:30   #2651
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Lenistwo niedzielne u mnie na maxa. Mam ochotę na lody ale nie chce mi się z domu wychodzić...chyba zjem kanapkę Zaraz jakiś filmik będziemy sobie oglądać. Może jeszcze zajrzę wieczorkiem. Buźki
Stary 2010-04-26, 07:15   #2652
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Dzasta-ja tez slyszalam ze sucharki dobrze dzialaja na mdlosci, tzn trzeba rano zanim sie podnieszesz z lozka zjesc kilak kesow i napic sie czegos i dopiero wstac..a poza tym to jak sie czujesz?? jakies zachcianki?? mezul rozpieszcza?

obecnie jestesmy na etapie wybierania drzwi wewn (wybrane), projekty lazienek juz mamy (pokaze Wam) i sprzety domowe tez juz powoli wybieramy..w maju ekipa przyjdzie zrobic ocieplenie i tynki na zewnatrz i oczyszczalnie i reszta bedzie juz do roboty w srodku...
ad1. tylko, że mi gorzej jest wieczorem niż rano, chociaż dzisiaj to wcale bym tak nie powiedziała
ad2. bardzo fajnie wymyśleliście sobie tą łazienkę

Cytat:
dzasta - super, że szefowa dobrze zareagowała na ciąże dobrze, że masz czujną koleżankę w pracy co cie pilnuje i żeby mdłości przeszły

Uff... pisałam tego posta ponad 1,5 h Z przerwą na obiad. Małż już mi zdążył zasnąć - zmykam go budzić i na jakiś spacer wyciągnąć bo wiosna piękna za oknami
ad1. noo
ad2.

my wczoraj od południa byliśmy na podwórku, na obiadek rozpaliliśmy grilla była piękna pogoda, aż żal było iść do domu a o godz 21 poszłam już spać przez te nudności

miłego dnia Kochane

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 07:54   #2653
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Ale żeście się w weekend rozpisały, normalnie szok! Nie miałam siły wszystkiego dokładnie czytać, ale przejrzałam.

My już po zlocie, było suuuuuuper Mnóstwo fajnych ludzi, mnóstwo piesów do miziania I mnóstwo wiedzy, którą z tego zlotu wynieśliśmy. I chociaż dzisiaj jestem totalnie padnięta, to jednak psychicznie wypoczęłam (szkoda tylko że mężuś ostatniego dnia musiał jak zwykle dziwne fochy strzelać, ale pominę to milczeniem). Jak dostanę jakieś fociaki to wrzucę, bo sami nie mieliśmy aparatu.
I zrobię Wam smaka, ale jakiego pysznego świniaczka jadłam w sobotę, to NIGDY wcześniej nie spotkałam się z tak świetnie zrobionym świniaczkiem. Niebo w gębie!
Oczywiście też zdarłam gardło, bo śpiewy były przy gitarze.
Szkoda tylko, że tak krótko było, kilka dni bym tam jeszcze z chęcią posiedziała.
Przy okazji dostaliśmy zaproszenie do Wisły na wakacje, mamy prikaz że mamy przyjechać z psiurem i opłacamy sobie tylko paliwko bo oni nam gotować będą, bo chcą, bo to nie problem. Więc chyba się skusimy Także wspomnienia świetne zostały.

Katey my jeszcze psa nie wystawialiśmy, bo narazie funduszy nam na to brak, może zaliczymy ze 2-3 wystawy w młodzieży i będziemy w dorosłe dopiero celować. Chociaż po tym co na zlocie porozmawialiśmy to się bardzo mocno zastanawiamy, czy robienie reproduktora nam się opłaca. Chociaż skorzystaliśmy z okazji i podytaliśmy hodowczynię tatusia Shiro i sędzinę właśnie psów pasterskich co sądzą o Shiro no i zebrał bardzo ładne opinie od nich, więc pies rokuje nieźle. Charakter też ma super, jak tam porównywałam z innymi psami, wydaje mi się że z charakteru będzie to jeden z lepszych psów w Polsce, no ale jak tatuś i mamusia są świetni, to jak dziecko ma być inne
A jeszcze co do wystaw, to mieliśmy na zlocie okazję poćwiczyć wystawianie z jedną dziewczyną, która jest w tym naprawdę niezła, i dobrze wystawić psa to nie lada sztuka. Niby się wszystko wydaje proste, a jak przyjdzie co do czego, to nagle się okazuje że bardzo łatwo wszystko popsuć.
Taki przykład z Opola z wystawy, u białych rasę zgarnęła suka, która była o co najmniej jedną klasę gorsza niż pies, który zdobył drugie miejsce. Pies nie wygrał tylko i wyłącznie dlatego, że pod koniec się rozproszył, przestał skupiać, zaczął się wiercić i niuchać trawkę, a sunia stała jak wryta non stop pięknie skupiona. Każdy był potem w szoku dlaczego to ta suka zdobyła rasę, skoro było naprawdę dużo lepszych psów tam. A to po prostu przygotowanie do wystawiania zrobiło swoje.
Dobra, już nie zanudzam.

Anusia ja w końcu byłam sama na wystawie, w sobotę, choć miało mnie nie być. Jakbym wcześniej wiedziała że z kimś się zabiorę to bym dała znać i byśmy się mogły spotkać, ale teraz to już trudno się mówi. Może jeszcze będzie okazja

Kasico kiełbaskę mogłabyś sobie spokojnie jeść, bo te wszystkie pieski co tam były są bardzo dobrze ułożone i nie wyrywają nikomu jedzenia, nawet nie żebrały Ja sama byłam w szoku że tam nawet dzieciaczki takie 6-7 letnie chodziły z jedzeniem i żaden pies nie odważył się podejść i wyrwać jedzenia.
Za to Shiro innym psom kiełbaski zabierał podstępem, cfffaniak jeden

Miłego dnia

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 09:19   #2654
Milibili
Zadomowienie

Hej!

U nas ząbkowanie i mała się cos męczy Poza tym jak dobrze pójdzie będę mieć obronę 7 lipca jak zdam jeszcze egzamin i oddam ta nieszczesna pracę do dziekanatu. Na seminarium w weekend promotor kazał znowu "coś" dopisać...

Cytat:
dobry

znowu sie zapuscilam i nie pokazywalam u Was..tzn podczytywalam jak tylko znalazlam chwilke, ale zeby juz pisac to nie bylo sil..
a tak obiecywalam poprawe...
Taaa... odchowaną... każdy by chciał
Łazienki super Szczególnie podoba mi się ta z wanna. Rewelacyjne kafelki. Co to za firma?

Cytat:
Teraz mam chwilkę bo mężuś robi obiadek Sis nie ma, pojechała na zawody taneczne. I przynajmniej jest spokój bo sie rozszalała w tym tyg., chyba jej ta "dorosłość" za bardzo do głowy uderzyła

milibili - trzymam kciuki żeby kolejne zabiegi przynosiły rezultaty, takie, jakich oczekujesz Mój tż. jeżdzi na zabiegi laserowego usuwania tatuaży - ma takie gryzmoły które jako nastolatek sam sobie porobił własnej roboty maszynką. No i teraz trzeba to usunąć bo ma to na rękach. Tylko to też po jednym zabiegu nie znika całkiem i tak kilka, drogich zabiegów by się zdało. Ale on to facet, a ty masz prawo inwestować w to, żeby sie sobie podobać, taką kasę jaką trzeba Alusia - jest słodka

A co takiego sis nawiwijała?
A jakie postępy widać po tych zabiegach u męża?

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
Witajcie

Dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ale żeście się w weekend rozpisały, normalnie szok! Nie miałam siły wszystkiego dokładnie czytać, ale przejrzałam.

Za to Shiro innym psom kiełbaski zabierał podstępem, cfffaniak jeden

Miłego dnia
Super, że weekend się udał Świniaczka zazdroszczę, nigdy nie jadłam. Ogniska też zazdroszczę Bardzo
To że cwaniak z Siro to widać po jego szelmowskim wyrazie pyszczka
A i mam pytanie? Masz może coś sprawdzonego na kleszcze? Tzn przeciwko kleszczom.

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Mili oj tak zloz zamowienie na Ule zloz
Kochana zuzel to u nas temat rzeka hihi my nie tylko kibicujemy. Zobacz dokladnie nasza galerie na NK i opisy zdjec
Na zuzel chodza juz takze z takimi szkrabami jak Wasz Aczkolwiek jest b. duzy halas wiec to decyzja rodzicow. Rodzicom tez sie troszke czasu wolnego nalezy
Od tego centrum do ktorego jezdzisz masz 2 min jazdy do mnie!!! Nie jestes zwariowana, dbasz o siebie o to dobrze

Złoże czytałam opisy widzę że TŻ zajmuje się fotografią. A robi to też zawodowo?
Dwie minuty powiadasz...hmmm...

Nie zacytowało mi wiadomości z poprzendiej strony zaraz nadrobie jak mi mała pozwoli

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 09:25   #2655
agunia82
Zakorzenienie

Miluś, tam gdzie kleszczy zatrzęsienie najlepiej sprawdza się obroża kiltix (ta jest chyba najbardziej skuteczna, cena wysoka, ale starcza jedna na cały sezon więc nie ma tragedii) plus olejek tej samej firmy (najlepiej zawsze kupować produkty tej samej firmy bo się uzupełniają). Gdzie kleszczy nieco mniej starczy obroża. Trzeba pamiętać, że kleszcze i tak się w psa wkręcą, ale jak się napiją to padną zanim zdążą zwrócić zawartość więc psa niczym nie zarażą. I trzeba JUŻ kupować, bo kleszcze już od marca są, my z Shiro już ściągaliśmy jak tylko śniegi stopniały i już słyszałam o psach zarażonych babesjozą.

Stary 2010-04-26, 11:45   #2656
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam Żoncie
U nas śliczna pogoda, ciut niebo zachmurzone, ale spacerek już zdążyliśmy zaliczyć

Cytat:
My już po zlocie, było suuuuuuper
inaczej być nie mogło czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
U nas ząbkowanie i mała się cos męczy Poza tym jak dobrze pójdzie będę mieć obronę 7 lipca jak zdam jeszcze egzamin i oddam ta nieszczesna pracę do dziekanatu. Na seminarium w weekend promotor kazał znowu "coś" dopisać...
współczuję ząbkowania a za obronę i egzamin trzymam
Stary 2010-04-26, 13:17   #2657
Milibili
Zadomowienie

I dopiero teraz mi się udaje dopisać...

Cytat:
Witam kochane. Ostatnio czuję się dętka Znów mam @ od tygodnia mimo iż dopiero za tydzień miała się pojawić Do tego ciągle bym spała i we łbie się kręci- nic przyjemnego

Na pierwszym Max zlizuje rosę z naszego Corsiaka a na ostatnim mnie wydęło hehe ale chcialam Wam pokazać jaki jest duży
źrebak słodki
Kochana może czas się do lekarza wybrać może masz jakieś zaburzenia hormonalne? Lepiej takie rzeczy za wczasu sprawdzić

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

juz po kąpieli naturalnie dodatkiem była sól do kąpieli i bąbelki
węża do wody nie kcem!
denerwuje mnie jego napastliwosc

co do nowych nabytkow:
-zeberkowa spodniczka zgapiona od Izuli
-bandazowa spodniczka czarna
-sukienka Orsayowa <fotka na nk> szara- a'la panterka
-pasiakowa sukienka NY
-pasek wiązany na talię
-beznadziejna opaska do wlosow za 2 zł chyba
-buciki na all- jeszcze nie przyszly
- 11 sztuk bizuterii roznego rodzaju i kilka w obserwacji
i to raczej wsycko
fotek brak
Świetnie wyglądasz w tej sukience z orsaya
Butami się nie przejmuj - będą następne ( jeśli chodzi o Ciebie to jestem tego więcej niż pewna )
Ja tam lubie węża w wodzie
A o fotki to isę postaraj

Cytat:
Miluś, tam gdzie kleszczy zatrzęsienie najlepiej sprawdza się obroża kiltix (ta jest chyba najbardziej skuteczna, cena wysoka, ale starcza jedna na cały sezon więc nie ma tragedii) plus olejek tej samej firmy (najlepiej zawsze kupować produkty tej samej firmy bo się uzupełniają). Gdzie kleszczy nieco mniej starczy obroża. Trzeba pamiętać, że kleszcze i tak się w psa wkręcą, ale jak się napiją to padną zanim zdążą zwrócić zawartość więc psa niczym nie zarażą. I trzeba JUŻ kupować, bo kleszcze już od marca są, my z Shiro już ściągaliśmy jak tylko śniegi stopniały i już słyszałam o psach zarażonych babesjozą.
Dziękuje Ci bardzo Nasz pies chadza w miejsca gdzie do tej pory nigdy nie było kleszczy a jednak po raz pierwszy złapał. Polecano nam coś takiego http://www.zabijkleszcza.pl/spoton.php ale nie wiem na ile to skuteczne. Wydaję się wygodniejsze od obroży ale nie mam pojecia czy zeczyiwscie tak skuteczne? Co sądzisz?

malutka dziękuję

izka przypomniało mi się, że ja używałam kiedyś do zatrzymania tego blasku na włosach po farbowaniu szamponu Kerastase Bain Miroir. Pierwszy raz dostałam go w prezencie (potem kupiłam - opłaca się kupować duże opakowanie fryzjerskie - o takie http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...--1000-ml.html i wtedy nie wychodzi tak dużo drożej niż zwykły szampon)

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 13:28   #2658
agunia82
Zakorzenienie

Miluś produkty frontline są dosyć dobre, ale z tego co wiem jednak jeśli chce się używać tylko jednego środka, to raczej polecają obróżki jako skuteczniejsze. Poza tym obróżka starczy na dłużej, to co podałaś starcza na maks 3 miesiące, obróżka spokojnie i na 6 (teoretycznie podają, że do 8 miesięcy, ale w praktyce to raczej wychodzi krócej, to samo będzie z tym płynem, jak sami piszą co miesiąc powinno się zakraplać.
Ahhh, tylko ja zapomniałam gapa, przy dzieciach obróżek nie wolno, więc musi być olejek,. Ten powinien być ok. Ja nie mam czasu teraz, żeby sprawdzać czy on jest dwuskładnikowy, a takie są najbardziej polecane,.

Stary 2010-04-26, 14:22   #2659
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam moje Maleństwa

Ja po weekendzie wykończona nieco- szkoła:powinni tego zabronić
W sobotę wymyślaliśmy pytania na obronę, a w niedzielę ciurkiem od 8.20 do 18 z czego 6 h z moim "ulubionym " prowadzącym który ciągle tylko gada "pani Izabelo, pani Izabelo" tak jakby nikogo innego nie było. Poza tym dowiedziałam się np że jakby miernik różnicy ciśnień Siemensa umiał gotować i prać oraz miał nogi by polecieć po piwo to na co komu żona. Uroki męskiego towarzystwa...
Poza tym napisałam by poinformować Sofkę: w biedronce są suszone pomidory-tak mi się wydaje że ty je lubiłaś Cała gazetka śródziemnomorska Więcej nie piszę bo nie chcę być posądzona o reklamę

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-04-26 o 14:43
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 15:07   #2660
mooonik
Zakorzenienie

Czołem Lachonki

Widzę, że mamy nową żonkę z szczęśliwego rocznika 2008. witaj Molalala i gratuluję fasoleczki a może pokażesz nam jakieś zdjątka ślubne takie wkupne wiesz....

ja się też przedstawię - Monika, mąż Piotr, ślub 25.10 rodzina 2+1 gdzie to jeden to pies dziecko się robi, tzn działania trwają

Się rozpisałyście ostatnio, czyżby powiew wiosny tak wpłynął na Was tematy ciuszkowo-pieskowe dominowały hehe

Kotekk ale w ciekawym badaniu bierzesz udział, a dostaniesz później jakieś wyniki, żeby sobie porównać jak i czy Ci się zmieniły smaki w trakcie ciąży?
Co do bierzmowania, ja nie dostałam nic, świadkiem nie byłam, ale jakiś drobiazg np łańcuszek lub książka by mogła być, tak na pamiątkę żeby zostało.

Dzastinko fajną masz szefową, poza ta jedną akcją wydaje się że normalny człowiek z niej

Czeko21 ja też nie widzę tej pościeli, nie wyświetla mi się masz już nową fryzurkę?

Agunia fajnie, że zlot się udał. A to były same białaski czy inne psiaki też? Czekam na zdjęcia oczywiście

Anusia fajnie, że imprezka się udała gospodarna żonka z Ciebie, z zakalca zrobić ciasteczka znowu Ci wizaż w pracy zabrali, mendy jedne....

Mili córcia przekochana
a ile tych zabiegów będziesz robić? i nie miej wyrzutów, przecież robisz to dla zdrowia

Dagecik podobają mi się te spodenki czerwone, cuuuudne są! A ciuszki bardzo w Twoim stylu bym powiedziała A to Czika łobuzica Nasz się wystraszył ostatnio płaszcza leżącego na ziemi i bał się podejść, a potem warczał na wiatr

Sofferko zdrowaś ukradnę te trampolki! świetne są, gdzie kupiłaś, powiedz, powiedz
Twoja mała poszukiwaczka skarbów nieźle się kamufluje na kanapie

Iza jaki źrebaczek może wybierz się zrobić jakieś badania? jak się czujesz?

Gosia jak tam leniuchowanie weekendowe? Też mieliście taką cudną pogodę jak my ?

Izuś kolorek już Ci powiedziałam że śliczny i odcień mi do Ciebie pasuje właśnie

Asiuk spryciulo Ty hehe ja też wykorzystuje ten motyw w rossmanie

Kasienko fajnie czytać, żeś zadowolona i szczęśliwa mówisz, że fryzjerka z Ciebie żadna

Malutka jak nożka? powtórzę za dziewczynami- magnez Kochanie bierz

Katey czyli działania już trwają nie obiecuj ino się pojawiaj częściej u nas

Katarzinko co tam u Was?

i gdzie jest Paulinka ?? haaaloooo, wracaj do nas!

A my byliśmy na weekend u teściów. I jak zwykle kłótnia z teściową o pieniądze. Ja nie wiem o co tej kobiecie chodzi. Już jej wprost powiedziałam, że to nasze pieniądze i jej nic do tego a ona cały czas swoje. Że nie oszczędzamy, że nie umiemy oszczędzać itp a do tego jeszcze sobie psa wzięliśmy. Normalnie nie mam ochoty już tam jeździć wcale I jeszcze powtarza, że jej się serce kraje jak musi do nas o tym mówić. To się pytam po co nam powtarza za każdym razem jedno i to samo i niepotrzebnie denerwuje siebie i nas to odpowiedziała, że musi, bo taki jej obowiązek Co obowiązek, żeby nam wytykać każdy drobny zakup i to na co wydajemy NASZE pieniądze?? Heh najlepszy za to był nasz pies, bo jak do tej pory jeszcze nie szczekał ani razu tak teściową dwa razy obszczekał z góry na dół
Ale i tak najlepszy był jej tekst jak szykowałam Muńkowi mięso w piątek- " A to psa piątek nie dotyczy?" nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać
Ehh zazdroszczę mojemu mężowi teściowej...

A tak poza tym weekend udany, zrobiliśmy sobie grilla z mężem, zjedliśmy kiełbaskę pyyyszna była pies się wyszalał na ogrodzie, wkleję później zdjęcie normalnie czad

Iza zaszłam właśnie dziś do biedrony, żeby parę rzeczy z tej nowej gazetki kupić, ale już wszystko wymiecione było, dostałam tylko oliwę smakową ... a takie fajne rzeczy w niej są....

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-04-26 o 15:10
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:15   #2661
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

[QUOTE=daget;18818783]
Pogoda piekna, a na gardelko najlepszy jest tamtum verde w spreju , wiem bo jak tylko czuje drapanie to sobie psikne i mam z glowy
QUOTE]

OO dzieki powiem TZ zeby mi kupil ten lek...Oby nie byl na recepte....

[QUOTE=mooonik;18838909]
A my byliśmy na weekend u teściów. I jak zwykle kłótnia z teściową o pieniądze. Ja nie wiem o co tej kobiecie chodzi. Już jej wprost powiedziałam, że to nasze pieniądze i jej nic do tego a ona cały czas swoje. Że nie oszczędzamy, że nie umiemy oszczędzać itp a do tego jeszcze sobie psa wzięliśmy. Normalnie nie mam ochoty już tam jeździć wcale I jeszcze powtarza, że jej się serce kraje jak musi do nas o tym mówić. To się pytam po co nam powtarza za każdym razem jedno i to samo i niepotrzebnie denerwuje siebie i nas to odpowiedziała, że musi, bo taki jej obowiązek Co obowiązek, żeby nam wytykać każdy drobny zakup i to na co wydajemy NASZE pieniądze?? Heh najlepszy za to był nasz pies, bo jak do tej pory jeszcze nie szczekał ani razu tak teściową dwa razy obszczekał z góry na dół
Ale i tak najlepszy był jej tekst jak szykowałam Muńkowi mięso w piątek- " A to psa piątek nie dotyczy?" nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać
Ehh zazdroszczę mojemu mężowi teściowej...

A tak poza tym weekend udany, zrobiliśmy sobie grilla z mężem, zjedliśmy kiełbaskę pyyyszna była pies się wyszalał na ogrodzie, wkleję później zdjęcie normalnie czad
QUOTE]

To wspoczuje tesciowej...!!! ja naszczescie mam fajna...

A u mnie jestem sennsa smetna i przeziebiona....i ide spac...
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:31   #2662
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Chyba wołanie Moonik mnie przyciągnęło dziś na wizaż
Jakoś ostatnio nie miałam weny wogóle i przez ponad 3 tygodnie ani razu tu nie zajrzałam ale teraz już nie zamierzam się stąd wynosic na dłużej
NIe wiem tylko jak ja Was nadrobię
U mnie w sumie nic ciekawego... no może poza tym, że we wrześniu jedziemy na wczasy do Portugalii mam przynajmniej na co czekac
A tak to całymi dniami siedzę w solarium, dobrze, że ruch się zaczął to mi szybko mija Co sobotę chodzę na basen i prawie codziennie jeżdżę na rowerku... Teraz w sobotę byłam z dziewczynami na baletach - wytańczyłam się, że do dziś mnie nogi bolą
Spróbuję teraz trochę Was podczytac.
Buziaki dla każdej io pozdrowienia
Stary 2010-04-26, 18:22   #2663
mooonik
Zakorzenienie

Paulinka jesteś ale musisz wiedzieć , że nie tylko ja Cię nawoływałam
już nam tak nie uciekaj
wow ale wakacje się Wam szykują, super.....

a tam z nadrabianiem, po prostu pisz na bieżąco

Molalala ciesz się, że masz fajną teściową

no to wklejam zdjęcia

1. takie ładne zęby mam

2. czy wyglądam jakby mi brakowało witamin

3. znajdę tego kreta, no! przekopę pół ogrodu ale znajdę

4.nauczyłem się skakać jak kangur ha!

5. ja latam! oł jeeeee umiem latać

Julitka

Stary 2010-04-26, 19:03   #2664
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ KWIATUSZKI
Cytat:
dobry
Izka- ten maluch jest przeslodki! i taki ciapowaty! uwielbiam wszystkie szczeniaki!

i na koniec fotka naszej bestyjki
ok to na razie tyle ode mnie
buziole
katey dzięki.
Łazienka zapowiada się super. Bardzo mi sie podoba.
A psiak czadowy...
Cytat:
Hej Słoneczka

izulek - ślicznie ci w tym nowym kolorku wcale nie za ciemny. Biała spódniczka - mmm.... sexi. O sposób noszenia narzutki już nasza wizażowa stylistka kasica się zatroszczyła Słodziak ten twój Brutusek
Anusiu no cos...nie pamiętasz jak to sie było 18-stolatką. to były czasy. Siostra wie co robi..młodość.
Dzięki ..dobrze sie w nim czuję. A tata zobaczył mnie na drugi dzień po farbowaniu i stwierdził, ze mi ściemniały... Chociaż on zauważył, że cos robiłam. Mama sie przygladała i chyba nie mogła sobie przypomnieć jakiego koloru miały wcześniej. Dla mnie widać sporą zmiane, bo miałam włosy juz za łopatki.
A Brutek powoli zaczyna rozrabiać... Kotki już mają go dość.
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć
Róż taki jak u Barbie - bardzo różowy
asiuk no to mnie się podoba w takim razie...
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Nie było mnie kilka dni, bo po pierwsze jestem zmęczona po pracy i tak jakoś weny mi brak i chęci tyż

Izka
ślicznie Ci w tym kolorku
Oddawać chęci i wenę malutkiej, ale już.
Dzięki Słonko.
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
dzieki Izus Sloneczko wczoraj bylo fajne, ale dzis jest lepsze
No a my z rana poszlismy na spacerek z psiakiem aby pozniej jej nie przegrzac. Polazilismy troszke, na obiadek zrobilismy pracki po wegiersku a na deser lody... Teraz laba niedzielna . Widze ze u was tez bo wszystkie wsiaknelyscie

Cytat:
Hej!
izka przypomniało mi się, że ja używałam kiedyś do zatrzymania tego blasku na włosach po farbowaniu szamponu Kerastase Bain Miroir.
Miluś nie jesteś sama...jezem i ja! W piątek jadę oddać pracki kawał.
No fajny produkt, tylko musze odczekać teraz, bo dopieo zmieniłam szampon ...a jak znowu zmienię, to zaraz łupież będzie.
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Czołem Lachonki
Izuś kolorek już Ci powiedziałam że śliczny i odcień mi do Ciebie
pasuje właśnie
Teściowa no coment!
mooonik
Jaki skoczek...super fotki. Jak kangurek tak skacze...

Molalala jak gardełko. Ja też chętnie podpatrzę zdjęcia ślubne. No chyba, że masz naszą-klasę?

gosiu zamiast lodów kanapka, ciekawe zastąpienie...

Paulinko zazdroszczę motywacji na rower.

dzastuś odpedzam mdłości...

aguniu fajnie, że wypad udany. Piesek cwaniak... Czekam na fotki.

Niedzielę spędziliśmy u moich rodziców. Potem byliśmy na pizzy ze znajomymi i na lodach z Mc'D.

Chyba bedzie burza.....
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:15   #2665
agunia82
Zakorzenienie

Oj ja z tych wrażeń pozlotowych zapomniałam się przedstawić nowej koleżance (dopiero teraz nieco ochłonęłam Ale pies dalej się zachowuje jakby chciał powiedzieć "stary, ale impreza była, dwa dni odchorowywałem!).
Jak już nick sugeruje mam na imię Aga, że męża też mam to chyba wiadomo, plus jeden psiak (czego nie da się przeoczyć) w którym jestem zakochana bez pamięci choć jest z niego niezła cholera . Dzieci ludzkich narazie brak, jak odchowamy psie dziecię będziemy myśleć o naszych rodzonych potomkach.

Moniś teściowej szczerze współczuje... z tym mięsem to już dała czadu. Pies superowy.
Na fotki jeszcze czekam, ale jakieś dwie mi się udało dorwać. Na jednej widać mnie z Shiro podczas kursu wystawiania psa, na drugiej jest tatusiek Shiro ze swoją rodzinką (to ten nie rozszczekany ).
Na zlocie były prawie same białe, oprócz jednej borderki i jakiegoś innego małego psa

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-04-26 o 20:16
Stary 2010-04-26, 20:18   #2666
soffera
Zadomowienie

Taaaa daaaam

Co za pon! Rozkrecilam sie dopiero po 13 Lepiej pozno niz wcale

Bylam znow z mala u weta.... Tym razem zastrzyk na rozszerzenie drog oddechowych i tabletki na alergie bo teraz to podejrzewa wet

Izka na motylki tez sie nie dam nabrac hihi
Melduje ze nie znalazlam tej koszuli

Czeko21 prosze Nam tu fotke podeslac nowego fryca

Izazusia jaki slodki ten konik
Kochana dzieki Ci za biedronkowego cynka Jutro albo w srode pedze
Moze owinnas isc do gina by Cie zbadal?
Nie cierpie takich tekstow....

Asiuk oj bede musiala zgapic Twoj patent na Rossmana

Kasica
Cytat:
denerwuje mnie jego napastliwosc
Sie poplułam

Dagusia a wiesz kto bedzie w sobote tancowal?! SOFFERKA!
No tak o mnie tez musi byc
Nam mala zazwyczaj daje pospac

Katey niestety jak na razie dalej mamy chorowitka
Piekne lazienki. Chociaz bardzo podobne kolorystycznie. Ktos Wam to projektowal czy sami?
Ale on potezny! Chociaz widze ze to byla pora na lenistwo - taka minka

Anusia dobra bede tu Wam skrobac historie o Białasce

Gosia co to za ciacho pieklas?

Malutka wiesz tez cos mnie momentami dopada niby pogoda piekna a ja nie do zycia - dzis mnie tak trzymalo do 13....

Dagus no rzuc placuszkiem wegierskim

Dzasta grilla zazdroszcze - w weekend sobie odbijemy oby byla pogoda

Agusia oj jadlam dobre swiniaczki na weselach czy imprezch ale najlepsze takie miesko jadlam ze strusia

Mili A. zawodowo robi to co na jadnym zdjec z NK Zdjecia w po pracy.
Tak dwie!!!!
Ja naszej kupilam w tym roku obroze, zazwyczaj miala te kropelki na szyje Spot On - ale po przeliczeniu przez weta kosztow bardzie sie oplaca obroza zwlaszcza, ze kropelki chronia przed kleszczami tylko miesiac, pchly 3 miesiace.
Co do skutecznosci Spot on to dziala dwa razy sciagalismy kleszcza ktory sie w ogole nei wbil.

Moonik trampki sa z Promodu za 59 zl przecenione z 119zł.
Nie zdrowam, katarro non stop!
Poszukiwaczka teraz kamufluje sie na dywanie tez jej niezle wychodzi
Trzeba bylo powiedziec tesciowej ze pies jest muzlumaninem
Muniek jest przecudwny na fotkach! Widac ze jest szczesliwy

Paulina no wreszcie jestes!

Wczoraj bylismy na meczu a jakim mozecie zobaczyc na NK. Bylo cudnie - slonce tak swiecilo bylo cudnie cieplo no i nasi wygrali

Na dole dla Was niespodziewajki wspomnieniowe:
1 - pierwsze wspolne wakacje z białaską. Byla tak malutka ze widzicie gdzie sie zmiesila, wsiadla i sama wybrala swoje miejsce. Ale pozniej wskoczyla do pudelka ktora mielismy dla niej przygotowany i chrapala. Na postoju zrobila siiikawki, napila sie i pojechalismy dalej. Byla bardzo grzeczna od tamtych dni tylko jak sa otwarte drzwi auta wskakuje i czeka na jazde
2 - tak wyglada podczas kapieli a raczej suszenia swoich wlosow
3- tu probuje sie opalic zeby nie byc taka blada ale jak widac skutki zadne

Edit.
Boze te wielgachne bialasy tez cudne - fajnie by bylo tak skumplowac mojego bialasa z Twoim, wyobrazam sobie te spojrzenia ludkow gdyby mala szla kolo duzego

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-04-26 o 20:22 Powód: z powodu Aguni
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:43   #2667
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Zjadłam winogrona, takie sobie były ale wiecie co...zjadłabym kebaba, takiego jak dają w jednym z "naszych" barów ...no nic...może zjem jabłko

Wczoraj zamowiłam dwie torebki o takie:
http://www.allegro.pl/item998993565_mala_torebk a_damska_torebki_damskie_ mlodziezowe.html

nie wiem czy są mi aż tak bardzo potrzebne ale co tam, wzięłam czerwoną i ciemny szary.

Chciałam też buty na sigmie jakieś zamówić ale ostatnio nie zamawiają nic co by mi się podobało. Te są fajne:
http://www.sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=51 &pos=327
i te
http://www.sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=51 &pos=81
i jeszcze takie na bardzo wysokiej koturnie ale nie mogę ich odszukać
Cytat:
Jak dostanę jakieś fociaki to wrzucę, bo sami nie mieliśmy aparatu.
Cytat:

widziałam już na NK
a widzisz i jeszcze wakacyjny wyjazd się Wam szykuje. Żyć nie umierać

Cytat:
Poza tym jak dobrze pójdzie będę mieć obronę 7 lipca

Zdasz, jestem tego pewna. Lipiec to miesiąc moich urodzin i ślub miałam w lipcu. Lipiec to szczęśliwy miesiąc!

Cytat:
Ja po weekendzie wykończona nieco- szkoła:powinni tego zabronić
Cytat:
"ulubionym " prowadzącym który ciągle tylko gada "pani Izabelo, pani Izabelo" tak jakby nikogo innego nie było.

Jasne i co Ty byś droga Izabelo robiła jak by Ci szkoły zabronili i od kogo byśmy wtedy słuszały o takich dziwnych dziwnych rzeczach o których się uczysz Normalnie nie tylko siebie ale i nas byś z wiedzy ograbiła
Może się pani Pani Izabelo panu prowadzącemu podoba?

Cytat:
dziecko się robi, tzn działania trwają
Cytat:

Gosia jak tam leniuchowanie weekendowe? Też mieliście taką cudną pogodę jak my ?

1. , się robi
2. było ładnie ale zimno
3. Współczuję. U nas tylko raz tes powiedział "Pieniędzy nie mają a na zakupy jeżdżą" Tak mnie to zdenerwowało, że tak mężowi głowę suszyłam, że przeprowadził ze swoimi rodzicami rozmowę. Od tego czasu do finansów się nie mieszają. Może z Twoimi też mąż powinien porozmawiać to jego mama a tak...to Ty wyjdziesz na najgorszą.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
NIe wiem tylko jak ja Was nadrobię
Cytat:
U mnie w sumie nic ciekawego... no może poza tym, że we wrześniu jedziemy na wczasy do Portugalii

Ciebie też widziałam na NK lachonku
Nie nadrabiaj tylko gadaj na bieżąco
Wow super, w Portugalii nie byłam, rób zdjęcia i notuj wszystko, powiesz później co koniecznie trzeba zobaczyć.

Cytat:
gosiu zamiast lodów kanapka, ciekawe zastąpienie...
byliśmy na pizzy ze znajomymi i na lodach z Mc'D.

zjadłam ją zle to nie było to, czego chciałam
Lodu Z Mc

Sofferko piekłam takie troche brownie, takie ciacho z czekoladą, zmodyfikowane przez Gosiaczka. Wyszło pyyycchhhaa, już dzisiaj nic nie ma.
Stary 2010-04-26, 21:12   #2668
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Teściowa no coment!
mooonik
Jaki skoczek...super fotki. Jak kangurek tak skacze.....
1. się zgadzam
2. hehe no wyskakał się dość

Cytat:

Moniś teściowej szczerze współczuje... z tym mięsem to już dała czadu. Pies superowy.
Na fotki jeszcze czekam, ale jakieś dwie mi się udało dorwać. Na jednej widać mnie z Shiro podczas kursu wystawiania psa, na drugiej jest tatusiek Shiro ze swoją rodzinką (to ten nie rozszczekany ).
Na zlocie były prawie same białe, oprócz jednej borderki i jakiegoś innego małego psa
dzięki Aguś wow to musiało fajnie wyglądać, same białaski
haha kąpiel zaliczona

Cytat:

Trzeba bylo powiedziec tesciowej ze pies jest muzlumaninem
Muniek jest przecudwny na fotkach! Widac ze jest szczesliwy

Na dole dla Was niespodziewajki wspomnieniowe:
1 - pierwsze wspolne wakacje z białaską. Byla tak malutka ze widzicie gdzie sie zmiesila, wsiadla i sama wybrala swoje miejsce. Ale pozniej wskoczyla do pudelka ktora mielismy dla niej przygotowany i chrapala. Na postoju zrobila siiikawki, napila sie i pojechalismy dalej. Byla bardzo grzeczna od tamtych dni tylko jak sa otwarte drzwi auta wskakuje i czeka na jazde
2 - tak wyglada podczas kapieli a raczej suszenia swoich wlosow
3- tu probuje sie opalic zeby nie byc taka blada ale jak widac skutki zadne
1. dzięki za info o sklepie, bardzo mi się podobają, może i tu gdzieś upoluje
2. muszę to zapamiętać
3. poplułam monitor jak zobaczyłam zdjęcie suszenia włosów, rewelacja
i zazdroszczę spokojnych podróży, nasz niestety ma chorobę lokomocyjną muszę mu dawać aviomarin (tak mi powiedział wet) tyle, że po wczorajszej połowie tabletki danej w południe jeszcze dziś jest taki osowiały
Agunia może się orientujesz w jakichś specyfikach dla psiaków? Czytałam też o lokomotivie żeby lepszy w syropie dla psa niż aviomarin. Kurcze on się w ogóle boi podejść do auta. Nawet jak wychodzimy na spacer i samochód stoi na parkingu to nie chce przechodzić koło niego. Szkoda mi go a niestety musimy jezdzic zeby dojechac czy do rodzicow czy nawet gdzies na łąkę.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Wczoraj zamowiłam dwie torebki o takie:
http://www.allegro.pl/item998993565_mala_torebk a_damska_torebki_damskie_ mlodziezowe.html

nie wiem czy są mi aż tak bardzo potrzebne ale co tam, wzięłam czerwoną i ciemny szary.

1. , się robi
2. było ładnie ale zimno
3. Współczuję. U nas tylko raz tes powiedział "Pieniędzy nie mają a na zakupy jeżdżą" Tak mnie to zdenerwowało, że tak mężowi głowę suszyłam, że przeprowadził ze swoimi rodzicami rozmowę. Od tego czasu do finansów się nie mieszają. Może z Twoimi też mąż powinien porozmawiać to jego mama a tak...to Ty wyjdziesz na najgorszą.

też się czaiłam na te torebki, super są! ale na razie muszę poczekać bo mi siostra kupiła małą torebajkę u nas w mieście i najpierw ją oblukam

Gosiu problem w tym, że mąż też mówi, ale do niej/nich nic nie dociera i w kółko jedno i to samo powtarzają. Całe szczęście przez najbliższy miesiąc się nie wybieramy, więc będzie spokój a w ogóle zapowiedziałam mężowi że jak będę w ciąży to chyba nie będziemy do nich jeździć, bo nie mam zamiaru się dodatkowo denerwować

Julitka

Stary 2010-04-26, 21:29   #2669
agunia82
Zakorzenienie

Sofciu zdjęcia małej rewelacyjne!

Moniś, nie orientuje się w takich specyfikach, Shiro na szczęście nie ma tego problemu, chyba tylko 3 razy mu się zdarzyło chorować podczas podróży, ale to raz to ja mało nie zwróciłam jedzenia (tak teściu jechał) a za drugim nażarł się jakichś świństw. Teraz wytrzymał podróż w dwie strony po 5 godzin bez niespodzianek.
A jak się piesek autka boi, to odczulaj w ten sposób, że podchodzisz najpierw do autka zamkniętego, bawicie się i dajesz smakole, potem otwierasz drzwi i znowu to samo, potem jak już Muniek się nieco oswoi wsadź go do środka i nagradzaj grzeczne siedzenie w zaparkowanym autku (tylko nie rób tego przed podróżą, to muszą być osobne sesje, a jak wiesz, że gdzieś będziecie jechać to nie karm psa, niech zje dopiero po podróży). Powinien przestać aż tak się bać wsiadać, przy okazji stres się złagodzi i może dzięki temu też choroba lokomocyjna nieco.
Shiro na początku też bardzo nie lubił jeździć autkiem i się zapierał jak miał wsiąść, teraz tylko widzi drzwi otwarte i sam się wpycha, bo wie, że to zazwyczaj oznacza, że będzie się działo coś fajnego

Stary 2010-04-26, 21:49   #2670
malutka_24
Wtajemniczenie

I po pogodzie, bo właśnie pada deszcz

Cytat:
Malutka jak nożka? powtórzę za dziewczynami- magnez Kochanie bierz

A my byliśmy na weekend u teściów. I jak zwykle kłótnia z teściową o pieniądze
ad. 1 dziękuję, że pytasz już mnie nic nie boli zapomniałam o tym nawet
ad. 2 teściowe to powinni wysłać w kosmos

Cytat:
U mnie w sumie nic ciekawego... no może poza tym, że we wrześniu jedziemy na wczasy do Portugalii
no nareszcie się zjawiłaś zazdraszczam wczasów

Cytat:
Oddawać chęci i wenę malutkiej, ale już
chyba ktoś się Ciebie przestraszył, bo już jest lepiej

Cytat:
Bylam znow z mala u weta.... Tym razem zastrzyk na rozszerzenie drog oddechowych i tabletki na alergie bo teraz to podejrzewa wet

Malutka wiesz tez cos mnie momentami dopada niby pogoda piekna a ja nie do zycia - dzis mnie tak trzymalo do 13....

Na dole dla Was niespodziewajki wspomnieniowe
ad. 1 biedna ta Twoja psinka
ad. 2 wielki dla Ciebie
ad. 3 fotki rewelacyjne a zdjęcie z suszeniem włosów

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości