Miłośniczki H&M - cz. IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 17:26   #181
budgetka
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Tak, to ta marynarka!

Wkurzona jestem więc, bo rozumiem żeby przez przypadek wisiały nieprzecenione, ale żeby nawet kasjerki dzwoniły gdzieś i się dopytywały czy są przecenione i oni twierdzą, że nie przyszło nic takiego na całą Polskę
By mogły być obniżki przez przypadek, ale widzę, że to nie w jednym sklepie są przecenione, co jest grane że tu nie mogą przecenić
No chyba że kasjerka jak się dowiedziała że są obniżi to schowała sobie, bo mówiła że również jest obniżką na nią zainteresowana a mi powiedziała, że jednak nie ...
mirel wcale by mnie to nie zdziwilo gdyby wlasnie tak zrobila

Cytat:
Napisane przez justaa Pokaż wiadomość
jak Wy lecicie, nie nadążam
szkoda, że w SCC nie ma h&m
ojj tez strasznie nad tym ubolewam

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
u mnie są tylko złote mogę Cię prosić o zakupienie tych czarnych spinek-kokardek ? pieniążki od razu przeleję na konto
ok, sprawdze i dam ci znac czy je kupilam . tylko gdyby ktos ci je kupil, to poinformuj mnie od razu, bo niestety nie będę mogła ich zwrócić
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:29   #182
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Przeceniona czy w cenie regularnej?

Przeceniona z tym ze mowie byla przybrudzona
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:07   #183
vanity__
Raczkowanie

A widzialyście ten kombinezon czarny po lewej stronie z zalącznika?? Cena pierwotna to bylo chyba 130 i ciekawa jestem czy są w warszawskich h&m przecenione, i na ile

[zdjęcie pożyczone ze stylio]
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:11   #184
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudis1144 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze raz zgłaszam się z prośbą o zakup tej oto tuniczki w rozm. 34! Bardzo mi zależy, wszystkie koszta pokrywam, i ładnie proszę
One są teraz przecenione na 40 zł.
W Galerii Kazimierz są nieprzecenione
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:20   #185
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
u mnie tez była nieprzeceniona, ale podeszłam do kasy i powiedziałam, że wiem na 100%, że w sklepie x w miescie y jest po 20 zeta. Laseczka poszła na zaplecze sprawdzić, wrociła po 15 minutach z ceną 20 . warto czasami podejsc do kasy i poprosic o spr jesli jest sie pewnym, ze dana rzecz byla kupiona przez inne osoby taniej
oo!
a mogłabyś mi powiedzieć w którym h&m na 100% jest przeceniona.? To jutro się może po nią wybiorę.
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:42   #186
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
A widzialyście ten kombinezon czarny po lewej stronie z zalącznika?? Cena pierwotna to bylo chyba 130 i ciekawa jestem czy są w warszawskich h&m przecenione, i na ile

[zdjęcie pożyczone ze stylio]

Na Marszałkowskiej były przecenione, nie jestem pewna ale chyba na 60 zł. Było ich sporo w zeszłym tygodniu. Dzisiaj jeden widziałam na pewno ale nie rozglądałam się za nimi więc mogło być więcej.

Kupiłam dzisiaj bluzeczkę z kwiatkami na ramionach za 39,90, o której ostatnio ktoś pisał, tylko w kolorze pudrowego różu

Zdjęcie pożyczone od Wizazanki
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:43   #187
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

Hej !

Pytanie do Łodzianek - jakie kolory lakierów są w H&M w Manu ?? a jakie w Porcie ?? bo że w Galerii nie ma wogóle to wiem ...
i najważniejsze czy H&M w Porcie ma lepsze zaopatrzenie niż w Manu - chodzi mi szczegolnie o biżuterie i kosmetyki, lakiery

jestem z Tomaszowa wiec do ŁDZ mam kawałek drogi ... a muszę wybrać jeden cel - albo manu albo port
mraau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:48   #188
vanity__
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Na Marszałkowskiej były przecenione, nie jestem pewna ale chyba na 60 zł. Było ich sporo w zeszłym tygodniu. Dzisiaj jeden widziałam na pewno ale nie rozglądałam się za nimi więc mogło być więcej.

Kupiłam dzisiaj bluzeczkę z kwiatkami na ramionach za 39,90, o której ostatnio ktoś pisał, tylko w kolorze pudrowego różu

Zdjęcie pożyczone od Wizazanki
dziekuje Ci bardzo, w takim razie jutro ide na Marszalkowska w poszukiwaniu a a którym piętrze byly one, pamiętasz może?
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:50   #189
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
dziekuje Ci bardzo, w takim razie jutro ide na Marszalkowska w poszukiwaniu a a którym piętrze byly one, pamiętasz może?

Na pierwszym- tzn na tym co jest główne wejście
Stary 2010-04-26, 19:04   #190
wizola
Przyczajenie

Czy ktoras z Was nie chcialaby sie zamienic?- mam czerwona sukienke r.38, z żabotem za 39.90, a chcialbym wymienic sie na granatowa. Zainteresowane prosze o kontakt.
Stary 2010-04-26, 19:27   #191
martunia-w
Organizatorka :)

Ni cholery nie ma w tym moim H&M

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
martunia-w jesteś jeszcze ?
jak będą to kup czarne spinki kokardki kosztują 9,90 na dziale z biżuterią,
Oj, już mnie nie było, a spineczki były bo oglądałam jutro przed pracą mogę skoczyć i Ci kupić jeśli chcesz jak coś to daj znać na PW.
Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
prosze
O widziałam jedną dzisiaj u mnie kosztuje 79zł

martunia-w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:27   #192
ilonka_hh_
Rozeznanie

Coś mi sie wydaje, że to koniec tych przecen i nie będą już dokładać. Dzisiaj to co zostało z przecen było na kilku wieszakach a tam gdzie były przecenione rzeczy wisiała już nowa kolekcja. Jakby mieli coś dokładać to chyba by zostawili miejsce. Zresztą nie wiem
Stary 2010-04-26, 19:38   #193
reasumujac
Rozeznanie

GG do reasumujac

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Byłam dziś w H&Mie w Galerii Kazimierz i widziałam parę rzeczy Niestety nie planowałam tego wyjścia wcześniej i nie sprawdziłam, czego poszukujecie i w jakich rozmiarach, więc nic nie odkładałam, ale jeśli ktoś szuka jakiejś wymienionej poniżej rzeczy i zarezerwuje ją telefonicznie to mogę się tam najwyżej wybrać jeszcze jutro

Otóż były:

-bokserki w róże:
czarno-szara rozm. 34 i jakiś większy, chyba 42
jasna w różowe i fioletowe róże 1 szt. 38
z czerwonymi różami były dwie 36 i coś jeszcze

-sweterki z zipem - niestety po 60zł, ale można się dopytać, czy nie są przypadkiem po 30 :P

Poza tym pojawiły się tuniczki z długim rękawkiem, odcinane pod biustem, we wzór bokserek w róże, ale to jeszcze inna wersja kolorystyczna (nieco delikatniejsza niż z czerwonymi różami, wg mnie ładna ), niestety są po 79,9.
Dzwonilam do Galerii Kazimierz i juz nie ma bokserek w roze ;(

W związku z tym mam dziewczyny wielką prośbę. Czy mogłaby mi któraś zakupić wersję z czerwonymi lub niebiesko-różowymi kwiatami ?? Rozmiar 34 lub 36 BŁAGAM !! Wszystkie koszty pokrywam i będę dozgonnie wdzięczna !!!

Edytowane przez reasumujac
Czas edycji: 2010-04-26 o 19:44
reasumujac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:48   #194
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mraau Pokaż wiadomość
Hej !

Pytanie do Łodzianek - jakie kolory lakierów są w H&M w Manu ?? a jakie w Porcie ?? bo że w Galerii nie ma wogóle to wiem ...
i najważniejsze czy H&M w Porcie ma lepsze zaopatrzenie niż w Manu - chodzi mi szczegolnie o biżuterie i kosmetyki, lakiery

jestem z Tomaszowa wiec do ŁDZ mam kawałek drogi ... a muszę wybrać jeden cel - albo manu albo port
mi sie wydaje że jednak z tych rzeczy więcej jest w manu
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:00   #195
JustynaZ
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - czy któraś z Was mogłaby mi kupić szarą marynarkę taką z marszczeniami na rękawach, rozmiar 40, ona kosztuje 129 zl. Nie mogę znaleźć jej zdjęcia. Wiecie o którą mi chodzi? Pytałam o nią w czterech krakowskich h&m'ach i albo są duże rozmiary albo nie ma ich wogóle.
Oczywiście pokrywam wszystkie koszty

Pozdrawiam
JustynaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:03   #196
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej !

Ja na twoim miejscu bym pojechała do Portu - jest tam mniej przebrany towar .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:05   #197
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

dzieki za info ))
mraau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:19   #198
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustynaZ Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - czy któraś z Was mogłaby mi kupić szarą marynarkę taką z marszczeniami na rękawach, rozmiar 40, ona kosztuje 129 zl. Nie mogę znaleźć jej zdjęcia. Wiecie o którą mi chodzi? Pytałam o nią w czterech krakowskich h&m'ach i albo są duże rozmiary albo nie ma ich wogóle.
Oczywiście pokrywam wszystkie koszty

Pozdrawiam
Wiem, o którą Ci chodzi, bo mam identyczną tylko w innym rozmiarze, u mnie ostatnio jeszcze była także postaram się pomóc.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:32   #199
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
u mnie tez była nieprzeceniona, ale podeszłam do kasy i powiedziałam, że wiem na 100%, że w sklepie x w miescie y jest po 20 zeta. Laseczka poszła na zaplecze sprawdzić, wrociła po 15 minutach z ceną 20 . warto czasami podejsc do kasy i poprosic o spr jesli jest sie pewnym, ze dana rzecz byla kupiona przez inne osoby taniej
to jakby ktoś chciał tak zrobić, to były ostatnio w Galerii Krakowskiej, po kilka z obu kolorów

Cytat:
Napisane przez reasumujac Pokaż wiadomość
Dzwonilam do Galerii Kazimierz i juz nie ma bokserek w roze ;(

W związku z tym mam dziewczyny wielką prośbę. Czy mogłaby mi któraś zakupić wersję z czerwonymi lub niebiesko-różowymi kwiatami ?? Rozmiar 34 lub 36 BŁAGAM !! Wszystkie koszty pokrywam i będę dozgonnie wdzięczna !!!
No przykro mi, że nie wiedziałam wcześniej... 36 był na bak te czerwone 2 sztuki
Masz tak samo jak ja z Bonarką - jak pewnego dnia jedna Wizażanka napisała, że koło południa widziała ich tam mnóstwo, to gdy zadzwoniłam wieczorem nie było już tych różowo-fioletowych
Ale może się jeszcze znajdą

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:35   #200
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
oo!
a mogłabyś mi powiedzieć w którym h&m na 100% jest przeceniona.? To jutro się może po nią wybiorę.
jestem ze śląska, na pewno były przecenione w plejadzie bytom i m1 czeladź. moją kupiłam w 3 stawach katowice. 3 sklepy to chyba nie przypadek ). zapytaj jeszcze dziewczyny z warszawy, bo one też na 100% kupowały po 20 zeta.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:38   #201
MsTseTse
Zadomowienie

ale drukujecie

ewcik
Cytat:
Bez przesady nie wyglądasz źle.. Może jakby była węższa.., żeby bardziej kobiece kształty podkreślała to byłoby ok
Muszę znaleść te opinie, bo ciekawa jestem strasznie co tam napisały Wizażanki o Tobie
Napewno było to w 2 części? Pamiętasz może czy na początku czy na końcu wątku.. Byłabym bardzo wdzięczna
Tak, w drugiej części, chyba pod koniec

MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:38   #202
ama
Wtajemniczenie

Czy te bokserki w róże występują jeszcze gdzieś w małych rozmiarach w Warszawie?
Ja za nimi chodzę odkąd się pojawiły i albo ktoś mi je wszystkie chowa jak wchodzę do jakiegoś hm, albo nie wiem już co
Stary 2010-04-26, 20:48   #203
marcia45
Zadomowienie

W galerii mokotow widzialam jesli kogos jeszcze interesuja czerwone bolerka w roze(sukienek brak), pani przede mna przymierzala koszule sochowa dzinsowa, ale na sklepie ich nie widzialam, byly tez czerwone sukienki muchy nawet mniejsze rozmiary. Ja zakupiłam bikini

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:07   #204
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez martunia-w Pokaż wiadomość
O widziałam jedną dzisiaj u mnie kosztuje 79zł
u mnie niestety tez
Stary 2010-04-26, 21:14   #205
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
u mnie niestety tez
To jest jakaś masakra tym razem z tymi obniżkami, co Miasto i H&M to co innego inaczej przecenione
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:16   #206
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie, wiecie może co w takiej sytuacji zrobić? Może do centrali na Gdańsk coś nie dotarło czy coś, bo w obu H&M gdzie je widziałam nie było obniżek:/
Myślisz żeby zadzwonili tam gdzie Ty kupiłaś? A byś podała mi wtedy gdzie dokładnie to było (i najlepiej numer do działu)?
a w ktorym sklepie bylas?

kazdy sklep dostaje ta sama liste przecen, nie mozliwoscia jest , ze np do sklepow w krakowie dotarla informacja a do gdanska nie
zdarzyc sie moze tak, ze po prostu dana rzecz przez przypadek nie zostala odnaleziona i dlatego tez nie wisi na przecenach
sprzedawca do ktorego sie zglaszasz z pytaniem , napewno nie dzwoni do innego sklepu z pytaniem czy u nich ta czy inna rzecz jest przeceniona a do biura (w tym sklepie w ktorym sie znajdujesz, w ktorym najczesciej znajduje sie kierownik i on sprawdza czy ta rzecz jest przeceniona czy nie)
Cytat:
Napisane przez cynamon88 Pokaż wiadomość
Jeśli w danym sklepie zostało powiedzmy kilka ostatnich sztuk kierownik może przecenić je sam we własnym zakresie. Każdy sklep ma taką samą "bazę danych " dot. przeceny więc sytuacja że do jakiegoś sklepu coś "nie dotarło" jest niemożliwa. A marynarka nie jest przeceniona sprawdzałam
dokladnie tak
Cytat:
Dziękuję Ci serdecznie

No to jutro wybieram się na małą wojenkę
Trzymajcie kciuki

P.S. A byś mogłą podać mi jeszcze jej kod z metki papierowej? Chciałabym się jeszcze przed akcją upewnić że to na 100% ta sama marynarka
Cytat:
Pomyślałam też, że może by tak było jak np. w NY gdzie ostatnie sztuki przeceniaja, ale te marynarki były też tylko dwie ostatnie (które wiszą i wiszą) a w drugim H&M jedna jedyna i nic...

Nie podobają mi się takie akcje, są bezsensem jeśli z góry nie określi się, że np. ostatnia sztuka danej rzeczy idzie na obniżkę wtedy ok., ale nie, że w jednym miejscu tak, a w innym nie, normalnie dyskryminacja...

No cóż, pójdę jutro i spróbuję, może cos z tego wyjdzie, co mi szkodzi
kierownik moze podjac decyzje dotyczaca przeceny ostatnich sztuk , jak zostala jedna lub dwie, ale nie musi, dlatego tez wykucanie sie podejrzewam nie przyniesie zamierzonego efektu bo on nie ma takiego obowiazku

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-04-26 o 21:18
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:39   #207
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
kierownik moze podjac decyzje dotyczaca przeceny ostatnich sztuk , jak zostala jedna lub dwie, ale nie musi, dlatego tez wykucanie sie podejrzewam nie przyniesie zamierzonego efektu bo on nie ma takiego obowiazku
Nie chodzi o wykłócanie się, tylko wyjaśnienie sytuacji dlaczego tak jest Troszkę dziwne się nam wydało, że w części sklepów obniżono ceny a w innej nie, mimo że też są ostatnie sztuki i to od dawna, nawet niektóre lekko zmechacone czy z plamkami. Jeśli jest tak jak mówisz, no to trudno, aż tak mi na niej nie zależy żeby się wykłócać czy coś, bo sama nie lubię czegoś takiego
Aczkolwiek generalnie dziwny trochę przepis
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:59   #208
madziabw
Raczkowanie

GG do madziabw Send a message via Skype™ to madziabw

Cytat:
Nie chodzi o wykłócanie się, tylko wyjaśnienie sytuacji dlaczego tak jest Troszkę dziwne się nam wydało, że w części sklepów obniżono ceny a w innej nie, mimo że też są ostatnie sztuki i to od dawna, nawet niektóre lekko zmechacone czy z plamkami. Jeśli jest tak jak mówisz, no to trudno, aż tak mi na niej nie zależy żeby się wykłócać czy coś, bo sama nie lubię czegoś takiego
Aczkolwiek generalnie dziwny trochę przepis
to może ja się wypowiem odnośnie przeceny tych marynarek. W tzw systemie nie wychodzi aby miały być one przecenione jednakże menadżer sklepu może przecenić pojedyncze sztuki i sądzę że tak właśnie było w przypadku tej wizażanki której udało się kupić tą marynarkę po niższej cenie

o właśnie zauważyłam że niniona napisała w sumie to samo co ja

Edytowane przez madziabw
Czas edycji: 2010-04-26 o 22:00
madziabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:04   #209
sak
Raczkowanie

Ważne pytanie odnośnie parki!

Mam pytanie czy któraś z was posiada parkę beżową z H&Mu z kolekcji Garden. Jeśli tak to jak sprawuje się jakościowo, czy szybko się brudzi i jak materiał reaguje na deszcz ?

Chodzi o tą parkę
sak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:18   #210
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Hej !

Kosmetyki, bizuteria to dwa razy więcej tego jest w Manu

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości