|
|
#481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
jeśli kiedykolwiek spotkamy się znów... Było w niej coś rozbrajającego. Posiadła cechę, o której bezskutecznie marzyła większość sztukmistrzów: miała wszystko gdzieś i Ciebie też.
|
|
|
#482 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za nasz świat, w którym jest mi bezpiecznie.
Czekałam na Ciebie tyle czasu, że teraz nie potrafię uwierzyć, że jesteś. Cos w tym stylu oba z wizażu nie wiem kogo. Przepraszaam! Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-25 o 18:43 |
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
kobity wiem, że było sporo, ale już wszystkie wyczerpałam ;p chodzi mi o dłuższe, ale takie żeby się zmieściły na opis gg .
typu : Miała nadzieję. To jej wystarczyło. Wierzyła, że wystarczy sobie coś wmówić, żeby to się spełniło. Wmawiała sobie, że życie jest piękne. I że jutro będzie lepiej. często nie wiem co będę robić w ciągu dnia, ale wiem co zrobię gdy sie ściemni.Usiądę na parapecie włączę odpowiedzią muzykę i pozwolę łzą swobodnie spływać na parapet. moga być o byle czym :P
|
|
#484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś mój, choć jeszcze o tym niewiesz. ![]() Choć kilometry mogą rozdzielić nas , łączy nas niewidzialna więź. zatańczyć z Tobą jeszcze raz, ostatni raz. może coś? ![]() Cytat:
druga połówka? ja sama już tworzę za***istą całość ![]() tylko takie coś, niepomogłam wiem.
|
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
*A o tym, że już 2 lata jesteśmy razem i że go baaardzo kocham i że jestem taka szczęśliwa i wgl wiecie o co chodzi ![]() ![]() Proszę![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynkii..
mam prośbę kolejną.. a więc tak. przyjaźniłam sie kiedyś z takim chłopakiem, który jest ode mnie o 6 lat starszy. potem on sobie znalazł innych znajomych i sie pokłóciliśmy. po kilku msc znowu zaczęliśmy sie spotykać, ale nie było tak jak kiedyś. ostatnio pisaliśmy i on mi napisał że zawsze mu na mnie bardzo zależało i że chciałby żeby znowu to wszystko wróciło. i że jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa bo mi bardzo na nim zależy! wiem, że to trudne, ale może coś wymyślicie |
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
*A o tym, że już 2 lata jesteśmy razem i że go baaardzo kocham i że jestem taka szczęśliwa i wgl wiecie o co chodzi ![]() ![]() Proszę![]() ![]()
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję kochana <3 ![]() a dodam coś, jak się przestanę z byle czego śmiać
|
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
a mój numer gg 22459968 ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Dwa lata minęły jak jeden dzień.... ;] Szczęśliwa - bo ma Jego.! <33 Taka miłość zdarza się tylko raz... Nie pozwólmy jej nigdy odejść. ZAWSZE RAZEM! Zakochani są wśród nas, zakochani pierwszy raz.. Dwa latka razem <33 Kochanie, dziękuję Ci za te najcudowniejsze dla Mnie dwa latka i proszę o więcej - na wieczność...
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
a macie moze cos o tym ze ostatnio niespodziewanie pocałował mnie mój najlepszy przyjaciel? i ze ja nie wiem co mam o tym myśleć i ze wciąż o tym mysle i nie moge sobie z tym poradzic.?? prosze;*
|
|
#491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każdy ma w życiu swoje pięć minut - nasze trwa już dwa lata
|
|
|
|
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
Gwiazdki Moje. <33
Potrzebne mi opisy o tym że jadę z przyjaciółką na wycieczkę rowerową.;D ^^ i że mimo mamy egzaminy jutro to my lejemy na to i jedziemy się wyszaleć. ![]()
|
|
#493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy już skończyłeś mnie całować, mogłeś chociaż powiedzieć co to znaczyło. Mam nadzieje że dobrze się z tym czujesz . Bo ja za cholere nie potrafię zidentyfikować mojego stanu. Niespodziewany całus, niby najlepsza rzecz jaka może się trafić. Zależy z jakiego punktu widzenia . Teraz ja nie potrafię myśleć o niczym innym. No kochana nie wiem, ale może coś . Uporasz się z myślami, dasz rade |
|
|
|
|
|
#494 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
rowerowo . reszta dzisiaj sie nie liczy . bo my od ksiazek wolimy swieze powietrze i swoje towarzystwo . najlepsze rowezystki w miescie . dalekoo gdzies . nie wiem |
|
|
|
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
Prośba! Dziewczyny, wiem że się nie udzielam, ale ostatnio jakoś brak weny ;(Znalazłoby się coś dla mnie o: 1. Że zaczynam zmieniać siebie, swoje życie (zmieniłam kolor włosów na rudy, kupiłam kilka nowych ciuszków w jaśniejszych kolorach, zrobiłam sobie paznokcie, trochę schudłam i nauczyłam się być trochę asertywną) ogólnie o zmianach 2. Że wyjeżdżam, że sobie przemyślę kilka rzeczy. Bardzo proszę i z góry dziękuje słonka
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
' dzięki niemu możecie dać jej drinka i papierosa - a i tak będzie szczęśliwa. w każdym towarzystwie . ' lubię zapach skoszonej trawy. zawsze wydawało mi się, że tak pachnie szczęście. myliłam się. sama trawa szczęścia nie daje. nawet jeśli trzymasz ją pod łóżkiem. nawet jeśli zmuszasz się by w to uwierzyć. szczęście wcale nie jest zielone.ma mega oczy. sporo ponad metr osiemdziesiąt. a jego imię coraz częściej pojawia się na wyświetlaczu komórki.i nie wiem czy to prawdziwa miłość, ale chcę o to walczyć. czuję, że to ważne. ' to ktoś, kto.. jest dla mnie jedyny. jedyny i niepowtarzalny. to ktoś, za kim będę tęsknić kiedy świat się skończy. to ktoś, kogo obudzę pewnego ranka i powiem 'kochanie'. jeszcze nie teraz, ale na pewno niedługo... ' kiedyś na ustach wieczne słowa: mam cię gdzieś. teraz? uśmiech od ucha do ucha i krzyk: jestem szczęśliwa! nie mam więcej, niestety. :<
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
hej. Tamte prośby są juz nie ważnee . teraz chcę coś tym , że mój kolegaa.. tzn. On mówił ze mnie kocha i ze chce ze mną chodzić a ja go olałam. teraz tego załuje. i mam wrażenie ze juz mnie nie lubiii
kiedys mu zależało na tym zeby sie ze mną zobaczyć. a teraz .. dowiedziałam sie ze był tu gdzie mieszkam ale nie powiedział. Czuję, że mnie już nie lubi. a mi teraz na nim zalezyy
|
|
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
Heej kochanee. ; ))
Maam taką prośbę. ![]() Znaciee możee jakieeś opisy o straszniee denerwujących osobaach.? A mianowicie o takiej jednej strasznie wkurzającej dziewczyniee. ; ] Bardzoo proszę. ; * Z góry dziękuję. ; **
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musze pomalować paznokcie na czerwono żeby wyglądać kurewsko.Tobie wystarczy sam charakter żeby byś ku*wą . - wizaz
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
witajciee ;d
moja przyjaciolka ma urodziny i razem z kumpelami robimy jej plakat . i chcialabym taki opis pasujacy do tego plakatu . dziekujee ;**************
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
; /
Witam dziewczynki , mam nietypową prośbę , mam nadzieje ze pomożecie ; )
. potrzebuje opisu/sów o tym ze spotykam się z moim sąsiadem , jest okej tylko to wszystko co miedzy nami jest to jest tajemnica bo nikt o tym nie wie no prócz mojej przyjaciółki , on twierdzi ze mu zależy ja tego wql nie widzę i coś ze nie chciałabym żeby to było tajemnica , bo ja bym chciała z nim być , ale on twierdzi ze nie chce mnie krzywdzić . raz ktoś właśnie przez takie potajemne spotkania mnie zranił i nie chce tego powtórzyć . mam nadzieje ze pomożecie kochane talenciary ; *** Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-04-26 o 17:41 |
|
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
franki dreams_x33 vicky_ dziękuję ! jesteście wielkiee ! ;****************
|
|
|
#503 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niepodoba ci się coś ? to niepatrz. proste. pomyśl trochę , co , za trudne? - wizaż. tylko takie coś, nieznam sytuacji więc jakieś takie ogólne Cytat:
Ludzie tęsknią za całkowitą odmianą, a jednocześnie pragną, by wszystko pozostało takie jak dawniej. Zmiany zachodzą tylko wtedy, gdy idziemy pod prąd, kiedy robimy coś całkowicie wbrew wszystkiemu, do czego przywykliśmy. Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie. z różnych stron internetowych, jakieś dziwne, może ci się spodobają, ale nie sądzę :p Cytat:
Bo nie kocha nikt, jak robisz to ty. nie muszę mieć wszystkiego, wystarczy że mam Ciebie. - co mam robić? - nic, tylko mnie kochaj. ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata. mogą być? ![]()
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
swir94
![]() ![]() happyend ![]() ![]() dreams_x33 ![]() ![]() Dziękuję Słonka ![]() ![]() ![]() I jeszcze coś o tym, że tak trudno jest w dzisiejszych czasach powiedzieć przepraszam nawet jeśli się kogoś bardzo zraniło
|
|
|
|
|
#505 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: ; /
Cytat:
Potajemne spotkania?Ok, ale spróbuj mnie skrzywdzić, a obiecuje że wydrapię Ci oczy moimi czerwonymi paznokciami.. ![]() Jeśli naprawdę nie chcesz mnie skrzywdzić to pokaż ze serio ci zależy . Taaa nasz sekret, ale wolałabym żeby to już nie było tajemnicą. Zawsze twierdziłam że spotykanie się w sekrecie jest romantyczne. No dobrze ale bez przesady . Bo widzisz mam doświadczenie w tajemniczych spotkaniach i niestety to zakończyło się dla mnie bólem i cierpieniem.. Zrozum chcę tylko alby to nie był już sekret. . Taaa chyba brak weny mnie ogarnia.. Cytat:
Słowo przepraszam zanika coraz bardziej... Sorry i przepraszam - to samo znaczenie, ale mimo wszystko wolisz usłyszeć to drugie. Im bardziej kogoś zraniłeś tym ciężej Ci go przeprosić. Dzisiejsze pokolenie już nie potrafi przepraszać ze szczerymi intencjami.. Chciałabym umieć przepraszać tak jak dawniej . Cholera nie potrafię, ale się starałam ![]() |
||
|
|
|
|
#506 |
|
Przyczajenie
|
Heeej. mam prośbę ;p.
Macie jakieś śmieszne opisy? ;D. ![]() ![]() Dziękuję ;*. |
|
|
|
|
#507 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ; /
Cytat:
Dziękuję;*;* ![]() Pogrubiony już w opisie
|
|
|
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Zakochanaaaa . ! ; **
Mieć na biurku czerwony guzik,wyłączać nim niektórych ludzi. Ja musze pomalować paznokcie na czerwono żeby wyglądać kurewsko.Tobie wystarczy sam charakter żeby byś ku*wą . - wizaz dreams_x33 . ! ; ** wy***ane mam ![]() niepodoba ci się coś ? to niepatrz. proste. pomyśl trochę , co , za trudne? - wizaż. tylko takie coś, nieznam sytuacji więc jakieś takie ogólne Świetnee są.! ; * < 3. Kradnę wszyskiee. ;D ; * Dziękuję bardzoo.!
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
-Weekendy w Paryżu, Zakupy w Nowym Jorku... - Jak to wszystko mieć? Czy... -Taaak, moja droga. Musisz przespać się z szefem Bo takiej klasy, Kotku, To nie znajdziesz nawet u Prady. Wiedziałeś, że nigdy nie będę Twoja? Nie? To teraz już wiesz! Nie masz na co liczyć... Jesteś ex, a `sex with ex` jest przereklamowany Jestem nieprzeciętna. A Ty... No cóż... Powiedziałabym, ale... Nie chcę Ci odbierać marzeń - Faceci bywają użyteczni. - Yyyy... Chyba tylko do robienia dzieci Dlaczego malinowa mamba jest akurat malinowa ? xd Wszystko z wizazu . Chyba nie o to chodziło |
|
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Kochane!!Widzę że tu dużo próśb jest,ale może wepchnę moją gdzieś jeszcze...Bardzo mi jest potrzebny opis o tym,że chłopak który mi sie baaardzo podoba chyba ma mnie gdzieś;( niby się przytulamy jak się widzimy ale nawet mnie nie próbował pocałować więc to dziwne ....
![]() I w ogóle się mnie wstydzi.Jak gadałam z jego kumpelą to powiedziała że z innymi dziewczynami normalnie gada...!Nie wiem co mam o tym myśleć...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

oba z wizażu

i z góry dziękuje słonka
kiedys mu zależało na tym zeby sie ze mną zobaczyć. a teraz .. dowiedziałam sie ze był tu gdzie mieszkam ale nie powiedział. Czuję, że mnie już nie lubi. a mi teraz na nim zalezyy