Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 15:24   #1651
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mam swietny humor, bo dzis bank przelała nam pierwsza transze, wiec mozna budowac

wszystkoch włansie nie oglądałam, ale kiedys musze nadrobic niestety TZ nie lubie tego oglądac.
Super India

A co ma tż do serialu??Nikt mu przecież nie każe oglądać tego, co Ty lubisz Na pewno są rzeczy w tv, które on lubi ogladac, a Ty z kolei nie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 15:48   #1652
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dzięki
Ja też jestem ciekawa jak będziemy wyglądały z dziewczynkami w brzuchach
A jak widzę te słodkie dziewczyneczki kilkuletnie, to ach! TŻ kiedyś nie chciał słyszeć o drugim dziecku, a teraz mówi, że ok, po doktoracie
po czyim? Twoim czy jego?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Martucha Ty mówiłaś, że masz laminarkę polecasz jaką firmę? masz A4 czy A3? i jak laminujesz, na gorąco czy na zimno? bo rozważam zakup .
W lesie
Na którym drzewie jest najwięcej szyszek- kręcenie głowa raz w jedną raz w drugą stronę
Dosięganie gałęzi- unoszenie ramion wysoko i wspiananie się na palcach.
Zbieranie szyszek- skłony
Lecące liście- ćw. oddechowe, oddmuchiwanie ich
i marszem wracamy do klasy
Mój wymysł
mam a4 taka najzwyklejsza tescowa i jest ok.. czasem zaluje ze nie mam a3 bo niektore rzeczy sa wieksze no ale trudno
ale polecam bo to fajna pomoc...
a ta zabawa to w autobisue czy srodlekcyjna bo sie pogubilam?
ale super ci wyszlo

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
6 synow
moja tesciowa ma 4 synow.. ja tez zawsze mowilam o Zuzi ale teraz moge miec nawet 3 chlopakow.. byle zdrowe...

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
co za tym idzie mam 5 szwagrów
ja mam 3 z jednej strony fajnie bo sami faceci i jak sie spotykaja na swieta czy cos to tak to swietnie wyglada ale z drugiej tesciowa ma inne pojecie o zyciu bo sami chlopcy i nie ma "normalnego" kontaktu z dziewczynami

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie prosze, jakie buciki kupić do tej sukienki?
ja bym kupila jakies pastelowe delikatne klapeczki takie w rozu czerwieni jak kwiaty
ale napewno pastelowe
Stary 2010-04-26, 16:00   #1653
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
to super z tymi nakladkami bo ja sie stresowalam z tym biustonoszem...im blizej tym wiecej stresu:/ nawet o takie pierodlki

Emila ta Twoja kolezanka to jakas nieteges

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

6 synow

Ja chce druga tez coreczke, ale z tego, co zauwazylam, ze siostry jak sa dwie to czasem trudno im sie dogadac:/

mona dziekuje za tego linka
a czemu chcesz córeczkę drugą w razie co??
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziekuje własnie zastanawiam sie czy jej nie wystawic na allegro a cena z metki to 2900 ale okazało sie przy zakupie ze to ostatni model i juz mi nie zamówią do sklepu i trzeba przerabiać wiec mi opuściła babka trochę
no mój gust naprawde śliczna sukienieczka trochę dużo za nią zapłaciłaś ja za moją dałam 900 zł a z wszystkim koło 1200 zł ale nie ma co sprzedawać, bo zaciągnęła się z tyłu, a to była satyna
Jak masz sentyment do sukni to jej nie sprzedawaj, ale jak potrzebna Ci kasa a suknia wisi niepotrzebnie to sprzedaj!

india to teść ma gust

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:05   #1654
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Domi a może coś takiego...?
http://moda.allegro.pl/item101596696...plecy_75c.html
I tam na plecach możesz regulować sobie tak jak by do głębokości dekoltu.

A co do tej sukieneczki w kwiatki to ja bym dokupiła buty albio jasne albo w kolorze dominującym na sukience.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:12   #1655
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
trochę dużo za nią zapłaciłaś ja za moją dałam 900 zł a z wszystkim koło 1200 zł :
a gdzie mozna zobaczyc twoje fotki ze slubu i sukienke bo jakos nie potrafie sobie ich przypomniec i nie wiem czy widzialam czy jak pokazzz
Stary 2010-04-26, 16:25   #1656
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

no mój gust naprawde śliczna sukienieczka trochę dużo za nią zapłaciłaś ja za moją dałam 900 zł a z wszystkim koło 1200 zł ale nie ma co sprzedawać, bo zaciągnęła się z tyłu, a to była satyna
Jak masz sentyment do sukni to jej nie sprzedawaj, ale jak potrzebna Ci kasa a suknia wisi niepotrzebnie to sprzedaj!
Wlasnie mialam kupic tak do 2tyś sukienke ale łaziłam z kolezanką po Krakowie po salonach i kilka mi sie podobało ale to jeszcze nie było to a na sam koniec chyba po 4 godz juz padnieta weszłam do cymbeline z mysla napewno tu nic nie kupie bo drogo itd ale ta mnie urzekła i wrociłam po wekendzie juz ja zarezerwować co do sprzedarzy to juz sie od miesiaca zbieram troche mi skoda ale wisi w szafie u teściów w domu wiec chyba ja wystawie na all i przywioze po wekendzie do siebie moe ktoś zechce
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:33   #1657
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ja bym kupila jakies pastelowe delikatne klapeczki takie w rozu czerwieni jak kwiaty
ale napewno pastelowe
Klapki odpadaja bo chcę ją ubrac na wesele. To moja sukienka z poprawin, miałam do niej srebrne sandałki i dodatki srebrne ale te sandałki ciagle mi spadały wiec musze kupić jakieś inne buciki. Chyba ze kupie inną sukienke ale szkoda mi wydawac kasy na nową, bo i tak potem w szafie wisi.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 16:38   #1658
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wczoraj mama mi powiedziała, że jak była ze mną w ciązy to non stop chciała jesc śliwki w czekoladzie. a jak z moim bratem to landrynki

dziewczyny, myslicie, ze problemy albo łatwośc zajscia w ciąze są dziedziczne?? Ze jesli matka nie miała problemów i udawało jej sie to pierwszym razem to córka tez tak powinna miec, czy to raczej sie nie ma jedno do drugiego??
U mnie w rodzinie ani od strony matki nie było żadnych problemów z zajściem, mama ma 2 dzieci, jej siostra 3 (jedne bliźniaki), babcia też dwoje, jej mama też dwoje.
Tylko ja jedna taka czarna owca

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Byłam wczoraj w domku i przeszperałam całą szafę i mam jeden piękny sweterek niebieski i tunikę biało-czarną, do tego dżinsy i białe balerinki i mam strój na komunię tylko w spodnie na bezdechu zapinam, ale może za 2 tyg. to się zmieni

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:38   #1659
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:48   #1660
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Klapki odpadaja bo chcę ją ubrac na wesele. To moja sukienka z poprawin, miałam do niej srebrne sandałki i dodatki srebrne ale te sandałki ciagle mi spadały wiec musze kupić jakieś inne buciki. Chyba ze kupie inną sukienke ale szkoda mi wydawac kasy na nową, bo i tak potem w szafie wisi.
ahaaaaa to czulenka niskie takie jak dodatki czyli albo krem albo kolory z sukienki

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tez mi sie te 2 podobaja najbardziej chyba
Stary 2010-04-26, 16:50   #1661
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

A ja dzis dopiero odebralam dowod z nowym nazwiskiem po 10 miesiacach
kurde co wogole jest potrzebne zeby wyrobic sobie dowod?
bo ja nie mam

wogole to jak teraz bedziemy w PL to musze isc do urzedu ze jestem juz mezatka bo nikt nie wie

Cytat:
A ja taka jestem wyteskniona za Poznaniem,dzisiaj tak sobie chodzilam po miescie i cieszylam kazda spedzona chwila
jak dlugo bedziecie w PL ?

Cytat:

Laski mam pytanie: czy Wy wszytskie mialyscie biustonosz na slubie? bo ja mam tyl gorsetu przezroczysty i tak biustonosz nie bardzo bedzie pasowal...no ale chyba to "nie pasuje" isc tak bez stanika
ja mialam gorset zamiast cycnika

Cytat:

zaraz poszukam na necie i wrzuce linki jakie buty do niej widze .. ale jakies kremowe albo jasny roz

Cytat:
no co Ty !!!
to juz lepiej kup nowe buciki ..
ta sukienka jest sliiiiicznaaaaa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 16:51   #1662
mona_ja
Wtajemniczenie

dziewczyny na allegro znalazłam takie cuda
ale boje sie tak w ciemno kupić

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-04-26, 16:56   #1663
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie mozna zobaczyc twoje fotki ze slubu i sukienke bo jakos nie potrafie sobie ich przypomniec i nie wiem czy widzialam czy jak pokazzz
na nk mam
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wlasnie mialam kupic tak do 2tyś sukienke ale łaziłam z kolezanką po Krakowie po salonach i kilka mi sie podobało ale to jeszcze nie było to a na sam koniec chyba po 4 godz juz padnieta weszłam do cymbeline z mysla napewno tu nic nie kupie bo drogo itd ale ta mnie urzekła i wrociłam po wekendzie juz ja zarezerwować co do sprzedarzy to juz sie od miesiaca zbieram troche mi skoda ale wisi w szafie u teściów w domu wiec chyba ja wystawie na all i przywioze po wekendzie do siebie moe ktoś zechce
w sumie się troszkę nie dziwie, że takie ceny, bo to w końcu drogie miasto
Zaczyna się sezon, więc jedź po sukienkę i sprzedaj! a nóż widelec się znajdzie taka na ostatnią chwile jak u Marty i kupi

domi7ks ja też miałam stanik, zresztą wygodniej mi z niż bez a miałam sukienkę z ramiączkami

Stary 2010-04-26, 16:58   #1664
stokrotka24
Zakorzenienie

hej laski
w związku z remontem jednego pokoju u teściów jesteśmy odłączeni od neta w naszym pokoju, został tylko net w pokoju teściów,koło telewizora, każdy krzyczy nad głową, telewizor ryczy, zaglądają przez ramię i nie ma jak popisać. A w pracy dużo roboty i tez nie mam jak. tęsknię za wami
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hehe
kumpela naszczęście już nie przychodzi
miała mi pomóc w dzień ślubu
sama dekorowałam salę
i chciałam aby ktoś kto nie będzie jako gość na ślubie pozawieszał balony na płot ośrodka w którym mieliśmy wesele
Zapytałam jak przyszła czy mi pomoże : ona że tak. Tego też dnia kiedy przesiadywała zaczęła mnie ostro wkur. , bo nos maczała mi w papierach i powiedziałam jej że mój tato powiedział na nią że jest głupia,że wysiaduje godzinami w sklepie - nie tak w prost ale w tym sensie jej powiedziałam- co oczywiście było prawdą.
Na drugi dzień miała przyjść do sklepu po balony i wstążki
Wchodzi i mówi :
Skoro jestem głupia i tak sądzi Twoja rodzina to nie pomogę Ci.

Od tej pory zaczęła się ostra jazda. Napisała ese że wcześniej będę rozwódką niż mężatką. W ogóle to co jej mówiłam poodwracała. Mówiła,że dzieci swoje ( których nawet nie poczęlam ) chce odizolować od dziadka
itd.
Ja dzwoniłam do niej - nie odbierała, więc też esem jej ostrym odpowiedziałam.
(ps. to jest 30 letnia dziewczyna---singel)

Ktokolwiek przed ślubem mi nie pomagał tylko mnie jeszcze stresował i mówił źle na temat mój i mojego TŻ jest u mnie przekreślony. Dla mnie to był taki stresujący czas, że nie mogę zapomnieć nikomu kto mi zrobił przykrość w tym czasie.

Po ślubie siedziałam w sklepie z TŻ bo mój tato był w szpitalu i nie uwierzycie ale ona ku... przyszła z matką swoją i chciała chodnik !!! Uciełam jej tak krzywo,że w głowie się nie mieści. A kiedy zamykała drzwi powiedziałam- zapraszam za miesiąc na nasz rozwód i hahaha.

Póżniej jeszcze była chyba tylko raz i tez z matką- bo sama ma cykora!!!

Ma czelność dziewucha

odświeżacz nie pomógł otworzyłam drzwi
jak mi przyjdzie jeszcze dzisiaj jakiś śmierdziel to go wn wiadrze od mopa zamocze!!!
nie rozumiem jak facet może tak śmierdzieć
o boże co za "koleżanka" ci się trafiła. Dziewczyna faktycznie ma tupet. Przykro mi, ze się tak wam ta zima nie ułożyła, ale najważniejsze, z eteraz jest wszystko w porządku i powoli się zaczyna układać
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta!!!!

Ale się chora obudziłam nos zawalony, kichgnie i straszliwy bol gradla z chrypa ale i tak mam swietny humor, bo dzis bank przelała nam pierwsza transze, wiec mozna budowac

wszystkoch włansie nie oglądałam, ale kiedys musze nadrobic niestety TZ nie lubie tego oglądac.

w takim razie masz piekna lazienke hihhi

a na TZa bym się wkurzyła kurcze w nieciekawej sytuacji bylas w sklepie nie majac czym zapłacic lepiej z nim pogadaj

super, ze kolorek się udał
[
lece na dzialeczke, pozniej bede nadrabiac
super, że bank przelał wam pierwszą transzę. To budowa może pełną para iść. Gratulacje

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść dziewczyny
cześć jak tam się czujesz?

Cytat:
Te nakladki to takie byly chyba na cale piersi a nie tylko na sutki silikonowe.Ale nie wiem czy w Polsce sa dostepneSprawdz w sklepie z bielizna
ja mam cos takiego, taki silikonowy stanik, trzyma się na piersiach,m ale jakoś ani razu go nie ubrałam, jakoś mi nie pasuje, taki sztuczny jest i zniekształca mi piersi. w bluzce wyglądało jakbym miała takie obwisłe

martucha ślicznie wyglądasz, zdjęcia wyglądają jak zrobione przez profesjonalistę. To twój tz ci robił? Twoje włosy są extra, w ogóle promieniejesz

A u nas jakoś leci. TZ cały czas w pracy, mało się widujemy. Na pewno już będziemy mieli inaczej urlopy letnie, czyli ze wspólnej przeprowadzki nici zła jestem, bo ja mam pierwsza urlop i dużo rzeczy spadnie na mnie, np formalnych.Przeprowadzać też będę nas ja, bo chcę się jak najszybciej przenieść na swoje. tylko jak pomyślę o remoncie to mi się słabo robi, bo teraz na weekend zdzierałam tapety i jak pomyślę o zdzieraniu ich za 2 miesiące to mnie trzepie. ale na swoim to pewnie będzie inaczej.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:59   #1665
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hej laseczki

dziękuję za wszystkie miłe słowa co do brzuszka

ostatnio rzadko wpadam, po pracy leżę i odpoczywam, plecy bolą jak cholerka więc na kompie już za bardzo nie siedzę...

wczoraj TZ zabrał mnie na zakupy i kazał kupić kurtkę, nawet mimo tego, że za miesiąc mogę się już w nią nie mieścić ale powiedział, że ślicznie w niej wyglądam i pobiegł szybko do kasy żebym nie zdążyła odwiesić

no i obeszliśmy sklepy dziecięce jej, jak on zachwycał się dziecięcymi ciuszkami aż się wzruszyłam trochę i ciągle powtarzał , że już się doczekać maleństwa nie może

heh... aż miło, boostatnio między nami strasznie źle było.... codzienne kłótnie.... ale to wszystko przez te moje ciążowe humorki.... heh....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:04   #1666
zaaaabcia
Zakorzenienie

mona_ja cos takiego ?

1 - http://www1.macys.com/catalog/produc...tegoryID=45350

2 - http://www1.macys.com/catalog/produc...tegoryID=45350 ( nie przepadam za tym rodzajem butow ale czesto wlasnie na wystawie widze je dopasowane do kroju Twojej sukienki )

3 - http://www1.macys.com/catalog/produc...tegoryID=26483

4 - http://www1.macys.com/catalog/produc...tegoryID=26487

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-04-26 o 17:07
Stary 2010-04-26, 17:09   #1667
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny na allegro znalazłam takie cuda
ale boje sie tak w ciemno kupić
ta czerwona mi sie podoba, bo niebieska mam wrazenie ze jest plastikowa tak mi sie skojarzylo ale czerwona calkiem calkiem

Cytat:
na nk mam
a mam Cie w kontaktach? hmmm
ale mam dziury w pamieci
jak nie mam to wyslij mi dane na pw to odrazu cie zaprosze

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
martucha ślicznie wyglądasz, zdjęcia wyglądają jak zrobione przez profesjonalistę. To twój tz ci robił? Twoje włosy są extra, w ogóle promieniejesz
my za toba tez tesknimy...
aaa sesja przez meza takim starym aparatek tzn wiesz kompaktowy stary z 5 lat ma zadne cudo
aaaaa dziekuje
trzymam kciuki zebyscie wiecej czasu dla siebie mieli no i z ta przeprowadzka i remontem.. wiesz... wizazowe kciuk zawsze pomagaja wiec juz zaczynam trzymac

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

heh... aż miło, boostatnio między nami strasznie źle było.... codzienne kłótnie.... ale to wszystko przez te moje ciążowe humorki.... heh....
witaj mam pytanie ale to na pw bo nie wiem czy tu moge
Stary 2010-04-26, 17:16   #1668
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
t
a mam Cie w kontaktach? hmmm
ale mam dziury w pamieci
jak nie mam to wyslij mi dane na pw to odrazu cie zaprosze
(...)
masz mnie zapominalska

Dobra Martucha wprowadziłam Cię w błąd, bo mam jedno foto jak klęczę, więc nic nie widać wklejam tutaj

Mam nadzieję, że teraz coś widać

Stary 2010-04-26, 17:20   #1669
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
masz mnie zapominalska

Dobra Martucha wprowadziłam Cię w błąd, bo mam jedno foto jak klęczę, więc nic nie widać wklejam tutaj

no widzisz.. dlatego nie kojarzylam slicznie juz teraz wszystko wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 17:28   #1670
mona_ja
Wtajemniczenie

żabcia, te pierwsze booooosssskieee dzięki tylko gdzie ja takie w PL kupię

Martucha, ta pierwsza jest z satyny, pewnie tylko na zdjęciu sie tak błyszczy, sprzedawca ma tez taka czerwoną i ta mnie kusi bo jest mini, a ja chce nogi pokazać

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-04-26, 17:42   #1671
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żabcia, te pierwsze booooosssskieee dzięki tylko gdzie ja takie w PL kupię
jesli Ci bardzo bedzie na nich zalezalo to moge Ci kupic i wyslac

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-04-26, 18:03   #1672
india83
Zakorzenienie

no nie wszystko mi się skasowało!!!

cori nie zawsze mamy okazje byc razem, czesto sie mijamy, wiec jak juz jestesmy razem to wolimy ogladac to co lubimy wspolnie a jak jestem sama to zazwyczaj mam inne zajecia niz ogladanie tv

mona sliczna sukienka, a butki na pewno jakies delikatne, sandalki- moze w kolorze ecru?

ogolnie przeziebienie mnie rozkłada wiec uciekam do lozeczka
Stary 2010-04-26, 18:10   #1673
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj w domku i przeszperałam całą szafę i mam jeden piękny sweterek niebieski i tunikę biało-czarną, do tego dżinsy i białe balerinki i mam strój na komunię tylko w spodnie na bezdechu zapinam, ale może za 2 tyg. to się zmieni
ja dzis byłam na zakupach (tez komunia) i jestem wykończona kompletnie nic nie bylo... tzn byly sliczne sukienki ale juz nie dla mnie - bo byly dopasowane kupilam troche z przymusu taka troche elegancką koszulke - ale normalnie jestem zalamana

a teraz siedze i popijam mietkę a za oknem burzaaaaaaaaa

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-04-26 o 18:11
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:14   #1674
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja dzis byłam na zakupach (tez komunia) i jestem wykończona kompletnie nic nie bylo... tzn byly sliczne sukienki ale juz nie dla mnie - bo byly dopasowane kupilam troche z przymusu taka troche elegancką koszulke - ale normalnie jestem zalamana

a teraz siedze i popijam mietkę a za oknem burzaaaaaaaaa
polecam isc do reserved, widzialm w sobote tam takie sliczne delikatne sukieneczki odciete pod piersiami, do kolan, takie materialowe z kilku warstw sie skladajace... kolorowe ale takie eleganckie bardzo mi sie podobaly az zalowalam ze nie mam zadnej okazji bo bym sobie kupila..

niestety na ich stronie nie ma ich bo bym ci pokazala...
troche w takim stylu, ale w ladniejszych kolorach
http://reserved.com/#/pl/collection/product/10/M7242

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-26 o 18:16
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:18   #1675
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja w sumie chciałam kupić sukienkę na komunię

ale maż kupił w końcu ta maszynę i kasy brak i musze iść w tym co mam

mam dwa wybory mała czarna z zamszowymi aplikacjami + marynareczka
lub marynareczka z spódnicą i jakąś bluzką
co byście wybrały an komunię?

a i wrzucam wam zdjęcia włosków
ale kolor taki dziwny wyszedł niby rudy a rudy nie jest
nie umiem sama sobie zrobić zdjęcia

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:42   #1676
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

ale sukienka : love: no zakochałam się, gdzieś ją kupiła ????

Ja założyłabym do niej jakieś peep toe na platformie i na wysokim obcasie malinowe, fioletowe, szare albo zielone (takie jak kolorki sukienki) albo nude (chyba postawiłabym na nude)
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:50   #1677
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ja założyłabym do niej jakieś peep toe na platformie i na wysokim obcasie malinowe, fioletowe, szare albo zielone (takie jak kolorki sukienki) albo nude (chyba postawiłabym na nude)
wooow obcas olbrzymi
ale bardzo ladne

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-04-26, 18:54   #1678
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
masz mnie zapominalska

super zdjęcia
aż mi się zachciało...
nie, nie, nie ślubu
lata
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja w sumie chciałam kupić sukienkę na komunię

ale maż kupił w końcu ta maszynę i kasy brak i musze iść w tym co mam

mam dwa wybory mała czarna z zamszowymi aplikacjami + marynareczka
lub marynareczka z spódnicą i jakąś bluzką
co byście wybrały an komunię?

a i wrzucam wam zdjęcia włosków
ale kolor taki dziwny wyszedł niby rudy a rudy nie jest
nie umiem sama sobie zrobić zdjęcia
fajny kolorek Ci wyszedł
Cytat:
ale sukienka : love: no zakochałam się, gdzieś ją kupiła ????

aleee... ja teraz poluje na takie, jak te drugie, tylko czarne
Stary 2010-04-26, 19:07   #1679
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wooow obcas olbrzymi
ale bardzo ladne
kocham obcsy wszystkie chętnie bym przygarnęła

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
aleee... ja teraz poluje na takie, jak te drugie, tylko czarne
http://www.peeptoeshoes.com.au/item/miss-alegria--black

a proszę Cię bardzo

kurcze ja zawsze wpisuję co mnie interesuje (np. jak szukam jakiejś konkretnej rzeczy z ubrań) w google i znajduję takie piękne i cudowne ale przeważnie na zagranicznych stronach, a później nie mogę nic takiego znaleźć ani w sklepie ani nawet na allegro i zawsze się wkurzam...ostatnio zachciało mi się sukienki tulipana, no i oczywiście w google wynalazłam śliczne sukieneczki, a w sklepach nic nie znalazłam
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:11   #1680
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
kocham obcsy wszystkie chętnie bym przygarnęła

http://www.peeptoeshoes.com.au/item/miss-alegria--black

a proszę Cię bardzo

kurcze ja zawsze wpisuję co mnie interesuje (np. jak szukam jakiejś konkretnej rzeczy z ubrań) w google i znajduję takie piękne i cudowne ale przeważnie na zagranicznych stronach, a później nie mogę nic takiego znaleźć ani w sklepie ani nawet na allegro i zawsze się wkurzam...ostatnio zachciało mi się sukienki tulipana, no i oczywiście w google wynalazłam śliczne sukieneczki, a w sklepach nic nie znalazłam
no co Ty gadasz - ja od miesiąca polowałam na czarną spódnicę - tulipana. I dzisiaj kupiłam z taką retro falbanką na dole, suuper
I do tego takie peep toes, mrr

Ja kiedyś poprzeglądałam zagraniczne strony z gotycką odzieżą. I padłam - cudeńka
Ale drogie jak szlag

A , i jeszcze sobie kupiłam czarny żakiet z aksamitu/weluru(nie znam się ). Fajny Marzył mi się wiktoriański żakiet, ale ceny zabójcze

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-26 o 19:14
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości